Δωρεάν εικονική τραπεζική κάρτα: τράπεζες που δεν πληρώνουν!, Εικονική τραπεζική κάρτα

Χρησιμοποιώντας τη νέα τραπεζική σας κάρτα, αμέσως μετά τη συνδρομή και ακόμη και πριν την λάβετε, είναι τώρα δυνατό για τους πελάτες του Boursorama Banque

Contents

* Υπό τις συνθήκες των οροφών της συνδρομής τραπεζικής κάρτας

Δωρεάν εικονική τραπεζική κάρτα: τράπεζες που δεν πληρώνουν !

Βρίσκεστε εδώ: e carte bleue – δωρεάν εικονική τραπεζική κάρτα: τράπεζες που δεν πληρώνουν !

Ψάχνετε να πάρετε μια δωρεάν εικονική τραπεζική κάρτα ? Σε αυτό το άρθρο σας εξηγώ πώς λειτουργεί μια εικονική τραπεζική κάρτα και ποιες είναι οι τράπεζες που προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία δωρεάν.

Η αρχή μιας εικονικής τραπεζικής κάρτας είναι πολύ απλή. Το σώμα σας σας δίνει εικονικούς και προσωρινούς αριθμούς καρτών, αποφεύγοντας να δώσετε τον αριθμό της κλασικής μπλε κάρτας σας. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι αυτή η εικονική κάρτα δεν αντικαθιστά την φυσική σας μπλε κάρτα. Ωστόσο, είναι απαραίτητο για άτομα που κάνουν τακτικές αγορές στο διαδίκτυο.

Πριν μεταβείτε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργία της εικονικής τραπεζικής κάρτας, ας δούμε ποιοι τραπεζικοί οργανισμοί προσφέρουν δωρεάν αυτήν την υπηρεσία.

 • 1 Τι τράπεζες προσφέρουν δωρεάν εικονική τραπεζική κάρτα ?
  • 1.1 Η δωρεάν εικονική τράπεζα της Fortuneo
  • 1.2 Η Ελεύθερη Εικονική Τράπεζα Τράπεζας Τράπεζας

  Τι οι τράπεζες προσφέρουν δωρεάν εικονική τραπεζική κάρτα ?

  Πρέπει να γνωρίζετε ότι η υπηρεσία εικονικής τραπεζικής κάρτας πληρώνει στην πλειοψηφία των τραπεζών. Το κόστος είναι περίπου είκοσι ευρώ ετησίως. Ωστόσο, δύο τράπεζες (μέχρι σήμερα) προσφέρουν δωρεάν εικονική τραπεζική κάρτα: Fortuneo και Boursorama Banque.

  Η δωρεάν εικονική τραπεζική κάρτα του Fortuneo

  δωρεάν εικονική τραπεζική κάρτα

  Η εικονική τραπεζική κάρτα καλείται Ασφαλής πληρωμή στο Διαδίκτυο στο Fortuneo και δεν είναι πλέον και όχι λιγότερο από ένα μπλε κενό. Σε αντίθεση με τις συμβατικές τράπεζες (Crédit Mutuel, Banque Populaire, Société Générale κ.λπ.), η Fortuneo προσφέρει σε όλους τους πελάτες της αυτή την υπηρεσία εντελώς δωρεάν. Για να το αποκτήσετε, απλά ζητήστε το στον ιστότοπο της τράπεζας κάνοντας κλικ εδώ.

  Αυτή η εικονική κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους εμπορικοί χώροι που προσφέρουν την κλασική τραπεζική κάρτα ως κάρτα πληρωμής. Η χρήση του είναι πολύ απλό. Απλά πρέπει Δημιουργήστε την εικονική σας τραπεζική κάρτα Συνδέοντάς το στην κλασική μπλε κάρτα σας. Για αυτό, πρέπει να ενημερωθεί το ποσό της συναλλαγής σας και η περίοδος εγκυρότητας.

  Για να αποκτήσετε δωρεάν την εικονική σας τραπεζική κάρτα στο Fortuneo, πρέπει πρώτα να την ζητήσετε στον ιστότοπό τους

  Η ελεύθερη εικονική τράπεζα τράπεζας τράπεζας

  Αντιμέτωπος επιτυχία Εικονικές τραπεζικές κάρτες, ο Boursorama Banque αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του υπηρεσία: το Πληρωμή από την Paylib. Αυτό το νέο σύστημα λειτουργεί από τον ίδιο τρόπο από αυτό των εικονικών τραπεζικών καρτών. Κατά τη διάρκεια της πληρωμής στο Διαδίκτυο, το Paylib σας επιτρέπει να πληρώσετε κάθε παραγγελία χωρίς να εισάγετε τα τραπεζικά σας στοιχεία. Απαιτούνται μόνο η διεύθυνση e-mail και ο κωδικός πρόσβασης κατά τη σύνδεση με την υπηρεσία Paylib

  Για να υποβάλετε το αίτημα, μεταβείτε στον ιστότοπο Boursorama Banque.

  Τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας:

  • Πακέτο : Εγγραφή, η πρόσβαση στην υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν. Δεν δημιουργούνται αμοιβές
  • Απλότητα : Οι πληρωμές σας επικυρώνονται και γίνονται αποδεκτές σε μερικά κλικ. Μόνο το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασής σας πρέπει να ενημερώνονται κατά τη διάρκεια της πληρωμής σας
  • Ασφάλεια : Τα τραπεζικά σας στοιχεία δεν ενημερώνονται ποτέ. Κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα δεν αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας και τίποτα δεν κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.

  Για να αποκτήσετε την δωρεάν εικονική σας τραπεζική κάρτα στο Boursorama Banque, πρέπει να την ζητήσετε στον ιστότοπό τους

  Τι είναι μια εικονική τραπεζική κάρτα ?

  Αυτή είναι μια κάρτα που επιτρέπει στους ανθρώπους Σε σύνδεση. Βρήκατε το προϊόν που σας ταιριάζει ? Έχετε μόνο μία επιθυμία, αγοράστε το ? Με την εικονική τραπεζική κάρτα, κάντε τη βύθιση ! Η αρχή είναι πολύ απλή: η τράπεζα παρέχει στους πελάτες της, επιθυμώντας να αγοράσει ένα προϊόν στο Διαδίκτυο, Ένας μοναδικός αριθμός συνδέεται με τη φυσική τους κάρτα. Αυτό το εφήμερο ζήτημα ισχύει μόνο για ένα Μόνο δικτυακός τόπος εμπόρου και για καθορισμένη περίοδο.

  Πώς να πληρώσετε στο διαδίκτυο με μια εικονική τραπεζική κάρτα ?

  Όλοι οι κάτοχοι μιας εικονικής τραπεζικής κάρτας μπορούν Σε σύνδεση τις αγορές τους. Αυτό το νέο μέσο λειτουργεί ως κλασική μπλε κάρτα, αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι είναι εξαιρετικά ασφαλές. Πράγματι, μόλις εντοπίσατε το προϊόν των ονείρων σας στο διαδίκτυο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το αγοράσετε. Με την ελεύθερη εικονική σας κάρτα, έχετε έναν SO -CALLED NUMBER βραχύβιος Ισχύει μόνο για ένα Μόνο ιστότοπος εμπόρου, ΕΝΑ μοναδικό ποσό και για ένα συγκεκριμένη περίοδος.

  Σημείωση: Κάθε νέα αγορά σε έναν εμπορικό ιστότοπο, ένα e-numéro σας απονέμεται.

  Για ηλεκτρονική πληρωμή μέσω αυτής της εικονικής κάρτας, δύο επιλογές είναι διαθέσιμα σε εσάς:

  • Μετά τη συνδρομή στην υπηρεσία εικονικής τραπεζικής κάρτας στην τράπεζά σας, το Κατεβάστε Το λογισμικό αφιερωμένο σε αυτήν την κάρτα προσφέρεται σε εσάς. Η πρόσβαση στη διεπαφή είναι από οποιοδήποτε υποστήριξη (υπολογιστής, κινητό και tablet) και γίνεται απευθείας μέσω η καρτέλα Διατίθεται στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε να συνδεθείτε με το αναγνωριστικό και τον κωδικό πρόσβασης που σας παρέχεται κατά την εγγραφή σας.
  • Στον ιστότοπο κάθε τράπεζας, α ασφαλές περιβάλλον διασύνδεσης Δώστε πρόσβαση στον ιστότοπο αφιερωμένο στην εικονική τραπεζική κάρτα.

  Πώς λειτουργεί αυτή η διάσημη εικονική κάρτα ?

  Έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία αφιερωμένη στην εικονική τραπεζική κάρτα ? Τοποθετήστε τώρα στην πράξη ! Πρώτον, είναι απαραίτητο να Δημιουργήστε την εικονική σας τραπεζική κάρτα που συνδέεται με την πραγματική πιστωτική σας κάρτα. Για αυτό, το Ποσό της συναλλαγής σας, η περίοδος εγκυρότητας Πρέπει να υποδεικνύεται η επιλεγμένη για την εικονική σας κάρτα. Μείνε ήσυχος ! Αυτά τα δύο δεδομένα δίνονται από τον εαυτό σας. Όλα είναι στη θέση τους ? Τώρα αγοράστε το προϊόν που θέλετε.

  Εικονικές τραπεζικές κάρτες, ένα πολύ ασφαλές μέσο πληρωμής

  Οι δωρεάν εικονικές τραπεζικές κάρτες είναι Εξαιρετικά μέσα πληρωμής που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο πειρατείας και απάτης. Όπως εξηγήθηκε προηγουμένως, κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών σας αγορών, Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε τα πραγματικά τραπεζικά σας στοιχεία. Ένα e-numéro σας απονέμεται για κάθε ιστότοπο εμπόρου, για καθορισμένη περίοδο και για ένα δεδομένο ποσό.

  Κάντε όλους τους ιστότοπους πωλήσεων σε απευθείας σύνδεση αποδέχονται πληρωμή με εικονική τραπεζική κάρτα ?

  Σε όλους τους κυβερνοεγκαταστάσεις που δέχονται πληρωμή με τραπεζική κάρτα, το Ο ρύθμιση εικονικής τραπεζικής κάρτας είναι δυνατός. εχ ναι ! Λάβετε υπόψη ότι η δωρεάν εικονική σας κάρτα είναι ένα συμπλήρωμα στην πραγματική πιστωτική σας κάρτα. Είναι επομένως δυνατό να κάνετε τις ηλεκτρονικές σας αγορές με ασφάλεια. Σε Γαλλία και στο εξωτερικό και στο Όλα τα νομίσματα, Η δωρεάν εικονική τραπεζική κάρτα σας λειτουργεί. Ωστόσο, εάν ένας έμπορος ζητήσει ένα έγγραφο για να ελέγξει την ταυτότητά σας κατά την παράδοση, η εικονική σας τραπεζική κάρτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως απόδειξη.

  Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ελεύθερης εικονικής τραπεζικής κάρτας ?

  Όπως υποδεικνύεται στον τίτλο του, ορισμένες τράπεζες όπως το Fortuneo ή το Boursorama Banque προσφέρουν μια εικονική τραπεζική κάρτα εντελώς δωρεάν. Ένα πραγματικό πλεονέκτημα γιατί Δεν δημιουργούνται αμοιβές.

  Το δεύτερο πλεονέκτημα, και όχι λιγότερο, είναι ότι αυτός ο τύπος μπλε κάρτα είναι εξαιρετικά. Χάρη στον εφήμερο αριθμό που αποδίδεται, δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα δεν ενημερώνεται, Τίποτα δεν κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο Και δεν αποθηκεύεται στον υπολογιστή. Αυτή η εικονική κάρτα χρησιμοποιείται επίσης Η πλειοψηφία των ιστότοπων πωλήσεων στο διαδίκτυο Προσφορά πληρωμής με τραπεζική κάρτα. Σήμερα, όλα μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο, είναι διαθέσιμα όλα τα είδη προϊόντων. Σε μερικά κλικ, επιλέξτε το προϊόν που θέλετε και πληρώστε το σε όλα τα γαλήνια. Με αυτήν την εικονική τραπεζική κάρτα, Πληρώστε για ένα ήσυχο μυαλό !

  Τέλος, με μια εικονική τραπεζική κάρτα, μπορείτε να ρυθμίσετε πολλές φορές. Ένα ενδιαφέρον σύστημα όταν δεν θέλετε να πληρώσετε τα πάντα ταυτόχρονα, όχι ?

  Γιατί είναι ενδιαφέρον να επιλέξουμε μια δωρεάν εικονική τραπεζική κάρτα ?

  Στη σημερινή κοινωνία, συνεχίζεται ο αριθμός των ηλεκτρονικών αγορών αυξάνουν. Εμφανίζονται επίσης νέες μέθοδοι πληρωμής. Από την άλλη πλευρά, ένα πρόβλημα παραμένει: όλο και περισσότεροι άνθρωποι είναι ύποπτοι όταν η ηλεκτρονική πληρωμή, καθώς οι προσπάθειες απάτης και πειρατείας είναι πολλαπλές. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό το φαινόμενο, τα τραπεζικά ιδρύματα προσφέρουν δωρεάν εικονικές τραπεζικές κάρτες.

  Πολύ αποτελεσματικό και απλό στη χρήση τους, αυτές οι εικονικές κάρτες Εργαστείτε σαν συμβατικές τραπεζικές κάρτες. Δεν θα δείτε καμία διαφορά !

  Η ελεύθερη εμφάνιση Από αυτές τις κάρτες είναι φυσικά πολύ ενδιαφέρουσα. Το μηδέν ευρώ δεν πρέπει να δαπανηθεί για μια εικονική τραπεζική κάρτα. Ενδιαφέρον, δεν είναι αυτό ?

  Μερικές συμβουλές για χρήση και ασφάλεια

  • Η εικονική τραπεζική κάρτα είναι ένας καλός τρόπος για τους ανθρώπους που επιθυμούν να καθησυχαστούν στις ηλεκτρονικές πληρωμές τους. Το e-numéro σας είναι πολύ Δύσκολο να χαράξω Δεδομένου ότι αυτό είναι μοναδικός Και χρησιμοποιήσιμος Μόνο σε έναν μόνο εμπορικό ιστότοπο και για μία συναλλαγή.
  • Πριν χρησιμοποιήσετε μια εικονική τραπεζική κάρτα, μάθετε για το εγγυήσεις, ΑΣΦΑΛΙΣΗ και ακόμα βοήθεια. Τις περισσότερες φορές, αυτές είναι οι ίδιες συνθήκες με τη συμβατική μπλε κάρτα σας, αλλά είναι, το ίδιο, σημαντικό να μάθετε πολύ πριν.
  • Όπως αναφέρεται παραπάνω, ο αριθμός της εικονικής τραπεζικής σας κάρτας ισχύει μόνο για μια ενιαία συναλλαγή. Επομένως, είναι σημαντικό να υποδείξετε σαφώς το ακριβές ποσό της αγοράς σας.

  Οι εικονικές τραπεζικές κάρτες έχουν γίνει, σήμερα, Μέθοδος πλήρους πληρωμής πολύ χρήσιμο και αποτελεσματικό. Γρήγορα, εξασφαλίζουν τους διαδικτυακούς κανονισμούς με κίνδυνο ελάχιστης πειρατείας και απάτης. Η συνδρομή τους είναι επίσης πολύ εύκολο. Σε λίγα λεπτά, ενεργοποιείται η εικονική τραπεζική σας κάρτα. Από την πλευρά των τιμών, είναι εντελώς Ελεύθερος. Με αυτήν την δωρεάν εικονική τραπεζική κάρτα, αφρός κυμάτων, αγορά Και ξοφλώ με ασφάλεια !

  Χρησιμοποιώντας τη νέα σας τραπεζική κάρτα, αμέσως μετά τη συνδρομή και ακόμη και πριν το λάβετε είναι τώρα δυνατό για τους πελάτες Boursorama Banque

  Οι πελάτες του Boursorama Banque μπορούν πλέον.

  Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

  Οπτική της κάρτας Virtual Bank of Mobile Bank

  Στο τρέχον πλαίσιο, οι προθεσμίες για τις τραπεζικές κάρτες αποστολής είναι αβέβαιες και πιο συχνά επιμήκεις. Η Boursorama Banque προσφέρει στους πελάτες που έχουν μόλις εγγραφεί σε μια νέα κάρτα, μια άμεση λύση για να τους επιτρέψει να κάνουν τις πληρωμές τους πριν λάβουν ακόμη και την τραπεζική κάρτα στο σπίτι.

  Για το λόγο αυτό, μόλις εγγραφεί η τραπεζική κάρτα, ο πελάτης λαμβάνει, στην περιοχή του πελάτη του Boursorama Banque Mobile Application, την εικονική του κάρτα και στη συνέχεια, σε μερικά κλικ, να το εγγραφεί σε ένα πορτοφόλι (Apple Pay ή Google Pay) για μελλοντικές πληρωμές για κινητά σε εξοπλισμένους εμπόρους. Έτσι, ο πελάτης κάνει τις αγορές του αμέσως χωρίς όριο ποσού*.

  Ο Benoit Grisoni, Διευθύνων Σύμβουλος της Boursorama, δήλωσε: “Με την αύξηση του ανώτατου ορίου πληρωμής χωρίς κάρτα επαφής σε € 50, αποτελεσματική από τις 27 Απριλίου για τους πελάτες Boursorama Banque και την εικονική τραπεζική κάρτα που διατίθεται από τη συνδρομή της, σε πραγματικό χρόνο και χωρίς περιορισμό ποσών, το Boursorama ενισχύει την απλότητα της πρόσβασης σε κινητά και χωρίς επαφή πληρωμής για τους πελάτες της. »»

  * Υπό τις συνθήκες των οροφών της συνδρομής τραπεζικής κάρτας

  Μετά το N26, ο Boursorama Banque ανακοινώνει την “εικονική” τραπεζική του κάρτα

  Το Boursorama Banque διευκολύνει τα πρώτα βήματα των χρηστών του.

  Δημοσιεύθηκε στις 29 Απριλίου 2020 στις 3 μ.μ. 19 λεπτά

  Αμοιβή μήλου

  Στις αρχές Απριλίου, το γερμανικό Neo-Banque N26 ανακοίνωσε την έναρξη μιας εικονικής κάρτας που επιτρέπει στους νέους χρήστες της να επωφεληθούν από τη λύση πριν ακόμη λάβουν τη φυσική τους κάρτα στο σπίτι.

  Μια εικονική και προσωρινή κάρτα

  Στο τρέχον πλαίσιο, ενώ οι χρόνοι αποστολής καρτών μπορούν να επεκταθούν, είναι το Boursorama Banque στροφή για να ανακοινώσει ένα μέτρο για να επιταχύνει τη διαδικασία για τους νέους πελάτες της. Μετά τη συνδρομή τους, προσφέρεται αυτόματα μια εικονική τραπεζική κάρτα για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει το τελευταίο, χωρίς να περιμένει την τελική τους κάρτα.

  Αυτή η εικονική κάρτα είναι προσωρινή και πρέπει να προστεθεί σε ένα πορτοφόλι Apple Pay ή Google Pay για χρήση. Αυτές οι λύσεις πληρωμών κινητής τηλεφωνίας καθιστούν δυνατή τη μετατροπή ενός smartphone σε εναλλακτική λύση στην τραπεζική κάρτα. Στη συνέχεια, θα είναι αρκετό για να φέρει το τελευταίο πιο κοντά σε ένα τερματικό επαφής χωρίς επαφή. Σε αντίθεση με μια κάρτα χωρίς επαφή, η πληρωμή κινητής τηλεφωνίας δεν είναι, ωστόσο,.

  Ο Γενικός Διευθυντής του Boursorama Banque μας είπε πριν από λίγες ημέρες ότι η ηλεκτρονική τράπεζα είχε ωθήσει έντονα τους πελάτες της να στραφούν σε κινητά πληρωμή για να μειώσουν τον κίνδυνο διάδοσης του ιού. Η εγκατάσταση έστειλε ιδιαίτερα μια ειδοποίηση στους χρήστες της για να καταγράψει την κάρτα τους στην Apple Pay ή στο Google Pay. Επίσης, επικύρωσε μια “αύξηση στο ανώτατο όριο πληρωμής χωρίς επαφή χωρίς επαφή σε € 50, αποτελεσματική από τις 27 Απριλίου”, επιβεβαίωσε ο Benoit Grisoni.

  Εάν αυτή η εικονική κάρτα δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση αποσύρσεων σε έναν διανομέα, ωστόσο, σας επιτρέπει να πληρώσετε για αγορές – τόσο σε καταστήματα όσο και στο Διαδίκτυο. Εκτός αυτής της περιόδου συνδρομής, η Boursorama Banque δεν προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα δημιουργίας εικονικής πιστωτικής κάρτας. Για να γίνει αυτό, θα είναι απαραίτητο να στραφείτε σε ηθοποιούς όπως το Revolut, ένα νεο-banque που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε σε όλη την απλότητα.