Autopinner – Pinterest Bulk μεταφόρτωση, Pinterest – Εφαρμογές στο Google Play

Πινέτερ

Σταματήστε να μαντέψετε και να αρχίσετε να μεγαλώνετε με τον έξυπνο βοηθό που διαθέτει μια πλήρη σουίτα ισχυρών εργαλείων αυτοματισμού για να σας βοηθήσει να επιτύχετε εκρηκτική ανάπτυξη που δαπανά λιγότερο μάρκετινγκ χρόνου στο Pinterest.

Αναπτύξτε πιο έξυπνα και γρηγορότερα στο Pinteret

PLC, Streamline & Scale Οι προσπάθειές σας Pinterest: Ξεχάστε τα χρονοβόρα χειροκίνητα εργαλεία που κοστίζουν ένα χέρι και ένα πόδι. Ο Autopinner θα σας εξοικονομήσει ένα γελοίο χρονικό διάστημα, προσπάθεια και τελικά χρήματα.

Ο έξυπνος βοηθός σας Pinterest

Σταματήστε να μαντέψετε και να αρχίσετε να μεγαλώνετε με τον έξυπνο βοηθό που διαθέτει μια πλήρη σουίτα ισχυρών εργαλείων αυτοματισμού για να σας βοηθήσει να επιτύχετε εκρηκτική ανάπτυξη που δαπανά λιγότερο μάρκετινγκ χρόνου στο Pinterest.

Χαρακτηριστικά αυτοματισμού του Autopinner:

Μεταφορτώστε και καρφιτσώστε πολλές εικόνες στις σανίδες σας με μια πολύ εύκολη και εξοικονόμηση χρόνου ροή εργασίας. Μπορείτε να μαζέψετε λεπτομέρειες επεξεργασίας PIN (περιγραφές, τίτλοι, συνδέσμους ιστότοπου και προορισμός του διοικητικού συμβουλίου) χωρίς να χρειάζεται να επεξεργαστείτε κάθε PIN από μόνη της.

Εισαγωγή χύδην Instagram

Βρείτε υπέροχες εικόνες για να περάσετε από οποιοδήποτε προφίλ Instagram ή hashtag και προσθέστε εξαιρετικά στις πίνακες Pinterest. Ομοίως, εάν περιηγείστε στο Instagram και εντοπίστε κάτι που θα ταιριάζει με τα διοικητικά συμβούλια σας, μπορείτε να καρφώσετε ξανά με ένα πάτημα ενός κουμπιού.
Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να εισαγάγετε περιγραφές, τίτλους και ακόμη και πιστώσεις του λογαριασμού Instagram από τον οποίο έχουν εισαχθεί οι θέσεις.

Επεξεργασία χύδην Οι καρφίτσες που επιδιώκετε να δημοσιεύσετε

Όταν κάνετε κλικ στο “Αποθήκευση όλων” ή αποθηκεύστε οποιαδήποτε ανάρτηση που θέλετε να δημοσιεύσετε, όλα αποθηκεύονται σε σχέδιο στην ενότητα “To Punded”. Όπου μπορείτε να ελέγξετε και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία του PIN προτού να γίνει ζωντανή οτιδήποτε.

Περιλαμβάνει αυτόματα πιστώσεις σε θέσεις που εισάγονται από το Instagram

Σεβόμαστε το έργο των δημιουργών περιεχομένου. Για το σκοπό αυτό, έχουμε προσθέσει ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να πιστέψετε αυτόματα τον λογαριασμό από τον οποίο έχουν εισαχθεί οι θέσεις.

Ρυθμίστε έναν χρόνο καθυστέρησης μεταξύ των ακίδων για να αποφύγετε τη διανομή των καρφίτσων σας

Η πρόσκρουση πάρα πολύ ταυτόχρονα μπορεί να προκαλέσει ανιχνευτές ανεπιθύμητων μηνυμάτων του Pinterest Network και μπορεί να βλάψει ακόμη και τη διανομή των καρφίτσων σας. Για να έχετε αυτό, έχετε την επιλογή να ορίσετε μια τυχαία καθυστέρηση μεταξύ των ακίδων.

