SFR Breakdown Today: Πρόβλημα δικτύου, σφάλμα ινών, περιστατικά 4G, διάσπαση του Διαδικτύου SFR: Πώς να λύσετε τα τρέχοντα προβλήματα?

SFR Internet Breakdown: Πώς να λύσετε τα τρέχοντα προβλήματα στο σταθερό δίκτυο

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ

SFR Breakdown Σήμερα: Πρόβλημα δικτύου 4G, ινών ινών και πλαισίου SFR και SFR Box

Οι αναλύσεις SFR, τις οποίες αφορούν τη σύνδεση στο Διαδίκτυο, το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G, το κουτί SFR ή ακόμα και τη σταθερή τηλεφωνική γραμμή, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή ταλαιπωρία στην καθημερινή ζωή του α.Ε.μι. Η κατανόηση της φύσης μιας κατάρρευσης SFR και η γνώση των μέσων για την επίλυσή του γίνεται γρήγορα απαραίτητη. Ας δούμε μαζί τα πιο κοινά προβλήματα SFR και τις πιθανές λύσεις τους.

SFR Fiber + TV + Mobile Package

από € 20,99/μήνα
01 82 88 21 67 εκμεταλλεύομαι

Οροι και Προϋποθέσεις

Επαθε βλάβη Ανάλυση
Αποτυχία δικτύου SFR ADSL/Fiber Ελέγξτε τις συνδέσεις καλωδίων. Επανεκκινήστε το κουτί SFR σας. Εάν το πρόβλημα επιμένει, δείτε τον λογαριασμό Twitter @SFR_SAV ή SFR εξυπηρέτηση πελατών.
Πρόβλημα 4G SFR Δοκιμάστε χειροκίνητα επιλέγοντας το δίκτυο στο τηλέφωνό σας. Εάν το πρόβλημα επιμένει, προσπαθήστε να αφαιρέσετε και να επανεντακρατήσετε την κάρτα SIM.
Box SFR Δεν Υπηρεσία Προσπαθήστε να επανεκκινήσετε το κουτί. Εάν αυτό δεν λύσει το πρόβλημα, μπορεί να είναι απαραίτητη μια επαναφορά. Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών SFR εάν το πρόβλημα παραμένει.
Πρόβλημα με το κουτί SFR TV Ελέγξτε τα καλώδια HDMI και τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Επανεκκινήστε το κουτί SFR και τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασής σας. Διαφορετικά, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών SFR.
Πρόβλημα σταθερού τηλεφώνου SFR Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και το καλώδιο του τηλεφώνου σας. Επανεκκινήστε το κουτί SFR σας. Εάν το πρόβλημα επιμένει, επικοινωνήστε με τη βοήθεια SFR.

Κατανοήστε τις καταστροφές στο SFR: Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα

Η SFR, ένας από τους κύριους προμηθευτές τηλεπικοινωνιών στη Γαλλία, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της κινητής τηλεφωνίας, του διαδικτύου και της τηλεόρασης. Ωστόσο, όπως και όλα τα ISP, το SFR δεν είναι απαλλαγμένο από αναλύσεις στο διαδίκτυο. Η κατανόηση των πιο συνηθισμένων προβλημάτων μπορεί να σας βοηθήσει να αντιδράσετε γρήγορα και αποτελεσματικά:

 • Οι πιο συχνές αιτίες των καταστροφών SFR:
 • Αποτυχία δικτύου SFR : Ένα από τα πιο συχνές καταγγελίες αφορά την αποτυχία του δικτύου SFR. Αυτό μπορεί να σημαίνει “No Network SFR” στο κινητό σας ή μια περικοπή SFR στη σύνδεση στο διαδίκτυο στο σπίτι σας. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να οφείλονται σε διάφορους λόγους, όπως τεχνικά προβλήματα στην περιοχή ή προβλήματα με τον εξοπλισμό σας.
 • Πρόβλημα 4G SFR : Τα προβλήματα σύνδεσης 4G μπορούν να επηρεάσουν την εμπειρία του κινητού σας, με αποτέλεσμα αργές ταχύτητες πλοήγησης ή συνολική απουσία σύνδεσης. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε διαταραχή SFR στο δίκτυο ή σε πρόβλημα SFR ειδικά στη συσκευή σας.
 • Πρόβλημα υποδομής δικτύου: Τα περιστατικά δικτύου SFR μπορεί να ποικίλουν, που κυμαίνονται από μικρά προβλήματα όπως ένα BEUG SFR σε πιο σοβαρά προβλήματα, όπως ένα περιστατικό στην υποδομή δικτύου στον χειριστή.
 • Υλικό πρόβλημα : Αμα δεις “SFR Δεν Υπηρεσία“Στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας, αυτό μπορεί να υποδεικνύει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα για τη συσκευή σας.

