Paris Sport Point of Sale: Αθλητικά Σίγουρα και Lotto Sports σε σημείο πώλησης, αθλητικά στοιχήματα, πώς λειτουργεί?

Πληρώστε τον αθλητισμό, πώς λειτουργεί

Βρείτε τις online αθλητικές βαθμολογίες του Παρισιού σε περισσότερα από 20 αθλητικά και τους μεγαλύτερους αθλητικούς διαγωνισμούς όπως το Uber Eats Ligue 1, οι διαστάσεις του Champions League, το Παρίσι NBA, το Παρίσι Roland Garros ή ακόμα και τα στοιχήματα στην κορυφή 14 για το ράγκμπι.

Online αθλητικό στοίχημα

Οικογένεια, κοινωνική ζωή, οικονομική υγεία. Είστε έτοιμοι να στοιχηματίσετε τα πάντα ?
Για να σας βοηθήσει, καλέστε το 09-74-75-13-13 (καλέστε το NOT LACHORED)

 • Προωθήσεις και actus
 • Βοήθεια
  • Στοίχημα
  • Κατανόηση στοιχήματα στοιχημάτων
  • Κατανοήστε το Boosted Combi
  • Λότο ποδόσφαιρο
  • Λοτό Ράγκμπι
  • Μπάσκετ Loto
  • Τους διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων

  Ενισχυμένες διαστάσεις

  N ° 52 I ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ. 09/25 6:55 μ.μ

  1/n/2 (χρόνος κανονισμού)

  • Hatayspor-Trabzonspor: Trabzonspor 2.10
  • Sporting-Ro Ave: Rio Ave 12.5
  • Συνολική βαθμολογία πριν από το μπόνους: 26.25

  Λότο ποδόσφαιρο

  LF 7 N ° 182 ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ. 09/25 7:55 μ.μ

  LF 8 N ° 98 ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ. 09/26 20:40

  LF 15 N ° 55 ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ. 09/26 20:40

  Αθλήματα LOTO

  N ° 41 ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ. 09/28 8:55 μ.μ

  Σημείο πώλησης αθλητικών στοιχημάτων Σας προσφέρει αθλητικά στοίχημα σε πολλά αθλήματα (ποδόσφαιρο, ράγκμπι, μπάσκετ, τένις. Ουσία. Επιλέξτε το στοίχημά σας από τις 3 διαθέσιμες προσφορές τυχερών παιχνιδιών: Paris Open (Παρίσι σε βαθμολογίες προ-matt), μπόνους Combi (συνδυασμένη προεπιλογή με ενισχυμένες διαστάσεις) ή αποκλειστικά Lotto Sports. Κάθε εβδομάδα, βρείτε τα πλέγματα ποδοσφαίρου, το Lotto Rugby και το Lotto Basketball για να προσπαθήσετε να κερδίσετε πολλά στήθη που τίθενται σε λειτουργία (Pool Pool έως 2 εκατομμύρια ευρώ για να μοιραστείτε μεταξύ των νικητών). Προετοιμάστε τα αθλητικά σας στοίχημα Σχετικά με την Πώληση Πώλησης Παλαισμών Parions, Δημιουργήστε κωδικούς QR και επικυρώστε το σε ένα από τα 27.000 καταστήματα FDJ. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε !

  Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

  • Λότο ποδόσφαιρο
  • Αποτελέσματα ποδιών LOTO
  • Ενισχυμένες διαστάσεις
  • Επόμενα πλέγματα ποδιών Loto
  • Λοτό Ράγκμπι
  • Λίστα αθλητικών στοιχημάτων

  Πληρώστε τον αθλητισμό, πώς λειτουργεί ?

  Miss Sport, πώς λειτουργεί;

  Το Parions Sport σας προσφέρει δύο τρόπους για να παίξετε αθλητικά στοιχήματα:

  • Από την εφαρμογή Parions Sport of Sale ή συμπληρώνοντας ένα δελτίο χαρτιού με τον καπνό σας
  • Από την εφαρμογή Parions Sport Online

  Σημείο πώλησης αθλητικών στοιχημάτων

  Εάν προτιμάτε τα στοιχήματα σε σημείο πώλησης σε ηλεκτρονικά στοιχήματα, το Parions Sport σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για παίξτε. Απευθείας σε σας έως -μέσω της εφαρμογής Parions Sport Point of Sale, έχετε πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό στοιχείων και πλήθους αθλημάτων.

