Η τρέλα του ισχυρού ηλεκτρικού σκούτερ ενηλίκων!, Ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ: Ποια μάρκα θα επιλέξετε?

Ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ: Ποια μάρκα θα επιλέξετε

Contents

Ο Ανώτατος μαχητής έχει ένα Διπλός κινητήρας με ισχύ 2500W καθε. Παρά την εξουσία αυτή, θα επωφεληθείτε από την ασφαλή και ελεγχόμενη οδήγηση. Πράγματι, Τα υδραυλικά δισκόφρενα του επιτρέψτε σας να φρενάρετε με ακρίβεια και πολύ απαλά.

Η τρέλα του ισχυρού ηλεκτρικού σκούτερ ενηλίκων

Ακούμε όλο και περισσότερο γι ‘αυτό, το ισχυρό ηλεκτρικό ηλεκτρικό σκούτερ έχει τον άνεμο! Σε αυτό το τμήμα, αυτό που είναι όλη η οργή είναι ο ηλεκτρικός οδηγός ηλεκτρικού τροχού ειδικότερα. Για τι ? Ποιο είναι το πιο ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ ? Γιατί να επιλέξετε ένα διπλό σκούτερ κινητήρα ? Ποιο είναι το ενδιαφέρον του? Ή τα μειονεκτήματά του ? Εδώ θα βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις.

Γιατί να αγοράσετε ένα ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ?

Το κύριο κίνητρο για υιοθέτηση ενός ισχυρού ηλεκτρικού σκούτερ δεν είναι απαραίτητα ταχύτητα, αλλά μάλλον το Αναζήτηση συρόμενων αισθήσεων Για αναψυχή, η αναζήτηση ενός μοντέλου “Όλα τα εδάφη“Ποιος μπορεί να περάσει μικρά εμπόδια χωρίς παγίδες, ανεβείτε χτυπήματα. Αλλά πιο συχνά είναι η αναζήτηση ενός μοντέλου που μπορεί διασχίστε τις πιο σοβαρές πλευρές Χωρίς να χάσει υπερβολική ταχύτητα.

Ηλεκτρικό διπλό μοτέρ σκούτερ

Τα τελευταία χρόνια, έχει αρχίσει να εμφανίζεται μια νέα γενιά γρήγορων και νευρικών σκούτερ: τοΈνα διπλό σκούτερ κινητήρα. Όπως το Scooter VSett10+ ή το Speedway 5 των Mini Motors, μοιάζει περισσότερο με σκούτερ (δίσκος, τιμόνι. ) ότι το μοντέλο αναφέρθηκε προηγουμένως και επωφελείται από την εκπληκτική απόδοση. Με ένα ισχυρό σκούτερ ενηλίκων διπλής μηχανής, το δικό σας Η ικανότητα να ανεβείτε στις νευρώσεις αυξάνεται δέκα φορές.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ με Ένας ηλεκτρικός κινητήρας χωρίς ψήκτρες σε κάθε έναν από τους δύο μπροστινούς και πίσω τροχούς του. Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε μόνο έναν από τους κινητήρες (το πίσω μέρος) ή και τα δύο ταυτόχρονα για ένα αποτέλεσμα ώθησης. Το πρώτο μοντέλο που εμφανίστηκε στην αγορά είναι το Διπλός των κορεατικών μιμήσεων μάρκας. Δεν είναι μόνο γρήγορο αλλά πάνω απ ‘όλα έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα δύναμη επιτάχυνσης. Έκτοτε, έχει πολλαπλασιαστεί σε μάρκες όπως το μηδέν, το Kaabo, το κλαδί κλπ.

