Κοινή χρήση οθόνης, κοινή χρήση οθόνης: Μοιραστείτε εύκολα την οθόνη σας | Ομαδικός

Κοινή χρήση οθόνης: Κοινή χρήση οθόνης για διαδραστικές διαδικτυακές συναντήσεις

Οι διαδικτυακές συναντήσεις προσφέρουν μεγάλη ελευθερία. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ? Οι συμμετέχοντες δεν χρειάζεται να συγκεντρωθούν στον ίδιο τόπο. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται, μπορούν να συνδεθούν και να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Κοινή χρήση οθόνης

Πριν μοιραστείτε την οθόνη, βεβαιωθείτε ότι ενεργοποιείται η ρύθμιση κοινής χρήσης οθόνης.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι ο προβολέας σας δεν είναι συνδεδεμένος με οποιαδήποτε συσκευή μέσω του Epson Iproject πριν χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κοινής χρήσης οθόνης.

  1. Ανάβει τον προβολέα.
  2. Συνδέστε τον προβολέα σας στο ίδιο δίκτυο με τον προβολέα υποδοχής που μοιράζεται την οθόνη του.
  3. Πατήστε το κουμπί Home στον προβολέα ή στο τηλεχειριστήριο.

  • Εισαγάγετε τη διεύθυνση IP του προβολέα χρησιμοποιώντας το ψηφιακό πληκτρολόγιο.
  • Εισαγάγετε τη λέξη -κλειδί του προβολέα χρησιμοποιώντας το ψηφιακό πληκτρολόγιο, εάν είναι απαραίτητο. Η λέξη -κλειδί του προβολέα εμφανίζεται στην προβλεπόμενη εικόνα του προβολέα του δέκτη.
  • Επιλέξτε έναν προβολέα στον οποίο έχετε ήδη συνδεθεί προηγουμένως επιλέγοντας μια διεύθυνση IP από τη λίστα ιστορικού σύνδεσης.

Εάν πατήσετε το πλήκτρο ESC για να σταματήσετε να μοιράζεστε την οθόνη σας, αποσυνδέονται όλοι οι συνδεδεμένοι προβολείς. Για να αποσυνδέσετε έναν συγκεκριμένο προβολέα, πατήστε το πλήκτρο Home και επιλέξτε Κοινή χρήση οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον προβολέα που θέλετε να αποσυνδέσετε και επιλέξτε το εικονίδιο κοντά στη διεύθυνση IP.

Σημείωση: Εάν θέλετε να παραλείψετε τον έλεγχο ταυτότητας των λέξεων -κλειδιών άλλων προβολέων για να επιταχύνετε τη σύνδεση, προσαρμόστε τη ρύθμιση δικτύου> Ρυθμίσεις δικτύου> Προβολή δικτύου> Κοινή χρήση οθόνης> Λειτουργία σύνδεσης σε απενεργοποιημένη λέξη -κλειδί .

Κοινή χρήση οθόνης: Κοινή χρήση οθόνης για διαδραστικές διαδικτυακές συναντήσεις

Οι διαδικτυακές συναντήσεις προσφέρουν μεγάλη ελευθερία. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ? Οι συμμετέχοντες δεν χρειάζεται να συγκεντρωθούν στον ίδιο τόπο. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται, μπορούν να συνδεθούν και να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρηματικών συναντήσεων, δεν είναι ασυνήθιστο για τους συμμετέχοντες να προβάλλουν κάτι στον τοίχο χρησιμοποιώντας έναν προβολέα, όπως μια παρουσίαση του PowerPoint, ένα υπολογιστικό φύλλο Excel ή ένα άλλο έγγραφο που θα συζητηθεί στην ομάδα. Το TeamViewer σας επιτρέπει να κάνετε το ίδιο κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών διασκέψεων. Με τη λειτουργία “Κοινή χρήση οθόνης”, μπορείτε να εμφανίσετε το περιεχόμενο της οθόνης σας Απεριόριστος αριθμός ατόμων, κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης για παράδειγμα. Οι άλλοι μπορούν να δουν το παράθυρο του προγράμματος στον υπολογιστή σας, αλλά, σε αντίθεση με την απομακρυσμένη πρόσβαση, δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση. Μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της οθόνης σας και αποφασίστε τι θέλετε να εμφανίσετε ή όχι.

Όταν μοιράζεστε την οθόνη σας, οι άλλοι συμμετέχοντες στο συνέδριο δεν βλέπουν μόνο το περιεχόμενο της οθόνης σας, αλλά και αυτό που κάνετε. Αυτή η λειτουργία είναι πρακτική για να εξηγηθεί η λειτουργία λογισμικού ή σχολιασμός σε ένα έγγραφο ομάδας. Είναι επίσης δυνατόν Γρήγορα και εύκολα μοιράζονται ογκώδη περιεχόμενο πολυμέσων, Για παράδειγμα βίντεο ή παρουσιάσεις. Εκτός από το περιεχόμενο της οθόνης, μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τον ήχο του υπολογιστή σας εάν είναι απαραίτητο, το οποίο είναι πολύ πρακτικό όταν κινηματογραφείτε τη συνάντηση για παράδειγμα. Χάρη στο πολύ καλό ρυθμό μεταφοράς εικόνας, το TeamViewer σας προσφέρει εικόνες υψηλής ποιότητας και ήχο με σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Αποφασίζετε τι δείχνετε

Γυναίκα, χρήση, κοινή χρήση, ON, Laptop, In, Meeting

Σε ένα διαδικτυακό συνέδριο με το TeamViewer, οι συμμετέχοντες έχουν διαφορετικούς ρόλους. Ως εκκινητής της επανένωσης, ο ρόλος σας είναι πάνω απ ‘όλα για να παρουσιάσετε: μπορείτε επομένως να χρησιμοποιήσετε την κοινή χρήση επιφάνειας εργασίας για να εμφανίσετε τα αρχεία που υπάρχουν στην οθόνη σας σε αυτά των άλλων συμμετεχόντων. Υπάρχει μόνοΈνας παρουσιαστής, Αλλά αυτός ο ρόλος μπορεί να διανεμηθεί με άλλους ανθρώπους που θα μπορούν να μοιραστούν την οθόνη τους με τη σειρά τους. Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη εάν πολλοί συμμετέχοντες επιθυμούν να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της εργασίας τους.

Η κοινή χρήση οθόνης δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μοιράζεστε ολόκληρη την οθόνη σας. Με το TeamViewer, αποφασίζετε λεπτομερώς ποιοι συνάδελφοί σας επιτρέπεται να βλέπουν κατά τη διάρκεια της κοινή χρήση οθόνης. Η ιδιωτική σας σφαίρα παραμένει προστατευμένη. Για παράδειγμα, εάν έχετε αρκετές οθόνες, μπορείτε να καθορίσετε ποια παρακολούθηση θα χρησιμοποιήσετε για κοινή χρήση και χρησιμοποιήστε το άλλο για να ανοίξετε εμπιστευτικά έγγραφα.

Έχετε την επιλογή να κρύψετε την ταπετσαρία του γραφείου σας, που σημαίνει λιγότερα δεδομένα για μεταφορά και καλύτερη ποιότητα σύνδεσης. Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε να μοιραστείτε μόνο ορισμένα παράθυρα προγράμματος. Πρέπει να εισαγάγετε ευαίσθητα δεδομένα κατά τη διάρκεια της παρουσίασής σας, όπως ένας κωδικός πρόσβασης ? Κανένα πρόβλημα ! Παύση προσωρινά το λογισμικό κοινής χρήσης οθόνης σε απευθείας σύνδεση. Οι άλλοι συμμετέχοντες θα δουν στη συνέχεια την οθόνη “κατεψυγμένου” μέχρι να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση οθόνης.

Ακόμη πιο παραγωγικές ευχαριστίες σε πρόσθετες λειτουργίες

Ο άνθρωπος Δ

Εκτός από την κοινή χρήση οθόνης, το TeamViewer σας προσφέρει άλλες δυνατότητες για να κάνετε τις συναντήσεις σας στο διαδίκτυο πιο διαδραστικός. Ως παρουσιαστής, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία White Table που επιτρέπει στους συμμετέχοντες και στον εαυτό σας να προσθέσετε σχόλια, σχέδια και δείκτες στο περιεχόμενο της ζωντανής οθόνης. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τους σχολιασμούς που έγιναν στον πίνακα για να μπορείτε να τις διαβάσετε αργότερα όπως θέλετε.

Μπορεί να είναι δύσκολο να θυμηθούμε όλες τις λεπτομέρειες μιας μακράς συνάντησης. Οι εκθέσεις συνάντησης είναι σίγουρα χρήσιμες, αλλά οι μικρές μη εγγεγραμμένες λεπτομέρειες μπορεί να είναι οι πιο σημαντικές. Το TeamViewer σας προσφέρει τη δυνατότητα να καταγράψετε τις συναντήσεις σας στο διαδίκτυο μέσω εγγραφής οθόνης και να τους αρχειοθετήσετε. Αυτή η λειτουργία λειτουργεί επίσης με την κοινή χρήση οθόνης. Ωστε να μπορείτε να ανασκόπηση που συζητήσατε και ποιο έγγραφο ή έκδοση ενός αρχείου που συμβουλευτήκατε στη συνάντηση. Οι συνάδελφοι που δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στο διαδικτυακό συνέδριο ή οι οποίοι συμμετέχουν αργότερα στο έργο μπορούν εύκολα να ενημερωθούν.

Συμβατό με όλα τα λειτουργικά και περιφερειακά συστήματα

Η συσκευή που χρησιμοποιείται από τους συμμετέχοντες στο συνέδριο είναι μικρή υπόθεση. Το περιεχόμενο μιας οθόνης MAC μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε έναν υπολογιστή Windows, αλλά είναι επίσης δυνατή η κοινή χρήση οθόνης στο iPhone. Ομαδικός Λειτουργεί σε διάφορες πλατφόρμες και είναι συμβατό με όλα τα τρέχοντα και κινητά λειτουργικά συστήματα. Μετά την εγκατάσταση του λογισμικού στη συσκευή σας, μπορείτε να μοιραστείτε την οθόνη σας κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνάντησης ή να δείτε τα περιεχόμενα της οθόνης που μοιράζονται άλλοι συμμετέχοντες. Τα υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα έχουν ως εξής: