Τέλος των ηλεκτρικών σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης στο Παρίσι: Γιατί δεν πρέπει να διαγράψετε εφαρμογές, το Παρίσι ξύπνησε χωρίς ηλεκτρικά σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης: “Είναι λιγότερο το χάος”-

Το Παρίσι ξύπνησε χωρίς ηλεκτρικά σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης: “Είναι λιγότερο το χάος”

Contents

Τα ηλεκτρικά σκούτερ Libre-Service αποσύρονται μετά από ψηφοφορία πολίτη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2023. Αυτή η συμβουλευτική ψηφοφορία επικεντρώθηκε στη συντήρησή τους, ή όχι, στην πρωτεύουσα. Μόνο οι Παρισιάνες που ζουν στο Intramure Paris εξουσιοδοτήθηκαν να ψηφίσουν.

Τέλος αυτοεξυπηρέτησης ηλεκτρικών σκούτερ στο Παρίσι: Γιατί δεν πρέπει να διαγράψετε εφαρμογές

Την 1η Σεπτεμβρίου 2023, τα ηλεκτρικά σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης που λειτουργούσαν από ασβέστη, Dott και Tier, εγκατέλειψαν το Παρίσι, μετά από πέντε χρόνια καλής και πιστή υπηρεσία.

Ηλεκτρικό σκούτερ βαθμίδας

Αυτό είναι το επίσημο τέλος των ηλεκτρικών σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης στο Παρίσι. Το Lime, το Dott και το Tier αναγκάζονται να αποσύρουν τις συσκευές τους από την πρωτεύουσα. Είχαν κερδίσει τον Ιούλιο του 2020 την έκκληση για προσφορές για το Δημαρχείο του Παρισιού, το οποίο έβλεπε την εποχή για να εποπτεύει καλύτερα μια αγορά σε πλήρη εξέλιξη: δώδεκα χειριστές που λειτουργούσαν στην πόλη του φωτός, σε μια σχετική αναρχία.

Πότε φεύγουν τα ηλεκτρικά σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης ?

Τα ηλεκτρικά σκούτερ Lime, Dott και Tier αποσύρθηκαν σταδιακά από το Παρίσι κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου 2023. Η μοιραία ημερομηνία που δεν πρέπει να τεθεί σε κυκλοφορία δεν πρέπει να τεθεί σε κυκλοφορία είναι 1 Σεπτεμβρίου. Αυτή η προθεσμία σηματοδοτεί το επίσημο τέλος των ηλεκτρικών σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης στο Παρίσι.

Συνολικά, είναι ένα πάρκο 15.000 μηχανών – 5.000 ανά χειριστή – που εξαφανίζεται από την πόλη του φωτός. Η Tier ξεκίνησε τη διαδικασία απόσυρσης στις 14 Αυγούστου, τα αρχεία την 1η Αυγούστου και ο Dott ακόμη νωρίτερα, από τον Ιούλιο, όταν αφαιρέθηκαν 3000 από τα δίτροχά του. Την 1η Σεπτεμβρίου, δεν πρέπει πλέον να διασχίσετε το παραμικρό σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης.

Γιατί αποσύρονται τα ηλεκτρικά σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης ?

Τα ηλεκτρικά σκούτερ Libre-Service αποσύρονται μετά από ψηφοφορία πολίτη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2023. Αυτή η συμβουλευτική ψηφοφορία επικεντρώθηκε στη συντήρησή τους, ή όχι, στην πρωτεύουσα. Μόνο οι Παρισιάνες που ζουν στο Intramure Paris εξουσιοδοτήθηκαν να ψηφίσουν.

Αποτελέσματα: Το 89 % των ψηφοφόρων έχουν μιλήσει με σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης. Το Δημαρχείο είχε αναλάβει να σέβεται τα αποτελέσματα των εκλογών. Είναι ακόμα σκόπιμο να μετριάσετε αυτό το σκορ.

Πράγματι, μόνο το 8 % των ψηφοφόρων μεταφέρθηκε για ψηφοφορία, για 92 % αποχή. Που δεν είναι απολύτως αντιπροσωπευτικό. Σημειώστε επίσης ότι οι πληρεξούσιοι απαγορεύτηκαν, ότι δεν τέθηκε σε εφαρμογή η ηλεκτρονική ψηφοφορία και ότι η διαβούλευση των πολιτών διοργανώθηκε την ημέρα του μαραθωνίου του Παρισιού.

Γιατί το Δημαρχείο διοργάνωσε αυτή τη συμβουλευτική ψηφοφορία ?

Για τις ομάδες της Anne Hidalgo, τα ηλεκτρικά σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης υποβλήθηκαν σε παγκόσμια δυσαρέσκεια. Στην ερώτηση: Η κακή οδήγηση των χρηστών και των χρηστών, αλλά και ο αριθμός των παρατηρούμενων παρατηρούμενων (κυκλοφορία στα πεζοδρόμια, δύο χρήστες ανά σκούτερ, το κόκκινο φως δεν σεβαστεί, μερικές φορές χαοτική στάθμευση).

