Το Internet Box προσφέρει pro | Bouygues Telecom, προσφορά -26 ετών | Bouygues Telecom

Το Bouygues Telecom προσφέρει

Contents

Το Bouygues Telecom προσφέρει ένα πολύ ευρύ φάσμα πακέτων Moble με την αίσθηση των 2 εμπορικών σημάτων και το πακέτο B & You: μη δεσμευτικό πακέτο, απεριόριστο διαδίκτυο, μπλοκαρισμένο ή με κινητό κ.λπ.

Οι προσφορές Bbox Pro Internet μας

Χρειάζεστε μια προσφορά Διαδικτύου αφιερωμένη στους επαγγελματίες ? Βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Επωφεληθείτε από πολλές υπηρεσίες χάρη στο αποκλειστικό πακέτο Pro μας

Internet Εγγυημένο Pro (5) να συνδεθεί αμέσως, όλη την ώρα χάρη σε ένα κλειδί 4G και 200 ​​GB του Διαδικτύου που διατίθεται από τη συνδρομή σας. Και για τις χρήσεις κινητικότητάς σας, επωφεληθείτε από 20 GB/μήνα.

Εγγυημένη παρέμβαση σε λιγότερο από 8 ώρες (6) εγγύηση παρέμβασης τεχνικού εντός 8 ωρών εργασίας (σε περίπτωση κατανομής της πρόσβασης στο διαδίκτυο)

Ενισχυμένη ανύψωση ινών 1 gbit/s (7) έως 1 gbit/s σε περήφανη χρέωση για υποστηριζόμενες επαγγελματικές χρήσεις (κοινή χρήση αρχείων, σύννεφο, βίντεο κ.λπ.Ουσία

Εγκατάσταση ινών 100% σύνδεση Key-en-Nain (8) της γραμμής, της σύνδεσης και της λειτουργίας του εξοπλισμού.
Επεξήγηση και υποστήριξη σε όλα τα στάδια της συνδρομής

Αφιερωμένη εξυπηρέτηση πελατών (9) Εξυπηρέτηση πελατών αποκλειστικά αφιερωμένη στους επαγγελματίες, αποτελούμενο από εκπαιδευμένους και διαθέσιμους εμπειρογνώμονες επαγγελματιών, για τις επιχειρηματικές ή τεχνικές σας ερωτήσεις.

Τα πλεονεκτήματα των τηλεπικοινωνιών Bouygues προσαρμόστηκαν στους επαγγελματίες
Προσφορές σχεδιασμένες ειδικά για pro και αφοσιωμένη υποστήριξη
Ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό δίκτυο με ενισχυμένες ροές για επαγγελματίες
Εγγυήσεις της συνέχειας της υπηρεσίας για να εργάζονται σε κάθε ηρεμία
Και επιπλέον … εξοικονομείτε χρήματα, προς όφελος της δραστηριότητάς σας.

Έως 100 € TTC επιστρέφονται (10) καλύπτουμε τα τέλη τερματισμού από τον πρώην χειριστή σας.

Έως και 4,17 € HT εξοικονομώντας κάθε μήνα (11) με την ομαδοποίηση της προσφοράς σας και το Bouygues Telecom Pro 130GB ή περισσότερο πακέτο για κινητά

Αφαίρεση του καλού σχεδίου: Ως επαγγελματίας, μπορείτε να δικαιούστε την αφαίρεση του ΦΠΑ στα επαγγελματικά σας λειτουργικά έξοδα (13) ως πακέτο κινητής τηλεφωνίας ή το κουτί προσφορά.

Για να έρθετε μαζί μας, είναι απλό.

Στόχος: μηδενική περικοπή

Σας διευκολύνουμε να σας βοηθήσουμε να τερματίσετε τη συνδρομή σας στον παλιό παροχέα πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Διατηρείτε τον σταθερό αριθμό σας με τη φορητότητα της σταθερής τηλεφωνικής σας γραμμής, μπορείτε να φτάσετε μαζί μας διατηρώντας τον αριθμό σας.

Εγκαθιστούμε τον εξοπλισμό σας ένας τεχνικός μετακινείται στο γραφείο σας για να εγκαταστήσει την ίνα, να συνδέσει τον εξοπλισμό σας και να εξηγήσει πώς λειτουργεί.

Ερωτήσεις σχετικά με τα πλαίσια του Διαδικτύου για επαγγελματίες ?

Ποια είναι τα υποστηρικτικά έγγραφα που απαιτούνται για το άνοιγμα ενός bbox στο όνομα της εταιρείας μου ?

Για να ανοίξετε μια γραμμή Box, ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας σας πρέπει να υποβάλει το αίτημα και να παράσχει τα ακόλουθα έγγραφα υποστήριξης: μια ταυτότητα, μια απόδειξη κατοικίας, ένα απόσπασμα από το K-BIS και μια δήλωση ταυτότητας τραπεζών (RIB)). Σε περίπτωση ομάδας ή εξαιρετικής παραγγελίας, μπορεί επίσης να ζητηθεί προκαταβολή στην κατανάλωση.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στις προσφορές bbox pro μου ?

Επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στις προσφορές Bbox Pro: Internet Εγγυημένο Pro, η παρέμβαση που εγγυάται σε λιγότερο από 8 ώρες, την εγκατάσταση των ινών 100% κλειδί σε ένα (μόνο ίνες), η ενισχυμένη ροή ινών (μόνο ίνες) , Microsoft 365 (μόνο στην προσφορά Bbox Pro+) και στις ειδικές υπηρεσίες πελατών Pro.

Μπορώ να διατηρήσω τον σταθερό αριθμό τηλεφώνου μου ?

Ναι, είναι απλό και δωρεάν, ανεξάρτητα από τον τρέχοντα πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Κατά την παραγγελία του bbox σας, απλά μοιραστείτε το αίτημά σας φορητότητας σταθερού αριθμού και φροντίζουμε τη μεταφορά της γραμμής σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διατήρηση του σταθερού αριθμού μου

Πώς είναι η εγκατάσταση της σύνδεσης ?

Μετά την επικύρωση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας για μια προσφορά ινών ή στην περίπτωση μιας νέας κατασκευής γραμμής ADSL (ή VDSL), θα σας θυμόμαστε τις επόμενες ημέρες από έναν από τους συμβούλους μας για να κλείσετε ραντεβού -με τεχνικό σας Γραφείο ή στο σπίτι σας. Αυτή η εγκατάσταση είναι δωρεάν. Ο τεχνικός θα φροντίσει να δημιουργήσει τη σύνδεσή σας, να κάνει όλες τις συνδέσεις και, εάν είναι απαραίτητο, να τεθεί σε λειτουργία τον εξοπλισμό που περιλαμβάνεται στην προσφορά σας (Box, Box TV, κ.λπ.Ουσία.

Ο τρέχων εξοπλισμός μου θα λειτουργήσει με το bbox ?

  • – Εγγραφείτε σε μια προσφορά ADSL ή VDSL BBOX (μερική ή συνολική αποσύνδεση): Η συντριπτική πλειοψηφία του σύγχρονου εξοπλισμού (π.χ. φαξ, απομακρυσμένη παρακολούθηση) έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί τόσο σε τεχνολογία t -shaped t (αναλογική τεχνολογία) και σε υποδοχή Ethernet (τεχνολογία IP). Ο εξοπλισμός σας θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά – η Bouygues Telecom δεν μπορεί ωστόσο να εγγυηθεί τη συμβατότητα με το 100% του εξοπλισμού.
  • – Εγγραφείτε σε μια προσφορά bbox με ίνες: με ίνα, το t -plug in t εξαφανίζεται υπέρ μιας πιο σύγχρονης και αξιόπιστης σύνδεσης. Ο περισσότερος σύγχρονος εξοπλισμός είναι συμβατός με τις ίνες και αν έχετε λιγότερο πρόσφατο εξοπλισμό, οι οποίοι βασίζονται αποκλειστικά στην υποδοχή τηλεφώνου, υπάρχουν λύσεις υποκατάστατων (φαξ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συζύγου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.Ουσία. Επικοινωνήστε με τους συνηθισμένους προμηθευτές σας για να σας παρέχει ένα πρόσφατο συμβατό τερματικό (η τράπεζά σας για TPE, τον προμηθευτή παρακολούθησης βίντεο κ.λπ.Ουσία.

Οι υπηρεσίες μου (Διαδίκτυο ή τηλέφωνο) θα διακόπτονται επιλέγοντας το Bouygues Telecom ως νέο χειριστή μου ?

Η μεταφορά της σύνδεσης του πρώην χειριστή σας σε Bouygues Telecom απαιτεί μερικές φορές τεχνική παρέμβαση και απομακρυσμένες λειτουργίες, με αποτέλεσμα μια προσωρινή περικοπή στις υπηρεσίες σας. Την ημέρα του κουνιστή, η τηλεφωνική σας σύνδεση θα μπορούσε επομένως να διακόπτεται για μέγιστο 4 ώρες.

Ποιες πληροφορίες εμφανίζονται στα τιμολόγια που εκδίδονται από την Bouygues Telecom ?

Τα τιμολόγια που εκδίδονται από την Bouygues Telecom αναφέρουν όλες τις πολλές σημαντικές πληροφορίες: Ημερομηνία του τιμολογίου, των αριθμών τιμολογίων, του λογαριασμού πελατών σας και της γραμμής σας. Η εταιρεία της εταιρείας σας είναι επίσης παρούσα, όπως και τα ποσά και τα ποσοστά ΦΠΑ που ισχύουν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, έτσι ώστε να μπορείτε, εάν είστε επιλέξιμοι, να δηλώσετε και να αφαιρέσετε ΦΠΑ σε φορολογικές υπηρεσίες.

Πώς να τερματίσω την προσφορά του παλιού παροχέα πρόσβασης στο Διαδίκτυο ?

Εάν έχετε ζητήσει τη φορητότητα του υπάρχοντος σταθερού αριθμού σας, δεν έχετε τίποτα να κάνετε: το αίτημα τερματισμού αποστέλλεται αυτόματα στον παλιό σας χειριστή.

Για την κατασκευή μιας νέας γραμμής, σας συνιστούμε να περιμένετε μέχρι να ενεργοποιηθεί η προσφορά σας bbox. Μόλις ενεργοποιηθεί η γραμμή bbox, μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή του παλιού παροχέα πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Για να σας συνοδεύσουμε, προσφέρουμε μια απλή και εύκολη εξυπηρέτηση για να δημιουργήσετε την εξατομικευμένη επιστολή τερματισμού: Δημιουργήστε την επιστολή τερματισμού σας

Πώς να επωφεληθείτε από την προσφορά αποζημίωσης € 100 σχετικά με τα έξοδα τερματισμού του πρώην χειριστή μου ?

Μπορείτε να επωφεληθείτε από την αποζημίωση των δαπανών τερματισμού για το παλιό σας ISP μέχρι € 100, συμπεριλαμβανομένου του φόρου όταν εγγραφείτε σε μια προσφορά bbox. Αρκεί να μας στείλει τη συμμετοχή σας, είτε μέσω του Διαδικτύου είτε μέσω της ανάρτησης.

Ποιοι είναι οι χρόνοι ενεργοποίησης για μια προσφορά bbox ?

Για μια προσφορά ινών Bbox (FTTH): Επιλέγετε πρώτα μια υποδοχή χρόνου που σας ταιριάζει για την εγκατάσταση της γραμμής σας. Η γραμμή σας είναι γενικά ενεργοποιημένη αμέσως μετά το πέρασμα του τεχνικού για υπηρεσίες Internet, TV και Telephony Services. Οι προαιρετικές υπηρεσίες θα είναι ενεργές εντός 24 ωρών από το ραντεβού με τον τεχνικό.

Για μια προσφορά Box ADSL ή VDSL σε μια υπάρχουσα γραμμή (χωρίς παρέμβαση τεχνικού): Η γραμμή σας θα ενεργοποιηθεί μέσα σε μια γενικά παρατηρούμενη ώρα, μετά την παραγγελία σας.

Για μια προσφορά Box ADSL ή VDSL σε μια νέα γραμμή (που απαιτεί την παρέμβαση ενός τεχνικού): Η γραμμή σας θα ενεργοποιηθεί μέσα σε μια γενικά παρατηρούμενη ώρα 3 εβδομάδων, μετά την παραγγελία σας.

Βρείτε τις απαντήσεις των εμπειρογνωμόνων τηλεπικοινωνιών Bouygues

Έχετε συγκεκριμένες ανάγκες ?

Είστε μια εταιρεία με περισσότερους από 10 υπαλλήλους ή ψάχνετε για προηγμένες λύσεις (διαχείριση στόλου, αφοσιωμένες ίνες κ.λπ.) ? Βρισκόμαστε στον επιχειρηματικό χώρο.

Το Bouygues Telecom προσφέρει

Η προσφορά -26 ετών σας επιτρέπει να απολαύσετε απεριόριστη σύνδεση στο Διαδίκτυο και πρόσβαση στις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές με πριμοδότηση που προσφέρεται για 12 μήνες. Χάρη σε ένα πρακτικό και εύχρηστο πλαίσιο, μπορείτε να σερφάρετε χωρίς πονοκέφαλο. Το καλύτερο σε όλα είναι ότι είναι μόνο από € 22,99 το μήνα, χωρίς δέσμευση. Για να επωφεληθώ από την προσφορά, πρέπει να εκπληρώσω 2 κριτήρια:
• Να είστε κάτω των 26 ετών
• Να είστε επιλέξιμοι για κουτί 4G ή 5G, που προορίζονται για ορισμένες γεωγραφικές περιοχές. �� Για να δοκιμάσω την επιλεξιμότητά μου, μην πανικοβληθείτε, σας εξηγούμε τα πάντα εδώ, απλά πρέπει να καθοδηγήσετε

Τι συμβαίνει μετά τα 26α γενέθλιά σας ?

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λίγες εβδομάδες μετά την ημερομηνία των 26 χρόνων σας για να σας προσφέρουμε να προχωρήσετε σε παρόμοια προσφορά, με τυποποιημένο επιτόκιο.

Είναι δυνατόν να αναστείλουμε την προσφορά -26 χρόνια κατά τη διάρκεια των διακοπών και να την επανενεργοποιηθούν αργότερα ?

Ναί ! Μπορείτε να βάλετε την προσφορά σας σε διάλειμμα για περίοδο έως 2 μήνες, μία φορά το χρόνο, επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου στο 1064. Είναι γρήγορο και εύκολο.

Bouygues και B & You Mobile Packages

Επιλέξτε το Η καλύτερη προσφορά Bouygues από 4,99 €/μήνα.

Bouygues Telecom B & You 5 GB
Κλήσεις απεριόριστος
Μειρό 1 €

Banner mea desktopMEA Mobile Banner

Φόντο δικτύου

Δοκιμάστε το δίκτυό μου για κινητά

Ανοιχτό φίλτρο

Φιλτράρετε τις προσφορές

Φιλτράρετε τις προσφορές

Μέγιστος προϋπολογισμός. 30 € και περισσότερα
Επαναφορά φίλτρων
Bouygues Telecom 100 MB
12 μήνες τότε € 7.99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Μειρό 5 €
Bouygues Telecom B & You 5 GB
Κλήσεις απεριόριστος
Μειρό 1 €
Bouygues Telecom 20 GB
Κλήσεις απεριόριστος
12 μήνες τότε € 8.99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Μειρό 5 €
Bouygues Telecom B & You 40 GB
Κλήσεις απεριόριστος
Μειρό 1 €
Bouygues Telecom 5 GB
Κλήσεις απεριόριστος
12 μήνες τότε € 20.99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Μειρό 5 €
Bouygues Telecom B & You 5G 130 GB
Κλήσεις απεριόριστος
Μειρό 1 €
Bouygues Ειδική σειρά 5G 100 GB
Κλήσεις απεριόριστος
Δέσμευση 12 μήνες
Μειρό Ελεύθερος
Bouygues Telecom B & You 200 GB
Κλήσεις απεριόριστος
Μειρό 1 €
Bouygues Telecom B & You 20 GB
Κλήσεις απεριόριστος
Μειρό 1 €
Bouygues Telecom B & You 50 GB
Κλήσεις απεριόριστος
Μειρό 1 €
Bouygues Telecom B & You 5G 130 GB
Κλήσεις απεριόριστος
Μειρό 1 €
Xiaomi Redmi Σημείωση 12 + Bouygues 5G 200 GB Πακέτο
Κλήσεις απεριόριστος
12 μήνες τότε € 39,99/μήνα
Δέσμευση 24 μήνες
Μειρό 5 €
Samsung Galaxy Z Flip 5 + Bouygues 5G 200 GB
Κλήσεις απεριόριστος
12 μήνες τότε € 39,99/μήνα
Δέσμευση 24 μήνες
Μειρό Ελεύθερος
Honor 90 5G + Bouygues 5G 200 GB Πακέτο
Κλήσεις απεριόριστος
12 μήνες τότε € 39,99/μήνα
Δέσμευση 24 μήνες
Μειρό 5 €
Bouygues Telecom 5G 130 GB
Κλήσεις απεριόριστος
12 μήνες τότε € 41.99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Μειρό 5 €
Bouygues Telecom 5G 200 GB
Κλήσεις απεριόριστος
12 μήνες τότε € 44,99/μήνα
Δέσμευση 12 μήνες
Μειρό 5 €

Μάθετε περισσότερα για τον συγκριτή μας
Οι προσφορές που αντιστοιχούν στα κριτήρια του συγκριτή της σελίδας ταξινομούνται ανά τιμή και, σε ισοδύναμο διάστημα τιμών, ταξινομούνται αυθαίρετα από τον χειριστή. Οι σύνδεσμοι των προσφορών μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για τη ζώνη ADSL & Fiber χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου.

