Μεγάλη πτώση τιμών για το Polestar 2 2022 – Auto Guide, Polestar 2: Best Price and News – Digital

Polestar 2

Δεδομένου ότι είναι η ίδια μπαταρία 78 kWh για την πρόσφυση και την πλήρη παραλλαγή, ο χρόνος επαναφόρτισης είναι επτά ώρες όταν το όχημα είναι συνδεδεμένο σε πρίζα και 40 λεπτά για ένα δημόσιο τερματικό (Quick Terminal). Επιπλέον, η χωρητικότητα ρυμούλκησης είναι 900 kg (1.984 lb).

Μεγάλη πτώση τιμών για το Polestar 2.2022

Για το έτος μοντέλου 2022, ο κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων Polestar προσθέτει μια νέα έκδοση με εκτεταμένη αυτονομία του Polestar 2 που θα είναι κάτω από 50.000 $.

Προσφέροντας μια αυτονομία 434 χιλιομέτρων, αυτή η νέα είσοδος -το Polestar 2 θα φτάσει στους δρόμους μας τις επόμενες εβδομάδες. Εξοπλισμένο με έναν μόνο ηλεκτρικό κινητήρα, αυτή η έκδοση θα προσφέρει μόνο ένα δίσκο δίσκων δύο τροχών.

  • Διαβάστε επίσης: Το Polestar σχεδιάζει ένα πρώτο καπάκι άνθρακα μέχρι το 2030
  • Διαβάστε επίσης: Προτείνετε το νέο Polestar 2?

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το εκτεταμένο φάσμα του Polestar 2, το οποίο προσφέρει μια ιδανική διαμόρφωση για κάθε τρόπο ζωής”, δήλωσε ο Hugues Bissonnette, Polestar στον Καναδά.

Αυτή η παραλλαγή παρέχει ισχύ 231 ίππων που δρομολογείται μόνο στους μπροστινούς τροχούς. Μπορεί να ταξιδέψει το σπριντ 0-100 km/h σε επτά δευτερόλεπτα σύμφωνα με το Polestar. Επιπλέον, η τιμή αυτής της έκδοσης είναι $ 49.900, καθιστώντας την επιλέξιμη επαρχιακή έκπτωση 8.000 $ στο Κεμπέκ. Ωστόσο, το όχημα δεν είναι επιλέξιμο για επιχορήγηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Μια μονάδα τεσσάρων τροχών στο μενού

Εκτός από αυτή τη νέα έκδοση καταχώρησης, το Polestar 2 2022 θα συνεχίσει να παραδίδεται σε δύο κινητήρες που επιτρέπουν ένα γρανάζι σε τέσσερις δίσκους. Παράγοντας συνολικά 408 ίππους, αυτή η έκδοση έχει τώρα μια σειρά μεγαλύτερη από 400 χιλιόμετρα αντί για τα 375 χλμ. Από την άποψη της απόδοσης, η σουηδική μάρκα διεκδικεί χρόνο 4,7 δευτερολέπτων για να εκτελέσει 0-100 km/h. Αυτή η έκδοση κοστίζει τώρα 56.900 $. Υπάρχει επομένως μια σημαντική πτώση των τιμών σε σύγκριση με τα 69.900 $ που ζητήθηκε προηγουμένως.

Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις των 2 είναι εφοδιασμένες με το ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα Google: Android Automotive. Αυτή η τεχνολογία ενσωματώνει διάφορες εφαρμογές και χαρακτηριστικά όπως οι Χάρτες Google και το Google Assistant.

Δεδομένου ότι είναι η ίδια μπαταρία 78 kWh για την πρόσφυση και την πλήρη παραλλαγή, ο χρόνος επαναφόρτισης είναι επτά ώρες όταν το όχημα είναι συνδεδεμένο σε πρίζα και 40 λεπτά για ένα δημόσιο τερματικό (Quick Terminal). Επιπλέον, η χωρητικότητα ρυμούλκησης είναι 900 kg (1.984 lb).

Η βασιλεία των επιλογών

Οι δύο διαθέσιμες παραλλαγές του Polestar 2 δικαιούνται διάφορα σετ που θα επιτρέψουν την αλλαγή της οδηγικής εμπειρίας. Αρχικά, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει, για το ποσό των 5.500 $, το σύνολο που περιλαμβάνει μια πανοραμική οροφή, μια ηχητική αλυσίδα Harman Kardon και μια μηχανική αντλία για να ζεσταθεί τις μπαταρίες.

Δεύτερον, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το πιλοτικό σύνολο, το οποίο παραθέτει μια σειρά βοηθημάτων οδήγησης και βοήθειας, όπως ο προσαρμοστικός έλεγχος κρουαζιέρας, το σύστημα ανίχνευσης γωνίας κυκλοφορίας, η εγκάρσια προειδοποίηση κυκλοφορίας, χωρίς να ξεχνάμε τους αισθητήρες στάθμευσης καθώς και ένα 360 – κάμερα. Όλα κοστίζουν 4.500 $.

Τέλος, το τρίτο σετ με τίτλο Performance προσθέτει αρκετά στοιχεία που θα αλλάξουν τη συμπεριφορά του οχήματος. Βρίσκουμε μια προσαρμοστική ανάρτηση, ζάντες 20 ιντσών που φορούν ελαστικά ηπειρωτικών αθλημάτων, φρένα Brembo καθώς και χρυσά αισθητικά στοιχεία. Ωστόσο, αυτό το σύνολο 6.000 $ είναι διαθέσιμο μόνο για το Polestar 2 με δύο κινητήρες.

