Πώς να συνδεθείτε στο PSN και να αποσυνδεθείτε, PS3 ™ | Σύνδεση / αποσύνδεση

Σύνδεση / αποσύνδεση

Το δίκτυο PlayStation ™ (PSN) είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία που σας επιτρέπει να εκτιμήσετε ακόμη περισσότερο την κονσόλα σας. Για να συνδεθείτε στο PSN, χρειάζεστε λογαριασμό και σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Πώς να συνδεθείτε στο PSN και να αποσυνδεθείτε

Μάθετε πώς να συνδεθείτε στο δίκτυο PlayStation ™ και να αποσυνδεθείτε στις κονσόλες PlayStation®5 και PlayStation®4.

Το δίκτυο PlayStation ™ (PSN) είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία που σας επιτρέπει να εκτιμήσετε ακόμη περισσότερο την κονσόλα σας. Για να συνδεθείτε στο PSN, χρειάζεστε λογαριασμό και σύνδεση στο Διαδίκτυο.

  • Συνδεθείτε στο PSN
  • Αποσυνδέστε το PSN
  • Αποσυνδέστε όλες τις συσκευές
  • Προβλήματα σύνδεσης

Συνδεθείτε στο δίκτυο PlayStation

  • Η οθόνη σύνδεσης εμφανίζεται όταν προσπαθείτε να έχετε πρόσβαση σε ηλεκτρονικές δυνατότητες ή υπηρεσίες στην κονσόλα PS5 σας.
  • Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στην οθόνη σύνδεσης πηγαίνοντας στην αρχική οθόνη και επιλέγοντας Ρυθμίσεις >Χρήστες και λογαριασμούς >λογαριασμός >Σύνδεση.
  1. Πρόσβαση Ρυθμίσεις >Διαχείριση λογαριασμών >Σύνδεση.
  2. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό σύνδεσης (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και τον κωδικό πρόσβασης>Επιβεβαιώνω.

Εάν δεν το έχετε ήδη κάνει, θα σας προσκληθείτε να ενεργοποιήσετε την κονσόλα PlayStation 4 ως κύρια κονσόλα. Οι δύο πιθανές επιλογές είναι Ναί Και Μην ενεργοποιείτε.

Πώς να ενεργοποιήσετε μια κονσόλα PS4 ως κύρια κονσόλα

Σύνδεση με επαλήθευση 2 βημάτων

Εάν ενεργοποιηθεί η επαλήθευση σε 2 βήματα (2SV), θα χρειαστείτε, όταν η σύνδεση στην κονσόλα PlayStation σας, εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης και έναν κωδικό επαλήθευσης που θα λάβετε στο κινητό σας τηλέφωνο με SMS ή μέσω εφαρμογής D ‘Authentication. Για να διαμορφώσετε αυτήν τη λειτουργία ασφαλείας, ανατρέξτε στον οδηγό για επαλήθευση 2 βημάτων παρακάτω.

Σύνδεση / αποσύνδεση

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, ίσως χρειαστεί να ενημερώσετε το λογισμικό συστήματος.

Όταν ανοίγετε μια συνεδρία PSN SM, είστε συνδεδεμένοι και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διάφορες διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες στο PSN SM . Όταν κλείνετε τη συνεδρία, αποσυνδέεστε από το δίκτυο.

Upline (σύνδεση)

Επιλέξτε (δίκτυο PlayStation ™)> (σύνδεση).

Εισαγάγετε το αναγνωριστικό σύνδεσης (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και τον κωδικό πρόσβασης.
Εισαγάγετε το αναγνωριστικό σύνδεσης (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και τον καταγεγραμμένο κωδικό πρόσβασης όταν έχετε δημιουργήσει τον λογαριασμό σας Sony Entertainment Network.

Επιλέξτε [Σύνδεση].
Είστε συνδεδεμένοι μόλις πετύχει η σύνδεση δικτύου σας.

Συμβουλή

Αποσυνδέεστε αυτόματα όταν διαβάζετε έναν δίσκο Blu-ray (BD), DVD ή λογισμικό σε μορφή PlayStation®2.

Ειδοποίηση

  • Ορισμένοι τίτλοι λογισμικού μπορούν να λειτουργούν διαφορετικά το PlayStation®2 ή το PlayStation® Format με το σύστημα PS3 ™ σε σύγκριση με τα συστήματα PlayStation®2 ή PlayStation® ή ότι δεν λειτουργούν σωστά με το σύστημα PS3 ™.
  • Οι δίσκοι σε μορφή PlayStation®2 δεν μπορούν να διαβαστούν σε ορισμένα συστήματα PS3 ™. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα [αναγνώσιμοι δίσκοι], επισκεφτείτε τον ιστότοπο SIE στην περιοχή σας ή δείτε την τεκμηρίωση που συνοδεύει το σύστημα PS3 ™ σας.

Αποκτήστε εκτός σύνδεσης (αποσύνδεση)

Επιλέξτε (Διαχείριση Λογαριασμού) SOUS (PlayStation ™ Network), πατήστε το πλήκτρο και, στη συνέχεια, επιλέξτε [Αποσύνδεση] από το μενού Επιλογές. Στη συνέχεια, θα αποσυνδεθείτε από το PSN SM .