Καλύτερος φοιτητής φορητών υπολογιστών PC Σεπτέμβριος 2023: Τι μοντέλο να αγοράσετε?, Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για τους μαθητές?

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για τους μαθητές

Contents

Η οθόνη Full HD 15,6 -INCH προσφέρει ποσοστό αναψυχής 120 Hz. Το Lenovo Ideapad Gaming 3 15ARH05 έχει 8 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθήκευσης SSD NVME. Η αυτονομία της μπορεί να φτάσει μέχρι 6 ώρες. Είναι τελικά ένας καλός φορητός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών για φοιτητή του οποίου η τιμή περιστρέφεται περίπου 650 ευρώ και συχνά πέφτει κάτω από 600 € στην προώθηση.

Καλύτεροι φορητοί υπολογιστές σπουδαστών: Ποιο μοντέλο αγοράζουν το 2023 ?

Οι φορητοί υπολογιστές βρίσκονται στο επίκεντρο της ζωής των μαθητών. Λαμβάνοντας υπόψη, βιντεοπαιχνίδια, εφαρμοσμένη εργασία … περισσότερο από ποτέ, οι φορητοί υπολογιστές έχουν γίνει απαραίτητοι για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μεταξύ των πολλών μοντέλων φορητών υπολογιστών στην αγορά, υπάρχουν πιο κατάλληλα από άλλα για αυτή τη χρήση, ειδικά από το μέγεθός τους, τη δύναμή τους και ιδιαίτερα την τιμή τους. Έχουμε επιλέξει για εσάς τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές για τους μαθητές το 2023.

 • Η επιλογή μας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές σπουδαστών
 • ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΑΣ ?
 • �� Τι μέγεθος οθόνης επιλέγει ?
 • �� με ή χωρίς οθόνη αφής ?
 • Τύπος οθόνης για επιλογή ?
 • �� Τι χάρη σύνδεσης ?
 • �� Τι επιλέγετε το λειτουργικό σύστημα ?
 • �� Τι αξεσουάρ επιλέξτε για τον φοιτητικό μου υπολογιστή ?
 • �� Τι προϋπολογισμό για το φορητό υπολογιστή μου για τον μαθητή ?
 • �� �� ως φοιτητής, μπορώ να επωφεληθώ από τις εκπτώσεις στον φορητό υπολογιστή μου ?
 • Σχόλια

Η επιλογή μας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές σπουδαστών

Asus Vivobook 14 (Intel Core i3 Gen 11)

Duet Lenovo Chromebook Ideapad

Όταν είστε φοιτητής, είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα φορητό υπολογιστή που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες. Το μέγεθος είναι ένας από τους πρώτους παράγοντες επιλογής. Ο υπολογιστής πρέπει πράγματι να είναι συμπαγής και εύκολος στη μεταφορά, αλλά άλλοι παράγοντες τίθενται σε λειτουργία. Στη λίστα μας, θα βρείτε τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές που προσφέρονται σε κατάλληλη χρήση για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μέγεθος, βάρος, δύναμη, χαρακτηριστικά, τιμές, όπως πολλά βασικά στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν προχωρήσουμε στην αγορά και στην οποία θα επιστρέψουμε στο τέλος αυτού του οδηγού. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει το τέλειο combo, ορισμένα μοντέλα στην αγορά πλησιάζουν σε αυτό. Χωρίς περαιτέρω Ado, ανακαλύψτε την επιλογή μας 2023 από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές για τους μαθητές.

Asus Vivobook 14

Asus Vivobook 14 (Intel Core i3 Gen 11)

Ο φορητός υπολογιστής Asus Vivobook 14 είναι ένα Ultrabook με υποδειγματικά τελειώματα. Διατίθεται για λιγότερο από 500 ευρώ, αποδεικνύεται ότι είναι σύντροφος επιλογής για τους μαθητές. Το μοντέλο προσφέρει μια διαμόρφωση μέσου όρου και αρκετά συμπαγές για αυτοματοποίηση γραφείου, πολυμέσων, ακόμη και για βασικά βιντεοπαιχνίδια.

Το Asus Vivobook K14 διαθέτει οθόνη ορισμού πλήρους HD 14 ιντσών. Προωθείται από έναν επεξεργαστή iNtel Core Intel Core i3 της 11ης γενιάς Με συχνότητα που μπορεί να ανέλθει στα 3 GHz. Η CPU υποστηρίζεται από ένα 8 GB μνήμη RAM και 128 GB SSD NVME. Τα Windows 11 είναι το προεπιλεγμένο λειτουργικό σύστημα.

Αυτός ο φορητός υπολογιστής έχει ένα ψηφιακό μπλοκ ενσωματωμένο στο touchpad. Όσον αφορά τη σύνδεση, υπάρχει θύρα HDMI, θύρα USB 3.2 Gen 1 Τύπος Α, θύρα USB-C 3.2 και δύο θύρες USB 2.0 Τύπος Α και ένας βύσμα.

Επομένως, είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για φοιτητές που αναζητούν φορητό υπολογιστή στο πλαίσιο των σπουδών τους, αλλά και για επιπλέον περιουσιακές χρήσεις όπως πολυμέσες, ψυχαγωγία ή ακόμα και γραφείο.

Ο + Ο –
Καλή αξία για τα χρήματα Τελειοποιήσιμη οθόνη
Ισορροπημένη διαμόρφωση
Πλήρεις συνδετήρες

Acer Aspire 3 A315

Acer Aspire 3 A315 (Core i3)

Αυτός ο φορητός υπολογιστής PC εξοπλισμένος με ένα Επεξεργαστής Core i3 11ης γενιάς είναι επίσης κάτω από 500 €. Είναι ένα ισορροπημένο μοντέλο που έχει ένα 15,6 ιντσών οθόνη IPS Ορισμός πλήρους HD+. Η CPU του οποίου η ταχύτητα του ρολογιού αυξάνεται έως 4,1 GHz υποστηρίζεται από μνήμη RAM 4 GB και 128 GB SSD. Εδώ έχουμε μια σωστή διαμόρφωση για τους μαθητές. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να προσθέσετε RAM και ένα πιο άνετο SSD εάν είναι απαραίτητο.

Οι σύνδεσμοι αποτελούνται από διάφορες θύρες (συμπεριλαμβανομένου του USB 3.2, USB 2.0 και HDMI) και έχετε Wi-Fi 5 για συνδεσιμότητα. Η μπαταρία του Acer Aspire 3 A315 προσφέρει αυτονομία έως και 9 π.μ. Ο υπολογιστής έρχεται με τα Windows 11 εγκατεστημένα από προεπιλογή.

Ο + Ο –
Καλός σχεδιασμός Όχι πραγματικά αδυναμία για την τιμή της
Τέλος και φως
Σωστή απόδοση του επεξεργαστή Ryzen 5
Σύνδεσμοι και συνδεσιμότητα τελευταίας γενιάς

Ντουέτο Lenovo Ideapad

Lenovo Chromebook Ideapad Duet 5

Οι υβριδικοί φορητοί υπολογιστές είναι τέλειες επιλογές για τους μαθητές. Φως και passe-partout, εξυπηρετούν τόσο ένα tablet και ένα φορητό υπολογιστή. Το ντουέτο Lenovo Ideapad είναι ένα Υβριδικό chromebook. Αυτή η συσκευή μπορεί να μεταφερθεί σε οποιαδήποτε τσάντα και θα είναι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή για να σας επιτρέψει να εργαστείτε, να σερφάρετε στον ιστό ή να παρακολουθήσετε βίντεο. Το άλλο υψηλό σημείο του είναι η τιμή του που βρίσκεται κυρίως κάτω από 300 €.

Το Lenovo Ideapad Duel παίρνει έναν επεξεργαστή MediaTek Helio με 8 πυρήνες που υποστηρίζονται από 8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθήκευσης. Η οθόνη Full HD 10,1 ιντσών είναι προφανώς αφής. Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια: Το Chromebook πωλείται με το αποσπώμενο πληκτρολόγιο του και ένα μαγνητικό κάλυμμα που χρησιμεύει επίσης ως πόδι.

Ο + Ο –
Chromebook 2-σε-1 Μία μόνο θύρα USB-C
Φωτεινό Full HD Full HD
Καλή απόδοση
Αυτονομία 12 ωρών

Microsoft Surface Go 3

Surface Go 3 Intel Pentium Gold Version

Surface Go 3 Intel Core i3 Έκδοση

Η επιφάνεια GO είναι ένας άλλος φορητός υπολογιστής 2 σε 1 για μαθητές. Είναι μια υβριδική συσκευή που μπορεί να χρησιμεύσει ως μαξιλάρι αφής ως φορητός υπολογιστής. Έχει το πλεονέκτημα ότι είναι προσιτό και εύκολα μεταφερόμενο. Αυτός ο υπολογιστής έχει ένα Οθόνη αφής 10,5 ιντσών Στον ορισμό των εικονοστοιχείων του 1920 x 1280. Προσφέρονται δύο μεγάλες εκδόσεις: ένα φθηνότερο με έναν επεξεργαστή Intel Pentium Gold 6500y και ένα άλλο με ένα Intel Core i3-10100y 10η γενιά.

Το κάλυμμα τύπου πληκτρολογίου υπογραφής σάς επιτρέπει να μεταβείτε εύκολα από τη λειτουργία tablet σε λειτουργία φορητού υπολογιστή. Με διαστάσεις 24,5 × 17,5 × 0,83 cm για βάρος 544 γραμμάρια, θα είναι πολύ διακριτικό σε μια τσάντα και θα έχετε ένα πολύ συμπαγές φορητό υπολογιστή που προσφέρει απόδοση και άψογη αντιδραστικότητα. Το τμήμα σύνδεσης και ασύρματης συνδεσιμότητας αποτελείται από Bluetooth 5.0, θύρα USB-C και Wi-Fi6.

Το Microsoft Surface Go 3 προσφέρει αυτονομία μεταξύ 6 ωρών και 11 ωρών ανάλογα με την ένταση χρήσης. Τέλος, ξεκινά μέχρι 128 GB αποθήκευσης SSD και 8 GB μνήμης RAM. Το όλο θέμα γίνεται κάτω από τα Windows 11. Τι να μπορέσετε να εργαστείτε και να μελετήσετε αποτελεσματικά με αυτό το υβριδικό, λεπτό, ελαφρύ, ευπροσάρμοστο και αποτελεσματικό φορητό υπολογιστή.

Ο + Ο –
Ποιότητα οθόνης Η μορφή οθόνης στο 3: 2 δεν είναι πάντα πολύ χαρούμενη σε 10.5 “πλάκα”
Εργονομία και φινιρίσματα δισκίων
Το μοντέλο Core i3 λίγο ακριβό
Το πληκτρολόγιο είναι πολύ ευχάριστο στη χρήση
Ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά

Lenovo Ideapad Gaming 3 15ARH05

Lenovo Ideapad Gaming 3 (GTX 1650)

Το να είσαι φοιτητής δεν σε εμποδίζει να παίζεις όταν έχεις την ευκαιρία. Αν ψάχνετε για ένα αποτελεσματικό φορητό υπολογιστή σε πολύ λογική τιμή, το παιχνίδι παιχνιδιού Ideapad 3 15ARH05 του Lenovo είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μοντέλο αναλογίας ποιότητας τιμής. Αυτή η έκδοση έχει έναν επεξεργαστή AMD Ryzen 5 της 4ης γενιάς (4600h) και μια κάρτα γραφικών Nvidia GTX 1650. Αυτή η γενιά GPU δεν υποστηρίζει την ανίχνευση ακτίνων, αλλά έχετε μια σταθερή διαμόρφωση για να εκτελέσετε σχεδόν όλα τα παιχνίδια σε Full HD χωρίς υπερβολικό συμβιβασμό.

Η οθόνη Full HD 15,6 -INCH προσφέρει ποσοστό αναψυχής 120 Hz. Το Lenovo Ideapad Gaming 3 15ARH05 έχει 8 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθήκευσης SSD NVME. Η αυτονομία της μπορεί να φτάσει μέχρι 6 ώρες. Είναι τελικά ένας καλός φορητός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών για φοιτητή του οποίου η τιμή περιστρέφεται περίπου 650 ευρώ και συχνά πέφτει κάτω από 600 € στην προώθηση.

Πλέον Οι μικρότεροι
Εξαιρετική αξία Τα 8 GB περιορισμένης μνήμης RAM, αλλά κλιμακωτά
Η αποτελεσματικότητα της ροπής AMD Ryzen 5 4600H/RTX 1650 Διατηρεί εύκολα δακτυλικά αποτυπώματα
Οθόνη υγρού (120 Hz)
Συνδεσιμότητα και συνδεσιμότητα στο σημείο

Apple MacBook Air με Puce M1

MacBook Air M1 13 ιντσών (2020) στην καλύτερη τιμή

Το MacBook Air 13 “είναι το πιο προσιτό σε φορητούς υπολογιστές της Apple. Για όσους προτιμούν το οικοσύστημα της μάρκας Apple, αυτό το μοντέλο προσφέρει την καλύτερη αξία για τα χρήματα στον κατάλογο. Με μια συμπαγή μορφή, το MacBook Air M1 είναι ιδανικό για μαθητές που μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, αφού είναι εύκολο να το πάρετε μαζί σας.

Για αποθήκευση, υπάρχουν δύο διαμορφώσεις: μία με SSD με χωρητικότητα 256 GB και το άλλο με 512 GB (συγκολλημένη SSD) υποστηριζόμενη από 8 GB μνήμης RAM μνήμης. Το γραφικό τμήμα ανατίθεται στο Apple M1 7-Core GPU. Πολύ διαρκείς, θα κρατήσει εύκολα μια μέρα μαθημάτων χάρη στην μπαταρία της, η οποία της δίνει μια λειτουργική αυτονομία που μπορεί να φτάσει μέχρι τις 3 μ.μ.

Επίσης πολύ ευπροσάρμοστο, η δύναμή της είναι επαρκής για να παίξει, να τοποθετούνται ταινίες και να ρετουσάρισαν φωτογραφίες, αλλά και να πραγματοποιεί καθήκοντα της σχολικής καθημερινής ζωής (αυτοματοποίηση γραφείου, υπολογιστικό φύλλο, επεξεργασία κειμένου). Για περισσότερες πληροφορίες, σας προσκαλούμε να διαβάσετε το πλήρες MacBook Air 13 “M1 Test.

Ο + Ο –
Αυτονομία τέρας και εξαιρετική απόδοση Λιγότερο ισχυρή από την έκδοση M2
Ένα πολύ ευχάριστο πληκτρολόγιο για χρήση Μόνο δύο θύρες USB-C
Τέλεια χρωματομετρία οθόνης

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΑΣ ?

Έχουμε αναθεωρήσει τα καλύτερα μοντέλα, τώρα, κάντε δρόμο για τις ερωτήσεις μας να επιλέξουν καλά τον φορητό υπολογιστή του. Τι μέγεθος, ποιος τύπος πληκτρολογίου και touchpad, ποια σύνδεση και συνδεσιμότητα προς ευημερία, αλλά και ποιος προϋπολογισμός διαθέτει ή ακόμα και ποιο λειτουργικό σύστημα και αξεσουάρ για να επιλέξετε να υποστηρίξετε τη συσκευή σας. Τόσοι πολλοί σημαντικοί παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από τη μετάβαση στην αγορά και την επιλογή του φορητού υπολογιστή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες των μαθητών σας.

�� Τι μέγεθος οθόνης επιλέγει ?

Το μέγεθος της οθόνης για να επιλέξετε για το φορητό υπολογιστή σας εξαρτάται πάνω απ ‘όλα από την κύρια χρήση του τελευταίου. Εάν μελετάτε στους τομείς των επιστολών ή καλλιτεχνικών, σας συμβουλεύουμε να ευνοείτε ένα φορητό υπολογιστή με ελάχιστο διαγώνιο ελάχιστο. Πέρα από τις 16 ίντσες, η καθιστική χρήση είναι απαραίτητη. Ωστόσο, ορισμένοι κατασκευαστές όπως η Dell, για παράδειγμα, επιτύχουν τη μείωση των άκρων της οθόνης όσο το δυνατόν περισσότερο και προσφέρουν μοντέλα με οθόνη 15,6 ιντσών σε μορφή 14 ιντσών.

Για φορητότητα, μια οθόνη με πλάκα μεταξύ 12 και 14 ίντσες είναι ιδανική. Επίσης, γνωρίζετε ότι μπορείτε πολύ καλά να χρησιμοποιήσετε το μικρό σας φορητό υπολογιστή στο σπίτι, με βελτιωμένη άνεση. Πράγματι, τίποτα δεν σας εμποδίζει να το συνδέσετε σε έναν μεγαλύτερο εκπαιδευτή, συνοδευόμενο ως μπόνους πληκτρολογίου και προσαρμοσμένου ποντικιού.

�� με ή χωρίς οθόνη αφής ?

Μπορεί να προκύψει η ερώτηση. Εάν επιλέξετε ένα φορητό υπολογιστή με οθόνη αφής, τα πλεονεκτήματα είναι αρκετά πολλά. Αν επιπλέον είναι μετατρέψιμο ή υβριδικό, είναι ακόμα καλύτερο, αφού σας προσφέρει αυξημένη άνεση, ειδικά όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο στο YouTube, μια ταινία στο Netflix ή να περιηγηθείτε στον ιστό για ψώνια. Αποθηκεύετε πολύ χρόνο και απολαμβάνετε τα ίδια χαρακτηριστικά που προσφέρονται από δισκία.

Αλλά υπάρχει επίσης ένα μειονέκτημα, καθώς αν χρησιμοποιείτε συχνά την οθόνη αφής, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να περάσετε πολύ χρόνο σκουπίζοντας τα δακτυλικά δακτυλικά αποτυπώματα. Εκτός από αυτή τη μικρή ταλαιπωρία, η οθόνη αφής παραμένει ένα πλεονέκτημα σε φορητούς υπολογιστές, ανεξάρτητα από το αν προορίζονται για μαθητές ή όχι.

Τύπος οθόνης για επιλογή ?

Ο τύπος της οθόνης είναι επίσης ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη πριν από την αγορά σας. Έχουμε αναφέρει τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για κάθε τύπο πλάκες.

OLED (Διευθύνων Σύμβουλος Οργανικής Φωτός): Ιδανικό για άτομα που ξοδεύουν πολύ χρόνο στον φορητό υπολογιστή τους, μια πλάκα τύπου OLED είναι καλύτερο που μπορεί να γίνει προς το παρόν σε φορητούς υπολογιστές. Καλές γωνίες προβολής, βαθιές μαύροι και άπειρες αντίθετες, χρωματομετρική αναπαραγωγή πιστοί στην πραγματικότητα και στον καλό χρόνο απόκρισης. Την κορυφή της κορυφής για τους φοιτητές γραφίστας.

TN (Twisted Nemastics) : Βρίσκουμε πάνω απ ‘όλα αυτόν τον τύπο πλάκας σε φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών. Προσφέρει μια πολύ γρήγορη οθόνη και επομένως είναι κατάλληλη για συνεδρίες τυχερών παιχνιδιών. Τούτου λεχθέντος, οι αντιθέσεις και οι γωνίες όρασης είναι μάλλον φτωχές. Συνεπώς, συμβουλεύουμε την αγορά ενός φορητού υπολογιστή για φοιτητές που λαμβάνουν μια οθόνη αυτού του τύπου, εκτός αν αποφασίσετε να κάνετε το σχολείο Buissonnière.

IPS (εναλλαγή στο επίπεδο) : Αναμφισβήτητα ο καλύτερος συμβιβασμός, τα πλακάκια IPS προσφέρουν εξαιρετικές γωνίες προβολής, όμορφα και βαθιά χρώματα. Τούτου λεχθέντος, σε σύγκριση με τις πλάκες OLED ή VA, η αντίθεση του είναι περιορισμένη, όπως και ο χρόνος απόκρισης του. Αλλά δεδομένου ότι αυτός ο οδηγός αγοράς είναι αφιερωμένος σε φορητούς υπολογιστές για τους μαθητές, αυτό το τελευταίο σημείο δεν είναι πολύ σημαντικό.

VA (κάθετη ευθυγράμμιση) : Τα κεραμίδια θα προσφέρουν έναν καλό χρόνο απόκρισης και εξαιρετικά επίπεδα αντιθέσεων, αλλά απαιτούν κάποιες παραχωρήσεις. Ειδικά όσον αφορά τις γωνίες όρασης που δεν είναι τόσο καλές όσο αυτές που μπορούν να βρεθούν στις πλάκες IPS, αλλά και από την άποψη των χρωμάτων που είναι λιγότερο βυθιστικά. Τελευταίο σημείο, δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το TN.

QLED (κβαντικό-dot-light-εκπομπή-δάπεδο) : Αυτή είναι μια πλάκα θα βελτιωθεί από τη Samsung. Αυτός ο τύπος πλάκας προσφέρει όμορφα χρώματα, καλή φωτεινότητα, σωστό χρόνο απόκρισης και ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό λόγω της ανθεκτικότητάς του και της λιγότερης κατανάλωσης ενέργειας.

�� Τι χάρη σύνδεσης ?

Το τμήμα σύνδεσης είναι επίσης πολύ σημαντικό στην επιλογή ενός υπολογιστή για μελέτες. Εάν θέλετε για παράδειγμα να το συνδέσετε με την τηλεόρασή σας 4K, βεβαιωθείτε ότι το τελευταίο έχει έξοδο HDMI. Εάν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε μία ή περισσότερες εξωτερικές συσκευές, όπως σκληρό δίσκο, κλειδί USB ή άλλα αξεσουάρ, θα χρειαστείτε θύρες USB. Σε περίπτωση που είναι διαθέσιμο ένα USB, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε την απόκτηση ενός διανομέα USB που σας επιτρέπει να τα πολλαπλασιάσετε εύκολα.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι θυρών USB: θύρες USB 2.0 που επιτρέπει τη σύνδεση ενός μεγάλου αριθμού τρέχουσας συσκευής και οι οποίες εξασφαλίζουν επίσης συμβατότητα με το USB 3.0. Οι θύρες USB-C, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις είναι οι μόνες διαθέσιμες συνδέσεις, αλλά τα οποία γίνονται το πρότυπο νέων συσκευών υψηλής τεχνολογίας.

Ορισμένοι φορητοί υπολογιστές είναι επίσης εξοπλισμένοι με παίκτες κάρτας μνήμης SD. Πρακτικό να πάρετε παντού μαζί σας τις ταινίες, τις φωτογραφίες και άλλες εργασίες και έργα σας ως μέρος των σπουδών σας. Με τους προσαρμογείς SD, είναι ακόμη δυνατό να έχετε πρόσβαση στα αρχεία πολυμέσων και το περιεχόμενο που υπάρχουν στην κάρτα microSD που βρίσκεται σε ορισμένα smartphones ή tablet που υποστηρίζουν αυτόν τον τύπο αφαιρούμενο στήριγμα αποθήκευσης.

Εάν βρούμε Wi-Fi σε όλους τους φορητούς υπολογιστές, πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη η ενσωματωμένη έκδοση της ασύρματης τεχνολογίας. Επί του παρόντος, το πρότυπο WiFi 6 είναι το ταχύτερο. Από τις αρχές του 2021 τείνει να εκδημοκρατικοποιήσει όλους τους υπολογιστές, τις φορητές συσκευές ή τις σταθερές. Επίσης, φροντίστε να ελέγξετε, πάντα ανάλογα με τις ανάγκες σας για την παρουσία Bluetooth, webcam, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, θύρα Ethernet ή άλλα στοιχεία συνδεσιμότητας.

�� Τι επιλέγετε το λειτουργικό σύστημα ?

Και εκεί, όλα εξαρτώνται από την προτίμησή σας. Εάν είστε συνηθισμένοι στο περιβάλλον MAC, σίγουρα θα είναι δύσκολο για εσάς να μεταβείτε σε έναν περιστρεφόμενο υπολογιστή στα Windows και Vice-Vice-Versa. Τα δύο λειτουργικά συστήματα έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, αλλά συνολικά προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία στους χρήστες τους. Το MacOS θα ήταν πιο όμορφο επίπεδο σχεδιασμού, διαισθητικό ως προς τη χρήση του και πιο ποιοτική όσον αφορά τις εφαρμογές της. Τούτου λεχθέντος, αυτά είναι πιο ακριβά και λιγότερο πολυάριθμα από αυτά που μπορούν να βρεθούν στα Windows.

Το σύστημα της Microsoft είναι πιο “καθολικό”, ευπροσάρμοστο και πάνω απ ‘όλα πιο προσιτό στο ευρύ κοινό. Πράγματι, με την άφιξη των Windows 11 στις 5 Οκτωβρίου 2021, η εταιρεία Redmond εφάρμοσε έναν γραφικό και ολοκληρωμένο επανασχεδιασμό μικρών καινοτομιών που του επιτρέπουν να είναι σίγουρα μια επιλογή ποιότητας για όλους τους χρήστες.

Για τους φοιτητές των οποίων η χρήση φορητού υπολογιστή περιορίζεται στον αυτοματισμό γραφείου, το Chrome OS που βρίσκεται στο Chromebook θα κάνει το τέχνασμα. Η αξία για τα χρήματα στα οποία αναπτύσσεται παραμένει ένα από τα καλύτερα περιουσιακά στοιχεία για μικρούς προϋπολογισμούς. Τέλος, το Linux, το λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα των οποίων οι εκδόσεις είναι τώρα πολύ σταθερές μπορεί επίσης να είναι μια πρώτη επιλογή για ανθρώπους αλλεργικούς στα προηγουμένως αναφερόμενα οστά. Έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διπλή εκκίνηση.

�� Τι αξεσουάρ επιλέξτε για τον φοιτητικό μου υπολογιστή ?

Μεταξύ των βασικών αξεσουάρ για ένα φορητό υπολογιστή σπουδαστών, η τσάντα μεταφοράς είναι αναμφισβήτητα αυτό που αποδεικνύεται ότι είναι το πιο σημαντικό. Εάν για έναν ή άλλο λόγο δεν μπορείτε να φορτώσετε τακτικά τον υπολογιστή σας, η απόκτηση εξωτερικής μπαταρίας είναι επίσης δυνατή. Για να αποφύγετε την απώλεια δεδομένων, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, ένα κλειδί USB είναι πάντα χρήσιμο για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των πιο σημαντικών αρχείων σας. Και για περισσότερη ασφάλεια, μπορείτε επίσης να κάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας στο σύννεφο.

Εάν δεν είστε άνετοι με το touchpad, σίγουρα θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ποντίκι. Τέλος, σε περίπτωση που οδηγείτε να γράφετε συχνά και το πληκτρολόγιο του φορητού υπολογιστή σας δεν σας ταιριάζει, ένα πληκτρολόγιο με ενδεχομένως ένα δάχτυλο είναι κάτι περισσότερο από συνιστάται. Αυτή η λίστα δεν είναι εξαντλητική, άλλα αξεσουάρ μπορεί να μας έχουν δραπετεύσει.

�� Τι προϋπολογισμό για το φορητό υπολογιστή μου για τον μαθητή ?

Και εκεί, όλα εξαρτώνται από το πεδίο στον οποίο είστε μαθητής. Για παράδειγμα, εάν έχετε επιλέξει μια εξειδίκευση στην επεξεργασία βίντεο, τη μηχανική, το σχεδιασμό, τα γραφικά ή την αρχιτεκτονική, θα χρειαστείτε αναμφισβήτητα ένα φορητό υπολογιστή με ένα σύνθετο GPU / CPU που μπορεί να εκτελέσει το λογισμικό πόρων Gourmet και να υποστηρίξει το Multitasking χωρίς τρόμο. Αυτοί οι φορητοί υπολογιστές βρίσκονται γενικά σε εύρος τιμών μεταξύ 800 και 1.500 ευρώ.

Εάν θέλετε δίπλα στις σπουδές σας, χαλαρώστε λίγο τα σαββατοκύριακα ή τα χειμερινά βράδια, μπορείτε να συνδυάσετε την εργασία και την ευχαρίστηση στρέφοντας σε ένα ευπροσάρμοστο μοντέλο, τόσο κατάλληλο για τις σπουδές σας και για τον ελεύθερο χρόνο σας. Μεταξύ 500 και 800 ευρώ, πολλά μοντέλα επιτρέπουν αυτές τις δύο χρήσεις να συνδυάσουν. Για τους μαθητές με επιστολές, οικονομία ή νόμο, ένα βασικό λογισμικό γραφείου που υποστηρίζει το γραφείο όπως το Microsoft Word, το Excel, το PowerPoint θα κάνουν το τέχνασμα. Επομένως, δεν χρειάζεται να αφιερώσετε έναν μεγάλο προϋπολογισμό. Αυτός ο τύπος υπολογιστή κυμαίνεται μεταξύ 250 και 500 ευρώ.

�� �� ως φοιτητής, μπορώ να επωφεληθώ από τις εκπτώσεις στον φορητό υπολογιστή μου ?

Ναι, η Dell, η Samsung και η Apple, για να αναφέρουμε μερικούς είναι από τους λίγους κατασκευαστές που προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις για τους μαθητές. Οι εκπτώσεις είναι γενικά περίπου 10 έως 15 %. Για να είστε επιλέξιμοι, πρέπει στην πλειονότητα των περιπτώσεων, να παρουσιάσετε την κάρτα σπουδαστών σας ή να εισαγάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με το πανεπιστημιακό σας ίδρυμα.

Τόσο για τον οδηγό αγοράς μας 2023 στους καλύτερους φορητούς υπολογιστές για τους μαθητές. Ελπίζουμε ότι θα σας βοηθήσει να βρείτε το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στον προϋπολογισμό σας, αλλά κυρίως τις ανάγκες σας. Ως φοιτητής, ποιο φορητό μοντέλο υπολογιστή έχετε ? Που θα συνιστούσατε ? Μην διστάσετε να αφήσετε τις απόψεις σας στα σχόλια.

Οι άλλοι μας αγοράζουν οδηγούς

 • Οι καλύτεροι εκτυπωτές: Ποιο μοντέλο θα επιλέξετε ?
 • Οι καλύτερες κάρτες γραφικών: ποια θα επιλέξετε ?
 • Οι καλύτεροι υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών: ποιο θα επιλέξετε ?
 • Οι καλύτεροι επεξεργαστές: Ποιο μοντέλο θα επιλέξετε ?
 • Το καλύτερο εσωτερικό SSD: Ποιο μοντέλο θα επιλέξει ?
 • Οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές: Ποιο μοντέλο θα επιλέξετε ?
 • The Best Ultrabooks: Ποιο μοντέλο θα επιλέξετε ?
 • Τα καλύτερα μαξιλαράκια: Ποιο μοντέλο θα επιλέξετε ?
 • Το καλύτερο Chromebook: Ποιο μοντέλο θα επιλέξει ?
 • Τα καλύτερα πληκτρολόγια τυχερών παιχνιδιών: Ποιο μοντέλο θα επιλέξετε ?
 • Το καλύτερο ποντίκι τυχερών παιχνιδιών: Ποιο μοντέλο θα επιλέξει ?
 • Το καλύτερο USB-C για Windows και Mac PC: Ποιο μοντέλο θα επιλέξει ?
 • Οι καλύτερες οθόνες PC Gamer: Ποιο μοντέλο θα επιλέξετε ?
 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για τους μαθητές ?

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για τον μαθητή;

Ο φορητός υπολογιστής έχει γίνει βασικός σύντροφος για τους μαθητές. Σημειώστε, γράφοντας μνήμες, μαθήματα Visio: Τα μηχανήματά τους πρέπει να γνωρίζουν πώς να είναι ευπροσάρμοστα για να προσαρμοστούν στη ζωή μετά το BAC και τα πρώτα βήματα στο πανεπιστήμιο. Ωστόσο, η αγορά ενός φορητού υπολογιστή όταν είστε φοιτητής παραμένει μια σημαντική επένδυση ! Επομένως, επιλέξαμε και δοκιμάσαμε μια ευρεία παλέτα φορητού υπολογιστή πριν απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα που μπορεί να επηρεάσει όλο το πρόγραμμα σπουδών σας: Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για τους μαθητές ?

Το συντακτικό προσωπικό της Ευρώπης 1 δεν συμμετείχε στην πραγματοποίηση αυτού του άρθρου.

Online μαθήματα, έγγραφα για να μοιραστείτε, μνήμη για να γράψετε: Είναι χρόνια που είναι προσωπικά είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για τους μαθητές. Ωστόσο, η επιλογή του ιδανικού φορητού υπολογιστή για έναν μαθητή δεν είναι προφανής. Πράγματι, ανάλογα με τους τομείς, οι ανάγκες δεν θα είναι πάντα οι ίδιες. Και αν η ισχύς είναι ένα πράγμα, η ποιότητα της οθόνης είναι ακριβώς όπως. Ας μην ξεχνάμε αυτό του πληκτρολογίου που πρέπει να αντιστοιχεί σε εσάς, τις ανάγκες στις θύρες USB και αυτό που παραμένει το νεύρο του πολέμου: η τιμή ! Ειδικά επειδή για πολλούς φοιτητές, ο φορητός υπολογιστής είναι η μόνη και η κύρια μηχανή τους. Θα πάει από το Amphi στη βιβλιοθήκη μέσω του γραφείου τους, του καναπέ τους, των κρεβατιών τους ! Θα χρησιμοποιηθεί τόσο πολύ για να εργαστεί, να επικοινωνεί ως παρακολούθηση σειράς ή ταινιών. Έτσι, εδώ είναι η πρώτη μας συμβουλή: Μην κάνετε το λάθος να παρακολουθείτε μόνο την τιμή. Επειδή αυτή η επένδυση πρέπει να διαρκέσει και η φοιτητική ζωή είναι δύσκολη για εξοπλισμό πληροφορικής. Έτσι αναζητήσαμε και δοκιμάσαμε τα πιο ενδιαφέροντα μηχανήματα για να ολοκληρώσουμε αυτό το αρχείο: Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για τους μαθητές ?

Περίληψη :

 • Asus Zenbook 14 OLED (UX3402), η τέλεια οθόνη
 • Το Microsoft Surface Pro 9, το ευπροσάρμοστο υβριδικό
 • Huawei Matebook D16, Power and Elegance
 • Apple MacBook Air M1, Η εξαιρετικά φορτωτή έκδοση Apple
 • Honor Magicbook 14, μια αξία για τα χρήματα χωρίς παραχώρηση

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για τους μαθητές ?

Asus Zenbook 14 OLED (UX3402), η τέλεια οθόνη

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για τον μαθητή Asus ZenBook 14 OLED UX3402

Με το Asus ZenBook 14 OLED, ο κατασκευαστής της Ταϊβάν συγκεντρώνει εδώ όλη την τεχνογνωσία του με φορητό υπολογιστή πάχους μόνο 16 mm για 1,39 kg. Επωφελείται από ένα υψηλό σχεδιασμό, ενώ παραμένει οικονομικά προσβάσιμο. Έχουμε το δικαίωμα σε μια υπέροχη οθόνη OLED, σε 14 ίντσες, ένα σημείο ακόμα αρκετά σπάνιο για να υπογραμμιστεί. Στη συνέχεια, θα επωφεληθείτε από μια εξαιρετική ανάγνωση και προβολή άνεσης χάρη στην άπειρη αντίθεση, τα λαμπερά χρώματα και τον ορισμό των 2880 x 1800 εικονοστοιχείων. Αυτό το μοντέλο είναι χτισμένο γύρω από έναν επεξεργαστή Intel Core i7 που σχετίζεται με 16 GB μνήμης RAM, για μια πολύ γρήγορη μηχανή και πολλαπλές εργασίες σπάνιας ρευστότητας. Το πληκτρολόγιο προσφέρει έναν εντυπωσιακό αγώνα ούτε πολύ σύντομο ούτε μακρύ και πάνω απ ‘όλα πολύ άνετα, όπως ακριβώς και το ακριβές του trackpad. Ένα μηχάνημα τόσο όμορφο όσο είναι ισχυρό, το οποίο προσφέρει μια όμορφη αυτονομία των 9 π.μ. και πολλούς συνδέσμους. Ένα προϊόν για φοιτητές που στοιχηματίζουν στο μέλλον και θέλουν ένα μηχάνημα που θα τους ακολουθήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Microsoft Surface Pro 9, το ευπροσάρμοστο υβριδικό

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για τους μαθητές Microsoft Surface Pro 9

Αυτός ο υβριδικός υπολογιστής συμπεριφέρεται καθώς και ένα δισκίο 13 ιντσών για να ληφθούν χειρόγραφες σημειώσεις στη γραφίδα και τα οποία θα μετατραπούν σε χαρακτήρες εκτύπωσης. Στη συνέχεια, όταν προσθέτετε το κάλυμμα με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, γίνεται ένας συμβατικός φορητός υπολογιστής. Η οθόνη, το 2880 × 1920, προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα και υψηλής χρωματομετρίας, για άψογη καθημερινή άνεση, τόσο Amphi και παρακολούθηση μιας σειράς στο κρεβάτι. Η 12η γενιά του επεξεργαστή Intel Core i5 και ο 8 GB της RAM προσφέρουν πολύ άνετες υπηρεσίες. Θα έχετε το δικαίωμα σε αυτονομία 8 ωρών στην καλύτερη περίπτωση και μεταξύ 6 και 8 ωρών σε εντατική χρήση. Σημειώστε ότι η επιφάνεια δεν παραδίδεται πάντοτε με το πληκτρολόγιο και τη λεπτή γραφίδα Slim Pen 2, η οποία αυξάνει το νομοσχέδιο με μόλις 200 ευρώ. Ωστόσο, είναι μια από τις πιο ευέλικτες και αποτελεσματικές λύσεις στην αγορά. Σημειώστε ότι αυτός ο υπολογιστής υπάρχει κάτω από τον επεξεργαστή ARM, αποφύγετε το συμβατό λογισμικό είναι ακόμα πολύ λίγοι.

Huawei Matebook D16, Power and Elegance

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για τους μαθητές του Huawei Matebook D16

Εάν στην αγορά smartphones της Huawei έχει γίνει πολύ διακριτική, δεν είναι το ίδιο με εκείνη των φορητών υπολογιστών, όπου επιτρέπει τον εαυτό του να είναι ένας τρομερός ανταγωνιστής για τους γίγαντες στον τομέα όπως με αυτό το matebook d 16. Προσφέρει μια μεγάλη οθόνη 16,1 ιντσών με τις άκρες της σπάνιων φινέτσας, η οποία της επιτρέπει να εμφανίζει διαστάσεις κοντά σε μοντέλο 15,6 -ιντσών. Εάν το βλέμμα του είναι εμπνευσμένο από μηχανές μήλων, έχει τη δική του γοητεία και το ποιοτικό πλαστικό κέλυφος είναι διαθέσιμο σε μια όμορφη χρωματική παλέτα. Το πάχος 1,8 cm και τα 1,7 kg κρύβουν έναν επεξεργαστή Intrel Core i5 που υποστηρίζεται από 16 GB μνήμης RAM μνήμης RAM. Έχουμε λοιπόν όλα όσα χρειάζεστε για να εργαστείτε, να διασκεδάσετε και όλα αυτά εντός 1000 ευρώ ! Έχουμε επίσης δύο θύρες USB-A και 2 USB-C, έξοδο HDMI, Wi-Fi 6 και Bluetooth 5.1. Η οθόνη είναι καλά βαθμονομημένη για φυσική χρωματομετρία, αλλά η φωτεινότητα στερείται λίγο γροθιά. Αλλά θα είναι ενοχλητικό μόνο αν εργάζεστε σε πλήρη ήλιο. Εκτιμούμε επίσης την αυτονομία των 9 π.μ. Εξαιρετική αξία για τα χρήματα επομένως. Και αν έχετε ακόμη πιο αυστηρό προϋπολογισμό, υπάρχει έκδοση 15 ιντσών σε λιγότερο από 600 ευρώ.

Apple MacBook Air 2020 M1, η εξαιρετικά φορτωτή έκδοση Apple

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για τον φοιτητή Apple MacBook Air M1

Η Apple είναι πολύ παρούσα στην εκπαίδευση και δεν οφείλεται μόνο στο σχεδιασμό και το άψογο φινίρισμα αυτού του αλουμινίου MacBook Air M1. Αυτό το μοντέλο χρησιμοποιεί macOS, ένα εξαιρετικά γρήγορο και αποτελεσματικό λειτουργικό σύστημα. Εάν είστε εξοπλισμένοι με iPad ή iPhone, η επικοινωνία, οι ανταλλαγές μεταξύ όλων αυτών των πλατφορμών είναι εντελώς διαφανείς. Επιπλέον, με τον επεξεργαστή της Apple M1, προσφέρει αρκετή ισχύ για να κάνει επεξεργασία φωτογραφιών και ακόμη και βίντεο. Κομψή, αποτελεσματική και γρήγορη, επιλέξαμε την έκδοση M1, επειδή είναι ακόμα επίκαιρη και είναι σε λιγότερο από 1000 ευρώ. Η έκδοση με τον επεξεργαστή Apple M2 είναι ακόμα πιο ισχυρή, αλλά ο προϋπολογισμός δεν είναι ο ίδιος … εδώ έχουμε ένα απλά άψογο πληκτρολόγιο και trackpad. Η οθόνη είναι τέλεια βαθμονομημένη και προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα. Σημειώστε την απουσία ενός ανεμιστήρα, ο οποίος επιτρέπει σε αυτό το MacBook Air να είναι πολύ σιωπηλός και ως μπόνους είναι δύσκολα θερμότητα. Θα είναι ένας κομψός και πολύ πιστός σύντροφος με καλές δεκαπέντε ώρες αυτονομίας ! Μια επένδυση που θα διαρκέσει ακόμη και μετά τις σπουδές σας ή την ώρα της πορείας σας εάν είστε φάρμακο.

Honor Magicbook 14 AMD (2022), μια αξία για τα χρήματα χωρίς παραχώρηση

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για τους μαθητές Honor Magicbook 14

Αν ψάχνετε για ένα τόσο όμορφο, αποτελεσματικό και ευπροσάρμοστο φορητό υπολογιστή σε σφιχτή τιμή, τότε το Honor Magicbook 14 μπορεί να σας κάνει να υποκύψετε. Αυτός ο φορητός υπολογιστής εμφανίζει πάχος 2 cm για 1,38 kg. Το πλαίσιο αλουμινίου είναι τόσο καλά σχεδιασμένο και στερεό και αυτό είναι αρκετά σπάνιο σε αυτό το εύρος τιμών (λιγότερο από 800 ευρώ). Ένα ισορροπημένο μηχάνημα με πλάκα LCD Full HD Mate που αποφεύγει τις αντανακλάσεις. Τα έντερά του κρύβουν έναν επεξεργαστή Intel Core i5, που σχετίζεται με 16 GB μνήμης RAM. Δεν υπάρχουν παράπονα για την απόδοση και έχει επίσης την καλή γεύση να μην ζεσταθεί πάρα πολύ και να είναι μία από τις πιο ήσυχες αγορές στην αγορά. Το πληκτρολόγιο προσφέρει μια όμορφη επιφάνεια και ειδικά τα κλειδιά έχουν μια πολύ σύντομη απεργία αγώνων. Δεν θα απευθύνει έκκληση σε όλους, αλλά όσοι χτύπησαν πολύ γρήγορα θα εκτιμήσουν. Μόνο πραγματικό μειονέκτημα, μόνο μία θύρα USB-C, το οποίο είναι μικρό. Ένας μικρός διανομέας USB μπορεί να το διορθώσει εάν χρειάζεστε περισσότερες θύρες USB. Ωστόσο, η 13 ώρες αυτονομίας μας επιτρέπει να το συγχωρήσουμε αυτή η μικρή αδυναμία.

Ποιος επεξεργαστής για έναν φοιτητικό υπολογιστή ?

Ο επεξεργαστής βρίσκεται στο επίκεντρο του υπολογιστή σας, όλα είναι αρχιτεκτονικά γύρω του. Ένας επεξεργαστής Intel Core i5 ή AMD Ryzen 7 θα είναι περισσότερο από αρκετό για αυτοματοποίηση γραφείων, μια μικρή δημιουργικότητα και ανάγνωση βίντεο. Η ποσότητα μνήμης RAM είναι σχεδόν εξίσου σημαντική, επιτρέπει στο λογισμικό σας να έχει χώρο και να συγκατοικεί ταυτόχρονα. Όσο περισσότερο έχετε, τόσο πιο ρευστό είναι το multitasking. Μια βασική λειτουργία όταν είναι απαραίτητο να μεταβείτε από την επεξεργασία κειμένου, σε μια σελίδα Διαδικτύου κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος Visio. Η αποθήκευση είναι επίσης σημαντική. Προτιμήστε τους δίσκους SSD, ή καλύτερα MVE, που προσφέρουν παραστάσεις χίλιες φορές υψηλότερες από αυτές ενός κλασικού σκληρού δίσκου στο σκάφος. Εάν κάνετε επεξεργασία φωτογραφιών, βίντεο, 3D μοντελοποίηση και όχι μόνο επεξεργαστή κειμένου, τότε επιλέξτε ένα Intel Core i7 ή καλύτερα ένα Intel Core i9 ή ένα AMD Ryzen 9 που προσφέρει μια τρομερή δύναμη. Ανάλογα με τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε τη διαμόρφωση που σας ταιριάζει. Αλλά προσέξτε, ένα καλό μηχάνημα πρέπει να είναι ισορροπημένη, ένας υπερβολικός επεξεργαστής με μικρή μνήμη RAM ή ένας αργός σκληρός δίσκος θα είναι απλά υποεκπροσώπηση.

Νόμος, ιατρική, μηχανική: Τι χαρακτηριστικά ευνοεί σύμφωνα με τους τομείς ?

Σε κάθε περίπτωση, η ποιότητα της οθόνης είναι απαραίτητη. Ένας ορισμός Full HD έχει γίνει το πρότυπο και είναι αρκετός στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Εκείνοι που χρειάζονται περισσότερη εμφάνιση φινέτσας για να σχεδιάσουν σχέδια, να αγγίξουν φωτογραφίες, να αναλύσουν x -rays θα επιλέξουν 2K ή 3K οθόνες. Η αποθήκευση πρέπει επίσης να παρακολουθείται και 256 GB ή 512 GB σε SSD θα πρέπει να είναι αρκετή για την πλειοψηφία των μαθητών. Ωστόσο, εάν έχετε πιο σημαντικές ανάγκες που μπορεί να συμβεί στους τομείς που εργάζονται σε μεγάλα αρχεία γραφικών, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα μίνιο 1 έως. Αυτό συχνά έχει σημαντικό κόστος, οπότε ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος μπορεί να είναι ένα λιγότερο ακριβό συμπλήρωμα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τέλος, οι σύνδεσμοι είναι σημαντικοί εάν έχετε πολλά αξεσουάρ για σύνδεση. Μην διστάσετε να ζητήσετε από πρώην μαθητές ή υψηλότερο επίπεδο, ποιες ήταν οι ανάγκες τους. Μεταξύ της θεωρίας ενός προγράμματος και της πραγματικότητας ενός μαθήματος, μπορεί να υπάρξει ένα σημαντικό δέλτα. Ένας φορητός υπολογιστής είναι μια επένδυση που πρέπει να αντικατοπτρίζεται με σοβαρότητα.

Επιστροφή στο σχολείο 2022: Ποιο φορητό υπολογιστή για έναν μαθητή ?

Η μετάβαση από το γυμνάσιο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση χαρακτηρίζεται από πολλές αλλαγές. Μεταξύ των νέων συνηθειών που πρέπει να ληφθούν, η χρήση ενός υπολογιστή γίνεται σχεδόν καθημερινά. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να το επιλέξετε προσεκτικά.

Επέστρεψε το 2022: Ποιο φορητό υπολογιστή για έναν μαθητή;

Το περιεχόμενο που σχεδιάστηκε και προτείνεται από

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

S I στο γυμνάσιο ο υπολογιστής σπάνια σερβίρεται, για να πραγματοποιήσει slideshow, να κάνει έρευνα ή ορισμένους συντάκτες, στον ανώτερο, είναι σχεδόν πάντα αδύνατο να γίνει χωρίς αυτούς. Παρουσιάσεις, αναφορές, μαθήματα υπολογιστών, MCQS. Το χειρόγραφο δεν είναι πλέον αρκετό, εκτός από το ότι συχνά απαγορεύεται για απόδοση. Ο υπολογιστής σας θα σας συνοδεύσει για τα επόμενα χρόνια, οπότε είναι σημαντικό να το επιλέξετε καλά. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την εύρεση του καταλληλότερου υπολογιστή για τις σπουδές σας.

Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή ενός υπολογιστή ?

Ένας εύκολος υπολογιστής μεταφοράς

Για να επιλέξετε τον υπολογιστή σας, πρέπει να ληφθούν υπόψη δύο σημαντικά κριτήρια. συμφόρηση και αυτονομία. Θα πρέπει να κάνετε τα ταξίδια με τον υπολογιστή σας καθημερινά και θα το χρησιμοποιήσετε στο Αμφιθέατρο, σε μικρούς χώρους επιφάνειας εργασίας ή σε καφετέριες. Θα σας συνοδεύσει παντού. Για να προσαρμοστεί σε αυτές τις διαφορετικές καταστάσεις, είναι σημαντικό να μην είναι πολύ βαρύ και να καταλαμβάνει λίγο χώρο. Οι υπολογιστές UltraPortable και Slims είναι οι ελαφρύτεροι και οι μικρότεροι, αλλά μπορείτε να στραφείτε εντελώς σε έναν συμβατικό υπολογιστή, υπέρ της καλύτερης απόδοσης. Για διαστάσεις, οι οθόνες μεταξύ 13 και 15 ίντσες είναι γενικά μια καλή ισορροπία μεταξύ βάρους και μεγέθους, η επιλογή θα εξαρτηθεί από την προτεραιότητά σας μεταξύ της οπτικής άνεσης και της ευκολίας μεταφοράς. Ένας εύκολος υπολογιστής μεταφοράς πρέπει επίσης να είναι ανθεκτικός, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε σταθερότητα και επενδύστε σε καλή προστασία.

Ένας υπολογιστής με άνετη αυτονομία

Οι εργασίες χρόνου σε υψηλότερες μελέτες είναι πολύ μεταβλητές, δεν είναι ασυνήθιστο να έχετε μεγάλες μέρες, ειδικά αν θέλετε να μείνετε για σπουδές επί τόπου μετά από μαθήματα. Η καλή αυτονομία είναι απολύτως απαραίτητη. Λάβετε υπόψη ότι δεν θα έχετε πάντα πρόσβαση σε μια πρίζα και ότι αν όχι, δεν θα είστε μόνοι που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Επομένως, ευνοούν την καλή αυτονομία. Κατά μέσο όρο 6 έως 8 ώρες χωρίς επαναφόρτιση για κλασική χρήση σημειώσεων και έρευνας.

Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις σε περισσότερους από 100 εμπόρους όπως η Microsoft, η Back Market, η Rakuten και η CDISCONT.

Η σωστή σύνδεση

Αυτό είναι κάτι που τείνουμε να ξεχνάμε, αλλά η σύνδεση ενός υπολογιστή είναι πολύ σημαντική. Το ποντίκι, το κλειδί USB, ο φορτιστής, τα ακουστικά, το πληκτρολόγιο, το καλώδιο HDMI, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα όλα τα αξεσουάρ σας, επειδή ακόμη και αν οι ασύρματες τεχνολογίες σας επιτρέπουν να περιορίσετε τον αριθμό των απαραίτητων θυρών, παραμένουν λανθασμένες. Μπορείτε επίσης να επενδύσετε σε έναν προσαρμογέα πολλαπλών χώρων.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός καλού φορητού υπολογιστή ?

Στο μέτρο του δυνατού, επιλέξτε έναν υπολογιστή εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή πέμπτης γενιάς τουλάχιστον, έτσι ώστε να μην περιορίζεται στη χρήση σας. Ένας επεξεργαστής μεσαίου ισχύος, περίπου 2 ή 2,5 GHz, αρκεί για συμβατική καθημερινή χρήση. Προσέξτε όλα τα ίδια, για συγκεκριμένα λογισμικό συναρμολόγησης, ειδικότερα, μπορεί να χρειαστεί υψηλότερη ισχύς.

Για τη μνήμη RAM του υπολογιστή σας, παρέχετε τουλάχιστον 4 GB μνήμης RAM για ελαφριά χρήση, αλλά 8 GB μνήμης RAM εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ηρεμία και διευκολύνουν την οδήγηση πολλών εργασιών ταυτόχρονα.

Τα SSD είναι συσκευές γρήγορης αποθήκευσης, προτιμότερες από σκληρούς δίσκους. Η χωρητικότητα 250 GB είναι επαρκής.

Είναι ενδιαφέρον να παρέχετε μια ανεξάρτητη κάρτα γραφικών για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή τους για να τοποθετηθούν ή να παίξουν, διαφορετικά μπορείτε εύκολα να είστε ικανοποιημένοι με μια κάρτα γραφικών ενσωματωμένη στη μητρική πλακέτα.

Τέλος, ευνοήστε ένα πρόσφατο λειτουργικό σύστημα εάν χρησιμοποιείτε συγκεκριμένο λογισμικό που μπορεί να μην είναι συμβατό με παλιές εκδόσεις.

Χάρη στα κουπόνια αποθηκεύτηκε το σημείο, εκτός από την πλάτη σας -.

Ειδικά κριτήρια για τους διάφορους τομείς

Ανάλογα με τις μελέτες που ακολουθείτε και την προσωπική σας χρήση, πολλά κριτήρια μπορεί να διαφέρουν. Αρχιτεκτονική, Μηχανική, Γραφικά, Κινηματογράφος, ορισμένες ειδικότητες απαιτούν πιο αποτελεσματικούς υπολογιστές για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε έναν επεξεργαστή ανάλογα και έναν καλύτερο RAM. Εάν πρέπει να εργαστείτε σε εικόνες, βίντεο και οπτική απόδοση, θυμηθείτε να επιλέξετε μια οθόνη με καλό ορισμό. Το ψηφιακό πεζοδρόμιο μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή εάν εργάζεστε συχνά με στοιχεία. Τέλος, οι οθόνες Matt είναι επίσης μια πρακτική επιλογή για να αποφύγετε ενοχλητικές προβληματισμούς.

Ποια είναι η τιμή ενός καλού φορητού υπολογιστή ?

Για απλή χρήση γραφείου, διαρκεί κατά μέσο όρο 300 έως 400 ευρώ για τα πρώτα μοντέλα καλής ποιότητας και περίπου 800 ευρώ για πιο αποτελεσματικούς υπολογιστές. Υπάρχουν προφανώς πολύ πιο ακριβά μοντέλα των οποίων η τιμή θα εξαρτηθεί, μεταξύ άλλων, το εμπορικό σήμα, τα κριτήρια που θέλετε να ευνοείτε και τη χρήση που θέλετε να κάνετε από τον υπολογιστή.

Για μικρούς προϋπολογισμούς, συνιστάται να ευνοείτε έναν χρησιμοποιημένο υπολογιστή ότι ένας νέος υπολογιστής κακής ποιότητας δεν θα διαρκέσει με την πάροδο του χρόνου.

Πώς να βοηθήσετε να αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή ?

Ανάλογα με το πηλίκο της οικογένειάς σας και τα διάφορα κριτήρια βραβείων, ενδέχεται να δικαιούστε το CAF για την αγορά εξοπλισμού πληροφορικής ή το δάνειο εξοπλισμού CAF για να αγοράσετε το πιστωτικό σας εργαλείο με πίστωση. Υπάρχουν επίσης και άλλες επιλογές, όπως το Micro Laptop Credit, το Regional, το Departmental και το University Aid ή οι Micro-Credits Solutions με χαμηλό ή μηδενικό επιτόκιο.

Τέλος, ορισμένες μάρκες προσφέρουν τιμές σπουδαστών για να μειώσουν την τιμή αγοράς του υπολογιστή σας.

Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις στις αγορές υψηλής τεχνολογίας σας χάρη στα κουπόνια.