Πώς έχει γίνει πορτοκαλί η Γαλλία?, Ανοίξτε μια γραμμή τηλεπικοινωνιών της Γαλλίας

Ανοίξτε μια γραμμή τηλεπικοινωνιών της Γαλλίας

Contents

Εκμεταλλεύομαι Πακέτα Διαδικτύου και κινητά πακέτα Πορτοκάλι

Πώς έχει γίνει πορτοκαλί η Γαλλία ?

Συνδρομή στο Διαδίκτυο και το κινητό

Η Γαλλία τηλεπικοινωνία έγινε πορτοκαλί

Θέλετε να βγάλετε ένα διαδίκτυο ή μια προσφορά για κινητά στο Orange ?

Εξοικονομήστε χρήματα, εγγραφείτε σε μια πορτοκαλί προσφορά με τους συμβούλους SELECTRA:

Η ιστορία της Γαλλίας Télécom ακολούθησε πολύ στενά την άνοδο και την γεμάτη εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών από τη δεκαετία του 1970 μέχρι σήμερα. Το PTT και η France Telecom δεν υπάρχουν πλέον, αλλά το τρέχον τηλεφωνικό δίκτυο οφείλει πολλά στις εγκαταστάσεις αυτού του “ιστορικού φορέα” του οποίου το όνομα παραμένει πολύ παρόν στην αγορά.

Εκμεταλλεύομαι Πακέτα Διαδικτύου και κινητά πακέτα Πορτοκάλι

Εκμεταλλεύομαι Πακέτα Διαδικτύου και κινητά πακέτα Πορτοκάλι

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, η Γαλλία του Προέδρου François Mitterrand προετοιμαζόταν για μια μικρή επανάσταση: μια ευρωπαϊκή οδηγία μόλις εισήγαγε τον ανταγωνισμό στην αγορά τηλεπικοινωνιών. Πράγματι, η Ευρωπαϊκή Ένωση επιθυμεί να ελευθερώσει τον τομέα στα κράτη μέλη της. Σε μια χώρα όπου το τηλέφωνο ήταν σχεδόν από την προέλευσή του ένα δημόσιο μονοπώλιο, αυτό απαιτεί σε -βαθιά αλλαγή, η οποία μπορεί να γίνει μόνο σε αρκετά χρόνια. Έτσι γεννήθηκε, το 1988, η μάρκα της Γαλλίας Telecom, που προκύπτει από τη διοίκηση της PTT και εξακολουθεί να υπόκειται στο κράτος, το οποίο είναι τότε ο μοναδικός του μέτοχος. Δύσκολο να φανταστεί κανείς σήμερα ότι εκείνη τη στιγμή, κάποιος εξακολουθεί να μην υποψιάζεται τη γενίκευση της κινητής τηλεφωνίας, ούτε για την εμφάνιση ενός άλλου να έρθει: Διαδίκτυο: Διαδίκτυο.

Το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων στον ανταγωνισμό

Η δημιουργία της μάρκας Γαλλία τηλεπικοινωνία Δίνει το σήμα του ανοίγματος της γαλλικής αγοράς στον ανταγωνισμό: Το 1992, η SFR άνοιξε για πρώτη φορά ένα ανταγωνιστικό δίκτυο GSM και προσφέρει σταθερή τηλεφωνία με το “7” του Cegetel. Στη συνέχεια, το 1994, ήταν η σειρά της Bouygues Telecom να προσφέρει την προσφορά της στην αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Μόλις το έτος 2000, μετά την αποτυχία της προσέγγισης με τη Deutsche Telekom με τη διέλευση Πορτοκάλι.

Πάνω απ ‘όλα προορίζεται να γίνει διεθνής μάρκα για τη Γαλλία Telecom. Οι πρωτοπόροι του κινητού τηλεφώνου αναμφίβολα θυμούνται Ola, Mobicarte και φυσικά Itineris. Στην αρχή, είναι μόνο αυτές οι “κινητές” μάρκες που ομαδοποιούνται κάτω από το πορτοκαλί καπέλο: Πράγματι, δεν είναι ζήτημα τρομοκρατούμενων πολλών Συνδρομητές στη Γαλλία Telecom Fixed !

Η Γαλλία Telecom, που γεννήθηκε το 1988, έγινε μόνο 100% πορτοκαλί το 2013

Σε όλη τη δεκαετία του 2000, η ​​έλευση του Διαδικτύου θα προκαλέσει Πολλές αναταραχές στην αγορά τηλεπικοινωνιών. Το κράτος αποσυνδέθηκε σταδιακά από το κεφάλαιο και το 2004, πέρασε κάτω από το 50%, κάνοντας τη Γαλλία τηλεπικοινωνία α ιδιωτική επιχείρηση. Αυτό επιδιώκει να επεκτείνει τις διεθνείς θέσεις της και να αναπτύξει τις δραστηριότητές της προμηθευτής υπηρεσίας διαδικτύου Κάτω από τη μάρκα Wanadoo, την οποία εξακολουθούμε να βρίσκουμε σήμερα σε ορισμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το έτος 2006 σηματοδοτεί ένα στάδιο για τη Γαλλία Telecom. Αυτή τη στιγμή το πορτοκαλί γίνεται η μοναδική μάρκα της Γαλλίας Telecom για σταθερή τηλεφωνία, και αυτή η παγκόσμια. Υπάρχουν μόνο λίγες τοπικές εξαιρέσεις σε ορισμένες χώρες. Ήταν επίσης το 2006 ότι η θυγατρική του Διαδικτύου με τη σειρά του έγινε πορτοκαλί.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά βήματα που πρέπει να διασταυρωθούν: για παράδειγμα, θα είναι απαραίτητο να περιμένετε μέχρι το έτος 2011 για να γίνει το Εθνικό Δίκτυο Τηλεπικοινωνιών της Γαλλίας ” Πορτοκαλί καταστήματα »». Και μέχρι το επόμενο έτος, το 2012, οι γαλλικές σταθερές γραμμές ήταν επίσης γνωστές πορτοκαλί. Αυτή τη φορά, έχει τελειώσει ! Όλα τα διαδίκτυο, η τηλεόραση, η σταθερή και η κινητή τηλεφωνία προσφέρουν το ίδιο όνομα: Orange. Και είναι τελικά το 1 Ιουλίου 2013, Μετά από τελευταία ψήφο στη Γενική Συνέλευση, την οποία η Γαλλία τηλεπικοινωνία γίνεται επίσημα πορτοκαλί. Εν τω μεταξύ, ένας νέος ανταγωνιστής εμφανίστηκε στη Γαλλία, πρώτα απ ‘όλα στην προσφορά στο Διαδίκτυο – σταθερή τηλεφωνία – τηλεόραση το 2007, στη συνέχεια στην προσφορά για κινητά στις αρχές του 2012: Ελεύθερος.

Η Γαλλία Telecom εξαφανίζεται, αλλά παραμένει ο εγκαταστάτης του τοπικού βρόχου

Από το 2013, η Γαλλία Télécom δεν υπάρχει πλέον επίσημα επίσημα. Ωστόσο, το όνομα εξακολουθεί να αναφέρεται συχνά από τους εγκαταστάτες της Telecom, ή απλώς προτείνεται από τους τρέχοντες φορείς εκμετάλλευσης, οι οποίοι προφανώς δεν επιθυμούν να διαφημίσουν έναν άμεσο ανταγωνιστή, η καταγωγή μεταξύ της Γαλλίας Telecom και Orange που είναι σήμερα προφανές για τους καταναλωτές. Για τι ? Εξαιτίας τοπικός βρόχος.

Πράγματι, ανεξάρτητα από τον χειριστή σας, είναι πολύ σπάνια ανήκει σε όλα τα καλώδια που συνδέουν το διακομιστή του με το σπίτι σας. Και ο τοπικός βρόχος είναι ακριβώς αυτός Μέρος του δικτύου που πηγαίνει από το σπίτι στην τοπική κατοικία του χειριστή σας.

Είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι η υποδοχή τηλεφώνου είναι εγκατεστημένη στο σπίτι, και ειδικά το ζευγάρι καλωδίων χαλκού που το συνδέει με το δίκτυο των τηλεπικοινωνιών, μέσω ντουλαπιών στα υπόγεια κτιρίων ή στα πεζοδρόμια στους δρόμους μέχρι το κεντρικό τηλέφωνο, έχουν αναπτυχθεί από PTT Στη δεκαετία του ’70 και του ’80, ή από τη Γαλλία Telecom από τη δεκαετία του ’90.