Θα το σηκωθείτε και θα τρέξετε σε λιγότερο από 1 λεπτό!
Χωρίς φανταχτερή διαδικασία εγκατάστασης. Απλά κατεβάστε την δωρεάν επέκταση Chrome και μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως.

Όλα τρέχουν στο σύννεφο

Όλα όσα προσθέτετε ή επεξεργαστείτε παραμένουν αποθηκευμένα σε σχέδια. (Ακόμα κι αν ο υπολογιστής σας απενεργοποιεί το Autopinner έχει την πλάτη σας.Ουσία

Απρόσκοπτη σχεδίαση και αβίαστη ροή εργασίας

Με τον απρόσκοπτο σχεδιασμό και την τελική ροή εργασίας εξοικονόμησης χρόνου, ο Autopinner θα σας βοηθήσει να φτάσετε σε στόχους μάρκετινγκ.

Είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπήσετε απόλυτα το εργαλείο και τα αποτελέσματά του που θέλουμε να το δοκιμάσετε δωρεάν και να ανακαλύψετε τα ισχυρά χαρακτηριστικά του για τον εαυτό σας.

Εγγραφείτε +10K Ευτυχισμένοι πελάτες που έχουν προσθέσει πάνω από 34 εκατομμύρια πεύκα χρησιμοποιώντας το Autopinner .

Ανασκόπηση

Το Autopinner ήταν ένα αφόρητο εργαλείο για την ανάπτυξη των λογαριασμών μου Pinterest. Έχω 5 μεγάλα συμβούλια στα θέματα του ψηφιακού μάρκετινγκ και των μικρών επιχειρήσεων. Με πάνω από 5000+ καρφίτσες, θα χρειαζόταν ένα αδιανόητο χρόνο για να προσθέσετε τόσες πολλές καρφίτσες με το χέρι. Το Autopinner μου επιτρέπει να προσθέσω εκατοντάδες καρφίτσες την ημέρα, μέσα σε λίγα λεπτά. Εάν αναβάλλετε προσθέτοντας περισσότερες καρφίτσες χειροκίνητα στη γέννησή σας. Δοκιμάστε το Autopinner τώρα,

Ανασκόπηση

Έχω χρησιμοποιήσει αυτόματο autopinner για σχεδόν ένα χρόνο τώρα και μπορώ ειλικρινά να πω ότι ήταν μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου για μένα. Με εξοικονομεί τόσο πολύ χρόνο προσθέτοντας καρφίτσες στο Pinterest. Έχω πάνω από 500 πίνακες και 80.000+ καρφίτσες στο Pinterest. Και θα με πήρε για πάντα για να προσθέσω όλα αυτά με μη αυτόματο τρόπο. Το Autopinner είναι η μόνη αυτοματοποιημένη υπηρεσία pinning που έχω χρησιμοποιήσει που πραγματικά λειτουργεί! Και είναι ελεύθερο να χρησιμοποιήσετε.

Ανασκόπηση

Αυτό είναι το απλούστερο και πιο αποτελεσματικό εργαλείο αυτοματισμού Pinterest που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ! Έχει κάνει τη ζωή μου πολύ πιο εύκολη και ήμουν σε θέση να μεγαλώσω τους οπαδούς μου από 200 σε 3500.
Ο χρόνος που αποθηκεύεται μόνος του καθιστά αυτό πρέπει να έχει εργαλείο.

Ανασκόπηση

Εμείς όλοι τώρα πόσο σημαντικό είναι το Pinterest για οποιονδήποτε στο blogging, το ηλεκτρονικό εμπόριο ή το παιχνίδι μάρκετινγκ θυγατρικών. Το δεμένο κάθε εργαλείο αυτοματισμού Pinterest και πάντα επιστρέφω στον Autopinner επειδή είναι εύκολο στη χρήση, δωρεάν και έχει υποστηρίξει χαρακτηριστικά.

Ανασκόπηση

Το Autopinner είναι πραγματικά ένα lifesaver. Έχει μια πολύ καθαρή, διαισθητική διεπαφή. Διπλασιάσισα την κυκλοφορία μου από το Pinterest σε λιγότερο από ένα μήνα.

Ανασκόπηση

Παίρνουμε πάνω από 200 πεύκα την ημέρα στο λογαριασμό Pinterest. Χρησιμοποιώντας το Autopinner, είμαι σε θέση να πεύσω σε λιγότερο από 10 λεπτά τι θα μου πήρε ώρες.

Ανασκόπηση

Το Autopinner ήταν μια αλλαγή παιχνιδιού για εμάς. Ο χρόνος που μπορείτε να αποθηκεύσετε χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο είναι γελοίο. Αυτό που με εκπλήσσει περισσότερο είναι ότι μπορείτε να εισαγάγετε δημοσιεύσεις από το Instagram και αυτόματα πιστωτικούς λογαριασμούς στην περιγραφή PIN σας.

Συχνές ερωτήσεις
Πόσες καρφίτσες πρέπει να δημοσιεύσω σε μια μέρα?

Ενώ προτείνουμε ένα ασφαλές όριο από 25 έως 50 καρφίτσες την ημέρα εάν ο λογαριασμός σας είναι νέος, εξακολουθείτε να είστε ελεύθεροι να δημοσιεύσετε περισσότερα από αυτό αν θέλετε.
Με βάση τη δική μας έρευνα διαπιστώσαμε ότι τα πιο επιτυχημένα μέλη μας προσφέρουν περίπου 15-50 καρφίτσες ανά ημέρα. Η πρόσφυση σε επίπεδα σκανδιναβικά υψηλότερα από αυτά που κυμαίνονται (πάνω από 50) μπορεί να είναι επικίνδυνα και επίσης καταλήγουν υψηλή διανομή του περιεχομένου σας στο Pinterest.

Πώς να εγκαταστήσετε την επέκταση?

Βρείτε την επέκταση Chrome στο κατάστημα ιστού του Google Chrome. Επιλέξτε το κουμπί Προσθήκη στο Chrome και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προσθήκη επέκτασης στο δημητριακό pop-up.

Des Autopinner Χρειάζομαι τις πληροφορίες σύνδεσης Pinterest My Pinterest?

Ο Autopinner δεν θα ζητήσει ποτέ τις πληροφορίες σύνδεσης Pinterest. Εξηγούμε (ή πρόσβαση) πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας απευθείας από το Pinterest. Αυτό βοηθά στη διατήρηση του λογαριασμού σας ασφαλή και ασφαλής και εξασφαλίζει ότι το κέντρο σας δεν θα επεξεργαστεί ποτέ ή θα ενημερωθεί χωρίς την άδειά σας.

Το Des Autopinner χρειάζονται τις πληροφορίες σύνδεσης Instagram?
Ο Autopinner δεν θα ζητήσει ποτέ τις πληροφορίες σύνδεσης Instagram.
Πώς μπορώ να ακυρώσω τη διατήρησή μου?
Μπορείτε να ακυρώσετε το subccript σας ανά πάσα στιγμή, κατευθυνόμενος στο “Λογαριασμό”, στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Ακύρωσης.

Το Autopinner Autopinner είναι ένα εύχρηστο εργαλείο αυτοματοποίησης μάρκετινγκ Pinterest που επιτρέπει στους εμπόρους να αυτοματοποιούν και να κλιμακώνουν τις προσπάθειές τους χωρίς όλη την ταλαιπωρία του χρονοβόρου αντιγράφου και του παρελθόντος πλαισίου.

Pinterest

Ένας ωκεανός ιδεών, ώστε τα όνειρά σας να ζωντανεύουν. Στο Pinterest, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Προετοιμάστε ένα πιάτο που αξίζει ένα εστιατόριο αστέρων ? ��‍�� Οργανώστε τη ζωή σας χωρίς να αναλάβετε το προβάδισμα ? ��️ Βρείτε την έμπνευση μακιγιάζ τόσο ηλιακή όσο εσείς ? ✨ Δημιουργήστε τη ζωή των ονείρων σας ?

