Λήψη Photopea – Φωτογραφία – Les Numériques, Λήψη Photopea – Λήψη με Le Parisien

Κατεβάστε το Photopa

Το PhotOpea είναι μια δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε εργαλεία επεξεργασίας γραφικών και επεξεργασίας εικόνας, απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε λογισμικό που θα αφήσει υπολειμματικά αρχεία και θα μονοπωλήσει πολλούς πόρους.

Φωτοτυπία

Το Photopaa είναι μια δωρεάν και πολύ απλή ηλεκτρονική υπηρεσία που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για επεξεργασία εικόνων και λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το PhotOpea ?

Ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά της τελευταίας έκδοσης της Photopaa ?

Με τα οποία τα οστά είναι συμβατά με το photopa ?

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Photopaa ?

Περιγραφή

Το PhotOpea είναι μια δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε εργαλεία επεξεργασίας γραφικών και επεξεργασίας εικόνας, απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε λογισμικό που θα αφήσει υπολειμματικά αρχεία και θα μονοπωλήσει πολλούς πόρους.

100% SaaS και δωρεάν εναλλακτική λύση, η PhotOpea μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για τους χρήστες των Chromebook και για τους χρήστες χρειάζονται μόνο μια περίσταση λογισμικού επεξεργασίας εικόνων. Η διεπαφή της PhotOpea μεταφράζεται στα γαλλικά και, κερασάκι στο κέικ, η Photopaa υποστηρίζει τα αρχεία PSD τουAdobe Photoshop ή XCF του Σειρήτι. Σημειώστε ότι εάν η διεπαφή δεν εμφανίζεται αυτόματα στα γαλλικά (με την αναγνώριση του πράκτορα χρήστη), μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις γλώσσας στο μενού “More” στο επάνω μέρος της οθόνης.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το PhotOpea ?

Το PhotOpea είναι ένας προηγμένος επεξεργαστής εικόνων που υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων λογισμικού επεξεργασίας εικόνας όπως μορφές PSD (Adobe Photoshop), Xcf (Σειρήτι), Έχουν (Adobe Illustrator), Σκίτσο (Σκίτσο), XD (Adobe XD) και CDR (Coreldraw). Όσον αφορά την εξαγωγή, είναι δυνατόν να αποθηκεύσετε την εικόνα σας σε μορφή PSD ή σε μορφές JPG, PNG ή SVG. Σημειώστε ότι υποστηρίζει επίσης ακατέργαστες φωτογραφίες σε ακατέργαστη μορφή.

Επομένως, η Photopa είναι γραφικός επεξεργαστής, καθιστώντας δυνατή την πραγματοποίηση αλλαγών στο επίπεδο της μήτρας και του φορέα. Υποστηρίζει τη διαχείριση στρώσεων και ως εκ τούτου έχει μη καταστρεπτική ροή εργασίας. Δεν απαιτεί εγγραφή και είναι εντελώς δωρεάν. Ωστόσο, μια έκδοση premium είναι διαθέσιμη για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις και να εξοικονομήσετε περισσότερα βήματα στο ιστορικό.

Οι χρήστες εκτιμούν όχι μόνο την πρακτική πλευρά της ηλεκτρονικής υπηρεσίας που δεν απαιτεί εγκατάσταση και εκτοξεύει σε 3 δευτερόλεπτα, αλλά και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η υπηρεσία εφαρμογής. Κατά το άνοιγμα ενός έργου, μπορείτε να εισαγάγετε μια εικόνα από τον υπολογιστή ή το κινητό σας ή από έναν ηλεκτρονικό χώρο αποθήκευσης (Πηδαλιούχος, Google Drive, Microsoft OneDrive, και τα λοιπά.Ουσία. Και για τη δημιουργία ενός νέου έργου, η PhotOpea απλοποιεί τη διάταξη της εικόνας σας, προσφέροντάς σας προ-διαμορφωμένες διαστάσεις: YouTube ή Cover Facebook, A4 εκτύπωση, οθόνη ή μέγεθος κινητής τηλεφωνίας κ.λπ. Στο μενού μενού PSD, οι χρήστες θα μπορούν να αντλούν έμπνευση από το “mockups” που έχουν ήδη ρυθμιστεί για τα διάφορα μάρκετινγκ, τα φυλλάδια, τα καλύμματα για τα κοινωνικά δίκτυα, τις προσκλήσεις, τα προϊόντα κ.λπ. Τα πρότυπα διανέμονται σε διαφορετικές κατηγορίες και είναι δωρεάν.

Φωτοτυπία

Όσον αφορά τη δημοσίευση χαρακτηριστικών, η Photopa διαθέτει βασικά εργαλεία για την επιλογή, το retouch, το cut, την καλλιέργεια, την προσθήκη κειμένου, την εφαρμογή φίλτρων κ.λπ. Οι χρήστες διαθέτουν εργαλεία επιλογής (γεωμετρικό σχήμα, lasso, μαγικό ραβδί), κοπή και περικοπή, εργαλείο buffer, εργαλείο κειμένου, βούρτσες, βούρτσες και προσαρμόσιμα μολύβια (λειτουργία, αδιαφάνεια, πάχος, στυλ σχεδίασης, ροή, εξομάλυνση κ.λπ.), ενός φτερού, ουρικής αρθρίτιδας, κόμμας, πιπέτας, κλίσης κ.λπ.

Φωτοτυπία

Για πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, η Photopaa σας επιτρέπει να δημιουργείτε στρώματα ρύθμισης, μάσκες σύντηξης και επιδράσεις (εύρος, λοξότμηση, ένθετο, περίγραμμα κ.λπ.Ουσία.

Τέλος, σημειώστε ότι μια μονάδα CSS σας επιτρέπει να γνωρίζετε τον κωδικό υπολογιστή CSS, που χρησιμοποιείται για την αισθητική και τη διάταξη των ιστοσελίδων, για κάθε στοιχείο της εικόνας σας. Στη συνέχεια, θα είναι ευκολότερο να αναπαραχθεί η διάταξη στη γλώσσα του υπολογιστή.

Φωτοτυπία

Ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά της τελευταίας έκδοσης της Photopaa ?

Η τελευταία έκδοση του PhotOpeA υποστηρίζει τη μορφή INDD που αντιστοιχεί στη μορφή αρχείου Adobe Indesign και τη μορφή KRA ή KRZ που αντιστοιχεί στο λογισμικό ψηφιακής βαφής Κρίτα. Έχει προστεθεί ένα νέο φίλτρο καλειδοσκόπιο καθώς και η νέα μεταβλητή λειτουργικότητα.

Τέλος, να γνωρίζετε ότι είναι δυνατόν να μετατρέψετε πολλά αρχεία JPG σε μορφή PDF.

Με τα οποία τα οστά είναι συμβατά με το photopa ?

Το PhotOpea μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή (Windows, Mac ή Linux), αλλά και κινητή συσκευή (Android και iOS), από τη στιγμή που έχετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και μια σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Photopaa ?

Σούμο βαφή είναι επίσης ένας διαδικτυακός εκδότης που προσφέρει ένα εύκολο -to -hand γαλλικό περιβάλλον. Θα βρείτε γραφικά χαρακτηριστικά της επεξεργασίας εικόνας και της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Οι χρήστες θα μπορούν να επωφεληθούν από πολλά φίλτρα και προσαρμογές για να προσαρμόσουν τη φωτεινότητα, τις αντιθέσεις, να εφαρμόσουν ένα ασπρόμαυρο φίλτρο κ.λπ.

Bitmappery είναι το σχέδιο και το δωρεάν και δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας και επεξεργασίας που χρησιμοποιείται σε λειτουργία SaaS, χωρίς λήψη ή εγκατάσταση λογισμικού. Παρόλο που η διεπαφή είναι διαθέσιμη μόνο στα αγγλικά, η υπηρεσία εφαρμογής παραμένει απόλυτα λειτουργική και εύκολη στη χρήση. Υποστηρίζει επίσης τη μορφή PSD και, όπως και όλα τα λογισμικά επεξεργασίας εικόνων.

Αν ψάχνετε για έναν γραφικό επεξεργαστή προσανατολισμένο προς τη γραφική σύνθεση του περιεχομένου μάρκετινγκ, μπορείτε να απευθυνθείτε Μπορώ να πάω. Διατίθεται στην έκδοση SaaS, αλλά και σε λογισμικό επιφάνειας εργασίας και σε εφαρμογή για κινητά για Android και iOS, η Canva διευκολύνει την επεξεργασία εικόνων για φυλλάδια, προσκλήσεις, πανό και καλύμματα για κοινωνικά δίκτυα, CVS και άλλα έγγραφα. Διαισθητικό και έχοντας μια εντυπωσιακή συλλογή μοντέλων, αντικειμένων και γραφικών εργαλείων για την εξατομίκευση της οπτικής σας σύνθεσης, η Canva μπορεί να αποτελέσει μια ελεύθερη εναλλακτική λύση σύμφωνα με τη χρήση του.

Σειρήτι είναι πολύ πιο περίπλοκο, αλλά πιο προηγμένο ως Photopaa. Εάν προτιμάτε δωρεάν και δωρεάν λογισμικό για λήψη και εγκατάσταση, είναι μάλλον να gimp ότι θα πρέπει να γυρίσετε. Προσφέρει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά για την επεξεργασία των εικόνων και της δημιουργίας γραφικών σας, ενώ είναι δωρεάν και συμβατή με τους υπολογιστές Windows, Mac και Linux.

Η Photopaa οφείλει την διαισθητική διεπαφή της Adobe Photoshop της οποίας η αισθητική και η ρύθμιση συνεχίζει πολύ. Αναφορά σχετικά με την αγορά λογισμικού επεξεργασίας εικόνων, το Photoshop προσαρμόζεται σε όλη τη δουλειά σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στον τομέα του μάρκετινγκ, καθώς και στη φωτογραφία, τη διαφήμιση, την εκτύπωση, τη συναρμολόγηση φωτογραφιών, την επεξεργασία και την επαναφορά εικόνας κ.λπ. Είναι ευπροσάρμοστο και πολύ πλήρες, αλλά όπως και κάθε λογισμικό Windows και Mac, απαιτεί να κατεβάσετε και να εγκατασταθείτε, και πάνω απ ‘όλα, μονοπωλεί πολλούς πόρους.

Κατεβάστε το Photopa

Φωτοτυπία

Η Photopaa είναι μια ηλεκτρονική επεξεργασία εικόνων και υπηρεσία επεξεργασίας φωτογραφιών, η οποία δεν απαιτεί λήψη, καμία εγγραφή, καμία συνδρομή, καμία δέσμευση κ.λπ.

Πληροφορίες

Άδεια: Δωρεάν άδεια

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 16-02-2022

Λήψεις: 26 (τελευταίες 30 ημέρες)

Λειτουργικό σύστημα :
Ηλεκτρονική υπηρεσία

Περιγραφή

Η Photopaa είναι μια δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία έτοιμη να ανταγωνιστεί με πολλά πληρωμένα λογισμικά, όσον αφορά την επεξεργασία εικόνας και την επεξεργασία φωτογραφιών. Προσβάσιμο απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, η PhotOpea σας παρέχει μια ευρεία επιλογή εργαλείων και χαρακτηριστικών για να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας και να τα μετατρέψετε. Η διεπαφή είναι διαισθητική και μεταφράζεται στα γαλλικά. Παίρνει την κλασική διάταξη του περισσότερου λογισμικού επεξεργασίας εικόνων, προκειμένου να διευκολυνθεί η προσαρμογή και ο χειρισμός του χρήστη.

Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο αυτής της υπηρεσίας SaaS, υποστηρίζει τυπικά αρχεία εικόνων (JPG, PNG, SVG, κλπ.) αλλά και άλλες μορφές αρχείων που έχουν σχεδιαστεί από το λογισμικό επεξεργασίας εικόνων (PSD για Adobe Photoshop, XCF για Σειρήτι, AI για Adobe Illustrator, Σκιαγραφώ Σκίτσο, XD για Adobe XD, Indd για Adobe Indesign ή kra για ΚρίταΟυσία.

Διαχειρίζεται αποτελεσματικά τα στρώματα και υποστηρίζει ακατέργαστες εικόνες σε ακατέργαστη μορφή, από ψηφιακές κάμερες.

Κατά τη δημιουργία ενός νέου έργου, ο χρήστης καλείται να καθορίσει τον προορισμό της εικόνας (κάλυψη κοινωνικού δικτύου, φυλλάδιο, εκτύπωση Α4 κ.λπ.) για να ρυθμίσετε τις διαστάσεις και την ανάλυση. Σημειώστε ότι τα δωρεάν πρότυπα σε μορφή PSD είναι επίσης διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν να βρείτε έμπνευση και να σας εξυπηρετήσουν ως βάση για την εξοικονόμηση χρόνου στο σχεδιασμό του καλλιτεχνικού σας έργου.

Από την άποψη των εργαλείων επεξεργασίας φωτογραφιών και επεξεργασίας εικόνας, η PhotOpea έχει βασικά εργαλεία για την επιλογή, την κοπή, την καλλιέργεια, το μέγεθος, την προσθήκη κειμένου, την εφαρμογή φίλτρων και μάσκες κ.λπ. Οι χρήστες θα μπορούν να βρουν τυποποιημένα εργαλεία επιλογής όπως γεωμετρικά σχήματα, lasso και magic wand. Όσον αφορά τα μολύβια και τις βούρτσες, θα είναι σε θέση να απολαύσουν μια ευρεία επιλογή από σχήματα και στυλ, χρώματα και ρυθμίσεις για να προσωποποιήσουν τις διαδρομές τους (αδιαφάνεια, σκληρότητα, οξύτητα κλπ.Ουσία. Ένα εργαλείο φτερών προσφέρεται ακόμη και για ρυθμιζόμενες γραμμές με λαβές.

Όσον αφορά τα πιο προηγμένα εργαλεία, οι χρήστες θα έχουν μάσκα τήξης και εφέ για να διαχειριστούν φθαρμένες σκιές, εφέ λοξής, ένθετα, περιγράμματα κ.λπ.

Φωτοτυπία

Θέλατε ποτέ να αγγίξετε μια φωτογραφία ή ένα σχέδιο φορέα, αλλά δεν έχετε το απαραίτητο λογισμικό εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας ? Εάν συμβαίνει αυτό, πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο Photopaa. Αυτή η δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από τις λειτουργίες επεξεργασίας και επεξεργασίας εικόνων απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, χωρίς λήψη ή εγκατάσταση. Είναι συμβατό με λειτουργικά συστήματα Windows, Mac και Linux και υποστηρίζει τις περισσότερες μορφές ιδιοκτήτη για άλλα γραφικά λογισμικά αναφοράς, όπως το Adobe Photoshop, το Adobe Illustrator, το Adobe XD, το Sketchup, το Gimp κ.λπ. Υποστηρίζει ακόμη και την ακατέργαστη μορφή για όλες τις φωτογραφίες σας ή τη μορφή PDF.

Το πρώτο πράγμα που χτυπά στο PhotOpea είναι το φάσμα των χαρακτηριστικών του, το οποίο περιλαμβάνει ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας εικόνων όπως στρώματα, μάσκες και προσαρμογές. Καθώς και λειτουργίες ρετουσάρου όπως καμπύλες, ισορροπία χρωμάτων, επίπεδα και έλεγχοι κορεσμού. Εκτός από αυτές τις βασικές λειτουργίες επεξεργασίας, υπάρχει επίσης μια επιλογή από πιο προηγμένα εργαλεία, όπως το εργαλείο buffer clone για τη διαγραφή ανεπιθύμητων αντικειμένων από τις φωτογραφίες ή το εργαλείο θεραπείας για να διορθωθούν οι ατέλειες των φωτογραφιών. Η λειτουργία στρώματος κειμένου σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα κείμενο στις εικόνες, με τις επιλογές της αστυνομίας, του μεγέθους και του χρώματος, καθώς και τις λειτουργίες ευθυγράμμισης. Είναι επίσης δυνατή η προσθήκη ενός ορισμένου αριθμού αποτελεσμάτων, όπως η θολότητα ή η σκιά, η οποία συμβάλλει στη βελτίωση της γενικής πτυχής των εικόνων, δίνοντάς τους μεγαλύτερη οπτική επίδραση.

Η Photopa υποστηρίζει επίσης τη μορφή RAW, που σημαίνει ότι μπορείτε να ανοίξετε και να τροποποιήσετε τα αρχεία RAW απευθείας στον ιστότοπο χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πρόσθετο λογισμικό. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν καλύτερα τις εικόνες τους, καθώς μπορούν να προσαρμόσουν τις παραμέτρους έκθεσης χωρίς να καταστρέψουν το αρχικό αρχείο. Επιπλέον, είναι δυνατό να καταγράψετε την εργασία σας σε διαφορετικές μορφές όπως PNG, JPG, TIFF, κλπ., Που είναι πολύ πρακτικό εάν πρέπει να μοιραστείτε τη δουλειά σας με κάποιον άλλο που δεν έχει πρόσβαση στο PhotOpea. Τέλος, έχει ένα διαισθητικό περιβάλλον χρήστη μεταφρασμένο στα γαλλικά, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολο στη χρήση, ακόμη και αν είστε αρχάριος ή αρχάριος όσον αφορά την επεξεργασία και την επεξεργασία λογισμικού.