Αυτή η σημαντική επένδυση, η οποία έχει εξαπλωθεί εδώ και δεκαετίες, με ισχυρή επιτάχυνση από τη δεκαετία του 1970, εκτιμήθηκε σε 28 δισεκατομμύρια ευρώ από το “χωρικό” των τηλεπικοινωνιών στη ΓαλλίαArcep (Ρυθμιστική Αρχή ηλεκτρονικών επικοινωνιών και θέσεων).

Άλλες 39 εκατομμύρια γραμμές τηλεπικοινωνιακής Γαλλίας !

Ο τοπικός βρόχος είναι 39 εκατομμύρια γραμμές στη Γαλλία (ARCEP DATA) και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο αριθμός προέλευσης της Γαλλίας εξακολουθεί να χρησιμεύει ως αναφορά για τον εντοπισμό της εγκατάστασής σας. Έτσι, ανεξάρτητα από τον χειριστή σας, θα αναφέρεται στη σύνδεση τηλεπικοινωνιών της Γαλλίας εάν μετακομίσετε ή εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα που απαιτούν ένα Αντιμετώπιση προβλημάτων στην τοπική τοπική της Γαλλίας Telecom. Ειδικά επειδή οι 2 πολύτιμοι γιοι χαλκού χρησιμοποιούνται επίσης για το ADSL, το οποίο παραμένει ο προνομιούχος τρόπος σύνδεσης με το Διαδίκτυο των Γαλλικών με 22,3 εκατομμύρια συνδρομητές. (Δεδομένα ARCEP).

Όλοι οι χειριστές, και όχι μόνο το Orange, τώρα εξαντλούνται από αυτή την άσκηση που απαιτεί όλο και λιγότερο συχνά την κίνηση ενός τεχνικού. Και ξέρετε ότι είναι άχρηστο να επικοινωνήσετε με το Γαλλία τηλεπικοινωνιακή εξυπηρέτηση πελατών Για ένα άνοιγμα μετακίνησης ή γραμμής: δεν υπάρχει πλέον ! Τα πάντα σήμερα περνούν από τον χειριστή σας που είναι άμεσα υπεύθυνος για διαδικασίες με πορτοκαλί.

Προς το τέλος των γιων του χαλκού

Σήμερα, το δίκτυο ADSL σε καλώδια χαλκού αντικαθίσταται σταδιακά από ίνες.

Η πολύ υψηλή ταχύτητα, κυρίως από ίνες, η οποία εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει μόνο το 7,1% όλων των συνδρομών το 2012, αυξάνεται συνεχώς.

Η βραδύτητα αυτής της εξέλιξης συνδέεται προφανώς με τη δυσκολία και το κόστος δημιουργίας ενός νέου δικτύου σε όλη την επικράτεια, τα οποία απαιτούν σημαντικές εργασίες και σημαντικές επενδύσεις, ακόμη και αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν εν μέρει οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

Πορτοκαλί πάντα n ° 1 ?

Εκμεταλλεύομαι Πακέτα Διαδικτύου και κινητά πακέτα Πορτοκάλι

Εκμεταλλεύομαι Πακέτα Διαδικτύου και κινητά πακέτα Πορτοκάλι

Σήμερα, η Orange είναι ένας σημαντικός παίκτης στη διεθνή αγορά τηλεπικοινωνιών με 143 εκατομμύρια πελάτες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή, κυρίως στην Ευρώπη, αλλά και στην Αφρική και την Καραϊβική. Η Orange είναι επίσης ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών σε πολυεθνικές εταιρείες στο πλαίσιο της μάρκας Orange Business Services (Πηγή: Orange 2022 Ετήσια Έκθεση).

Έτσι, το ιστορικό “βάρος” της Γαλλίας Telecom επέτρεψε στην πορτοκαλί μάρκα να διατηρήσει τη θέση του ως γαλλικού ηγέτη παρά τον ανταγωνισμό, τόσο στον τομέα του Διαδικτύου, που τώρα συνδέεται με την προσφορά τηλεόρασης και τη σταθερή τηλεφωνία, μόνο στην κινητή τηλεφωνία ? Πιθανότατα γνωρίζετε, η απάντηση είναι ναι. Σύμφωνα με την Arcep, η Orange είναι αναγνωρισμένη από τους χρήστες για 12ο συνεχή χρονιά.

Ακόμα σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του 2022, η Ex-France Telecom έχει τώρα 287 εκατομμύρια πελάτες και οδηγεί επίσης σε πολύ υψηλή ταχύτητα με πορτοκαλί ίνες, η οποία αυξάνεται με 1,3 εκατομμύρια πρόσθετους πελάτες ινών το έτος 2022 ! Ισχυρή ανάπτυξη που μπορεί να εξηγηθεί τόσο από τον χαμηλό αρχικό αριθμό των συνδρομητών όσο και από την επιθυμία του ομίλου να αναπτύξει γρήγορα τις ίνες σε όλη την επικράτεια.

Και στη γαλλική αγορά κινητής τηλεφωνίας ? Είναι ακόμα πορτοκαλί που κυριαρχεί 241.9 M Κινητές πελάτες και 143 μ. Κινητές πελάτες στην περιοχή. Σημειώστε όλα αυτά που ο τελευταίος είναι ο φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας που βιώνει την καλύτερη εξέλιξη.

Και τώρα εδώ είναι η Orange Bank

Orange Bank Online

Σήμερα, η Orange έχει ήδη στραφεί στη δημιουργία νέων υπηρεσιών για τους πελάτες της, ειδικά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης Πορτοκαλί τηλεόραση. Αλλά αυτό δεν είναι όλο ! Από το 2008, υπάρχει μια υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων και κινητής τηλεφωνίας, ” Πορτοκαλί χρήμα “, Προτείνεται σε αφρικανικές χώρες όπου υπάρχει πορτοκαλί. Από τον Ιούνιο του 2016, το Orange Money είναι επίσης διαθέσιμο στη Γαλλία για να στείλει χρήματα στην Ακτή του Ελεφαντοστού, τη Σενεγάλη και το Μάλι. Αυτή η υπηρεσία έχει ήδη περίπου 30 εκατομμύρια πελάτες.

Το 2017, τα νέα της ομάδας επικεντρώθηκαν στην κυκλοφορία της Orange Bank, αρχικά στη Γαλλία, στη συνέχεια στην Ισπανία και το Βέλγιο. Το Orange γίνεται έτσι ένας πλήρης τραπεζικός φορέας, σε συνεργασία με την Groupama Insurance. Τι μπορεί να δικαιολογήσει την άφιξη μιας ομάδας τηλεπικοινωνιών στον κόσμο της τράπεζας ?

Η απάντηση της Orange είναι απλή: το 85 % των αλληλεπιδράσεων με την τράπεζα σήμερα περνάει από το smartphone. Οι ηλεκτρονικές τράπεζες έχουν κερδίσει μερίδιο αγοράς 14 % σε 3 χρόνια στη Γαλλία και αυτή η τάση θα αυξηθεί μόνο με την έκρηξη των κινητών χρήσεων.

Η Orange Bank προφανώς προσφέρει 100% πρόσβαση σε κινητά για να διευκολύνει την Daily Bank καθώς και τις άμεσες και καινοτόμες υπηρεσίες, σχεδιασμένες για κινητά. Η πλήρης τραπεζική προσφορά προορίζεται για άτομα, πορτοκαλί ή όχι πελάτες: τραπεζικός λογαριασμός, τραπεζική κάρτα, αποταμιεύσεις, καταναλωτική πίστωση και ακόμη και πιστώσεις ασφάλισης και ακίνητης περιουσίας σε δεύτερο βήμα. Τέλος, η Orange μπορεί επίσης να βασιστεί στο δίκτυο περισσότερων από 500 καταστημάτων σε όλη τη Γαλλία.

Πηγή: Παρουσίαση της Orange Bank

Διαδίκτυο, τηλεφωνία, τηλεόραση: Τρέχουσες προσφορές

Εκμεταλλεύομαι Πακέτα Διαδικτύου και κινητά πακέτα Πορτοκάλι

Εκμεταλλεύομαι Πακέτα Διαδικτύου και κινητά πακέτα Πορτοκάλι

Τέλος, δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε αυτό το άρθρο χωρίς μια σύντομη επισκόπηση του Πορτοκαλί δημόσιες προσφορές.

Από τη σταθερή πλευρά, τώρα είναι η ώρα να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά σας για ίνες: η βούληση του χειριστή να έχει πρόσβαση στους πελάτες σε ίνες σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλεονεκτικές τιμές: το “Triple Play” Internet – Προσφορά τηλεφωνίας FISTING – TV προσφέρεται από 2 ‘, 99 € ανά μήνα για 12 μήνες σε πολύ υψηλή ταχύτητα με την ίνα χάρη στο πακέτο Fiber LiveBox.

Από την πλευρά του κινητού, θα βρείτε πολλά πακέτα, με ή χωρίς δέσμευση, μπλοκαρισμένα ή όχι, από 8,99 ευρώ το μήνα, εξαιρουμένων της προώθησης. Τέλος, οι “ανοιχτές” προσφορές που συγκεντρώνουν όλες τις σταθερές και κινητές χρήσεις μπορούν να σας επιτρέψουν να εξοικονομήσετε χρήματα συγκεντρώνοντας όλες τις συνδρομές σας στον ίδιο χειριστή.

Καλό κινητό

10GB 5,99 € Βλέπω

100GB 16,99 € Βλέπω

20GB 5,99 € Βλέπω

Καλό κινητό

5,99 € Δείτε την προσφορά

5,99 € Δείτε την προσφορά

2,99 € Δείτε την προσφορά

Βρείτε την καλύτερη προσφορά της στιγμής !

Σήμερα: 09/22/2023 15:20 – 169538808

Συνδρομή στο Διαδίκτυο και το κινητό

Αλλάξτε το Διαδίκτυο ή τη συνδρομή κινητής τηλεφωνίας ?

Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές από τους προμηθευτές συνεργατών μας

δωρεάν κλήση

Αλλάξτε το Διαδίκτυο ή τη συνδρομή κινητής τηλεφωνίας ?

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι επί του παρόντος κλειστό. Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση.

Το κάνουμε λοιπόν μαζί ? 1,6 εκατομμύρια Γάλλοι μας έχουν ήδη εμπιστευτεί

Σύμβουλος της υπηρεσίας σας

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ., το Σάββατο 8:30 έως τις 6.30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Ανοίξτε μια γραμμή τηλεπικοινωνιών της Γαλλίας

Ο Orange Operator, πρώην France Telecom, δεν είναι μόνο πάροχος υπηρεσιών όπως η σταθερή και η κινητή τηλεφωνία ή το διαδίκτυο, αλλά και ο διαχειριστής τηλεφωνικού δικτύου. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι ο συνομιλητής της επιλογής για το άνοιγμα μιας τηλεφωνικής γραμμής.

Πώς να ανοίξετε μια γραμμή τηλεπικοινωνιών της Γαλλίας ?

Η Γαλλία Telecom έχει ονομαστεί Orange από το 2013, οποιαδήποτε σταθερή γραμμή τηλεπικοινωνιών της Γαλλίας πραγματοποιείται επομένως επικοινωνώντας με αυτόν τον χειριστή.

Μπορεί να προκύψουν αρκετές περιπτώσεις κατά την έναρξη μιας γραμμής:

Ανοίξτε μια γραμμή τηλεπικοινωνιών της Γαλλίας

Το κατάλυμα είναι συνδεδεμένο εάν:

  • Μια γραμμή τηλεφώνου ή διαδικτύου έχει ήδη εφαρμοστεί στο παρελθόν
  • είναι παρόντες μία ή περισσότερες υποδοχές τηλεφώνου στο κατάλυμα.

Σε αυτή την περίπτωση, απλά επανενεργοποιήστε τη γραμμή. Οι χρόνοι ενεργοποίησης για μια γραμμή Διαδικτύου είναι 10 έως 15 ημέρες.

Το κατάλυμα δεν είναι συνδεδεμένο εάν:

  • Δεν υπήρξε ποτέ τηλεφωνική πρόσβαση, εάν το κατάλυμα είναι καινούργιο για παράδειγμα (περίοδος σύνδεσης 57 ημερών)
  • Δεν υπάρχει ενεργή γραμμή, για παράδειγμα εάν υπήρξε πολύ σημαντική από τη λήξη της τελευταίας συνδρομής.