Φανταστείτε να αντιμετωπίσετε σοβαρές πλευρές με πλαγιές από 9 έως 10%, ή ακόμα περισσότερο. Φανταστείτε να ζήσετε στην κορυφή του Croix Rousse στη Λυών, στη Μονμάρτρη στο Παρίσι, πρέπει να περάσετε τον Pech David στην Τουλούζη ή σε πολλές άλλες πόλεις. Ένα καλό “κλασικό” ηλεκτρικό σκούτερ περνάει τα φωτεινά νεύρα στο μέσο. Αλλά σε τέτοιες καταστάσεις, θα αρχίσει γρήγορα να χάνει ταχύτητα και σίγουρα θα πρέπει να τελειώσετε με τα πόδια. Σε αυτή την περίπτωση, ένα ισχυρό διπλό ηλεκτρικό σκούτερ κινητήρα, θα περάσει χωρίς πρόβλημα.

Αυτά τα μοντέλα είναι γρήγορα και ισχυρά ενώ έχουν μια λεπτότερη εμφάνιση. Οι αισθήσεις είναι πολύ κοντά σε εκείνες των μηχανοκίνητων δύο οχημάτων, με το ακόμα μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας λόγω της θέσης που στέκεται.

Συχνά λανθασμένα θεωρούμε το ενδιαφέρον ενός διπλού ηλεκτρικού σκούτερ για τη μέγιστη χωρητικότητα ταχύτητας, μεγαλύτερο από το μέσο σκούτερ. Αλλά το ενδιαφέρον, το αληθινό, και η βάση αυτού του τύπου ηλεκτρικού σκούτερ που γεννήθηκε στην Κορέα, είναι να προσφέρει καλύτερη απόδοση όσον αφορά τη ροπή κινητήρα. Δηλαδή τη δυνατότητα παροχής ενέργειας όταν το χρειάζεστε. Έχω λοιπόν Δυνατότητες διέλευσης Ως ανάβαση πολύ ανώτερη από το μέσο όρο των ηλεκτρικών σκούτερ ενηλίκων. Ναι, αυτό σας επιτρέπει να έχετε ένα ελαφρώς ταχύτερο και πιο δυναμικό σκούτερ επιτάχυνσης στο πιάτο, αλλά αυτά τα δύο τελευταία πλεονεκτήματα είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα.

Σε μια κρίσιμη κλίση, όπου ένα ηλεκτρικό σκούτερ με έναν καλό κινητήρα 500W (ETWOW για παράδειγμα) αυξάνεται οδυνηρά στις 10 km/h και ενδεχομένως με τη βοήθειά σας, μπορείτε να ανεβείτε ενώ διατηρείτε τα 25km/h χωρίς ανησυχίες με έναν κινητήρα διπλού μοντέλου. Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο Για άτομα που υπερβαίνουν τα 100 κιλά, Το σκούτερ με δύο κινητήρες θα επιτρέψει την απώλεια της ταχύτητας καλύτερα να διαχειριστεί καλύτερα τόσο στο επίπεδο όσο και στις αναρτήσεις και να τους προσφέρει περισσότερη ευχαρίστηση από ένα μόνο ηλεκτρικό σκούτερ κινητήρα.

Ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ: Ποια μάρκα θα επιλέξετε ?

Πριν από οποιαδήποτε αγορά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε Ποιες ιδιότητες ψάχνετε στο σκούτερ σας, έτσι ώστε η χρήση του να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Πολλά κριτήρια πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν αγοράζετε το πρώτο σας ηλεκτρικό σκούτερ. Μεταξύ αυτών, μετράμε: αυτονομία, ταχύτητα ή δύναμη που θα μας ενδιαφέρει σε αυτό το άρθρο. Η δύναμη ενός ηλεκτρικού σκούτερ καθιστά δυνατή την καθορισμό του εάν η τελευταία θα είναι σε θέση ή να μην ανεβαίνει μια πλαγιά. Με ένα ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ, λοφώδεις δρόμους ή πολύ απότομες πλευρές δεν θα αποτελούν πλέον εμπόδιο για εσάς. Αλλά γιατί να επιλέξουμε ένα μέσο μεταφοράς αυτού του τύπου ? Ο Weebot σας εξηγεί τα πάντα !

Τι είναι ένα ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ ?

Ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ

Όταν πρόκειται να επενδύσετε σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ, Η ισχύς είναι ένα βασικό κριτήριο. Ένα υπερβολικό ηλεκτρικό σκούτερ διακρίνεται από άλλη χάρη Αριθμός Watts ότι έχει επίσης Την ικανότητά του να δημιουργήσει μια κλίση. Όσον αφορά το σχήμα, ένα ηλεκτρικό σκούτερ θεωρείται ισχυρό Από 800 watts.

Αυτή η ισχύς μπορεί να εξηγηθεί από εξαρτήματα συχνά καλύτερες ιδιότητες. Πράγματι, τα ισχυρά ηλεκτρικά σκούτερ είναι ακριβότερα μέσα μεταφοράς από ένα συμβατικό ηλεκτρικό σκούτερ.

Το σύστημα κινητοποίησης είναι γενικά πολύ πιο εξελιγμένο για να επιτρέψει στο όχημά σας να οδηγεί πιο γρήγορα ανεξάρτητα από το είδος της γης που μπορείτε να συναντήσετε. Δεν είναι ασυνήθιστο για τον ηλεκτρικό κινητήρα με ένα ισχυρό σκούτερ να φτάνει συνήθως σε πολύ μεγαλύτερη μέγιστη ταχύτητα. Είναι σημαντικό το σκούτερ σας να έχει ένα αξιόπιστο σύστημα πέδησης, αλλά πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι σέβεστε τον κωδικό αυτοκινητόδρομου, ώστε να μην εμποδίσετε τους πεζούς ή τους ποδηλάτες. Σημειώστε ότι ένα ισχυρό όχημα δεν επιτρέπεται να κυκλοφορήσει σε μια διαδρομή κύκλου ή ένα πεζοδρόμιο επειδή θεωρείται μοτοποδήλατο.

Όπως εξηγήθηκε προηγουμένως, τα ισχυρά σκούτερ έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέψουν να οδηγήσετε σε γη που είναι δύσκολο να. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να φοβηθείτε ότι οι τροχοί της μηχανής σας παραμένουν κολλημένοι στη λάσπη ! Γι ‘αυτό πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο μπροστινός και ο πίσω τροχός του οχήματός σας είναι σε καλή κατάσταση.

Όσο περισσότερο ένα σκούτερ είναι εξοπλισμένο με εξαρτήματα, τόσο περισσότερο μπορεί να ζυγίζει βαρύ. Είναι επομένως σημαντικό το όχημά σας να είναι όσο το δυνατόν πιο εργονομικό. Για να το κάνετε αυτό, προτιμάτε τα αναδιπλούμενα μοντέλα.

Γιατί να επιλέξετε ένα ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ ?

Ένα πιο ισχυρό σκούτερ έχει βέλτιστη ταχύτητα αλλά και μεγαλύτερη αυτονομία. Ένα πιο ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ είναι επίσης πιο ευπροσάρμοστο.

Ποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει ?

Τα ισχυρά ηλεκτρικά σκούτερ για ενήλικες είναι γενικά πιο κατάλληλο για έμπειρους οδηγούς. Μερικές φορές η ταχύτητά τους και η αρχή τους μπορεί να είναι εντυπωσιακή για έναν αρχάριο που σχεδιάζει να το κάνει το πρώτο ηλεκτρικό σκούτερ του. Αυτό το είδος σκούτερ είναι επομένως πιο κατάλληλο για:

 • Οι λάτρεις των περιπάτων στο μεγάλο ύπαιθρο: Τα ισχυρά ηλεκτρικά σκούτερ είναι γενικά αφιερωμένα σε όλη τη χρήση του terrain Επειδή είναι γενικά Πολύ γρήγορα για χρήση στην πόλη.
 • Οι αναζητούντες συγκίνησης: Ισχυρά σκούτερ συχνά έχετε διπλό κινητήρα. Αυτά σας προσφέρουν Μια ισχυρή εμπειρία εμπειρίας Μία φορά στο χέρι: Ιδανικό εάν είστε οπαδοί της αθλητικής.
 • Άτομα με ισχυρό μέγεθος: Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα όχημα ανάλογα με το βάρος σας. Όσο περισσότερο είναι σημαντικό, τόσο περισσότερο θα πρέπει να επιλέξετε Ένα πιο ισχυρό σκούτερ για να απολαύσετε μια βέλτιστη ταχύτητα.
 • Άτομα που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια υψηλή κλίση κλίσης.

