PC Gamer Omen 45L | Επίσημη ιστοσελίδα HP®, HP® Omen 45L Gamer PC | Επίσημος ιστότοπος HP®

Ομοφυλόφιλος 45L

Δεδομένου ότι το έξυπνο overclocking, ο έλεγχος των ανεμιστήρων με βάση το λογισμικό, η πρόσβαση BIOS και η συχνότητα RAM, συνθέτουν κάθε λεπτομέρεια της απόδοσης. Η εμμονή μας είναι η εξέλιξή σας.

Ανόητη απόδοση στον υπολογιστή σας HP επιτραπέζιου υπολογιστή εξοπλισμένο με 13 επεξεργαστή Intel ® Core ™ Generation Intel ® Core ™

Σχεδιασμένο για ακραίες επιδόσεις, εύκολη αναβάθμιση χωρίς εργαλεία και πολλές δυνατότητες για την εξατομίκευση της διαμόρφωσής σας. Ήδη τοποθετημένο ή crafter, το Omen 45L είναι ο σύμμαχός σας για να γίνετε κύριος της Perfomance.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Intel® Core ™ I7-12700K Επεξεργαστής (3,6 GHz Βασική συχνότητα, έως 5,0 GHz με τεχνολογία Intel® Turbo Boost, 25 MB μνήμης προσωρινής μνήμης L3, 12 πυρήνες, 20 νήματα)

Κάρτα γραφικών

NVIDIA® GEFORCE RTX ™ 3080 (10 GB αφοσιωμένης μνήμης GDDR6X)

32 GB του Hyper X DDR4-3733 MHz XMP RGB με θερμική depote (2 x 16 GB)

Κουλοχέρη για μνήμη

4 κόλποι συνολικά (2 υποστηρίζοντας τους δίσκους 2,5 και 3,5 ίντσες)

2 Υποστήριξη των δίσκων (μόνο 2,5 ίντσες)

Λειτουργικό σύστημα

Υποδοχές επέκτασης

PCI-e 4η γενιά 1 x 16 γραμμές

PCI-e 4η γενιά 1 x 4 γραμμές

Άνω εξωτερικές θύρες E/S

2 θύρες USB 2.0 Τύπος-α

2 θύρες Superspeed τύπου USB, 5 ταχύτητα μεταφοράς GBIT/S (φορτίο μπαταρίας 1.2, παρακολουθήστε και φορτώστε το HP)*

Πίσω εξωτερικές θύρες E/S

2 θύρες USB 2.0 Τύπος-α

4 θύρες SuperSpeed ​​Type-A Type-A, 5 ταχύτητα μεταφοράς GBIT/S

1 Superspeed θύρας USB, ταχύτητα μεταφοράς 10 gbit/s

1 θύρα USB Type-C® SuperSpeed, ταχύτητα μεταφοράς 5 gbit/s

1 θύρα USB Type-C® SuperSpeed, ταχύτητα μεταφοράς 10 gbit/s

Μεγάλη ειδοποίηση κόστους με το Omen 45L

Το Omen 45L ωθεί τα όρια της ψύξης με το θάλαμο Cryo Omen. Αυτό το πατενταρισμένο σύστημα δωματίου χρησιμοποιεί το εξωτερικό αέρα στον υπολογιστή για να κρυώσει αποτελεσματικά το εσωτερικό της θήκης. Το θάλαμο Cryo Omen είναι επίσης κλιμακωτό.

Στήριξη

Intel Cryo Cooling Τεχνολογία 2ης γενιάς

4 120 mm RGB ή ανεμιστήρες συστήματος ARGB

All-in-one υγρή ψύξη 360 mm

Όταν η όμορφη συνάντηση το θηρίο

Η εμφάνιση μετράει ακριβώς όπως η απόδοση. Επομένως, έχουμε δώσει προτεραιότητα και στα δύο: 45L Housing με γυάλινα πλαίσια, πλήρως μεταλλικό πλαίσιο με άνοιγμα Toolless και 4 ζώνες RGB.

Nvidia-rtx

Η τελική πλατφόρμα για παίκτες και δημιουργούς

Με τη σειρά NVIDIA® GeForce RTX ™ 40 και το DLSS 3.

Ρεαλιστικά και εντυπωσιακά γραφικά

Pointe GPU με Nvidia Ada Lovelace Architecture και Dedicated Ray Tracing Hearts.

Επιταχυνόμενη απόδοση

Με τις παραστάσεις NVIDIA DLSS 3 επιταχυνόμενες από την AI, την πλατφόρμα αντανακλαστικών NVIDIA με χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση και οδηγούς στούντιο, απλά πρέπει να παίξετε.

Σχεδιασμένο για ροή και δημιουργικότητα

Επιταχύνετε το περιεχόμενό σας με τον κωδικοποιητή NVIDIA, την εφαρμογή NVIDIA Broadcast και NVIDIA Studio.

Omen 16 φορητό υπολογιστή

Ο σύμμαχός σας για να ενισχύσετε το παιχνίδι σας

Ο πίνακας ελέγχου παιχνιδιών για να βρείτε τα παιχνίδια σας στον ίδιο τόπο, να διαχειριστείτε την απόδοση του μηχανήματος και να ελέγξετε τον φωτισμό του υπολογιστή σας και των αξεσουάρ σας. Έχετε τον έλεγχο κάθε παιχνιδιού, κάθε παιχνίδι, κάθε στιγμή.

Αποσυμπιέστε και παίξτε με τους φίλους σας

Η όαση σας για streamer, παίξτε με τους φίλους σας και συνομιλήστε με λιγότερη καθυστέρηση και περισσότερα FPS. Προσκαλέστε έως και 15 φίλους (ή 15 μελλοντικούς φίλους) για online παιχνίδια για πολλούς παίκτες και παραμένει συνδεδεμένο με τον τόπο των ονείρων σας στο Oasis Live.

Συντονίστε την παλέτα χρωμάτων σας.

Τώρα μπορείτε εύκολα να συγχρονίσετε το RGB σας στις διαφορετικές συσκευές σας. Από κινούμενα σχέδια RGB έως άπειρες δυνατότητες.

Έλεγχος απόδοσης

Έλεγχος απόδοσης

Επιλέξτε το επίπεδο απόδοσής σας.

Επειδή τα παιχνίδια σας δεν απαιτούν όλα την ίδια δύναμη, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών τρόπων απόδοσης.

Στοιχεία κλειδιού συστήματος
Στοιχεία κλειδιού συστήματος

Κανείς δεν θέλει να είναι εκτός λειτουργίας σε πλήρες παιχνίδι.

Παρακολουθήστε τις ζωτικές λειτουργίες του συστήματος με τον πίνακα ελέγχου που παρακολουθεί όλους τους βασικούς δείκτες απόδοσης: χρήση σαρώσεων, θερμοκρασίας επεξεργαστή, κάρτα γραφικών και χρήση μνήμης.

Xbox Game Pass Ultimate

Στούντιο φωτός

Xbox Game Pass Ultimate

Η νέα εφαρμογή Xbox για Windows

Παίξτε περισσότερα από 100 εξαιρετικά παιχνίδια με το νέο σας PC Gamer και ένα μήνα του παιχνιδιού Xbox Pass Ultimate, συμπεριλαμβανομένου του Play Play που προσφέρεται. Με τα παιχνίδια που προστίθενται μόνιμα, υπάρχει πάντα ένα νέο παιχνίδι για να ανακαλύψετε 2 .

Πολλαπλές καταχωρήσεις/εξόδους

2x USB 2.0 Τύπος-α

2x SuperSpeed ​​USB Τύπος-A 5GBPS Ραιμία σηματοδότησης

1x ακουστικά/combo μικρόφωνο

Βάση μικροφώνου 1x

2 θύρες USB 2.0 Τύπος-α

4 θύρες USB Τύπος-A Superspeed,

Ταχύτητα μεταφοράς 5 gbit/s

1 θύρα USB Τύπος-A Superspeed,

ταχύτητα μεταφοράς 10 gbit/s

1 θύρα USB Type-C® SuperSpeed,

Ταχύτητα μεταφοράς 5 gbit/s

1 θύρα USB Type-C® SuperSpeed,

ταχύτητα μεταφοράς 10 gbit/s

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, το λογότυπο Intel, Intel Arc Intel Atom Graphics, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside, Intel Vpro, Intel Evo, Pentium, Pentium Inside, VPRO Inside, Στο εσωτερικό, το Xeon, το Xeon Inside, το Intel Agilex, η Aria, ο Cyclone, ο Movidius, ο Easic, το Ethernet, ο Iris, ο Killer, ο Max, οι λύσεις, εάν η φωτονική, η Stratix, η Tofino και η Intel Optane είναι εμπορικά σήματα της Intel Corporation ή.

* Αυτός ο υπολογιστής σχεδιάστηκε για να παρέχει βέλτιστη απόδοση. Η ενημέρωσή του, εκτός από αυτή της μνήμης και της αποθήκευσης, μπορεί να επηρεάσει την εγγύηση.

 1. Η τεχνολογία Multicœur έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την απόδοση ορισμένων λογισμικών. Οι πελάτες ή οι εφαρμογές λογισμικού δεν θα επωφεληθούν απαραιτήτως από αυτήν την τεχνολογία. Η απόδοση και η συχνότητα του ρολογιού ποικίλλουν ανάλογα με τον φόρτο εργασίας της εφαρμογής καθώς και τις διαμορφώσεις υλικού και λογισμικού σας. Η αρίθμηση, ο προσδιορισμός, η ονομασία, η σήμανση ή/και η ονομασία του συστήματος ονομασίας δεν αντιστοιχεί σε υψηλότερες επιδόσεις.
 2. Η τεχνολογία Multicœur έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την απόδοση ορισμένων λογισμικών. Οι πελάτες ή οι εφαρμογές λογισμικού δεν θα επωφεληθούν απαραιτήτως από αυτήν την τεχνολογία. Η απόδοση και η συχνότητα του ρολογιού ποικίλλουν ανάλογα με τον φόρτο εργασίας της εφαρμογής καθώς και τις διαμορφώσεις υλικού και λογισμικού σας. Η αρίθμηση AMD δεν αποτελεί μέτρηση της συχνότητας ρολογιού.
 3. Λειτουργικότητα διαθέσιμη σε μια επιλογή προϊόντων.

Ομοφυλόφιλος 45L

Όψη γωνίας του Omen 45L με φαινόμενα φωτός

Το Omen 45L παίρνει το φρέσκο ​​με το θάλαμο Cryo Omen. Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δωμάτιο διαχειρίζεται τον εξωτερικό αέρα για να τροφοδοτήσει την υγρή ψύξη σε ολόκληρη την περίπτωση.

Θάλαμος Cryo

 • Έως 4 ανεμιστήρες 120 mm με σύστημα RGB ή RGBA (3 μπροστά, 1 στο πίσω μέρος)
 • Ψύκτης υγρού AIO έως 360 mm
 • Υποστηρίζει την τεχνολογία ψύξης Intel Cryo από τη 2η γενιά

ΣΧΕΔΙΟ

Η όμορφη συνάντηση Το θηρίο

Το περίβλημα των 45L αποτελείται από γυάλινα πλαίσια με μέλλον, ένα πλήρως μεταλλικό πλαίσιο με είσοδο Toolless και έως και 8 ξεχωριστές περιοχές φωτισμού, συμπεριλαμβανομένων 4 rgba.

Βίντεο που δείχνει μια εκρηκτική προβολή των εσωτερικών στοιχείων του Omen 45L

Εκτέλεση

Προηγμένη ψύξη σε συνδυασμό με ακραίες επιδόσεις

Ορίστηκε το καλύτερο με έναν επεξεργαστή Intel® Core ™ I9 της 12ης γενιάς 1 και μια κάρτα γραφικών που ανεβαίνει σε ένα μοντέλο Nvidia Geforce RTX 3090.

Οι κάρτες γραφικών GeForce RTX ™ 30 παρέχουν τελική απόδοση στους παίκτες. Χάρη στο Ampere, η 2η γενιά RTX αρχιτεκτονική της Nvidia, νέων πυρήνων RT, καρδιών Tensor και streaming multiproaches, παίρνει τα πιο ρεαλιστικά γραφικά εντοπισμού ακτίνων με προχωρημένα χαρακτηριστικά AI.

