PayPal στο App Store, κερδίστε PayPal Money: 6 Combins και οι καλύτεροι ιστότοποι

Κερδίζοντας χρήματα PayPal: 6 συνδυασμούς και οι καλύτεροι ιστότοποι

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε Για να λάβετε γρήγορα ποσά που σας καταβάλλονται από τρίτους : Επισκόπηση των 6 καλύτερων μεθόδων και αξιόπιστων τοποθεσιών για να γεμίσετε τα πλαίσια στον δικό σας λογαριασμό PayPal.

PayPal 4+

Χρησιμοποιώ αυτή τη μέθοδο πληρωμής στο διαδίκτυο όσο το δυνατόν περισσότερο και αυτό για χρόνια . Είναι πραγματικά υπέροχο ! Την περασμένη εβδομάδα η υπηρεσία διαφορών PayPal μου έδωσε σοβαρή ανησυχία με τον Bose. Είχα αρνηθεί ένα bose 900 bar στη ρεσεψιόν επειδή δεν είναι το σωστό χρώμα . Μετά την επιστροφή και την υποδοχή του μπαρ στο Bose Belgium υπήρχε μια σιωπή μιας εβδομάδας και μια προφανής κακή πίστη των ενδιαφερομένων Bose που βρίσκονταν γύρω από την επιστροφή των € 899 που είχαν συλλέξει . Ανέφερα την ανωμαλία στο PayPal, το οποίο σε ένα απόγευμα ανάγκασε τον Bose σε άμεση επιστροφή. Απολύτως αποτελεσματικό . Σας ευχαριστούμε για τους σούπερ ωραίους ενδιαφερόμενους .
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν το PayPal θέτει έναν προμηθευτή στην υποχρέωση να επιστρέψει μια αγορά αγοράς ο πωλητής στις 10 ημέρες για να απαντήσει αν στο τέλος της περιόδου των 10 ημερών ο πωλητής δεν έδωσε την απάντηση του PayPal αντικαθιστά αυτό εδώ για να μας επιστρέψει Στη συνέχεια, στρέφεται εναντίον του πωλητή και από την πλευρά μου δεν έσυρε σε ένα απόγευμα διπλωμένο.

Η αγαπημένη μου μέθοδος πληρωμής

Χρησιμοποιώ μόνο αυτή τη μέθοδο πληρωμής. Ψάχνω μόνο για ιστότοπους που προσφέρουν αυτήν τη λειτουργία PayPal.

Corentin 76, 05/19/2023

Καλώς

Χρησιμοποιώ το PayPal για χρόνια χωρίς πρόβλημα, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παρ ‘όλα αυτά, δεν έχει ένα πράγμα που μου φαίνεται: η πιθανότητα εξοικονόμησης και χρήσης μιας κάρτας με δυναμικό κρυπτογράφημα στον λογαριασμό του PayPal ! Μερικές φορές δεν έχουμε άλλη επιλογή στο CB μας και αυτή η λειτουργία είναι μια επιλογή ασφαλείας για μπλε κάρτες. Δεδομένου ότι έχουμε γενικά μόνο μία πιστωτική κάρτα από την τράπεζά μας, πρέπει να είμαστε σε θέση να την χρησιμοποιήσουμε στο PayPal. Η κατοχή δεύτερης πιστωτικής κάρτας (κλασικό) δεν είναι δυνατή για όλους. Σας ευχαριστούμε λοιπόν που εξασφαλίσατε ότι η χρήση αυτού του τύπου κάρτας είναι δυνατή στο PayPal. Είναι ένα ουσιαστικό χαρακτηριστικό αυτές τις μέρες.

Εμπιστευτικότητα της εφαρμογής

Ο προγραμματιστής PayPal, Inc. έδειξε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής από την άποψη της εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεδομένα που δημιουργούν έναν σύνδεσμο μαζί σας

 • Ψώνια
 • οικονομικές πληροφορίες
 • Τοποθεσία
 • Στοιχεία επικοινωνίας
 • Επαφές
 • Περιεχόμενο χρήστη
 • Ιστορικό έρευνας
 • Ιστορικό πλοήγησης
 • Αναγνωριστικά
 • Χρησιμοποιήστε δεδομένα
 • Άλλα δεδομένα

Δεδομένα που δεν καθορίζουν κανένα σύνδεσμο μαζί σας

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν, αλλά δεν συνδέονται με την ταυτότητά σας:

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 13.0 ή αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 13.0 ή αργότερα.

Γαλλικά, Αλβανικά, Γερμανικά, Αγγλικά, Αραβικά, Μπενγκάλι, Βουλγαρικά, Απλοποιημένα Κινέζικα, Κορεάτικα, Δανικά, Ισπανικά, Εσθονικά, Φιλιππίνων, Φινλανδικά, Ελληνικά, Ουγγρικά, Εβραϊκά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Μαλαισιαί , Πολωνικά, πορτογαλικά, ρουμανικά, ρωσικά, singhalais, σλοβακικά, σλοβενικά, Σουηδικά, Τσεχικά, Ταϊλάνδη, Τουρκικά, Βιετναμέζικα

Copyright © PayPal, Inc

Φέρτε χρήματα PayPal: 6 Combins και οι καλύτεροι ιστότοποι

Ο ιστότοπος PayPal

Πάνω απ ‘όλα αφομοιώθηκε σε ένα απλά και ασφαλή μέσα πληρωμής στο Διαδίκτυο, Το PayPal είναι απαραίτητο ως σχετική λύση με σκοπό την απόκτηση χρημάτων.

Όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα, μπορείτε να καταθέσετε τα ευρώ για να κάνετε τις αγορές σας με τις αγορές σας. Προφανώς, το αυγό της φωλιάς σας δεν έχει αποκλειστεί: Εάν το επιθυμείτε, είναι δυνατή η ισορροπία ισορροπίας στον τραπεζικό σας λογαριασμό ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε Για να λάβετε γρήγορα ποσά που σας καταβάλλονται από τρίτους : Επισκόπηση των 6 καλύτερων μεθόδων και αξιόπιστων τοποθεσιών για να γεμίσετε τα πλαίσια στον δικό σας λογαριασμό PayPal.

1. Απαντήστε σε αμειβόμενες έρευνες

Αρκετές έρευνες, όπως το Surveoo, το Myiyo ή το Toluna, προσφέρουν τακτικά Παρέμειναν έρευνες στους χρήστες του Διαδικτύου. Οι τελευταίοι χρειάζονται λίγα λεπτά για να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τις συνήθειες κατανάλωσης ή τη σύνθεση του σπιτιού τους, για παράδειγμα, και να αποκτήσουν σε αντάλλαγμα για πιστώσεις στον ιστότοπο. Δεν λειτουργούν όλοι οι ιστότοποι με τον ίδιο τρόπο, αλλά προσφέρουν τη δυνατότητα να έχουν δωρεάν Πληρωμή paypal Μετά από λίγο, αφού συσσωρεύσει αρκετές απαντήσεις σε στατιστικές μελέτες.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, απλά Συγκεντρώστε μερικά ευρώ για να μπορέσετε να έχετε έναν πρώτο κανονισμό PayPal. Λίγο σιγά, μπορείτε επομένως να προσθέσετε χρήματα σε αυτόν τον λογαριασμό και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε (πληρώνοντας τις αγορές σας απευθείας με το PayPal ή με μεταφορά στον τρεχούμενο λογαριασμό σας).

2. Λάβετε μέρος σε αμειβόμενες αποστολές

Όλο και περισσότερες εταιρείες αναπτύσσουν εφαρμογές με αυτοπεποίθηση Αμοιβείς αποστολές στους χρήστες : Πρέπει να πάνε σε ένα κατάστημα κοντά στο σπίτι τους για να τραβήξουν φωτογραφίες, να μοιραστούν τη γνώμη τους για τα προϊόντα που γνωρίζουν καλά ή ακόμα και να αυξήσουν τις τιμές διαφορετικών αναφορών σε στοχευμένες μάρκες.

Τοποθεσίες όπως το Moolineo και το Loonea ή εφαρμογές όπως το Bemyeye σας επιτρέπουν να απολαύσετε αυτήν την πρακτική. Τα επιχειρήματα αυτών των τριών πλατφορμών παραμένουν γενικά παρόμοια, αφού είναι Κερδίστε εύκολα χρήματα για τον ελεύθερο χρόνο σας, χωρίς να χρειάζεται να δουλεύεις και χωρίς καμία δεξιότητα ή κατάσταση διπλωμάτων.

