POLESTAR 2 2023 Δοκιμή, γνώμη. Οι ερωτήσεις σας, οι απαντήσεις μας Οδικές δοκιμές | Auto123, 2024 Polestar 2 είναι μια νίκη για τους πελάτες παρά τις αυξημένες τιμές – ο οδηγός αυτοκινήτου

Το 2024 Polestar 2 είναι μια νίκη για τους πελάτες παρά τις αυξημένες τιμές

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής εβδομάδας μας, ρωτήσαμε σοβαρά την ερώτηση. Που αγοράζουν μεταξύ C40 και Polestar 2. Το Polestar 2 ανταγωνίζεται άμεσα την επαναφόρτιση Volvo C40, ακόμα και αν τεχνικά θεωρούμε το πρώτο αυτοκίνητο, το δεύτερο ένα multiserment.

Polestar 2 2023: Οι ερωτήσεις σας και οι απαντήσεις μας

Το Polestar 2 είναι ένα ηλεκτρικό όχημα απόδοσης που ανήκει στην ηλεκτρική διαίρεση του κατασκευαστή της Volvo. Αυτό το sedan έχει στυλ και πρακτική εμφάνιση χάρη ιδιαίτερα στο ύψος του ταμείου του. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη μπαταρία 78 kWh και έναν ηλεκτρικό κινητήρα που παρέχει τους μπροστινούς τροχούς, με τη δυνατότητα να επιλέξει μια πιο ισχυρή διαμόρφωση κίνησης All -Wheel που περιλαμβάνει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες.

Η αυτονομία αυτού του αυτοκινήτου είναι 434 χλμ σε έκδοση έλξης και 418 χλμ. Σε διαμόρφωση τεσσάρων τροχών σύμφωνα με το EPA.

Βρισκόμαστε σε ένα γνωστό και γνωστό περιβάλλον, το οποίο δείχνει ένα υπογεγραμμένο ύφασμα Volvo. Κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι έχουμε να κάνουμε με μια φτηνή υποκατηγορία Volvo, αλλά δεν είναι. Ας δούμε λοιπόν γιατί επιλέξτε αυτό το Polestar 2 και όχι το Volvo C40, τον άμεσο ανταγωνιστή του.

Polestar 2 2023 μπλε

Το Polestar 2, ένα Volvo με έκπτωση ?

Για τους αρχαίους της μάρκας Volvo, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ομοιότητα με τη μητρική εταιρεία. Οι προβολείς T -σχηματισμού καθώς και η μάσκα Calestar 2 είναι ενσωματωμένα στο μπροστινό σχέδιο του οχήματος. Αντί για ένα συμβατικό πλέγμα εξαερισμού, το Polestar 2 έχει ένα πλέγμα και μια κομψή επιφάνεια που συνδυάζεται αρμονικά με το υπόλοιπο Bodywork. Το λογότυπο Polestar βρίσκεται περήφανα πάνω και στο κέντρο του τελευταίου.

Το εσωτερικό του Polestar 2 2023

Το εσωτερικό του Polestar 2

Η καμπίνα είναι τόσο κομψή και κρύα όσο το εξωτερικό. Αθλητίζει μια σύγχρονη εμφάνιση με το μικρό μοχλό ταχύτητας και τη μικρή οθόνη αφής του 11,2 PO συνδεδεμένο με το Google. Μας αρέσει ή όχι, είναι σύμφωνα με την ικανότητά σας να συνδεθείτε με τις διεπαφές Google.

Η κύρια οθόνη διαχειρίζεται όλες τις ρυθμίσεις του οχήματος. Από τον κλιματισμό στο σύστημα πολυμέσων ακολουθώντας πλήρη την Google. Θα θέλαμε να έχουμε μερικά κουμπιά στη θέση του, αλλά καταλαβαίνουμε επίσης ότι αυτά τα σπυράκια είναι ενάντια στην καθαρότητα και το προσεκτικό φινίρισμα που θα βρείτε μέσα σε αυτό το όχημα.