Οι πληροφορίες σε αυτήν τη σελίδα εξετάστηκαν 05/04/2023 από τον Salma Saidi

Το Bouygues Telecom προσφέρει με χαρακτηριστικά

Ποια πακέτα κινητής τηλεφωνίας προσφέρονται από την Bouygues Telecom ?

Bouygues Telecom Mobile Packages

Το Bouygues Telecom προσφέρει ένα πολύ ευρύ φάσμα πακέτων Moble με την αίσθηση των 2 εμπορικών σημάτων και το πακέτο B & You: μη δεσμευτικό πακέτο, απεριόριστο διαδίκτυο, μπλοκαρισμένο ή με κινητό κ.λπ.

Bouygues χωρίς πακέτο υποχρέωσης

  • Bouygues Telecom B & You Απεριόριστες κλήσεις 5 GB χωρίς υποχρέωση στις 4.99 €/μήνα,
  • Bouygues Telecom B & You Απεριόριστες κλήσεις 40 GB χωρίς υποχρέωση στις 9.99 €/μήνα,
  • Bouygues Telecom B & You 5G Απεριόριστες κλήσεις 130 GB χωρίς δέσμευση στις 15.99 €/μήνα,
  • Bouygues Telecom B & You Απεριόριστες κλήσεις 200 GB χωρίς υποχρέωση στις 19.99 €/μήνα.

Περιλαμβάνονται όλα τα μη δεσμευτικά πακέτα Bouygues Μεταξύ 4.99 €/μήνα και 19.99 €/μήνα. Η τιμή τους ποικίλλει ανάλογα με τα κριτήρια που περιλαμβάνονται στην προσφορά (όγκος δεδομένων, διεθνείς κλπ.Ουσία.

Το Bouygues μπλοκάρει το πακέτο

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές δίνουν προσοχή στον μηνιαίο λογαριασμό τους. Η παραμικρή οικονομία μπορεί να είναι απαραίτητη για μερικούς από αυτούς. Η Bouygues Telecom αποφάσισε να επικοινωνήσει με αυτούς τους συνδρομητές προσφέροντας μπλοκαρισμένα πακέτα. Ο στόχος ενός μπλοκαρισμένου πακέτου Bouygues είναι να περιορίσει την κατανάλωση κλήσεων ή δεδομένων του πελάτη, έτσι ώστε το τιμολόγιο του να παραμένει σταθερό κάθε μήνα.

Το πακέτο Bouygues Blocked είναι ιδανικό για εφήβους από την τιμή και τα χαρακτηριστικά του. Θα σας επιτρέψει, ως γονείς ειδικότερα, να επιτύχετε πραγματικές αποταμιεύσεις.

Απεριόριστο πακέτο διαδικτύου Bouygues

Για τους μεγάλους καταναλωτές δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, οι Bouygues Telecom Markets αρκετές ενδιαφέρουσες προσφορές:

  • Bouygues Telecom B & You Απεριόριστες κλήσεις 200 GB χωρίς υποχρέωση
  • Xiaomi Redmi Σημείωση 12 + Bouygues πακέτο απεριόριστες κλήσεις 200 GB
  • Samsung Galaxy Z Flip 5 + Bouygues Απεριόριστες κλήσεις 200 GB

Με αυτά τα πακέτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο στο κινητό σας όσο θέλετε. Δεν χρειάζεται να μετρήσετε το GO.

Πακέτο 5G Bouygues

Η Bouygues αναπτύσσει ένα από τα 4 κύρια δίκτυα 5G στη Γαλλία. Πριν εγγραφείτε σε ένα πακέτο 5G Bouygues, πάρτε τη δοκιμή 5G για να μάθετε εάν καταγράφετε 5G μαζί σας ή για να εργαστείτε.