Internet με πολύ υψηλή ταχύτητα με το 4G δωρεάν κουτί, το κουτί 4G: ο δρομολογητής πολύ υψηλής ταχύτητας – SFR

Κουτί 4G

Contents

Δοκιμή 1 μηνών: Ο τερματισμός της συνδρομής από τον συνδρομητή εντός 30 ημερών από την συνδρομή του θα προκαλέσει επιστροφή των δαπανών ανοίγματος της υπηρεσίας, της συνδρομής και της ενοικίασης του πλαισίου 4G κάτω από 60 ημέρες από την επιστροφή του εξοπλισμού. Ως επέκταση του τερματισμού του, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών SFR στο 1023 (κάντε την επιλογή 1 “Το κινητό σας ή το SFR της κάρτας”, στη συνέχεια, εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου ξεκινώντας από το 06 και εμφανίζεται στο τμήμα επαφής της σύμβασής του). Στη συνέχεια θα σταλεί μια ετικέτα Colissimo μέσω email.

Κουτί 4G+

Επωφεληθείτε από μια εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο χάρη στο δωρεάν πλαίσιο 4G+ και την καθοδική ταχύτητα μέχρι 320 Mbit/s (2).

Σταθερή σύνδεση Wi-Fi για όλη την οικογένεια

Επωφεληθείτε από τη σύνδεση Wi-Fi Internet χωρίς επιβράδυνση χάρη στην ενσωμάτωση μιας τεχνολογίας Wi-Fi εξαιρετικά απόδοσης.

Όλες οι χρήσεις σας ταυτόχρονα

Σερφάρετε στον ιστό ή τα κοινωνικά δίκτυα, παρακολουθήστε βίντεο. Όλα αυτά ταυτόχρονα, από όλες τις οθόνες σας (tablet, υπολογιστή ή smartphone). Μπορείτε να συνδεθείτε έως και 64 συσκευές στο πλαίσιο 4G+.

Απλότητα πάνω απ ‘όλα με το πλαίσιο 4G+

Υπερ
απλός
Στο
Μπλοκ εκκίνησης
Χωρίς
δέσμευση
Ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων
Τον 1ο μήνα (3)

Wi-Fi AC 1300 για μέγιστη απόδοση

Ενσωματωμένο σε αυτόν τον δρομολογητή 4G+, μπορείτε να επωφεληθείτε από βελτιστοποιημένες ροές μέχρι 320 Mbit/s. Αυτή η τεχνολογία σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας, μια ροή εξαιρετικά επιδόσεων (ζώνες συχνοτήτων 5 GHz) ή εκτεταμένο εύρος (ζώνες συχνοτήτων 2,4 GHz). Με αυτήν την τεχνολογία, μπορείτε να συνδεθείτε μέχρι και 64 συσκευές ταυτόχρονα και με πολύ υψηλή ταχύτητα !

Κουτί που φαίνεται από πίσω

Η Free αναπτύσσει το πολύ υψηλό δίκτυο υψηλής ταχύτητας υψηλής ταχύτητας στο έδαφος, προκειμένου να επιτρέψει στους συνδρομητές του να σερφάρουν πάντα γρηγορότερα στο smartphone τους.

Αυτό το δίκτυο είναι τώρα προσβάσιμο στο σπίτι σας και για όλη την οικογένεια από το κουτί 4G+ δωρεάν, σε περιοχές όπου η ίνα δεν είναι ακόμη διαθέσιμη και όπου το δίκτυο ADSL επιτρέπει μόνο περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Σε αυτούς τους τομείς, και στην επικράτεια, το δίκτυο 4G/4G+ δωρεάν σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μια άνεση πλοήγησης και μια απίστευτη ταχύτητα λήψης χάρη στη χρήση αρκετών λωρίδων συχνότητας που περιλαμβάνουν 700MHz.

4G+ δωρεάν:

Επωφεληθείτε από ένα δίκτυο που προσφέρει άνεση και απόδοση

Ο εξοπλισμός σας

Huawei B715-23C – 4G δρομολογητής+
4G Router (CAT 9) LTE B715-32C

Ταχύτητα
4G LTE έως 320 megabit/s στη λήψη και 50 στη μεταφόρτωση

Συχνότητες
4G LTE 700/800/1800/2100/2600 MHz

250 GB του Διαδικτύου ανά μήνα,
έπειτα μειωμένη ροή
Εύρος 250 μέτρων
Μέχρι 64 συσκευές ταυτόχρονα 32 μέσω ζώνης 2.4 GHz και 32 μέσω της ζώνης 5 GHz.

Βρίσκεται πριν και πίσω του πλαισίου 4G

Το πλαίσιο 4G σας+

Δοκιμάζω την επιλεξιμότητά μου

Βρείτε ένα δωρεάν κατάστημα

Στα καταστήματα μας, οι σύμβουλοι είναι στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουν και να παρουσιάσουν τις προσφορές FreeBox και τις δωρεάν προσφορές κινητής τηλεφωνίας που σας ταιριάζουν.

Βρείτε ένα κατάστημα>

Για να σας ενημερώσουμε για τα τελευταία νέα, τις ενημερώσεις, τις αποκλειστικές, προωθήσεις, όλες τις δωρεάν.

 1. * Σε αριθμό 5G τοποθεσίες σε υπηρεσία: 16.644 τοποθεσίες 700 MHz/3,5 GHz (συμπεριλαμβανομένων 4.501 τοποθεσιών 3,5 GHz) στην ηπειρωτική Γαλλία στις 06/22/23. Βλ. Παρατηρητήριο για την ανάπτυξη 5G ARCEP της 10ης Ιουλίου 2023, διαθέσιμη στο ARCEP.Fr.
  ** Μέγιστη θεωρητική φθίνουσα ροή σε σύγκριση με 4G δωρεάν.
 2. 5G : Προσβάσιμο στην ηπειρωτική Γαλλία και στο εξωτερικό εντός των ορίων των περιοχών που καλύπτονται από τους δωρεάν φορείς εκμετάλλευσης κινητών τηλεφώνων και με συμβατή προσφορά και κινητό. Λεπτομερής κάλυψη στο κινητό.Ελεύθερος.Fr. Το δίκτυο 5G αναπτύσσεται.
 3. Απεριόριστες κλήσεις, SMS/MMS εξαιρουμένων των σύντομων αριθμών, ειδικών, προσαγωγών και SMS/MMS.
  Κινητό Διαδίκτυο στη Μητροπολιτική Γαλλία: Για τους συνδρομητές μη -αποθήκευσης: 250 GB με κινητό 5G ή 4G, 3 GB με 3G Mobile. Για τους συνδρομητές FreeBox: Απεριόριστα 5G και 4G και 250 GB σε 3G με κινητό 5G, απεριόριστο 4G και 250 GB σε 3G με κινητό 4G, 3GB σε 3G με 3G Mobile. Ο ρυθμός ροής μειώθηκε πέραν των 250 GB / 3 GB.
 4. (1) Σύμφωνα με τη μελέτη IFOP δωρεάν, αντιπροσωπευτικό δείγμα 401 δωρεάν συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας που ερωτήθηκαν από τις 05 έως τις 07/04 και από τις 12 έως τις 14/04/2023.
 5. (2) Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ικανοποίησης Πελατών – Έκδοση 2022 που δημοσιεύθηκε από την ARCEP στις 05/11/2022. Η μελέτη CSA πραγματοποιήθηκε από 24/09 έως 12/13/2021 σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 2194 ατόμων (σταθερά) και 564 άτομα (κινητά) που έρχονταν σε επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών τους μετά από πρόβλημα. Δείτε την πλήρη μελέτη στον ιστότοπο ARCEP
 1. Προσφορές που υπόκεινται σε συνθήκες, έγκυρες στην ηπειρωτική Γαλλία σύμφωνα με την κάλυψη του δικτύου και με ένα συμβατό κινητό.
  Προσφορές που διατηρούνται για συνδρομητές που διαμένουν στην ηπειρωτική Γαλλία ή δικαιολογώντας μια σταθερή σύνδεση με τη Μητροπολιτική Γαλλία, με την επιφύλαξη της εύλογης χρήσης των υπηρεσιών (βλ. Φυλλάδιο τιμών στο κινητό κινητό.Ελεύθερος.F).
  Sim/esim: 10 €.
 2. Επικοινωνίες (εξαιρουμένων των σύντομων αριθμών, ειδικών, προσαυξήσεων και SMS/MMS επικάλυψη) για ιδιωτική χρήση μεταξύ δύο ατόμων. Επικοινωνίες από το εξωτερικό, εντός των ορίων των περιοχών που καλύπτονται από το δίκτυο εκμετάλλευσης συνεργατών περιαγωγής και με συμβατό κινητό. Επικοινωνία από τις Ηνωμένες Πολιτείες: Ο συνεργάτης μας σταματάει το δίκτυο 3G: Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δωρεάν βοήθεια για την προετοιμασία της παραμονής μου στις Ηνωμένες Πολιτείες. 5G/4G/4G+: Ισχύει στην ηπειρωτική Γαλλία, υπόκειται σε συμβατή κάλυψη κινητής τηλεφωνίας και δικτύου 5G/4G/4G/4G+. Δίκτυο 5G/4G/4G+ κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. 4G διαθέσιμο στο εξωτερικό στους τομείς κάλυψης των χειριστών συνεργατών περιαγωγής. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο : Internet στο WiFi μέσω freewifi hotspots στην ηπειρωτική Γαλλία και με συμβατό με EAP-SIM κινητό.
 3. Δωρεάν υπηρεσία Ligue 1 : Προσφορά ισχύει στην ηπειρωτική Γαλλία, που προορίζεται για δωρεάν και δωρεάν συνδρομητές πακέτων σειρές. Πρόσβαση στις καλύτερες στιγμές (με τη μορφή εκχυλίσεων) των αγώνων της εποχής της Ligue 1 2022/2023 και των προγραμμάτων στο ποδόσφαιρο. Διαθέσιμη υπηρεσία σε συμβατό smartphone (κατεβάστε την εφαρμογή από το App Store ή το Google Play και τη δημιουργία ενός απαραίτητου λογαριασμού). Περιορίζεται σε μια σύνδεση και τα δύο. Υπόκειται σε ευρυζωνική σύνδεση στο Διαδίκτυο. Οι συνδέσεις με το κινητό Διαδίκτυο που συνδέονται με τη χρήση αυτής της υπηρεσίας χρεώνονται ή αφαιρούνται από το πακέτο για κινητά. Υπηρεσία που δημοσιεύθηκε από το Free SAS.
 4. Τιμές συνδρομητών Freebox POP :: 9,99 €/μήνα, μείωση 10 €/μήνα ισχύει σε ένα μόνο δωρεάν πακέτο και 15,99 €/μήνα, μείωση € 4/μήνα εντός του ορίου τριών δωρεάν πακέτων, που προορίζονται για συνδρομητές με συνδρομή Pop Pack Packbox, ως μέρος της προσφοράς πολλαπλών γραμμών (ακόμη και RIB και ακόμη και διεύθυνση).
 5. Τιμές συνδρομητών FreeBox (εξαιρουμένων των συνδρομητών Freebox POP) :: 15,99 €/μήνα, μείωση 4 €/μήνα εντός των ορίων τεσσάρων δωρεάν πακέτων, που ισχύουν για οποιαδήποτε νέα συνδρομή και προορίζονται για συνδρομητές με συνδρομή πακέτου δωρεάν box, ως μέρος της προσφοράς πολλαπλών γραμμών (ακόμη και η RIB και η ίδια διεύθυνση).
 6. Απώλεια εκπτώσεων σε περίπτωση τερματισμού της συνδρομής πακέτου Freebox POP/Freebox. Η μείωση δεν είναι σωρευτική με την προσφορά στο 0 €/μήνα (πακέτο € 2). Σε περίπτωση που ισχύει η προσφορά στο 0 €/μήνα, εφαρμόζεται μόνο η πιο πλεονεκτική μείωση: μείωση (ες) € 10/μήνα και εάν είναι απαραίτητο 4 €/μήνα που απευθύνεται παραπάνω παραπάνω.
 7. Πακέτο € 2 : Πέρα από 2 ώρες κλήσεων/μήνα: 0,05 €/λεπτό Για κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα και σταθερά από την ηπειρωτική Γαλλία, από την Ευρώπη και το DOM (προς τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Μητροπολιτικής Γαλλίας, της Ευρώπης και του DOM) και την τιμολόγηση με το ποσοστό που ισχύει για κλήσεις σε άλλους προορισμούς που περιλαμβάνονται. Πέρα από τα 50MB/μήνα: 0,05 €/mo Στην ηπειρωτική Γαλλία, από την Ευρώπη και το DOM. Τα λεπτά και το MO δεν χρησιμοποιούνται δεν μπορούν να αναφερθούν τον επόμενο μήνα. Επικοινωνίες από την ηπειρωτική Γαλλία σε προορισμούς που δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο και από το εξωτερικό (εξαιρουμένων της Ευρώπης και του DOM) που διατίθενται μόνο με διεθνείς και ταξιδιωτικές επιλογές. Προκαταρκτική ενεργοποίηση επιλογών στο χώρο των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας.Ελεύθερος.FR (πληρωμή προόδου κατανάλωσης € 10 ανά τραπεζική κάρτα κατά την ενεργοποίηση μιας από τις δύο επιλογές).
 8. Booster 5 GB Επιλογή: Ισχύει μόνο με το πακέτο € 2. € 9.99/μήνα εάν η συνακόλουθη συνδρομή στο πακέτο +€ 10 χρεώνεται εάν μεταγενέστερη συνδρομή. 5 GB (πέραν 0,05 €/MB) το μήνα στην ηπειρωτική Γαλλία, 3 GB (πέραν 0,05 €/MB) ανά μήνα στην Ευρώπη και DOM και απεριόριστες κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία και DOM (εκτός Mayotte).
 9. Κινητό ασφάλιση: Κεράπεις για δωρεάν συνδρομητές για κινητά για οποιαδήποτε νέα παραγγελία ενός κινητού. 12 -Μνθάρια δέσμευση. Μεταβλητά ποσοστά ασφάλισης ανάλογα με το εμπορικό σήμα, το μοντέλο και τα χαρακτηριστικά του εξασφαλισμένου κινητού. Δύο αξιώσεις ανά έτος το μέγιστο. Δείτε τα όρια και τις συνθήκες στις οδηγίες πληροφοριών. Ασφαλιστής: Axa France IARD – RCS 722 057 460. Διαχειριστής μεσίτη: SPB – Orias 07 002 642
 10. Προσφορά ανάκτησης Ισχύει για την επανάληψη ενός smartphone που έχετε στην κατοχή σας, με ελάχιστη τιμή € 10 (εκτιμάται από την αρχή -up ανάλογα με το μοντέλο και την κατάσταση του smartphone μετά τις απαντήσεις που δόθηκαν στο ερωτηματολόγιο online εκτίμησης). Μετά την παραλαβή του κινητού, η Rammerce θα ελέγξει τη συμμόρφωση της κατάστασης του κινητού στη Διακήρυξη που έγινε στο ερωτηματολόγιο εκτίμησης και θα επιβεβαιώσει την εκτιμώμενη αξία ανάκτησης. Η μεταφορά θα γίνει εντός 5 ημερών από την επιβεβαίωση της ποσότητας ανάκτησης του smartphone. Διαγράφοντας τα δεδομένα σας ξεκινώντας την επικύρωση της ανάκαμψης πριν από οποιαδήποτε επαναχρησιμοποίηση του τηλεφώνου σας.
 11. Ανάκτηση μπόνους Ισχύει για οποιαδήποτε νέα παραγγελία από ένα smartphone που είναι επιλέξιμο για την ανάκτηση μπόνους και με δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας: Εκτός από το ποσό της ανάκαμψης έως 100 € των μπόνους ανάκτησης που καταβάλλονται με τραπεζική μεταφορά ανά εκκίνηση.
 12. Διαγράφοντας τα δεδομένα σας ξεκινώντας την επικύρωση της ανάκαμψης πριν από οποιαδήποτε επαναχρησιμοποίηση του τηλεφώνου σας.
 13. Δωρεάν σειρά: προσφορά που δεν συνδυάζεται με οποιαδήποτε προσφορά προώθησης. Χωρίς πιθανή μετανάστευση 2 € ή δωρεάν πακέτο στη δωρεάν σειρά.
  Κλήσεις, SMS, MMS απεριόριστα από την Ευρώπη και το DOM έως τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Ευρώπης, από το DOM και τη Μητροπολιτική Γαλλία. Internet 18 GB/μήνα από την Ευρώπη και το DOM Πέρα από: 0.0021 €/MB Από την Ευρώπη και το DOM. Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές των επικοινωνιών εκτός του πακέτου που ισχύει κατά τη διάρκεια των 12 μηνών στο “τυποποιημένο φύλλο πληροφοριών δωρεάν σειράς” στο κινητό.Ελεύθερος.Fr
 14. Δωρεάν πακέτο: Απεριόριστο Διαδίκτυο σε 5G/4G/4G+ για τους συνδρομητές FreeBox: Ο όγκος δεδομένων μειώνεται σε 250 GB, σε περίπτωση τερματισμού της συνδρομής Freebox.
  Οι κλήσεις, τα SMS, τα MMS από την Ευρώπη και το DOM στην σταθερή και την κινητή Ευρώπη, το DOM και τη Μητροπολιτική Γαλλία και από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Νότια Αφρική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Ισραήλ στις σταθερές και κινήσεις των ίδιων μητροπολιτικών χωρών και της Γαλλίας. Internet 35 Go/Month σε 4G από την Ευρώπη, το Dom, την Ελβετία, το Guernsey, το Jersey, το Ile de Man, τον Saint-Barthélemy, τον Saint-Martin, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Μεξικό, την Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Αλγερία, την Τυνησία, το Ισραήλ, την Τουρκία, τη Νότια Η Αφρική, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ινδία, η Μαλαισία, η Ταϊλάνδη, η Σρι Λάνκα, το Μπαγκλαντές, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Σερβία, το Μαυροβούνιο, η Λευκοκανική, η Μακεδονία, η Αρμενία, η Γεωργία, το Καζακστάν, το Πακιστάν, η Ονζμπεκιστάν, η Κίνα (Κονγκ, Μακάο), η Σένεση, η Μαδανάκη. , Comoros, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κολομβία, Κόστα Ρίκα. Πέρα από 35 GB/μήνα: 0.0021 €/mo Από την Ευρώπη, το DOM και το τιμολόγιο με το ποσοστό που ισχύει από άλλους προορισμούς.
 15. Περιλαμβάνονται σταθεροί προορισμοί (δωρεάν σειρές) : Azores, Νότια Αφρική, Åland (νησί), Αλάσκα, Γερμανία, Ανδόρα, Αγγλία, Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Μπαχάμα, Μπαχρέιν, Μπαλέαρες, Βέλγιο, Βερμούδες, Βραζιλία, Μπρουνέι, Βουλγαρία, Καγιάν. Νησιά), Χιλή, Κίνα, Κύπρο, Κολομβία, Νότια Κορέα, Κέρκυρο, Κόστα Ρίκα, Κράτα, Κροάτι, Κυκλάδες, Δανία, Σκωτία, Ισπανία, Εσθονία, Ηνωμένες Πολιτείες, Φερόο (Νησιά) , Γκέρνσεϊ, Γαλλική Γουιάνα, Χαβάη, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι, Ινδία, Ιρλανδία, Βόρεια Ιρλανδία, Ισραδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Τζέρσεϋ, Ιορδανία, επανένωση, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μακάο, Μαδέρα. Η Μαλαισία, η Μάλτα, ο άνθρωπος (νησί), η Βόρεια Μαριάννα (νησιά), η Μαρτινίκα, η Mayotte, το Μονακό, η Νορβηγία, η Νέα Ζηλανδία, ο Παναμά, το Πάσχα (νησί), η Παραγουάη, η Pays de Galle, η Ολλανδία, το Περού, η Πολωνία, η Πορτογαλία, το Πουέρτο Ρίκο, Δημοκρατία της Σλοβακίας,Η Τσεχική Δημοκρατία, η Ρουμανία, η Ρωσία, ο Άγιος Βαρθόλιος, ο Άγιος Μάρτιν, ο Σαν Μαρίν, η Σαρδηνία, η Σικελία, η Σιγκαπούρη, η Σλοβενία, η Σουηδία, η Ελβετία,.
  Χνουδωτός : Γουαδελούπη, Γαλλική Γουιάνα, Μαρτινίκα, Μάιο και Συνάντηση.
  Ευρώπη : Η Γερμανία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βουλγαρία, η Κύπρο, η Κροατία, η Δανία, η Ισπανία, η Εσθονία, η Φινλανδία, το Γιβραλτάρ, η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Ιταλία, η Λετονία, η Λιέχτενσταϊν, η Λιθουανία, η Λουξεμβούργο, η Μάλτα, η Νορβηγία, η Κάτω, η Πόλη, Πορτογαλία, Τσεχική Δημοκρατία, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβακία, Σλοβενία ​​και Σουηδία + Saint-Pierre και Miquelon.
 16. 4g+ δωρεάν πακέτο κουτιού :: Προσφορά χωρίς δέσμευση που υπόκειται σε όρους, που ισχύει στην ηπειρωτική Γαλλία, αποκλειστικά στη διεύθυνση συνδρομής του συνδρομητή, με την επιφύλαξη της τεχνικής και γεωγραφικής επιλεξιμότητας και της κάλυψης 4G/4G+ (κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης) 250GB/μήνα του Internet 4G/4G+ Mobile. μειωμένη ροή πέρα. Κόστος ανάθεσης: 19 €. Τέλη τερματισμού: 29 €. 4G+ υποχρεωτικά κουτιά και παροχή.
  Μέγιστες θεωρητικές ροές, με συμβατό εξοπλισμό.
  (2) Μεταβλητή ροή ανάλογα με το μήκος της γραμμής. Θεωρητική μέγιστη φθίνουσα ταχύτητα.
  (3) σε περιοχές που καλύπτονται αντίστοιχα με τη συσσωμάτωση δύο ή τριών ζωνών συχνοτήτων 4G.
  (4) Ικανοποιημένοι ή επιστροφές: Σε περίπτωση τερματισμού εντός 30 ημερών από την ενεργοποίηση, επιστροφή του 1ου μηνός συνδρομής καθώς και το κόστος θέσης σε λειτουργία. Απαλλαγή από τα τέλη τερματισμού. Τα έξοδα επιστροφής δεν επιστρέφονται.
 17. Δείτε το συμβατικό φυλλάδιο και το φυλλάδιο τιμών για κινητές προσφορές.Ελεύθερος.Fr.
 18. Συνιστώμενα χέρια -ελεύθερο κιτ
 19. Η ροή απορρόφησης ειδικής απορρόφησης (DAS) ποσοτικοποιεί την έκθεση του χρήστη στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του ενδιαφερόμενου εξοπλισμού. Το μέγιστο εξουσιοδοτημένο DAS είναι 2 w/kg για το κεφάλι και τον κορμό και 4 w/kg για τα μέλη.
 20. Η πειρατεία βλάπτει την καλλιτεχνική δημιουργία.
 21. Το δωρεάν κινητό χρησιμοποιεί το ILIAD78, το ίδρυμα πληρωμών που εγκρίθηκε από την ACPR, ενεργώντας ως πάροχος τεχνικών υπηρεσιών.

Κουτί 4G+

4G+ κουτί

Πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε ευρυζωνική σύνδεση παντού και για όλους

Το SFR αναλαμβάνει την προώθηση της πρόσβασης σε υψηλή ταχύτητα για όλους με το ψηφιακό σύστημα συνοχής των εδαφών

Πολύ υψηλής ταχύτητας Σχέδιο Γαλλίας / το μεγάλο σχέδιο Δ

Η κυβέρνηση επιδιώκει το στόχο της πρόσβασης σε καλή ευρυζωνική σύνδεση (> 8 Mbit/s) για όλους τους Γάλλους ανθρώπους μέχρι το 2020 και πλήρη κάλυψη της επικράτειας σε πολύ υψηλή ταχύτητα (> 30 Mbit/s) εδώ 2022.

Για να επιτευχθεί ο στόχος της καλής ευρυζωνικής σύνδεσης για όλους μέχρι το 2020, το κράτος θέτει το ψηφιακό σύστημα συνοχής των εδαφών που συνίσταται στην παροχή ατόμων και των επιλέξιμων εταιρειών με οικονομική υποστήριξη για εξοπλισμό Hertzian Solutions Solutions.

Αυτή η υποστήριξη δεν συνδυάζεται. Σε αυτό το πλαίσιο, ο πελάτης βεβαιώνει ότι έχει ήδη επωφεληθεί από την οικονομική υποστήριξη του κράτους για μια τεχνολογία πρόσβασης στο Hertzian Internet στη διεύθυνσή του στη διεύθυνσή του συνδρομής. Επιβεβαιώνει επίσης ότι η τηλεφωνική γραμμή που εξυπηρετεί τη διεύθυνση εγκατάστασης δεν είναι επιλέξιμη για το 8MBITS/S ADSL ή πολύ υψηλή ταχύτητα.

Όταν ορισμένοι δήμοι ή γεωγραφικές περιοχές δεν διαθέτουν ίνες ή ADSL, είναι συχνά πολύ δύσκολο να έχετε το Διαδίκτυο στο σπίτι σας.
Τώρα το SFR σας προσφέρει τη λύση για την επίλυση αυτού του προβλήματος: Το κουτί 4G+, ο δρομολογητής SFR 4G+.

Ανάλογα με την κατοικία σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από το δικό μας 4G+ SFR Box προσφορά σε πολύ υψηλή ταχύτητα. Θα είστε σε θέση να επωφεληθείτε από τη μέγιστη ταχύτητα 260 MBS/s για λήψη (και 50 MBS/S μέγιστο στη μεταφόρτωση) και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία και το DOM.
Το SFR κατατάσσεται μεταξύ των χειριστών με την καλύτερη κάλυψη δικτύου 4G+ στη Γαλλία.

Για να μάθετε εάν η κατοικημένη περιοχή σας καλύπτεται από τις υπηρεσίες του δρομολογητή 4G+, παρακαλώ Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας στον ιστότοπό μας.

Το πλαίσιο 4G+ είναι ένα μόντεμ που χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (4G ή 4G+) αντί να χρησιμοποιεί το δίκτυο τηλεπικοινωνιών (Fiber ή ADSL). Λειτουργεί σαν δρομολογητής.

Υπό την προϋπόθεση ότι το σπίτι σας έχει καλή κάλυψη 4G+, επωφελείται από 200GB του Διαδικτύου ανά μήνα (Μειωμένη ροή πέρα ​​από). Πέρα από 200GB/μήνα, μπορείτε να επαναφορτίσετε από 50GB ή 100GB μέχρι την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης από την περιοχή του πελάτη σας.

Όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο στο σπίτι σας μπορούν να συνδεθούν με αυτό μέσω WiFi ή Ports Ethernet.
Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι κατά τη διάρκεια του 1ου μήνα, το SFR σας επιστρέφει.
Κανένα πιθανό απόσπασμα που υπερβαίνει: Το SFR σας ενημερώνει με την ειδοποίηση για την πλήρη κατανάλωση του πακέτου σας και πηγαίνετε σε μειωμένη σύνδεση, μέσω του δικτύου 3G, χωρίς πρόσθετα έξοδα.

Συχνές ερωτήσεις - πρόσβαση στο Διαδίκτυο

4G+ SFR Box Προσφορά: Προσφορά χωρίς δέσμευση που υπόκειται σε όρους, έγκυρη στην ηπειρωτική Γαλλία, για οποιαδήποτε συνδρομή μεταξύ 08/22/2023 και 09/10/2023 περιλαμβάνεται μόνο από τη διεύθυνση πελάτη και υπόκεινται σε τεχνική και γεωγραφική επιλεξιμότητα.

Δοκιμή 1 μηνών: Ο τερματισμός της συνδρομής από τον συνδρομητή εντός 30 ημερών από την συνδρομή του θα προκαλέσει επιστροφή των δαπανών ανοίγματος της υπηρεσίας, της συνδρομής και της ενοικίασης του πλαισίου 4G κάτω από 60 ημέρες από την επιστροφή του εξοπλισμού. Ως επέκταση του τερματισμού του, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών SFR στο 1023 (κάντε την επιλογή 1 “Το κινητό σας ή το SFR της κάρτας”, στη συνέχεια, εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου ξεκινώντας από το 06 και εμφανίζεται στο τμήμα επαφής της σύμβασής του). Στη συνέχεια θα σταλεί μια ετικέτα Colissimo μέσω email.

Απεριόριστες κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία στην ηπειρωτική Γαλλία και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα. Εξαιρουμένων των ειδικών αριθμών, των υπηρεσιών όπως το RadioImessage και οι κλήσεις από ραδιοφωνικά κουτιά. 3 ώρες μέγιστο με περικοπή κλήσεων μετά από 3 ώρες. Περιορίζεται σε 200 διαφορετικούς παραλήπτες ανά μήνα. Κλήσεις μέσω σταθερού τηλεφώνου συνδεδεμένο στο πλαίσιο 4G

200GB 4G/4G Internet Mobile+: Εξουσιοδοτημένη λειτουργία μόντεμ. Για την πρόσβαση στο δίκτυο SFR υπό βέλτιστες συνθήκες, ο μέγιστος ρυθμός σύνδεσης ανταλλαγής δεδομένων ανά μήνα θα μειωθεί πέρα ​​από τα 200GB το μήνα, μέχρι την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης. Η θεωρητική μέγιστη φθίνουσα ταχύτητα έως και 42 mbits/s σε 3g, έως και 75 MB/s (συχνότητα 800 MHz), 112,5 mb/s (συχνότητα 2600 MHz) και 150 MB/s (συχνότητα 1800 MHz) σε 4G, με συμβατή εξοπλισμός. 4G μέγιστο θεωρητικό ποσοστό ρυθμού με συμβατό εξοπλισμό 75MB/s. Μέσα στο όριο των ζωνών που καλύπτονται από τα δίκτυα 3G/4G/4G+ του SFR. Μέγιστη θεωρητική ροή 260 MB/s (Σύνδεσμος Συχνότητας 800 MHz και 1800 MHz σε καλυμμένες περιοχές) σε 4G+. Κόστος ανοίγματος υπηρεσιών € 19. 19 αμοιβές τερματισμού €. Υποχρεωτικά κουτιά και παροχή. Χωρίς δαπάνες από 150 €.

Δοκιμή 1 μήνα: Ο τερματισμός της συνδρομής από τον συνδρομητή εντός 30 ημερών από την συνδρομή του θα προκαλέσει επιστροφή των δαπανών ανοίγματος της υπηρεσίας, της συνδρομής και της ενοικίασης του πλαισίου 4G εντός 60 ημερών από την επιστροφή του εξοπλισμού. Ως επέκταση του τερματισμού του, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών SFR στο 1023 (κάντε την επιλογή 1 “Το κινητό σας ή το SFR της κάρτας”, στη συνέχεια, εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου ξεκινώντας από το 06 και εμφανίζεται στο τμήμα επαφής της σύμβασής του). Στη συνέχεια θα σταλεί μια ετικέτα Colissimo μέσω email

Συσκευή βοήθειας κατάστασης ψηφιακή συνοχή:

State Aid – Το σύστημα “Ψηφιακής Επικράτειας” προσφέρει υποκείμενο σε γεωγραφική επιλεξιμότητα και προορίζεται για οποιαδήποτε νέα συνδρομή από έναν πελάτη που δεν έχει ακόμη επωφεληθεί από την οικονομική υποστήριξη του κράτους για τεχνολογία πρόσβασης στο Hertzian Internet στη διεύθυνση ταχυδρομικής συνδρομής και έχοντας Χωρίς πρόσβαση στο ADSL σε ταχύτητα μεγαλύτερη από 8MB/s ή πολύ υψηλή ταχύτητα. Ο πελάτης πρέπει επίσης να διατηρήσει τη συνδρομή του για τουλάχιστον δύο μήνες. Προσφέρονται λειτουργικά έξοδα, έκπτωση 19 € που εφαρμόστηκε στο πρώτο τιμολόγιο. Σε περίπτωση τερματισμού κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων μηνών, η επανάληψη των εξόδων ανοίγματος υπηρεσιών στο τελευταίο τιμολόγιο.

Έλεγχος τοποθεσίας:

Η υπηρεσία Internet Box 4G + είναι μια σταθερή υπηρεσία χρησιμοποιώντας τεχνολογία SFR 4G. Επίσης, θα παρέχεται και θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τη διεύθυνση συνδρομής του πελάτη.

Ο πελάτης απαγορεύει κάθε δόλια, καταχρηστική ή υπερβολική χρήση υπηρεσιών (όπως ειδικότερα: δημιουργήστε έναν φωνητικό διακομιστή ή/και επαναδημιουργία ή/και εκτρέψτε τις επικοινωνίες, εκτρέψτε το σκοπό ή υποβαθμίστε την υπηρεσία · διαδίδετε οποιοδήποτε αρχείο ιού ή υπολογιστή σχεδιασμένο για όριο, Διακοπή ή καταστροφή του δικτύου ή/και οποιουδήποτε τερματικού ή άλλου εργαλείου τηλεπικοινωνιών, μεταδίδει οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ή μη εξουσιοδοτημένη διαφήμιση. ) που μπορεί έτσι να διαταράξει τη διαθεσιμότητα των εν λόγω διακομιστών ή δικτύου. Ομοίως, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια, η διαχείριση και η συμμόρφωση του δικτύου SFR, ο πελάτης αποφεύγει τη χρήση της υπηρεσίας 4G Box από μια διεύθυνση διαφορετική από αυτή για την οποία έχει εγγραφεί. Η προσφορά της από τη διεύθυνση επιλεξιμότητας είναι συνωμοσία στην υπηρεσία 4G Box+.

Επομένως, η SFR διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει ή/ και να τερματίσει, πρόσβαση στο δίκτυο SFR του πελάτη που θα παραβίαζε απαγορευμένες χρήσεις.

Κουτί 4G

Αυτή είναι η περίπτωσή σας ?
Έτσι, εδώ είναι τα πλεονεκτήματα του πλαισίου 4G

Μια ταχύτητα έως και 10 φορές ταχύτερη από το ADSL (2) Ναι Ναι, με 4G+, μπορείτε να απολαύσετε ένα ποσοστό λήψης έως 220 MB/S !

Έως 64 συνδεδεμένες συσκευές ταυτόχρονα smartphones, tablet, υπολογιστές. Όλες οι συσκευές σας μπορούν να συνδεθούν στο WiFi ταυτόχρονα.

Μια εξαιρετική εγκατάσταση που συνδέετε το πλαίσιο 4G σε μια πρίζα, εισάγετε την κάρτα SIM και πηγαίνετε: εσείς wifi με πολύ υψηλή ταχύτητα !

Το μεγαλύτερο μέρος της τηλεόρασης σε smartphone και tablet

Μωσαϊκό τηλεοπτικό κανάλι

Κατεβάστε δωρεάν εφαρμογή β.Τηλεόραση στο smartphone ή το tablet σας
Συνδέετε τη συσκευή σας στο δίκτυο WiFi που εκπέμπεται από το πλαίσιο 4G σας.
Επωφεληθείτε απεριόριστα από 70 ζωντανά κανάλια και 25 επαναλήψεις. (3)

Μωσαϊκό τηλεοπτικό κανάλι

Επιπλέον, 4g b o x,
Κερδίζει κάθε φορά !

Ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων ! (4)

Έχετε 30 ημέρες για να δοκιμάσετε το όμορφο κουτί 4G μας ! Δεν σας ταιριάζει ? Το στέλνετε πίσω σε εμάς: επιστρέφετε

Τα χαρακτηριστικά του πλαισίου 4G με μια ματιά

Bbox 4g

Ένα συμπαγές πλαίσιο: 18,1cm υψηλό x 10,5cm πλάτος x 10,5cm βάθος

Μέχρι 64 χρήστες ταυτόχρονα

4g & 4g+ σήμα (CAT6) έως 220 mbits

WiFi DBC 802.11AC εξαιρετικά γρήγορη διπλή συχνότητα (5 GHz / 2,4 GHz)

Μια πρίζα Ethernet για μέγιστη ταχύτητα σε μία από τις συσκευές σας

Questi o ns στο κουτί 4G μας ?
Σας απαντάμε !

Γιατί να επιλέξετε το πλαίσιο 4G ?

Δεν έχετε ακόμα την ίνα στη γειτονιά σας ? Ενώ περιμένετε την άφιξή του, ένα κουτί 4G είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο έως και δέκα φορές ταχύτερα από το ADSL.

Πώς λειτουργεί ένα κουτί 4G ?

Όπως ένα κινητό τηλέφωνο, το κουτί 4G λειτουργεί χρησιμοποιώντας μια κάρτα SIM. Μόλις συνδεθεί σε μια ηλεκτρική πρίζα, το πλαίσιο συνδέεται με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G. Στη συνέχεια δημιουργεί ένα σήμα WiFi στη διαμονή σας, στο οποίο μπορείτε να συνδεθείτε έως και 64 συσκευές (τηλέφωνα, tablet, υπολογιστές, έξυπνη τηλεόραση, συνδεδεμένα ηχεία κλπ.).

Ποια είναι η ροή του Διαδικτύου με ένα κουτί 4G ?

Διστάσετε μεταξύ μιας σύνδεσης ADSL ή 4G Box ? Με κουτί 4G, απολαμβάνετε ρυθμό ροής έως και 10 φορές πιο γρήγορα από ό, τι στο ADSL. Η ροή λήψης μπορεί πράγματι να φτάσει μέχρι και 220 mb/s, και η ποσότητα κοπής μπορεί να φτάσει μέχρι 38 mb/s. Τυχαίνει να δουλεύεις στο σπίτι ? Το κουτί 4G σας προσφέρει έτσι μια εξαιρετική σύνδεση στο Διαδίκτυο στο Teleworking.

Πώς να έχετε ένα κουτί 4G ?

Για να έχετε ένα κουτί 4G στο σπίτι, το κατάλυμα σας δεν πρέπει να είναι επιλέξιμο για οπτικές ίνες, αλλά επωφελείται από την καλή κάλυψη 4G. Το απλούστερο είναι να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά σας σε πλαίσιο 4G χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση !

Πώς να εγκαταστήσετε το πλαίσιο 4G ?

Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη. Απλά τοποθετήστε την κάρτα SIM σε πλαίσιο 4G και, στη συνέχεια, συνδέστε το πλαίσιο σε μια ηλεκτρική πρίζα. Στην ιδανική περίπτωση, πρέπει να τοποθετηθεί το κουτί 4G όπου θα καταγράψετε καλύτερα το 4G στη διαμονή σας (συνήθως κοντά σε ένα παράθυρο). Και hop, απλά πρέπει να συνδέσετε τις συσκευές σας στο δίκτυο WiFi που εκδίδεται από το πλαίσιο 4G σας !

Μπορούμε να παρακολουθήσουμε τηλεόραση με κουτί 4G ?

Η προσφορά σας 4G Box σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Β.Τηλεόραση στο smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Περιλαμβάνει 70 ζωντανά κανάλια και 25 επαναλήψεις. Εάν επιθυμείτε (και η τηλεόρασή σας το επιτρέπει), μπορείτε στη συνέχεια να αντιγράψετε την οθόνη (“Caster”) στην τηλεόρασή σας.

σι.ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Κατάλογος τηλεοπτικών καναλιών στις 23/01/2023 στο BouyGuestElecom.Πιθανό να εξελιχθεί στην ηπειρωτική Γαλλία.

Ικανοποιημένος ή επιστροφή: Σε περίπτωση τερματισμού εντός 30 ημερών από την ενεργοποίηση: Επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό κλεισίματος για τα ποσά που καταβλήθηκαν (εξαιρουμένων των επιλογών και των επαναφορτιζόμενων)

100 € επιστρέφονται:

Η καθυστερημένη προσφορά αποζημίωσης, με τη μορφή μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό που ισχύει για οποιαδήποτε συνδρομή από 06/24/2023 έως 02/01/2024.

Ροές κουτιού 4G: Μεταβλητή ροή ανάλογα με το μήκος της γραμμής. Θεωρητική μέγιστη φθίνουσα ταχύτητα.

Προσφορά κουτιού 4G: Η προσφορά ισχύει από 07/10/2023. € 36,99/μήνα για οποιαδήποτε νέα συνδρομή (εξαιρουμένων των πελατών που έχουν τερματίσει μια προσφορά 4G τους τελευταίους 3 μήνες) με την επιφύλαξη της κάλυψης 4G/4G+ και της εμπορικής επιλεξιμότητας της διεύθυνσης συνδρομής σας. Κόστος παροχής και τερματισμού: € 19 το καθένα.

4G/4G+ κάλυψη κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης στο BouyGuestElecom.FR και προϋποθέσεις προσφοράς σε τιμές.