Το Polestar 2 δεν είναι ένα μεγάλο αυτοκίνητο, αλλά προσφέρει ένα αξιοπρεπές χώρο για τους επιβάτες στο μπροστινό και πίσω. Ακόμα κι αν από το εξωτερικό, το όχημα μπορεί να φαίνεται μεγάλο, μέσα, θα είμαστε γρήγορα κλειστοφοβικοί. Η ποσότητα των πλευρικών πάνελ είναι υψηλό, αφήνει λίγο λιγότερο γυάλινο χώρο επομένως το αίσθημα έλλειψης χώρου επί του σκάφους. Ευτυχώς το όχημα χειρίζεται πολύ καλά σε στενούς χώρους στάθμευσης χάρη στους αισθητήρες μπροστινού και πίσω στάθμευσης και ειδικά στις 360 κάμερες εάν επιλέξετε την ομάδα “Plus” στα 5.700 $.

Εξωτερικός σχεδιασμός Polestar 2 2023

Πώς είναι το polestar 2 ?

Ανάλογα με την επιλογή της κινητοποίησης, το Polestar 2 σας δίνει πρόσβαση σε 231 ίππους, 434 χλμ. Αυτονομία έλξης ή 408 ίππους και 418 χλμ. Αυτονομίας εάν επιλέξετε πλήρη έλξη.

Είχαμε στα χέρια μας τη διαμόρφωση στα 408 ίππους που μας έκσπασαν από το επίπεδο εξουσίας και κινητικών δεξιοτήτων του. Τα 0-100 χλμ. Μπορούν να ολοκληρωθούν σε 4.1s, άξια μιας πραγματικής αθλητικής. Όσον αφορά το φρενάρισμα, τα φρένα του αυτοκινήτου τόσο σκληρά όσο επιταχύνει. Αισθανόμαστε ασφαλείς στο τιμόνι του Polestar 2.

Χωρίς αμφιβολία, είμαστε πολύ πίσω από το τιμόνι ενός Volvo. Μόλις βρίσκεστε στον προορισμό τους, ξετυλίξτε τη ζώνη σας και βγείτε από το όχημα αυτόματα απενεργοποιεί το όχημα. Ακόμα κι αν δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίσαμε αυτόν τον τρόπο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του οχήματός σας, είναι πάντα αποσταθεροποιητικό για να βγείτε από το όχημα χωρίς να πιέσετε ένα κουμπί διακοπής.

Το Volvo C40 2023 και το Polestar 2 2023

Το Volvo C40 2023 και το Polestar 2 2023

Γιατί ένα polestar 2 και όχι το Volvo C40 ?

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής εβδομάδας μας, ρωτήσαμε σοβαρά την ερώτηση. Που αγοράζουν μεταξύ C40 και Polestar 2. Το Polestar 2 ανταγωνίζεται άμεσα την επαναφόρτιση Volvo C40, ακόμα και αν τεχνικά θεωρούμε το πρώτο αυτοκίνητο, το δεύτερο ένα multiserment.

Το C40 της Volvo αρχίζει στα 63.184 $ σε πλήρη πρόσφυση και προσφέρει 364 χλμ. Αυτονομίας. Το Polestar 2 AWD όταν ξεκινά από 60.450 $ και προσφέρει περισσότερα από 400 χλμ. Αυτονομίας.

Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Polestar 2 είναι διαθέσιμο σε μορφή έλξης. Είναι δυνατόν να επιλέξετε ένα μοντέλο χωρίς επιλογές και πρόσφυση για τιμή εκκίνησης στα 53.950 $. Αυτό είναι ενδιαφέρον για όσους θέλουν ένα υψηλό ηλεκτρικό όχημα ενώ επωφελούνται από τα διάφορα κυβερνητικά βοηθήματα.

Τρεις -Quarter of Polestar 2.2023

Αγοράζουμε ή όχι ένα polestar 2 ?

Κατά τη γνώμη μας, αυτή η εμπειρία είναι μια πολύ ελκυστική επιλογή. Αυτό είναι ένα καθαρό προϊόν Volvo με όλα τα πλεονεκτήματα που γνωρίζουμε χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε το μεγάλο τίμημα για ένα C40 ή XC40. Ένα άλλο θετικό σημείο, σύμφωνα με τα διαφορετικά φόρουμ Poestar, οι νέοι πελάτες φαίνεται να είναι σε θέση να πάρουν τα χέρια τους σε ένα μοντέλο σε λιγότερο από 6 εβδομάδες. Έτσι, αν θέλουμε ένα ηλεκτρικό όχημα γρήγορα, υπήρχε Tesla και τώρα υπάρχει Polestar.

