Τοποθετημένος υπολογιστής – Κορυφαία αγορά, τοποθετώντας τον υπολογιστή παιχνιδιού σας το 2023! Το Tuto συναρμολογώντας τον υπολογιστή σας

Αυξήστε τον υπολογιστή σας στο 2023! Φροντιστήριο

Ο συνέλευση α Gamer pc μπορεί να φαίνεται εκφοβιστικό στην αρχή, αλλά με Λίγη υπομονή και του εξειδίκευση, Είναι εντελώς δυνατόν του ανεβαίνετε έναν υπολογιστή που θα καλύψει τις ανάγκες των βιντεοπαιχνιδιών σας. εδώ είναι ένα Οδηγός βήμα προς βήμα Για να σας βοηθήσουμε να τοποθετήσετε το δικό σας υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών.

Τοποθετημένος τυχερός υπολογιστής

Ο τοποθετημένος υπολογιστής είναι η ιδανική λύση όταν δεν ξέρετε πραγματικά πώς να ανεβείτε στον εαυτό σας, δεν έχετε χρόνο ή απλά ότι αποφασίζετε να εμπιστευτείτε έναν έμπειρο πωλητή, επαγγελματικό και ιδιαίτερα ενήμερο για τα τελευταία νέα και την τεχνολογική ενημερώσεις. Ακόμη και όταν το γνωρίζετε στην επιστήμη των υπολογιστών, δεν είναι πάντα εύκολο να σταθείτε στο επίπεδο των τελευταίων εκδρομών και νέων χαρακτηριστικών. Οι τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι παράμετροι που αλλάζουν τόσο γρήγορα που μερικές φορές έχετε την εντύπωση ότι, ο χρόνος που ρωτάμε, έχουμε ήδη χάσει τον έλεγχο της νέας καλύτερης λύσης. Αγοράζοντας έναν τοποθετημένο υπολογιστή, αποφεύγουμε αυτό το είδος ερώτησης και είμαστε σίγουροι ότι θα αγοράσουμε τον ιδανικό υπολογιστή στην ιδανική τιμή. Ένας τοποθετημένος υπολογιστής είναι αυτό που προτιμούν οι περισσότεροι πελάτες. Είναι αλήθεια, μερικοί άνθρωποι γνωρίζουν τους εαυτούς τους αρκετά για να επιλέξουν τα μέρη του ίδιου του υπολογιστή τους, αλλά δεν είναι σε όλη την εμβέλεια. Για να ρυθμίσετε τον δικό σας υπολογιστή, πρέπει πρώτα να γνωρίζετε τα βασικά στοιχεία: η μητρική πλακέτα, ο επεξεργαστής, οι σκληροί δίσκοι, η μνήμη RAM, η κάρτα γραφικών, η ισχύς, η στροφή, ο εξαερισμός, το σύστημα ψύξης. Είναι ένας ολόκληρος τεχνικός κόσμος που μπορεί να φαίνεται πολύ περίπλοκος όταν δεν το κυριαρχεί. Και η γνώση των βασικών στοιχείων που απαιτούνται για την κατάλληλη λειτουργία ενός υπολογιστή δεν είναι ακόμη επαρκές: πρέπει επίσης να είστε σε θέση να επιλέξετε τα σωστά, στη σωστή τιμή, δηλαδή να ακολουθήσετε μια αγορά της οποίας η προσφορά είναι τεράστια και εξελίσσεται εξαιρετικά γρήγορα. Επομένως, πρέπει να έχετε τεχνικές γνώσεις και χρόνο για να ακολουθήσετε την εξέλιξη της τεχνολογίας. Η αγορά ενός τοποθετημένου υπολογιστή είναι η καλύτερη λύση εάν δεν είστε επαγγελματίας υπολογιστής ή απλά δεν έχετε χρόνο να κάνετε έρευνα για όλα τα εξαρτήματα.

Εφαρμογή φίλτρων επαναφοράς

Οι καλύτερες πωλήσεις υπολογιστών

PC Gamer Stargazer (χωρίς Windows) (Powered by Asus) - Limited Edition

PC Gamer Stargazer (χωρίς Windows) (Powered by Asus) – Limited Edition

Φασματικό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών (με παράθυρα)

Φασματικό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών (με παράθυρα)

PC Gamer Netrun (χωρίς Windows) (Powered by Asus) - Limited Edition

PC Gamer Netrun (χωρίς Windows) (Powered by Asus) – Limited Edition

PC Work Bronze - AMD (χωρίς Windows)

PC Work Bronze – AMD (χωρίς Windows)

Flash Gaming PC - AMD (με Windows)

Flash Gaming PC – AMD (με Windows)

Αυξήστε τον υπολογιστή σας στο 2023 ! Φροντιστήριο

Βήμα-2.png

Τοποθετήστε τον υπολογιστή παιχνιδιού σας το 2023! Φροντιστήριο

Ο συνέλευση α Gamer pc μπορεί να φαίνεται εκφοβιστικό στην αρχή, αλλά με Λίγη υπομονή και του εξειδίκευση, Είναι εντελώς δυνατόν του ανεβαίνετε έναν υπολογιστή που θα καλύψει τις ανάγκες των βιντεοπαιχνιδιών σας. εδώ είναι ένα Οδηγός βήμα προς βήμα Για να σας βοηθήσουμε να τοποθετήσετε το δικό σας υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών.

Βήμα 1: Σχεδιάστε και προετοιμαστείτε

Εκεί πρώτο στάδιο αποτελείται από να σχεδιάσουν Και προετοιμάζω Η διαμόρφωσή σας του Gamer pc. Θα πρέπει να αποφασίσετε το πλατφόρμα (Intel ή AMD), Κάρτα γραφικών, απο ΕΜΒΟΛΟ, του αποθήκευση και του παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε ένα στέγαση για το δικό σας Gamer pc, που θα καθορίσει το Μέγεθος και το συμφωνία εσωτερικά εξαρτήματα.

Βήμα-2.png

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μπορεί να είναι ορισμένα μέρη πιο πολύπλοκο Για να επιλέξετε μόνο άλλους. Για παράδειγμα, το Κάρτα γραφικών είναι ένα βασικό στοιχείο για τα βιντεοπαιχνίδια, αλλά ίσως Δύσκολο να επιλέξω εξαιτίας Ποικιλία εμπορικών σημάτων και μοντέλα Διατίθεται στην αγορά.

Βήμα 2: Συγκρότημα PC

Μόλις επιλέξετε τα εξαρτήματά σας, μπορείτε εκκίνηση συναρμολόγησης του δικού σας Gamer pc.

Εγκατάσταση της τροφοδοσίας (PSU)

Βήμα-2.png

ΜΕΓΑΛΟ’παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι το συστατικό ότι παρέχει ενέργεια σε όλα τα στοιχεία του Gamer pc. Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια δίαιτα που έχει επαρκής εξουσία Για να προμηθεύσετε όλα τα εξαρτήματά σας και τα οποία είναι συμβατά με το μέγεθος της περίπτωσής σας.

Για να εγκαταστήσετε το τροφοδοτικό, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

 • Αφαιρώ εκεί βίδα απο’τοποθεσία φαγητό στην περίπτωση
 • Κάνω ολίσθηση ΜΕΓΑΛΟ’τροφή στην τοποθεσία και βίδα-στη θέση
 • Συνδέω-συωδεομαι Ο καλώδια ισχύος απο’τροφή στα στοιχεία του Gamer pc (μητρική πλακέτα, σκληροί δίσκοι, κ.λπ.Ουσία

Εγκατάσταση μητρικής πλακέτας

Βήμα-2.png

Εκεί μητρική πλακέτα είναι το κύριο συστατικό του δικού σας Gamer pc. Αυτή συνδέω-συωδεομαι Όλα τα άλλα στοιχεία μεταξύ τους και με το λειτουργικό σύστημα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια μητρική πλακέτα που είναι σύμφωνος με άλλα εξαρτήματα του δικού σας Gamer pc Και ποιος έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνετε (αριθμός θυρών USB, υποδοχές επέκτασης κ.λπ.Ουσία

Για να εγκαταστήσετε τη μητρική πλακέτα, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

 • Θέση εκεί μητρική πλακέτα στην περίπτωση και βιδώνω το στη θέση
 • Συνδέω-συωδεομαι Ο σύνδεσμος Δ ‘κυρίως πιάτο μητρική πλακέτα
 • Εγκαθιστώ ο επεξεργαστής στη μητρική πλακέτα και φτιάξτο στη θέση
 • Εγκαθιστώ τα μπαρ του RAM (RAM) στη μητρική πλακέτα
 • Εγκαθιστώ Η κάρτα γραφικών στη μητρική πλακέτα (αν δεν είναι ενσωματωμένο)

Εγκατάσταση επεξεργαστή

Βήμα-2.png

Ο επεξεργαστής είναι το Εγκέφαλος του παιχνιδιού σας. Είναι υπεύθυνος για τοεκτέλεση απο Εργασίες και μερικά συντονισμός άλλα εξαρτήματα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν επεξεργαστή που έχει Ταχύτητα και ένα επαρκής απόδοση Για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Για να εγκαταστήσετε τον επεξεργαστή, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

 • Αφαιρώ Ο ζεύγος της μητρικής πλακέτας (αν υπάρχει ένα)
 • Εισάγετε Ο επεξεργαστής στο κατάλληλη πρίζα στη μητρική πλακέτα (φροντίζοντας να το ευθυγραμμίσετε σωστά)
 • Αντικαθιστώ Ο ζεύγος στον επεξεργαστή και βιδώνω το στη θέση
 • Συνδέω-συωδεομαι Ο καλώδιο ανεμιστήρα του ζεύγος Στη μητρική πλακέτα

Να πάρω Ακόμα περισσότερες πληροφορίες Μην διστάσετε να διαβάσετε το δικό μας Άλλα άρθρα Και ειδικότερα αυτό αφιερωμένο Καλύτεροι επεξεργαστές τυχερών παιχνιδιών !

Εγκατάσταση RAM (RAM)

Βήμα-2.png

Εκεί RAM (RAM) είναι το συστατικό ότι Προσωρινά Stocke Ο δεδομένα σε χρήση από το δικό σας Gamer pc. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα RAM που έχει ικανότητα και ένα επαρκής ταχύτητα Για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Για να εγκαταστήσετε τη μνήμη RAM, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

 • Ανοιξε Ο κλιπ του κάθε πλευρά του η τοποθεσία απο Εμβολο στη μητρική πλακέτα
 • Εισάγετε Κλέβω την κατάλληλη τοποθεσία (φροντίζοντας να το ευθυγραμμίσετε σωστά)
 • Πιέστε σταθερά στο Εμβολο μέχρι το κλιπ τείχος αυτόματα κλείνει

Να πάρω Ακόμα περισσότερες πληροφορίες Μην διστάσετε να διαβάσετε το δικό μας Άλλα άρθρα Και ειδικότερα αυτό αφιερωμένο Καλύτερο παιχνίδι RAM !

Εγκατάσταση κάρτας γραφικών

Βήμα-2.png

Εκεί Κάρτα γραφικών είναι το στοιχείο που ασχολείται γραφικά του δικού σας Gamer pc. Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια κάρτα γραφικών που έχει επαρκής εξουσία Για εκτέλεση Ο Παιχνίδια και το αιτήσεις που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Για να εγκαταστήσετε την κάρτα γραφικών, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η θέση της κάρτας γραφικών στη μητρική πλακέτα
 • Αφαιρώ Ο προσωρινές αποθήκες του Τοποθεσία PCI-Express
 • Εισάγετε εκεί Κάρτα γραφικών στην κατάλληλη τοποθεσία (φροντίζοντας να το ευθυγραμμίσετε σωστά)
 • Βίδα Η κάρτα γραφικών στη θέση του (εάν είναι απαραίτητο)

Να πάρω Ακόμα περισσότερες πληροφορίες Μην διστάσετε να διαβάσετε το δικό μας Άλλα άρθρα Και ειδικότερα αυτό αφιερωμένο Καλύτερες κάρτες γραφικών τυχερών παιχνιδιών !

Εγκατάσταση σκληρών δίσκων

Βήμα-2.png

Ο Σκληρό δίσκο είναι τα συστατικά που αποθήκευση δεδομένων του δικού σας Gamer pc, συμπεριλαμβανομένου λειτουργικό σύστημα, Ο Παιχνίδια, Ο Αρχεία πολυμέσων, και τα λοιπά. Είναι σημαντικό να επιλέξετε σκληρούς δίσκους που έχουν επαρκής χωρητικότητα Για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Για να εγκαταστήσετε τους σκληρούς δίσκους, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

 • Εισάγετε Ο Σκληρό δίσκο στο κατάλληλες τοποθεσίες στέγαση
 • Βίδα Ο Σκληρό δίσκο στη θέση του (εάν είναι απαραίτητο)
 • Συνδέω-συωδεομαι Ο Καλώδια Sata Από κάθε σκληρό δίσκο στη μητρική πλακέτα

