Ανανεώστε το φορητό υπολογιστή σας με τα σημεία πίστης σας μεταξύ των χειριστών, πού να βρείτε τα πορτοκαλί σημεία πίστης μου? – Πώς να ανοίξετε

Πού να βρω τα πορτοκαλί σημεία πίστης μου

Η Sosh, θυγατρική της Orange είναι ένας χειριστής που ονομάζεται “χαμηλό κόστος”. Προσφέρει μόνο πακέτα μη δεσμευτικού. Η τιμή των αγορών κινητών αγορών είναι η ίδια με εσάς που είστε νέος ή πρώην πελάτης. Επομένως, δεν υπάρχει πρόγραμμα αφοσίωσης για το SOSH να ανταμείβει την αρχαιότητά σας, προσφέροντάς σας μείωση όταν αποφασίζετε να αλλάξετε το φορητό σας υπολογιστή.

Ανανεώστε το φορητό υπολογιστή σας χάρη στα σημεία πίστης

Για να διατηρήσουν τους συνδρομητές τους ακόμη και μετά το τέλος της περιόδου δέσμευσής τους, οι περισσότεροι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν προγράμματα πίστης στον πελάτη τους. Σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από ενδιαφέρουσες εκπτώσεις κατά την ανανέωση του φορητού υπολογιστή τους, παρέχοντας φυσικά παραμονή στον ίδιο χειριστή.

Τα προγράμματα αυτά χρησιμοποιήθηκαν για την υλοποίηση από την κατανομή των σημείων πίστης που συσσωρεύτηκαν μήνα μετά το μήνα ανάλογα με την τιμή της συνδρομής, τη διάρκεια της δέσμευσης ή την αρχαιότητα της σύμβασης. Από την θεαματική αύξηση της μέσης τιμής των smartphones, πολλοί φορείς εκμετάλλευσης έχουν αφαιρέσει το σύστημα σημείων αφοσίωσης.

Τώρα βασίζονται μόνο στην αρχαιότητά σας για να σας προσφέρουν μείωση όταν επιλέγετε ένα νέο φορητό υπολογιστή.

Πώς να ανανεώσετε το φορητό υπολογιστή σας στο Orange ?

Από το 2012, η ​​Orange έχει αφαιρέσει τα σημεία αφοσίωσης που επέτρεψαν να ληφθούν μείωση κατά την αλλαγή των φορητών υπολογιστών. Ωστόσο, η πίστη σας ανταμείβεται πάντα.

Στην πραγματικότητα, είναι πάντοτε δυνατό να αλλάξετε το κινητό στο τέλος της περιόδου δέσμευσης 12 ή 24 μηνών, αξιοποιώντας μια έκπτωση. Η Orange δεν μετράει πλέον τα σημεία πίστης, αλλά σας ενημερώνει για την ημερομηνία που μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση του τηλεφώνου σας στη χαμηλότερη τιμή.

Αυτή η ημερομηνία έχει οριστεί σύμφωνα με το πακέτο σας και την περίοδο δέσμευσης. Επομένως, το μέγιστο ποσό της μείωσης καλύπτεται. Μπορείτε να βρείτε αυτήν την ημερομηνία στα τιμολόγιά σας ή συνδέοντας την περιοχή του πελάτη σας στον ιστότοπο πορτοκαλιού.

Πώς να κάνετε στο SOSH ?

Η Sosh, θυγατρική της Orange είναι ένας χειριστής που ονομάζεται “χαμηλό κόστος”. Προσφέρει μόνο πακέτα μη δεσμευτικού. Η τιμή των αγορών κινητών αγορών είναι η ίδια με εσάς που είστε νέος ή πρώην πελάτης. Επομένως, δεν υπάρχει πρόγραμμα αφοσίωσης για το SOSH να ανταμείβει την αρχαιότητά σας, προσφέροντάς σας μείωση όταν αποφασίζετε να αλλάξετε το φορητό σας υπολογιστή.

Για να ανανεώσετε το φορητό υπολογιστή σας, συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί. Σημειώστε ότι εάν είστε ένας παλιός πελάτης πορτοκαλιού, τα πλεονεκτήματα που έχετε συσσωρεύσει δεν χάνονται, αλλά μόνο κατεψυγμένα. Αφήνοντας το Sosh να επιστρέψει στο Orange, θα τα βρείτε όπως είναι, με τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τη μείωση για να αλλάξετε το κινητό σας.

Και στο Bouygues Telecom ?

Το Bouygues έχει χρησιμοποιήσει από καιρό ένα σύστημα σημείων πίστης δίνοντας το δικαίωμα σε μείωση κατά την ανανέωση του τηλεφώνου σας. Σήμερα, αυτό το σύστημα έχει τελειώσει.

Για να αλλάξετε το φορητό υπολογιστή σας σε μειωμένη τιμή, πρέπει να είστε πελάτης Bouygues Telecom για τουλάχιστον ένα χρόνο και δεν έχετε αντικαταστήσει το φορητό υπολογιστή σας τους τελευταίους 12 μήνες. Πρέπει επίσης να επεκτείνετε την περίοδο δέσμευσής σας από 12 έως 24 μήνες. Για να επαληθεύσετε ότι είστε καλά επιλέξιμοι για την αντικατάσταση του κινητού σας σε μια προτιμησιακή τιμή, ανατρέξτε στην περιοχή πελατών Bouygues Telecom.

Στη συνέχεια, έχετε την επιλογή να αγοράσετε το νέο σας φορητό υπολογιστή απευθείας στο διαδίκτυο ή με την αποθήκευση.

Πώς να ανανεώσετε το φορητό υπολογιστή σας στο B & You ?

Η B & You είναι η θυγατρική με χαμηλό κόστος από την Bouygues Telecom. Όπως και οι άμεσοι SOSH και Red ανταγωνιστές του, προσφέρει μόνο χωρίς πακέτα δέσμευσης. Οι τιμές στις οποίες εμπορεύεται τα κινητά της τηλέφωνα είναι επομένως οι ίδιες για όλους, ανεξάρτητα από την αρχαιότητά σας.

Εκτός από τις συνήθεις προωθητικές προσφορές, οπότε μην σκοπεύετε να επωφεληθείτε από τη μείωση κατά την ανανέωση του φορητού υπολογιστή σας. Για να συμβουλευτείτε τη λίστα όλων των κινητών τηλεφώνων που προσφέρονται προς πώληση από την B & You, συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας. Καθώς δεν επωφελείται από το συγκεκριμένο πλεονέκτημα που ανταμείβει την αρχαιότητά σας, είστε ελεύθεροι να απευθυνθείτε στον διανομέα της επιλογής σας για να αντικαταστήσετε το κινητό σας σε μια πιο συμφέρουσα τιμή από αυτή που προσφέρεται από το B & You.

Πώς να ανανεώσετε το φορητό υπολογιστή σας στο SFR ?

Τα παλιά κόκκινα τετράγωνα του SFR, αυτά τα σημεία πίστης που σας επέτρεψαν να ανανεώσετε το κινητό σας, επωφελώντας από σημαντικές μειώσεις, είναι αρχαίας ιστορίας. Σίγουρα θαμμένος το 2012, ένα πολύ απλούστερο σύστημα τους αντικατέστησε.

Πρέπει τώρα να περιμένετε μέχρι το τέλος της περιόδου δέσμευσής σας για να ζητήσετε την ανανέωση του κινητού σας. Στη συνέχεια, επωφεληθείτε από τις προτιμησιακές τιμές ταυτόσημες με εκείνες που προσφέρονται σε νέους συνδρομητές. Σημειώστε ότι αυτές οι τιμές είναι οι ίδιες ανεξάρτητα από την αρχαιότητά σας.

Για να ανανεώσετε το κινητό σας στο SFR, περιμένετε το τέλος της περιόδου δέσμευσής σας και επιλέξτε τη νέα σας συσκευή στην περιοχή του πελάτη σας ή πηγαίνετε απευθείας στην αποθήκευση.

Πώς να ανανεώσετε το φορητό υπολογιστή σας στο κόκκινο ?

Κόκκινο με SFR αγορές μόνο πακέτα δέσμευσης. Δεν προσφέρει πρόγραμμα αφοσίωσης. Η αντικατάσταση του κινητού σας θα σας κοστίσει τόσο πολύ όσο ήσασταν νέος πελάτης. Αυτό είναι το κύριο μειονέκτημα των χειριστών χαμηλού κόστους. Σημειώστε ότι το ίδιο ισχύει και για το SOSH και το B & You.

Τα πακέτα είναι σίγουρα φθηνότερα από ό, τι στους παραδοσιακούς χειριστές, αλλά δεν δίνουν δικαιώματα στα ίδια πλεονεκτήματα, ειδικά όταν ανανεώνετε το κινητό σας. Για να επιλέξετε το νέο σας φορητό υπολογιστή, μεταβείτε στην περιοχή του κόκκινου πελάτη σας.

Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να αποκτήσετε περισσότερες πλεονεκτικές τιμές από έναν διανομέα που θα σας πουλήσει μια συσκευή χωρίς συσκευασία. Σε αυτή την περίπτωση, βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατό με την κάρτα SIM σας.

Πώς να ανανεώσετε το φορητό υπολογιστή σας στο Free Mobile ?

Το Free πάντα ευνόησε την τιμή του πακέτου με εκείνη του κινητού, προσπαθώντας πάντα να προσφέρει τις πιο πλεονεκτικές τιμές στην αγορά. Για να επιτευχθεί αυτό, ορισμένες δωρεάν προσφορές για κινητά προσφέρονται ακόμη και χωρίς τηλέφωνο, όπως το πακέτο στα 2 ευρώ /μήνα. Τότε εξαρτάται από εσάς να εξοπλίσετε τον εαυτό σας.

Επομένως, δεν υπάρχει σύστημα προγράμματος προγράμματος ή αφοσίωσης που θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από τη μείωση κατά την ανανέωση του φορητού υπολογιστή σας.

Από την άλλη πλευρά, δωρεάν ανταμοιβές η πίστη σας δίνοντάς σας εκπτώσεις στην τιμή του πακέτου κινητής τηλεφωνίας σας εάν είστε επίσης δωρεάν πελάτης για το Διαδίκτυο, την τηλεόραση ή τη σταθερή τηλεφωνία.

Τα σημεία αφοσίωσης εξαφανίστηκαν σταδιακά από το τοπίο κινητής τηλεφωνίας. Μην είστε νοσταλγικοί. Η πίστη σας είναι λιγότερο ανταμείβεται από πριν ? Γίνω άπιστος ! Κατά την ανανέωση του φορητού υπολογιστή σας, παίξτε τον ανταγωνισμό και μην διστάσετε να αλλάξετε τον χειριστή για να επωφεληθείτε από τις προσφορές που προορίζονται για νέους πελάτες.

Ρωτήστε μας, το κάνουμε για εσάς !

Πού να βρω τα πορτοκαλί σημεία πίστης μου ?

Το συνολικό υπόλοιπο των σημείων αφοσίωσης καθώς και όλα τα σημεία που αποκτήθηκαν ως συνολική τιμολόγηση του προηγούμενου μήνα αναφέρονται σε κάθε ένα από τα τιμολόγιά σας για κινητά.

Τα σημεία αφοσίωσης πορτοκαλιού είναι μια ανταμοιβή για τους πελάτες που παραμένουν πιστοί στο εμπορικό σήμα. Αυτά τα σημεία μπορούν να συσσωρευτούν σύμφωνα με τη διάρκεια χρήσης της υπηρεσίας ή των αγορών που έγιναν. Μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για να λάβουν εκπτώσεις σε τιμολόγια, δωρεάν τηλέφωνα ή άλλα πλεονεκτήματα. Αλλά πού μπορείτε να βρείτε τα πορτοκαλί σημεία πίστης σας ?

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ελέγξετε τα σημεία αφοσίωσης πορτοκαλιού σας. Μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο Orange και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Μόλις συνδεθεί, θα μπορείτε να δείτε τον αριθμό των σημείων που έχετε συσσωρεύσει και τις διαθέσιμες επιλογές για να τις χρησιμοποιήσετε.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα σημεία πίστης σας καλώντας την Orange Service Service. Θα είναι σε θέση να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα σημεία πίστης σας και τις επιλογές για να τις χρησιμοποιήσετε.

Ποια είναι τα πορτοκαλί σημεία ?

Τα πορτοκαλί σημεία είναι μια ανταμοιβή για τους πιστούς πελάτες της Orange. Συσσωρεύονται ανάλογα με τη διάρκεια χρήσης της υπηρεσίας ή των αγορών που έγιναν. Αυτά τα σημεία μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση εκπτώσεων σε τιμολόγια, δωρεάν τηλέφωνα ή άλλα πλεονεκτήματα.

Πώς να μετατρέψετε τα πορτοκαλί σημεία ?

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μετατρέψετε τα πορτοκαλί σημεία στα πλεονεκτήματα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να λάβετε τιμολόγια, δωρεάν τηλέφωνα ή άλλα πλεονεκτήματα. Μπορείτε να ελέγξετε τις διαθέσιμες επιλογές σας, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Orange ή καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών.

Εξακολουθούν να υπάρχουν σημεία πορτοκαλιού ?

Ναι, τα πορτοκαλί σημεία εξακολουθούν να υπάρχουν και χρησιμοποιούνται πάντα για να ανταμείψουν τους πιστούς πελάτες. Μπορείτε πάντα να συσσωρεύετε σημεία σύμφωνα με τη διάρκεια χρήσης της υπηρεσίας ή των αγορών που έγιναν.

Πώς να πάρετε ένα δωρεάν τηλέφωνο στο Orange ?

Για να πάρετε ένα δωρεάν τηλέφωνο στο Orange, πρέπει να συσσωρεύσετε αρκετά σημεία πίστης. Μπορείτε να ελέγξετε τις διαθέσιμες επιλογές σας, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Orange ή καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών. Είναι επίσης δυνατή η λήψη ενός δωρεάν τηλεφώνου, εγγραφείτε σε μια νέα σύμβαση ή με την ανανέωση μιας υπάρχουσας σύμβασης.

Πώς να μετατρέψετε τα σημεία σας ευχαριστώ στο Διαδίκτυο ?

Εάν είστε πελάτης πορτοκαλιού και έχετε συσσωρεύσει σημεία ευχαριστώ, μπορείτε να τα ανταλλάξετε για το Διαδίκτυο. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας πορτοκαλιού και να ελέγξετε τις διαθέσιμες επιλογές για την ανταλλαγή σημείων σας ευχαριστώ. Μπορείτε επίσης να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την επιλογή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα σημεία πορτοκαλί χρήματος ?

Τα σημεία πορτοκαλί χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση αγορών, μεταφορών χρημάτων, πληρωμών τιμολογίων και επαναφορτίσεων πίστωσης. Μπορείτε επίσης να τα ανταλλάξετε για δώρα ή εκπτώσεις σε ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες. Για να χρησιμοποιήσετε τα σημεία Orange Money, συνδεθείτε με τον λογαριασμό Orange Money και ακολουθήστε τις οδηγίες για να εκτελέσετε την επιθυμητή συναλλαγή.

Πώς να μετατρέψετε το σημείο σας ευχαριστώ τηλεπικοινωνία ?

Για να μετατρέψετε τα σημεία σας ευχαριστώ Telecom, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε σημεία αφοσίωσης πορτοκαλιού, συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας στον ιστότοπο Orange ή καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών. Μόλις μετατρέψετε τα σημεία σας, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να λάβετε εκπτώσεις στις αγορές σας σε πορτοκαλί, αποκλειστικά πλεονεκτήματα και δώρα.

Πώς να έχετε ένα τηλέφωνο στο 1 € ?

Για να πάρετε ένα τηλέφωνο € 1 στο Orange, πρέπει να εγγραφείτε σε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας με δέσμευση 24 μηνών και να επιλέξετε ένα μοντέλο τηλεφώνου που είναι επιλέξιμο για αυτήν την προσφορά. Οι συνθήκες επιλεξιμότητας και τα διαθέσιμα μοντέλα τηλεφώνου ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την προσφορά που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να συμβουλευτείτε τακτικά τον ιστότοπο Orange ή να επικοινωνήσετε.