Pingtwitter -Pure -go -out Εξέταση αέρα, Pure Air3 2023 Ηλεκτρικό σκούτερ | Καθαρή ηλεκτρική Γαλλία

Pure Air3 2023 Ηλεκτρικό σκούτερ

Contents

** Δωρεάν παράδοση από 100 €.

Γνώση για τον καθαρό αέρα

Το Pure Electric πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως το φάσμα των βραβείων Electric Scooter.

Έτσι, μετά την εξέταση του Pure Pro (2021), εξετάζουμε το Pure Air Go, ένα νέο ηλεκτρικό σκούτερ το οποίο, κατά την άποψή μας, θα μπορούσε να είναι ιδανική για αρχάριους.

Το Pure Electric θεωρεί ότι ο καθαρός αέρας είναι η αρχή του ηλεκτρικού σας ταξιδιού. Έχει σχεδιαστεί για να είναι προσιτή, προσφέροντας τα πάντα για τα οποία είναι γνωστό το εμπορικό σήμα, δηλαδή ένα σταθερό σχέδιο, αντίσταση στο νερό και τοπική υποστήριξη.

Αν ψάχνετε για ένα ηλεκτρικό σκούτερ με όλα τα τραγούδια και το χορό, σας συνιστούμε να διαβάσετε το Pure Pro (2021), αλλά αν ψάχνετε για ένα εντελώς ικανό ηλεκτρικό σκούτερ και που δεν θα σας καταστρέψει, ο Pure Air Go θα μπορούσε να είναι Έγινε για σένα, ειδικά αφού δανείζεται μερικές έξυπνες συμβουλές από τα πιο ακριβά αδέλφια του.

Όπως αναφέρεται στις άλλες επικρίσεις καθαρών αεροπορικών μας, οι οποίες διακρίνουν καθαρά ηλεκτρικά από άλλα εμπορικά σήματα, είναι ότι η Pure είναι μια βρετανική εταιρεία και έχει κατασκευάσει αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ λαμβάνοντας υπόψη “τυπικές βρετανικές και ευρωπαϊκές καιρικές συνθήκες”. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βροχή, με αντίσταση νερού IP65, χωρίς σπάσιμο.

Εδώ είναι η επίσημη ετυμηγορία Pingtwitter στο Pure Air Go…

Pure Air Go Electric Scooter Test: Σχεδίαση

Είμαστε μεγάλοι οπαδοί του αρχικού σχεδιασμού του Pure Air Go. Είναι χρησιμότητα και βιομηχανική, σχεδόν σαν ποδήλατο με σωλήνες υγρού χάλυβα. Ενώ μερικά ηλεκτρικά σκούτερ είναι μόνο κλώνοι του Xiaomi M365, είναι πιο πρωτότυπο.

Αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι αυτός ο σχεδιασμός χρησιμοποιείται επίσης για καθαρό αέρα (2021) και Pure Air Pro (2021), οι οποίοι είναι και οι δύο πιο ακριβές, γνωρίζετε ότι είναι ισχυρή και καλά χτισμένη.

Το Pure Air Go έχει μεντεσέ ράβδους που κλειδώνει στη θέση του με υποστήριξη u -σχήματος και ένα βιδωτό καπάκι. Είναι πολύ απλό στη χρήση, αλλά όχι η ταχύτερη λύση, προτιμούμε μακράν το σύστημα κλειδώματος με ταχύτερο κλικ του Pure Pro, αλλά προφανώς, πρέπει να έχουν γίνει ορισμένες μειώσεις για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Pure Air Go έχει δείκτη αντίστασης νερού IP65. Αυτό γίνεται με πλήρη σφράγιση ηλεκτρονικών στο εσωτερικό του υποπεδίου και σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρό καιρό, το οποίο είναι απαραίτητο εάν σχεδιάζετε να το χρησιμοποιήσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στη Βόρεια Ευρώπη το χειμώνα.

μεγάλο

Σχεδιάζοντας και δημιουργήθηκε από μια βρετανική μάρκα, θα έχετε επίσης ανώτερη ποιότητα κατασκευής. Σίγουρα μοιάζει με ένα συμπαγές και καλά βιοτεχνικό κιτ.

Έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει με ασφάλεια το μέγιστο φορτίο των 120 kg. Είναι κάτι περισσότερο από τα περισσότερα σκούτερ, και αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει προβλήματα που σας μεταφέρουν, καθώς και μια βαριά τσάντα στην πόλη.

Η γέφυρα είναι ευρεία με μεγάλη λαβή, η οποία προσφέρει μεγάλη σταθερότητα και εμπιστοσύνη κατά την οδήγηση.

Φυσικά, αυτή η πρόσθετη μηχανική που εμπλέκεται στην στεγανοποίηση έχει ένα ελαφρύ μειονέκτημα και είναι το βάρος. Ο Pure Air Go ζυγίζει 16 κιλά (35,3 λίβρες), το οποίο είναι ελαφρώς βαρύτερο από τους αντιπάλους του, αλλά ελαφρώς μικρότερο από το υπάρχον μοντέλο εισόδου -επιπέδου. Lexiaomi 1Spese 12,5 kg (28 lb), για παράδειγμα.

Pure Air Go Electric Scooter Δοκιμή: Παραστάσεις

Αν και είναι ένα μοντέλο εισόδου, το Pure Air Go δεν πρέπει να ξεπεράσει από την άποψη της απόδοσης. Η ισχύς προέρχεται από έναν κινητήρα 350 W τοποθετημένο στον πίσω τροχό, σχεδιασμένο να παρέχει αξιοπρεπή επιτάχυνση σε αστικά περιβάλλοντα.

Αυτός ο κινητήρας 350 W χρησιμοποιήθηκε στην πραγματικότητα το τελευταίο έτος Pure Pro (2020) και είναι μια μεγάλη αναβάθμιση του κινητήρα 250W του προηγούμενου μοντέλου εισόδου -επιπέδου.

Ο κινητήρας τοποθετημένος στο πίσω μέρος απελευθερώνει τον μπροστινό τροχό για να διαχειριστεί τις εντολές διεύθυνσης.

Διαπιστώσαμε ότι κέρδισε ταχύτητα και ότι δεν αισθανόμασταν αναπνοή όταν έφτασε στη μέγιστη ταχύτητά του. Ο μικρός κινητήρας 350 W μπορεί να φαίνεται πολύ ελαφρώς απροσδιόριστος κατά τη διάρκεια της άνοδος των απότομων πλαγιών σε σύγκριση με τον νέο κινητήρα 500 W του Pure Pro.

Προδιαγραφές του Pure Go Electric Scooter

Μέγιστη ταχύτητα:15,5 mph / 25 km / h
Ποικίλλω:
12,4 μίλια / 20 χλμ
Βάρος:
16 κιλά
Κινητήρας: 3
50 Watts
Αδιάβροχο:Δείκτης IP65
Λάστιχο:
10 ίντσες, γεμάτη με αέρα με αντι-κάλυψη υγρό
Μέγιστη χρέωση:
120 κιλά
Αφαιρούμενη μπαταρία:
Ναι (απαιτούμενα εργαλεία)
Παράμετροι ταχύτητας:
3

Νομικά, η τελική ταχύτητα περιορίζεται σε 15,5 mph, η οποία φαίνεται αρκετά γρήγορη.

Ο επιταχυντής είναι πραγματικά εύκολο να ελέγξετε με τον αντίχειρά σας και είναι πολύ ευαίσθητο, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε με ακρίβεια την ταχύτητα με την οποία πηγαίνετε.

Όταν πρόκειται να σταματήσετε να πάτε, απλά πατήστε το ηλεκτρονικό φρένο αντι -κλείδωμα. Ο μοναδικός μοχλός φρενάρει τους δύο τροχούς, καθιστώντας αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ πολύ εύκολο να κυριαρχήσει – δεξί χέρι για να πάει, αριστερό χέρι για να σταματήσει.

Το Pure Air Go είναι εξοπλισμένο με μεγάλα ελαστικά φουσκωμένα με αέρα 10 ιντσών. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σύγκριση με το εύρος Xiaomi που είναι εξοπλισμένο με ελαστικά 8,5 ιντσών. Διαπιστώσαμε ότι τα μεγαλύτερα ελαστικά προσφέρουν ασφαλέστερη και πιο άνετη οδήγηση και ότι είναι ευκολότερο να αφαιρεθούν και να διατηρηθούν.

Αυτά τα μεγαλύτερα ελαστικά είναι ιδιαίτερα σημαντικά όταν χρησιμοποιούνται σε άνισους δρόμους, καθώς μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τα μεγαλύτερα χτυπήματα.

Το κύριο μειονέκτημα της απόκτησης του αέρα και όχι του αέρα ή του επαγγελματία. Το Pure Air Go θα σας μεταφέρει περίπου 12,4 μίλια / 20 χλμ., Ενώ ο αέρας θα σας μεταφέρει στα 18,6 μίλια / 30 χλμ. Και το pro ένα τεράστιο 31 μίλια / 50 χλμ.

Συνολικά, ήμασταν πολύ εντυπωσιασμένοι από την απόδοση του Pure Air Go, ειδικά δεδομένης της εξαιρετικά κέρδους της. Είναι αρκετά γρήγορο, αποτελεσματικό και άνετο, χάρη στα μεγάλα ελαστικά του.

Pure Air Go Electric Scooter Test: Άλλα χαρακτηριστικά

μεγάλο

Μια οθόνη είναι ενσωματωμένη στο τιμόνι, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε ταχύτητα, επίπεδο μπαταρίας και ταχύτητα ρύθμισης. Είναι μια αρκετά απλή οθόνη, αλλά είναι φωτεινό και πολύ εύκολο να διαβαστεί με μια γρήγορη ματιά προς τα κάτω.

Το Pure Air Go είναι επίσης εξοπλισμένο με ενσωματωμένα φώτα εμπρός και πίσω LED για να σας βοηθήσει να δείτε πού πηγαίνετε με χαμηλό φωτισμό. Αυτά ενεργοποιούνται από προεπιλογή, καθώς σας κάνει επίσης πιο ορατό στην κυκλοφορία.

Η ευρεία και φωτεινή μπροστινή δέσμη σας επιτρέπει να οδηγείτε το ηλεκτρικό σκούτερ σας τη νύχτα με αυτοπεποίθηση, ενώ το πίσω φως της πολυλειτουργίας επιτρέπει σε άλλους να σας δουν πιο εύκολα (αυτό βελτιώνεται ακόμα από τους πλευρικούς ανακλαστήρες).

Όπως και το υπόλοιπο της περιοχής καθαρού αέρα, το Pure Air Go έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο να διατηρηθεί στο σπίτι.

Οι μηχανικοί του σπιτιού θα πρέπει να διαπιστώσουν ότι τα 10 -ίντσα μεγαλύτερα ελαστικά είναι ευκολότερο να αλλάξουν και καθαρά έχει εξασφαλίσει ότι η βαλβίδα ελαστικών είναι εύκολα προσβάσιμη, καθιστώντας τους απλούς να φουσκώσουν.

Φυσικά, αν δεν θέλετε να το διατηρήσετε μόνοι σας, μπορείτε να το φέρετε σε ένα από τα καθαρά ηλεκτρικά καταστήματα. Εάν πρόκειται να αντικατασταθεί ένα δωμάτιο, δεν θα πρέπει να περιμένετε να αποσταλεί από την Κίνα, επειδή όλα τα μέρη θα αποθηκευτούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Pure Air Go είναι ακόμη συμβατό με την καθαρή εφαρμογή Companphone Smartphone. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μεγαλύτερο ταμπλό, να σας παρέχει πιο ακριβή αυτονομία και λεπτομέρειες οδήγησης ή κλειδώστε και ξεκλειδώστε τον κινητήρα. Είναι ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που πρέπει να έχετε στο μοντέλο εισόδου -επιπέδου.

Όσο για τα πιο ακριβά αδέλφια και τις αδελφές, η εφαρμογή δεν είναι απαραίτητη. Μπορείτε να πάρετε το ηλεκτρικό σκούτερ από το κουτί και το κυλίνδρο χωρίς να το διαμορφώσετε ποτέ.

Pure Air Go Electric Scooter Test: Ετυμηγορία

Το Pure Air Go είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ που μπορείτε να αγοράσετε αν ξεκινήσετε το ηλεκτρικό σας ταξίδι. Η ποιότητα των επιδόσεων και των κατασκευών είναι καλύτερη από τους αντιπάλους της, ενώ το εύρος είναι συγκρίσιμο με αυτό των μοντέλων σε παρόμοιες τιμές.

Το υψηλότερο σημείο εδώ είναι η αντίσταση στο νερό IP65, η οποία, αν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρικό σας σκούτερ σε όλες τις εποχές στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι μια αναγκαιότητα είναι μια αναγκαιότητα.

Ωστόσο, ο καθαρός αέρας δεν είναι τέλειος. Όπως ολόκληρο το καθαρό εύρος, είναι βαρύτερο από τους ανταγωνιστές του.

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή, το Pure Air Go δεν είναι το “τελικό” ηλεκτρικό σκούτερ στην αγορά (θα θελήσετε να συμβουλευτείτε το ηλεκτρικό ηλεκτρικό σκούτερ E-Scooter). Δεν είναι το ταχύτερο και δεν έχει τη μεγαλύτερη αυτονομία, αλλά αν ψάχνετε για ένα προσιτό, ασφαλές και αξιόπιστο ηλεκτρικό σκούτερ με αξιοπρεπή απόδοση, τότε το Pure Air Go είναι ίσως για εσάς.

Το λάτρεψα?

 • Οι καλύτερες προσφορές φτηνών ηλεκτρικών σκούτερ

Pure Air3 2023 Ηλεκτρικό σκούτερ

Καθαρό air3 μαύρο ηλεκτρικό σκούτερ

Καθαρό air3 μαύρο ηλεκτρικό σκούτερ

Καθαρό air3 μαύρο ηλεκτρικό σκούτερ

Καθαρό air3 μαύρο ηλεκτρικό σκούτερ

Καθαρό air3 μαύρο ηλεκτρικό σκούτερ

Καθαρό air3 μαύρο ηλεκτρικό σκούτερ

Καθαρό air3 μαύρο ηλεκτρικό σκούτερ

Οδηγός μεγέθους Κλείσιμο

Λιγότερο βάρος αλλά περισσότερη χωρητικότητα. Το Pure Air3 έχει όλα τα χαρακτηριστικά Premium της σειράς και την ίδια σταθερότητα σχεδιασμού, για μια ασύγκριτη τιμή.

Τα ηλεκτρικά σκούτερ καθαρού αέρα έχουν σχεδιαστεί για εύκολη επισκευή.

 • Περιγραφή
 • Χαρακτηριστικά
 • Εγγύηση
 • Παράδοση και σχόλια
 • Ειδοποίηση

Απόσταση που είναι δυνατόν να περιηγηθείτε με ένα μόνο φορτίο. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για πληροφορίες και μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η κλίση του εδάφους, το στυλ οδήγησης ή η εξωτερική θερμοκρασία.

Χωρητικότητα του ηλεκτρικού σκούτερ να τοποθετήσει νευρώσεις ή πλαγιές. Δοκιμάσαμε τα μοντέλα και τους δώσαμε τις σημειώσεις του “μέσου”, “καλού” ή “εξαιρετικού”.

Καλή ικανότητα να τοποθετήσετε τις νευρώσεις
Αδιάβροχο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βροχή και μέσα από λακκούβες

Pure Air3: Χαρακτηριστικά premium σε ασύγκριτη τιμή.

 • Ισχυρή νέα έκδοση του κινητήρα 550W (κορυφή).
 • Έως 30 χιλιόμετρα αυτονομίας.
 • Μεγάλα 10 “ελαστικά χωρίς ορατό θάλαμο αέρα, ανθεκτικό στη διάτρηση, για άνετη οδήγηση και χωρίς άγχος.
 • Η βροχή δεν θα σας σταματήσει: αδιάβροχο μοντέλο σύμφωνα με το πρότυπο IP65.
 • Σχεδιασμός που έχει σχεδιαστεί για να διαρκέσει: ισχυρό σασί, μεγάλη στήλη τιμονιού και εξαρτήματα τελευταίας γενιάς, για να σας προσφέρει το πιο ανθεκτικό σκούτερ μέχρι σήμερα.
 • Τεχνολογία σταθεροποίησης ενεργού τιμονιού: φέρνει απαλά το τιμόνι πίσω στην κεντρική θέση μετά από μια στροφή. Μέγιστο έλεγχο ακόμη και σε δύσκολο δρόμο.
 • Μέγιστη ορατότητα από οποιαδήποτε γωνία: Φωτεινό μπροστινό φωτισμό 150 lumens, δείκτες, πίσω φωτισμό και φώτα θέσης.
 • Ultimate Power Power: Αξιόπιστα φρένα και τέλεια προστατευμένα από στοιχεία δρόμου και βρωμιάς, για να σας προσφέρουμε καλύτερη απόδοση.
 • Αναγεννητικό πίσω φρένο που επαναφορτίζει την μπαταρία κατά τη διάρκεια της πέδησης.
 • Ο ρυθμιστής μεγάλου ταξιδιού (που θα ενεργοποιηθεί από την εφαρμογή).
 • Απλοποιημένη οθόνη οδήγησης: πρόσφατα ανανεωμένη οθόνη που εμφανίζει γρήγορα σημαντικές πληροφορίες.
 • Σχεδιασμένο για να φορεθεί: Είναι ευκολότερο από ποτέ να πάρετε το σκούτερ, χάρη στο νέο σύστημα κλειδώματος.
 • Τέλεια προστατευμένα φρένα, ασφαλή από βρώμικα βρώμικα, για βέλτιστη προστασία και αξιοπιστία.
 • Το ελαφρύτερο σκούτερ μας: 15.9kg
 • Μέγιστο βάρος οδηγού: 120kg
 • Διαστάσεις διπλωμένες (ύψος x πλάτος x μήκος): 46 x 55 x 113cm
 • Σύνδεση με την ηλεκτρική καθαρή εφαρμογή.
 • Φορτιστής
 • Εγχειρίδιο
 • Αντλία βαλβίδας και επέκταση
 • Βίδες παιχνιδιού διαχείρισης
 • Allen Wrench

SKU: SCPUR0017-00001 – Μαύρο

Θέλεις κι άλλο ? Ανακαλύψτε το Pure Air3 Pro, με ισχυρό κινητήρα 500 W και μπαταρία με εύρος 40 χλμ. Για να σας επιτρέψει να οδηγείτε περισσότερο μεταξύ δύο φορτίων.

Απόσταση που είναι δυνατόν να περιηγηθείτε με ένα μόνο φορτίο. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για πληροφορίες και μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η κλίση του εδάφους, το στυλ οδήγησης ή η εξωτερική θερμοκρασία.

Ρυθμιστής ταχύτητας

Ρυθμιστής ταχύτητας. Σας επιτρέπει να διατηρήσετε μια σταθερή ταχύτητα χωρίς να χρειάζεται να πιέσετε τον επιταχυντή.

Αδιάβροχο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βροχή και μέσα από λακκούβες

Πίεση στην οποία συνιστάται να διατηρήσετε τα ελαστικά των φουσκωτά σκούτερ ελαστικών σας. Η σωστή πίεση θα μειώσει τον κίνδυνο ατυχήματος και διάτρησης και θα μεγιστοποιήσει τη λαβή και την αυτονομία σας.

Προ-εγχυμένο αντι-εγκληματικό υγρό

Το σκούτερ σας παραδίδεται με υγρό που εισάγεται στους θαλάμους αέρα των ελαστικών, συμβάλλοντας στη μείωση του κινδύνου διατρήσεων. Μπορεί να ισχύει μόνο για φουσκωτά σκούτερ ελαστικών.

Μέγιστη βαθμίδα αναρρίχησης στα παράκτια

Η ποσότητα φορτίου που υποστηρίζεται από την μπαταρία, που μετράται σε ώρα Watt (WH) και η ικανότητά της να κρατάει το φορτίο εγκαίρως, μετρούμενη σε ampère-hour (AH). Σε ισοδύναμη τάση (v), τόσο υψηλότερα αυτά τα στοιχεία, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η πιθανή αυτονομία σας.

Τάση μπαταρίας
Χρόνος επαναφόρτισης μπαταρίας
Πιστοποίηση μπαταρίας
Μπαταρία ιόντων λιθίου σχεδιασμένη σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς
Μονάδα μπαταρίας συναρμολογημένη από
Συμπεριλαμβάνεται φορτιστής μπαταρίας ?
Εισόδους φορτιστή μπαταρίας
100-240 V AC, 50-60 Hz, 2.5 α
Φορτιστής μπαταρίας
Σταθεροποίηση διαχείρισης
Σταθεροποίηση της κατεύθυνσης Pure Control ™
Ασφαλές σημείο αποκλεισμού ράβδου ?
46 cm (h) x 55 cm (i) x 113 cm (L)
115 cm (Η) x 55 cm (i) x 113 cm (L)

Το μέγιστο βάρος που υποστηρίζεται από το σκούτερ σας, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού σας. Μην σέβεστε αυτό το όριο μπορεί να είναι επικίνδυνο και να προκαλέσει ζημιά που δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Φωτιά πριν από 150 lumens
Ισχυρό πίσω φως στάσης
Εμπρός και πίσω ανακλαστήρες
Τέλεια ενσωματωμένο λάσπη
Δείκτες τιμόνι σε 180 μοίρες
Ταχύτητα, λειτουργία οδήγησης, μπαταρία, Bluetooth, συντήρηση
Εφαρμογή smartphone
Ψηφιακό κλείδωμα με κωδικό PIN μέσω της εφαρμογής καθαρής εφαρμογής.

Χρησιμοποιούμε πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία, πλαστικό χωρίς. Το Pure ενθαρρύνει την εξάλειψη των αποβλήτων.

Χάρη στη χρήση ελαστικών χωρίς σωλήνες, δεν χρειαζόμαστε πλέον θαλάμους αέρα, γεγονός που μειώνει τα απόβλητα από τους διάτρητους θαλάμους αέρα που είναι χωματερή.