Τον Νοέμβριο του 2022, οι φορείς εκμετάλλευσης προσπάθησαν να βελτιώσουν την υπηρεσία τους για να τηρήσουν τα αιτήματα και τις απαιτήσεις του Δημαρχείου: Απαγόρευση για ανηλίκους, προσθήκη πινακίδας κυκλοφορίας, νέα τεχνολογία ανίχνευσης πλευρικού τοιχώματος.

Είναι τα προσωπικά ηλεκτρικά σκούτερ ?

Όχι, τα προσωπικά ηλεκτρικά σκούτερ δεν επηρεάζονται από αυτόν τον νέο κανόνα. Μπορείτε χωρίς κανένα πρόβλημα να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ στο κατάστημα ή στο διαδίκτυο και να κυκλοφορήσετε σε διαδρομές κύκλου και άλλες υποδομές του Παρισιού. Επηρεάζονται μόνο τα οχήματα αυτοεξυπηρέτησης.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα αυτοεξυπηρέτησης επηρεάζονται επίσης ?

Να είστε σίγουροι ότι τα ηλεκτρικά ποδήλατα αυτοεξυπηρέτησης εξοικονομούνται από αυτή τη συμβουλευτική ψηφοφορία, η οποία έχει σφραγίσει αποκλειστικά τη μοίρα των ηλεκτρικών αυτοεξυπηρέτησης Scooters. Είναι πάντα δυνατό να νοικιάσετε το Vae σε ελεύθερη ροή παντού στην πρωτεύουσα.

Οι εφαρμογές Lime, Dott και Tier είναι πάντα χρήσιμες ?

Ναι, οι εφαρμογές Lime, Dott και Tier είναι πάντα χρήσιμες και επίκαιρες, και όχι μόνο λίγο. Είναι πράγματι δυνατή η ενοικίαση ηλεκτρικών ποδηλάτων αυτοεξυπηρέτησης σε αυτές τις εφαρμογές. Τίποτα δεν αλλάζει στη διεπαφή, εκτός από το γεγονός ότι τα ηλεκτρικά σκούτερ έχουν εξαφανιστεί.

Αυτό θα γίνει τα ηλεκτρικά σκούτερ των τριών χειριστών ?

Τον Απρίλιο του 2023, μπορέσαμε να συζητήσουμε με τον ασβέστη για την τύχη των ηλεκτρικών σκούτερ του: τι θα γίνουν ? “” Θα ανατεθούν σε άλλες πόλεις », Hadi Karam, Γενικός Διευθυντής Lime France απάντησε. Αυτές οι πόλεις ονομάζονται Lille, Κοπεγχάγη ή Λονδίνο, καθώς και αρκετές γερμανικές συσσωματώσεις.

Από την πλευρά της βαθμίδας, τα μοντέλα θα πάνε ” στη Γερμανία, ειδικά στο Βερολίνο και στην Πολωνία, ειδικά στη Βαρσοβία “Είπε ένας εκπρόσωπος μάρκας στο Κόσμος. Ορισμένες αλληλεπιδράσεις σε Saint-quentin-en-yvelines, Grand Paris Seine-et-Oise (Yvelines) ή Val d’urope (Seine-et-Marne) θα επωφεληθούν επίσης.

Βερολίνο

Τέλος, στο Dott, η Ρώμη, το Μπορντό, οι βελγικές πόλεις ή το Τελ Αβίβ, θα είναι οι δικαιούχοι, μετά από ένα μικρό έλεγχο και μερικές επισκευές, εάν είναι απαραίτητο. Σαφώς: Κανένας από τους Παρισμένους Στόλοι δεν έχει χαθεί. Είναι απλώς επαναπροσδιορισμένες ανάλογα με τις ανάγκες και τις στρατηγικές κάθε μάρκας.

Σημειώστε ότι το Παρίσι αντιπροσώπευε το 15 % του κύκλου εργασιών των φορέων: η απόσυρσή τους είναι επομένως ένα σημαντικό έλλειμμα.

Που θα γίνουν οι 2.500 ζώνες στάθμευσης που είναι συνήθως αφιερωμένες στα ηλεκτρικά σκούτερ ?

Οι 2.500 ζώνες στάθμευσης αρχικά αφιερωμένες στα ηλεκτρικά σκούτερ δεν εγκαταλείπονται. Ο David Belliard, βοηθός (Europe Ecologie-Les Verts) στο Δημαρχείο, υπεύθυνος για την κινητικότητα και τους δρόμους, δήλωσε ότι ήθελε να τους κάνει χώρους στάθμευσης για ποδήλατα, με ή χωρίς Arceaux.