Επειτα Δημιουργία γραμμής τηλεπικοινωνιών της Γαλλίας απαιτεί σύνδεση και επομένως την παρέμβαση ενός τεχνικού πορτοκαλιού.

Για να κάνετε το αίτημα σύνδεσής σας, επικοινωνήστε με το Orange στο 08 10 00 98 49

Μάθε περισσότερα

Θέλετε να έχετε πρόσθετες πληροφορίες ?
Οι ειδικοί μας είναι εκεί

Επωφεληθείτε από τις προσφορές του συνεργάτη μας

Πόσο είναι το άνοιγμα μιας γραμμής τηλεπικοινωνιών της Γαλλίας ?

Το απλό άνοιγμα μιας γραμμής γίνεται στο Οι τιμές εξαρτώνται από τον χειριστή, Αυτά παραμένουν σε χαμηλό ποσό, προστίθενται γενικά στο πρώτο τιμολόγιο μετά τη συνδρομή της σύμβασης.

Εάν είναι απαραίτητο να κάνετε μια σύνδεση, η παρέμβαση ενός τεχνικού πορτοκαλιού είναι απαραίτητη. Ανάλογα με τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, το κόστος αυτής της παρέμβασης μπορεί να διαφέρει. Από την 1η Ιουνίου 2021, προσφέρθηκε μια απλή σύνδεση με κατ ‘αποκοπή ποσοστό € 69,. Εάν είναι απαραίτητη άλλη εργασία, το φάσμα των υπηρεσιών πορτοκαλιού είναι πολύ ευρύ για να τις καλύψει. Η εργασία σύνδεσης στέγασης είναι γενικά εις βάρος του ιδιοκτήτη.

Πώς να επικοινωνήσετε με τη Γαλλία Telecom για το άνοιγμα μιας γραμμής ?

Είναι δυνατό να επικοινωνήσετε με το Orange με διάφορους τρόπους. Ο χειριστής έχει πολλά φυσικά καταστήματα σε όλη τη Γαλλία, είναι εύκολο να πάτε εκεί για να έχετε γρήγορες απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις.

Η επαφή στο Διαδίκτυο γίνεται μέσω του ιστότοπου βοήθειας.πορτοκάλι.που αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα αιτημάτων. Οι αιτήσεις που σχετίζονται με τη σύνδεση ενός νέου καταλύματος μπορούν επίσης να γίνουν απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [Email Protected].

Μάθε περισσότερα

Ο ευκολότερος τρόπος για να ανοίξετε μια γραμμή, ωστόσο, παραμένει το τηλέφωνο, 08 10 00 98 49 Διαδικασίες όλων των αιτημάτων που σχετίζονται με το άνοιγμα νέων τηλεφωνικών γραμμών, αυτός είναι ο αριθμός που πρέπει να επικοινωνήσετε για να κλείσετε ραντεβού για να προγραμματίσετε την παρέμβαση ενός τεχνικού.

Κατά τη διάρκεια μιας κίνησης, είναι σημαντικό να σκεφτούμε τη λήψη συμβολαίου ηλεκτρικής ενέργειας.

Πότε μπορούμε να ζητήσουμε ένα άνοιγμα της γραμμής τηλεπικοινωνιών της Γαλλίας ?

Ο χρόνος για τη σύνδεση μιας γραμμής ADSL μπορεί να είναι 4 ημέρες για μια ήδη υπάρχουσα γραμμή και 9 ημέρες για τη δημιουργία μιας νέας γραμμής.

Από την άλλη πλευρά, για τη δημιουργία γραμμής ινών, οι προθεσμίες μπορούν να είναι αρκετά μεγάλες σε σύγκριση με άλλους χειριστές, διαρκεί κατά μέσο όρο 11 ημέρες.

Καλό να ξέρω

Για το άνοιγμα μιας γραμμής ινών, δεν είναι απαραίτητο να ανοίξετε μια τηλεφωνική γραμμή.
Από την άλλη πλευρά για μια γραμμή ADSL είναι απαραίτητη.