Άμεσες μεταφορές χρημάτων | Μεταφορές χρημάτων | PayPal CA, ρωτήστε τις ηλεκτρονικές πληρωμές και τα χρήματα | Paypal MC

Ζητήστε μια πληρωμή σε λίγα δευτερόλεπτα

Ο καθένας μπορεί να σας πληρώσει με τραπεζική κάρτα ή υπολειπόμενου PayPal. Το αίτημά σας αποστέλλεται μέσω email και η απάντηση είναι εξίσου απλό.

Μετακινήστε τα χρήματά σας πιο γρήγορα

Χρησιμοποιήστε τη μεταφορά* Instant για να μετακινήσετε τα χρήματα PayPal στον τραπεζικό σας λογαριασμό σε λίγα λεπτά, με συνδεδεμένη με χρεωστική κάρτα Visa®.

Δεν έχετε paypal ? Δημιουργήστε έναν λογαριασμό εδώ.

* Οι άμεσες μεταφορές πραγματοποιούνται συνήθως σε λίγα λεπτά, μερικές φορές έως και 30 λεπτά, η περίοδος που κυμαίνεται από μια τράπεζα στην άλλη. Επιλέξιμο μόνο με χρεωστικές κάρτες θεώρησης. Μπορούν να ισχύουν τα τέλη, τα όρια και τα σημαντικότερα σημεία.

Μπορείτε να υπολογίζετε σε άμεση μεταφορά

Πληρώστε για απροσδόκητο

Συνήθως, όταν χρειάζεστε χρήματα, το χρειάζεστε γρήγορα. Εάν ένα γεύμα για δύο μετατρέπεται σε γεύμα για δέκα, η άμεση μεταφορά μπορεί να περάσει κεφάλαια από το υπόλοιπο PayPal στον τραπεζικό σας λογαριασμό σε λίγα λεπτά.

Μαστίγιο σε μια ιδιοτροπία

Όταν είναι καιρός να διασκεδάσετε, η άμεση μεταφορά μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε τα χρήματά σας γρήγορα για όλα όσα χρειάζεστε, όπου κι αν βρίσκεστε.

Πληρώστε ελάχιστες αμοιβές.

Τα έξοδα μεταφοράς δεν πρέπει να σας κοστίζουν μια περιουσία. Γι ‘αυτό, όταν χρησιμοποιείτε άμεση μεταφορά, θα πρέπει να πληρώσετε μόνο το 1,75 % του ποσού μεταφοράς (έως και 25,00 $).

Ζητήστε μια πληρωμή σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ζητήστε μια πληρωμή σε αντάλλαγμα αγαθών και υπηρεσιών σε οποιονδήποτε με διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πληρώστε γρήγορα.

Εισαγάγετε μια διεύθυνση email και ένα ποσό.

Εξατομικεύστε το αίτημά σας με ένα επεξηγηματικό μήνυμα.

Λάβετε γρήγορα κεφάλαια στον λογαριασμό σας μόλις γίνει η πληρωμή.

Είναι εύκολο να λάβετε μια πληρωμή.

Είτε πρόκειται για ένα έργο, ένα αντικείμενο που πωλείται ή μια υπηρεσία που παρέχεται, ζητώντας μια πληρωμή με το PayPal, μπορείτε να πληρώσετε πιο γρήγορα και με ασφάλεια σε μερικά κλικ.

Μπορείτε να ρωτήσετε σε κανέναν,

Όποιος έχει διεύθυνση email μπορεί να λάβει ένα αίτημα πληρωμής. Στη συνέχεια, μπορεί να σας πληρώσει με τραπεζική κάρτα ή υπολειπόμενο PayPal.

Χωρίς υγρό, χωρίς ελέγχους.

Ο καθένας μπορεί να σας πληρώσει με τραπεζική κάρτα ή υπολειπόμενου PayPal. Το αίτημά σας αποστέλλεται μέσω email και η απάντηση είναι εξίσου απλό.

