7 Δωρεάν πλατφόρμες κοινής χρήσης αρχείων – Ιόνοι, ηλεκτρονικά έγγραφα και αρχεία: Wedrop

Δωρεάν online κοινή χρήση αρχείων

Contents

Ενσωματώστε το Wedrop στο σύστημα πληροφοριών σας (LDAP/AD, κ.λπ.) και βελτιστοποιήστε την κοινή χρήση εγγράφων στην εταιρεία σας.

7 δωρεάν πλατφόρμες κοινής χρήσης αρχείων

Οι δωρεάν πλατφόρμες κοινής χρήσης αρχείων σάς επιτρέπουν να μοιράζεστε μεγάλα αρχεία μέσω συνδέσμου λήψης. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για χρήστες που στοχεύουν να μοιράζονται πολλά αρχεία ή έγγραφα τόσο μεγάλα που δεν μπορούν να μοιραστούν ως συνημμένα.

Περίληψη

 1. Επισκόπηση δωρεάν πλατφορμών κοινής χρήσης αρχείων
 2. Κοινή χρήση αρχείων: Τι είναι ?
 3. Στο οποίο πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρονική κοινή χρήση εγγράφων
 4. 7 δωρεάν πλατφόρμες κοινής χρήσης αρχείων
  1. Μετοχή Hidrive
  2. Γραμμή.IO
  3. Ελβετική μεταφορά
  4. Μεταφέρουμε
  5. Φιλέδρος
  6. Μεταβιβάζω
  7. Μεταφορά dropbox

  Δωρεάν κοινή χρήση αρχείων

  Στείλτε τα μεγάλα αρχεία εύκολα με το Hidrive Share: φωτογραφίες, βίντεο και πολλά άλλα.

  Επισκόπηση δωρεάν πλατφορμών κοινής χρήσης αρχείων

  Υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων Μέγιστο μέγεθος αρχείου με μεταφορά Δικαστικά έξοδα Χαρακτηριστικά
  Μετοχή Hidrive Έως 2 GB Ελεύθερος – Χωρίς εγγραφή- συμμορφούμενη με το GDPR- λήψη διαθέσιμο για 7 ημέρες
  Γραμμή.IO Έως 2 GB Ελεύθερος – Χωρίς καταχώριση- διαγραμμένα αρχεία μετά τη λήψη
  Αλεξιπτωτιστής Έως 50 GB Ελεύθερος – Χωρίς εγγραφή- Προαιρετική προστασία κωδικού πρόσβασης- Πρότυπα προστασίας δεδομένων Swiss- Λήψη Διατίθεται για 30 ημέρες
  Μεταφέρουμε Από 2 έως 200 GB, ανάλογα με το επιλεγμένο πακέτο Δωρεάν βασική έκδοση, τιμή για μεγαλύτερη κοινή χρήση αρχείων: € 12 το μήνα – Χρησιμοποιήσιμο χωρίς και με εγγραφή- λήψη διαθέσιμη για 7 ημέρες
  Φιλέδρος Έως 5 GB Δωρεάν βασική έκδοση, επαγγελματικές και επιχειρηματικές εκδόσεις από € 12 το μήνα – Χρησιμοποιήσιμο με και χωρίς εγγραφή- λήψη διαθέσιμη για 1 έως 7 ημέρες
  Μεταβιβάζω Από 5 έως 100 GB ανάλογα με το επιλεγμένο πακέτο Δωρεάν βασική έκδοση, τιμή για μεγαλύτερη κοινή χρήση αρχείων από € 8 το μήνα – Χρησιμοποιήσιμο με και χωρίς εγγραφή- λήψη διαθέσιμη για 7 ημέρες
  Μεταφορά dropbox Από 100 MB έως 100 GB, ανάλογα με το επιλεγμένο πακέτο Δωρεάν βασική έκδοση, τιμή για μεγαλύτερη κοινή χρήση αρχείων από € 9,99 το μήνα – Μόνο με εγγραφή (απαιτείται δωρεάν λογαριασμός Dropbox)- Λήψη διαθέσιμη για 7 ημέρες

  Ενημέρωση δεδομένων: Νοέμβριος 2022

  Κοινή χρήση αρχείων: Τι είναι ?

  Η κοινή χρήση αρχείων αναφέρεται στο γεγονός ότι η ανταλλαγή αρχείων με δημόσιο ή ιδιωτικό τρόπο με άλλους ανθρώπους μέσω δικτύου. Τα αρχεία μπορούν να βρεθούν σε ειδικούς διακομιστές, δίκτυα διακομιστών, αποθήκευση σύννεφων ή ακόμα και στους σκληρούς δίσκους των χρηστών. Ανάλογα με τη μέθοδο, η κοινή χρήση αρχείων γίνεται μέσω σύνδεσης λήψης, αποθήκευσης σύννεφων ή συγκεκριμένου λογισμικού.

  Στην κλασική κοινή χρήση αρχείων, τα αρχεία μοιράζονται μέσα σε ένα αποκεντρωμένο δίκτυο από ομοτίμους. Γενικά, τα αρχεία βρίσκονται σε υπολογιστές χρηστών και το λογισμικό είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της ανταλλαγής.

  Οι δωρεάν πλατφόρμες κοινής χρήσης αρχείων που επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται αρχεία μέσω ενός συνδέσμου λήψης χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης είναι ασφαλές και εύκολο στη χρήση. Αυτά τα Αρχείου ιστότοπων διαμονής (ή sharehosters) Προσφορά κοστολόγησης και προστασίας κωδικού πρόσβασης, ακόμη και σε δωρεάν έκδοση. Οι λήψεις είναι γενικά διαθέσιμες λίγες μέρες πριν διαγραφούν αυτόματα.

  Όλο και περισσότερες δωρεάν πλατφόρμες κοινής χρήσης αρχείων ολοκληρώνουν τις υπηρεσίες τους Προσθέτοντας αποθήκευση σύννεφων και καταγραφές Για να μοιραστείτε μεγάλα αρχεία.

  Μοιραστείτε τα δεδομένα μέσω ενός συνδέσμου λήψης χωρίς εγγραφή και δωρεάν με το Hidrive Share. Αυτό το ηλεκτρονικό εργαλείο σάς επιτρέπει να στείλετε αρχεία έως 2 GB για απεριόριστο αριθμό λήψεων.

  Στο οποίο πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρονική κοινή χρήση εγγράφων

  Η δωρεάν πλατφόρμα κοινής χρήσης αρχείων που σας ταιριάζει καλύτερα εξαρτάται από τις ατομικές σας ανάγκες:

  • Όγκος δεδομένων: Το κριτήριο νούμερο ένα όταν πρόκειται για την επιλογή ενός ηλεκτρονικού συστήματος κοινής χρήσης εγγράφων είναι ο μέσος όγκος των αρχείων που θα κυκλοφορήσουν. Βεβαιωθείτε ότι ο μέγιστος όγκος που πρέπει να απελευθερωθεί είναι επαρκής, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας.
  • Συχνότητα χρήσης : Εάν είστε συχνός χρήστης μιας δωρεάν πλατφόρμας κοινής χρήσης αρχείων, αξίζει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud που σας επιτρέπει να μοιράζεστε τα αρχεία σας απευθείας από το χώρο σας. Εάν θέλετε μόνο να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο για να μοιραστείτε ένα αρχείο από καιρό σε καιρό, χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία χωρίς εγγραφή μπορεί να είναι πιο πρακτική.
  • Προστασία δεδομένων : Κατά την αποστολή ευαίσθητων αρχείων, σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε μια πλατφόρμα κοινής χρήσης αρχείων που λειτουργεί σύμφωνα με τις αυστηρές οδηγίες προστασίας δεδομένων.
  • Πρότυπα ασφαλείας: Όταν εισάγετε και κατεβάζετε αρχεία, η διεύθυνση IP των χρηστών που δεν χρησιμοποιούν VPN μπορεί να εμφανίζονται δημοσίως στο βλέμμα όλων. Μια ασφαλής δωρεάν πλατφόρμα κοινής χρήσης αρχείων προστατεύει αυτές τις λειτουργίες, ιδιαίτερα χάρη στην κρυπτογράφηση.

  Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις εταιρείες να αποθηκεύουν τακτικά τα δεδομένα τους. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε αυτό το ειδικό άρθρο.

  7 δωρεάν πλατφόρμες κοινής χρήσης αρχείων

  Παρουσιάζουμε παρακάτω μερικές από τις δωρεάν πλατφόρμες κοινής χρήσης αρχείων κοινή χρήση αρχείων Ποιος δεν μπορεί να σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως ενωμένο δωμάτιο. Οι προμηθευτές αποθήκευσης cloud όπως το Google Drive, το OneDrive ή το iCloud δεν περιλαμβάνονται. Εάν οι τελευταίοι περιλαμβάνουν εργαλεία κοινής χρήσης αρχείων, είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, εγγράφων, αρχείων μουσικής και βίντεο. Ωστόσο, ένας αυξανόμενος αριθμός πλατφορμών κοινής χρήσης αρχείων δίνει επίσης πρόσβαση σε λύσεις αποθήκευσης cloud.

  Μετοχή Hidrive

  Με το Hidrive Share, μπορείτε να εισαγάγετε μέχρι και 2 GB αρχεία δωρεάν, σε πλήρη ασφάλεια και χωρίς εγγραφή. Στέλνετε τον σύνδεσμο λήψης που δημιουργήθηκε αυτόματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ιδιωτικού μηνύματος στους χρήστες της επιλογής σας. Αυτά μπορούν να κατεβάσουν τα αρχεία όσο συχνά θέλουν και μπορείτε επίσης να στείλετε τον σύνδεσμο λήψης σε απεριόριστο αριθμό ατόμων. Μόλις περάσει η περίοδος εγκυρότητας των επτά ημερών, λήγει ο σύνδεσμος και όλα τα εισαγόμενα δεδομένα διαγράφονται με ασφάλεια και αμετάκλητα. Το Hidrive Share προσφέρει ένα υψηλό σύννεφο της ασφάλειας σύννεφων χάρη στους ασφαλείς γερμανούς διακομιστές και συμμορφώνεται με το GDPR.

  Γραμμή.IO

  Ουρά.IO, μπορείτε να εισαγάγετε αρχεία των οποίων αυξάνεται Έως 2 GB χωρίς να πληρώνετε μια δεκάρα ή να εγγραφείτε. Μοιράζεστε έναν σύνδεσμο λήψης με τους χρήστες της επιλογής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ιδιωτικού μηνύματος. Μπορούν τότε Κατεβάστε τα αρχεία μία φορά Πριν αυτοκαταστρέφονται. Για 25 € το μήνα, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται αρχεία από ένταση έως 10 GB με απεριόριστες λήψεις αρχείων και προαιρετικής αυτοαισθητοποίησης. Γραμμή.Το IO ενεργεί επίσης ως αποθήκευση σύννεφων με όγκο αποθήκευσης 2 TB. Εάν χρειάζεστε ακόμη υψηλότερο όγκο αποθήκευσης, μπορείτε να μεταβείτε στο πακέτο premium και να μοιραστείτε αρχεία μεγέθους μεγαλύτερο από 100 GB.

  Θέλετε να αποθηκεύσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση με ασφάλεια βίντεο, φωτογραφίες και άλλα σημαντικά αρχεία, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε ? Το Ionos Hidrive Online Storage παρέχει μεγάλο αριθμό αποθηκευτικών χώρων και υψηλού βαθμού ασφάλειας δεδομένων χάρη στα πιστοποιημένα κέντρα δεδομένων του.

  Ελβετική μεταφορά

  Η ελβετική μεταφορά είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την Ελβετική Εταιρεία Διαμονής Ιστού Infomaniak. Οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν μέχρι 50 GB αρχεία δωρεάν. Η μεταφορά της Ελβετίας προσκολλάται σε Πρότυπα προστασίας δεδομένων Ελβετίας. Τα αρχεία μπορούν να μοιραστούν χρησιμοποιώντας έναν έγκυρο σύνδεσμο λήψης για μέγιστο 30 ημέρες ή μέσω email. Οι λήψεις προστατεύονται χρησιμοποιώντας έναν κωδικό πρόσβασης.

  Μεταφέρουμε

  Το Wetransfer είναι από τις πιο γνωστές υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων ή υπηρεσιών cloud και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς εγκατάσταση ή εγγραφή. Αυτό το ηλεκτρονικό εργαλείο σάς επιτρέπει να μοιραστείτε μέχρι και 2 GB αρχεία δωρεάν. Επιλέγοντας έναν λογαριασμό pro, ο όγκος εισαγωγής αυξάνεται σε 1 έως. Η διαδικασία είναι απλή: πρέπει μόνο να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και αυτή του παραλήπτη σας. Μόλις γίνει η εισαγωγή, η τελευταία λαμβάνει έναν σύνδεσμο λήψης. Η προστασία του κωδικού πρόσβασης και η εξατομίκευση της διάρκειας ισχύος ενός συνδέσμου είναι διαθέσιμες μόνο με συνδρομή Pro.

  Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εναλλακτικές λύσεις στο Wetransfer στο ειδικό άρθρο μας στον ψηφιακό οδηγό.

  Φιλέδρος

  Το FileMail γεννήθηκε στη Νορβηγία και προσφέρει την αξιοσημείωτη επιλογή για την αποστολή μεγάλων αρχείων από ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ελεύθερος. Πρόκειται για μια υπηρεσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σύννεφο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ή μέσω εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας. Με την δωρεάν έκδοση, ο παραλήπτης λαμβάνει έναν σύνδεσμο λήψης που παραμένει προσβάσιμος για 1 ή 7 ημέρες, ανάλογα με την απόφαση του αποστολέα. Εάν εγγραφείτε, θα έχετε πρόσβαση Δωρεάν αποθήκευση καθώς και όγκος λήψης 5 GB και να επωφεληθείτε από τις ανιχνεύσεις προστασίας από ιούς και την κρυπτογράφηση δεδομένων. Στην έκδοση Pro, η διάρκεια της διαθεσιμότητας των λήψεων μπορεί να επεκταθεί.

  Μεταβιβάζω

  Το TransferNow είναι μια πλατφόρμα κοινής χρήσης αρχείων Πρακτικό και χωρίς εγγραφή επιτρέποντας την αποστολή αρχείων των οποίων το μέγεθος μπορεί να φτάσει τα 5 GB. Για υψηλότερο όγκο μεταφόρτωσης, μπορείτε να το επεκτείνετε 100 GB με εγγραφή στην υπηρεσία για € 8,33 το μήνα. Η έκδοση premium προσφέρει 1 TB αποθήκευσης, η οποία μετατρέπει την μεταφορά σε αποθήκευση cloud. Κάθε μεταφορά αρχείων επωφελείται από την προστασία HTTPS.

  Μεταφορά dropbox

  Τα οφέλη μεταφοράς Dropbox από το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη συνηθίσει στη χρήση του Dropbox. Αυτή η υπηρεσία διαμονής αρχείων είναι ένας από τους ηγέτες της αγοράς αποθήκευσης cloud, αγκώνα με το Google Drive και το OneDrive. Αλλά οι εναλλακτικές λύσεις Dropbox είναι επίσης ένας σημαντικός ανταγωνισμός. Με τη μεταφορά Dropbox, μπορείτε να στείλετε Μέχρι και 100 MB δωρεάν Χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο λήψης. Για να το κάνετε αυτό, εγγραφείτε δωρεάν ή συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας Dropbox.

  Το MyDefender de Ionos είναι η βέλτιστη λύση για αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και ανάκτηση δεδομένων. Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε ασφαλή κέντρα δεδομένων.

  Παρόμοια άρθρα

  Τι είναι η κοινή χρήση αρχείων;

  Τι είναι η κοινή χρήση αρχείων ?

  • 01/09/2022
  • Εμφάνιση

  Όταν μοιράζεστε έγγραφα, μουσική, βίντεο, εικόνες και άλλα σε δίκτυα υπολογιστών ή έχετε τέτοιο περιεχόμενο με άλλους χρήστες, μιλάμε για κοινή χρήση αρχείων. Αλλά τι είναι η κοινή χρήση αρχείων ? Και πώς να μοιράζεστε αρχεία στο Διαδίκτυο και σε άλλα δίκτυα ?

  Τα καταλύματα σύννεφων είναι καλύτερα από ό, τι νομίζετε

  Τα καταλύματα σύννεφων είναι καλύτερα από ό, τι νομίζετε

  • 08/28/2018
  • Τεχνικές πτυχές

  Το σύννεφο αντιπροσωπεύει ως επί το πλείστον τόπο ανταλλαγής ιδιωτικών δεδομένων όπως μουσική, φωτογραφίες ή βίντεο. Ωστόσο, η τεχνολογία που κρύβει φαίνεται να λέει το λιγότερο, οι περισσότεροι από εμάς. Γνωρίζατε για παράδειγμα ότι οι ιστότοποι αλλά και τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να φιλοξενηθούν στο σύννεφο ?

  Security Cloud: Πώς να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του cloud;

  Security Cloud: Πώς να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του cloud ?

  • 07/31/2023
  • Ασφάλεια

  Στην ψηφιακή εποχή, η χρήση των υπηρεσιών cloud computing είναι ολοένα και συχνότερη. Ωστόσο, η χρήση του σύννεφου δεν είναι χωρίς κίνδυνο: τα περιβάλλοντα πολυεπίπεδων, ιδίως μεγάλες εταιρείες, αντιπροσωπεύουν μια πρόκληση όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων. Αλλά ποιοι είναι οι κίνδυνοι για την ασφάλεια ? Πώς να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του cloud (ασφάλεια σύννεφων) ?

  Διαγράψτε έναν λογαριασμό Dropbox: Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε

  Διαγράψτε έναν λογαριασμό Dropbox: Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε

  • 05/05/2023
  • Εργαλεία

  Διάφοροι λόγοι μπορούν να παρακινήσουν την επιθυμία σας να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Dropbox. Η μέθοδος που πρέπει να εφαρμοστεί εξαρτάται από τη φύση του λογαριασμού σας και της συνδρομής σας. Εάν έχετε ένα, θα πρέπει πρώτα να το τερματίσετε πριν ζητήσετε συνολική διαγραφή. Σας δείχνουμε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Dropbox.

  Δωρεάν online κοινή χρήση αρχείων

  • κοινή χρήση αρχείων

  και τηλεργασία
  Συγχρονίστε τα έγγραφά σας

  γραμμή αποθήκευσης

  Αποθήκευση και Ligne-Ligne

  Διαδικτυακή αποθήκευση και ανάγνωση
  Πρόσβαση στα έγγραφά σας
  εκεί που είσαι.

  Γνωρίζων +

  Sharing-de-fichiers-en-ligne

  Sharing-de-fichiers-en-ligne

  Κοινή χρήση αρχείων
  και πρόσβαση σε δεδομένα
  Βελτιστοποιήστε τις ανταλλαγές σας,
  Δημιουργήστε τη δική σας περιοχή πελάτη

  Γνωρίζων +

  συνεργασία

  συνεργασία

  ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
  Περισσότερο από μια υπηρεσία κοινής χρήσης,
  Ένα συνεργατικό εργαλείο εργασίας.

  Γνωρίζων +

  Εξατομίκευση-προσωποποίηση

  Προσαρμογή Wedrop
  Μια πλατφόρμα στα χρώματα σας.

  Γνωρίζων +

  Διαχείριση
  και διαχείριση δικαιωμάτων
  Διαχείριση πρόσβασης και επιλογές του λογαριασμού σας

  Αποθηκεύστε, συγχρονίστε και μοιραστείτε τα όριά σας χωρίς όρια

  Με το Wedrop, τα έγγραφά σας σας ακολουθούν όπου κι αν πάτε.

  καλως ΗΡΘΑΤΕ

  Μοιραστείτε τα έγγραφά σας και την τηλεργασία με απλό και ασφαλή τρόπο. Δώστε δικαιώματα σε κάθε συνομιλητή, δημιουργήστε καταλόγους για να οργανώσετε τη δραστηριότητα. Ο καθένας μπορεί να δει, να καταθέσει, να σχολιάσει τα έγγραφα και τα αρχεία.

  καλως ΗΡΘΑΤΕ

  καλως ΗΡΘΑΤΕ

  Όλα τα χαρακτηριστικά της διαδικτυακής εργασίας

  Αποθήκευση, συγχρονισμός, κοινή χρήση, διαχείριση.

  καλως ΗΡΘΑΤΕ

  Διαδικτυακή αποθήκευση και ανάγνωση

  Εισαγωγή και απεικόνιση των επαγγελματικών αρχείων και αρχείων σας στο διαδίκτυο με ευκολία.

  καλως ΗΡΘΑΤΕ

  Συγχρονισμός και κινητικότητα

  Πρόσβαση στα δεδομένα σας με την εφαρμογή Mobile Wedrop και το plugin συγχρονισμού.

  καλως ΗΡΘΑΤΕ

  Μοιρασιά

  Βελτιστοποιήστε τις ανταλλαγές δεδομένων σας και δημιουργήστε τη δική σας περιοχή πελάτη.

  καλως ΗΡΘΑΤΕ

  Συνεργασία

  Περισσότερο από μια υπηρεσία κοινής χρήσης, ένα εργαλείο παρακολούθησης και συνεργασίας.

  καλως ΗΡΘΑΤΕ

  Εξατομίκευση

  Πρόσβαση, λογότυπο, εξατομικεύστε την πλατφόρμα Wedrop στα χρώματα της επιχείρησής σας.

  καλως ΗΡΘΑΤΕ

  Διαχείριση

  Χρήσεις, δικαιώματα, πρόσβαση και στατιστικά στοιχεία, διαχειριστείτε το Wedrop με μια ματιά.

  Wedrop στο βίντεο

  Κατανοήστε όλα τα χαρακτηριστικά Wedrop σε λίγα λεπτά.

  Πρόσβαση και τα έγγραφά σας
  Ή θέλετε, όταν θέλετε !

  Freminate με χώρο και χρόνο

  ΑΠΛΟΣ

  Το Wedrop απλοποιεί “δουλεύει με πολλά” ! Αποθηκεύστε τα έγγραφά σας στο διαδίκτυο και μοιραστείτε τα ως μέρος των συνεργατικών έργων.

  ΑΣΦΑΛΗΣ

  Προστασία κωδικών πρόσβασης, Ασφαλής πρόσβαση σε HTTPS, Ενσωματωμένη αντιιική ανάλυση, διακομιστές που φιλοξενούνται στη Γαλλία.

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

  Ενσωματώστε το Wedrop στο σύστημα πληροφοριών σας (LDAP/AD, κ.λπ.) και βελτιστοποιήστε την κοινή χρήση εγγράφων στην εταιρεία σας.

  καλως ΗΡΘΑΤΕ

  Με το Wedrop τα αρχεία σας είναι διαθέσιμα όπου κι αν βρίσκεστε !

  Με εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογών Apple, καθώς και λογισμικό συγχρονισμού για υπολογιστές Mac και PC, παραμένετε συνδεδεμένοι και ενημερωμένοι με όλα τα έγγραφά σας. Οι εφαρμογές και το λογισμικό Wedrop ενσωματώνονται στον λογαριασμό σας χωρίς συμπλήρωμα.

  Επιλέξτε τη φόρμουλα Wedrop

  Υπάρχει ένας τύπος Wedrop για όλους τους τύπους δραστηριοτήτων και όλα τα μεγέθη των επιχειρήσεων. Δοκιμάστε τον τύπο premium για 30 ημέρες δωρεάν.

  Ελευθερία

  Ελεύθερος

  Δοκιμάστε ελεύθερα το Wedrop.

  Σημείωση συνδετικών: 2

  100 MB αποθηκευτικού χώρου

  Απεριόριστος επισκέπτης NB

  SSL 128 -bit Ασφαλής σύνδεση

  Τεχνική υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  Ασφάλιστρο

  Από 10 €/μήνα
  από τον χρήστη

  Ο τύπος προσαρμόστηκε σε VSE και ΜΜΕ.

  1 έως 4 χρήστες

  Σημείωση των συνδετικών: Απεριόριστα

  από 5 έως 500GB αποθηκευτικού χώρου

  Απεριόριστος επισκέπτης NB

  SSL 128 -bit Ασφαλής σύνδεση

  Τεχνική υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  Τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου

  Προσαρμογή διεπαφής

  Αφιερωμένο όνομα τομέα

  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Ο τύπος μεγάλων εταιρειών.

  Απεριόριστος χρήστης NB

  Σημείωση απεριόριστων συνδετικών

  Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος

  Απεριόριστος επισκέπτης NB

  SSL 128 -bit Ασφαλής σύνδεση

  Τεχνική υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  Τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου

  Προσαρμογή διεπαφής

  Αφιερωμένο όνομα τομέα

  Wedrop – Dropcloud 2020 – Νομικές ειδοποιήσεις – Γενικές συνθήκες προσαρμογής πώλησης

  Σεβόμαστε το απόρρητό σας

  Συνεχίστε χωρίς να αποδεχτείτε>
  Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας για να σας προσφέρουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις σας και για στατιστικούς σκοπούς. Κάνοντας κλικ στο “Αποδοχή”, συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.

  Επισκόπηση της ιδιωτικής ζωής

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας ενώ περιηγείστε στον ιστότοπο. Από αυτά, τα cookies που κατηγοριοποιούνται ως απαραίτητα αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας, καθώς είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των βασικών λειτουργιών του ιστότοπου. Χρησιμοποιούμε επίσης μπισκότα τρίτων που μας βοηθούν να αναλύσουμε και να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτά τα cookies θα αποθηκευτούν στο πρόγραμμα περιήγησής σας μόνο με τη συγκατάθεσή σας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να αποχωρήσετε από αυτά τα cookies. Αλλά η αποχώρηση από μερικά από αυτά τα cookies μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία περιήγησής σας.

  Τα απαραίτητα cookies είναι απολύτως απαραίτητα για την κατάλληλη λειτουργία του ιστότοπου. Αυτά τα cookies εξασφαλίζουν βασικές λειτουργίες και λειτουργίες ασφάλειας ιστότοπου, ανώνυμα.

  Κουλουράκι Διάρκεια Περιγραφή
  Cookielawinfo-checkbox-necerial 11 μήνες Αυτό το cookie ορίζεται από το plugin cookie GDPR. Τα cookies χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση της συγκατάθεσης των χρηστών για cookies στην κατηγορία “απαραίτητων”.
  Προβολή_cookie_policy 11 μήνες Το cookie ορίζεται από το plugin συγκατάθεσης Cookie GDPR και χρησιμοποιείται για την αποθήκευση του εάν ο χρήστης έχει συναινέσει ή όχι στη χρήση cookies. Δεν αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα.

  Τα αναλυτικά cookies χρησιμοποιούνται για να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με τον ιστότοπο. Αυτά τα cookies βοηθούν στην παροχή πληροφοριών σχετικά με τα μέτρα του αριθμού των επισκεπτών, του ποσοστού ανάκαμψης, της πηγής της κυκλοφορίας κ.λπ.

  Κουλουράκι Διάρκεια Περιγραφή
  Cookielawinfo-Checkbox-Analytics 11 μήνες Το Cookie χρησιμοποιείται για την αποθήκευση της συγκατάθεσης των χρηστών για τα cookies στην κατηγορία “Analytics”.