Και πάλι, αυτές οι εφαρμογές περιλαμβάνουν στο σύστημά τους α Άμεση διακανονισμός από το PayPal. Οι αποστολές δεν είναι όλες αμειβόμενες στο ίδιο ύψος: οι πιο ενδιαφέρουσες είναι εκείνες που απαιτούν τη μεγαλύτερη προσπάθεια, λογικά. Αλλά αν αρχίσετε να έχετε τη συνήθεια να κάνετε μερικές μικρές αποστολές αρκετά τακτικά, θα έχετε γρήγορα την ευκαιρία να βρείτε μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος.

3. Επωφεληθείτε από το cashback στις ηλεκτρονικές σας αγορές

Η λειτουργία εφαρμογών επιστροφής χρημάτων όπως το ebuyclub και το igraal είναι πολύ απλή: κάθε φορά που εσείς Κάντε μια αγορά σε έναν ιστότοπο συνεργάτη, Λαμβάνετε ένα ποσό που επιστρέφεται στον λογαριασμό σας PayPal. Το ποσό αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό του καλαθιού σας, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με τους χώρους πωλήσεων και τα ράφια. Κατά καιρούς, οι ιστότοποι επιστροφής χρημάτων πραγματοποιούν επίσης εξαιρετικές λειτουργίες που επιτρέπουν την κερδοφορία περισσότερων χρημάτων χάρη στις ηλεκτρονικές αγορές της.

Αυτές οι πλατφόρμες συγχρονίζονται με τον λογαριασμό σας στο PayPal: Μόλις έχετε συσσωρεύσει χρήματα επιστροφής χρημάτων, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Πρέπει να γνωρίζετε ότι με όλους τους παρόχους επιστροφής χρημάτων, πρέπει να προσεγγιστεί ένα ελάχιστο όριο για να ζητήσετε πληρωμή. Για παράδειγμα, στο eBuyClub, το βραβείο σας μπορεί να εξαργυρωθεί δωρεάν μόλις έχετε συγκεντρώσει ποσό € 10 (αυτό το ποσό περιλαμβάνει Το μπόνους καλωσορίσματος των € 7 που θα πάρετε με την εγγραφή σας μέσω του συνδέσμου χορηγίας μας παραπάνω).

4. Πουλήστε το περιττό και εγγύστε τον λογαριασμό σας στο PayPal

Γενικότερα, το PayPal είναι ένας τρόπος πληρωμής αποδεκτή σε πολλούς ιστότοπους πωλήσεων μεταξύ ατόμων όπως η δεξιά γωνία, eBay Ή Άξιος. Απλά βάλτε στο διαδίκτυο το Ανακοινώσεις αντικειμένων που θέλετε να διαχωρίσετε, Και ο αγοραστής θα πληρώσει χρήματα μέσω του PayPal. Από την πλευρά του, θα είναι σίγουρο ότι θα έχει πρόσβαση σε μια εξαιρετικά αξιόπιστη λύση διακανονισμού. Όσο για εσάς, θα σας τσέπη και θα μπορέσετε να αποφασίσετε τη χρήση του.

Αν ψάχνετε να κερδίσετε χρήματα εύκολα στο Διαδίκτυο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας στο PayPal (μέσω αυτής της σελίδας): Είναι δωρεάν, ασφαλές και ανοίγει πολλές πόρτες σε εσάς. Επιπλέον, όταν παραγγείλετε προϊόντα στο διαδίκτυο, η κατοχή μιας περιοχής πελατών PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε τις αγορές σας χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε ξανά τα τραπεζικά σας στοιχεία και χωρίς να εγκαταλείψετε την προστασία των δεδομένων σας. Ένα άλλο επιχείρημα που πρέπει να αποπλανήσει το πιο επιφυλακτικό !

Προφανώς, δεδομένου ότι το PayPal παραμένει ένας χώρος στον οποίο μπορούν να περάσουν όμορφα ποσά σε ευρώ, προσέξτε τις αμυχές: Επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης δύσκολο να μαντέψετε, μην το αποκαλύπτετε σε κανέναν και ενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας με δύο παράγοντες για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τους χάκερς.