Άλλες μεμονωμένες επιλογές είναι διαθέσιμες σαν αεριζόμενα καθίσματα με δέρμα Nappa, ζάντες 20 ιντσών, μεταλλικό χρώμα και ακόμη και ημι-ηλεκτρικό βύσμα.

Το Polestar 2 μπορεί να παραγγελθεί τώρα και η παράδοση του θα ξεκινήσει προς τα τέλη του 2021.

Polestar 2

Citroën Friend Tonic Best Price: 9.98 €

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Το Polestar 2 είναι ηλεκτρικό αυτοκίνητο συγκρίσιμο με το μοντέλο Tesla 3.

Τεχνικό φύλλο / χαρακτηριστικά

Γένος Φορείο
Αυτοκίνηση Ηλεκτρικός
Σοδειά 2019
Αριθμός κινητήρων 2
Τύπος Μπαταρίας Λιθίου
Χωρητικότητα μπαταρίας 78 kWh
Ανακοινωθείσα αυτονομία 500 χλμ
Αυτόνομη οδήγηση επίπεδο 1
Αριθμός θέσεων 5
Κιβώτιο ταχυτήτων 1 -Speed ​​Automatic
Μέγιστο ζευγάρι 660 nm
Διαστάσεις (h x l x l) σε μέτρα 1478 x 1859 x 4607

Δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά

Εναλλακτικά προϊόντα

Επιστροφή στη σελίδα Έναρξης – 1 Προϊόντα

Οδηγοί σύγκρισης και αγοράς

  • Οδηγός αγορών γραφής ποιο είναι το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ?
  • Ποιο αυτοκίνητο αυτοκινήτου επέλεξε να επιλέξει ?
  • Ποιο συμπαγές ηλεκτρικό SUV να επιλέξει ?

Σχετικά Άρθρα

News: Car Watch Prime Video στο αυτοκίνητό του, είναι πλέον δυνατό στη Renault και στο Volvo το λειτουργικό σύστημα με βάση το Android ορισμένων Renault, Volvo και Polestar εμπλουτίζεται με νέες συμβατές εφαρμογές. Αυτά τα.

News: Polestar 3 CAR: Ένα άλλο ηλεκτρικό SUV που έχει αποφασιστεί να ανταγωνιστεί το Tesla στην Κίνα Le Polestar 3, ένα ηλεκτρικό SUV το οποίο δεν προέρχεται από ένα υπάρχον μοντέλο Volvo, έχει μόλις διατεθεί στο εμπόριο στην Κίνα. Η καλή έκπληξη VI.

Ειδήσεις: Αυτοκίνητο περισσότερη δύναμη, περισσότερη αυτονομία: Το Polestar 2 Update the Polestar 2 εμφανίζεται σε μια τεχνικά επανεξέταση της έκδοσης για μεγαλύτερη απόδοση. Στο πρόγραμμα, μια δύναμη εξακολουθεί να αυξάνεται και u.

News: Polestar 3 Car: Ένα πρώτο ηλεκτρικό SUV που δεν είναι ένα Volvo Polestar αποκαλύπτει το Polestar 3, ένα ηλεκτρικό SUV που ανακοινώθηκε για 610 χλμ. Αυτονομίας. Σε αντίθεση με το Polestar 1 και 2, εμπνευσμένο από το Volv.

Ειδήσεις: Αυτοκίνητο: Το Polestar θα μπορέσει τελικά να πουλήσει τα οχήματά του στη Γαλλία που διώκονται από ένα λογότυπο που θεωρείται πολύ κοντά, η Citroën είχε επιτεθεί στο Polestar, την αυτοκινητοβιομηχανία που κατέχει η Geely Group. Fi.

News: Polestar 6 CAR: Όταν η ιδέα O₂ Electric Convertible γίνεται μια πραγματικότητα Polestar, ένα πρώην αθλητικό τμήμα της Volvo Cars, επιβεβαιώνει την παραγωγή της έννοιας O₂, ένα ανιχνεύσιμο ηλεκτρικό μετατρέψιμο. Εμείς.

News: Ionity Car: Προτιμησιακά ποσοστά για τους σταθμούς φόρτισης για το Volvo και το Polestar Volvo και το Polestar, που δεν αποτελούν μέρος της κοινοπραξίας πίσω από το δίκτυο φόρτισης ιονότητας, εκμεταλλεύτηκαν την συνεργασία τους με το PL.

News: Polestar Premept Car: Μια ηλεκτρική ιδέα sedan εξοπλισμένη με τις τεχνολογίες του αύριο στο Σαλόνι Αυτοκινητοποίησης της Γενεύης, που ακυρώθηκε λόγω του Covvi-19, ο Polestar είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει την έννοια του Precept. Αυτό το ηλεκτρικό sedan.

News: Polestar Car 2: € 58.900 για την παράδοση του ηλεκτρικού sedan τον Ιούνιο του 2020 … εκτός από τη Γαλλία που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Μάρτιο, το Polestar 2, Electric sedan, αποκαλύπτει τις τιμές του. Έτσι, στη Γερμανία, θα σας κοστίσει € 58.900 για ένα.

Ειδήσεις: CAR Motor Show Geneva 2019 Geneva 2019 2019: Polestar 2, Umpteenth Ανταγωνιστής για το Tesla Model 3 μετά το Polestar 1, ένα υβριδικό υβριδικό 600 hp, η θυγατρική της Volvo Electric Sport. Στο Β του Β.

Ειδήσεις: Το Volvo Car ενσωματώνει το Google Android στο μελλοντικό του Polestar 2 Polestar, Volvo Electric Sextorial.