Τα σκούτερ των πουλιών, το πουλί κινδυνεύει: τα ηλεκτρικά σκούτερ και τα ποδήλατά του θα μπορούσαν σύντομα να εξαφανιστούν

Το πουλί κινδυνεύει: τα ηλεκτρικά σκούτερ και τα ποδήλατά του θα μπορούσαν σύντομα να εξαφανιστούν

Το Bird ασχολείται με το Vision Zero, ένα παγκόσμιο κίνημα που στοχεύει στην κατασκευή της κινητικότητας ασφαλέστερο, πιο υγιεινό και πιο δίκαιο για όλους τους χρήστες του δρόμου. Τα σκούτερ πουλιών μειώνουν την ανάγκη για αυτοκίνητα, ευαισθητοποιούν εναλλακτικές λύσεις μεταφοράς και ενθαρρύνουν τις πόλεις να επενδύσουν σε υποδομές ασφαλείας που ωφελούν όλους.

Ασφάλεια

Πριν από την οδήγηση, θα πρέπει να κατεβάσετε μια επαλήθευση ταυτότητας.

Μόνο ένα άτομο ανά πουλί

Τα ασφαλέστερα ταξίδια γίνονται σόλο. Παρακαλώ μην οδηγείτε για δύο.

Φοραω ΚΡΑΝΟΣ

Προσέξτε και ακολουθήστε τους τοπικούς κανόνες ασφαλείας.

Μείνε υγιείς

  • Κάθε πουλί απολυμαίνεται τακτικά
  • Εξασκηθείτε στην κοινωνική απομάκρυνση ενώ τρέχετε
  • Υιοθετήστε μια καλή προσωπική υγιεινή (πλύνετε τα χέρια σας !Ουσία

Βόλτα

  • Προσέξτε για πεζούς
  • Κυλήστε σε διαδρομές κύκλου ή δρόμους, εκτός εάν υποδεικνύεται διαφορετικά
  • Δώστε προσοχή στις περιοχές περιορισμού της ταχύτητας και στις περιοχές που απαγορεύονται στους ποδηλάτες

Στάθμευση

  • Πυροβολήστε προσεκτικά το πουλί σας σε ένα καθορισμένο χώρο στάθμευσης
  • Χαμηλώστε το δεκανίκι σας και τραβήξτε το όχημά σας προς τα πίσω για να το παρκάρετε με ασφάλεια
  • Κρατήστε τις ζώνες πρόσβασης που απελευθερώθηκαν

Alt =

Επισκόπηση της ασφάλειας των ηλεκτρικών σκούτερ

Περισσότερες διαδρομές κύκλου και λιγότερα ταξίδια αυτοκινήτων μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της ασφάλειας όλων των χρηστών του δρόμου. Λήψη αναφοράς ασφαλείας του Bird για να μάθετε περισσότερα. Μάθε περισσότερα

Alt =

Το Bird ασχολείται με το Vision Zero, ένα παγκόσμιο κίνημα που στοχεύει στην κατασκευή της κινητικότητας ασφαλέστερο, πιο υγιεινό και πιο δίκαιο για όλους τους χρήστες του δρόμου. Τα σκούτερ πουλιών μειώνουν την ανάγκη για αυτοκίνητα, ευαισθητοποιούν εναλλακτικές λύσεις μεταφοράς και ενθαρρύνουν τις πόλεις να επενδύσουν σε υποδομές ασφαλείας που ωφελούν όλους.

Το πουλί κινδυνεύει: τα ηλεκτρικά σκούτερ και τα ποδήλατά του θα μπορούσαν σύντομα να εξαφανιστούν

Το πρώην Californian Unicorn Bird αντιμετωπίζει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, τόσο πολύ ώστε οι δραστηριότητές του να μπορούν να σταματήσουν τους επόμενους δώδεκα μήνες εάν η κατάσταση δεν βελτιωθεί. Τα ηλεκτρικά σκούτερ και τα ποδήλατά του διαθέσιμα σε αυτοεξυπηρέτηση θα μπορούσαν στη συνέχεια να εξαφανιστούν από την κυκλοφορία.

Ηλεκτρική Velo Trottinett

Είναι αυτή η αρχή του τέλους για το Bird ? Η εκκίνηση της Καλιφόρνια ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017 και στέφθηκε η Unicorn-Company αξίας 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων από το επόμενο έτος, περνάει επί του παρόντος μια λεπτή περίοδο. Τόσο πολύ ώστε η ίδια η ύπαρξή του σήμερα σε κίνδυνο, προειδοποιεί ένα άρθρο στο Financial Times.

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, ο Bird εξέφρασε αμφιβολίες για την ικανότητά του να διατηρήσει τη δραστηριότητά του το επόμενο έτος εάν δεν μπορεί να ισιώσει το μπαρ των οικονομικών της. Η εταιρεία καθορίζει το σημείο της:

Εάν το Bird δεν είναι σε θέση να συγκεντρώσει νέα κεφάλαια ή να δημιουργήσει βασικά χρήματα για να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και να καινοτομήσει, τότε μπορεί να μην είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τον ανταγωνισμό. Θα μπορούσε επίσης να μειώσει ή να διακόψει μερικούς, ακόμη και όλες τις δραστηριότητές του, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το κόστος του ή να καλέσει τον νόμο περί πτώχευσης.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε έντονα στις 11 Νοεμβρίου, όταν ο Bird δήλωσε ότι υπερεκτιμά τα έσοδά του ύψους 31,6 εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ του πρώτου τριμήνου του 2020 και του δεύτερου τριμήνου του 202222. Το σφάλμα των απλήρωτων διαδρομών από πολλούς πελάτες. Συνέπειες: Από τις 11 Νοεμβρίου, η πορεία των μετοχών της έχει αυξηθεί, όπως και η αποτίμηση της αγοράς της.

Οι απώλειες που συσσωρεύονται

Πριν από αυτό, έχουν συσσωρευτεί άλλα ανησυχητικά γεγονότα. Η ομάδα απέρριψε το 23 % του εργατικού δυναμικού της, σταμάτησε τη δραστηριότητα πωλήσεων και έλαβε προειδοποίηση από τις μεγαλύτερες υποτροφίες του κόσμου, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, για τα αποτελέσματά της που θεωρούνταν υπερβολικά δίκαιη. Η εταιρεία έχει επίσης αποσυρθεί από διάφορες αγορές, από τη Γερμανία στη Σουηδία μέσω της Νορβηγίας και αρκετών αμερικανικών πόλεων.

Όλες αυτές οι ενέργειες είχαν αναμφισβήτητα αντίκτυπο στο εισόδημά της από τους πρώτους εννέα μήνες του έτους, το οποίο αυξήθηκε κατά 24 %ή 175 εκατομμύρια δολάρια. Μια αύξηση που δεν αποφεύγει τις μεγάλες καθαρές ζημίες, οι οποίες ανέρχονται στα 322,2 εκατομμύρια δολάρια, καθορίζουν το Financial Times. Ας προσθέσουμε ότι το Σεπτέμβριο του 2022, το Bird είχε μόνο 38,5 εκατομμύρια δολάρια σε ρευστότητα. Χωρίς εξωτερική βοήθεια και με αυτόν τον ρυθμό, ο ισολογισμός θα μπορούσε να κατατεθεί εντός των επόμενων δώδεκα μηνών, υπονοούσε το εμπορικό σήμα.

Ποδήλατο πουλιών

Για έναν πρώην υπάλληλο πουλιών, το πρόβλημα προέρχεται επίσης από αλλού. Σύμφωνα με αυτόν, ” Το Bird αυξήθηκε πολύ γρήγορα και ξεκίνησε πάρα πολλές πόλεις πριν βρει ένα βιώσιμο οικονομικό μοντέλο. Η εταιρεία έχασε χρήματα με κάθε αγώνα. Έτσι, όσο περισσότερο η ομάδα ιδρύθηκε στις πόλεις και όσο περισσότερο ο αριθμός των ταξιδιών αυξήθηκε, τόσο περισσότερη κοινωνία έχασε χρήματα “Εξηγεί το ενδιαφερόμενο μέρος σε ολόκληρο τον Ατλαντικό.

Στη Γαλλία, ο Bird έχει βιώσει σκαμπανεβάσματα. Τον Ιούλιο του 2020, η εταιρεία μικροτομικότητας δεν κέρδισε την έκκληση για προσφορές για το Δημαρχείο του Παρισιού-για το πλεονέκτημα του Dott, τρίτου και ασβέστη-να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται το στόλο των ηλεκτρικών γρατσουνιών αυτοεξυπηρέτησης. Ήταν το κρύο ντους, η γαλλική πρωτεύουσα που θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου.

Μια επιστροφή στο Παρίσι

Το Bird στη συνέχεια αναπτύχθηκε σε άλλες συσσωματώσεις στη χώρα – βρισκόταν σε 23 πόλεις τον Μάιο του 2022 – πριν επιστρέψει στην Light City την περασμένη άνοιξη … με στόλο ηλεκτρικών ποδηλάτων. Η ιδέα αυτού του έργου: Καλύτερη σύνδεση του προαστίου και του ενδοδοντικού Παρισιού.

Η ομάδα της Καλιφόρνιας φαίνεται σε κάθε περίπτωση σε κίνδυνο όσον αφορά την οικονομική της κατάσταση και την εξέλιξη της δραστηριότητάς της. Οι επόμενοι μήνες θα πρέπει να είναι ζωτικής σημασίας για έναν από τους πρωτοπόρους όσον αφορά τα ηλεκτρικά σκούτερ αυτοεξυπηρέτησης. Η εξαφάνισή του θα ήταν λίγο βροντή στον τομέα.

Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).

Bird - Ηλεκτρική κινητικότητα

Bird – Ηλεκτρική κινητικότητα