Ως εταιρεία κατασκευής προϊόντων με μπαταρίες ιόντων λιθίου, γνωρίζουμε καλά τη ζημιά που μπορεί να προκληθεί από την ακατάλληλη εξάλειψη αυτών των εξαρτημάτων. Το Pure Electric ενθαρρύνει την ανακύκλωση και την κατάλληλη θεραπεία όλων των μπαταριών στο τέλος της ζωής του σκούτερ σας ή εάν αντικατασταθεί η μπαταρία.

Εγγυημένες πληροφορίες

Εγγύηση 2 ετών: Αγοράζοντας το καθαρό σκούτερ σας, έχετε εγγύηση 2 ετών κατασκευαστή που ισχύει από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος σας. Οποιαδήποτε επισκευή υπό εγγύηση υπόκειται στη χρήση του προϊόντος όπως συνιστάται από το εγχειρίδιο χρήσης σας. Μην ξεχάσετε να διατηρήσετε την απόδειξη της αγοράς σας.

Η εγγύηση καλύπτει τη χρήση σε ελαφριά βροχή και διασχίζοντας λακκούβες στο έδαφος, αλλά όχι μούσκεμα στο νερό ή έκθεση σε υψηλή βροχή για παρατεταμένες περιόδους. Η χρήση υπό αυτές τις συνθήκες ακυρώνει την εγγύηση.

Ποια είναι η εγγύηση αποκλείει ?
Τα αναλώσιμα αντικείμενα δεν περιλαμβάνονται στην εγγύηση σας. Περιγράφονται παρακάτω:

 • Εκτοξεύει
 • Ελαστικά
 • Λαστιχένιο
 • Τιμάριο
 • Καλώδια φρένων
 • ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ
 • Χρώμα
 • Καπάκια από καουτσούκ

Οροι και Προϋποθέσεις:

Το άνοιγμα, η αποσυναρμολόγηση ή η τροποποίηση του σκούτερ θα ακυρώσει την εγγύηση.

Αυτό περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται σε:

ΕΓΩ) Τροποποίηση με μη εξουσιοδοτημένα ή μη -αρχικά μέρη ή από μη εξουσιοδοτημένο άτομο.

Ii) Η χρήση ελαστικών τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των πλήρων ελαστικών.

Iii) Τροποποίηση οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού που είναι μέρος του σκούτερ

Η εγγύηση είναι μηδενική εάν:

 • Τα απαιτούμενα αφορά επισκευής που δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
 • Το μέρος που αποστέλλεται για επισκευή ή συντήρηση παρουσιάζει σημάδια ακατάλληλης χρήσης ή χειραγώγησης σε αντίθεση με τις οδηγίες που περιγράφονται στο εγχειρίδιο, ειδικότερα, αλλά χωρίς να περιορίζονται: ακατάλληλη χρήση, ανεπαρκής συντήρηση ή αποθήκευση, σημάδια ζημιών που προκαλούνται από ατύχημα. Οποιοδήποτε από αυτά τα σημάδια μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση της καταγγελίας υπό την εγγύηση.
 • Απαιτείται η ζητούμενη εργασία αποκατάστασης επειδή το σκούτερ υπέστη ζημιά κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος ή με αμέλεια/ σκόπιμα.
 • Σε περίπτωση ανοίγματος, αποσυναρμολόγησης ή τροποποίησης του σκούτερ με εξαρτήματα που δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί ή όχι προέλευσης ή από μη εξουσιοδοτημένο άτομο.
 • Η απαιτούμενη εργασία αποσκοπεί στην αποκατάσταση της κανονικής φθοράς, επιφανειακής ή αισθητικής βλάβης.

Πώς να διεκδικήσετε την εγγύησή σας ?

Για να διεκδικήσετε την εγγύησή σας, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας στο [email protected]

Διανομή

** Δωρεάν παράδοση από 100 €.

10 έξοδα αποστολής € για παραγγελίες μικρότερες από 100 €.

Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μετά την 1 μ.μ. την Παρασκευή θα αποσταλούν τη Δευτέρα.

Σκούτερ και αξεσουάρ

Όλα τα σκούτερ παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι παραδόσεις στην Κορσική μπορούν να πάρουν περισσότερο χρόνο.

Ηλεκτρικά ποδήλατα βοήθειας

Όλα τα ποδήλατα αποστέλλονται εντός 3 ημερών από την παραγγελία, οι παραδόσεις θα διαρκέσουν 5 ημέρες και θα πραγματοποιηθούν μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι παραδόσεις στην Κορσική μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο χρόνο.

Υπογραφή μετά την παραλαβή της παράδοσης

Όλες οι παραδόσεις απαιτούν υπογραφή μετά την παραλαβή των προϊόντων.