5. Προσφέρετε διάφορες και ποικίλες υπηρεσίες

Είστε έτοιμοι να κυλήσετε τα μανίκια σας να πληρωθείτε στη συμμετοχή σας ? Σκεφτείτε όλες τις υπηρεσίες που μπορείτε να εκτελέσετε στο σπίτι με το Διαδίκτυο. Τα περισσότερα από αυτά μπορούν να σας πληρώνονται απευθείας στον λογαριασμό σας PayPal.

Μεταξύ των αποστολών για τις οποίες είναι πιθανό ναπαρέμβαση ως πάροχος υπηρεσιών, Συνιστούμε ειδικότερα τον ιστό γραφής/μετάφρασης ή για να γίνετε της επιλογής σας: σχεδιαστής, διευθυντής κοινότητας, προγραμματιστής ή ακόμα και επεξεργαστής βίντεο.

Και γιατί να μην σκεφτείτε να βάλετε φωτογραφίες ή δημιουργίες DIY προς πώληση (το κάνετε μόνοι σας: “Κάνετε μόνοι σας”), όπως πίνακες ή κοσμήματα που φτιάχνετε από εσάς ? Το PayPal είναι συχνά η πιο δημοφιλής λύση πληρωμής – τόσο από τους πωλητές όσο και από τους αγοραστές – για να κάνουν εντελώς ασφαλείς συναλλαγές.

Έχουμε καταρτίσει τις καλύτερες συναλλαγές στο σπίτι. Όποια και αν είναι το προφίλ σας, σίγουρα θα βρείτε την ευτυχία σας εκεί !

6. Κερδίστε χρήματα στο PayPal χωρίς να κάνετε τίποτα

Θέλετε να αντιληφθείτε τα χρήματα με το κουραστικό όσο το δυνατόν λιγότερο ? Όπως σας καταλαβαίνουμε ! Έχουμε συγκεντρώσει αυτές τις συμβουλές που πρέπει να σας εμπνεύσουν. Δεν προορίζονται μόνο για κέρδη μέσω του PayPal, αλλά οι πληρωμές συχνά πραγματοποιούνται μέσω αυτού.

Έκδοση επενδύσεων smartphone ?

Ορισμένες εφαρμογές στο smartphone σας επιτρέπουν επίσης να κερδίσετε χρήματα στο PayPal. Όταν τα εγκαταστήσετε, μεταδίδουν ένα Σύντομη διαφήμιση που εμφανίζεται κάθε φορά που ξεκλειδώνετε το τηλέφωνό σας. Έτσι, κυριολεκτικά δεν έχετε τίποτα περισσότερο να κάνετε από το συνηθισμένο.

Κάθε ξεκλείδωμα δημιουργεί μικρά κέρδη και, όταν έχετε μια αρκετά εντατική χρήση των κοινωνικών δικτύων ή συμβουλευτείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αρκετές φορές την ημέρα, η συσσώρευση μπορεί γρήγορα να γίνει ενδιαφέρουσα. Σε πολλές περιπτώσεις, οι πλατφόρμες προσφέρουν διαφορετική αποζημίωση, αφού μπορείτε να πάρετε δώρα και ακόμη και μείωση κουπόνια. Αλλά αν το επιθυμείτε, έχετε επίσης πρόσβαση σε ένα Πληρωμή του υπολοίπου σημείου σας κατά PayPal, που σας επιτρέπει να κερδίσετε άμεσα – και αβίαστα – χρήματα.

Παρακάτω, μην διστάσετε να σημειώσετε το άρθρο. Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας για να δώσετε τη γνώμη σας.
Και για να ανακαλύψετε άλλες ιδέες, δείτε την όμορφη επιλογή του Benefsnet (70 μεθόδους κέρδους, χωρίς απάτη).

★★★★★ ★★★★★ 3.8/5 (με βάση 362 σημειώσεις)

5 αστέρια 212 ψήφοι
4 αστέρια 61 ψήφοι
3 αστέρια 31 ψήφοι
2 αστέρια 19 ψήφοι
1 αστέρι 39 ψήφοι

Σημειώστε αυτό το άρθρο: ☆ ☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★