Εγκαταστήστε τα οπτικά ινών σε ένα κτίριο: Τι πρέπει να κάνω?, PBO (σημείο οπτικής σύνδεσης).

PBO (σημείο οπτικής σύνδεσης)

Contents

Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση που το κτίριό σας δεν έχει ακόμη συνδεθεί με την ίνα, είναι απαραίτητο να εκτελέσετε ένα αίτημα σύνδεσης.

Πώς να εγκατασταθώ οπτικά ινών στο κτίριο μου ?

Η σύνδεση του κτιρίου ινών σας είναι ένα απαραίτητο βήμα πριν επωφεληθείτε από πολύ μεγάλη ταχύτητα στο διαμέρισμά σας. Αυτή η απόφαση πρέπει να ληφθεί από τους ιδιοκτήτες και την εγκατάσταση μπορεί μερικές φορές να πάρει κάποιο χρόνο ανάλογα με τα κτίρια λόγω των πολλών βημάτων που πρέπει να ληφθούν. Ακολουθήστε τον οδηγό μας για να καταλάβετε καλύτερα πώς πηγαίνει η σύνδεση ενός κτιρίου οπτικών ινών.

 • Το ουσιώδες
 • Πριν ζητήσετε τη σύνδεση του κτιρίου ινών σας, Ελέγξτε εάν η κατοικημένη περιοχή σας καλύπτεται καλά από αυτήν την τεχνολογία.
 • Εκτελέστε το αίτημα για σύνδεση σε θεματοφύλακας, που δεν μπορεί να αντιταχθεί στην εγκατάσταση οπτικών ινών στο κτίριο χάρη στο Δικαίωμα στις ίνες.
 • Η σύνδεση ενός κτιρίου οπτικών ινών είναι Ελεύθερος και απαιτεί 1 έως 3 ημέρες παρέμβασης.
 • Όταν η ίνα αναπτύσσεται στο κτίριό σας, πρέπει μόνο να το κάνετε Συνδέστε το διαμέρισμά σας και εγγραφείτε σε μια προσφορά ινών στον χειριστή της επιλογής σας.

Εγκαταστήστε την ίνα σε ένα κτίριο: Πρώτα βήματα

Παρά την ταχεία ανάπτυξη οπτικών ινών στη γαλλική επικράτεια με ήδη περισσότερα από 33,1 εκατομμύρια επιλέξιμα νοικοκυριά Στις αρχές του 2023, εκατομμύρια κατοικίες δεν έχουν ακόμη πρόσβαση. Εάν αυτή είναι η περίπτωσή σας, σας εξηγούμε βήμα προς βήμα τα διάφορα στάδια της σύνδεσης ινών του κτιρίου σας.

Ελέγχω την ανάπτυξη ινών στην κατοικημένη περιοχή μου

Πριν σκεφτείτε την εγκατάσταση οπτικών ινών στο διαμέρισμά σας, είναι επιτακτική ανάγκη να ελέγξετε εάν ζείτε σε μια κατοικημένη περιοχή στην οποία έχει αναπτυχθεί η ίνα. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο της Γαλλίας πολύ υψηλής ταχύτητας Παρατηρητήριο και να υποδείξετε τη διεύθυνσή σας στη γραμμή αναζήτησης. Στη συνέχεια, ο ιστότοπος θα σας πει εάν έχετε πρόσβαση σε σύνδεση ινών 100% (ή προσφορά FTTH για ίνες στο σπίτι ή “ίνες στο σπίτι” στα αγγλικά). Εάν δεν έχετε πρόσβαση στις ίνες, το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε θα είναι να περιμένετε να αναπτυχθεί στην περιοχή σας. Από την άλλη πλευρά, εάν η ίνα είναι ήδη διαθέσιμη στη γειτονιά σας, το τελευταίο βήμα είναι να κάνετε τη σύνδεση του κτιρίου ινών σας.

Εάν ζείτε σε ένα κτίριο συγκυριαρχία, Ελέγξτε πρώτα εάν το κτίριό σας δεν είναι ήδη συνδεδεμένο με την οπτική ίνες Πριν ξεκινήσετε άλλα βήματα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βεβαιωθείτε:

 • Παρατηρήστε τους κοινόχρηστους χώρους : Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να βρείτε ένα μικρό σημάδι που δείχνει ότι ένας χειριστής έχει εξοπλίσει το κτίριό σας καλά.
 • Ρωτήστε τους γείτονές σας, του ιδιοκτήτη σας (εάν είστε μισθωτής) ή του διαχειριστή.
 • Πραγματοποιήστε δοκιμή επιλεξιμότητας : Θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε σε λίγα δευτερόλεπτα ποια τεχνολογία είναι διαθέσιμη στο σπίτι σας και ποιες προσφορές στο διαδίκτυο μπορείτε να διεκδικήσετε.

Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας για οπτικές ίνες

Εάν το κτίριο είναι συνδεδεμένο με την ίνα, αλλά όχι το διαμέρισμά σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε εγκαταστήσει την ίνα στη διαμονή σας, εγγραφείτε σε οπτική ίνας με τον χειριστή της επιλογής σας: η εγκατάσταση θα είναι δωρεάν.

Η Fiber είναι διαθέσιμη στην πόλη μου: Ζητώ τη σύνδεση του κτιρίου οπτικών ινών μου

Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση που το κτίριό σας δεν έχει ακόμη συνδεθεί με την ίνα, είναι απαραίτητο να εκτελέσετε ένα αίτημα σύνδεσης.

 • Εάν είστε ο ιδιοκτήτης, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση στον διαχειριστή μέσω εγγεγραμμένης επιστολής με αναγνώριση παραλαβής, έτσι ώστε το θέμα να αναφέρεται στην επόμενη γενική συνέλευση των ιδιοκτητών. Ο διαχειριστής δεν θα μπορέσει να αντιταχθεί στο αίτημά σας.
 • Εάν είστε ενοικιαστής, γυρίστε στον ιδιοκτήτη σας που θα κάνει τα αιτήματα να ακολουθήσουν τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Ο διαχειριστής παρουσιάζει στη συνέχεια στους συν -ιδιοκτήτες διαφορετικές προτάσεις για τους παρόχους πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ISP) για το έργο και η Συνέλευση επιλέγει έναν χειριστή. Υπογράφεται μια συμφωνία ανάπτυξης μεταξύ του χειριστή και του συνδικάτου των ιδιοκτητών CO, στα οποία υποδεικνύονται οι συνθήκες εγκατάστασης και συντήρησης καθώς και οι χρόνοι εγκατάστασης. Ο ISP έχει 6 μήνες για να εγκαταστήσει δωρεάν την οπτική ίνα εντός του κτιρίου σας. Αυτή η εγκατάσταση θα χρησιμεύσει ως βάση για όλους τους άλλους χειριστές. Είναι επίσης υπεύθυνος για τη συντήρηση και είναι ο ιδιοκτήτης (γενικά για περίοδο 25 ετών). Σε περίπτωση καθυστέρησης στο έργο, οι οικονομικές κυρώσεις ενδέχεται να ισχύουν και η συγκυριαρχία μπορεί να αποφασίσει να αλλάξει τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Είναι σημαντικό να διακρίνουμε, αφενός, τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ISP) ο οποίος εγκαθιστά οπτικές ίνες σε όλο το κτίριο και, αφετέρου. Εάν ο φορέας εκμετάλλευσης του κτιρίου είναι μια μοναδική επιλογή των ιδιοκτητών, ο εμπορικός χειριστής επιλέγεται ελεύθερα από τον κατακτητή, ακόμη και έναν ενοικιαστή. Ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο μπορεί να πουλήσει πακέτα ινών στους επιβάτες επισημαίνοντας το δικό του δίκτυο, αλλά δεν έχετε καμία υποχρέωση να βγείτε στο σπίτι.

Πώς θα εγκατασταθεί η ίνα στο κτίριο μου ?

Όταν το αίτημα σύνδεσης έγινε αποδεκτό από το συγκρότημα και έχει επιλεγεί ένας πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προχωρήσετε στη σύνδεση.

Ποιο είναι το σημείο της συγκέντρωσης ?

Ανάλογα με τον τύπο του κτιρίου στο οποίο ζείτε, η εργασία εγκατάστασης της οπτικής ίνας μπορεί να διαφέρει επειδή θα εξαρτηθεί από τη θέση του σημείου συγκέντρωσης: αυτός είναι ο τόπος όπου το δίκτυο ινών αφήνει οπτικό. Για παράδειγμα, εάν ζείτε σε ένα μεγάλο κτίριο που περιλαμβάνει περισσότερες από 12 κατοικίες, το σημείο συγκέντρωσης θα βρίσκεται γενικά στους πρόποδες του κτιρίου. Από την άλλη πλευρά, για μικρότερα κτίρια, λιγότερο από 12 κατοικίες, θα εγκατασταθεί συχνά στο δρόμο, εξυπηρετώντας πολλά άλλα σπίτια. Ένα σημείο αμοιβαίας εκμετάλλευσης είναι εξοπλισμός που μοιάζει.

Εγκατάσταση οπτικών ινών στο κτίριο σας

Μόλις τοποθετηθεί το σημείο συγκέντρωσης, η οπτική ίνα εγκαθίσταται για πρώτη φορά στην ανυψωτική στήλη του κτιρίου, από κάτω προς τα πάνω, χρησιμοποιώντας αγωγούς που περιέχουν ήδη καλώδια όταν είναι δυνατόν. Εάν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιούν νέα. Στη συνέχεια, για κάθε προσγείωση, οι τεχνικοί του FAI εγκαθιστούν ένα οπτικό σημείο σύνδεσης (PBO). Πρόκειται για μια περίπτωση οπτικών ινών που θα τοποθετηθεί σε κάθε όροφο του κτιρίου. Όσον αφορά τα κοινά μέρη, η περίοδος εγκατάστασης είναι γενικά 1 έως 3 ημέρες.

Τέλος, κάθε διαμονή μπορεί να συνδεθεί με την οπτική των ινών χάρη σε αυτά τα PBOs, επεκτείνοντας την ίνα από το PBO στο οπτικό τελικό σημείο των διαφόρων νοικοκυριών. Είστε ελεύθεροι να συνδέσετε τη διαμονή σας όταν πραγματοποιείται η εργασία στο κτίριό σας ή να το κάνετε αργότερα με διαφορετικό χειριστή κατά τη διάρκεια συνδρομής σε ένα κουτί οπτικών ινών.

Συγκρίνετε τις προσφορές ινών των χειριστών

Ποιο είναι το κόστος σύνδεσης του κτιρίου μου με οπτικές ίνες ?

Η σύνδεση του κτιρίου οπτικών ινών σας είναι μια δωρεάν υπηρεσία, ανεξάρτητα από τον χειριστή. Επομένως, είναι περιττό να επιλέξετε έναν πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο σύμφωνα με τις τιμές των συνδρομών που προσφέρει. Προκειμένου να επιλέξετε τον επαρκή ISP για το κτίριό σας, μπορείτε να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Τις δόσεις εγκατάστασης της ίνας, ο χειριστής πρέπει να εμπλέξει μια δεδομένη περίοδο
 • Η ποιότητα του έργου: εμπειρία χειριστή, ποιότητα του υλικού που χρησιμοποιείται
 • Συνθήκες εγκατάστασης: Πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους, ώρες εργασίας, ηχορύπανση, καθαρισμός οποιωνδήποτε ερειπίων, στοιχεία του κτιρίου που θα τροποποιηθούν κ.λπ.

Το δίκτυο ινών που βρίσκεται μέσα στο κτίριό σας ονομάζεται κάθετο δίκτυο (επειδή ανεβαίνει σε όλο το κτίριο), σε αντίθεση με το οριζόντιο δίκτυο που είναι εγκατεστημένο στο δρόμο, ανάλογα με τις λωρίδες κυκλοφορίας). Το κατακόρυφο δίκτυο που είναι εγκατεστημένο από τον χειριστή του κτιρίου μπορεί να είναι μονόβειος, δηλαδή ότι επιτρέπει μόνο μία σύνδεση ινών τη φορά ή πολλαπλές, το οποίο επιτρέπει να έχουν έως και 4 θύρες ταυτόχρονη σύνδεση.

Ποιο είναι το δικαίωμα των ινών ?

Από το 2009, υπήρξε δικαίωμα σε ίνες που εγγυάται την ίδια πρόσβαση σε σύνδεση πολύ υψηλής ταχύτητας. Επομένως, μπορείτε να επωφεληθείτε από την εγκατάσταση της ίνας μόλις είστε επιλέξιμοι. Πράγματι, ανάλογα με το νόμο, όταν υποβάλλετε αίτηση για σύνδεση, ο ιδιοκτήτης του κτιρίου δεν μπορεί να αντιταχθεί στην εγκατάσταση των οπτικών ινών:

Ο ιδιοκτήτης ενός κτιρίου δεν μπορεί, παρά την αντίθετη σύμβαση, ακόμη και στο παρελθόν, να αντιταχθεί χωρίς σοβαρό και νόμιμο λόγο για τη σύνδεση με ένα δίκτυο ηλεκτρονικών επικοινωνιών πολύ υψηλής ταχύτητας στο Optic Fiber Open τόσο στο κοινό όσο και στην εγκατάσταση, συντήρηση , ή αντικατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού, σε βάρος ενός ή περισσοτέρων ενοικιαστών ή επιβατών με καλή πίστη

Η αντιπολίτευση μπορεί να ισχύει μόνο σε περίπτωση νόμιμου λόγου, δηλαδή εάν η σύνδεση έχει ήδη σχεδιαστεί ή, στην περίπτωση ενός διαμερίσματος, εάν το κατάλυμα σας είναι ήδη συνδεδεμένο με αυτό. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης μιας διαμονής έχει την υποχρέωση να στείλει το αίτημα να συνδέσει το κτίριο στο συγκυριαρχία μόλις το απαιτήσει ο ενοικιαστής του.

Ομοίως, τα νέα κτίρια πρέπει να συνδέονται με ίνες. Στην περίπτωση των παλαιών κτιρίων, τα τελευταία επηρεάζονται επίσης από αυτή την υποχρέωση μόλις αποτελούν αντικείμενο εργασίας αποκατάστασης που απαιτούν την κατάθεση μιας άδειας οικοδόμησης.

PBO (σημείο οπτικής σύνδεσης)

Ο PBO (σημείο οπτικής σύνδεσης) είναι ένα περίβλημα που τοποθετείται στο ανάντη άκρο της καλωδίωσης του τελικού πελάτη όπου θα συνδέσουμε τις οπτικές υποδοχές των πελατών στο κάθετο δίκτυο οπτικών ινών.

Ο εξοπλισμός βρίσκεται στο τέλος της καλωδίωσης κατάντη του PM και λίγο πριν την τελική καλωδίωση πελατών (CCF) που επιτρέπει το PBO στο PTO μέσα στο κατάλυμα.

Διαφορετικοί τύποι PBO

PBOI – Εσωτερική οπτική σύνδεση

PBOI (Κουτί δαπέδου) – Πιστώσεις: lafibre.πληροφορίες

Βρίσκουμε αυτόν τον τύπο PBO στα κτίρια: αυτά τα κουτιά εγκαθίστανται σε κάθε φάρμακο (ή και οι δύο δύο ορόφοι).

Ο PBOI επίσης λέγεται Είναι (Κουτί δαπέδου) ή BDP (Επίπεδο Στέγαση) θα συνδέσει κάθε καταλύματα στο σημείο δικτύου
κατακόρυφη του κτιρίου.

PBOE – υπαίθριο σημείο οπτικής σύνδεσης

PboeΠιστώσεις: lafibre.Πληροφορίες (Airflyer59)

Ο Pboe χρησιμοποιείται για τη σύνδεση μεμονωμένων σπιτιών.

Βρίσκεται σε μια ντουλάπα, στην πρόσοψη ενός κτιρίου ή σε αεροπορική υποστήριξη.

Η λειτουργία ήχου περιορίζεται σε 200 χαρακτήρες
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Κάντε κλικ για να αντιγράψετε τον σύνδεσμο

7 Ιουνίου 2018 στις 6:57 μ.μ
Στη δεύτερη φωτογραφία, δεν είναι PBO αλλά χαλκό PC
19 Ιουλίου 2018 στις 12 ώρες 33 λεπτά
Ευχαριστώ, τροποποιημένη εικόνα ��
19 Απριλίου 2019 στις 2:37 μ.μ

Γεια σας, μου άρεσε αυτή η εξήγηση. Θα ήθελα επίσης να έχω κάποια εξήγηση σε PMZ, PA, NRO και πώς λειτουργεί.

30 Αυγούστου 2019 στις 2 μ.μ. 19 λεπτά

Καλημέρα
Έχω έναν ελεύθερο τεχνικό που ήρθε να ρυθμίσει την ίνα μου, αλλά μου είπε ότι το PBO ήταν πολύ μακριά από το σπίτι μου 100 μέτρα είναι αλήθεια ότι δεν είναι σωστό να σχεδιάσω το οπτικό καλώδιο σε περισσότερα από 100 μέτρα του PBO στο σπίτι μου
Σας ευχαριστούμε για τις απαντήσεις σας

1 Νοεμβρίου 2019 στις 2:30 μ.μ

Καλημέρα,
Ζω μεταξύ 2 PBOs. Πώς να ξέρω ποιο θα συνδεθώ ?
Η εργασία στο σπίτι μου θα είναι περισσότερο ή λιγότερο περίπλοκη ανάλογα με την υπόθεση.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

3 Νοεμβρίου 2019 στις 6:37 μ.μ

Δεν γνωρίζω ήδη τίποτα γι ‘αυτό … Εν ολίγοις, είμαι επιλέξιμος για ίνες, αλλά η ιδιοκτησία μου είναι 250 μέτρα από το σημείο σύνδεσης. Το πορτοκαλί μου λέει ότι δεν θέλω να πυροβολήσω μια ίνα επάνω μου αν δεν πληρώνετε … τυφλός. Σε σύγκριση με την υποχρέωση πληρότητας πώς να λύσω το πρόβλημά μου με χαμηλότερο κόστος..είμαι αναγκασμένος να μείνω με το ADSL μου?

12 Νοεμβρίου 2019 στις 3 μ.μ. 08 λεπτά
Γεια σας, για πληροφορίες, οι εικόνες απεικόνισης δεν είναι πλέον διαθέσιμες. με εκτιμιση.
12 Νοεμβρίου 2019 στις 3:09 μ.μ

Λοιπόν, ψεύτικη ειδοποίηση Οι εικόνες εμφανίζονται καλά, δεν ξέρω τι συνέβη. Μπορείτε να διαγράψετε αυτό το σχόλιο καθώς και το προηγούμενο μου. με εκτιμιση.

14 Νοεμβρίου 2019 στις 9:51 μ.μ

Καλημέρα. Στο δρόμο μου όλες οι κατοικίες είχαν εγκατεστημένο ένα BPO εκτός από το σπίτι μου. Μπορώ ακόμα να έχω την ίνα?

23 Μαΐου 2020 στις 11 ώρες 09 λεπτά

Γεια σας, κύριε και κα. Μπορείτε να μου δώσετε τη σύνθεση πληροφοριών σχετικά με την οπτική των ινών της σύνδεσης εγκάρδια

10 Οκτωβρίου 2020 στις 9 ώρες 13 λεπτά

Γιατί έχω ένα PBO στη θεραπεία μου, αλλά δεν είμαι επιλέξιμος για οποιαδήποτε ίνα χειριστών όταν κάνω μια δοκιμή επιλεξιμότητας, μου λέει ότι δεν είμαι επιλέξιμος σας ευχαριστώ που μου απαντήσατε το συντομότερο δυνατό

8 Νοεμβρίου 2020 στις 10:08 μ.μ

Καλημέρα,
Στην κατοικία μας, όλοι έχουμε επιλέξει για 1 έτος.
19 περάσματα των τεχνικών Bouygues, Orange και SFR.
Κανείς δεν θα μπορούσε να μας συνδέσει!
Ο λόγος, το SFR που εγκαθιστά την ίνα που μας συνδέει με το γειτονικό κτίριο … κατά την εκκένωση τους, πριν από 5 χρόνια, το κτίριο και ήμασταν στον ίδιο αριθμό του ίδιου δρόμου. Αποτέλεσμα, σήμερα είμαστε επιλέξιμοι, αλλά δεν θα έχουμε ποτέ ίνες μαζί μας και οι τεχνικοί που έρχονται δεν μπορούν να κάνουν την τροποποίηση. Υπάρχει ένα PBO σε μια καταπακτή FT, αλλά το SFR απαγορεύει στον τεχνικό να συνδεθεί με αυτό. Στο τέλος, στο φυσικό πάρκο και σε όλο, ο καθένας έχει ίνες εκτός από εμάς. Η SFR δεν θέλει να ακούσει τίποτα, οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι έχουν τόσα πολλά παράπονα ότι δεν λαμβάνουν καν πια. Σας ευχαριστούμε τους μηχανικούς SFR για αυτό το εξαιρετικό έργο εφαρμογής.
Για πληροφορίες, έχω ένα κουτί στον τομέα της εξωτερικής ανάθεσης. Το να μην έχει ίνες είναι ένα πραγματικό μειονέκτημα! Όλα αυτά για να πούμε ότι η μαζική ανάπτυξη ινών για την επίτευξη των στόχων απέχει πολύ από το να είναι άψογη ��

10 Νοεμβρίου 2020 στις 12 ώρες 39 λεπτά

Καλημέρα,
Υπάρχει μια λύση που είναι ο διαμεσολαβητής της τηλεπικοινωνίας
https: // www.Διαμεσολάβηση.Org/
και arcep
https: // jalerte.arcep.FR/
Που μπορεί επίσης να παρέμβει.
Μετά από ανάλογα με το έτος της άδειας οικοδόμησης, υπάρχει υποχρέωση σύνδεσης ινών για οικοδομικές άδειες που κατατίθενται από την 1η Απριλίου 2012.
Έτσι

2 Δεκεμβρίου 2020 στις 5:20 μ.μ

Καλημέρα,
Έχω δύο pboe για ίνες μπροστά από το σπίτι μου, πώς να ξέρω ποια είναι η δική μου?
Είναι το καθένα σε διαφορετικό άκρο του εδάφους και πρέπει να σκάψω μια τάφρο, αλλά δεν ξέρω ποια σύνδεση δεν υπάρχει σύνδεση.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

7 Δεκεμβρίου 2020 στις 4 ώρες 33 λεπτά

Γεια σας, 3 φορείς εκμετάλλευσης που ήρθαν στο χώρο του χώρου που κανείς δεν θέλει να εγκαταστήσει την ίνες PB πολύ μακριά, μόνο σε στέγαση στο κτίριο μου δεν είναι κερδοφόρο, που το 2020 στο ADSL είναι φρικτό είναι φρικτό. Πώς να υποχρεώσω το έργο, τα κτίρια γύρω από τη διαμονή μου είναι όλες οι ίνες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

2 Φεβρουαρίου 2021 στις 8 ώρες 58 λεπτά
Γεια σας, πώς να ξέρω πού είναι η BP στην οποία πρέπει να συνδεθώ και πού βρίσκεται? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
23 Απριλίου 2021 στις 7 ώρες 51 λεπτά

Καλημέρα,
Μόλις εγκατασταθεί το PBO, είναι επιλέξιμο για ίνες ή αν όχι ότι είναι η προθεσμία για μια σύνδεση ?

8 Ιουνίου 2021 στις 8:09 μ.μ
Παρεμπιπτόντως, είμαι παθιασμένος να μάθω πώς τα οπτικά ινών ενός NRO μέχρι το ONL
8 Οκτωβρίου 2021 στις 1:57 μ.μ

Καλημέρα,
Ο εγκαταστάτης PTO στο σπίτι έπρεπε να καλέσει το Orange για να αλλάξει την ανάθεση της γραμμής μου στο PMZ.
Επεξήγηση: Όλα ήταν γεμάτα και ορισμένοι κάτοικοι ανατέθηκαν να πάρουν το PMZ αλλά δεν είχαν εγγραφεί.Μπορείτε να μου πείτε τι είναι.
Τελικά είχα τη σύνδεσή μου εντάξει, μετά από ένα ψηφιακό πορτοκαλί χειρισμό.

10 Δεκεμβρίου 2021 στις 10 π.μ

Καλημέρα,
Υπήρξε άγρια ​​σύνδεση με το PBO που μου έχει ανατεθεί και για 17 μήνες έχω υπομονεθεί μετά από πολλές καταγγελίες αλληλογραφίας, ευνοϊκές συμβουλές από τον διαμεσολαβητή … Το PBOS έχει έναν αριθμό και ή το βρίσκω επειδή σχεδιάζω να ζητήσω εντολή από τον δικαστή.
ευχαριστώ

5 Οκτωβρίου 2022 στις 10 ώρες 49 λεπτά

Γεια σας θα ήθελα να εγκαταστήσω μια υπόθεση (PBO) για τη σύνδεση πολλών ενοικιαστών, αλλά δεν βρίσκω έναν συνομιλητή, όπως ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας
Γενετική

28 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:00 π.μ

Γεια σας, μια κακή κατανομή του PBO μου ανατέθηκε πώς να την αλλάξετε? Έχω ήδη έρθει σε επαφή με τον χειριστή μου Orange αρκετές φορές, αλλά δεν κάνει τίποτα παρά τον μετρητή που έκανε οι τεχνικοί που παρενέβησαν στο σπίτι … χωρίς επιτυχία επειδή η κακή κατανομή PBO. Δεν έχω συνομιλητή
Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου

29 Δεκεμβρίου 2022 στις 4:20 μ.μ

Γεια σας, 6 επισκέψεις στους τεχνικούς του παρόχου υπηρεσιών SFR και ακόμα δεν συνδέονται. Το PBO πλησιέστερο σε μένα δεν είναι αυτό στο οποίο αφήνει το ταξίδι μου (τρέχοντα καλώδια ομοαξονικής σύνδεσης). Πώς να αλλάξετε το PBO ?

6 Φεβρουαρίου 2023 στις 11 ώρες 29 λεπτά

Σε μια κατοικία θέλουμε να συμμορφωθούμε με τα πλαίσια PBO που εγκαθίστανται από το SFR, το έργο του οποίου σαμποτάρει
Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου

30 Μαρτίου 2023 στις 4:48 μ.μ

Γεια σας, πρέπει να συνδεθώ με τον δημόσιο τομέα κάνοντας εργασίες πολιτικού μηχανικού (Trench, Scabbard …), αλλά έχω 1 κουτί PBO ανάντη και 1 κατάντη από το σπίτι μου, πριν ξεκινήσω το έργο, που μπορεί να μου δώσει την υπόθεση μου? Σε ευχαριστώ.
τις καλύτερες ευχές.

7 Ιουνίου 2023 στις 4 ώρες 55 λεπτά

Το κάλυμμα περίπτωσης PB0 έχει ήδη σπάσει. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ανέφερε ότι ο διαχειριστής του Δημαρχείου μου δεν λαμβάνει απάντηση στις υπενθυμίσεις . Πώς το κάνω αν δεν μπορώ να καλέσω ιατρική βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Θα αναλάβετε τις συνέπειες. Δεν είναι μια μεγάλη δουλειά απλώς επαναφέρει αυτό το καπάκι για να αποφευχθεί ότι δεν υπάρχουν πλέον βαθμοί εκεί

7 Ιουνίου 2023 στις 9 ώρες 06 λεπτά

Γεια σας Chantal, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε απευθείας με την εταιρεία που έχει εγκαταστήσει την ίνα στον δήμο σας ή στον χειριστή σας που θα σας ανακατευθύνει σε αυτό, εάν είναι απαραίτητο. Είμαστε ένας ιστότοπος πληροφοριών για τις ίνες και όχι μια εταιρεία εγκατάστασης οπτικών ινών.

27 Ιουνίου 2023 στις 2:15 μ.μ

Γεια σας έχει όλα τα BPOE είναι κουτιά από τα οποία διαθέτει μια ένωση με τον χειριστή
που τα χρησιμοποιούν για να συνδέσουν τους συνδρομητές τους μέχρι τώρα φυσιολογικά, αλλά το πρόβλημα είναι
ότι οι προσόψεις ανήκουν σε σπίτια ή άσχετα που τα καταλαμβάνουν στο βήμα του αναγκαστικά οι συνδρομητές ! Επομένως, εδώ ασκείται μια υποτέλεια των χειριστών στους ιδιοκτήτες να έχουν τις προσόψεις των κτιρίων αποφεύγοντας να κάνουν κοινά σημεία πιο ακριβών σύνδεσης
Συνεπώς, αυτές οι χρήσεις υπόκεινται σε σύμβαση με τους ιδιοκτήτες ή την ένωση της Ένωσης, όπου είναι περίπλοκο όταν ένας ιδιοκτήτης του οποίου ο ενοικιαστής θέλει την ίνα και επομένως πρέπει κατ ‘αρχήν να λάβει το κουτί στο σπίτι που καταλαμβάνει δεν θέλει να μην έχει ένα μεγάλο γκρι κουτί πρόσοψη με καλώδια που περνούν κάτω από τα παράθυρα και μεγάλες μπλε ετικέτες στην έξοδο της θήκης για να εντοπίσουν τους λογαριασμούς από τους φορείς εκμετάλλευσης . Όπου γίνεται περίπλοκο είναι όταν οι συμβάσεις υπόκεινται από τον περιορισμό αφενός, ειδικά σε ηλικιωμένους, κάνοντάς τους να μετατοπιστούν ότι θα έχει δωρεάν ίνες που προσφέρει η Ένωση Διοίκηση
Όλα αυτά και ειδικά για τους ιδιοκτήτες, αν οι ξεπερασμένοι έχουν συνδρομητές, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες που αρνήθηκαν ! την εγκατάσταση του να μην λέει σε αυτόν που παραμένει επομένως ! Διατίθεται σε γεύση σχεδόν για όπερα ! ότι η υποτέλεια της πρόσοψης της περιουσίας της θα είναι στους φορείς εκμετάλλευσης !
ότι οι τελευταίοι δεν έχουν λογαριασμό για να δώσουν στον ιδιοκτήτη, μόνο αν ο τελευταίος θέλει να κάνει δουλειά
Θα έχει με δικά του έξοδα και παρατήρηση στο δικαστήριο
Επιστρέφοντας την υπόθεση, ώστε να μην στερήσει τους συνδρομητές, οι φορείς εκμετάλλευσης δεν έχουν προγραμματιστεί για το σκοπό αυτό !
στους ιδιοκτήτες να σπάσουν !
Εάν ο ιδιοκτήτης θέλει να πουλήσει τότε αφαιρέστε
Η υπόθεση δεν είναι . Μόνο οι νέοι μπορούν και εξακολουθούν να είναι εγγεγραμμένες επιστολές ή δικαστήριο και με δικά τους έξοδα !
Σημειώστε ότι τώρα σχεδόν όλοι είναι οι πληροφορίες που είναι τα χρηματιστήρια αυτών των όμορφων κιβωτίων στους τοίχους ενός σπιτιού που βάζει το παζάρι με τον γερανό όταν μια σύνδεση ενός νέου πελάτη ή μια αλλαγή του χειριστή είναι σε ένα εγγραφή με αυτό με καλώδιο συχνά πάνω από μια στέγη ! σε κίνδυνο να μειώσουν μερικές πλάκες !
Δεν υπάρχουν αντίθετα χρηματιστήρια σχετικά με τις χρήσεις του σπιτιού αυτού του γεγονότος όπου είναι η υπόθεση
Τι άλλο μπορώ να πω για αυτό !
Εναπόκειται στον ιδιοκτήτη να αναλάβει την ευθύνη για λογαριασμό του χειριστή που ήταν γεμάτος
να έχει ένα άτομο να είναι ηλίθιο ή πάρα πολύ
βέβαιος ! Να δεχτεί ότι ένα κουτί είναι
το σπίτι του . Αυτό είναι άδικο επειδή κανένας ομόλογος δεν θα ήταν το ίδιο με τις ευχαριστίες
Επειδή αν αυτό αποφεύγει τα καλώδια σε πάνω από 100 μέτρα, ο ιδιοκτήτης της πλησιέστερης πρόσοψης του σπιτιού είναι το ίδιο, ένα ενοίκιο πρέπει επίσης να είναι ακόμη μέτρια για τις δυσκολίες
Η μετάβαση των καλωδίων κάτω από τα Windows Ugly Box μετουσιώνοντας την πρόσοψη, όλα τα χρηματιστήρια, επειδή είναι αδύνατο να αφαιρεθεί το κουτί για τον παραμικρό λόγο εκτός από τον ζωτικό ! Οι παρεμβάσεις έκτακτης ανάγκης (LOL) κάτω από τα Windows με μια βυθισμένη άποψη του τεχνικού στην ιδιωτική σας ζωή (LOL) χωρίς καμία επιστολή στον ιδιοκτήτη σε ανακοίνωση και αυτή τη στιγμή, αν θέλει να συνδεθεί στην υπόθεση στο σπίτι του πρέπει να εγκατασταθούν ένα πάνω από το πρώτο ή κάτω, σύμφωνα με τίποτα δεν προσφέρουν για μια συνδρομή ινών ευχαριστώ που αφήσατε την πρόσοψη της ιδιοκτησίας της στην Facade του χειριστή !
Εάν έχει κουραστεί να δει αυτή την εγκατάσταση μετά από 5 χρόνια στο σπίτι δεν μπορεί να κάνει τίποτα !
Ίσως το δικαστήριο ! Και έχει το κόστος της σκέψης αυτής της δουλείας της νεωτερικότητας
μοντέρνο ! Ακόμα καλοί άνθρωποι και συχνά ηλικιωμένοι ή πολύ καλά προσεκτικοί και φιλικοί
Αυτό έχει μια κατάχρηση ονόματος εμπορικού, αλλά πρέπει να αποδειχθεί σε κάθε περίπτωση δεν είναι φυσιολογική στις συνθήκες και να επιστρέψει στους ιδιοκτήτες των ιδιοκτητών
Ως αποζημίωση για τις πολλές ενοχλητικές δυσκολίες
Πηγαίνετε γεια σε όλους και ανοίξτε το μάτι
με εκτιμιση

22 Σεπτεμβρίου 2023 στις 3:47 μ.μ

Γεια σας, πριν από 3 χρόνια κάναμε μια επιστολή στο Δημαρχείο του Viry-Châtillon στο Essonne, δεν καταλαβαίνουμε γιατί ήμασταν ένα από τα λίγα σπίτια της γειτονιάς να μην συνδέονται με τις ίνες. Το Δημαρχείο έκανε τα απαραίτητα με τον χειριστή SFR που ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη ινών στην πόλη μας. Μια σύνδεση πραγματοποιήθηκε με πολύ αυθαίρετο τρόπο από το SFR. Παρόλο που ένα στόμα τηλεπικοινωνιών της Γαλλίας απέχει 2,5 μέτρα από το σπίτι μας στο δρόμο μας. Το SFR προτιμούσε να μας συνδέσει στο πίσω μέρος του σπιτιού, λαμβάνοντας το πέρασμα της υπάρχουσας καλωδίωσης ADSL.
Εγκατέστησαν ένα PBO στο οποίο συνδέσαμε.
Αυτό το PBO δανείζεται το πέρασμα ενός κτιρίου που βρίσκεται περαιτέρω ένας δρόμος. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι ότι κάθε απόσπασμα από έναν τεχνικό σε αυτό το κτίριο, η ίνα μας μειώνεται συστηματικά, δεδομένου ότι δεν τρώει το κτίριο. Επαναφορά της σύνδεσης που λαμβάνει κάθε φορά 15 ημέρες έως 3 εβδομάδες. Αυτή η κατάσταση είναι αβάσιμη καταλήξαμε να παραιτηθούμε από την ίνα και να επιστρέψουμε στο ADSL. Ωστόσο, από τις 2 Σεπτεμβρίου, αφού τερματίσαμε την δωρεάν συνδρομή ADSL για να αλλάξουμε τους χειριστές, μαθαίνουμε την έκπληξή μας ότι είναι επιλέξιμοι για ίνες, δεν μπορούμε πλέον να λάβουμε συνδρομή ADSL. Έχουμε συνδέσει και πάλι μια συνδρομή ινών
de Bouygues και για τα οποία συναντάμε τα ίδια ζητήματα και πάλι πριν καθιερώσουμε ακόμη και την πρώτη σύνδεση. Παρά το πέρασμα των 4 τεχνικών. Το πρόβλημα είναι πάντα το ίδιο. Διακόπηκα σύνδεση στους πρόποδες του κτιρίου. Πρόβλημα πρόσβασης στο κτίριο. Χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο και χωρίς τηλεόραση. Είμαστε στην πιο συνολική αταξία εξαιτίας αυτής της εγκατάστασης που μας αναγκάζει να περάσουμε από ένα κτίριο στο οποίο δεν διαμένουμε και το οποίο δεν είναι προσβάσιμο για τεχνικούς. Ποιο ίδρυμα πρέπει να ζητηθεί να αναθεωρηθεί η υποδομή? Επειδή το SFR δεν θα μετακινήσει το μικρό δάχτυλό του για να διορθώσει. Ευχαριστώ για την απάντησή σου

22 Σεπτεμβρίου 2023 στις 5:16 μ.μ

Γεια σας Asma, λυπάμαι που το μάθω. Μπορείτε να εισαγάγετε τον διαμεσολαβητή ηλεκτρονικών επικοινωνιών, να ενημερώσετε το ARCEP ή το δημαρχείο σας για να βρείτε μια σχετική λύση στο πρόβλημά σας.

Σύνδεση με οπτικές ίνες σε συν -ιδιοκτησία: Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ?

Ζείτε σε συγκυριαρχία και επιθυμείτε να εγκαταστήσετε τα οπτικά ινών στη διαμονή σας ? Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε θα εξαρτηθούν από το κτίριό σας. Ανακαλύψτε βήμα προς βήμα πώς να συνδέσετε το διαμέρισμά σας ..

Συν -ιδιοκτησία σύνδεσης ινών

Δημοσιεύτηκε στις 03/31/2021 | Ενημερώθηκε στις 07/29/2022 | από την ομάδα επιλέξτε.com

Πώς να συνδέσετε τα καταλύματα σε ένα μη εισηγμένο κτίριο ?

Διαθέτετε ένα διαμέρισμα που βρίσκεται σε ένα κτίριο που δεν έχει ακόμη ίνες ? Σε αυτή την περίπτωση, η εγκατάσταση της ίνας θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο, επειδή έχετε μια σειρά από βήματα που πρέπει να πραγματοποιηθούν πριν μπορέσετε να συνδέσετε τη διαμονή σας.

Βήμα 1: Ρωτήστε τον διαχειριστή

Έτσι, για Εγκαταστήστε οπτικές ίνες, Πρέπει πρώτα να υποβάλετε ένα αίτημα, μέσω εγγράφου, στον διαχειριστή, έτσι ώστε αυτό να συζητηθεί στην επόμενη γενική συνέλευση. Αυτό συμβαίνει όταν θα γίνει ψηφοφορία για την επικύρωση ή όχι για την εγκατάσταση της ίνας στο κτίριο.

Εάν στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης, η σύνδεση ινών ψηφιστεί, ο διαχειριστής πρέπει στη συνέχεια να επιλέξει ένα Ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ISP) που θα είναι υπεύθυνος για την εγκατάσταση ινών στο κτίριο. Όταν επιλεγεί ένας φορέας εκμετάλλευσης, πρέπει να υπογραφεί μια συμφωνία ανάπτυξης μεταξύ του τελευταίου και του συνδικάτου των ιδιοκτητών. Αυτό το έγγραφο πρέπει ειδικότερα να καθορίζει τις συνθήκες εγκατάστασης της ίνας και της συντήρησης.

Μόλις υπογραφεί αυτή η συμφωνία, Ο χειριστής έχει έξι μήνες για την εγκατάσταση της οπτικής ινών Στο κτήριο. Θα στείλει πρώτα έναν τεχνικό υπεύθυνο για τον προσδιορισμό του έργου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Στη συνέχεια θα δοθεί διάγνωση στον διαχειριστή που θα πρέπει να την επικυρώσει έτσι ώστε η ανάπτυξη της ίνας να μπορεί να ξεκινήσει. Στη συνέχεια, ένας τεχνικός θα έρθει και θα εγκαταστήσει ένα σημείο συγκέντρωσης στους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου, έτσι ώστε άλλοι ISP να μπορούν να συνδεθούν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα σημείο σύνδεσης μπορεί επίσης να εγκατασταθεί σε κάθε όροφο. Σημειώστε ότι Όλα αυτά τα έργα είναι εντελώς δωρεάν. Οποιοδήποτε κόστος διαχείρισης ή συντήρησης των εγκαταστάσεων στο κτίριο είναι ευθύνη του χειριστή.

Αποκλειστικότητα του FAI που ινών του κτιρίου

Το 2018, το ARCEP (ρυθμιστική αρχή για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και τις θέσεις) ήταν σαφής για το θέμα αυτό: ο χειριστής που εγκαθιστά ίνες σε ένα κτίριο δεν επωφελείται από την αποκλειστικότητα στις συνδρομές για έξι μήνες. Αντίθετα, μόλις συνδεθεί το κτίριο, πρέπει να ενημερώσει τους ανταγωνιστές του και να περιμένει μια περίοδο τριών μηνών πριν προσφέρει τις υπηρεσίες του, προκειμένου να εγκαταλείψει τον άλλο χρόνο ISP να συνδεθεί στο δίκτυο.

Μειώστε τον λογαριασμό σας στο Διαδίκτυο

Οι ειδικοί μας σας βοηθούν να βρείτε την καλύτερη προσφορά στο Διαδίκτυο και να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητα ADSL ή FIBER σας.

Υπολογίστε τις αποταμιεύσεις σας

Βήμα 2: Επιλέξτε ένα ISP και συνδέστε το κατάλυμα σας σε ίνες

Μόλις το κτίριό σας είναι ίνες, απλά πρέπει Επιλέξτε έναν πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Είστε ελεύθεροι να βγάλετε ένα κουτί με τον χειριστή της επιλογής σας. Για παράδειγμα, εάν το πορτοκαλί είναι το FAI που εγκατέστησε την ίνα στο κτίριο σας, δεν χρειάζεται να βγάζετε ένα livebox. Μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να εγγραφείτε σε δωρεάν, bouygues ή SFR. Εάν δεν γνωρίζετε ποιο θα επιλέξετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους συμβούλους μας στο 09 74 59 39 34. Θα σας καθοδηγήσουν στην καλύτερη προσφορά της στιγμής.

Μόλις εγγραφείτε σε συνδρομή στο Διαδίκτυο, θα πρέπει κλείνω ραντεβού Έτσι ώστε ένας τεχνικός να έρθει να εγκαταστήσει ίνες στο κατάλυμα σας. Όταν έρχεστε, πρέπει να είστε παρόντες, γιατί θα χρειαστεί η άδειά σας για να πραγματοποιήσετε μικρές εργασίες. Πριν από την ημέρα D, βεβαιωθείτε ότι μπορεί να έχει πρόσβαση στο σημείο της συγκέντρωσης χωρίς πρόβλημα. Εάν βρίσκεται στο κελάρι ή σε ένα δωμάτιο, ρωτήστε τα κλειδιά για τον θυρωρό.

Η σύνδεση των καταλυμάτων σας διαρκεί περίπου Μεταξύ 2 π.μ. και 4 π.μ και λαμβάνει χώρα ως εξής:

 1. Ο τεχνικός θα συνδέσει το διαμέρισμά σας με το περίβλημα των ινών του κτιρίου σας. Για να γίνει αυτό, θα περάσει ένα οπτικό καλώδιο χρησιμοποιώντας τεχνικές θήκες ή κάνοντας μια μικρή τρύπα στην είσοδο της διαμονής σας
 2. Στη συνέχεια, ο τεχνικός θα εγκαταστήσει τα οπτικά ινών στο διαμέρισμά σας στο δωμάτιο της επιλογής σας. Εάν υπάρχει ήδη ένα στη διαμονή σας, μπορείτε να το ζητήσετε να το μετακινήσετε
 3. Μόλις τοποθετηθεί η λήψη, ο τεχνικός θα εγκαταστήσει τον εξοπλισμό σας στο Διαδίκτυο και θα τα θέσει σε λειτουργία.

Η ίνες είναι τώρα εγκατεστημένη στο διαμέρισμά σας. Απλά πρέπει να το επωφεληθείτε !

Πώς να εγκαταστήσετε την ίνα σε μια συγκυριαρχία ήδη ίνες ?

Έχει ήδη εγκατασταθεί ίνες στο κτίριο σας ? Καλά νέα: Τα βήματα για τη σύνδεση του καταλύματός σας θα είναι γρήγορες και απλές.

Πρώτα απ ‘όλα, επιλέξτε ένα hake αν δεν ξέρετε ποιο θα επιλέξετε, Χρησιμοποιήστε τον συγκριτή του πλαισίου Internet μας Για να βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει καλύτερα. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να συνδέσετε το κατάλυμα σας:

 1. Όταν εγγραφείτε στην προσφορά σας στο Διαδίκτυο, κλείστε ένα ραντεβού, ώστε ένας τεχνικός να μπορεί να έρθει στο σπίτι σας. Πρέπει να είστε παρόντες εκείνη την ημέρα
 2. Πριν από την άφιξή του, βεβαιωθείτε ότι έχει πρόσβαση στο σημείο συγκέντρωσης. Εάν δεν ξέρετε πού είναι, ρωτήστε τον θυρωρό ή τον διαχειριστή
 3. Στη συνέχεια, ο τεχνικός θα συνδέσει το κατάλυμα σας με το περίβλημα των ινών χρησιμοποιώντας ένα οπτικό καλώδιο είτε περνώντας το σε θήκες, είτε με τη διάτρηση μιας μικρής τρύπα πάνω από την μπροστινή πόρτα σας
 4. Ο τεχνικός θα εγκαταστήσει την οπτική υποδοχή εντός της διαμονής σας. Επιλέγετε πού θέλετε να τοποθετηθεί. Εάν υπάρχει ήδη ένα στο διαμέρισμά σας, αλλά η θέση του δεν σας ταιριάζει, μπορείτε να ζητήσετε από τον τεχνικό να το μετακινήσει
 5. Μόλις πραγματοποιηθούν οι τεχνικές εγκαταστάσεις, ο τεχνικός θα εγκαταστήσει τον εξοπλισμό σας και θα το τεθεί σε λειτουργία.

Στο τέλος αυτής της παρέμβασης, το κατάλυμα σας θα συνδεθεί με την ίνα και μπορείτε να αρχίσετε να το απολαμβάνετε.

Επιλέξτε δωρεάν υπηρεσία.com

Είστε βέβαιοι ότι δεν πληρώνετε το διαδίκτυο σας πολύ ακριβό ?

προσποιούμαι

Ποιο είναι το κόστος της σύνδεσης ινών ?

Η ανάπτυξη οπτικών ινών σε ένα κτίριο είναι ευθύνη του χειριστή επιλεγμένος από τον διαχειριστή. Όταν συνδέετε το κατάλυμα σας, δεν έχετε κανένα κόστος για να αναμένεται ούτε. Η εγκατάσταση ινών γίνεται δωρεάν, εκτός αν επιλέξετε μια ειδική επιλογή. Για παράδειγμα, η Orange αφήνει την επιλογή μεταξύ δωρεάν σύνδεσης ή εγκατάστασης εμπειρογνωμόνων σε € 89, η οποία περιλαμβάνει βελτιστοποίηση της κάλυψης, δοκιμών και συστάσεων WiFi.

Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε ένα σπίτι σε συγκυριαρχίες, μπορεί να αναμένεται το κόστος σύμφωνα με τους φορείς εκμετάλλευσης.

Χειριστής Υπόγεια σύνδεση Αέρας σύνδεσης
SFR Μεμονωμένο σπίτι ή στέγαση μικρότερης από 4 κατοικίες: € 149 σπίτι για περισσότερα από 4 άτομα: € 60 Ατομική κατοικία ή στέγαση μικρότερης από 4 κατοικίες: € 299 στέγαση άνω των 4 ατόμων: € 60
Πορτοκάλι Περιλαμβάνεται
Ελεύθερος Περιλαμβάνεται
Bouygues Telecom Περιλαμβάνεται μέχρι 100 m καλωδίου

Σημειώστε ότι όλοι οι πάρονες ISP θα σας χρεώσουν για το κόστος ανάθεσης περίπου € 50 €.

Άλλες ερωτήσεις σχετικά με αυτό το θέμα ?

 • Ως μισθωτής μπορώ να ζητήσω σύνδεση οπτικών ινών ?
 • Είναι η οπτική σύνδεση ινών ?
 • Τι είναι ένας αποκλειστικός προμηθευτής Διαδικτύου ?
 • Μπορούμε να εγγραφούμε σε άλλο χειριστή από αυτόν που έκανε τη σύνδεση με την οπτική των ινών ?
 • Ποιος χειριστής θα συνδέσει τα οπτικά ινών με τη διαμονή μου ?
 • Ποια είναι τα βήματα για να ζητήσετε σύνδεση οπτικών ινών ?
 • Θα μεταβεί σε οπτικό οδηγό ινών σε διακοπή της υπηρεσίας ?
 • Εάν έχετε τηλεφωνική γραμμή για να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες οπτικών ινών ?
 • Σχετικά με την επιλογή.com
 • Νομική ειδοποίηση
 • Χάρτης για προστασία προσωπικών δεδομένων
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Ειδοποίηση Επιλέξτε.com
 • Συντάκτης