Επομένως, πρέπει να περιμένουμε περισσότερους δημόσιους χώρους στάθμευσης για να επισυνάψουμε τα ποδήλατά μας στο δρόμο, ή περισσότερες τοποθεσίες για να σταθμεύσουμε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο αυτοεξυπηρέτησης.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις για τα ηλεκτρικά σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης ?

Για τους 400.000 μοναδικούς χρήστες μηνιαίως για ηλεκτρικά ηλεκτρικά σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης, υπάρχουν διαθέσιμες αρκετές εναλλακτικές λύσεις: τα ηλεκτρικά ποδήλατα αυτοεξυπηρέτησης, όπως ήδη αναφέρθηκαν παραπάνω, αποτελούν μέρος των ταξιδιωτικών λύσεων που κυκλοφορούν εύκολα και γρήγορα στο Παρίσι.

Το μηχανικό ή ηλεκτρικό velib είναι μια πιθανότητα, όπως και η μακροπρόθεσμη μίσθωση ηλεκτρικών ποδηλάτων -διαδρόμους, swapfiets, motto, véligo, κόκκινο -ή ακόμα και η αγορά ενός προσωπικού ηλεκτρικού σκούτερ αν ενδιαφέρεστε για αυτή τη λειτουργία μεταφοράς. Η απόκτηση ενός VAE δεν πρέπει να αποκλείεται ούτε.

Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).

Το Παρίσι ξύπνησε χωρίς ηλεκτρικά σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης: “Είναι λιγότερο το χάος”

Η πρωτεύουσα ξύπνησε αυτή την Παρασκευή χωρίς τα ηλεκτρικά σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης που ζιγκ-ζαγκ στους δρόμους της. Κατά μήκος των διαδρομών του κύκλου, τώρα κυκλοφορούν μόνο ποδήλατα. Και μόλις λίγα ειδικά σκούτερ.

Rue de Rivoli στο Παρίσι (I), αυτή την Παρασκευή. Τα ηλεκτρικά σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης έχουν εξαφανιστεί από το παριζιάνικο τοπίο. Μόνο ποδήλατα κυκλοφορούν στον μεγάλο άξονα κύκλου που τρέχει κατά μήκος του Δημαρχείου. LP/P.A

Τα παριζιάνικα σπίτια Faubouriennes προσφέρουν κατοίκους αναπνοών μεταξύ όλων των κτιρίων χάρη στο περιορισμένο ύψος τους. ΔρPalais de la Femme, Παρίσι (Xie), Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου. Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 5 εκατομμύρια Γάλλοι έχουν υποστεί τη μάστιγα της αιμομιξίας. LP/Emma OliverasΓια έξι μήνες, οι κάτοικοι του Rue Muller (XVIIITH) έχουν μάρτυρες μάχες στην έξοδο ενός μπαρ δρόμου, House Lounge. LP/E.D

Η περιοχή Chevry γιορτάζει την 50ή επέτειό της στο Gif-Sur-Yvette, στο Essonne. Χτισμένο το 1973, αυτή η αμερικανική υποδιαίρεση εξακολουθεί να προσελκύει νοικοκυριά. Δημαρχείο GIFΟι εργασίες έπρεπε να διευρύνουν το σταθμό εν αναμονή των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. LP/Olivier BoitetΠαρίσι, 18 Ιουλίου. Ο Aymeric Caron έχει ήδη αναγκάσει την είσοδο του νηπιαγωγείου του παιδιού του τρεις φορές από την έναρξη της σχολικής χρονιάς. LP/Fred DugitΗ γραμμή 14 θα επεκταθεί στο Saint-Denis Pleyel και τον Ιούνιο του 2024. Η εκμετάλλευσή της απαιτεί πρόσθετους πόρους

Οδηγός αγορών του Παρισιού

 • Η πώληση flash δεν πρέπει να χάσετε στο smartphone OnePlus 10T
 • NBA 2K24: Επωφεληθείτε από το παιχνίδι μπάσκετ αναφοράς για λιγότερο από 46 ευρώ
 • Αυτό το ακουστικό Bluetooth υπογεγραμμένο Lenovo στην πώληση είναι διαθέσιμο σε ασυναγώνιστη τιμή
 • Περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο smartphone Samsung Galaxy Z Flip5 ενώ απολαμβάνετε μεγάλες προσφορές στην επίσημη ιστοσελίδα
 • Επιλογή αγορών

Διαμέρισμα 6 δωμάτια 170 m²

 • ALP00826625
  09/23/2023
  Παρίσι – 75
 • ALPI000070304
  09/23/2023
  Παρίσι – 75
 • ALP00827327
  09/22/2023
  Παρίσι – 75
 • ALPI000070357
  09/22/2023
  Παρίσι – 75
 • ALPI000070355
  09/22/2023
  Παρίσι – 75
 • Τοποθετήστε μια διαφήμιση