Ανατρέξτε στη σελίδα μας Σχετικά με την παράδοση.

Ανατροφοδότηση

Ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων : Με καθαρό ηλεκτρικό, έχετε 30 ημέρες ** για να αλλάξετε γνώμη από τη λήψη της παραγγελίας σας. Για να επωφεληθείτε από αυτό, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας στο [email protected]

Χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας. Σχεδιασμένο για μέγιστη ευκολία.

Αντιμετωπίστε δύναμη, ενώ είστε σίγουροι.

Ταχεία επιτάχυνση που τροφοδοτείται από τον ελαφρύτερο κινητήρα μας (550w κορυφή) που παρέχει έως και 30 χιλιόμετρα αυτονομίας, για εύκολη και άνετη οδήγηση.

*Εξαρτάται από το βάρος του οδηγού, τις νευρώσεις αναρρίχησης, τις συνθήκες του δρόμου και τον χρόνο που κάνει.

Επίπληξη εμπιστοσύνη. Όποια και αν είναι η διαδρομή.

Ένα μικρό χέρι βοήθειας σε κάθε στροφή, χάρη στην ενεργό τεχνολογία σταθεροποίησης του τιμονιού που φέρνει απαλά το τιμόνι πίσω στην κεντρική του θέση μετά από μια στροφή. Κατευθύνετε τα πάντα στον έλεγχο, ακόμη και σε δύσκολες επικαλύψεις.

Τα ασφαλή και αξιόπιστα φρένα τύμπανο σας δίνουν απίστευτη απόδοση. Προστατεύονται τέλεια από το Road βρωμιά για να σας εξοικονομήσουν συντήρηση και να αποφύγετε τις επισκευές.

Δείτε τέλεια και δείτε, χάρη στην ισχυρή πυρκαγιά των 150 lumens, τους δείκτες και τη βελτιωμένη πυρκαγιά στάσης.

Ισχυρός σχεδιασμός. Να διαρκέσει.

Ο αξιόπιστος σχεδιασμός πιστεύεται να σας μεταφέρει οπουδήποτε θέλετε, βροχές ή ο ήλιος λάμπει. 10 ‘χωρίς ορατό και ιδιαίτερα ανθεκτικό θάλαμο αέρα σας προστατεύει από την παρακέντηση και σας δίνει περισσότερη άνεση σε δύσκολα δάπεδα. Επιπλέον, η βροχή δεν θα σας σταματήσει, χάρη σε ένα σχέδιο ανθεκτικό στο πρότυπο νερό IP65. Το ισχυρό πλαίσιο, η μεγάλη στήλη διεύθυνσης και τα στοιχεία της τελευταίας γενιάς συνδυάζονται για να σας προσφέρουν το πιο βιώσιμο μοντέλο σκούτερ μας μέχρι σήμερα.

Συγκρίνετε με άλλες μάρκες

Ισχύς

Ισχύς
Μέγιστη αυτονομία*
Μέγιστη αυτονομία*
Αδιάβροχο (IP65)
Αδιάβροχο (IP65)
Τροχοί
Τροχοί
Ορατά ελαστικά αεροπορικής εταιρείας
Ορατά ελαστικά αεροπορικής εταιρείας
Ενεργός σταθεροποίηση των τιμόνι
Ενεργός σταθεροποίηση των τιμόνι
Παρωπίδες
Παρωπίδες
Ρυθμιστής ταχύτητας
Ρυθμιστής ταχύτητας
Μέγιστη χρέωση
Μέγιστη χρέωση

*Μην ξεχάσεις Όχι ότι η αυτονομία εξαρτάται από το δρόμο που λαμβάνεται, τη θερμοκρασία και το βάρος σας. Εάν καταπιείτε τις πλαγιές σε κρύο καιρό σε έναν ακανόνιστο δρόμο, η αυτονομία θα είναι μικρότερη από ό, τι εάν οδηγείτε σε πιάτο σε καλό καιρό.

Ανακαλύψτε τα ηλεκτρικά σκούτερ καθαρού αέρα

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά της σειράς των καθαρών é-trottinetes.

Το e-Trottinette ανακαλύπτει

Ανακαλύψτε τον τρόπο με τον οποίο το νέο μας Pure Advance Model καινοτομεί στον κόσμο της μικρο-κινητικότητας, με μια νέα μπροστινή μορφή και ένα ευέλικτο σχέδιο για σταθερότητα και αυξημένη άνεση.

Σύνδεση • #gopureelectric

 • Καθαρή ηλεκτρική Γαλλία στο Instagram
 • Καθαρή ηλεκτρική Γαλλία στο YouTube
 • Καθαρή ηλεκτρική Γαλλία στο Twitter
 • Καθαρή ηλεκτρική Γαλλία στο Facebook
 • Οροι και Προϋποθέσεις
 • Όροι πωλήσεων
 • Οροι χρήσης
 • Πολιτική απορρήτου
 • Μπισκότα
 • Σχετικά με καθαρό ηλεκτρικό
 • Γιατί να επιλέξετε καθαρό ηλεκτρικό
 • Καριέρα
 • Οδηγός αγοράς Οδηγός ηλεκτρικού σκούτερ
 • Βρείτε μας στο Παρίσι
 • Οι νόμοι και οι κανόνες του κώδικα αυτοκινητόδρομου για ηλεκτρικά σκούτερ
 • Γνώμη ασφάλειας προϊόντων
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Συχνές ερωτήσεις
 • Παραγγελία και παράδοση
 • Επιστρέφει και αποζημιώσεις
 • μέθοδοι πληρωμής
 • Ζητήστε προσωπικά δεδομένα
 • Pure Electric – Τουλούζη
 • Βρείτε το κατάστημά μου
 • Βρείτε ένα κέντρο επισκευής
 • Καθαρό ηλεκτρικό Ηνωμένο Βασίλειο
 • Καθαρή ηλεκτρική Ισπανία
 • Καθαρό σκούτερ Βέλγιο

Καθαρός.Η FR δημοσιεύεται από την εταιρεία Pure Electric France SAS, με πρωτεύουσα 25.000 ευρώ και στο κεντρικό γραφείο που βρίσκεται στο 10 Rue Greneta, 75003 Παρίσι και καταχωρήθηκε στο εμπόριο και τις εταιρείες του Παρισιού να εγγραφούν με τον αριθμό 889 178 992.

Αριθμός ενδο -κοινότητας ΦΠΑ: FR 318 891 789 92
Διευθυντής Δημοσίευσης: Rebecca Deniro

Μπορούμε να προσεγγίσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της διεύθυνσης υποστήριξης@PureElectric.Fr.
Ο ιστότοπός μας φιλοξενείται από το Shopify, που βρίσκεται στην οδό Elgin Street 150, 8ος όροφος, Οτάβα, Οντάριο, K2P 1L4, Καναδάς. Τηλ: 1-888-746-7439

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας προορίζονται για την επεξεργασία αυτών και δεν μπορούν να κοινοποιηθούν ή να πωληθούν σε τρίτους εκτός των διατάξεων που προβλέπονται από τους κανονισμούς. Το Pure Electric είναι πιθανό να σας στείλει επικοινωνίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS με την προηγούμενη συμφωνία σας.

Σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας των δεδομένων της 6ης Ιανουαρίου 1978, έχετε τροποποιηθεί, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διορθώστε ή αντιταχθείτε σε όλα τα δεδομένα που αφορούν σας, γράφοντας σε εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή μέσω ταχυδρομείου σε Pure Electric, 10 Wapping Road, Bristol BS1 4RW, Ηνωμένο Βασίλειο.
Η πλήρης πολιτική μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων πρέπει να συμβουλευτείτε εδώ.

Η πολιτική μας για μπισκότο μπορεί να προβληθεί εδώ.

Τα περιεχόμενα που υπάρχουν στον ιστότοπο https: // www.καθαρός.en είναι ιδιοκτησία του Pure Electric France SAS, σύμφωνα με το νόμο του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η αναπαραγωγή περιεχομένου χωρίς προηγούμενη συμφωνία από την πλευρά μας απαγορεύεται.

Σεβασμός της νομοθεσίας:
Είναι ευθύνη του καταναλωτή να εξασφαλίσει τη συμμόρφωση με τους νόμους που ισχύουν στην επικράτεια, τους εθνικούς και τοπικούς κανονισμούς, όταν χρησιμοποιούν το ηλεκτρικό σκούτερ τους ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό μηχανοκίνητο ταξίδι. Είναι επίσης ευθύνη να αφαιρέσει την απαραίτητη ασφάλιση για τη χρήση του. Ο καταναλωτής αναλαμβάνει όλες τις ευθύνες που σχετίζονται με τη χρήση ηλεκτρικών σκούτερ, αξεσουάρ και άλλων προϊόντων που προσφέρονται στον ιστότοπο και δηλώνουν την Pure Electric France SAS και τους ιδιοκτήτες οποιασδήποτε ευθύνης που συνδέεται με τη χρήση σκούτερ και προϊόντα που πωλούνται στον ιστότοπο.