“Μπορείτε να ζητήσετε πληρωμές και να λάβετε την πληρωμή σας με την αναλαμπή ενός ματιού, είτε είστε στο σπίτι είτε όχι.””

Δεν πληρώνετε τίποτα όσο δεν γίνεται.

Εάν πουλάτε αγαθά ή υπηρεσίες, πληρώνετε χαμηλή προμήθεια όταν λαμβάνετε πληρωμές. Τα τέλη μετατροπής νομισμάτων μπορούν να εφαρμοστούν.

Η ασφάλειά σας είναι η προτεραιότητά μας.

Όταν ζητάτε πληρωμές με το PayPal, οι ειδικοί ασφαλείας μας παρακολουθούν τις συναλλαγές σας 24/7 προκειμένου να εντοπίσετε ύποπτες δραστηριότητες και να σας προστατεύσουν καλύτερα.

δισεκατομμύριο δισεκατομμύρια συναλλαγές που υποβλήθηκαν σε επεξεργασία από το PayPal παγκοσμίως το 2015

Δεν υπάρχουν κρυφές αμοιβές, ούτε εκπλήξεις.

Όταν λαμβάνετε πληρωμές με το PayPal, δεν υπάρχουν κρυφά έξοδα ή έξοδα θεραπείας. Τα τέλη μετατροπής νομισμάτων μπορούν να εφαρμοστούν. Επιπλέον, ο πομπός της κάρτας σας μπορεί να σας χρεώσει ξεχωριστά.

Προσαρμόστε γρήγορα

Πρέπει να πληρώσετε τον νέο δάσκαλο για αυτό το βράδυ ? Ή επιστρέψτε τους καλούς φίλους για το τέλος της βραδινής πίτσα ? Η εφαρμογή PayPal είναι ο απλός τρόπος για να στείλετε χρήματα 1, ανεξάρτητα από τη διανομή της.

Τρώγοντας πίτσα με φίλους

Στείλτε χρήματα σε λίγα δευτερόλεπτα

Όταν έχετε ανοίξει έναν λογαριασμό PayPal, απλά πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή μας, αναζητήστε τον παραλήπτη στο βιβλίο διευθύνσεων PayPal, εισαγάγετε το ποσό και πατήστε Αποστολή. Είναι τόσο απλό ! Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε ένα μήνυμα.

Η εφαρμογή PayPal είναι ο καλύτερος τρόπος για να στείλετε χρήματα, ανεξάρτητα από τη διανομή της.

Το Google Play και το λογότυπο Google Play είναι εμπορικές μάρκες Google Inc.

Η Apple, η Apple Pay και το Logo Apple είναι η Apple Incl., καταγράφεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες. Το App Store είναι μια μάρκα υπηρεσίας Apple Inc., κατατεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες.

1 Απαιτείται λογαριασμός PayPal για αποστολή και λήψη χρημάτων.

Ισχύουν 2 δαπάνες και περιορισμοί. Εκτός από το κόστος συναλλαγής, το Xoom μπορεί επίσης να πληρώσει για τη μετατροπή των καναδικών σας δολαρίων σε άλλο νόμισμα.

  • Η κοινωνια μας
  • Γραφείο συντάξεως εφημερίδας
  • Δουλειά
  • Προγραμματιστές
  • Εταίροι
  • © 1999-2023
  • Προσιτότητα
  • Σεβασμός για την ιδιωτική ζωή
  • Μπισκότα
  • Οροι χρήσης

Θα χρησιμοποιήσουμε αρχεία ελέγχου για να βελτιώσουμε και να προσαρμόσουμε την εμπειρία σας εάν συνεχίσετε να πλοηγείτε. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μάρτυρες για να σας παρουσιάσουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις ? Λάβετε περισσότερες πληροφορίες και διαχειριστείτε τα αρχεία ελέγχου σας