Οι ανταγωνιστές του Polestar 2

Tesla Μοντέλο 3: Πιθανώς ο πιο άμεσος ανταγωνιστής του Polestar 2, το Tesla Model 3 είναι ηγέτης στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων λόγω της μακράς αυτονομίας του, της εντυπωσιακής απόδοσής του και του μεγάλου δικτύου επαναφόρτισης του.

Audi E-Tron: Αυτό το ενδιάμεσο ηλεκτρικό όχημα προσφέρει άνετη οδήγηση και πολυτελές εσωτερικό.

BMW i4: Αυτό το ηλεκτρικό sedan υπόσχεται μια αθλητική εμπειρία οδήγησης ενώ προσφέρει αξιοπρεπή αυτονομία.

Hyundai Ioniq 5 και 6: Το Ioniq 5 και τώρα 6 είναι τα νέα αστέρια της περιοχής Hyundai Electric Vehicle. Το Ioniq 5 Multisement έχει αποδειχθεί από την είσοδό του στη σκηνή, ενώ το νέο ηλεκτρικό sedan του Ioniq 6, με το φουτουριστικό του σχεδιασμό, είναι τοποθετημένη ως μια πολύ ελκυστική εναλλακτική λύση στο Polestar 2.

Kia ev6: Το EV6 προσφέρει αυτονομία συγκρίσιμη με το Polestar 2 διατηρώντας παράλληλα ένα σύγχρονο σχέδιο. Προσφέρει επίσης μια ποικιλία διαμορφώσεων σε 2 ή 4 τροχούς για να καλύψει τις διάφορες ανάγκες οδηγών.

Volvo XC40 και C40 επαναφόρτιση: Η επαναφόρτιση XC40 μοιράζεται πολλή τεχνολογία του με το Polestar 2, επειδή οι δύο μάρκες κρατούνται από την ίδια ομάδα.

Το 2024 Polestar 2 είναι μια νίκη για τους πελάτες παρά τις αυξημένες τιμές

Όπως αναφέρθηκε στις αρχές του έτους, το ηλεκτρικό sedan Polestar 2 παίρνει μια ανανέωση μεσαίου κύκλου για το 2024 που είναι πολύ περισσότερο από το δέρμα Deep. Οι τιμές είναι επάνω, το μυαλό σας, ειδικά όταν πρόκειται για το Dual-Motor AWD που ποικίλλουν.

Αλλά ας ξεκινήσουμε με το Entry-Learl, Polestar 2, το οποίο μεταφέρει ένα βασικό MSRP των 54.950 $, αύξηση των 1.000 $ από το εξερχόμενο μοντέλο. Αυτό το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί τώρα το RWD Instatead του FWD και τροφοδοτείται από έναν νεοδημόριστο κινητήρα μόνιμου μαγνήτη και μετατροπέα καρβιδίου πυριτίου και πυριτίου. Έχει ισχύ εξόδου 220 kW/295 hp (αυξήθηκε από 170 kW/228 hp) και μέγιστη ροπή 361 lb-ft. (από 243 lb-ft.Ουσία. Ο χρόνος σπριντ 0-100 km/h έχει κοπεί από 7.4 δευτερόλεπτα έως 6.2 δευτερόλεπτα στη διαδικασία.

  • Επίσης: 2025 Το Polestar 4 είναι ένα τολμηρό crossover και πιο γρήγορο poestar ακόμα
  • Επίσης: Polestar 6 The Edition Edition για να κάνει καναδική ιδέα στο Μόντρεαλ

Η μέγιστη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης DC ενισχύεται στα 205 kW, ενώ η μεγαλύτερη μπαταρία 82kWh επιτρέπει έως και 515 χλμ., Τοποθετώντας το Polestar 2 της Hyundai Ioniq 6 (581 km), αλλά μπροστά από το μοντέλο Tesla 3 (438 km Ουσία.

Στο εξωτερικό, θα παρατηρήσετε εξαιρετικά ότι η μπροστινή μάσκα είναι κλειστή. Αυτή η λεγόμενη SmartZone φιλοξενεί μερικά από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά ενεργής ασφάλειας του οχήματος, περιλάμβανε την κάμερα μπροστινού παράγοντα και το μεσαίο strap. Τα ελαστικά Michelin All-Season είναι τώρα διαθέσιμα για τους τυποποιημένους τροχούς 19 ιντσών, ενώ οι Avaible 20 ιντσών σφυρηλατημένες ζάντες έχουν ενημερωθεί για να ευθυγραμμίσουν το Polestar 2 στην πιο σπορ έκφρασή του με εκείνες του επερχόμενου Crossover Polestar 3. Η περιοχή επηρεάζεται αλλά όχι τόσο πολύ (494 χλμ.).

Επιπλέον, η ασφάλεια ενισχύεται με το πρότυπο σύστημα πληροφορικής τυφλών σημείων με το Steer Assist, Cross Traffic Alert με υποστήριξη φρένων, αισθητήρες υποβοήθησης Park, κάμερες 360 μοιρών και καθρέφτες πόρτας αυτοκινήτων.

Δύο κινητήρες είναι καλύτεροι, στόχος ..

Το Fancy έχει polestar διπλής λέξης 2? Αυτό ξεκινά από 62.950 $ για 2024, μέχρι 4.000 $ από την επανάληψη του 2023. Πριν να τρελαθούν, σκεφτείτε αυτό: Το Pilot Pack, προηγουμένως μια επιλογή $ 4.700, έρχεται τώρα ως Standard Equipment. Περιλαμβάνει βοηθήματα βοήθειας για τον οδηγό Pilot Assist, Adaptive Cruise Control, Assist STOP STOP, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΣΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΑ.

Η παραλλαγή διπλής κίνησης έχει τώρα μια μεροληψία RWD που ενσωματώνει την απόδοση και την απόδοση της απόδοσης και της απόδοσης της πλήρως ανακατασκευής και της αναλογίας ροπής ροπής. Ο νέος οπίσθιος κινητήρας είναι η κύρια πηγή κίνησης, που υποστηρίζεται στον μπροστινό άξονα από έναν νέο ασύγχρονο κινητήρα. Αυτή η υψηλότερη συνολική έξοδος συστήματος 310 kW/416 hp και 546 lb-f. της ροπής (αυξήθηκε από το αρχικό 300 kW/402 hp και 487 lb-ft.), Με αποτέλεσμα 0-100 km/h σπριντ σε 4.5 δευτερόλεπτα (προηγουμένως 4.8 δευτερόλεπτα).

Περιέργως, ο Polestar λέει ότι το προαιρετικό πακέτο απόδοσης ($ 6.750) αυξάνει την απόδοση σε 335 kW/449 hp, αλλά την τελευταία φορά που ελέγξαμε ότι ήταν 350 kW/469 hp. Εάν είστε σε βιασύνη, το αυτοκίνητο θα σας μεταφέρει σε τριπλές ταχύτητες σε 4.2 δευτερόλεπτα. Είναι καλό που τα φρένα Brembo περιλαμβάνονται επίσης. Μην ξεχνάτε τις αναθεωρήσεις πλαισίου Polestar Engine.

Υποστηρίζοντας τα κέρδη απόδοσης, ο μπροστινός κινητήρας μπορεί τώρα να αποσυνδεθεί εντελώς όταν δεν χρειάζεται. Τελικά, το μέγιστο εύρος είναι 444 χλμ. Ή 428 χλμ. Ανάλογα με την επιλογή των τροχών σας (19 Insches ή 20 Insches). Η μπαταρία 78kWh παραμένει αμετάβλητη σε αυτήν την εφαρμογή και μπορεί ακόμα να εξάγει όχι περισσότερο από 155 kW από ένα DC Fast Changer.

Το προαιρετικό πακέτο Plus για $ 3.000, το οποίο προηγουμένως ήταν 5,700 δολάρια, που περιλαμβάνεται στην υγεία που ενισχύει την οργή, τον ήχο Premium από τον Harman Kardon, ένα μεγάλο πανοραμικό φεγγάρι με ένα επανέφερο σύμβολο Polestar, θέρμανση για το τιμόνι, τα πίσω καθίσματα και τα ακροφύσια υαλοκαθαριστήρα και Έτος Εσωτερικού συστήματος ποιότητας αέρα, μεταξύ άλλων προσθηκών. Σίγουρα πολλοί καναδοί πελάτες θα ελέγξουν αυτό το πλαίσιο κατά την παραγγελία ενός 2024 Polestar 2.

Παρεμπιπτόντως, παρά τους ανυψωμένους πρίγκιπες, όλα τα μοντέλα Polestar 2 πληρούν τις προϋποθέσεις για το κίνητρο IZEV της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ύψους 5.000 δολαρίων και μέχρι 4.000 δολάρια στη Βρετανική Κολομβία και 7.000 δολάρια στο Κεμπέκ. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι.