Δωρεάν εφαρμογή γιόγκα: Αξίζουν όλοι?, Εφαρμογές γιόγκα στο σπίτι: Η επιλογή μας

Εφαρμογές γιόγκα στο σπίτι: Η επιλογή μας

Το πλεονέκτημα μιας εφαρμογής είναι η εξαιρετικά πρακτική μορφή της. Το έχετε πάντα στο χέρι και μπορείτε να το ρίξετε ή θέλετε και όταν θέλετε ! Ποιες είναι οι εφαρμογές που προσφέρουν δωρεάν μαθήματα και πώς να γνωρίζετε ποια θα επιλέξετε ? Ακολουθεί μια επισκόπηση των πιο χρήσιμων δωρεάν εφαρμογών γιόγκα.

Δωρεάν εφαρμογή γιόγκα: Αξίζουν όλοι ?

Δωρεάν εφαρμογή γιόγκα: Αξίζουν όλοι;

Ψάχνετε να μπείτε στην πρακτική της γιόγκα και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε ? Σήμερα υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές γιόγκα που σας επιτρέπουν να εισαγάγετε τον εαυτό σας στο Asanas.

Το πλεονέκτημα μιας εφαρμογής είναι η εξαιρετικά πρακτική μορφή της. Το έχετε πάντα στο χέρι και μπορείτε να το ρίξετε ή θέλετε και όταν θέλετε ! Ποιες είναι οι εφαρμογές που προσφέρουν δωρεάν μαθήματα και πώς να γνωρίζετε ποια θα επιλέξετε ? Ακολουθεί μια επισκόπηση των πιο χρήσιμων δωρεάν εφαρμογών γιόγκα.

Daily Yoga: Η πιο διάσημη εφαρμογή γιόγκα

Η καθημερινή γιόγκα είναι αναμφισβήτητα οι πιο γνωστές εφαρμογές γιόγκα. Είναι αναγνωρισμένο από περισσότερους από 60 εκατομμύρια χρήστες.

Η καθημερινή γιόγκα είναι μια πολύ πλήρης εφαρμογή. Προσφέρει περισσότερα από 70 προγράμματα γιόγκα, 500 μαθήματα που κυμαίνονται από 5 έως 60 λεπτά καθώς και διαλογισμό και ασκήσεις αναπνοής.

Η καθημερινή διεπαφή γιόγκα είναι ευχάριστη στη χρήση. Τα βίντεο είναι σαφή που τα καθιστά εύκολο να ακολουθήσουν. Η εφαρμογή παραθέτει περισσότερους από 20 πιστοποιημένους δασκάλους γιόγκα που σας καθοδηγούν στην πρακτική σας. Ανάλογα με τους στόχους και τις επιθυμίες σας, η καθημερινή γιόγκα προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά.

Για παράδειγμα, μπορείτε να προσαρμόσετε το επίπεδο δυσκολίας, το στυλ της γιόγκα και τη διάρκεια της άσκησης. Η εφαρμογή είναι επίσης συμβατή με άλλα προγράμματα υγείας, τα οποία θα σας επιτρέψουν να ακολουθήσετε τις προσπάθειές σας στις προσπάθειες, τις θερμίδες που δαπανώνται και το χρόνο πρακτικής. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε 7 γλώσσες και είναι συμβατή με το Android και το iOS.

5 λεπτά γιόγκα: Η ιδανική εφαρμογή γιόγκα για αρχάριους και εκείνους που δεν έχουν χρόνο

5 λεπτά γιόγκα είναι όπως υποδηλώνει το όνομά της, μια εφαρμογή που προσφέρει να ανακαλύψει και να ασκήσει αρκετές στάσεις γιόγκα σε 5 λεπτά την ημέρα.

Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για αρχάριους, επειδή χρειάζεται το χρόνο να αναλύσει τις στάσεις για να τις κατανοήσουμε καλύτερα. Το ισχυρό του σημείο είναι επίσης η μορφή του ! 5 λεπτά, μπορεί να φαίνεται λίγο, αλλά είναι ιδανικό για την εκμάθηση γιόγκα και στέκεται για τακτική πρακτική.

Ο καθένας μπορεί να βρει 5 λεπτά στην ημέρα τους για να κάνει μερικές ασκήσεις. Οι συνεδρίες 5 λεπτών γιόγκα είναι χρονομετρημένες, ώστε να παρακολουθείτε τη διάρκεια της πρακτικής σας και το χρόνο που αφιερώνετε σε κάθε στάση. Η σειρά των στάσεων αναπτύσσεται για να αναπτύξει δύναμη και ευελιξία στις συνεδρίες.

Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play.

Down Dog: Η εφαρμογή που προσφέρει μαθήματα Yoga Maade -Made Yoga

Το Down Dog είναι μια εφαρμογή αναφοράς γιόγκα. Το όνομά του προέρχεται από τη διάσημη στάση του σκύλου στον κάτω όροφο. Η ιδιαιτερότητα αυτής της εφαρμογής είναι να προσφέρει περισσότερες από 60.000 διαφορετικές διαμορφώσεις, ώστε να μην επαναλαμβάνονται ακούραστα τις ίδιες κινήσεις. Σας προσφέρει λοιπόν μια συνεδρία Tailor -Made.

Για αρχάριους, η εφαρμογή έχει ένα πρόγραμμα τριών ημερών για να ανακαλύψει τις στάσεις βάσης γιόγκα. Για πιο έμπειρους επαγγελματίες, προσφέρει αρκετές επιλογές για να συνθέσουν την εξατομικευμένη ακολουθία του.

Μπορείτε προφανώς να επιλέξετε τον επιθυμητό τύπο γιόγκα:

  • Hatha;
  • Vinyasa;
  • Ashtanga;
  • Τονωτικό;
  • Ή γιν, αλλά αυτό δεν είναι όλο !

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το επίπεδο έντασης, το σώμα του σώματος που στοχεύει, τη διάρκεια της πρακτικής και το είδος της μουσικής που σας αρέσει στον μεγάλο κατάλογο τους. Το Down Dog σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια πρακτική γιόγκα που μοιάζει με τη νοοτροπία σας της στιγμής.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Apple Store και Play Store.

Asana Rebel: Η πιο σπορ εφαρμογή γιόγκα

Η Asana Rebel είναι μια εφαρμογή γυμναστικής εμπνευσμένη από τη γιόγκα. Προσφέρει μάλλον έντονες συνεδρίες των οποίων η διάρκεια πηγαίνει από 5 λεπτά έως μισή ώρα.

Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες της διάφορα προγράμματα κατάρτισης που επικεντρώνονται σε διαφορετικούς στόχους:

  • απώλεια βάρους ;
  • ενίσχυση των μυών
  • ευκαμψία.

Η διεπαφή είναι εύκολο στη χρήση και τα βίντεο είναι καλά εξηγούνται και λεπτομερή για να καθοδηγήσουν τους αρχάριους καθώς και τους επαγγελματίες πιο έμπειρους στις σωστές στάσεις.

Οι μορφές των ακολουθιών είναι σχετικά σύντομες που τους επιτρέπει να ενσωματώνονται εύκολα στην καθημερινή σας ρουτίνα. Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής επιτρέπει την πρόσβαση σε μερικά βίντεο που αλλάζουν κάθε μέρα.

Ωστόσο, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο και τις λειτουργίες της εφαρμογής, θα πρέπει να λάβετε συνδρομή. Το Asana Rebel είναι διαθέσιμο στο App Store και στο Google Play.

Πρέπει να γιόγκα: Η φινλανδική εφαρμογή γιόγκα που ανεβαίνει

Το Gotta Yoga είναι μια φινλανδική εφαρμογή που ξεκίνησε το 2017, η οποία έχει ήδη μεταφορτωθεί περισσότερο από ένα εκατομμύριο φορές. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει εκατό συνεδρίες γιόγκα για όλα τα επίπεδα. Τα μαθήματα παρέχονται από αρκετούς πιστοποιημένους δασκάλους γιόγκα. Η διάρκεια των ακολουθιών κυμαίνεται μεταξύ 5 λεπτών και 2 ωρών.

Η εφαρμογή εκτιμάται για τον κομψό σχεδιασμό της και για τις διαφορετικές κατηγορίες μαθημάτων γιόγκα. Από αυτές τις 100 συνεδρίες διαθέσιμες στην εφαρμογή, 12 μαθήματα γιόγκα είναι προσβάσιμα δωρεάν και χωρίς υποχρέωση. Εάν θέλετε να προχωρήσετε περαιτέρω και να συνεχίσετε να εξερευνήσετε την εφαρμογή Gotta Yoga, θα πρέπει τότε να εγγραφείτε. Η εφαρμογή μπορεί να μεταφορτωθεί από το Google Play and App Store.

Οι δωρεάν εφαρμογές γιόγκα μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε στην πρακτική της γιόγκα ή να διατηρήσετε την πρακτική σας, ειδικά εάν είστε σε διακοπές ή εν κινήσει. Είναι ένας σύμμαχος, ένα στούντιο μίνι τσέπης γιόγκα. Είναι ένα συμπληρωματικό εργαλείο για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια τακτική φυσική πρακτική γιόγκα.

Ωστόσο, μια αίτηση δεν θα αντικαταστήσει ποτέ έναν πραγματικό δάσκαλο που θα σας συμβουλεύσει και θα σας προσαρμόσει με εξατομικευμένο τρόπο. Σημειώστε επίσης ότι το όνομα “δωρεάν” μπορεί να είναι παραπλανητικό. Πράγματι, η δωρεάν έκδοση των εφαρμογών παραμένει αρκετά περιορισμένη. Αργά ή γρήγορα, θα ενθαρρύνετε μια συνδρομή να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εφαρμογές γιόγκα στο σπίτι: Η επιλογή μας

Με το άγχος της τρέχουσας ζωής, είναι απαραίτητο να συναντηθούμε και να δημιουργήσουμε μια φούσκα ηρεμίας. Η γιόγκα μπορεί να είναι ένας τέλειος σύμμαχος, ακριβώς όπως το smartphone σας. Δώστε ευελιξία στο σώμα σας, αναζητήστε ειρήνη του κεφαλιού και του νου ενώ φτάσετε στην πληρότητα: Εδώ είναι εφαρμογές για να αφιερώσετε λίγο χρόνο για εσάς και να εξασκηθείτε ελεύθερα γιόγκα.

Είτε ψάχνετε να ξεφύγετε από το καθημερινό άγχος, να κατευνάσετε το μυαλό σας, να ασκήσετε ένα άθλημα πιο λεπτό από ό, τι πηγαίνοντας στην αίθουσα bodybuilding ή για να ανακαλύψετε μια νέα φιλοσοφία, η γιόγκα θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Αλλά όπως κάθε πειθαρχία, είναι περίπλοκο να ξεκινήσετε πραγματικά. Η γιόγκα, ωστόσο, έχει το πλεονέκτημα ότι απαιτεί μικρό εξοπλισμό, μπορείτε να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας στο σπίτι χρησιμοποιώντας ένα απλό χαλί και να βρείτε στο Google Play Store μια εφαρμογή για να ανακαλύψετε τις διάφορες μορφές γιόγκα, Ashtanga, Vinyasa, Iyengar και βεβαιωθείτε ότι ασκείτε όπως θα έπρεπε.

Καθημερινή γιόγκα

Ανεξάρτητα από το επίπεδό σας, μπορείτε να ακολουθήσετε περισσότερα από 500 Asanas, 70 προγράμματα κατάρτισης και να μάθετε εκατοντάδες στάσεις χρησιμοποιώντας βίντεο. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ακολουθείτε ένα καθημερινό πρόγραμμα και να κάνετε προγράμματα από 5 έως 70 λεπτά, είτε θέλετε μια μακρά συνεδρία είτε απλά ένα σύντομο διάλειμμα. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από 20 αναγνωρισμένους δασκάλους γιόγκα για να σας προσφέρει παρακολούθηση για απώλεια βάρους, βελτιωμένο ύπνο ή πλήρη χαλάρωση. Η εφαρμογή προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες όπως ασκήσεις διαλογισμού ήχου και συγχρονισμός με δραστηριότητες Google Fit ή Apple. Μπορείτε επίσης να μεταδώσετε στις οθόνες σας ή να σας βοηθήσουμε με το συνδεδεμένο ρολόι σας.

Η καθημερινή γιόγκα σας προσφέρει τα πρώτα σας μαθήματα, αλλά τότε θα πρέπει να κάνετε μια αγορά εντός εφαρμογής σύμφωνα με το επιθυμητό πρόγραμμα.

Καθημερινή γιόγκα

Γιόγκα με το Gotta Joga

Το Gotta Joga είναι μια αρκετά κλασική εφαρμογή γιόγκα με τα διάφορα προγράμματα της, την εξατομικευμένη παρακολούθηση της εξέλιξης και δεκαπέντε δωρεάν συνεδρίες, για γιόγκες όλων των επιπέδων. Η ιδιαιτερότητά του είναι επίσης θεματικά προγράμματα για να κάνει γιόγκα με μια καρέκλα, για μια συνεδρία μετά το γραφείο, για τους αθλητές και τώρα επίσης με παιδιά. Αυτό το νέο πρόγραμμα διαιρείται από ηλικιακές ομάδες (3-5 έτη, 6-8 χρόνια, 9 και +), με ακόμη και ακρόγκα και συνεδρίες χαλάρωσης για τους νεότερους. Το Gotta Joga προσφέρει μαθήματα βασισμένα στην ώρα της ημέρας, για έγκυες γυναίκες. Μπορείτε να αλλάξετε τα μαθήματα στην τηλεόρασή σας μέσω του Chromecast.

Μετά τα πρώτα μαθήματα που προσφέρονται, μπορείτε να πάρετε μια μηνιαία ή ετήσια συνδρομή (95,99 ευρώ – μείωση σήμερα στα 39,99 ευρώ)

Πρέπει

5 λεπτά γιόγκα

Γρήγορη και προσβάσιμη εκπαίδευση για όλους. Αυτή είναι η υπόσχεση αυτής της εφαρμογής που σας επιτρέπει να συμφωνήσετε για 5 λεπτά την ημέρα γρήγορης χαλάρωσης το πρωί ή το βράδυ, χωρίς να ξεχειλίζει την ημέρα σας πάρα πολύ. Κάθε εκπαίδευση προσφέρει μια σειρά από διάφορες στάσεις για να εργαστείτε για τη δύναμη και την ευελιξία σας και η εφαρμογή εμφανίζει σαφή, πολύχρωμα και προσαρμοσμένες οδηγίες για αρχάριους. Ο χρονοδιακόπτης σας βοηθά να μην υπερβείτε τις πέντε συνεδρίες.

App Advantage: Πληρώνετε τα μαθήματά σας ταυτόχρονα, καμία μηνιαία ή ετήσια συνδρομή.

5 λεπτά γιόγκα

5 λεπτά γιόγκα

Η τίγρη της γιόγκα

Οι λέσχες le tigre yoga play clubs συγκεντρώνονται σε μια εφαρμογή με αρκετές εκατοντάδες βίντεο διαθέσιμα με ή χωρίς σύνδεση. Όλα γίνονται για να προσφέρετε συνεδρίες κατόπιν αιτήματος, ανάλογα με το επίπεδο και το χρόνο σας (από 5 έως 60 λεπτά). Έτσι θα έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες σε απευθείας σύνδεση μαθήματα σε δώδεκα κλάδους που διδάσκονται από παθιασμένους δασκάλους και εμπειρογνώμονες γιόγκα. Όλες οι μορφές έχουν προσαρμοστεί στην πρακτική στο σπίτι. Θα βρείτε τους κύριους μαθητές (Ashtanga, Hatha, Yogatherapid, Vinyasa, Διαλογισμός, Κουνταλίνι, Πιλάτες, Γιόγκα για παιδιά κ.λπ.Ουσία.

Και μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα Play Yoga Play Tiger σε μια υπηρεσία αφιερωμένη κατόπιν αιτήματος στην Orange TV.

Η τίγρη γιόγκιπ

Η τίγρη γιόγκιπ

Αυτή η εφαρμογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη

Γιόγκα κάτω σκύλος

Δεν είναι μια αίτηση για τη δημιουργία γιόγκα με το σκυλί σας, αλλά ένα από τα πιο πλήρη και κίνητρα στην αγορά. Παίρνει το όνομά του από τη διάσημη θέση του σκύλου κάτω κάτω. Εκτός από ένα πρόγραμμα εισαγωγής σε τρεις ημέρες που σας επιτρέπει να κατανοήσετε γρήγορα τα βασικά της γιόγκα, η εφαρμογή δημιουργεί προσαρμοσμένη κατάρτιση για εσάς (5 έως 70 λεπτά, ανάλογα με το επίπεδο και τις επιθυμίες σας). Πράγματι, συνδυάζοντας εκατοντάδες ασκήσεις, θα έχετε μια άνευ προηγουμένου εκπαίδευση κάθε μέρα, μεταξύ των 60.000 διαμορφώσεων που υποσχέθηκε η εφαρμογή και πολύ ποικίλες πρακτικές (Vinyasa, Hatha, Sweet, Restaurant, Yin, Ashtanga …). Τι λειτουργεί 20 διαφορετικές περιοχές και περιοχές ειδικότερα. Το Down Dog προσφέρει επίσης κλιμακωτή μουσική για να σας παρακινήσει με γλυκές φωνές για να φορέσετε βίντεο.

Μετά από δοκιμαστικά μαθήματα, η εφαρμογή προσφέρει μηνιαία συνδρομή (8,99 ευρώ) ή ετήσια (56,99 ευρώ).

5 δωρεάν εφαρμογές γιόγκα στο Android και το iPhone

Κατεβάστε.Το COM έχει επιλέξει πέντε δωρεάν εφαρμογές Android και iPhone για να εξασκήσει την καθημερινή σας γιόγκα.

Σε συνδυασμό με το διαλογισμό, η γιόγκα φιλοδοξεί στην γαλήνη των σωμάτων και των μυαλών. Επαίνεσε για τις καταπραϋντικές αρετές, η πειθαρχία υποστηρίζει την ένωση φυσικών, ψυχικών και πνευματικών στοιχείων που σχηματίζουν τον εαυτό. Σήμερα, είναι δυνατόν να συμμετάσχετε σε μαθήματα επαγόμενου δωματίου από εξειδικευμένους δασκάλους, αλλά και να ασκήσετε μόνο το σπίτι χάρη σε επεξηγηματικά βίντεο και εξατομικευμένα ηλεκτρονικά προγράμματα. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη φόρμουλα που σας ταιριάζει, κατεβάστε.Το COM έχει επιλέξει πέντε δωρεάν εφαρμογές γιόγκα στο Android και το iPhone.

5 λεπτά γιόγκα

Πέντε λεπτά, όχι περισσότερο: αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την ημέρα καλά ή να αποσυμπιέσετε πριν από το κρεβάτι. 5 λεπτά γιόγκα Δομή αυτού του ελεύθερου χρόνου χάρη στις σύντομες ακολουθίες κάθε μέρα διαφορετικές. Τα ισορροπημένα προγράμματα συνδυάζουν στοιχειώδεις στάσεις στην πειθαρχία. Σε περίπτωση οπών μνήμης, κάθε σχήμα απεικονίζεται και περιγράφεται λεπτομερώς. Ο χρόνος και το γκονγκ πλαισίουν τη συντήρηση των θέσεων.

5 λεπτά γιόγκα δεν προορίζεται να παρέχει πλήρεις συνεδρίες, αλλά να δημιουργήσει μια καθημερινή συνάντηση. Εκτός από την οργάνωση ενός μικρού χρόνου χαλάρωσης, η εφαρμογή λειτουργεί ομαλά μυς ενίσχυση και ευελιξία. Τα οφέλη εκδηλώνονται σταδιακά, υπό την προϋπόθεση ότι είστε επιμελής.

Το +:
+ Πολύ σύντομα προγράμματα ιδανικά για μια καθημερινή πρακτική για αρχάριους
+ Βασικές στάσεις
+ Οι Chrono και Gong καθορίζουν το χρόνο διατήρησης θέσεων
+ Μονάδα ανάκλησης

Ο – :
– Μόνο δύο δωρεάν προγράμματα από τα 400 που προσφέρονται σε μια πληρωμένη έκδοση
– Έλλειψη εξηγήσεων ήχου και βίντεο για καλύτερη απεικόνιση
– Μη αυτόματη αλυσίδα στάσεων στην εφαρμογή

Καθημερινή γιόγκα

Καθημερινή γιόγκα δημιουργεί προγράμματα για όλα τα γούστα και όλα τα επίπεδα. Ένας καθοδηγούμενος δοκιμών οδηγεί τους γιόγκους προς τις ακολουθίες προσαρμοσμένες στις ικανότητές τους. μια βασική προϋπόθεση για την εκκίνηση και την αποτελεσματική πρόοδο.

Τις ασκήσεις που παρέχονται από Καθημερινή γιόγκα είναι θεματικά ομαδοποιημένα σύμφωνα με τις προσδοκίες όλων: ενίσχυση, ευελιξία, χαλάρωση, στιγμή της ημέρας. Τα κυκλώματα προάγουν τακτική και αρμονική εκπαίδευση. Μια ενότητα ανάκλησης διατηρεί το κίνητρο και την αφοσίωση των χρηστών. Η υποστήριξη βίντεο στα γαλλικά διευκολύνει την εκτέλεση στάσεων και συνοδεύει το ρυθμό αναπνοής. Με την εγγραφή σε μια συνδρομή, είναι ακόμη δυνατή η δημιουργία ενός προγράμματος Tailor -Made.

Το +:
+ Σε δοκιμή χωρητικότητας
+ Επεξηγηματικά βίντεο
+ Θεματικά προγράμματα προσαρμοσμένα σε κάθε ένα

Ο – :
– Πολύ πληρωμένο περιεχόμενο
– Πολλές διαφημιστικές ειδοποιήσεις

Γιόγκα

Με τις 111 στάσεις που εξηγούνται στο βίντεο, Γιόγκα επαναλαμβάνει τα βασικά της πειθαρχίας με πολλή παιδαγωγική. Στην πραγματικότητα, η εφαρμογή είναι απόλυτα κατάλληλη για αρχάριους. Τα ενδιάμεσα ή επιβεβαιωμένα προφίλ εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να αναθεωρήσουν τα βασικά στοιχεία.

Γιόγκα προσφέρει λίγα προγράμματα, αλλά όλα έχουν το πλεονέκτημα να λάβουν υπόψη τις απαιτήσεις και τα επίπεδα του καθενός. Μια πρώτη επιλογή σας επιτρέπει να εργάζεστε στην επιλογή, τη δύναμη ή την ευελιξία σας. Για κάθε κατηγορία, η εφαρμογή παρέχει τρία κυκλώματα με κλιμακωτή δυσκολία. Οι ασκήσεις προσαρμόζονται στον κύκλο αναπνοής που πρέπει να ενημερωθεί στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Οι συνεδρίες εμπλέκουν πολλές στάσεις με πρόσθετα κέρδη που βρίσκονται στο ιστορικό του προφίλ.

Το +:
+ Σαφώς δομημένες εφαρμογές σύμφωνα με τις στάσεις / προγράμματα
+ Δυνατότητα ρητώς εργαζόμενης σε ισορροπία, δύναμη ή ευελιξία
+ Ακολουθίες σφηνωμένες στον κύκλο αναπνοής ειδικά για κάθε ένα
+ Όλο το περιεχόμενο είναι προσβάσιμο δωρεάν

Ο – :
– λίγα προγράμματα
– Εξαιρετικά βασική υποστήριξη ήχου
– ανύπαρκτη χορογραφία

Yoga Daily Fitness

Yoga Daily Fitness Θεωρεί τα βασικά της γιόγκα με περίπου σαράντα λεπτομερείς στάσεις που ομαδοποιούνται σε διάφορες ασκήσεις. Η προτεινόμενη σειρά ανταποκρίνεται σε διάφορες ανάγκες: βοήθεια με τον ύπνο, τη διαχείριση του άγχους, την ενίσχυση των μυών, την ισορροπία της ισορροπίας κ.λπ. Γενικοί οδηγοί συμβουλών στην πρακτική τους και ενθαρρύνουν την απογοητευμένη. Ένας διαμορφώσιμος συναγερμός εξασφαλίζει την κανονικότητα των συνεδριών.

Λυπούμαστε Yoga Daily Fitness Η απουσία διαδραστικών προγραμμάτων πολυμέσων. Μια ενιαία πρόκληση 30 ημερών, ωστόσο, ανακατευθύνει τα βίντεο του YouTube που συνοδεύουν ουσιαστικά αρχάριους στην εκτέλεση ακολουθιών. Προσέξτε να εξοικειωθείτε με τα ονόματα των στάσεων στα αγγλικά, καθώς η εφαρμογή στερείται γαλλικού περιεχομένου.

Το +:
+ Προγράμματα με διάφορους στόχους
+ Συμβουλές πρακτικής και κινήτρων
+ Όλο το περιεχόμενο είναι προσβάσιμο δωρεάν

Ο – :
– Αγγλική εφαρμογή
– Δεν υπάρχει υποστήριξη βίντεο για ακολουθίες

Δακρυγία

Δακρυγία είναι ίσως η καλύτερη δομημένη εφαρμογή όλων αυτών πάνω απ ‘όλα. Οι δωρεάν συνεδρίες ομαδοποιούνται στον ίδιο τόπο και προσφέρουν διάφορες προκλήσεις για περισσότερο ή λιγότερο μακροπρόθεσμα. Μια γρήγορη περιγραφή προσφέρει λεπτομέρειες σε κάθε πρόγραμμα των οποίων οι ακολουθίες βίντεο καθοδηγούν εύκολα τους γιόγκους.

Σχετικά με τη συνδρομή, Δακρυγία ενσωματώνει εκατό ισορροπημένα προγράμματα μεταβλητής διάρκειας. Είναι δυνατόν να επιλέξετε μαθήματα σύμφωνα με έναν δάσκαλο, έναν στόχο που πρέπει να επιτευχθεί ή το επίπεδο κυριαρχίας του. Όλο το περιεχόμενο που παρέχεται από την αίτηση είναι αποκλειστικά στα αγγλικά. Επομένως, είναι απαραίτητο να κυριαρχήσετε τις ονομασίες των αγγλοσαξονών των πιο χρησιμοποιούμενων κινήσεων και στάσεων.

Το +:
+ Τέλεια δομημένο
+ Εμπειρικοί δάσκαλοι στον κόσμο της γιόγκα
+ Ποικιλομορφία μαθημάτων που βασίζονται σε εκπαιδευτικούς, επίπεδα και στόχους
+ Εκπαιδευτικές συνεδρίες βίντεο

Ο – :
– Αγγλική εφαρμογή
– Πολλά προσβάσιμα περιεχόμενα μόνο για συνδρομή

Ετυμηγορία

Δακρυγία είναι αναμφισβήτητα η πληρέστερη εφαρμογή. Η ποικιλομορφία των βίντεο ασκήσεων και των δασκάλων γιόγκα το καθιστά καθηγητή επιλογής στην τακτική πρακτική της γιόγκα, ανεξάρτητα από το επίπεδο των γιόγκιστων. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να μιλάμε αγγλικά για να το εκμεταλλευτείτε πλήρως.

Στα γαλλικά, Καθημερινή γιόγκα απαλλάσσεται εξίσου ποικίλα μαθήματα. Η ενσωμάτωση μιας δοκιμής χωρητικότητας βοηθά τους αρχάριους να εντοπίσουν το επίπεδό τους και να προσανατολιστούν προς τις ακολουθίες προσαρμοσμένες στις γνώσεις τους και την κυριαρχία τους για τις πιο επαναλαμβανόμενες στάσεις.