Παρίσι, το οποίο ηλεκτρικό αεράκι με ενοικίαση αυτοεξυπηρέτησης?, Τέλος των αυτοεξυπηρέτησης Scooters στο Παρίσι στις 31 – Πόλη του Παρισιού

Πόλη του Παρισιού

Την Κυριακή 2 Απριλίου, οι Παρισιάνοι που καταχωρήθηκαν στους εκλογικούς καταλόγους κλήθηκαν να ψηφίσουν “για ή κατά των αυτοεξυπηρέτησης” σε ένα από τα 203 εκλογικά τμήματα που αναπτύχθηκαν για την περίσταση, πριν από την πόλη του Παρισιού να μην λάβει την απόφασή του.

Παρίσι, το οποίο ηλεκτρικό αεράκι με ενοικίαση αυτοεξυπηρέτησης ?

Εκεί ηλεκτρικό σκούτερ είναι μια πολύ πρακτική συσκευή κινητικότητας και καθόλου ογκώδης. Αυτός ο εξοπλισμός είναι μοντέρνος και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για προσωρινές ανάγκες. Θα σας επιτρέψει να κάνετε τα ταξίδια σας, η απόσταση των οποίων είναι μεταξύ 25 και 30 χιλιομέτρων. Επίσης, μπορεί να είναι πολύ πιο πλεονεκτικό να το νοικιάσετε παρά να το αγοράσετε. Επομένως, αρκετοί πάροχοι έβαλαν τα μοντέλα αυτού του ηλεκτρικού εργαλείου προς ενοικίαση. Συνιστάται να κάνετε την επιλογή σας σκούτερ σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει. Ακολουθούν όλες οι πληροφορίες σχετικά με αυτή τη μέθοδο απόκτησης και το ουσιαστικό για να θυμάστε να βρείτε το σκούτερ προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας !

Πού και πότε να νοικιάσει το φίλτρο του ?

Μπορείτε να νοικιάσετε το δικό σας Ασβέστη Στις εγκαταστάσεις των εμπορικών σημάτων που βρίσκονται στην καρδιά της πόλης του Παρισιού. Αυτά τα καταστήματα σας προσφέρουν το ηλεκτρικό σκούτερ. Επίσης, το σκούτερ της μάρκας ασβέστη είναι πολύ πιο διαδεδομένη στην πρώτη και στην έκτη διαμέρισμα της πρωτεύουσας. Δεν θα αποτύχετε να βρείτε πλήρη οχήματα ενοικίασης.

Συνδρομή ή απλή χρήση, ποια τιμή για ένα σκούτερ ασβέστη ?

Τα δικα σου Τιμή ασβέστη θα διαφέρει ανάλογα με την επιλογή που επιλέγετε. Για απλή χρήση, θα πρέπει να πληρώσετε 0,25 ευρώ ανά λεπτό. Ως μέρος μιας συνδρομής, θα πρέπει να πληρώσετε 12,99 ευρώ για καθημερινό πακέτο. Τα μηνιαία πακέτα ποσοτικοποιούνται στα 8,99 ευρώ. Επιπλέον, συνιστάται να κάνετε την κράτησή σας τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα.

Πού και πότε να νοικιάσετε το ηλεκτρικό σκούτερ της βαθμίδας σας ?

Μπορείτε επίσης να βρείτε το Σκούτερ Ενοικίαση στην καρδιά της πόλης του Παρισιού. Θα το βρείτε ακριβώς στην περιοχή Halles και κοντά στα μουσεία της πόλης. Η ενοικίαση προσφέρεται για 24 ώρες την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων. Οι πάροχοι βαθμίδας σας προσφέρουν να κάνετε την κράτησή σας από τον ιστότοπό τους.

Γιατί η αυτοεξυπηρέτηση είναι ένα πλεονέκτημα ?

Η ενοικίαση των ηλεκτρικών σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης είναι επωφελής επειδή μπορείτε να νοικιάσετε το μηχάνημα και να το αφήσετε οπουδήποτε θέλετε. Επίσης, αυτή η επιλογή θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Σαφώς, ο μισθωτής δεν θα χρειαστεί να πληρώσει χρήματα για να διατηρήσει το ηλεκτρικό όχημα.

Επιπλέον, το ηλεκτρικό σκούτερ ακολουθείται από τον παροχέα αυτοεξυπηρέτησης. Το τελευταίο μπορεί να φροντίσει να ξεκλειδώσει το όχημα εξ αποστάσεως. Επομένως, δεν θα χρειαστεί να έχετε την εφαρμογή για κινητά. Αυτό θα σας επιτρέψει να οδηγήσετε το όχημα πιο εύκολα.

Σύγκριση των μοντέλων που προσφέρει ο Lime και το Tier

Οι μάρκες ασβέστη και βαθμίδας αναφέρονται ολοένα και περισσότερο ως οι καλύτεροι κατασκευαστές του ηλεκτρικού σκούτερ.

Τα μοντέλα ηλεκτρικών σκούτερ που προσφέρονται από ασβέστη

Τα ηλεκτρικά σκούτερ ασβέστη είναι τα πρώτα που υπήρχαν στην παρισινή αγορά. Τα μοντέλα ασβέστη αναπτύχθηκαν για πρώτη φορά στο Light City τον Ιούνιο του 2018. Η συσκευή είναι πιο άνετη και προσφέρει πολύ εύκολη χρήση. Τα πρωτότυπα αυτού του μέσου μετατόπισης ονομάζονται Ninebot Segway ES1 τροποποιημένο.

Το Lime είναι ένα πολύ εύκολο να χειριστεί το σκούτερ, επειδή προσφέρει διαισθητική οδήγηση. Το όχημα διαθέτει ένα ποιοτικό μοχλό φρένων που θα χρειαστεί να κρατήσετε για να καθοδηγείτε εύκολα ενώ είστε εν κινήσει. Ωστόσο, η χούφτα από αυτά τα μοντέλα ηλεκτρικών σκούτερ συχνά πονάει το χέρι σας.

Με το μηχάνημα, θα δικαιούστε ταχύτητα περίπου 20 χιλιομέτρων την ώρα. Κατά τη διάρκεια του χειρισμού, θα επωφεληθείτε από την καλή σταθερότητα χάρη στο The Widst Looprest στον εξοπλισμό. Ωστόσο, αυτή η σταθερότητα μπορεί να διαταραχθεί όταν οδηγείτε στα λιθόστρωτα.

Μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα αυτό το σκούτερ παντού στο Παρίσι, μέσω της εφαρμογής του για κινητά. Το τελευταίο θα σας επιτρέψει επίσης να ξεκλειδώσετε το όχημα. Απλά πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για να σαρώσετε τον κώδικα γραμμωτού κώδικα ή QR που βρίσκεται στο τιμόνι του σκούτερ. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε με μη αυτόματο τρόπο τα 6 ψηφία που αναφέρονται παρακάτω στον κωδικό QR.

Τα μοντέλα ηλεκτρικών σκούτερ που προσφέρονται από τη βαθμίδα

Σε αντίθεση με τον ασβέστη, τα σκούτερ της βαθμίδας είναι δύσκολο να βρεθούν στο Παρίσι. Οι ενοικιαζόμενες θέσεις είναι πολύ χωρισμένες μεταξύ τους. Επιπλέον, η εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε καλύτερα τον εξοπλισμό κινητικότητας είναι πιο αργή και άγνωστη. Τα μοντέλα οχημάτων καλούνται Ninebot Segway ES4.

Ευτυχώς, μόλις το βρείτε, το σκούτερ της βαθμίδας είναι εύκολο να χειριστεί. Από την άλλη πλευρά, ζυγίζει πολύ βαρύ και επομένως είναι δύσκολο να χειριστείς. Το φρένο του είναι ενσωματωμένο σε ένα κουμπί και το καθιστά λιγότερο ρευστό. Είναι τότε πιο συνετό να χρησιμοποιήσετε το σύστημα πέδησης με τα πόδια τοποθετημένο στο πίσω μέρος του οχήματος. Η ταχύτητα του δρόμου αυτού του μοντέλου σκούτερ είναι επίσης 20 km/h. Όταν τρέχετε σε κλίση, το μηχάνημα θα προχωρήσει με αυτό. Παρ ‘όλα αυτά, εκπέμπει λιγότερες δονήσεις στα λιθόστρωτα.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες ενοικίασης για σκούτερ βαθμίδας είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας της μάρκας. Έτσι μπορείτε επίσης να σαρώσετε τον κώδικα QR χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για να ξεκλειδώσετε το μηχάνημα. Για να ξεκινήσετε την οδήγηση, θα χρειαστεί να τοποθετήσετε το πόδι στη λαβή της συσκευής. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το δεύτερο πόδι σας για να ενσταλάξετε την ταχύτητα του σκούτερ. Για καλύτερη ποιότητα ταχύτητας, μπορείτε να πατήσετε το μοχλό επιτάχυνσης. Ο μοχλός που θα βρείτε στα αριστερά σας και το φρένο με τα πόδια θα σας επιτρέψει να επιβραδύνετε εάν είναι απαραίτητο.

Ο αριθμός των σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης στο Παρίσι

Ο δήμος της πόλης του Παρισιού ενέκρινε μόνο τρεις μάρκες που προσφέρουν ηλεκτρικά σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης. Αυτά είναι ασβέστη, βαθμίδα και dott. Κάθε ένας από αυτούς τους φορείς εκμετάλλευσης προσφέρει ακριβείς αριθμούς αυτοεξυπηρέτησης δύο τροχών.

  • Lime Scooters Lime Limited στο Παρίσι:

Τον Ιούνιο του 2018, περίπου 7.500 σκούτερ ασβέστη ήταν αυτοεξυπηρέτηση στο Παρίσι. Από τα τέλη του 2019, ο Lime μείωσε τον αριθμό των σκούτερ του σε 5.000. Ο στόχος είναι να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς που επιβάλλει το Παρισιόριο Δημαρχείο στις Τρότινιες Εργασιακές Εταιρείες. Έτσι, μέχρι σήμερα, υπάρχουν μέγιστο 5. 000 μοντέλα αυτού του μηχανοκίνητου δύο οχημάτων στο Παρίσι.

  • Scooters Tier Scooters στο Παρίσι:

Αυτός ο γερμανικός κατασκευαστής σκούτερ έφτασε στο Παρίσι στα τέλη του 2018 με λιγότερο από 5.000 σκούτερ. Όταν έχει γίνει η κανονιστική παροχή του Παρισιού δήμου, η Tier ολοκλήρωσε τον αριθμό των σκούτερ του σε δύο μήνες.

  • Dott Scooters αυτοεξυπηρέτηση στο Παρίσι:

Τα σκούτερ Dott κατασκευάζονται στη Γαλλία τον Μάρτιο του 2019. Λίγους μήνες μετά την κατασκευή αυτών των μηχανοκίνητων δύο τροχών, 5.000 μοντέλα έχουν πεταχτεί στην αγορά του Παρισιού.

Συνοπτικά, 15.000 Scooters ενοικίασης LIF-εξυπηρέτηση είναι διαθέσιμα στην πόλη του Παρισιού. Το κόστος αυτής της υπηρεσίας ποικίλλει ανάλογα με την επιλογή ενοικίασης που επιλέγετε. Ωστόσο, αυτή η υπηρεσία είναι λιγότερο δαπανηρή από αρκετούς άλλους. Στις μηχανές αναζήτησης, μπορείτε να βρείτε αρκετές άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με ηλεκτρικά σκούτερ. Μπορεί να είναι λεπτομέρειες σχετικά με:

  • το ηλεκτρικό σκούτερ αγοράς
  • Τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών σκούτερ.

Μπορείτε να νοικιάσετε αυτές τις συσκευές όταν επιθυμείτε, για να καλύψετε τις ανάγκες σας ταξιδιού. Το ηλεκτρικό σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης είναι ένα άλλο μέσο μεταφοράς και μια βιώσιμη εναλλακτική λύση. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες εταιρείες που προσφέρουν σκούτερ καθώς και ποδήλατα αυτοεξυπηρέτησης. Μπορείτε ακόμη να δείτε στη μητρόπολη των εξειδικευμένων χώρων στάθμευσης για να σταθμεύσετε το EDPM ή το VAE σας. Οι χώροι στάθμευσης σχεδιάζονται επίσης σε ορισμένα πεζοδρόμια. Τέλος, παρατηρούμε ότι το Δημαρχείο του Παρισιού προσφέρει πολλές δυνατότητες στους κατοίκους του όσον αφορά τη μεταφορά, τη δραστηριότητα και άλλα. Η πόλη του Montpellier κάνει επίσης προσπάθειες.

Συνιστούμε επίσης το ακόλουθο περιεχόμενο:

Τέλος αυτοεξυπηρέτησης σκούτερ στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου

Τον περασμένο Απρίλιο, οι Παρισιάνοι καταχώρησαν στους εκλογικούς καταλόγους ψήφισαν, ως μέρος μιας διαβούλευσης πολιτών, εναντίον των σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης. Η συμφωνία κατοχής δημόσιου τομέα με τους φορείς εκμετάλλευσης λήγει αυτή την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023.

Μετά την ψηφοφορία τον περασμένο Απρίλιο, για την οποία οι Παρισιάνοι εξέφρασαν τον εαυτό τους σε δημοψήφισμα στο τέλος των ηλεκτρικών σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης σε ενδομυϊκά Παρίσι, οι τρεις φορείς εκμετάλλευσης που προσφέρουν μέχρι τότε αυτή η υπηρεσία γλυκιάς κινητικότητας (Dott, Lime και Tier Mobility), επομένως τώρα τώρα έχουν μέχρι τις 31 Αυγούστου 2023 τα μεσάνυχτα, για να αφαιρέσουν τους δρόμους από την πρωτεύουσα τα 5.000 ηλεκτρικά σκούτερ που είναι εκεί.

Σχεδόν όλο το στόλο που υπάρχει στον παριζιάνικο δημόσιο χώρο έχει αφαιρεθεί. Οι τοποθεσίες που αφιερώνονται στο χώρο στάθμευσης των σκούτερ θα είναι – για το μεγάλο μέρος – μετατρέπονται σε χώρους στάθμευσης για ποδήλατα.

Την Κυριακή 2 Απριλίου, οι Παρισιάνοι που καταχωρήθηκαν στους εκλογικούς καταλόγους κλήθηκαν να ψηφίσουν “για ή κατά των αυτοεξυπηρέτησης” σε ένα από τα 203 εκλογικά τμήματα που αναπτύχθηκαν για την περίσταση, πριν από την πόλη του Παρισιού να μην λάβει την απόφασή του.

Στο τέλος αυτής της πρωτοφανούς Ημέρας ψηφοφορίας, η Επιτροπή Ελέγχου, ένα ανεξάρτητο συλλογικό όργανο που αποσκοπούσε στην εγγύηση της ομαλής λειτουργίας της ψηφοφορίας, διακήρυξε τα αποτελέσματα, μέσω του προέδρου της, Yves Charpenel.

103.084 Παρισιάνες εξέφρασαν τον εαυτό τους και το 89,03 % τους ψήφισαν για το τέλος των σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης στο Παρίσι.

Μετά τη διακήρυξη των αποτελεσμάτων, η Anne Hidalgo, δήμαρχος του Παρισιού, δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους Παρισιού που απάντησαν πηγαίνοντας στις δημοσκοπήσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στην κινητοποίησή τους, αυτή η πρώτη ψηφοφορία είναι μια μεγάλη δημοκρατική επιτυχία για την πόλη μας και είμαι ευτυχής. Για άλλη μια φορά καινοτομεί το Παρίσι. Θέλω επίσης να χαιρετήσω όλους τους δημοτικούς πράκτορες που έχουν εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των εργασιών στα 203 εκλογικά κέντρα καθώς και τα μέλη της επιτροπής ελέγχου. Απόψε, οι Παρισιάνες που εξέφρασαν τον εαυτό τους εκφράζονται πολύ μαζικά πεπεισμένοι ενάντια στα σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης. Το πολύ σαφές τους μήνυμα τώρα γίνεται ο χάρτης πορείας μας. Με την ομάδα μου, θα ακολουθήσουμε την απόφασή τους, όπως είχα δεσμευτεί. »»

Αποτελέσματα ψηφοφορίας

Των 1.382.322 ατόμων που έχουν εγγραφεί στους παριζιάνικους εκλογικούς καταλόγους, 103.084 ψηφοφόροι συμμετείχαν στις εκλογές.

Δελτίο “Για αυτοεξυπηρέτηση σκούτερ”: 11.256 ψηφοφόροι ή 10,97% των ψήφων

Δελτίο “εναντίον σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης”: 91 385 Οι ψηφοφόροι είναι 89,03% Οι πωλήσεις εκφράζονται

Αριθμός λευκών και τραβήξτε ψηφοφορίες: 443

Αποτελέσματα ανά διαμέτρημα

Στρογγύλεμα εκφρασμένος Για κατά
Παρίσι Κέντρο 7267 1034 (14,23%) 6233 (85,77%)
5ος 3616 436 (12,06%) 3180 (87,94%)
6ος 3089 346 (11,20%) 2743 (88,80%)
7ος 3284 373 (11,36%) 2911 (88,64%)
8ος 2678 302 (11,28%) 2376 (88,72%)
9ος 3608 449 (12,44%) 3159 (87,56%)
10ος 4377 553 (12,63%) 3824 (87,37%)
11ος 6211 725 (11,67%) 5486 (88,33%)
12ος 7414 797 (10,75%) 6617 (89,25%)
13ος 7530 753 (10%) 6777 (90%)
14ος 7170 839 (11,70%) 6331 (88,30%)
15ος 11407 1054 (9,24%) 10353 (90,76%)
16ος 6576 541 (8.23%) 6035 (91,77%)
17ος 6775 807 (11,91%) 5968 (88,09%)
18ος 7588 846 (11,15%) 6742 (88,85%)
19ος 6485 670 (10,33%) 5815 (89,67%)
20ος 7566 731 (9,66%) 6835 (90,34%)