Εγκατάσταση ανεμιστήρων ή υδάτινων ψύξης

Βήμα-2.png

Ο ανεμιστήρες είναι τα εξαρτήματα που διατηρούν τα δικά σας Gamer pc Στο δικαστικά έξοδα σε διαλύω εκεί παράγεται θερμότητα με συστατικά. Είναι σημαντικό να επιλέξετε οπαδούς που έχουν Μέγεθος , ένα Ταχύτητα και ένα επίπεδο ήχου Κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Ο Υδατοψυχία, ή ψύξη υγρό, έχει πολλά πλεονεκτήματα για PC παίκτες που επιδιώκουν να βελτιωθούν εκτέλεση και το αξιοπιστία του συστήματός τους. Χρησιμοποιώντας νερό ή εξειδικευμένο υγρό ψύξης, η ψύξη των υδάτων μπορεί να παρέχει ένα πιο αποτελεσματική ψύξη ότι οι παραδοσιακοί ανεμιστήρες αέρα, που επιτρέπουν διατηρούν απο Χαμηλότερες θερμοκρασίες και του περιορίζω τους κινδύνους υπερθερμανθέντων. Επιπλέον, μπορούν να είναι συστήματα ψύξης στα υδατοκαλλιέργειας ησυχαστής κι αλλα Αισθητικά ευχάριστο αυτά τα συστήματα ψύξης αέρα.

Για να εγκαταστήσετε τους ανεμιστήρες, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

 • Θέση Ο ανεμιστήρες στο κατάλληλες τοποθεσίες στέγαση
 • Βίδα Ο ανεμιστήρες στη θέση (αν είναι απαραίτητο)
 • Συνδέω-συωδεομαι Ο καλώδια του Κάθε ανεμιστήρας στο μητρική πλακέτα ή στο παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (ανάλογα με τον τύπο του ανεμιστήρα)

Για να εγκαταστήσετε ένα σύστημα ψύξης υδάτων, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

 • Ελεγχος ότι η περίπτωσή σας Μπορεί να καλωσορίσω ένα σύστημα του Υδατοψυχία και έχει άγκυρα απαιτείται.
 • Επιλέγω Ένα κιτ ψυγείου σύμφωνος με το δικό σου επεξεργαστής, τα δικα σου Κάρτα γραφικών Και τα άλλα εξαρτήματα για ψύξη.
 • Εξασφαλίζω συμβατότητα Διαφορετικά συστατικά του συστήματος ψύξης υδατοκαλλιέργειας μεταξύ τους.
 • Αποσύρω Ο Αρχικά εξαρτήματα της CPU και της κάρτας γραφικών σας.
 • Εγκαθιστώ Ο μπλοκ ψύξης Σε αυτά τα εξαρτήματα, στο ΕΠΟΜΕΝΟ Ο οδηγίες κατασκευαστής.
 • Για να ανέβει Ο σώμα καλοριφέρ στο στέγαση, Χρησιμοποιώντας σημείααγκυροβόληση διαθέσιμος.
 • Δοκιμή το σύστημα ψύξης για τα υδατοκαλλιέργειας για συγουρεύομαι ότι αυτός λειτουργεί σωστά, παρακολούθηση θερμοκρασίες και έλεγχος η απουσία του διαρροές.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα με προσοχή, θα πρέπει να είστε σε θέσηεγκαθιστώ ΕΝΑ Σύστημα υδατογράφημα αποτελεσματικός Και αξιόπιστος στο δικό σας Gamer pc.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Μόλις όλα συστατικά είναι εγκατεστημένος, μπορείς Κλείσε Ο στέγαση Και συνδέω-συωδεομαι Ολα τα καλώδια στοπαροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Συνιστάται να ελέγξετε ότι όλα τα εξαρτήματα είναι καλά συνδεδεμένος και αυτό καλώδια είναι καλά σταθερός Πριν ενεργοποιήσετε το δικό σας Gamer pc. Τότε μπορείς εγκαθιστώ τα δικα σου λειτουργικό σύστημα, τα δικα σου πιλότοι και το δικό σου Αγαπημένες εφαρμογές Για να αρχίσετε να παίζετε στο νέο σας Gamer pc ! Μπορείτε επίσης να σχέδιο τη διαμόρφωση του υπολογιστή σας στο δικό μας Διαμορφωτής χωρίς ανησυχείτε απο συμβατότητα Εξαρτήματα γιατί θα κάνει τα πάντα για εσάς. Για για να έχω πρόσβαση σε Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Configurator InstinctGaming PC.Γγίο.
Εάν θέλετε ποτέ περισσότερες πληροφορίες ή αν θέλετε να αναπτύξετε το config σας, μην διστάσετε Επικοινωνήστε μαζί μας Για να συζητήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας !