Άρνηση της επιστροφής επιστροφής πίσω αγορά

Επιστροφή επιστροφής επιστροφής

Σημειώστε ότι έχετε μόνο μια περίοδο 14 ημερών μετά την επιβεβαίωση της λήψης της απόσυρσής σας για να ενεργήσετε.

Άρνηση άρνησης ασφαλείας

Αγόρασα ένα iPhone 14 Pro περισσότερο από ένα μήνα πριν από το Backmarket πριν από ένα μήνα. Έχοντας λάβει το τηλέφωνο του κακού χρώματος και εκτός από αυτό χωρίς το αρχικό κουτί, ζήτησα επιστροφή στο backmarket. Είμαστε ένα μήνα αργότερα, δεν έχω ακόμη επιστραφεί, και το backmarket αρνείται να το πράξει. Μου ζήτησα να πάω και να υποβάλω μια καταγγελία, σωρούς απόδειξης, έκανα όλα αυτά κατόπιν αιτήματός τους, στο τέλος να λάβω ένα απλό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μου λέει να μην θέλω να με επιστρέψω. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν άλλοι που έχετε βιώσει ένα παρόμοιο πράγμα μαζί τους? Σκοπεύω να πάω και να υποβάλω καταγγελία, αλλά αυτή τη φορά εναντίον τους.

Απλώς καταναλώστε τον ηθοποιό *****
Μηνύματα: 5291 Αποθηκεύσετε: 19 Αυγούστου 2014, 18:46

Απ: άρνηση άρνησης ασφαλείας

Μήνυμα κατά σωστά »11 Ιουλίου. 2023, 05:53

Γεια σας Brithou,
Κατά την ανάγνωση της ιστορίας σας, η υποδοχή ενός στοιχείου που δεν είναι το σωστό χρώμα από αυτό που έχει παραγγείλει χωρίς το αρχικό του κουτί δεν δικαιολογεί την κατάθεση καταγγελίας. τι τίτλος ? Και είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι έγινε αποδεκτό.

Πράγματι, αυτό είναι απλώς μια έλλειψη συμμόρφωσης του ακινήτου που προβλέπεται στο άρθρο L217-3 του κώδικα των καταναλωτών:

“Ο πωλητής εκδίδει ένα ακίνητο σύμφωνα με τη σύμβαση καθώς και τα κριτήρια που ορίζονται στο άρθρο l. 217-5.
Ανταποκρίνεται στα υπάρχοντα σφάλματα συμμόρφωσης κατά τη στιγμή της παράδοσης του ακινήτου κατά την έννοια του άρθρου l. 216-1, που εμφανίζονται μέσα σε δύο χρόνια από αυτό ..

Ο πωλητής πληροί επίσης, κατά τη διάρκεια των ίδιων προθεσμιών, ελαττώματα συμμόρφωσης που προκύπτουν από τη συσκευασία … “

Επιστρέψτε στον πωλητή κυματίζοντας τη νομική εγγύηση συμμόρφωσης με την οποία κρατείται νομικά.

Τι να κάνετε σε περίπτωση διαφορών ?

 • ΜΕΓΑΛΟ’Ufc-que choisir σας βοηθά με την υπηρεσία του Online θεραπεία διαφορών.

Το que choisir σας προσφέρει επίσης

 • Στήριγμα
 • Backmarket – Apple iPhone 7 Ανακατασκευάστηκε
 • Backmarket – Samsung Galaxy S7 Recondified
 • Συγκριτική σύγκριση smartphones (Συγκριτικός)
 • Σύγκριση e-merchant (Ικανοποίηση)

Ο Britchou καταναλώνει τον ηθοποιό *
Μηνύματα: 4 Αποθηκεύσετε: 10 Ιουλίου. 2023, 18:21

Απ: άρνηση άρνησης ασφαλείας

Μήνυμα κατά Βρετανός »11 Ιουλίου. 2023, 11:48

Πρώτα απ ‘όλα σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Η ανησυχία είναι ότι ο πωλητής λέει ότι έχει στείλει το σωστό χρώμα καλά όταν αυτό δεν συμβαίνει. Επίσης, όταν έστειλα την απόδειξη που ζητήθηκε από το backmarket, μειώνουν την πρόσβαση στον λογαριασμό μου (περισσότεροι τρόπος σύνδεσης με αυτό). Ανταλλάσσω μαζί τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ξαφνικά, αλλά ακόμη και εκεί δεν απαντούν πλέον. Ξέχασα ότι η πληρωμή είχε γίνει με το PayPal, οπότε ξεκίνησα μια διαφορά στο PayPal, χωρίς πολύ ελπίδα. Εκτός αυτού, σαν φτωχός ηλίθιος δεν σκέφτηκα να τραβήξω φωτογραφίες.

Απλώς καταναλώστε τον ηθοποιό *****
Μηνύματα: 5291 Αποθηκεύσετε: 19 Αυγούστου 2014, 18:46

Απ: άρνηση άρνησης ασφαλείας

Μήνυμα κατά σωστά »11 Ιουλίου. 2023, 12:15

Η ανησυχία είναι ότι ο πωλητής λέει ότι έχει στείλει το σωστό χρώμα καλά

Αλλά, πρέπει να είναι σε θέση να το αποδείξει.

Και στο πλευρό σας, τραβώντας μια φωτογραφία του φορητού υπολογιστή αυτού του χρώματος δείχνει μόνο ότι έχετε ένα τηλέφωνο αυτού του χρώματος, και όχι ότι ήταν στο πακέτο.

Και γιατί, να μην στείλει ένα LRAR σε αυτήν την εταιρεία που ονομάζεται Jung SAS (πίσω αγορά είναι το εμπορικό όνομα) που έχει την έδρα της στη:

199 Rue Championnet 75018 Παρίσι

Ο Britchou καταναλώνει τον ηθοποιό *
Μηνύματα: 4 Αποθηκεύσετε: 10 Ιουλίου. 2023, 18:21

Απ: άρνηση άρνησης ασφαλείας

Μήνυμα κατά Βρετανός »11 Ιουλίου. 2023, 13:50

Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Ναι, θα εξετάσω αυτήν την επιλογή. Χονδρικά ?

Απλώς καταναλώστε τον ηθοποιό *****
Μηνύματα: 5291 Αποθηκεύσετε: 19 Αυγούστου 2014, 18:46

Απ: άρνηση άρνησης ασφαλείας

Μήνυμα κατά σωστά »11 Ιουλίου. 2023, 18:03

Υπενθυμίστε στα γεγονότα με τη χρονολόγηση τους, λέγοντας ότι ανυψώνετε την έλλειψη συμμόρφωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου L217-3 του κώδικα καταναλωτών που δηλώνει ότι: (Γράψτε ολόκληρο το κείμενο παρακάτω)

“Ο πωλητής εκδίδει ένα ακίνητο σύμφωνα με τη σύμβαση καθώς και τα κριτήρια που ορίζονται στο άρθρο l. 217-5.
Ανταποκρίνεται στα υπάρχοντα σφάλματα συμμόρφωσης κατά τη στιγμή της παράδοσης του ακινήτου κατά την έννοια του άρθρου l. 216-1, που εμφανίζονται μέσα σε δύο χρόνια από αυτό ..

Ο πωλητής πληροί επίσης, κατά τη διάρκεια των ίδιων προθεσμιών, ελαττώματα συμμόρφωσης που προκύπτουν από τη συσκευασία … “

Και ότι λόγω της πρώτης παραγράφου του άρθρου L217-8 του ίδιου προαναφερθέντος κώδικα που προβλέπει ότι: (γράψτε όλο το κείμενο παρακάτω):

“Σε περίπτωση έλλειψης συμμόρφωσης, ο καταναλωτής δικαιούται τη συμμόρφωση του ακινήτου με επισκευή ή αντικατάσταση ή, αποτυγχάνοντας σε αυτό, τη μείωση της τιμής ή την επίλυση της σύμβασης, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στο παρόν υποτμήμα” ;

Σας ζητώ να προχωρήσετε με τη σειρά … (Κάντε την επιλογή σας: Επισκευή, μείωση ή αντικατάσταση) Υπενθυμίζοντας ότι αυτή η νομική εγγύηση είναι δημόσιας τάξης.

Επιστροφή επιστροφής επιστροφής

Η Back Market είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος πωλήσεων τηλεφώνου και συσκευές πολυμέσων που έχουν ανακατασκευαστεί. Όταν οι τιμές πετούν μακριά όταν θέλετε να αγοράσετε ένα smartphone, πληρώστε φθηνότερα για αντικείμενα φαίνεται να είναι καλή ιδέα. Εάν το 90% των περιπτώσεων στην πλάτη της αγοράς εγγυάται την κατάλληλη λειτουργία των συσκευών που πωλούνται στον ιστότοπό της, ορισμένες δυσλειτουργίες ζητούν να επισκευαστούν για να επισκευαστούν. Τότε πώς Λάβετε την επιστροφή ενός στοιχείου που αγοράστηκε στην πίσω αγορά ?

να επιστραφεί από τη μαύρη αγορά

Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Epingler στο Pinterest

Ζητήστε την ακύρωση μιας παραγγελίας από την πλάτη της αγοράς υπό το δικαίωμα απόσυρσης

Όπως υποδεικνύεται από το άρθρο L 221-18 του κώδικα καταναλωτών, ο αγοραστής ενός άρθρου που καταβάλλεται στον ιστότοπο Πίσω αγορά έχει νομική περίοδο απόσυρσης 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που ακολουθεί την παράδοση του εξοπλισμού.

Αυτό το δικαίωμα προβληματισμού δεν χρειάζεται να δικαιολογηθεί από τον καταναλωτή που πρόκειται να εφαρμοστεί. Για να παίξετε αυτό το δικαίωμα για να κάνετε λάθη, απλά κατεβάστε τη φόρμα απόσυρσης που προσφέρεται στον ιστότοπο της μάρκας και στείλτε το σωστά, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής ενός ηλεκτρονικού μηνύματος από την περιοχή του πελάτη σας.

Μόλις ενεργήσει, το αίτημα για παραίτηση πρέπει να ακολουθείται από την επιστροφή του εντολής αντικειμένου.

Για Βρείτε τη διεύθυνση επιστροφής, Συνδεθείτε στον λογαριασμό πελάτη σας και κάντε κλικ στην καρτέλα “Επικοινωνία με τον πωλητή”, θα πρέπει εύκολα να βρείτε τα σωστά στοιχεία επικοινωνίας για να επιστρέψετε τον εξοπλισμό σας.

Σημειώστε ότι έχετε μόνο μια περίοδο 14 ημερών μετά την επιβεβαίωση της λήψης της απόσυρσής σας για να ενεργήσετε.

Ποια είναι η περίοδος απόσυρσης στην πίσω αγορά ?

Στην πίσω αγορά, οι επιστροφές μπορούν να είναι εφικτές μόνο στο πλαίσιο του δικαιώματος απόσυρσης. Αυτό το δικαίωμα απόσυρσης αντιστοιχεί σε α Περίοδος 30 ημερών μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Εάν το διατεταγμένο προϊόν δεν σας ταιριάζει ή μόλις αλλάξατε γνώμη, έτσι έχετε 30 ημέρες για να το επιστρέψετε. Μόλις περάσει αυτή η περίοδος, το προϊόν έχει εγγύηση που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από επισκευή ή ανταλλαγή.

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη το προϊόν σας και η κατάσταση της παραγγελίας “πληρώνεται”, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα αυτόματη ακύρωση. Όταν η παραγγελία “επικυρώνεται”, δεν μπορείτε πλέον να ακυρώσετε χωρίς να επικοινωνήσετε απευθείας απευθείας. Για να ακυρώσετε μια παραγγελία που δεν έχει ακόμη επικυρωθεί από τον έμπορο, μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας και κάντε κλικ στα ακόλουθα τμήματα:

 • “Οι παραγγελίες μου”
 • “Αποκτήστε βοήθεια”
 • «Δηλώστε ένα νέο πρόβλημα»
 • “Θα ήθελα να ακυρώσω την παραγγελία μου”
 • “Επιβεβαιώστε την ακύρωση”.

Ποια είναι η διαδικασία αποζημίωσης στην πίσω αγορά ?

Για να λάβετε επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αντικειμένου σας, πρέπει Επικοινωνήστε απευθείας με το Reconditioner Από τον λογαριασμό σας πελάτη.

 • Κάντε κλικ στο “Οι εντολές μου”
 • Στη συνέχεια, “λάβετε βοήθεια”.

Πλήρης επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση πλήρους αποζημίωσης, γίνεται η μεταφορά απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό συνδέεται με την κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της αγοράς σας σε ένα Προθεσμία 72 ώρες εργασίας.

Μερική αποζημίωση

Η μερική επιστροφή καλύπτει μόνο το κόστος αποστολής ή μέρος της αξίας του άρθρου. Γίνονται μερικές αποζημιώσεις στο εικονικό πορτοφόλι του λογαριασμού πελάτη σας. Για να μεταφέρετε χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και μεταβείτε στην ενότητα “Τα άλλα πράγματα”.

Επιστρέψτε τις πληροφορίες στο RIB σας, συμπεριλαμβανομένου του IBAN, προκειμένου να κάνετε τη μεταφορά στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Όπως και με την πλήρη επιστροφή, η περίοδος αυτής της μεταφοράς είναι 72 ώρες εργασίας.

Σημειώστε ότι μόλις ληφθεί το προϊόν, ο ανακατασκευαστής έχει 3 ημέρες για επιστροφή χρημάτων. Επιπλέον, εάν το προϊόν έχει μεγάλη αποτυχία ή ελάττωμα, ο ανακατασκευαστής πρέπει να σας στείλει Επιστροφή στα έξοδα του. Μην διστάσετε να του υπενθυμίσετε να σας στείλει αυτό το κουπόνι επιστροφής στην υπηρεσία σας.

Πώς να ανταλλάξετε ένα προϊόν στην πίσω αγορά ?

Εάν έχετε λάβει ένα ελαττωματικό προϊόν και δεν θέλετε να επιστρέψετε, μπορείτε επίσης Αίτηση για ανταλλαγή. Για να το κάνετε αυτό, απλά Αναφέρετε το πρόβλημα στον πωλητή εντός 72 ωρών μετά την παραλαβή του άρθρου σας. Θα χρειαστεί να συμμετάσχετε φωτογραφίες ή βίντεο στο μήνυμά σας για να αποδείξετε ότι το άρθρο είναι ελαττωματικό.

Εάν το στοιχείο είναι διαθέσιμο, ο πωλητής σας στέλνει ένα κουπόνι επιστροφής με δικά του έξοδα και σας λέει τη διαδικασία επιστροφής. Εάν το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο, ο πωλητής σας επιστρέφει πλήρως.

Πώς να επικοινωνήσετε με την αγορά πίσω ?

Εάν δεν έχετε βρει ακόμα μια λύση στο πρόβλημά σας, γνωρίζετε ότι είναι πάντα δυνατόν Επικοινωνήστε με την αγορά μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω email Στην ακόλουθη διεύθυνση: Γεια σας@backmarket.Fr. Μην ξεχάσετε να υποδείξετε τα αναγνωριστικά σας και τον αριθμό παραγγελίας σας για να αποκτήσετε γρήγορη και αποτελεσματική υποστήριξη.

Πόσο καιρό θα επιστραφεί από την Back Market ?

Μετά την παραλαβή του άρθρου σας, Η πίσω αγορά θα επιστρέψει το προϊόν εξετάζοντας το συνολικό ποσό της αγοράς σας (περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής), αλλά δεν θα είναι σε θέση να καλύψει τα έξοδα επιστροφής που θα παραμείνει ευθύνη σας. Στη συνέχεια, βασίζεστε σε μέγιστη διάρκεια 14 ημερών, έτσι ώστε η Blackmarket να σας επιστρέψει.

Francoise Martin Laval

Francoise Martin-Laval

Σύμβουλος για το ιστολόγιο SE-Faire-Rembourse.fr, έχω αποφοιτήσει από το 2002 από ένα dut info-com. που αποκτήθηκε στο Rennes, Option Journalism. Μετά από μια εμπειρία στο εξωτερικό για σχεδόν τρία χρόνια, επέστρεψα στη Γαλλία και εργάστηκα ως συντάκτης για την εσωτερική εφημερίδα της εταιρείας που με απασχολούσε. Όταν η ομάδα σχηματίστηκε για να αναπτύξει ένα έργο ιστότοπου που αποσκοπούσε να βοηθήσει τους καταναλωτές να βρουν λύσεις στα θέματα επιστροφής τους, μπήκα αμέσως στην ιδέα. Επειδή είμαι στενά πεπεισμένος ότι κάθε πρόβλημα έχει πάντα τη λύση του. Μη διστάσετε να μου αφήσετε τα σχόλιά σας και τα σχόλιά σας, διότι δεν έχει σημασία να μάθετε πώς θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος για εσάς ! Χαρούμενη ανάγνωση σε όλους και σε βλέπω σύντομα !