Pexels δωρεάν δωρεάν τράπεζα φωτογραφιών για ιστότοπο, ορισμός | Pixel – στοιχείο εικόνας

Pixel: Τι είναι αυτό

Η γνώμη μας

Pexels Η δωρεάν φωτογραφία των δωρεάν δικαιωμάτων

Το Pexels είναι μια δωρεάν δωρεάν τράπεζα φωτογραφιών HD, η οποία σας επιτρέπει να βρείτε φωτογραφίες για τον ιστότοπό σας. Πολύ επαγγελματικές εικόνες βελτιώνουν το σχεδιασμό του ιστότοπού της. Αλλά πάνω απ ‘όλα για να βελτιστοποιήσει την αποτελεσματικότητά του, καθιστώντας την πιο ελκυστική, τραβώντας την προσοχή των επισκεπτών και επηρεάζοντας τη συμπεριφορά τους.

Χάρη σε μια εντυπωσιακή συλλογή από δωρεάν φωτογραφίες και βίντεο, η Pexels προσφέρει τη δυνατότητα εύρεσης και λήψης γραφικών για να απεικονίσει το περιεχόμενό σας. Μεταξύ χιλιάδων δικαιωμάτων υψηλής ποιότητας και βίντεο και βίντεο, σίγουρα θα βρείτε την τέλεια εικόνα για να κάνετε τον ιστότοπό σας όμορφο και να αποπλανήσει τους επισκέπτες σας.

Η επιλογή μιας εικόνας και όχι η άλλη μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην απόδοση ενός ιστότοπου. Ανακαλύψτε την παρουσίαση του Pexels Right -Free Image Bank, για να βρείτε όμορφες δωρεάν εικόνες.

Λογότυπο Pexels

Η γνώμη μας

Φωτογραφίες Pexels

Ανακαλύψτε Pexels

Η δωρεάν τράπεζα εικόνας έχει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Παρέχονται από επαγγελματίες φωτογράφους, αυτά τα δικαιώματα χωρίς δικαιώματα είναι χειροποίητα για να εξασφαλίσουν την ποιότητά τους.

Το Pexels διαθέτει επίσης δωρεάν και δωρεάν τράπεζα βίντεο. Αυτά τα βίντεο HD μπορούν να μεταφορτωθούν σε μορφή MP4.

Είναι δυνατό να κατεβάσετε όλες αυτές τις δωρεάν φωτογραφίες και βίντεο και να τα χρησιμοποιήσετε για προσωπικούς ή εμπορικούς σκοπούς. Σύμφωνα με τις άδειες Pexels ή Creative Commons 0, είστε ελεύθεροι να αντιγράψετε, να τροποποιήσετε, να διανείμετε και να χρησιμοποιείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Η κατανομή δεν απαιτείται, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι υποχρεωτικό να υποδεικνύουμε την πηγή της φωτογραφίας ή του βίντεο ή του συγγραφέα της.

Με το Pexels, είναι πολύ εύκολο να βρείτε δωρεάν φωτογραφίες δικαιωμάτων υψηλής ποιότητας, σε διάφορα θέματα

Αυτή η δωρεάν τράπεζα φωτογραφιών προσφέρει εκατοντάδες χιλιάδες γκαλερί φωτογραφιών, για να βρείτε την ιδανική εικόνα για να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο. Είναι επίσης δυνατή η αναζήτηση δωρεάν εικόνων χάρη στη μηχανή αναζήτησης. Ο ιστότοπος Pexels είναι διαθέσιμος στα γαλλικά, ο οποίος σας επιτρέπει να αναζητήσετε δωρεάν δικαιώματα χάρη στις λέξεις -κλειδιά στα γαλλικά.

Για να κατεβάσετε μια δωρεάν φωτογραφία ή βίντεο, δεν απαιτείται εγγραφή. Απλά επιλέξτε τη σωστή μορφή εικόνας από εκείνη που προσφέρονται ή καθορίστε εξατομικευμένες διαστάσεις εικόνας.

Pixel: Τι είναι αυτό ?

Μια εικόνα μήτρας αποτελείται από ένα πλήθος εικονοστοιχείων. Ένα εικονοστοιχείο μπορεί να αντιπροσωπεύεται από ένα μόνο bit (μαύρο ή άσπρο) ή πιο συχνά κατά 8, 16 ή ακόμα και 32 bits (τα οποία μπορούν να περιέχουν πληροφορίες σχετικά με το χρώμα, την υφή, τη διαφάνεια κ.λπ.). © Lumezia.com, Adobe Stock

[Στο βίντεο] Το Deepstereo δημιουργεί ένα βίντεο από απλές φωτογραφίες λίγο όπως η Hyperlapse, η Deepstereo Application, ένας νέος αλγόριθμος που αναπτύχθηκε από την Google, είναι ικανός.

Το Pixel είναι μια μονάδα μέτρησης. Που ονομάζεται PX, αυτό σημαίνει Στοιχείο εικόνας. Σας επιτρέπει να μετρήσετε την ποιότητα μιας ψηφιακής εικόνας Matrix στον υπολογιστή ή την τηλεόραση για παράδειγμα. Το Pixel έχει γενικά ορθογώνιο ή τετράγωνο σχήμα. Περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις χρωματικές αποχρώσεις, τον αριθμό τους, αλλά και τη διαφάνεια διαφάνειας ή την υφή υφής . Όσο περισσότερο μια εικόνα περιέχει εικονοστοιχεία και χρώματα, τόσο υψηλότερη είναι η ανάλυση και η υψηλή του ποιότητα.

Όταν μια εικόνα διευρύνεται, τότε βλέπουμε όλα τα εικονοστοιχεία που αποτελείται. Το Pixel καταλαμβάνει ένα μέρος κατά τη διάρκεια της οθόνης του, έτσι ώστε τα εικονοστοιχεία των ασπρόμαυρων οθονών καταλαμβάνουν ένα μέρος ενός byte byte μόνο. Αντίθετα, σήμερα, οι υψηλότεροι ορισμοί μπορούν να έχουν εικονοστοιχεία μέχρι 32 bits. Οι οθόνες 16,8 εκατομμύρια χρώματα περιλαμβάνουν εικονοστοιχεία 24 -bit, αλλά μερικές φορές καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο για να κωδικοποιούν και να εμφανίζουν διαφάνεια ειδικότερα. Όσο περισσότερο το pixel θα έχει χώρο μνήμης, τόσο περισσότερο η εικόνα θα έχει χρώματα και θα είναι καθαρή.

Ποιο είναι το εικονοστοιχείο για ?

Το pixel ορίζει την ανάλυση καθώς και τον ορισμό μιας εικόνας. Επιτρέπει τη σωστή εμφάνιση μιας ψηφιακής εικόνας στην οθόνη. Σε κωδικοποιημένη μορφή με διαδοχή 0 και 1, θα παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για την εμφάνιση της εικόνας σε μια συγκεκριμένη διάσταση. Επιπλέον, θα παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα του καθώς και τις αποχρώσεις των χρωμάτων και των υφασμάτων που θα εμφανιστούν.

Η ανάλυση μιας εικόνας αντιστοιχεί στον αριθμό των εικονοστοιχείων που περιέχει η εικόνα από την άποψη του μήκους. Μπορεί να γραφτεί DPI, PPP ή ακόμα και σε σημεία ανά εκατοστόμετρα. Ο ορισμός, από την άλλη πλευρά, αντιπροσωπεύει τον αριθμό των εικονοστοιχείων που υπάρχουν στην εικόνα σε ύψος και σε πλάτος. Βρίσκουμε τη χρήση εικονοστοιχείων σε υπολογιστές ή τηλεοπτικές οθόνες, σε δισκία, αλλά και σε κινητές συσκευές ή σε ψηφιακές κάμερες. Η χρήση του είναι επομένως πολύ σημαντική για το περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας και τις νέες τεχνολογίες.

Πώς να pixize μια εικόνα ?

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιθυμείτε να τοποθετήσετε μια εικόνα. Ίσως θελήσετε να διατηρήσετε μια ανωνυμία ατόμου από το Pixeiling τη φωτογραφία του ή ακόμα και να θέλετε να δημιουργήσετε ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα από αυτή την τεχνική. Για να το κάνετε αυτό, είναι διαθέσιμα διαφορετικά μέσα σε εσάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρονικό εργαλείο όπως “I Love IMG” ή “Pixlr”, τότε θα πρέπει να κατεβάσετε την εικόνα που θέλετε να pixeize.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λογισμικό επεξεργασίας εικόνων όπως το GIMP ή το Photoshop. Εάν χρησιμοποιείτε το τελευταίο, μπορείτε να δώσετε στυλ στις φωτογραφίες σας, αποφασίζοντας να pixize μέρος της φωτογραφίας σας για παράδειγμα. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ανοίξετε τη φωτογραφία στο λογισμικό Photoshop και να ξεκλειδώσετε το στρώμα φόντου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές τεχνικές για να δημιουργήσετε ένα αισθητικό αποτέλεσμα που σας αρέσει.

Φωτογραφίες στα 200 megapixels, είναι δυνατόν στο Hasselblad

Για να pixize το θέμα σας, μπορείτε να κάνετε κλικ σε επιλέξτε ένα θέμα και το λογισμικό θα pixeize με μεγάλη ακρίβεια το επιθυμητό μέρος. Εάν θέλετε να δώσετε λεπτομέρειες, μπορείτε να εφαρμόσετε μια μάσκα. Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει το Photoshop, μπορείτε ακόμα να pixize την εικόνα σας με το Microsoft Paint. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο Microsoft Paint και, στη συνέχεια, ανοίξτε την εικόνα για να επαναπροσδιοριστεί. Τότε μπορείτε να επιλέξετε όλο ή μέρος της εικόνας. Στην καρτέλα Εικόνες, κάντε κλικ στην επιλογή απόρριψη, σύμφωνα με την έκδοση της Microsoft, μπορείτε να έχετε Εκτίμηση/λοξή Αντί για αλλαγή μεγέθους, αλλά αυτό αντιστοιχεί στην ίδια ενέργεια.

Το κουμπί μεγέθυνσης αντιστοιχεί σε ένα διακεκομμένο τετράγωνο. Μόλις βρεθείτε στο παράθυρο διαλόγου, μπορείτε να αποφασίσετε να αλλάξετε το μέγεθος σε ποσοστό ή εικονοστοιχεία, εξαρτάται από εσάς να δείτε τι είναι καλύτερο. Επιλέξτε τις οριζόντιες και κατακόρυφες τιμές και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το πλαίσιο διατηρήστε τις αναλογίες για να διατηρήσετε ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Pixel – 2η δευτεροβάθμια

Pixel - 2η δευτεροβάθμια

Ασκήσεις, θεωρία και ψηφιακή, είναι τέλεια! Καλύψτε όλες τις έννοιες των δεύτερων 2ων μαθηματικών με τα σημειωματάρια γνώσεων και δραστηριοτήτων εικονοστοιχείων. Πρόοδος γραμμικά από το μαθηματικό πεδίο – Αριθμητική (25%), Άλγεβρα (35%) Γεωμετρία (25%), Στατιστικά (5%) και Πιθανότητα (10%) – ακολουθώντας την αύξηση της μάθησης που ορίζονται από τους MEES (Υπουργείο του “” Εκπαίδευση και τριτοβάθμια εκπαίδευση).

ISBN13 9782761354417

*Σημειώστε ότι αυτό το εκπαιδευτικό έργο απευθύνεται μόνο στη διδασκαλία ειδικών.

Οποιαδήποτε παραγγελία πρέπει να αποστέλλεται γραπτώς στην εξυπηρέτηση πελατών σε παραγγελίες@erpi.com ή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα μας.

Περιγραφή

Ασκήσεις, θεωρία και ψηφιακή, είναι τέλεια!

Καλύψτε όλες τις έννοιες των δεύτερων δευτερευόντων μαθηματικών με τα σημειωματάρια της γνώσης και των δραστηριοτήτων Εικονοκύτταρο. Πρόοδος γραμμικά από το μαθηματικό πεδίο – Αριθμητική (25%), Άλγεβρα (35%) Γεωμετρία (25%), Στατιστικά (5%) και Πιθανότητα (10%) – ακολουθώντας την αύξηση της μάθησης που ορίζονται από τους MEES (Υπουργείο του “” Εκπαίδευση και τριτοβάθμια εκπαίδευση).

Βιβλίο ασκήσεων

Το βιβλίο δραστηριότητας Εικονοκύτταρο Περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες.

  • Κάθε κεφάλαιο χωρίζεται σε τμήματα αφιερωμένα σε μια ακριβή έννοια που συνοδεύεται από δύο σελίδες ασκήσεων και μια σύντομη σελίδα προβλημάτων.
  • Κάθε κεφάλαιο τελειώνει με ισολογισμό, συμπεριλαμβανομένης μιας κατάστασης εφαρμογής των εννοιών που έμαθε.
  • Όλες οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν αναφορές στο σημειωματάριο γνώσης, στη θεωρία ή στην ενότητα Εργαλεία, Επίσης αναπαραχθεί στο σημειωματάριο γνώσης, το οποίο συγκεντρώνει αρχεία που μπορεί να συμβουλευτεί ο φοιτητής εάν είναι απαραίτητο (αξιολογήσεις και μαθηματικά σύμβολα, πίνακες και διαγράμματα, αριθμοί και γεωμετρικές κατασκευές, δηλώσεις γεωμετρίας κ.λπ.Ουσία.
Σημειωματάριο γνώσης

Το σημειωματάριο γνώσης Εικονοκύτταρο συγκεντρώνει όλες τις θεωρητικές έννοιες που θα επιτρέψουν στον μαθητή να κάνει τις ασκήσεις του σημειωματάριου δραστηριότητας. Πρόσθετο για τη διδασκαλία σας ή τις σημειώσεις του μαθήματος, θα γίνει το εργαλείο αναφοράς του μαθητή στο σπίτι.

  • Ένα μπλοκ Ορισμοί, Συνοδεύεται από επεξηγηματικά παραδείγματα ή πρότυπα, βοηθά στην κατανόηση των εννοιών και των μαθηματικών εννοιών που αντιμετωπίζονται.
  • Ενότητα Πώς να το κάνουμε? Καθοδηγήστε τον μαθητή βήμα προς βήμα στην εφαρμογή στρατηγικών και διαδικασιών που παρουσιάζονται.
  • Οι μαθηματικοί όροι είναι έντονα και είναι εύκολο να εντοπιστούν χάρη στον δείκτη που παρουσιάζεται στο τέλος του σημειωματάριου.
  • Οι αναφορές στα εργαλεία που παρουσιάζονται στο τέλος των σημειώσεων γνώσεων και δραστηριοτήτων καθιστούν δυνατή τη μεγιστοποίηση της χρήσης αυτών των πόρων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ! Τα σημειωματάρια της γνώσης και των δραστηριοτήτων προσφέρονται επίσης με συνδρομή 12 μηνών στην ψηφιακή έκδοση του σημειωματάριου – φοιτητής, η οποία δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 40 επεξηγηματικά βίντεο!

Ένα ψηφιακό σετ φοιτητών που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη διαδραστικότητα!

Περιλαμβάνεται στην αγορά σημειωματάρια γνώσεων και δραστηριοτήτων, το ψηφιακό σύνολο περιλαμβάνει:

  • Το ψηφιακό σημειωματάριο
  • Πρόσβαση σε μια διαδραστική τράπεζα άσκησης

Επιλέξτε ένα νικηφόρο δίδυμο στα μαθηματικά!

Μια ψηφιακή έκδοση που εμπλουτίζεται από περισσότερα από 40 επεξηγηματικά βίντεο και ασκήσεις που πρέπει να κάνετε online

Επωφεληθείτε από τους μαθητές σας από πρακτικό περιεχόμενο πολυμέσων!