Μην περιμένετε πια. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή και δημιουργήστε τη ζωή των ονείρων σας.

Τελευταία ενημέρωση :
#1 καλύτερο για τον τρόπο ζωής 0 €

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια είναι η πρώτη να καταλάβει πώς οι προγραμματιστές συλλέγουν και μοιράζονται τα δεδομένα σας. Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας και ασφάλειας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση σας, την περιοχή και την ηλικία σας. Ο προγραμματιστής έχει παράσχει αυτές τις πληροφορίες και μπορεί να το ενημερώσει με την πάροδο του χρόνου.

Δεν μοιράζονται δεδομένα με τρίτους
Μάθετε περισσότερα για το πώς οι προγραμματιστές δηλώνουν κοινή χρήση
Αυτή η εφαρμογή μπορεί να συλλέξει αυτούς τους τύπους δεδομένων
Τόπος, προσωπικά στοιχεία και 7 άλλα
Τα δεδομένα κρυπτογραφούνται κατά τη μεταφορά
Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή δεδομένων
Δείξτε τις λεπτομέρειες

Σημειώσεις και απόψεις

Οι σημειώσεις και οι απόψεις επαληθεύονται info_outline
Οι σημειώσεις και οι απόψεις επαληθεύονται info_outline
Phone_android Τηλέφωνο
Tablet_android Δισκίο
ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ Χρωμίου

  • Αναφέρετε μια ακατάλληλη γνώμη

Μου αρέσει το διαφορετικό περιεχόμενο, είναι ποικίλα και ποικίλα. Από την άλλη πλευρά, λυπάμαι το γεγονός ότι όταν θέλω να στείλω ένα μήνυμα που βρίσκω καλά παράδειγμα για να πω γεια ότι αυτός είναι ο σύνδεσμος που εμφανίζεται στο whatsapp του συνομιλητή μου και όχι το μήνυμα απευθείας. Μπορώ να καταλάβω την ανάγκη να ενημερώσω την προέλευση του περιεχομένου

1.234 άτομα βρήκαν χρήσιμη αυτή τη γνώμη
Βρήκατε χρήσιμες αυτές τις πληροφορίες?

  • Αναφέρετε μια ακατάλληλη γνώμη

Το Pinterest είναι απίστευτο ! Μπορείτε να βρείτε εμπνεύσεις Touns. Και τα δύο παιδιά, έφηβοι ή ενήλικες. Η εφαρμογή είναι η ιδιοκτησία σας. Το χρησιμοποιώ όλη την ώρα. Μπορώ να περάσω εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα υπάρχουν τόσο διαφορετικά πράγματα για να βρω σε αυτό ! Μπορείτε να βρείτε τα πάντα: Εμπνεύσεις χειροκίνητων δραστηριοτήτων, εμπνεύσεις διακόσμησης για ένα δωμάτιο (ή άλλο, αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα), Εμπνεύσεις εξοπλισμού, ECT.. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα !

1.017 άτομα βρήκαν χρήσιμη αυτή τη γνώμη
Βρήκατε χρήσιμες αυτές τις πληροφορίες?

  • Αναφέρετε μια ακατάλληλη γνώμη

Τι είναι αυτή η καινοτομία “Ο ήχος δεν είναι διαθέσιμος στην περιοχή σας”. Είναι εντελώς παράλογο! Υπάρχουν άλλα βίντεο που έχουν τον ίδιο ήχο και στον οποίο είναι διαθέσιμο!! Μερικά από τα αγαπημένα μου ep gles αν άγγιξε, είναι ή το ενδιαφέρον !? Και ειλικρινά, αν πρόκειται να το κάνουμε αυτό, γιατί πλημμυρίζουν την αρχική μου σελίδα !? Όχι, δεν με κάνει χαρούμενο που βλέπω βίντεο που φαίνεται να είναι απίστευτα και ότι λείπει ένας καλός ήχος. Appe Granial, αλλά υπάρχει ακριβώς αυτό.