Μπόνους Parions Sport – 100 € από το δωρεάν Παρίσι – Σεπτέμβριος 2023, Sport – City of Paris

Πόλη του Παρισιού

Οι ροζ πυραύλοι στοχεύουν στα ύψη του θηλυκού ράγκμπι

Online αθλητικά στοιχήματα μπόνους

Το Parions Sport προσφέρει ένα ευπρόσδεκτο μπόνους στους νέους παίκτες που ανοίγουν ένα αθλήματα Parions online. Το μπόνους αποτελείται από 100 € freebets που προσφέρονται στο 1ο στοίχημά σας εάν ο ηττημένος.

 • Σχεδόν τέλεια εφαρμογή
 • Αισθητική και χρήση του ιστότοπου
 • Συχνές προσφορές
 • Πιθανές κατάθεσης PayPal
 • Χρήσιμη και διαθέσιμη εξυπηρέτηση πελατών
 • Η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα
 • Καλώς ήρθατε μπόνους (1)

Χωρίς ελάχιστη βαθμολογία

Έως 100 € σε δωρεάν Παρίσι στο 1ο στοίχημά σας, αν είναι χαμένος

30 ημέρες μετά την εγγραφή

MasterCard VISA Paypal

Μέγιστο ποσό. δώρο 92
Όροι μπόνους 85
Ελάχιστη κατάθεση 88
Σύνολο 88.3

Περίληψη – μπόνους σε απευθείας σύνδεση αθλητικά στοιχήματα

Το Welcome Bonus Parions Sport Online είναι από τα πιο επωφελής στην αγορά. Πράγματι, σε αντίθεση με πολλούς χώρους αθλητικών στοιχημάτων, το μπόνους στο ηλεκτρονικό αθλητικό στοιχείο παίρνει τη μορφή επιστροφής του πρώτου σας ελεύθερου στοίχου. Όλοι οι νέοι παίκτες είναι επιλέξιμοι για μπόνους αθλητικών στοιχημάτων.

Πράγματι, το μπόνους λειτουργεί ως εξής: Μετά την πλήρη εγγραφή σας στον ιστότοπο του online Sports Parcons, μπορείτε να κάνετε ένα πρώτο ασφαλές στοίχημα στην πλατφόρμα.

Εάν η πρόγνωση σας είναι λανθασμένη, ο χειριστής σας επιστρέφει εντελώς τη σύνοψη. Το Parions Sport επιστρέφει το 30 % της θέσης απευθείας, τότε το 70 % της θέσης απευθείας, τότε το άλλο μισό σας καταβάλλεται μετά την επιβεβαίωση του λογαριασμού σας.

Αποκτήστε το βήμα βήμα βήμα βήμα βήμα προς βήμα

Το μπόνους καλωσορίσματος που προσφέρεται από τα ηλεκτρονικά αθλητικά στοιχήματα είναι μάλλον απλό. Μετά το άνοιγμα του λογαριασμού σας FDJ, εάν το πρώτο σας στοίχημα αποδειχθεί ψευδές, θα επιστρέψετε εξ ολοκλήρου με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος εντός 45 ημερών. Ακολουθεί ένα λεπτομερές παράδειγμα του ανοίγματος ενός λογαριασμού παίκτη στο Parions Sport Online και το μπόνους που λαμβάνεται μετά το 1ο στοίχημα εάν είναι ηττημένος.

 • Βήμα 1 – Για να επωφεληθείτε από το μπόνους καλωσορίσματος, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας στο FDJ Bettor στο ηλεκτρονικό αθλητικό στοίχημα. Αυτό είναι να εγγραφείτε αναφέροντας το email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Αυτό βρίσκεται στο επάνω δεξιά του ιστότοπου του διαδικτυακού αθλητισμού του Παρισιού κάνοντας κλικ στο “Μητρώο”. Δεν είναι απαραίτητο να εισαγάγετε έναν κώδικα προώθησης αθλητισμού στοιχημάτων στοίχημα για να απολαύσετε το μπόνους καλωσορίσματος, ανοίγοντας έναν λογαριασμό, είστε αυτόματα επιλέξιμοι για το στοίχημα που επιστρέφεται.
  Μόλις τοποθετήσετε το email σας, τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, όνομα, ημερομηνία γέννησης). Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για άλλες προωθητικές προσφορές για αθλητικά στοιχήματα, ελέγξτε το μικρό κουτί που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.
 • 2ο βήμα – Κάντε μια 1η κατάθεση χρήματος (5 € ελάχιστο) στον ιστότοπο στοίχημα αθλητικών στοιχημάτων επιλέγοντας από τα μέσα πληρωμής που διατίθενται σε διαδικτυακές αθλητικές Parions (τραπεζική κάρτα, βίζα ή mastercard, paypal, τοπίο κ.λπ.Ουσία
 • Βήμα 3 – Αφού βάζετε χρήματα στο λογαριασμό του παίκτη σας, επιλέξτε ένα στοίχημα 1ᵉʳ για να κάνετε στον ιστότοπο Parons εντός 30 ημερών από την εγγραφή. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε οποιοδήποτε τύπο στοίχημα (απλό ή συνδυασμένο στοίχημα, ζωντανό στοίχημα, πόδι lotto, κλπ.Ουσία.
  Εάν το στοίχημά σας είναι νικητής, τσέπη τα κέρδη που παρέχει η βαθμολογία στοιχημάτων. Εάν το στοίχημά σας είναι χαμένος, το 30 % του στοίχου θα επιστραφεί με τη μορφή ελεύθερων ή freebets στις τρεις ημέρες του 1ᵉʳ. Το υπόλοιπο 70 % του μπόνους καλωσορίσματος θα σας πιστωθεί μόλις εισαχθεί ο εμπιστευτικός κωδικός ενεργοποίησης στον λογαριασμό σας.
 • Βήμα 4 – Για να καταγραφεί ως επίσημος παίκτης στο Parions Sport Online, είναι επίσης απαραίτητο να στείλετε, ταχυδρομείο, αντίγραφο ενός εγγράφου ταυτότητας (Ταυτότητα, Passport). Αυτό το βήμα είναι απαραίτητο για να μπορέσετε να επικυρώσετε τον λογαριασμό σας με τον εμπιστευτικό κώδικα που θα λάβετε αργότερα.
 • Βήμα 5 – Μετά την παραλαβή του ταχυδρομείου που περιέχει τον κωδικό ενεργοποίησης, θα πρέπει να το εισαγάγετε στο λογαριασμό σας FDJ εντός 30 ημερών για να πραγματοποιήσετε επιβεβαίωση του. Αυτό το βήμα σάς επιτρέπει να επικυρώνετε μόνιμα τον λογαριασμό σας στο FDJ και να επωφεληθείτε από το μπόνους στο διαδίκτυο ParionsSport. Επικύρωση του λογαριασμού παικτών FDJ, μπορείτε να αποσύρετε τα κέρδη σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Βρείτε την πλήρη δοκιμή του bookmaker στις κριτικές Parions Sport.

Online συνθήκες μπόνους parionssport

Για να επωφεληθείτε από το ηλεκτρονικό μπόνους ParionsSport, πρέπει να συμμορφώνεστε με μερικές προϋποθέσεις. Αυτό το μπόνους προορίζεται για νέους πελάτες Parionssport που δεν έχουν επωφεληθεί από μια προσφορά ευπρόσδεκτη στους 12 μήνες που προηγούνται της περιόδου παιχνιδιού.

Online αθλητικά στοιχήματα: προωθήσεις και προκλήσεις

Αποφασίζοντας να στοιχηματίσετε με αθλητικά στοιχήματα, στο διαδίκτυο θα έχετε πρόσβαση σε πολλές τακτικές προσφορές. Στο site του, μπορείτε να βρείτε προσφορές που συνδέονται με σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις ανά πάσα στιγμή (Champions League, Finals NBA κ.λπ.).

 • Παιχνίδι “ελεύθερο σοκ”: Για μερικά σημαντικά παιχνίδια της αθλητικής περιόδου, το Paries Sports Online σας προσφέρει δωρεάν στοιχήματα. Αυτό το μπόνους είναι διαθέσιμο για τους τελικούς του Grand Chelem στο τένις, για αγώνες αντιπαλότητας στο ποδόσφαιρο (PSG – OM, για παράδειγμα) ή ακόμα και στο Champions League.
 • Combi Joker: Αυτή η προσφορά έχει ρυθμιστεί όταν συμμετέχετε σε ένα “ενισχυμένο” στοίχημα (ένα στοίχημα σχετικά με το αποτέλεσμα μιας σειράς αγώνων) 5 αγώνων, τουλάχιστον. Εάν μια από τις προβλέψεις σας αποδειχθεί ψευδές, αυτή η προσφορά σας επιτρέπει να επιστρέψετε μέχρι τα 50 € του αρχικού σας στοίχου.
 • Πρόκληση MVP: “Γίνε ο άνθρωπος του αγώνα”. Για μία από τις προωθήσεις του NBA, το Parions Sport σας προσφέρει την ευκαιρία να ποντάρετε για την ατομική απόδοση ενός παίκτη. Προσφέροντας πολύ ελκυστικές διαστάσεις, αυτό το promo σας επιτρέπει να ποντάρετε στα στατιστικά στοιχεία των μεμονωμένων παικτών: βοηθά, σημειωμένα σημεία, ριμπάουντ κ.λπ. Κάθε βράδυ, και στο τέλος της περιόδου σχηματίζεται μια κατάταξη για να ανταμείψει τους καλύτερους παίκτες (είναι διαθέσιμα έως και 1.000 ευρώ).

Πάρτε από το κινητό σας με την εφαρμογή Parions Sport.

Αυτή η εικόνα έχει ένα κενό χαρακτηριστικό alt. Το όνομα του αρχείου είναι στοιχηματισμό-club.jpg

Δωρεάν Παρίσι Sport Paris Online

Εκτός από τα δωρεάν στοιχήματα που επιστρέφονται σε περίπτωση 1 ᵉʳ στοίχημα στοίχημα κατά το άνοιγμα ενός λογαριασμού FDJ, το Parions Sport Online προσφέρει τακτικά δωρεάν freebets στην κοινότητά του. Πράγματι, το μπόνους στοιχημάτων στο διαδίκτυο δεν θα είναι η μόνη σας ευκαιρία να ποντάρετε χωρίς να εφίδρωνε στον ιστότοπο αθλητικών στοιχημάτων !

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι με αυτές τις προσφορές στο ηλεκτρονικό αθλητικό στοιχημάτων Twitter. Ωστόσο, η πλειοψηφία αυτών των δωρεάν στοιχήματος πραγματοποιείται όταν πλησιάζει ένας μεγάλος αγώνας της σεζόν. Ο bookmaker ονομάστηκε αυτό “συγκλονιστικός αγώνας”. Συχνά τα online αθλητικά στοιχήματα διανέμονται έως και 25 ευρώ που προσφέρονται με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος για τέτοιου είδους συναντήσεις.

Συμπέρασμα: Το Parions Sport Online έχει γίνει απαραίτητη για τους παίκτες

Το Welcome Bonus Parions Sport είναι μια επωφελής προσφορά προώθησης που προσφέρει η La Française des Jeux (FDJ) σε νέους παίκτες στο χώρο του Sport Parions. Αυτή είναι μια ανταμοιβή που χορηγείται στους παίκτες κατά την εγγραφή του στον ιστότοπο και την πρώτη κατάθεση τους, προκειμένου να τους ενθαρρύνει να στοιχηματίζουν στο διαδίκτυο στο ParionsSport.

Το Welcome Bonus Parions Sport αποτελείται από το 100 % του πρώτου στοίχου που επιστρέφεται στο Freebet αν είναι χαμένος, αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα λάβει το ίδιο ποσό που στοιχηματίζει στο πρώτο στοίχημα στο Free Paris για επανάληψη. Αυτό σημαίνει ότι εάν καταθέτει 100 ευρώ για λογαριασμό του, θα λάβει 100 ευρώ σε μπόνους, τα οποία θα του επιτρέψουν να στοιχηματίσει με 200 ευρώ συνολικά.

Το Welcome Bonus Parions Sport είναι μια ευκαιρία για νέους παίκτες να ανακαλύψουν τον ιστότοπο και να επωφεληθούν από τις πλεονεκτικές συνθήκες του Παρισιού για το πρώτο τους Παρίσι. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σέβεστε τις συνθήκες του BET και να παίξετε υπεύθυνες, ώστε να μην εκθέσετε τον εαυτό σας σε οικονομικούς κινδύνους.

Προσφέρονται 100 € freebets
Επωφεληθείτε από ένα μπόνους καλωσορίσματος που θα ανέβει μέχρι 100 €
Εγγραφείτε στο Parions Sport

Λαμβάνουμε μια προμήθεια από τους bookmakers που αναφέρονται στον ιστότοπο. 18+ | Εφαρμόσιμες γενικές προϋποθέσεις

Πώς να έχετε το μπόνους Paries Sport ?

Για να αποκτήσετε το ηλεκτρονικό μπόνους αθλητισμού, εγγραφείτε στον ιστότοπο, μόλις δημιουργήσει ο λογαριασμός σας στο FDJ, κάντε μια κατάθεση 1ᵉʳ μέσω των διαθέσιμων μέσων πληρωμής. Μόλις κατατεθούν τα χρήματα, τοποθετήστε ένα πρώτο στοίχημα σε οποιοδήποτε είδος στοίχημα για να επωφεληθείτε από το ηλεκτρονικό αθλητικό μπόνους.

Πώς να επιστρέψετε για το πρώτο σας στοίχημα για τον αθλητισμό ?

Το μπόνους Parions Sport Online αποτελείται από επιστροφή χρημάτων του 1 ᵉʳ Bet που διαπράττονται αν είναι ηττημένος. Έτσι, αν στοιχηματίσετε 100 € σε μια συνάντηση και η πρόγνωση σας είναι ψευδής, το μπόνους Parions Sport σας επιστρέφει 100 € με τη μορφή ελεύθερου στοίχου.

Μετά το άνοιγμα του λογαριασμού σας, πρέπει να βάλετε χρήματα για να επωφεληθείτε από το δωρεάν στοίχημα. Εάν κάνετε μια πρόγνωση ποδοσφαίρου και τοποθετήστε ένα στοίχημα 1ᵉʳ, το μπόνους του online parionssport σας επιστρέφει μέχρι 100 € ανάλογα με το στοίχημα του αθροίσματος εάν το στοίχημα είναι χαμένος. Εάν είναι νικητής, τσέπη τα κέρδη που παρέχεται από την ακτή.

Υπάρχει κωδικός προώθησης Sport Parions Sport ?

Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε έναν κωδικό Payons Sport Promo για να επωφεληθείτε από την προσφορά καλωσορίσματος. Δεν υπάρχει επίσης διαθέσιμος κωδικός χορηγίας.

Βρείτε τις προβλέψεις μας για να σας καθοδηγήσουμε κατά τη διάρκεια του 1 ᵉʳ στοίχημα σας:

 • Πρόβλεψη ποδοσφαίρου
 • Πρόβλεψη τένις
 • Πρόβλεψη του πρωταθλήματος 1
 • Προβλέψεις Bundesliga
 • Serie Prognogs a
 • Προβλέψεις Liga
 • Πρόγνωση Premier League
 • Πρόγνωση του Champions League
 • Προβλέψεις του Europa League
 • Πρόγνωση NBA
 • Πρόβλεψη ράγκμπι

Περιεχόμενα σχεδιασμένα και προσφέρονται από την Sportsight. Η γραφή του Figaro δεν συμμετείχε στην πραγματοποίηση αυτού του άρθρου.

Πόλη του Παρισιού

Για το σχέδιο βιοποικιλότητας 2024-2030, το Παρίσι σας χρειάζεται !

Δώστε τη γνώμη σας για την Ευρώπη !

Αποτέλεσμα των γερουσιαστών εκλογών: Εδώ είναι το όνομα των δώδεκα νέων γερουσιαστών στο Παρίσι

Στην Notre-Dame, ο ιστότοπος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη … και το βέλος κοιτάζει τη μύτη του

Ωραία hulottes, γελώντας βατράχια, μαύρες κορυφές … ανοίξτε το μάτι, κρατήστε το αυτί σας

Η τελευταία σας έρευνα

Αθλημα

Τένις, πισίνες, υπαίθρια αθλήματα … όλες οι πληροφορίες για να παίξουν αθλήματα στην πρωτεύουσα !

Joséphine Brueder/City of Paris

Γρήγορη πρόσβαση

Διαμορφώσεις

 • Πώς να παίξετε αθλήματα
 • Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού 2024
 • Χόμπι
 • Κολύμπι στο Παρίσι
 • Πού να παίξεις αθλήματα

Νέα

Παίξτε αθλήματα σε μια ένωση

Παρίσι, παίζοντας υπαίθρια αθλήματα χάρη στα αθλητικά στοιχήματα !

Στάδια, αθλητικά πεδία, χώροι γυμναστικής … μέρη για άσκηση ενός ελεύθερου αθλητισμού

Παρίσι Αθλητική εγγύτητα: Δωρεάν δραστηριότητες και εποπτεία από αθλητικούς εκπαιδευτικούς

Παρίσι Αθλητικές κενές θέσεις: πρακτική άσκηση από 7 έως 17 ετών κατά τη διάρκεια των διακοπών !

Πισίνες: τιμές, συνθήκες πρόσβασης και προσβασιμότητα

Παρίσι Αθλητικές Κυριακές: Επωφεληθείτε από τα δωρεάν μαθήματα αθλητισμού !

Το 2023 παριζιάνικο αγωνιστικό πρόγραμμα

Με την Πολιτιστική Ολυμπιάδα, το Παρίσι κινητοποιείται γύρω από τα παιχνίδια

José Letartre, σε ένα γαλόπτο για το Παρίσι 2024 ! (Επεισόδιο 7/9)

Cédric Nankin, το πάθος για την καρέκλα ράγκμπι

Παρίσι και ράγκμπι, μια επιτυχημένη δοκιμή !

Παγκόσμιο Παγκόσμιο Κύπελλο Τριάθλου και τοξοβολίας: Μια μπροστινή γεύση των παιχνιδιών !

Marie-Florence Candassamy, Sword and Cold

Στις 12, το θαύμα του σκακιού Paul Boulos στοχεύει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Τα πιο δροσερά εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ στο Παρίσι

1.2.3 Κολύμβηση ! Δωρεάν μαθήματα κολύμβησης για τους νέους και τους ηλικιωμένους

Οι ροζ πυραύλοι στοχεύουν στα ύψη του θηλυκού ράγκμπι

Πρόσβαση σε νέα και πρακτικές πληροφορίες ανά προφίλ

Ενημερωτικά δελτία του Παρισιού

Λάβετε τα νέα των συμφερόντων σας απευθείας μέσω email

Βρείτε τα νέα της περιοχής σας

Παρίσι.Το FR δεν το κάνει Χωρίς διαφήμιση Ακολουθήστε -up Και μην συλλέγετε Χωρίς προσωπικά δεδομένα. Τα cookies χρησιμοποιούνται για στατιστικούς ή λειτουργικούς σκοπούς, καθώς και ανάλυση (που μπορείτε να αρνηθείτε εδώ), επιτρέποντάς μας να βελτιώσουμε τον ιστότοπο συνεχώς.

Επιτρέψτε και κοντά για να αρνηθεί περισσότερες πληροφορίες