  1. Συμπληρώστε το δελτίο σας με τον καπνό σας ή από την πώληση του αθλητισμού της πώλησης
  2. Λάβετε την απόδειξη παιχνιδιού σας
  3. Εάν το στοίχημά σας είναι νικητής, καλά, μπορείτε να παρουσιάσετε την απόδειξη του παιχνιδιού σας στον καπνό σας για να τσέψετε τα κέρδη σας

  Για να μπορέσετε να κάνετε αθλητικά στοιχήματα σε σημείο πώλησης με αθλητικές συνθήκες, Συνεπώς, προσφέρονται 2 μέθοδοι παιχνιδιού σε εσάς.

  1η μέθοδος ::

  1. Συμπληρώστε ένα δελτίο χαρτιού απευθείας σε ένα σημείο πώλησης FDJ. Αυτός είναι ο παραδοσιακός τρόπος για να κάνετε αθλητικά στοιχήματα.
  2. Θα λάβετε ένα εισιτήριο τυχερών παιχνιδιών μετά την πληρωμή με τον καπνό σας.
  3. Εάν έχετε προβλέψει σωστά τους αγώνες, απλά δώστε το εισιτήριο στον καπνό σας για να τσέψετε τα κέρδη σας.

  2 μέθοδος NDE ::

  Αυτά τα ίδια δελτία μπορούν επίσης να συμπληρωθούν μέσω της εφαρμογής Parions Sport Point of Sale.

  1. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα γεμίσετε από το smartphone ή το tablet σας.
  2. Μόλις ολοκληρωθεί, λαμβάνετε έναν ή περισσότερους κωδικούς QR σύμφωνα με τις προβλέψεις σας. Αρκεί τότε να παρουσιάσετε τον κώδικα που δημιουργείται στην αίτησή σας στον καπνό σας, έτσι ώστε να μπορεί να το επικυρώσει και να σας παράσχει.
  3. Και πάλι απλά πρέπει να δώσετε το εισιτήριο παιχνιδιού σας στον καπνό σας για να τσέψετε τα κέρδη σας.

  Αυτή η μέθοδος στοιχημάτων έχει το πλεονέκτημα να σας προσφέρει πολύ περισσότερα από το Παρίσι.

  Κάθε εβδομάδα, μπορείτε επίσης να γεμίσετε ένα από τα αθλητικά πλέγματα λαχειοφόρων αγορών που έχετε στη διάθεσή σας και έτσι να απολαύσετε τα πολλά στήθη που τίθενται σε λειτουργία: Lotto Foot 15, Loto Foot 7, Loto Foot 8, Loto Rugby και ακόμη και καλάθι Μπορείτε να επιλέξετε το άθλημα και τη φόρμουλα που σας ταιριάζει για να κερδίσετε μεγάλο !

  Online αθλητικό στοίχημα

  Online αθλητικό στοίχημα Σας επιτρέπει να παίζετε παντού στη Γαλλία και όταν το επιθυμείτε. Απλά εγγραφείτε εισάγοντας τις απαιτούμενες πληροφορίες και, στη συνέχεια, κάνοντας μια πρώτη κατάθεση. Με 150 € προσφέρονται* (* στο δωρεάν Παρίσι) Εάν το 1ο στοίχημά σας είναι ηττημένο, δεν υπάρχει δισταγμός να το κάνετε αυτό !

  Μόλις εγγραφείτε, μπορείτε να στοιχηματίσετε από την ηλεκτρονική εφαρμογή Sports Parions ή στον ιστότοπο https: // www.Σε σύνδεση.parionssport.FDJ.Fr.

  Παίξτε σε αθλήματα και στοιχήματα της επιλογής σας, σε απλό στοίχημα ή συνδυάζοντας διάφορα παιχνίδια, πριν από τη συνάντηση ή ακόμα και ζείτε, στοιχηματίστε το ποσό που θέλετε από € 0,10 !

  Επίσης, επωφεληθείτε από το Comsed Combi για να αυξηθεί έως και 55% στα μετρητά τα κέρδη σας σε συσκευές συσκευών. Μπορείτε επίσης να παίξετε με τις πολλές προωθήσεις μας για να κερδίσετε ένα μερίδιο χιλιάδων ευρώ σε freebets και δώρα που εμπλέκονται κάθε εβδομάδα (https: // www.Σε σύνδεση.parionssport.FDJ.Fr/paris-sportifs/προσφορές) !

  Δονείται μπροστά από τα στοιχήματά σας σε ροή σε PSTV και παρακολουθείτε μέχρι και 4 παιχνίδια ταυτόχρονα με τις πολλαπλές ζωές: Bundesliga, Serie A, Liga, MLS, NBA, NHL, MLB και όλα τα τουρνουά τένις (ακόμη και οι Grands Slam) ακολουθήστε από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σας. Ο κατάλογος όλων των διαγωνισμών που ακολουθείτε στη ροή είναι διαθέσιμη εδώ.

  Τέλος, αν νομίζετε ότι δεν θα το κάνετε ή αν προτιμάτε να εξασφαλίσετε το χτύπημα, έχετε ακόμη και τη δυνατότητα να αναλάβετε τον έλεγχο στα στοιχήματά σας πριν από το τέλος του αγώνα με το Cashout.

  Online αθλητικά στοιχήματα με Sport Parions

  Το Parions Sport Online, το online site αθλητικών στοιχημάτων του FDJ (πρώην Cote ET Match και ParionsWeb) σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών στοιχημάτων. BET NOW LIVE ή PREALTALK σε πολλά αθλήματα: Πρωτότυπο του Παρισιού, Παρίσι στο μπάσκετ, το Παρίσι τένις ή το Παρίσι στο ράγκμπι.

  Βρείτε τις online αθλητικές βαθμολογίες του Παρισιού σε περισσότερα από 20 αθλητικά και τους μεγαλύτερους αθλητικούς διαγωνισμούς όπως το Uber Eats Ligue 1, οι διαστάσεις του Champions League, το Παρίσι NBA, το Παρίσι Roland Garros ή ακόμα και τα στοιχήματα στην κορυφή 14 για το ράγκμπι.

  Είναι δυνατόν να στοιχηματίσετε online σε άλλους διαγωνισμούς. Αναλύστε τις διαστάσεις του Ligue 2 BKT για τη Γαλλία, την Premier League για την Αγγλία, τις αξιολογήσεις Liga στην Ισπανία. Ακολουθήστε τους αγώνες σας ζωντανά με την Parions Sport TV (PSTV) !

  Επωφεληθείτε από τις καλύτερες διαστάσεις και τις προβλέψεις μας στον ιστότοπό μας και την εφαρμογή online αθλητισμού (διαθέσιμα στο iOS και Android) και τοποθετήστε το δικό σας Online του Παρισιού Με όλη την ηρεμία, διαβουλεύοντας την κατάσταση της μορφής των ομάδων.

  Νέο στον κόσμο των ηλεκτρονικών αθλητικών στοιχημάτων ? Απολαύστε ένα μπόνους καλωσορίσματος, πολλές προσφορές ή ακόμα και freebets. Επιπλέον, το Parions Sport Online (FDJ) σας προσφέρει πολλές ενισχυμένες διαστάσεις (συνδυασμένα στοίχημα σε ενδιαφέρουσες διαστάσεις).

  3 τύποι παιχνιδιών: Ενιαίο στοίχημα, συνδυασμένο στοίχημα και πολλαπλά στοίχημα και χιλιάδες online αθλητικά στοιχήματα είναι διαθέσιμα, όπως το 1N2 BET ή το ακριβές στοίχημα που συνίσταται στην πρόβλεψη της ακριβούς βαθμολογίας του αθλητικού γεγονότος στο τέλος μιας δεδομένης περιόδου. Είναι επίσης δυνατό να συνθέσετε το στοίχημά σας με το μέτρο Bet-Sur.

  Το Parions Sport Online είναι συνεργάτης του ΝΒΑ, της Γαλλικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, της Γαλλικής Χάντμπολ, της Γαλλίας Ράγκμπι Ομοσπονδία, καθώς και των ποδοσφαιρικών συλλόγων στο Παρίσι Άγιο Germain και Olympique de Marseille.

  Το στοίχημα πρέπει να παραμείνει μια ευχαρίστηση και να εποπτεύει την πρακτική του παιχνιδιού σας συνιστάται έντονα, γι ‘αυτό και ο Payons Sport σας παρέχει πολλά εργαλεία έτσι ώστε η πρακτική σας να παραμένει ψυχαγωγική.

  Ανακαλύψτε επίσης την ηλεκτρονική προσφορά πόκερ για αθλητικά στοιχήματα: Παίξτε το πόκερ απευθείας από το smartphone σας και ανακαλύψτε το τουρνουά, το παιχνίδι μετρητών και το SIT & GO προσφορές !

  Μια ερώτηση για να μας ζητήσετε ή ένα στοιχείο για να διευκρινίσετε ? Συμβουλευτείτε τις ηλεκτρονικές μας ερωτήσεις αφιερωμένες στα αθλητικά στοιχήματα και το πόκερ τώρα.