Η πρώτη πηγή κατανομής ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι δαπανηρή, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πέφτουν πολύ πιο συχνά σπασμένα από τη θερμική

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πέφτουν πιο συχνά από το θερμικό ? Τα δεδομένα φαίνεται να αντιτίθενται μεταξύ των διαφόρων ειδικών σε μεταχειρισμένα οχήματα και στις επιχειρήσεις στατιστικής ανάλυσης. Αλλά από τη φύση, Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι λογικά πιο αξιόπιστο: λιγότερα μέρη, ηλεκτρικός κινητήρας που δεν έχει λόγο να καταρρεύσει και όχι ή μικρά υγρά ή σύνθετες μηχανικές ανησυχίες. Δυστυχώς, τα ηλεκτρονικά ισχύος και ισχύος δεν είναι ανόητοι. Ειδικά στο επίπεδο του τμήματος μεταξύ του κινητήρα και της μπαταρίας, ή ακόμα και μεταξύ της μπαταρίας και του βύσμα επαναφόρτισης.

Η πρώτη πηγή κατανομής ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι δαπανηρή

Τα ηλεκτρικά οχήματα διαθέτουν φορτιστές. Μια κατανομή μπορεί γρήγορα να κοστίσει ακριβό

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δώδεκα μηνών στη Γαλλία, η πρώτη πηγή κατανομής ενός ηλεκτρικού οχήματος θα ήταν ιδιαίτερα δαπανηρή: ο φορτιστής στο σκάφος.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πέφτουν πιο συχνά από το θερμικό ? Τα δεδομένα φαίνεται να αντιτίθενται μεταξύ των διαφόρων ειδικών σε μεταχειρισμένα οχήματα και στις επιχειρήσεις στατιστικής ανάλυσης. Αλλά από τη φύση, Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι λογικά πιο αξιόπιστο: λιγότερα μέρη, ηλεκτρικός κινητήρας που δεν έχει λόγο να καταρρεύσει και όχι ή μικρά υγρά ή σύνθετες μηχανικές ανησυχίες. Δυστυχώς, τα ηλεκτρονικά ισχύος και ισχύος δεν είναι ανόητοι. Ειδικά στο επίπεδο του τμήματος μεταξύ του κινητήρα και της μπαταρίας, ή ακόμα και μεταξύ της μπαταρίας και του βύσμα επαναφόρτισης.

Ο φορτιστής στο σκάφος, μια ακριβή βλάβη

Χωρίς φορτιστή στο σκάφος, είναι αδύνατο να επαναφορτίσετε ένα ηλεκτρικό όχημα

Ο Opteven, ο όμιλος Lyonnais των μεταχειρισμένων οχημάτων, καταγράφει κάθε μήνα έναν ισολογισμό της αγοράς VO στη Γαλλία. Και τα μηνιαία δεδομένα είναι ενδιαφέροντα: σύμφωνα με την εταιρεία, το “Η πιο συχνή κατανομή σε ηλεκτρικό όχημα είναι ο φορτιστής μπαταρίας“”. Το Opteven δεν το αναφέρει, αλλά ο αριθμός πιθανώς αφορά μόνο “ακινητοποιημένες” κατανομές, και επομένως πολύ σημαντικό.

Αυτός ο φορτιστής με μεταβλητή ισχύς ανάλογα με τα μοντέλα και τα εμπορικά σήματα, καθιστά δυνατή τη μετατροπή του εναλλασσόμενου ρεύματος του ηλεκτρικού δικτύου σε άμεσο ρεύμα για την επαναφόρτιση της μπαταρίας. Το μέσο κόστος επισκευής (για περίοδο από τις αρχές του 2022 έως το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2023) ? € 985, εξαιρουμένων των φόρων.

Συγκρίνετε πραγματικές αυτόνομες αυτόνομες ηλεκτρικές αυτοκινήτων σύμφωνα με το πρότυπο των τυποποιημένων μετρήσεων. Χωρητικότητα μπαταρίας, κατανάλωση, αυτονομία, σας λέμε τα πάντα !

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πέφτουν πολύ πιο συχνά σπασμένα από τα θερμικά

Η τελευταία αναφορά του J.ρε. Η δύναμη είναι αρκετά οικοδόμηση. Πράγματι, είναι σαφές ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εντοπίζουν πολλά περισσότερα τεχνικά προβλήματα από τα θερμικά τους αντίστοιχα. Στην υπόθεση, ένας πολύ μεγαλύτερος αριθμός ηλεκτρονικών αξεσουάρ, αναγκαστικά πολύ πιο πιθανό να καταρρεύσει.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πέφτουν πολύ πιο συχνά σπασμένα από τα θερμικά

Ελεύθερη επαναφόρτιση μοντέλου Tesla

Εάν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κατακτήσουν την αγορά αυτοκινήτων λίγο περισσότερο κάθε μέρα, το γεγονός είναι ότι οι τεχνολογίες τους δεν είναι πάντα στο σημείο. Αυτό είναι το προφανές συμπέρασμα μιας νέας έκθεσης που δημοσιεύθηκε από τον J.ρε. Power, η οποία καταγράφει την ετήσια κατάταξη των πιο αξιόπιστων κατασκευαστών αυτοκινήτων. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η Tesla και οι σύντροφοί της είναι πολύ μακριά από το βάθρο.

Το τελευταίο, ακριβώς, καταλαμβάνεται πλήρως από τον Stellantis και τις θυγατρικές του. Χωρίς Peugeot ή Citroën από την άλλη πλευρά, αλλά μάλλον Dodge, Ram και Alpha Romeo με αυτή τη σειρά. Η υπόλοιπη ταξινόμηση παρουσιάζει τη συντριπτική πλειοψηφία των κατασκευαστών που δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη ηλεκτρικά μοντέλα. Τι γίνεται λοιπόν ? Ως επί το πλείστον, τα βρίσκουμε μάλλον στο κάτω μέρος της λίστας.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι λιγότερο αξιόπιστα από τα θερμικά μοντέλα

Πάνω απ ‘όλα, λεπτομέρειες ότι εδώ, ο όρος “αξιοπιστία” λαμβάνει υπόψη τα τεχνικά προβλήματα, είτε ηλεκτρονικά είτε μηχανικά, καθώς και τα διάφορα προβλήματα κατασκευής και αισθητικής του αυτοκινήτου κατά την έξοδο του εργοστασίου. Αυτό εξηγεί τα πολύ κακά αποτελέσματα των κατασκευαστών που είναι αφιερωμένοι μόνο στην ηλεκτρική ενέργεια. Πράγματι, οι τελευταίοι συχνά επιλέγουν ηλεκτρονικά αξεσουάρ που αντικαθιστούν τις πρώην μηχανικές εκδόσεις.

Σκεφτόμαστε φυσικά τη βοήθεια οδήγησης, αλλά και, πιο ασυνήθιστα, από τις λαβές της πόρτας που συγκομίζουν έναν καλό αριθμό αναφορών από τους οδηγούς. Ένα άλλο μαύρο σημείο: φορτιστές τηλεφώνου, που προκαλούν προβλήματα υπερθέρμανσης – όταν λειτουργούν απλά. Επομένως, ο Tesla είναι ένας από τους πολύ κακούς μαθητές, με βαθμολογία 257 pp100 (προβλήματα για 100 οχήματα), ενώ το Dodge εμφανίζει βαθμολογία 140 pp100.

Ωστόσο, η εταιρεία Elon Musk δεν είναι τελευταία: πίσω από αυτό είναι Polestar (313 pp100) και Lucid (340 pp100). Αποτελέσματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά του επόμενου οχήματός σας.

Κατασκευαστές αυτόματης αξιοπιστίας

 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση αποτυχίας της μπαταρίας που απορρίπτεται στο ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο ?

Τι να κάνετε σε περίπτωση αποτυχίας της μπαταρίας που απορρίπτεται στο ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο;

Κάθε χρόνο, όλο και περισσότεροι Γάλλοι επιλέγουν την απόκτηση ηλεκτρικού οχήματος. Αυτά τα καθαρά αυτοκίνητα έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι αποτελεσματικό, σιωπηλό, άνετο, οικολογικό και πολύ οικονομικό για επαναφόρτιση, η τιμή της επαναφόρτισης ηλεκτρικής ενέργειας είναι γενικά τέσσερις έως επτά φορές φθηνότερη από ένα πλήρες καύσιμο.

Επαναφόρτιση τερματικού προσφορά ! Δωρεάν και χωρίς δέσμευση !

Επιπλέον, οι λύσεις φόρτισης για αυτά τα αυτοκίνητα είναι πληθώρα και τώρα εύκολα προσβάσιμες στο σπίτι. Ωστόσο, πρέπει ακόμα να σκεφτείτε την επαναφόρτιση της μπαταρίας σας εγκαίρως για να αποφύγετε την κατανομή. Πράγματι, εάν το αυτοκίνητο ειδοποιεί τον οδηγό της ανάγκης για επικείμενη επαναφόρτιση, υποτιμά την ικανότητα της μπαταρίας του ή παραλείπει τη νύχτα ή η ημερήσια επαναφόρτιση μπορεί να συμβεί στο σημείο της εκφόρτωσης. Όταν φτάσει η κατανομή, πώς να το κάνετε ? Τι πρέπει να γίνει ? Οι απαντήσεις μας σε αυτό το αρχείο.

Η μπαταρία που εκφορτώθηκε σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο: Τι να κάνετε ?

Περισσότερο από το 80 % των οδηγών ηλεκτρικών οχημάτων περιφέρονται μέγιστο μέσο όρο 100 χλμ. Ωστόσο, οι μπαταρίες των σημερινών ηλεκτρικών αυτοκινήτων προσφέρουν κατά μέσο όρο 150 χλμ. Σε 600 χιλιόμετρα αυτονομίας ανάλογα με τα μοντέλα, τα οποία ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό στις καθημερινές ανάγκες. Φυσικά, όσο περισσότερο μια μπαταρία έχει υψηλή χωρητικότητα, τόσο περισσότερο χορηγεί αυτονομία στο όχημα, τόσο πιο αποτελεσματική είναι και το πιο ακριβό είναι το κόστος του. Τα περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι επομένως εξοπλισμένα με μπαταρία τυπικής χωρητικότητας, επιτρέποντας μια σειρά 200 χλμ. Σε ουσιαστικά αστικά ταξίδια.

Η συνέπεια αυτών των ιδιαιτεροτήτων σημαίνει ότι μια καθημερινή επαναφόρτιση νύχτας είναι γενικά επαρκής για την επαναφόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου μετά από τα ταξίδια της ημέρας και επιτρέπει την επανάληψη την επόμενη μέρα. Παρ ‘όλα αυτά, όταν η επαναφόρτιση δεν είναι δυνατή ή δεν πραγματοποιείται, πρέπει να ληφθεί υπόψη η αποτυχία της μπαταρίας, ενώ η τελευταία εκφορτώνεται τότε.

Αυτό το ελάττωμα προνοίας έχει συνέπεια να προκαλέσει την αποτυχία του οχήματός σας. Τι κάνει τότε όταν η μπαταρία σας έχει εκφορτιστεί ? Σε αυτή την περίπτωση, είναι διαθέσιμες δύο λύσεις σε εσάς.

Επαναφόρτιση σε έξοδο ισχύος

Πριν από την ξηρή κατανομή, το όχημά σας θα σας προειδοποιήσει αναμφισβήτητα για την επικείμενη απόρριψη της μπαταρίας του. Αυτές οι ειδοποιήσεις δεν πρέπει να ληφθούν ελαφρώς και να σας επιτρέψουν να απολαύσετε μια γρήγορη λύση διάσωσης.

Έτσι, πριν από μια πλήρη εκφόρτιση, προσπαθήστε να επαναφορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο σε μια απλή έξοδο ενέργειας. Εάν έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης γύρω σας, σε μια επιχείρηση ή σε ένα άτομο, θα είστε σε θέση να επαναφορτίσετε το αυτοκίνητό σας κάπως, αρκετά για να κρατήσετε τουλάχιστον μερικά χιλιόμετρα για να φτάσετε στο σπίτι σας ή στον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης. Με ρυθμό 10 χιλιομέτρων αυτονομίας ανά ώρα επαναφόρτισης, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, αλλά είναι μια πιθανή λύση διάσωσης !

Για αυτόν τον τύπο επαναφόρτισης, απλά χρησιμοποιήστε το καλώδιο 110 V που εξοπλίζει όλα τα ηλεκτρικά οχήματα.

Υπηρεσία αντιμετώπισης προβλημάτων

Εάν πέσετε στεγνό χωρίς δυνατότητα να προχωρήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εντελώς μια υπηρεσία βλάβης. Αυτό θα σας στείλει ένα όχημα αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορεί να ρυμουλκήσει το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στο σπίτι σας ή στον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης.

Γενικά, η ασφάλιση αυτοκινήτων που έχει εγγραφεί για το ηλεκτρικό όχημα παρέχει τη φροντίδα αυτής της ρυμούλκησης στο πλησιέστερο γκαράζ. Μόλις εκεί, μπορείτε να εξετάσετε την επαναφόρτιση για να φτάσετε στο σπίτι σας.

Πώς να διατηρήσετε τη μπαταρία ενός ηλεκτρικού οχήματος ?

Για να βελτιωθεί η διάρκεια ζωής ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε καθημερινή βάση, υπάρχουν μερικές απλές συμβουλές. Η γλυκιά οδήγηση χωρίς ξαφνική επιτάχυνση είναι ένα πρώτο κρίσιμο σημείο για να αποφευχθεί η πρόσκληση της μπαταρίας πολύ έντονα. Επομένως, η οικοσυμπονίτη είναι επομένως η λύση που βρίσκεται εξ ολοκλήρου για αυτόν τον τύπο αυτοκινήτου. Πράγματι, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά αυτοκίνητα που προτιμούν την οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο, τόσο λιγότερο οδηγείτε γρήγορα με ένα ηλεκτρικό όχημα, τόσο λιγότερη ενέργεια καταναλώνετε και επομένως τόσο λιγότερο ζητάτε από την μπαταρία, η οποία αυξάνει την αυτονομία της.

Επιπλέον, συνιστάται να ευνοείται η χρήση του φρένου του κινητήρα, επειδή αυτά τα αυτοκίνητα διαθέτουν αναγεννητική πέδηση που επιτρέπει την επαναφόρτιση της αυτόματης και ελεύθερης μπαταρίας, η οποία επεκτείνει την αυτονομία του οχήματος της τάξης από 10 % έως 20 % .

Ομοίως, η χρήση της θέρμανσης το χειμώνα και το κλιματισμό το καλοκαίρι πρέπει να αιτιολογείται και να περιορίζεται για να αποφευχθεί η υπερπλήρωση της μπαταρίας. Επιπλέον, ο ζεστός και ο ζεστός καιρός έχει άμεσο αντίκτυπο στην κατανάλωση ενέργειας και εξαντλείται πιο γρήγορα η μπαταρία.Τέλος, το απλό γεγονός του ελέγχου της πίεσης των ελαστικών είναι σημαντική, καθώς ο υπο-απόπλυση είναι αρκετός για την αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας.

Μοιραστείτε αυτό το φάκελο σε κοινωνικά δίκτυα

Μοιραστείτε την εμπειρία σας ! Δημοσιεύστε ένα σχόλιο !

Συνέχισε να διαβάζεις

 • Πόσο περιλαμβάνεται ένας σταθμός φόρτισης ή ένα wallbox, η εγκατάσταση;Πόσο περιλαμβάνεται μια μηχανή φόρτισης ή ένα wallbox, η εγκατάσταση ? Η εγκατάσταση ενός τερματικού επαναφόρτισης για ηλεκτρικό όχημα στο σπίτι παραμένει η πιο άνετη λύση για τους αυτοκινητιστές. Πολύ δημοφιλές, το Wallbox είναι ασφαλές, αποτελεσματικό.
 • Όσο πιο ισχυρό είναι το τερματικό μου, τόσο πιο γρήγορα θα επαναφορτίσει: αληθές ή ψευδές;Όσο πιο ισχυρό είναι ο τερματικός μου, τόσο πιο γρήγορα θα επαναφορτιστεί: αληθές ή ψευδές ? Όλο και περισσότεροι οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων επιλέγουν την εγκατάσταση ενός σταθμού φόρτισης στο σπίτι τους. Αυτή η λύση είναι πιο άνετη, πιο αποτελεσματική και πολλά άλλα.
 • Λίστα λύσεων φόρτισης για ηλεκτρικό αυτοκίνητο;Κατάλογος λύσεων φόρτισης για ηλεκτρικό αυτοκίνητο ? Σήμερα, οι ιδιωτικές και δημόσιες λύσεις επαναφόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα πολλαπλασιάζονται στη Γαλλία. Με τη φιλοδοξία να πάει σε όλα τα ηλεκτρικά μέσα σε λίγα χρόνια.
 • Σταθμός φόρτισης εγκατάστασης ή Wallbox: Όλες οι δυνάμεις, παντού στη ΓαλλίαΕπαναφόρτιση εγκατάστασης ή Wallbox: Όλες οι εξουσίες, παντού στη Γαλλία, η εγκατάσταση ενός σταθμού φόρτισης είναι η λύση που επιλέγουν πολλά άτομα και τα οποία προσελκύουν επίσης όλο και περισσότερες εταιρείες και επαγγελματίες. Αυτή η συσκευή είναι πράγματι η.
 • Μπορεί ο ηλεκτρολόγος μου να εγκαταστήσει το Wallbox μου;Μπορεί ο ηλεκτρολόγος μου να εγκαταστήσει το Wallbox μου ? Όλο και περισσότεροι Γάλλοι επιθυμούν να εγκαταστήσουν ένα σταθμό φόρτισης ή το Wallbox στο σπίτι τους για να επαναφορτίσουν το ηλεκτρικό όχημά τους με πιο ασφαλή, πιο αποτελεσματικό και αποτελεσματικότερο τρόπο και.
 • Πώς να επιλέξετε μια ενισχυμένη υποδοχή για ηλεκτρικό αυτοκίνητο;Πώς να επιλέξετε μια ενισχυμένη υποδοχή για ηλεκτρικό αυτοκίνητο ? Μεταξύ των τρόπων επαναφόρτισης για ηλεκτρικό όχημα, είναι δυνατόν να επιλέξετε την τυπική υποδοχή, την ενισχυμένη υποδοχή και τον διάσημο σταθμό φόρτισης. Η ενισχυμένη υποδοχή είναι ένας καλός συμβιβασμός.
 • Πρέπει να εγκαταστήσετε το Wallbox σας σε εσωτερικούς χώρους ή σε εξωτερικούς χώρους;Εάν εγκαταστήσετε το Wallbox σας σε εσωτερικούς χώρους ή σε εξωτερικούς χώρους ? Περισσότερο από το 80 % των αυτοκινητιστών που κυλούν σε ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο υβριδικό αυτοκίνητο επιλέγουν να επαναφορτίσουν το όχημά τους στο σπίτι τους και όχι στα δημόσια όρια.Απόσπασμα τερματικού από.
 • Συγκριτής των καλύτερων σταθμών φόρτισης και του Wallbox!Συγκριτής των καλύτερων σταθμών φόρτισης και του Wallbox ! Όλο και περισσότεροι ηλεκτρικοί και επαναφορτιζόμενοι οδηγοί υβριδικών αυτοκινήτων επιλέγουν να εγκαταστήσουν ένα τερματικό στο σπίτι τους, μια πρακτική που πολλοί επαγγελματίες ισχύουν επίσης.
 • Ποια είναι η τιμήΠοια είναι η τιμή εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης ? Εάν όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων αποφασίσουν να έχουν μια λύση φόρτισης στο σπίτι τους, πρόκειται να επωφεληθεί από την άνεση μιας τέτοιας εγκατάστασης και.
 • Βύσμα φόρτισης Chademo: αυτόPlug φορτίου Chademo: Τι είναι αυτό ? Όσον αφορά την επαναφόρτιση για επαναφορτιζόμενα ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα, υπάρχουν διάφορες λύσεις που είναι αργές υποδοχές φόρτισης, κανονικά βύσματα φόρτισης ή.
 • 50 kW Σταθμός φόρτισης: Χαρακτηριστικά, για ποιο είδος αυτοκινήτου, κόστος;Σταθμός φόρτισης 50 kW: Χαρακτηριστικά, για ποιο είδος αυτοκινήτου, κόστος ? Έχοντας ένα σταθμό φόρτισης για το ηλεκτρικό του όχημα είναι η πιο άνετη λύση για τους αυτοκινητιστές που επιλέγουν αυτό το είδος ισχύος. Αυτή η ασφαλής εγκατάσταση.
 • Ποια λύση για την επαναφόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου από την ηλιακή ενέργεια;Ποια λύση για την επαναφόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου από την ηλιακή ενέργεια ? Εάν το συμβατικό ηλεκτρικό δίκτυο παραμένει η πιο χρησιμοποιούμενη λύση για την επαναφόρτιση του ηλεκτρικού του οχήματος, η ηλιακή ενέργεια είναι μια πιο οικολογική και οικονομική μέθοδος που βρίσκεται στον άνεμο.

Να κάνεις στον κήπο τον Σεπτέμβριο

 • Σεληνιακό ημερολόγιο Σεπτεμβρίου
 • Εργαστείτε στον κήπο Σεπτέμβριος
 • Η σπορά και η φύτευση ημερολογίου στο φυτικό έμπλαστρο
 • Φυτικό Ημερολόγιο διακοπών

Πάρτε μέρος στο Binette & Jardin

 • Προσθέστε ένα συμβάν στο ημερολόγιο