Δωρεάν καταστροφές και προβλήματα σε πραγματικό χρόνο: Διαδίκτυο και δίκτυο, δωρεάν αποτυχίες και προβλήματα δικτύου που αναφέρονται σήμερα

Δωρεάν καταστροφές και προβλήματα δικτύου σήμερα

Contents

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το πρόβλημα μπορεί να είναι είτε γενικό είτε τοπικό. Όταν εμφανίζεται μια αποτυχία δικτύου, Το τηλέφωνο του δωρεάν συνδρομητή κινητής τηλεφωνίας μπορεί να είναι η αιτία του προβλήματος. Πριν πανικοβληθείτε και ζητάτε δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών για κινητά, πρέπει να γίνουν ορισμένες ενέργειες για να αποφευχθεί η σπατάλη χρόνου.

Ελεύθερες αναλύσεις και προβλήματα σε πραγματικό χρόνο: Διαδίκτυο και δίκτυο

Δωρεάν αποτυχίες

Από τότε που έφτασε στην αγορά τηλεπικοινωνιών το 2011, ο ελεύθερος χειριστής θεωρείται συχνά χειριστής χαμηλό κόστος, δεν προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες. Η εικόνα της μάρκας της εταιρείας ήταν τότε πολύ αρνητική και αυτές δεν είναι η Πολλές διαταραχές που δημιουργούνται από την άφιξή του στην αγορά Ποιος θα αλλάξει τη γνώμη των καταναλωτών σε σχέση με τον χειριστή της Ιλιάδας.

Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά από τότε και το Free Mobile προσφέρει τώρα ποιοτική εξυπηρέτηση, όπως οι κύριοι ανταγωνιστές της. Ωστόσο, Ένας ελεύθερος συνδρομητής δεν είναι ποτέ άνοσος σε μια κατανομή του ελεύθερου πλαισίου του ή σε δίκτυο 4G κακής ποιότητας. Ωστόσο, κάθε κατανομή ανταποκρίνεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα. Το Monpetitforfait επιστρέφει στις διάφορες περιπτώσεις αριθμών που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία και επίσης τα μέσα για την προσαρμογή τους.

Ένα δωρεάν κουτί ή δωρεάν συνδρομητής κινητής τηλεφωνίας μπορεί να ανταποκριθεί κυρίως σε μια κατανομή ::

 • Οι διαθέσιμες υπηρεσίες χάρη στο FreeBox, στο Διαδίκτυο, στη σταθερή τηλεφωνία ή στην τηλεόραση του
 • Το δωρεάν δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, εμποδίζοντας το να χρησιμοποιεί επικοινωνίες από το πακέτο ή τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας του.

Δωρεάν προβλήματα και καταστροφές

Τις τελευταίες 24 ώρες

Δηλώστε την κατανομή / Δηλώστε ένα πρόβλημα στο δωρεάν κινητό

Δώστε τη γνώμη σας: Σχόλιο !

Δεν μου άλλες τηλεοπτικές εικόνες που με σημάδεψαν εξάνθημα#5213
Απάντηση στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9:48 μ.μ
Χωρίς Διαδίκτυο, Τηλέφωνο, Τηλεόραση για περίπου 1 εβδομάδα ��
Απάντηση στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 3:31 μ.μ

Για άλλη μια φορά δεν υπάρχει τηλεόραση σήμερα το πρωί άλλων ανθρώπων σε αυτόν τον τομέα ?

Απάντηση στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9:09 π.μ

Γεια σας από 08/01/2023 Περισσότερη σύνδεση με το διακομιστή IMAP του δωρεάν σε όλους τους υπολογιστές μου (Outlook 2019) “Η σύνδεση με τον εισερχόμενο διακομιστή (IMAP) έχει διαγραφεί”, και στο tablet μου και το tablet μου Android (BlueMail) Το “Σφάλμα σύνδεσης” δωρεάν υπηρεσία μετά την πώληση έρχεται σε επαφή μαζί μου από καιρό σε καιρό για να μου ζητήσει πάντοτε να επανεξετάσω το πρόβλημά μου, αλλά ακόμα δεν επιστρέφει μέχρι σήμερα.

Απάντηση στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9:00 π.μ
Απάντηση στις 22 Σεπτεμβρίου 2023 στις 8:55 μ.μ
Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 01/27/2023

Τι αποτυχίες μπορούν να συμβούν με δωρεάν ?

Το Free Mobile είναι οι τελευταίοι από τους τέσσερις κύριους φορείς εκμετάλλευσης που έφτασαν στην αγορά τηλεπικοινωνιών. Ο χειριστής της Ιλιάδας κάποτε περιορίστηκε στην αγορά παρόχων πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Εάν πολλά Οι καταστροφές θα μπορούσαν να συμβούν στο δωρεάν δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, Αυτά είναι πλέον σπάνια.

Ωστόσο, αυτό σημαίνει μόνο ότι το δωρεάν δίκτυο κινητής τηλεφωνίας είναι απαλλαγμένο από όλες τις βλάβες ή τις δυσλειτουργίες, όπως το δίκτυο των ανταγωνιστών του. Επομένως, ο Monpetitforfait προσφέρει τον οδηγό του για τον εντοπισμό και την επίλυση των διαφορετικών αναλύσεων και άλλων προβλημάτων δικτύου που μπορεί να προκύψουν.

Πεδία στο δωρεάν δίκτυο

Οι δωρεάν συνδρομητές ενδέχεται να χρειαστεί να πληρούν διάφορους τύπους καταστροφών.

Μπορεί να συμβεί μια κατανομή του ελεύθερου πλαισίου ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, είναι απαραίτητο για διαφοροποίηση διαφορετικών τύπων προβλημάτων που μπορεί να συμβεί στο δίκτυο ινών ή ADSL μιας προσφοράς δωρεάν πλαισίου Internet. Είναι απαραίτητο να έχετε αυτό κατά νου, δεδομένου ότι η διαδικασία θα είναι πολύ διαφορετική ανάλογα με τον τύπο της αποτυχίας που αντιμετωπίζει το FreeBox.

Γενικά, πρέπει να διαφοροποιηθούν δύο πολύ ξεχωριστοί τύποι αναλύσεων.

 • Η συνολική διάσπαση σημειώνεται σε ολόκληρη την ίνα ή το δίκτυο ADSL δωρεάν.
 • Η τοπική κατανομή που δεν αφορά ολόκληρο το δίκτυο, αλλά ένα μόνο freebox, το δικό του.

Πράγματι, αν στην πρώτη περίπτωση, μερικές φορές είναι απαραίτητο να περιμένετε, η δεύτερη περίπτωση είναι πολύ διαφορετική. ΕΝΑ Η προσωπική κατανομή μπορεί να επιλυθεί εκτελώντας ορισμένες πολύ συγκεκριμένες ενέργειες. Και στις δύο περιπτώσεις, ένα από τα πρώτα αντανακλαστικά που πρέπει να υιοθετήσουν είναι να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών σας για να μάθετε ποια είναι η κατανομή που είναι.

Περισσότερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο από το freebox του: Τι να κάνετε για να πληρώσετε την κατανομή ?

Μια από τις πιο συνηθισμένες αναλύσεις που μπορεί να συμβούν στο δικό του Το FreeBox παραμένει η αδυναμία σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Μερικές φορές το δίκτυο Wi-Fi που εκδίδεται από το FreeBox του δεν μπορεί πλέον να είναι πλέον διαθέσιμο.

Σε αυτό το είδος περίπτωση, υπάρχουν πολλές απλές λύσεις για την επίλυση του προβλήματος. Εάν οι τελευταίοι δεν λειτουργούν, ζητώντας δωρεάν βοήθεια παραμένει η τελευταία εναλλακτική λύση.

Ακολουθούν οι κύριες αιτίες που μπορούν να οδηγήσουν σε απώλεια σύνδεσης στο Διαδίκτυο ::

 • Το FreeBox δεν διαθέτει διεύθυνση IP, Δεδομένου ότι το πρωτόκολλο DHCP δεν βοηθά. Χωρίς διεύθυνση IP, είναι αδύνατο να συνδεθείτε με το δίκτυο Free Fiber ή ADSL.
 • μια σημαντική απώλεια, ακόμη και η απουσία ροής, μπορεί επίσης να προκληθεί από Η θέση του ελεύθερου πλαισίου. Εάν το τελευταίο δεν είναι υψηλό ή σε ένα ντουλάπι για παράδειγμα
 • Η εξαφάνιση του δικτύου WiFi του Freebox μπορεί επίσης να προκληθεί από υπερβολική απόσταση από το freebox του
 • Ένα ελαττωματικό πρωτόκολλο DNS: Η διαμόρφωση ενός υπολογιστή πρέπει αναγκαστικά να είναι σύμφωνη με το freebox του. Σε αυτή την περίπτωση το πρόβλημα συνήθως προέρχεται από τη χρησιμοποιούμενη συσκευή.

Συμβουλές από το δικό μουΛίγοΠακέτο

Σε περίπτωση ανάγκης, Το δίκτυο freewifi είναι μόνιμα παρόν και ανταποκρίνεται στην ανάγκη.

Δυσλειτουργία του δωρεάν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης: Τα διαφορετικά προβλήματα

Μερικές φορές η σύνδεση στο Διαδίκτυο δεν είναι η ανησυχία. Η σύνδεση, Wi-Fi όπως το Ethernet μπορεί να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, η τηλεόραση και η πρόσβαση στα διάφορα μπουκέτα, αλυσίδες και άλλες επαναλήψεις δεν μπορεί πλέον να λειτουργεί, εμφανίζοντας έτσι έναν κωδικό σφάλματος στο freebox του.

Αποτελεσματικά, Το δίκτυο Wi-Fi Freebox και η πρόσβαση σε τηλεοπτικά κανάλια διαχωρίζονται, Μπορεί λοιπόν να λειτουργήσει ενώ ο άλλος δεν ανταποκρίνεται πλέον. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν η ροή του ελεύθερου πλαισίου είναι ανεπαρκής. Επιπλέον, μια απλή απλήρωτη σύνδεση μπορεί επίσης να προκαλέσει συνολική στάση στη λειτουργία του Freebox.

Ακολουθεί μια λίστα με τα κύρια προβλήματα που μπορούν να προκύψουν και να αποτρέψουν την πρόσβαση στην τηλεόρασή σας ::

 • ΕΝΑ Κωδικός λάθους Μπορεί μερικές φορές να εμφανίζεται όταν, για παράδειγμα, η τηλεόραση FreeBox δεν μπορεί να διαβάσει μια εγγραφή ή δεν ενημερώνεται
 • Το FreeBox δεν μπορεί να ενημερωθεί όταν επανεκκινήσει και παραμένει μπλοκαρισμένο στην αρχική οθόνη
 • εκεί Συγχρονισμός μεταξύ FreeBox και FreeBox υπηρέτης μην λειτουργούν, Αποκλείοντας έτσι τον συνδρομητή FreeBox στην αρχική οθόνη
 • Πάρα πολλές ροές εκπέμπονται από το FreeBox ταυτόχρονα, αυτό μπορεί να συμβεί ιδιαίτερα όταν η ροή που χρησιμοποιείται στο WiFi είναι πολύ σημαντική
 • Μπορεί επίσης να προκαλέσει ένα ελαττωματικό ή κακώς συνδεδεμένο καλώδιο Απώλεια σύνδεσης στην τηλεόραση FreeBox.

Δοκιμάζοντας τη ροή του πολύ υψηλού κιβωτίου ροής σας

Διαβάστε επίσης Ελέγξτε τη ροή του ελεύθερου πλαισίου σας ?

Δωρεάν αποτυχία: Η σταθερή τηλεφωνία δεν λειτουργεί πλέον, τι να κάνετε ?

Προσφορές Διαδικτύου τριπλό παιχνίδι Η δωρεάν γενικά περιέχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, στην τηλεόραση FreeBox και στη σταθερή τηλεφωνία. Όπως και οι δύο πρώτες υπηρεσίες, η σταθερή τηλεφωνία μπορεί επίσης να υποφέρει από καταστροφές. Μερικοί Το FreeBox δυστυχώς δεν έχει δείκτη Για να υποδείξετε την ομαλή λειτουργία της σταθερής τηλεφωνίας. Από την άλλη πλευρά, η διαβούλευση των επιλογών και η κατάσταση του ελεύθερου πλαισίου του επιτρέπει να δείτε μια αποτυχία σε αυτό το επίπεδο.

Ποια είναι τα σημάδια μιας δυσλειτουργίας της δωρεάν σταθερής τηλεφωνίας του ?

 1. Ακούσιες κλήσεις, sizzles ή άλλους παρασιτικούς θορύβους.
 2. Μια απουσία τόνου που σημαίνει ότι η κλήση δεν ξεκινά προς τον παραλήπτη.

Ποιες είναι οι αιτίες μιας δυσλειτουργίας της σταθερής ελεύθερης τηλεφωνίας του ?

 1. Μια απλήρωτη σύνδεση.
 2. Μια ελαττωματική σταθερή γραμμή, στην περίπτωση αυτή Η κατανομή δεν προέρχεται από το freebox.

Σταθερό τηλέφωνο και ηλεκτρική πρίζα

Ελλείψει τόνου, είναι έντονα συμβουλεύτηκε να αποσυνδέσει και να επανασυνδέσει το σταθερό σας τηλέφωνο. Ο ηλεκτρικός κορεσμός μπορεί στην πραγματικότητα να αποτρέψει σωστά τη σταθερή γραμμή.

Πώς να λύσετε μια κατανομή στο freebox του ?

Πρώτα απ ‘όλα, είναι ενδιαφέρον Γνωρίστε αν η ελεύθερη κατανομή είναι τοπική ή εμφανίζεται σε μεγαλύτερη κλίμακα. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε σε ένα Ανιχνευτής κάτω Το FreeBox καθιστά δυνατή την προσδιορισμό εάν έχει πραγματοποιηθεί άλλη δωρεάν αποτυχία ή εάν πρόκειται μόνο για το freebox του. Σε περίπτωση που αυτή η κατανομή αφορά μόνο ένα freebox, πρέπει να πραγματοποιηθούν ορισμένες ενέργειες σε προτεραιότητα.

Τι πρέπει να κάνετε όταν η σύνδεσή του στο Διαδίκτυο είναι ελαττωματική ?

 1. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή ή το smartphone σας για να ελέγξετε αν η αποτυχία προέρχεται από εκεί ή το FreeBox.
 2. Σε περίπτωση δυσλειτουργικού WiFi, το πρώτο αντανακλαστικό είναι να συνδέσετε τον υπολογιστή σας στο FreeBox χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet για να ελέγξετε αν μόνο το WiFi είναι ελαττωματικό.
 3. Επανεκκίνηση ή επαναφορά του freebox σας εάν η επανεκκίνηση δεν έχει καμία επίδραση. Για να επαναφέρετε το freebox σας, απλά Μείνετε πατώντας το κουμπί που βρίσκεται συνήθως στο πίσω μέρος του freebox του.
 4. Αποσυνδέστε και, στη συνέχεια, επανασυνδέστε πλήρως το freebox του.

Ποιες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν σε περίπτωση αποτυχίας της δωρεάν τηλεφωνικής σας γραμμής ?

 1. Για άλλη μια φορά, η επανεκκίνηση του freebox σας μπορεί να είναι μια αποτελεσματική λύση.
 2. Βεβαιωθείτε ότι το freebox είναι μοντέρνο Και σε αμφιβολία, αποσυνδέστε και στη συνέχεια επανασυνδέστε το freebox σας.
 3. Αποσυνδέστε και επανασυνδέστε το σταθερό σας τηλέφωνο.
 4. Συμβουλευτείτε δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών σε περίπτωση τελευταίας λύσης.

Οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την επισκευή της τηλεόρασής σας FreeBox είναι πολύ απλές, εδώ είναι μερικά παραδείγματα ::

 1. Επανεκκίνηση ή ακόμα και επαναφέρετε τα κουτιά σας αμέσως μετά την παρατήρηση της κατάρρευσης.
 2. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή FreeBox TV είναι ενεργοποιημένη στις ρυθμίσεις του πλαισίου Internet της.
 3. Αποσυνδέστε και επανασυνδεθείτε το internet freebox σας.
 4. Ελέγξτε ότι η τηλεόρασή του βρίσκεται στη σωστή πηγή.

Πώς να έχετε δωρεάν τηλεοράσεις στον υπολογιστή

Διαβάστε επίσης πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση στον υπολογιστή σας με δωρεάν ?

Καταστροφές και άλλα δωρεάν δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Το Free Mobile είναι ο τελευταίος από τους τέσσερις κύριους φορείς που έχουν βάλει στην αγορά τηλεπικοινωνιών που προσφέρει το κινητό του τηλέφωνο. Ωστόσο, Η θυγατρική της Iliad έχει επικριθεί εδώ και πολύ καιρό για το δίκτυο κακής ποιότητας της. Επιπλέον, η τιμή των δωρεάν πακέτων κινητής τηλεφωνίας δεν βοήθησε να δούμε τις προσφορές του χειριστή. Παρ ‘όλα αυτά, για μερικά χρόνια, το δωρεάν δίκτυο κινητής τηλεφωνίας έχει βελτιωθεί σημαντικά, ακόμη και αν ο χειριστής του Xavier Niel παραμένει ελαφρώς αργά σε σύγκριση με τους άλλους τρεις φορείς που υπάρχουν για πολύ περισσότερο.

Εάν οι καταστροφές μπορούν να εμφανιστούν σε ένα ελεύθερο πλαίσιο, Οι δωρεάν συνδρομητές μπορούν επίσης να αντιμετωπίσουν προβλήματα δικτύωσης. Μερικές φορές αυτά τα προβλήματα και άλλες δυσλειτουργίες μπορούν να αφορούν ολόκληρο το δωρεάν δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Το εν λόγω τηλέφωνο μπορεί να είναι η κύρια αιτία του προβλήματος. Εκεί, συμβουλευτείτε τη σελίδα Ανιχνευτής κάτω Το δωρεάν κινητό σας επιτρέπει να μάθετε περισσότερα και να επιταχύνετε σημαντικά την επίλυση του προβλήματος.

Πώς να εντοπίσετε ένα πρόβλημα στο δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας ?

Μια δωρεάν αποτυχία κινητής τηλεφωνίας μπορεί ειδικά να προκαλέσει συνολική ή μερική απώλεια της κάλυψης του κινητού δικτύου, αλλά και την αδυναμία αποστολής SMS, MMS και άλλων κλήσεων. Ένας δωρεάν συνδρομητής κινητής τηλεφωνίας γενικά θα συνειδητοποιήσει γρήγορα το πρόβλημα σχετικά με μία από τις υπηρεσίες που διατίθενται από τον χειριστή του Xavier Niel.

Δωρεάν καταστροφή κινητής τηλεφωνίας

Μια γενική κατανομή μπορεί να οδηγήσει σε συνολική απώλεια του κινητού δικτύου του χειριστή.

Μεταξύ των διαφόρων προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν, είναι κυρίως απαραίτητο να αυξηθεί ::

 • απώλεια ροής, ακόμη και απουσία δικτύου 4G
 • SMS και MMS που δεν στέλνουν πλέον τον εαυτό τους
 • Η απουσία ενός τόνου όταν εκδίδεται μια κλήση ή η αδυναμία αποστολής κλήσης.

Smartphone ή ελαττωματική κάρτα SIM: Πώς να το γνωρίζετε γρήγορα ?

Η προσπάθεια να βάλετε την κάρτα SIM του δωρεάν πακέτου κινητής τηλεφωνίας σε άλλο τηλέφωνο είναι ένα αντανακλαστικό για να λάβετε. Αυτό επιτρέπει ειδικότερα να συνειδητοποιήσει εάν το Το δωρεάν δίκτυο κινητής τηλεφωνίας είναι η αιτία της δυσλειτουργίας ή αν είναι το τηλέφωνο.

Τι να κάνετε για να προσπαθήσετε να λύσετε μια κατανομή του δωρεάν δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας ?

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το πρόβλημα μπορεί να είναι είτε γενικό είτε τοπικό. Όταν εμφανίζεται μια αποτυχία δικτύου, Το τηλέφωνο του δωρεάν συνδρομητή κινητής τηλεφωνίας μπορεί να είναι η αιτία του προβλήματος. Πριν πανικοβληθείτε και ζητάτε δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών για κινητά, πρέπει να γίνουν ορισμένες ενέργειες για να αποφευχθεί η σπατάλη χρόνου.

Όταν ένας δωρεάν συνδρομητής πληροί αποτυχία δικτύου, πρέπει πρώτα ::

 1. Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας
 2. Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του δικτύου σας
 3. Εάν η επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας ή η επαναφορά των ρυθμίσεων σας δεν αλλάζετε τίποτα, Είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε και να τοποθετήσετε την δωρεάν κάρτα SIM για κινητά ;
 4. Επαναφέρετε την κάρτα SIM επικοινωνώντας με την δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών για κινητά
 5. Επικοινωνήστε με την δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών σας για κινητά ή μεταβείτε στην δωρεάν περιοχή πελάτη κινητής τηλεφωνίας σας.

Συμβουλές από το δικό μουΛίγοΠακέτο

Σε περίπτωση γενικής κατανομής, η δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών μπορεί γρήγορα να είναι κορεσμένη. Η μετάβαση στον ιστότοπο του χειριστή στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις σας επιτρέπει μερικές φορές να βρείτε τη λύση χωρίς να σπαταλάτε ώρες στο τηλέφωνο.

Τι πρέπει να κάνετε όταν εμφανίζεται μια δωρεάν καταστροφή κινητής τηλεφωνίας ?

Όταν το smartphone του χρήστη δεν είναι υπό αμφισβήτηση, είναι αυτό Το πρόβλημα προέρχεται απευθείας από το δωρεάν δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Σε τέτοιου είδους καταστάσεις, η επανεκκίνηση του smartphone σας δεν θα κάνει τίποτα. Η καλύτερη επιλογή είναι τότε να επικοινωνήσετε με δωρεάν υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών για κινητά.

Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόβλημα θα λυθεί αμέσως. Εάν η εξυπηρέτηση πελατών είναι αβοήθητη, η μόνη λύση είναι δυστυχώς να περιμένετε μέχρι να περάσει η κατανομή και το δίκτυο του χειριστή επιστρέφει στο φυσιολογικό.

Εάν εμφανιστεί δωρεάν διάσπαση κινητής τηλεφωνίας χωρίς να συμμετέχει η κάρτα smartphone ή η κάρτα SIM, είναι απαραίτητη ::

 • Για να συμβουλευτείτε ένα Ανιχνευτής κάτω Δωρεάν κινητό για να διασφαλιστεί ότι το δίκτυο πληροί πολλές διαταραχές
 • Για να επικοινωνήσετε με την δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών σας για να μάθετε εάν και πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα
 • για να περιμένετε απλά να αποκατασταθεί το δίκτυο.

Πώς να βρείτε ένα δωρεάν κέντρο;

Διαβάστε επίσης πού να βρείτε το διαφορετικό δωρεάν κέντρο ?

Πότε και πώς να επικοινωνήσετε με δωρεάν υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών για κινητά ?

Η δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών κινητής τηλεφωνίας απαντά πάντα για να βοηθήσει το FreeBox και τους δωρεάν συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας για την επίλυση μιας κατάρρευσης ή ενδεχομένως ενημερώνοντας τους συνδρομητές σχετικά με τις διαταραχές που αντιμετωπίζουν το δωρεάν κινητό εάν το τελευταίο δεν μπορεί να επιλυθεί αμέσως.

Είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών με διάφορα μέσα, μεταξύ των οποίων ::

 • Η τηλεφωνική κλήση στο 3244: Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ., το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ
 • Με επιστολή ·
 • απευθείας στο Διαδίκτυο, διαβουλεύοντας τις δωρεάν ερωτήσεις για κινητά.
 • Με τη λήψη της δωρεάν εφαρμογής Face to Free στο Android ή στο App Store.

Αλλαγή του χειριστή και διατηρήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας

Ένας δυσαρεστημένος πελάτης του δωρεάν κινητού σχεδίου του μπορεί να θέλει να αλλάξει σχέδια. Ωστόσο, για να μπορέσετε να διατηρήσετε τον αριθμό σας, είναι απαραίτητο να ανακτήσετε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου RIO. Ορισμένοι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν ακόμη μείωση σε περίπτωση φορητότητας του αριθμού τηλεφώνου.

Τα διαθέσιμα εργαλεία για να βοηθήσουν τους συνδρομητές να λύσουν μια δωρεάν αποτυχία

Ο δωρεάν φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας αναμένει γενικά τις αναλύσεις και τις κλήσεις που λαμβάνονται από την εξυπηρέτηση πελατών του. Σε περίπτωση τοπικής ή ακόμα και εθνικής κατάρρευσης, η κλήση δωρεάν εξυπηρέτησης πελατών κινητής τηλεφωνίας δεν είναι απαραιτήτως μια σοφή επιλογή. μι

Fertly, εάν ένα πρόβλημα προκύψει σε μεγάλη κλίμακα, η πλειοψηφία των freenautes μπορεί να ρίξει τον εαυτό τους στο τηλέφωνό τους για να καλέσουν αμέσως την εξυπηρέτηση πελατών. Ένα αντανακλαστικό, το οποίο είναι πολύ φυσικό, ωστόσο, ο χειριστής της Ιλιάδας παρέχει εργαλεία για να λάβει απαντήσεις, χωρίς να περάσει από την εξυπηρέτηση πελατών.

Μεταξύ αυτών των διαγνωστικών εργαλείων, πρέπει να μετράμε ιδιαίτερα ::

 • Ο Ανιχνευτής κάτω του δωρεάν κινητού τηλεφώνου όπως αναφέρθηκε παραπάνω
 • Το πρόσωπο σε δωρεάν εφαρμογή προσβάσιμη στο Android ή στο App Store
 • Η εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή παραμένει επίσης ένα ασφαλές στοίχημα
 • Συμβουλευτείτε απευθείας τον δωρεάν ιστότοπο για κινητά, ο τελευταίος ενημερώνεται τακτικά σε περίπτωση προβλήματος.

Συμβουλές από το δικό μουΛίγοΠακέτο

Εάν τα διαφορετικά εργαλεία που επισημάνθηκαν παραπάνω δεν ανιχνεύουν ένα πρόβλημα δικτύου, είναι πολύ πιθανό η λανθάνουσα κατάσταση ή Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο δωρεάν συνδρομητής κινητής τηλεφωνίας είναι μόνο σύντομες διάρκειες.

Μεγέθυνση στην υπηρεσία Ανιχνευτής κάτω και δωρεάν περιστατικό κινητής τηλεφωνίας

Η γνώση της κατάστασης του ελεύθερου κινητού δικτύου σε πραγματικό χρόνο είναι μια άγνωστη συμβουλή, αλλά πολύ αποτελεσματική. Επιτρέπει, πρώτα απ ‘όλα, να μην χάσει την ηρεμία και να καταλάβει γρήγορα εάν το δίκτυο είναι υπό αμφισβήτηση.

Υπάρχουν κυρίως δύο υπηρεσίες που θα χρησιμοποιηθούν για να μάθετε γρήγορα και αξιόπιστα την κατάσταση του δωρεάν κινητού δικτύου:

 1. Η υπηρεσία Ανιχνευτής κάτω δωρεάν κινητό διαθέσιμο σε αυτήν τη σελίδα.
 2. Περιστατικό.δωρεάν που σας επιτρέπει να ακολουθήσετε την κατάσταση του δικτύου του χειριστή σχεδόν σε πραγματικό χρόνο και ανά τμήμα.

Τοπική κατανομή, γενική κατανομή: Ποια διαφορά ?

Σε περίπτωση τοπικής κατανομής, είναι επιτακτική ανάγκη να επικοινωνήσετε γρήγορα με την υπηρεσία μετά την πώληση, προκειμένου να γνωρίζετε εάν είναι δυνατόν να λύσετε τον εαυτό σας το πρόβλημα ή τουλάχιστον να ζητήσετε την άφιξη ενός τεχνικού. Ωστόσο, σε περίπτωση γενικής κατανομής, δεν υπάρχουν άλλες λύσεις παρά να περιμένουν.

Επίλυση δωρεάν αναλύσεων: Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε ?

Μόλις παρατηρηθεί το πρόβλημα και εντοπίστηκε η φύση της ελεύθερης βλάβης, είναι φυσικό να ξεκινήσουμε τις ενέργειες ή να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για την επίλυση του προβλήματος. Επιπλέον, μόλις επιλυθεί η ελεύθερη αποτυχία, ο εξοπλισμός μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο κατεστραμμένος, είναι τότε δυνατό να απαιτηθεί επιστροφή χρημάτων ή τουλάχιστον επισκευή.

Εδώ είναι συνήθως τα πιο συνηθισμένα ερωτήματα σχετικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί μετά την ανακάλυψη μιας δωρεάν κινητής κατανομής σε μία από τις συσκευές της:

 • Πώς να ζητήσετε την παρέμβαση ενός τεχνικού ? Θα χρεωθεί αυτή η υπηρεσία και για το πόσο καιρό θα πραγματοποιηθεί ?
 • Είναι δυνατόν να αντικαταστήσετε το freebox μου εάν το τελευταίο αποδεικνύεται ελαττωματικό ?
 • Η δωρεάν κάρτα SIM μου δεν λειτουργεί πλέον. Πώς να το αντικαταστήσετε ?
 • Μπορώ να τερματίσω το δωρεάν ή δωρεάν πακέτο του κουτιού μου χωρίς να καταβάλω έξοδα μετά από αποτυχία της οποίας δεν είμαι η αιτία ?

Ζητήστε την παρέμβαση ενός δωρεάν τεχνικού κινητής τηλεφωνίας: Κόστος και προθεσμίες

Όταν πρόκειται για μια τοπική βλάβη και είναι αδύνατο να λύσετε το πρόβλημα για τον εαυτό σας, η μόνη λύση παραμένει να βασιστεί σε ένα κατάστημα ευκολίας που αποστέλλεται από το Free Mobile. Αυτή η λειτουργία είναι δωρεάν, δεδομένου ότι ο συνδρομητής δεν είναι υπεύθυνος για τη διάσπαση που συναντήθηκε.

Σε διαφορετική περίπτωση, Τα έξοδα παρέμβασης εφαρμόζονται σύμφωνα με την αποτυχία που αντιμετωπίζεται. Μόνο η δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να επιλέξει να στείλει έναν τεχνικό εάν μια φυσική παρέμβαση είναι επιτακτική.

Επικοινωνήστε με τη δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών κινητής τηλεφωνίας

Σε περίπτωση συνεχούς προβλήματος, παραμένει δυνατό να επικοινωνήσετε με δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών.

Για να απαντήσετε στις κύριες ερωτήσεις, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι σε περίπτωση ελεύθερης κατάρρευσης ::

 • Δεν υπάρχουν εγγυημένες προθεσμίες για έναν ελεύθερο τεχνικό για να παρέμβει και να διευθετήσει τη δυσλειτουργία. Το τελευταίο έρχεται το συντομότερο δυνατό
 • Σε περίπτωση ελαττωματικών συσκευών, δεν ζητείται κόστος από τον πελάτη εάν η αποτυχία δεν οφείλεται στον συνδρομητή
 • Οι παρεμβάσεις γίνονται μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ
 • Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας ή απροσδόκητης, η ακύρωση του ραντεβού σας τουλάχιστον 8 ώρες πριν είναι επιτακτική
 • Δεν μπορεί να ακυρωθεί ένα ραντεβού που έχει προγραμματιστεί εντός 8 ωρών από το αίτημα.

Για να διαβάσετε επίσης πώς να τερματίσετε ένα πλαίσιο Διαδικτύου με δωρεάν ?

Πώς να αντικαταστήσω το ελαττωματικό μου freebox και μπορεί να χρεωθεί ?

Όταν ένας αποκωδικοποιητής Freebox λειτουργεί άσχημα, είναι απαραίτητο να το αλλάξετε. Ωστόσο, όπως και η άφιξη ενός τεχνικού, μόνο η δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών είναι σε θέση να αποφασίσει εάν απαιτείται αντικατάσταση μετά την ταυτοποίηση της κατάρρευσης.

Εάν η αλλαγή του δωρεάν πλαισίου Internet διατιμάται € 49 στον δωρεάν συνδρομητή λόγω των εξόδων ανάθεσης, Δεν απαιτείται χρέωση εάν καταρρεύσει το freebox του. Τέλος, για να αντικαταστήσετε το freebox σας, είναι απαραίτητο να περάσετε, για άλλη μια φορά, με εξυπηρέτηση πελατών.

Το κόστος αλλαγής του ελεύθερου πλαισίου μπορεί να προκληθεί από ::

 1. μια δυσλειτουργία λόγω της αμέλειας του συνδρομητή Freebox ·
 2. το τέλος της εγγυημένης περιόδου ορισμένων αξεσουάρ .
 3. Η απώλεια αξεσουάρ που παραδόθηκε αρχικά στην τηλεόραση FreeBox.

Απουσιάζετε χωρίς να ακυρώσετε εκ των προτέρων

Η μη παρούσα κατά τη διάρκεια της μετάβασης ενός ελεύθερου τεχνικού είναι επιβλαβής. Πράγματι, ελλείψει συνδρομητή FreeBox κατά τη διάρκεια του διορισμού, τα € 49 θα τιμολογηθούν σε αυτόν.

Ζητήστε μια νέα κάρτα SIM σε δωρεάν κινητό: Τι βήματα πρέπει να λάβετε ?

Εάν η κάρτα SIM ενός δωρεάν συνδρομητή κινητής τηλεφωνίας καταρρεύσει, είναι απαραίτητο να παραγγείλετε ένα νέο με τον χειριστή της Ιλιάδας. Για να το κάνετε αυτό, απλά μεταβείτε στην δωρεάν περιοχή πελατών σας για να παραγγείλετε μια νέα κάρτα SIM. Το τελευταίο θα παραδοθεί μέσα σε λίγες μέρες μετά από ανάρτηση. Επιπλέον, το τελευταίο χρεώνεται € 10 στον δωρεάν συνδρομητή κινητής τηλεφωνίας, ανεξάρτητα από τον λόγο που θα μπορούσε να προκαλέσει την αλλαγή της δωρεάν κάρτας SIM για κινητά. Τέλος, είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσετε την δωρεάν κάρτα SIM κινητής τηλεφωνίας μόλις ληφθεί.

Μερικοί δωρεάν συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αριθμό κινητού τηλεφώνου, ακόμη και μόνο για περίοδο μόνο ημερών. Πολλοί χρήστες δεν γνωρίζουν ότι είναι πολύ απλό να αποκτήσετε μια δωρεάν κάρτα SIM για κινητά που εγγραφεί. Μεταβείτε σε ένα δωρεάν κέντρο ή βρείτε ένα από τα πολλά ελεύθερα κινητά τερματικά Σας επιτρέπει να πάρετε μια νέα κάρτα SIM μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτά τα διαδραστικά τερματικά είναι προσβάσιμα παντού στη Γαλλία.

Δωρεάν τερματικά κινητής τηλεφωνίας

Διαβάστε επίσης πού να βρείτε τα διαφορετικά ελεύθερα κινητά τερματικά ?

Τερματίστε δωρεάν μετά από μια προεπιλεγμένη δωρεάν υπηρεσία, είναι δυνατόν ?

Εάν μια συνάντηση FreeBox μια κατανομή, αποδεικνύεται ότι είναι μια προσφορά Διαδικτύου χωρίς μη -χρόνο, ο συνδρομητής δεν θα έχει επιπλέον έξοδα για πληρωμή. Αφ ‘ετέρου, Ισχύουν τα τέλη τερματισμού των € 49 Λόγω του κλεισίματος της σταθερής γραμμής. Ωστόσο, είναι δυνατόν να τερματιστεί χωρίς πρόσθετο κόστος εάν ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου δεν είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς νόμιμους λόγους για τον τερματισμό όπως μια φυλάκιση ή μια περίοδο ανεργίας που προκαλείται από απόλυση.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν το δωρεάν πλαίσιο Internet ενός συνδρομητή καταρρέει, το οποίο αποδεικνύεται ότι είναι νόμιμος λόγος για τερματισμό. Ωστόσο, είναι απαραίτητο η δυσλειτουργία αυτή να μην οφείλεται στην αμέλεια του συνδρομητή Freebox όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Εάν συμβαίνει αυτό, ο συνδρομητής Freebox μπορεί να εμπλακεί και πρέπει επομένως Επιστροφή χρημάτων που προκλήθηκαν σε ενοικιαζόμενο εξοπλισμό. Προφανώς είναι το ίδιο εάν ο εξοπλισμός που έχει αρχικά παραδοθεί, όπως ένα συνδέω ή ένα καλώδιο Ethernet, δεν επιστρέφονται.

Και 4G Freebox σε όλα αυτά ?

Ένα ανεπαρκώς λειτουργικό freebox 4g δεν σημαίνει ότι το δίκτυο ινών του χειριστή είναι ελαττωματικό. Πράγματι, αυτές οι προσφορές στο Διαδίκτυο λειτουργούν χάρη στο περιβάλλον δίκτυο 4G. Ένα κουτί του Διαδικτύου 4G που είναι δυσαρεστημένο απλά σημαίνει ότι το δίκτυο γύρω δεν είναι αρκετά ισχυρό.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Δωρεάν καταστροφές και προβλήματα δικτύου σήμερα

Τις τελευταίες 24 ώρες, δωρεάν καταγεγραμμένα 207 κινητές αναλύσεις και 1826 καταστροφές στο διαδίκτυο στο σταθερό δίκτυό του σε όλη την επικράτεια.

Αναφέρετε δωρεάν αποτυχία

Βρείτε τις βλάβες γύρω σας

Χάρτης Baromerter France

Κάντε κλικ για φόρτωση της κάρτας

Bouygues Special Series Bbox Fiber

Δωρεάν κινητά και σταθερές βλάβες

207 κατασχέσεις

στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

1826 κατασχέσεις

Στο σταθερό δίκτυο

Αριθμός δωρεάν καταστροφών τις τελευταίες 15 ημέρες

Ακολουθήστε τον αριθμό των κινητών και σταθερών δωρεάν αναλύσεων τις τελευταίες 15 ημέρες.

Διανομή ελεύθερων αναλύσεων τις τελευταίες 15 ημέρες

Βρείτε τη διανομή ελεύθερων αποτυχιών που αναφέρονται σήμερα στη Γαλλία ανά τύπο (κινητό ή σταθερό).

2,2792 σταθερές και κινητές και κινητές βλάβες έχουν αναφερθεί στη Γαλλία για τις τελευταίες 15 ημέρες: Το 19% από αυτά επηρεάζει το κινητό δίκτυο δωρεάν (ή 4,386 κινητών αναλύσεων) και το 81% αφορά το σταθερό δίκτυο δωρεάν (18406). Αυτές οι βλάβες συνδέονται συχνά με δωρεάν συμβάντα που βρίσκονται σε δίκτυα ινών, ADSL, 4G/5G και φωνής (κλήσεις και SMS) του χειριστή.

Δωρεάν προβλήματα δικτύου κινητής τηλεφωνίας

Αριθμός δωρεάν κινητών αναλύσεων τις τελευταίες 15 ημέρες

Ακολουθήστε τον αριθμό των δωρεάν κινητών αναλύσεων τις τελευταίες 15 ημέρες.

Δωρεάν προσφορές επαρκή κάλυψη κινητής τηλεφωνίας κοντά σας ?

Οι αποτυχίες του δικτύου δεν είναι οι μόνοι λόγοι που μπορεί να εξηγήσουν χαμηλή ταχύτητα σύνδεσης. Είναι πράγματι πιθανό οι αποτυχίες του δικτύου που συναντάτε από το τηλέφωνό σας να οφείλονται σε κάλυψη 4G και 5G που δεν είναι αρκετά καλή από την ελεύθερη στην τοποθεσία σας. Για να το ελέγξετε, μεταβείτε στην κάρτα 4G και 5G δωρεάν κάλυψη.

Χάρτης του γραφικού στοιχείου της Γαλλίας

Ποια είναι η δωρεάν κάλυψη κινητής τηλεφωνίας στην πόλη σας ?

Προσδιορίστε τον χειριστή και την ιδανική προσφορά από τον συγκριτή μας

Σε περίπτωση που συναντήσετε προβλήματα σύνδεσης στο smartphone σας, μπορεί να προέλθει από την κάλυψη του δωρεάν χειριστή. Επιλέγοντας έναν άλλο πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο, όπως SFR ή Free, σίγουρα θα έχετε καλύτερη κάλυψη κινητής τηλεφωνίας στη διεύθυνσή σας. Σας συνιστούμε να ταξινομήσετε τις προσφορές για κινητά του ηλεκτρονικού μας συγκριτή για να ανακαλύψετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Lyca Mobile 5G 80 GB
Η θέση κινητής τηλεφωνίας των 120 GB
ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΗΤΗ 120 GB

Το δωρεάν κινητό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας πληροί τις αναλύσεις σήμερα ?

Διαδίκτυο, κλήσεις, SMS, έχετε πρόβλημα να συνδεθείτε σήμερα με το δωρεάν δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Για να ελέγξετε αν μια ή περισσότερες αναλύσεις αναφέρθηκαν από το Free Near You, έχουμε δημιουργήσει αυτή τη σελίδα αφιερωμένη σε κινητές ανακαλύψεις. Κατά την είσοδο στη διεύθυνσή σας, θα γνωρίζετε εάν έχουν αναφερθεί δωρεάν δωρεάν κινητές βλάβες ή όχι.

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση αποτυχίας δωρεάν κινητού δικτύου ?

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα δικτύου στο Free Mobile, δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να περιμένετε, ενώ η τεχνική ομάδα του χειριστή παρεμβαίνει για να λύσετε το πρόβλημα. Ανάλογα με τις αιτίες της κατάρρευσης, ο χρόνος αναμονής μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο μεγάλος. Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε με δωρεάν υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών για κινητά για περισσότερες πληροφορίες.

Χωρίς δωρεάν κατανομή, αλλά ακόμα κανένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, γιατί ?

Ελαττωματική κάρτα SIM, κακή κάλυψη κινητής τηλεφωνίας, απλήρωτα τιμολόγια, πρόβλημα διαμόρφωσης κινητού τηλεφώνου, πολλά στοιχεία μπορούν να εξηγήσουν ένα δωρεάν πρόβλημα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας ή ακόμα και μια συνολική απουσία σήματος δικτύου δωρεάν. Για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, σας προσκαλούμε να διαβάσετε τον οδηγό μας αφιερωμένο στα προβλήματα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Δωρεάν πελάτης κινητής τηλεφωνίας, θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή ?

Το δωρεάν κινητό δεν σας προσφέρει πλήρη ικανοποίηση: συμβαίνει περισσότερο ή λιγότερο συχνά ότι έχετε προβλήματα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας. Ή, έχετε την αίσθηση ότι η σύνδεσή σας για κινητά είναι πολύ χαμηλή. Θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή του κινητού σας. Για να προσδιορίσετε τον πιο αποτελεσματικό χειριστή, κάντε μια δοκιμή δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Απλά εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας και στη συνέχεια ξεκινήστε την αναζήτηση. Θα ανακαλύψετε την ταξινόμηση των φορέων κινητής τηλεφωνίας, από τα πιο αποτελεσματικά (SMS, κλήσεις, 4G και 5G) τουλάχιστον αποτελεσματικά στη διεύθυνσή σας.

Σε περίπτωση αποτυχίας του κινητού δικτύου, η Free παρέχει αποζημίωση στους πελάτες της ?

Το άρθρο L121-20-3 του Κώδικα Καταναλωτών ενημερώνει ότι “οι φορείς εκμετάλλευσης έχουν υποχρέωση αποτελεσμάτων και θα πρέπει στη συνέχεια να αντισταθμίσουν τους συνδρομητές τους για τη ζημιά που τους προκάλεσε η αποτυχία”. Σε περίπτωση αποτυχίας του κινητού δικτύου δωρεάν, ενδέχεται να δικαιούστε αποζημίωση. Αλλά το ποσό εξαρτάται αναμφισβήτητα από την κατάσταση. Για να μάθετε περισσότερα, σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε με την δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών κινητής τηλεφωνίας.

Δώστε το δωρεάν δοκιμαστικό χρέωσης και ενισχύστε τη ροή σας σε περίπτωση βλάβης

Τα δικα σου ταχύτητα σύνδεσης Το δίκτυο φαίνεται να μεταβάλλεται στο σημείο να προκαλεί σοβαρή επιβράδυνση όταν χρησιμοποιείτε το smartphone σας ? Κάντε μια δωρεάν δοκιμή ροής κινητής τηλεφωνίας και ελέγξτε την απόδοση του δικτύου σας για κινητά. Με την ευκαιρία αυτή, θα ανακαλύψετε επίσης αρκετές συμβουλές για να απολαύσετε καλύτερη ταχύτητα.

60.43 Λήψη MB/S
10.27 Μεταφόρτωση MB/S
Δωρεάν ροή κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία το 2022
Και εσύ, ποια είναι η ροή σου ? Κάντε το δωρεάν τεστ κινητής τηλεφωνίας. Χρέωση

Δωρεάν περιστατικά ADSL και ινών

Αριθμός ελεύθερων αναλύσεων ινών και ADSL τις τελευταίες 15 ημέρες

Ακολουθήστε την εξέλιξη του αριθμού των ινών και των ελεύθερων αναλύσεων ADSL που καταγράφηκαν τις τελευταίες 15 ημέρες.

Κατανομή των ινών και των ελεύθερων αναλύσεων ADSL τις τελευταίες 15 ημέρες

Οι δωρεάν σταθερές βλάβες μπορούν να αφορά τις αναλύσεις ινών ή τις αναλύσεις ADSL. Βρείτε κάτω από τη διανομή σταθερών αναλύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη δωρεάν.

Το δωρεάν καλύπτει την τοποθεσία σας σε ίνες ?

Είναι πιθανό ότι η κάλυψη της ελεύθερης ίνας δεν αρκεί για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την προσφορά Freebox Fiber σας. Για να μάθετε, απλά μεταβείτε στη σελίδα αφιερωμένη στο δωρεάν κάλυμμα ινών. Εισάγοντας το όνομα της τοποθεσίας σας (δήμος, τμήμα ή περιοχή), θα έχετε πρόσβαση σε πολλές πληροφορίες σχετικά με την επιλεξιμότητα των ινών σας δωρεάν.

Χάρτης του γραφικού στοιχείου της Γαλλίας

Ποια είναι η ελεύθερη κάλυψη ινών στην πόλη σας ?

Ποιες είναι οι προσφορές ινών που είναι διαθέσιμες στο σπίτι ?

Ξέρετε αν μπορείτε να επωφεληθείτε από την απόδοση των ινών στη διαμονή σας ? Για να το κάνετε αυτό, πάρτε τη δοκιμή επιλεξιμότητας των ινών μας . Θα έχετε επίσης πρόσβαση στη λίστα των πλαισίων δωρεάν πλαίσια που διατίθενται στη διεύθυνσή σας. Θα πρέπει μόνο να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ποσοστό στέγασης από ίνες
Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?

Μια δωρεάν κατανομή που αναφέρθηκε ?

Εάν το Freebox σας αντιμετωπίζει αυτήν τη στιγμή δωρεάν προβλήματα σύνδεσης, υπάρχει μια πολύ καλή ευκαιρία για μια δωρεάν κατανομή να είναι κοντά σας. Για να βεβαιωθείτε, αποσυνδέστε και επανασυνδέστε το freebox σας. Είναι επίσης σημαντικό να απενεργοποιήσετε και να κάνετε επανεκκίνηση του πλαισίου σας στο Διαδίκτυο. Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει, ελέγξτε εάν έχει αναφερθεί ένα δωρεάν περιστατικό κοντά στο σπίτι σας, εισάγοντας απλά την ταχυδρομική σας διεύθυνση από το εργαλείο σφάλματος μας. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες της εν λόγω κατανομής του FreeBox. Δεν αναφέρθηκε δωρεάν διάσπαση κοντά στο σπίτι σας όταν αντιμετωπίζετε δωρεάν πρόβλημα δικτύου ? Μην περιμένετε και αναφέρετε τον εαυτό σας το δωρεάν περιστατικό κοντά σας κάνοντας κλικ στο κουμπί “Αναφορά μιας κατάρρευσης” πάνω από αυτήν τη σελίδα. Θα είστε εξυπηρετικοί σε όλους εκείνους που συναντούν σήμερα ένα δωρεάν πρόβλημα δικτύου.

Πώς να λύσετε ένα πρόβλημα τηλεόρασης FreeBox ?

Ένα πρόβλημα τηλεόρασης FreeBox μπορεί να συνδεθεί με μια απλή δυσλειτουργία. Σας συμβουλεύουμε πρώτα να ελέγξετε ότι όλες οι υποδοχές που συνδέουν το freebox σας με την τηλεόρασή σας είναι καλά συνδεδεμένες. Μην διστάσετε να επανεκκινήσετε το freebox σας. Εάν το πρόβλημα του ελεύθερου δικτύου παραμένει, μια δωρεάν κατανομή είναι σίγουρα σε εξέλιξη κοντά σας. Περάστε από τα ηλεκτρονικά εργαλεία διάσπασης για να τα ελέγξετε. Εάν συμβαίνει αυτό, δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να περιμένετε μέχρι ο χειριστής να λύσει το πρόβλημα δωρεάν στο Διαδίκτυο. Μια μικρή υπομονή, σύντομα η δωρεάν κατανομή σας θα είναι μόνο μια μακρινή μνήμη και μπορείτε να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα του δωρεάν δικτύου Διαδικτύου.

Τι να κάνετε σε περίπτωση βλάβης των ινών Freebox ?

Το FreeBox αντιμετωπίζει προβλήματα σύνδεσης στο δίκτυο ινών του χειριστή ? Ένα δωρεάν περιστατικό μπορεί να είναι η αιτία. Σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε το ελεύθερο εργαλείο βλάβης, το οποίο είναι προφανώς δωρεάν, για να μάθετε εάν έχει αναφερθεί δωρεάν αποτυχία στο διαδίκτυο κοντά σας. Γνωρίστε ότι ο χειριστής καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση δωρεάν προβλημάτων δικτύου. Εάν η ελεύθερη αποτυχία ινών είναι εξωτερική, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή (3244) για να έχετε περισσότερες πληροφορίες.

Οι δωρεάν αναλύσεις δικτύου είναι συχνές ? Αλλαγή χειριστή του Διαδικτύου

Αντιμετωπίζετε τακτικά τα δωρεάν προβλήματα σύνδεσης και δεν μπορεί πλέον να διαρκέσει. Ήρθε τώρα καιρός να αλλάξετε τον χειριστή για να απολαύσετε ένα καλό σταθερό δίκτυο Διαδικτύου στο σπίτι. Για να επωφεληθείτε από το καλύτερο δίκτυο ινών ή ADSL στο σπίτι και να αποφύγετε οποιοδήποτε κίνδυνο ενός δωρεάν προβλήματος σύνδεσης, σας προσκαλούμε να πραγματοποιήσετε δωρεάν δοκιμή επιλεξιμότητας. Θα γνωρίζετε όλες τις προσφορές Διαδικτύου επιλέξιμες για τη διεύθυνσή σας και μπορείτε να επιλέξετε τον χειριστή που χρειάζεστε πραγματικά στη διεύθυνσή σας.

Δώστε μια ελεύθερη δοκιμή ταχύτητας για να εγγραφείτε στην καλύτερη προσφορά

Οι αναλύσεις δεν εξηγούν πάντα μια κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Μερικές φορές μπορεί απλά να είναι η ταχύτητα στο διαδίκτυο που προσφέρει ο χειριστής σας. Η δοκιμή ελεύθερης ροής σάς επιτρέπει να μετρήσετε την πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο, σε ADSL ή/ και ίνες. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη δοκιμή για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λήψη σας, μεταφορτώστε τη χρέωση καθώς και το ping σας.