Intel intel® Core ™ I7 Processori

Intel Core i7

NVIDIA μέχρι μια κάρτα γραφικών NVIDIA® GEFORCE® RTX ™ 3090

Nvidia geforce rtx

Φωτίστε τον τρόπο να ακολουθήσετε

Βίντεο που δείχνει τις λειτουργίες φωτισμού Omen 45L

ΤΡΟΦΗ

Βελτιώνει την απόδοσή σας

Συνδυασμένοι με τους επεξεργαστές AMD Ryzen ™ 9 5900X με μια κάρτα γραφικών μέχρι ένα μοντέλο AMD Radeon ™ RX 6700 XT 2 και προετοιμαστείτε για το τελικό πλεονέκτημα του παιχνιδιού.

Ανακαλύψτε την προηγμένη απόδοση σε συνδυασμό με μια εξ ολοκλήρου αρχιτεκτονική AMD χάρη σε αποκλειστικά χαρακτηριστικά, όπως η έξυπνη μνήμη πρόσβασης της AMD για να κυκλοφορήσει το πλήρες δυναμικό του υπολογιστή σας.

Κάρτα γραφικών στο AMD Radeon ™ RX 6700 XT

Φωτογραφία των εκρηκμένων εσωτερικών στοιχείων του Omen 45L

Προσαρμογή, σταθμός μάχης

Σχεδιασμένο για ακραίες επιδόσεις, μια εύκολη αναβάθμιση χωρίς δαπάνες και χώρος για τον νεροχύτη της κουζίνας. Το 45L είναι ένα πλήρες και κλιμακωτό μηχάνημα για να γίνει κύριος της απόδοσης

Φωτογραφία των εκρηκμένων εσωτερικών στοιχείων του Omen 45L

Το RGB για όλους

Έως 8 ξεχωριστές ζώνες φωτισμού, συμπεριλαμβανομένων 4 rgba, είναι συνώνυμες με απεριόριστη χρωματοποίηση των χρωμάτων και ενδεχομένως ένα πάρτι στο σπίτι αργότερα.

Σχεδιασμένο για επέκταση

TOLLESS ACCESS σε εξαρτήματα, έως και 4 120 mm ανεμιστήρες συστήματος, 7 αναβαθμίσεις αποθήκευσης διαθέσιμες, με αναβαθμίσεις των προτύπων της βιομηχανίας.

Ομοί τυχερών παιχνιδιών

Δεδομένου ότι το έξυπνο overclocking, ο έλεγχος των ανεμιστήρων με βάση το λογισμικό, η πρόσβαση BIOS και η συχνότητα RAM, συνθέτουν κάθε λεπτομέρεια της απόδοσης. Η εμμονή μας είναι η εξέλιξή σας.

Πιστοποίηση

Ομοί τυχερών παιχνιδιών

Βελτιώνει το επίπεδο παιχνιδιού σας με το Omen Gaming Hub. Έλεγχος της μικρότερης απόδοσης του μηχανήματος σε αυτόν του φωτισμού, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Τώρα ελέγχετε κάθε παιχνίδι, κάθε μέρος και κάθε στιγμή.

Οθόνες διεπαφής χρήστη Omen Gaming Hub

Οθόνες διεπαφής χρήστη Omen Gaming Hub

Οθόνες διεπαφής χρήστη Omen Gaming Hub

Οθόνες διεπαφής χρήστη Omen Gaming Hub

Οθόνες διεπαφής χρήστη Omen Gaming Hub

ΟΑΣΗ

Βρείτε το καταφύγιο της ειρήνης για να συνομιλήσετε, να συζητήσετε και να μοιραστείτε με διαφάνεια την οθόνη σας με μια χαμηλή κωδικοποίηση 720p 30fps. Προσκαλέστε έως και 15 φίλους (ή 15 μελλοντικούς φίλους) και παραμένει συνδεδεμένο με τον τόπο των ονείρων σας.

Στούντιο φωτός

Συντονίστε την παλέτα χρωμάτων σας. Τώρα μπορείτε εύκολα να συγχρονίσετε το RGB σας στις διαφορετικές συσκευές σας. Ελαφριά κινούμενα σχέδια με διαδραστικά εφέ, οι δυνατότητες προσαρμογής είναι ατελείωτες 3 .

Έλεγχος απόδοσης

Επειδή τα παιχνίδια σας δεν απαιτούν όλα την ίδια δύναμη, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών τρόπων απόδοσης.

Στοιχεία κλειδιού συστήματος

Κανείς δεν θέλει να είναι εκτός λειτουργίας στη μέση ενός παιχνιδιού. Χάρη σε έναν πίνακα ελέγχου που παρακολουθεί όλους τους βασικούς δείκτες απόδοσης, παρακολουθείτε συνεχώς τις ζωτικές λειτουργίες του συστήματός σας: σαρώστε τη χρήση και τη θερμοκρασία του επεξεργαστή, της κάρτας γραφικών και της μνήμης.

Ενισχυτής δικτύου

Τίποτα χειρότερο από ό, τι καθυστερεί σε πλήρη μάχη. Ο ενισχυτής δικτύου βελτιώνει τη σύνδεσή σας επιλέγοντας το ταχύτερο διαθέσιμο δίκτυο και δίνοντας προτεραιότητα στο δίκτυο στη συνεδρία παιχνιδιού σας.

Ανώτατο τμήμα του Omen 45L που δείχνει τις θύρες

Αποδοτικές εξόδους

Ανώτατο τμήμα του Omen 45L που δείχνει τις θύρες

Επάνω λιμένες

 • 2 θύρες Superspeed τύπου USB, ταχύτητα μεταφοράς 5 gbit/s
 • Συνδυασμένη υποδοχή κράνη/μικρόφωνο
 • Μικρόφωνο

Οπλοστάσιο

 • 2 θύρες Superspeed τύπου USB, ταχύτητα μεταφοράς 5 gbit/s
 • Συνδυασμένη υποδοχή κράνη/μικρόφωνο
 • Μικρόφωνο

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, το λογότυπο Intel, Intel Arc Intel Atom Graphics, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside, Intel Vpro, Intel Evo, Pentium, Pentium Inside, VPRO Inside, Στο εσωτερικό, το Xeon, το Xeon Inside, το Intel Agilex, η Aria, ο Cyclone, ο Movidius, ο Easic, το Ethernet, ο Iris, ο Killer, ο Max, οι λύσεις, εάν η φωτονική, η Stratix, η Tofino και η Intel Optane είναι εμπορικά σήματα της Intel Corporation ή.

Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βέλτιστη απόδοση. Η ενημέρωση του υπολογιστή σας μπορεί να επηρεάσει την εγγύηση.

 1. Η τεχνολογία Multicœur έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την απόδοση ορισμένων λογισμικών. Όλοι οι πελάτες ή οι εφαρμογές λογισμικού δεν θα επωφεληθούν απαραιτήτως από τη χρήση αυτής της τεχνολογίας. Η συχνότητα απόδοσης και ρολογιού ποικίλλει ανάλογα με τον φόρτο εργασίας των εφαρμογών καθώς και τις διαμορφώσεις υλικού και λογισμικού. Η αρίθμηση, ο προσδιορισμός, η ονομασία, η σήμανση ή/και η ονομασία του συστήματος ονομασίας δεν αντιστοιχεί σε υψηλότερες επιδόσεις.
 2. Η τεχνολογία Multicœur έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την απόδοση ορισμένων λογισμικών. Όλοι οι πελάτες ή οι εφαρμογές λογισμικού δεν θα επωφεληθούν απαραιτήτως από τη χρήση αυτής της τεχνολογίας. Η συχνότητα απόδοσης και ρολογιού ποικίλλει ανάλογα με τον φόρτο εργασίας των εφαρμογών καθώς και τις διαμορφώσεις υλικού και λογισμικού. Η αρίθμηση AMD δεν αποτελεί μέτρηση της συχνότητας ρολογιού.
 3. Λειτουργικότητα διαθέσιμη σε μια επιλογή προϊόντων.