Οι διάφοροι τύποι ηλεκτρικών σκούτερ για ενήλικες

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, Ένα σκούτερ δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 25 χλμ. Έχει λοιπόν Οι κινητήρες που έχουν σχεδιαστεί για να μην υπερβαίνουν αυτό το όριο. Ωστόσο, ορισμένοι κατασκευαστές επιτρέπουν χάλια τα οχήματά τους αυξάνοντας την εξουσία του. Υπάρχουν λοιπόν διαφορετικοί τύποι ισχυρών σκούτερ ενηλίκων στην αγορά:

 • 250 W σκούτερ : Αυτά είναι τα λιγότερο ισχυρά σκούτερ. Οι ταχύτητες τους μπορούν μόλις Φτάστε 25 χλμ./h. Για αστική χρήση, χρησιμοποιούνται συχνότερα για διαδρομές σύντομων πολύ σύντομες διάρκειες.
 • 350 W σκούτερ : Συχνά μέσα επίπεδο εισόδου Όσον αφορά την τιμή και Φως στη μεταφορά, Αυτά τα σκούτερ είναι πολύ επιτυχημένα στη Γαλλία. Επίσης για αστική χρήση, έχει ένα Καλύτερη αυτονομία Αλλά δεν είναι αποτελεσματικές κεκλιμένες.
 • 500 W σκούτερ : Αυτά τα σκούτερ έχουν οδήγηση πολύ πιο άνετα. Αντιπροσωπεύουν ένα Τέλεια ισορροπία μεταξύ βάρους και ισχύος. Μπορείτε να κυλήσετε μαζί τους σε πολύ ελαφρές πλαγιές χωρίς να διακινδυνεύσετε μια πτώση της απόδοσης. Μπορούν να φτάσουν κατά μέσο όρο α Ταχύτητα περίπου 40 km/h.
 • Σκούτερ από 1000 έως 2000 W : Αυτά είναι τα σκούτερ το πιο ισχυρό στην αγορά αλλά και το πιο ακριβό Επειδή έχουνΈνας μεγάλος αριθμός χαρακτηριστικών. Αυτά τα σκούτερ μπορούν να ανέβουν 50 km/h εξαιρουμένων των σφιγκτήρων. Μπορούν να οδηγήσουν διατηρώντας ένα βέλτιστη απόδοση Ανεξάρτητα από το βάρος τους και θα είναι σε θέση να ανέβει σε κλίση Χωρίς να διακινδυνεύσει την κατανομή !

Eroz Pulsar 3200W Premium Eroz Pulsar ScooterEroz Pulsar 3200W ηλεκτρικό σκούτερ Premium Fun

Eroz Pulsar Weeke – στο ηλεκτρικό σκούτερ – 10 ίντσες (60V 21AH – 60V25AH)

Κορυφαία 5 πιο δυνατά ηλεκτρικά σκούτερ

Σήμερα, τα ηλεκτρικά σκούτερ συναντιούνται Μια μεγάλη επιτυχία με χρήστες. Επομένως, δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε μοντέλα που αντιστοιχούν στα προφίλ κάθε αγοραστή. Ο Weebot σας επέλεξε λοιπόν Τα καλύτερα ισχυρά ηλεκτρικά σκούτερ Διατίθεται στην αγορά:

Eroz Pulsar

Eroz Pulsar

Το Eroz Pulsar Weebot Electric Scooter γεννήθηκε από τη Συμμαχία των δύο εμπορικών σημάτων. Ιδανικό για αθλητές, Είναι και οι δύο Στερεά, ανθεκτικά και σταθερά. Θα είναι επίσης σε θέση να αποπλανήσει τους αιτούντες συγκίνησης μέγιστη ταχύτητα 70 km/h κατά μέσο όρο.

Αυτοί οι δύο τροχοί διαθέτουν βέλτιστο λόγο βάρους/ισχύος με διπλό κινητήρα που μπορεί να φτάσει στο 2400W ισχύς για υποστηριζόμενο βάρος 140 kg. Ωστόσο, η ταχύτητα και η ισχυρή του δεν είναι συνώνυμες με την δυσάρεστη οδήγηση: αντίθετα ! Χάρη στις τετραπλές μπροστινές και πίσω αναστολές, μπορείτε Απολαύστε μια ευχάριστη οδήγηση ακόμη και σε πλαγιές που μπορούν να φτάσουν στο 35%.

Η οδήγησή σας θα είναι επίσης πιο ελεγχόμενη χάρη στα μπροστινά και πίσω αεριζόμενα υδραυλικά δισκόφρενα για να σταματήσουν απαλά. Τέλος, οδηγήστε με ασφάλεια και καλά φωτισμένη χρησιμοποιώντας Ο φάρος του πριν από 1.1W στο τιμόνι καθώς και στα διπλά πίσω φώτα στάσης. Από την πλευρά της αυτονομίας μπορείτε Κολλήστε χωρίς φόβο για την κατανομή για 70 χλμ : Ιδανικό για τις μακριές καθημερινές σας διαδρομές !

Ωφελείται

 • 2400 W ισχύος
 • 70 χιλιόμετρα αυτονομίας
 • Ταχύτητα 70 km/h
 • Πολύ καλός λόγος βάρους/ισχύος

Μειονεκτήματα

 • Αποθεματικό για αθλητές και αναζητητές συγκίνησης
 • Μια υψηλή τιμή επειδή είναι ένα υψηλό ηλεκτρικό σκούτερ !

Dualtron Thunder 2

Dualtron Thunder 2

Τα Dualtron Electric Scooters είναι τα πιο διάσημα σκούτερ από την άποψη της ηλεκτρικής κινητικότητας. Επίσης Ένα από τα ταχύτερα στην αγορά, Το Dualtron Thunder 2 Scooter είναι Ultra -αποδοτικό παρά τα 47,3 kg της. Παρά το βάρος της μένει πολύ εργονομικός. Με την παραμικρή χρήση, μπορείτε να αποθηκεύσετε το σκούτερ σας χρησιμοποιώντας Το ενισχυμένο δεκανίκι.

Αυτό το ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ έχει δύο κινητήρες χωρίς ψήκτρες δύναμη 1080 W. Πολύ γρήγορα, μπορεί να φτάσει μέχρι 100 km/h. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για το πρότυπο σας, αφού αυτό το σκούτερ μπορεί να αντέξει βάρος 150 kg Χωρίς να βλάψει την απόδοσή του. Επιπλέον, για την άνεσή σας, αυτό το σκούτερ είναι εξοπλισμένο με εμπρός και πίσω εναιωρήματα με αμορτισέρ φυσιγγίων καθώς και 11 -inch Τροχοί.

Θα έχετε επίσηςμια οθόνη LCD Στο τιμόνι του σκούτερ σας για να συμβουλευτείτε όλες τις πληροφορίες στη συσκευή σας σε πραγματικό χρόνο. Από την πλευρά του φωτισμού, αυτοί οι δύο τροχοί έχει μπροστινά και πίσω προβολείς.

Ωφελείται

 • Αυτονομία 170 χλμ
 • Βέλτιστη άνεση χάρη στις αναστολές του
 • Μια πολύ καλή αναλογία ισχύος σε ελάχιστοι
 • Ένα πίσω υποπόδιο

Μειονεκτήματα

 • Μια υψηλή τιμή επειδή είναι ένα από τα εμπορικά σήματα αναφοράς όσον αφορά τα ηλεκτρικά σκούτερ
 • Κρατήστε πιο έμπειρους χρήστες.
 • Βαρύ σκούτερ

Nami burn-e

Nami burn-e

Το Nami Burn-E είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ της μάρκας NAMI Electric. Αυτήν διπλός κινητήρας αν και Ισχυρό παραμένει σιωπηλό. Μπορούν να φτάσουν σε κάθε μία δύναμη σχεδόν 1500 W. Όσον αφορά την ταχύτητα, αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ μπορεί να φτάσει 105 km/h ιδιωτικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Παρά αυτή τη δύναμη και τη βέλτιστη ταχύτητα, θα επωφεληθείτε από μια εμπειρία του Σιωπηλή και ασφαλή οδήγηση χάρη στα υδραυλικά φρένα των καρυδιών με δίσκους καθώς και το σύστημα φωτισμού του. Αποτελείται απόΈνας φάρος πριν από την οδήγηση αλλά και ένας δείκτης που ενεργοποιείται σε περίπτωση διασταύρωσης.

Αυτό το σκούτερ προσαρμόζεται Όλοι οι τύποι δρόμων Είτε βρίσκεστε στην πόλη ή μια βόλτα σε ξύλο. Αυτό το ντύσιμο με τον τρόπο που το χρωστάτε στα δύο του Υδραυλικές αναστολές στο μπροστινό και πίσω μέρος του οχήματος.

Θα έχετε επίσηςμια οθόνη LCD επιτρέποντάς σας να απολαύσετε 5 διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης. Δεν θα χρειαστεί επίσης να φοβάστε τη βροχή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Το nami burn-e είναι σκούτερ Πιστοποιημένο IPX5 και επομένως είναι έντονα αδιάβροχο.

Ωφελείται

 • Πιστοποιημένο σκούτερ IPX5
 • 5 τρόποι οδήγησης
 • Σιωπηλός κινητήρας

Μειονεκτήματα

 • Χρόνος φυτών: 8 Α.Μ
 • Βαρύ σκούτερ (47 κιλά)

Kaabo Wolf King GT Pro

Kaabo Wolf King GT Pro

Το Kaabo Wolf King Gt Pro έχει 2 κινητήρες 2000 W καθε. Αυτή η δύναμη του επιτρέπει να φτάσει εύκολα στο 100 km/h. Αυτό το two-wheelers έχει πολύ σημαντική αυτονομία που μπορεί να φτάσει στο 180 χιλιόμετρα : Ιδανικό για μεγάλες διαδρομές. Αν και είναι ένα ισχυρό σκούτερ, παραμένει πολύ ελαφρύ για ένα ηλεκτρικό σκούτερ σε αυτήν την κατηγορία Ένα καθαρό βάρος 52 kg.

Είναι ένα σκούτερ All -Terrain ! Μπορείτε λοιπόν να απολαύσετε μια ευχάριστη οδήγηση ό, τι ο δρόμος που τρέχετε χάρη στους τροχούς του Off Road Extra Bide των 11 ιντσών με θάλαμο αέρα καθώς και τα μπροστινά και τα πίσω εναιωρήματα.

Μπορείτε επίσης να ανεβείτε στις πλαγιές 50 ° με ταχύτητα που μπορεί φτάστε 100 km/h. Θα επωφεληθείτε επίσης απόμια οθόνη LCD επιτρέποντάς σας να επιλέξετε μέχρι 5 τρόποι οδήγησης.

Δεν θα χρειαστεί να φοβάστε να μετακομίσετε στο δρόμο στο σκοτάδι Πλήρες σύστημα φωτισμού που αποτελείται από προβολείς με εμπρόσθιους και οπίσθιους προβολείς LED.

Ωφελείται

 • Μεγάλη οθόνη LCD
 • 5 τρόποι οδήγησης
 • Αυτονομία άνω των 180 χιλιομέτρων

Μειονεκτήματα

 • Προσαρμοσμένη στους συγκινητές
 • Υψηλή τιμή επειδή είναι ένα διάσημο σκούτερ μάρκας

Feverun Fighter Supreme

Teverun Fighter 11

Αυτό είναι ένα από τα πιο ισχυρά σκούτερ στην αγορά. Ο σχεδιασμός του είναι καινοτόμος με Ένα κράτος -η κεντρική οθόνη TFT Βρίσκεται στην κορυφή του The Gallows. Έχουν οι δύο τροχοί Πίσω φώτα τοποθετημένα στο επάνω μέρος του ποδιού.

Με το δικό του Βάρος 33 kg, Είναι ένα από τα ελαφρύτερα ηλεκτρικά σκούτερ στην αγορά. Ωστόσο, μπορεί Υποστήριξη βάρους 130 kg Όλα φτάνουν σε κορυφαία ταχύτητα 25 km/h.

Ο Ανώτατος μαχητής έχει ένα Διπλός κινητήρας με ισχύ 2500W καθε. Παρά την εξουσία αυτή, θα επωφεληθείτε από την ασφαλή και ελεγχόμενη οδήγηση. Πράγματι, Τα υδραυλικά δισκόφρενα του επιτρέψτε σας να φρενάρετε με ακρίβεια και πολύ απαλά.

Τα υδραυλικά του εναιωρήματα καθώς και είναι 11 -inch Τροχοί θα σας επιτρέψει επίσης να απολαύσετε τη βέλτιστη άνεση οδήγησης. Από την πλευρά του φωτισμού, μπορείτε να εκτελέσετε με ασφάλεια Προβολείς LED στο μπροστινό και πίσω μέρος του οχήματος.

Ωφελείται

 • Φως για ένα ισχυρό σκούτερ (33 κιλά)
 • Τελευταία οθόνη CRI Central TFT
 • Μπορεί να αντέξει ένα βάρος 130 kg

Μειονεκτήματα

 • Αυτονομία κλασικής διάρκειας
 • 25 χλμ. Τελική ταχύτητα, όχι πολύ γρήγορη για ένα ισχυρό σκούτερ

Πώς να επιλέξετε το ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ σας ?

Έτσι δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα τυχαίο σκούτερ. Είναι σημαντικό να στραφείτε σε ένα σκούτερ που αντιστοιχεί τόσο στις ανάγκες όσο και στις προσδοκίες σας. Πριν αγοράσετε το ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ σας, οπότε πρέπει να λάβετε υπόψη πολλά κριτήρια:

Ο τύπος του κινητήρα

Προκειμένου το σκούτερ σας να είναι αρκετά ισχυρό και μπορεί να δημιουργήσει μια κλίση χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, είναι σημαντικό να έχειΈνας αρκετά ισχυρός κινητήρας. Επιπλέον, όσο πιο ισχυρός είναι ο κινητήρας, τόσο περισσότερο μπορεί να προσφέρει μια ισοδύναμη ταχύτητα που θα του επιτρέψει να γυρίσει τους τροχούς του.

Ωστόσο, τα πιο ισχυρά σκούτερ δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα σε αυτό το επίπεδο, αφού έχειένας διπλός κινητήρας. Με διπλό κινητήρα, τα δίτροχά σας μπορεί να είναι πολλά πιο αποτελεσματικός. Είναι χάρη σε αυτό που μπορείτε Διατηρήστε μια σταθερή ταχύτητα ανεξάρτητα από την κλίση του δρόμου.

Εμπιστευτικότητα των χρηστών

Εάν δεν επιλέξετε ένα ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ Κατάλληλο για το πρότυπο σας, Η μέγιστη κλίση που θα μπορούσε να αυξηθεί η τελευταία. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα σκούτερ Κατάλληλο για το βάρος σας. Γι ‘αυτό δεν έχει αυτό το πρόβλημα που συνιστάταιεπιλέξτε ένα πιο αποτελεσματικό μοντέλο και επομένως ένα ισχυρό σκούτερ. Με ένα ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ ενηλίκων, μπορείτε να οδηγείτε με βέλτιστη ταχύτητα ακόμη και ασκώντας σημαντικό βάρος.

Ο δεξιός τύπος ελαστικού και η κλίση του δρόμου

Είναι σημαντικό να επιλέξετε καλά ελαστικά έτσι ώστε το ηλεκτρικό σκούτερ δεν παίζει. Για να το σημειώσω Όσο πιο παχύτερο και ευρύτερο, τόσο λιγότερο δύσκολο να αντιμετωπιστεί οι δρόμοι. Επομένως, επιλέξτε ένα σκούτερ με ελαστικά τουλάχιστον 10 ίντσες. Μπορείτε να τρέξετε με ασφάλεια αλλά και άνετα, ανεξάρτητα από το είδος του δρόμου που παίρνετε. Τα ευρύτερα ελαστικά είναι επίσης Περισσότερο ανθεκτικό σε σοκ και διαρκεί πολύ περισσότερο ότι το καλύτερο. Αυτό είναι ένα Πολύ καλή μακροπρόθεσμη επένδυση.

Συχνές ερωτήσεις για τα ισχυρά ηλεκτρικά σκούτερ

Ποια είναι η ιδανική δύναμη για ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?

Ο κινητήρας του 800 Watts προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους χρήσεων αλλά και τη βέλτιστη ισχύ. Με αυτόν τον τύπο κινητήρα μπορείτε Οι πλαγιές του Mount φθάνουν σε κλίση 22 % Σε μικρή απόσταση. Για να λειτουργήσει, εξακολουθεί να είναι απαραίτητο να σεβαστεί το μέγιστο βάρος. Συνιστούμε λοιπόν ότι εσείς Μην υπερβαίνετε το βάρος των 90 χιλιομέτρων.

Τι σκούτερ θα πρέπει να τοποθετήσετε τις νευρώσεις ?

Γενικά, ένας ηλεκτρικός μηχανισμός σκούτερ με ισχύ περίπου 350 Watts μπορεί να συμφωνήσει. Θα σας επιτρέψει να εξετάσετε τις πλαγιές ενός βαθμού κλίσης Μέγιστο 10 μοίρες. Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να ανεβείτε σε μια πιο δύσκολη κλίση, δεν θα μπορείτε να το τοποθετήσετε με κινητήρα αυτής της ισχύος.

Ποια είναι η μέγιστη ισχύς ενός ηλεκτρικού σκούτερ ?

Μερικοί κατασκευαστές μπορούν να σας προσφέρουν ηλεκτρικά σκούτερ που φτάνουν μέγιστη ισχύς 3.600 watts. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα μοντέλα θα επιστρέψουν γενικά σε εσάς πιο ακριβά και θα είναι επίσης πιο τελειοποιημένα από ένα συμβατικό μοντέλο. Από την άλλη πλευρά, συνιστάται συχνά αυτός ο τύπος σκούτερ πιο έμπειροι χρήστες.

Συμπέρασμα για τα ισχυρά ηλεκτρικά σκούτερ

Η επιλογή του ηλεκτρικού σας σκούτερ δεν είναι πάντα εύκολη. Πριν ξεκινήσετε, είναι απαραίτητο να ορίσετε, εκ των προτέρων, Τι είδους χρήση σκοπεύετε να κάνετε Για να μπορέσετε να κάνετε μια σχετική επιλογή. Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη αρκετά βασικά κριτήρια για να έχετε ένα βέλτιστο σκούτερ ισχύος. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη Πρότυπο χρήστη αλλά επίσης Ο τύπος του δρόμου στο οποίο θα κυλήσει για να επιτρέψει στο σκούτερ να είναι αποτελεσματικός Ενώ έχετε ένα βέλτιστη μακροζωία. Σημειώστε ότι ένα μοντέλο υψηλής ισχύος θα είναι πάντα Υψηλότερη τιμή από ένα κλασικό σκούτερ. Είναι επομένως μια σημαντική, αλλά πολύ χρήσιμη, μακροπρόθεσμη επένδυση.