δωρεάν κλήση

Αλλαγή χειριστή και πακέτο σε λίγα λεπτά !

Ψάχνετε για ένα νέο διαδίκτυο ή πακέτο κινητής τηλεφωνίας που αντιστοιχεί τέλεια στον προϋπολογισμό σας ? Μην κοιτάτε πια, ο Jechange είναι εκεί για να σας βοηθήσει ! Οι σύμβουλοι μας είναι στη διαχείρισή σας για να βρείτε την καλύτερη προσφορά δωρεάν και εύκολα αντιστοιχούν στις ανάγκες σας. Συγκρίνετε τη συνδρομή σε έναν εμπειρογνώμονα μέσω του παρακάτω αριθμού:

Πώς να εντοπίσετε μια αποτυχία στο Διαδίκτυο SFR ?

Η ταυτοποίηση μιας αποτυχίας SFR είναι το πρώτο βήμα προς την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος δικτύου. Πράγματι, είναι σε θέση να διακρίνει ένα συμβάν δικτύου από ένα Διάρθρωση SFR ΣΗΜΕΡΑ μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τοΚαλύτερα να λύσετε το πρόβλημα. Πώς να εντοπίσετε λοιπόν μια βλάβη SFR ? Ποιες είναι οι πινακίδες για παρακολούθηση και πώς να ελέγξετε την κατάσταση του δικτύου SFR ?

Τα σημάδια μιας κατάρρευσης SFR

 • Πρόβλημα 4G SFR : Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω του δικτύου 4G, αυτό μπορεί να υποδηλώνει κατανομή.
 • Διαταραχή SFR : Διαταραχές ή βραδύτητα στο διαδίκτυο, κλήσεις που δεν επιτυγχάνουν ή μηνύματα που δεν συμβαίνουν μπορούν να αναφέρουν ένα πρόβλημα.
 • SFR Δεν Υπηρεσία : Εάν το τηλέφωνό σας εμφανίζει “No Service” ή “No Network SFR”, το δίκτυο SFR μπορεί να κατανεμηθεί.

Πώς να ελέγξετε την κατάσταση του δικτύου SFR ?

Εάν συναντήσετε ένα από τα παραπάνω προβλήματα, το επόμενο βήμα είναι Ελέγξτε την κατάσταση του δικτύου SFR. Μπορείτε να το κάνετε με διάφορους τρόπους:

 • Επισκεφθείτε τον ιστότοπο SFR : Το SFR διαθέτει μια ειδική σελίδα στον ιστότοπό της, η οποία παρέχει πληροφορίες για την κατάσταση της κατάστασης του δικτύου. Μπορείτε να ελέγξετε αν υπάρχει κατανομή στην περιοχή σας.
 • Χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία παρακολούθησης σφάλματος : Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι που ακολουθούν αναφορές διάσπασης των χρηστών και μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε εάν άλλοι χρήστες SFR αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα.
 • Αναζήτηση “SFR Down” : Εάν η επανεκκίνηση του κουτιού σας δεν έχει επιλύσει το πρόβλημα, μπορείτε να αναζητήσετε “SFR Down” σε κοινωνικά δίκτυα ή σε ιστότοπους που ειδικεύονται στην παρακολούθηση των αποτυχιών της υπηρεσίας σε απευθείας σύνδεση. Οι χρήστες συχνά αναφέρουν τις αναλύσεις σε αυτές τις πλατφόρμες και αυτό θα μπορούσε να σας δώσει μια ιδέα για την έκταση του προβλήματος. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον λογαριασμό Twitter @SFR_SAV Να γνωρίζετε τα τελευταία περιστατικά.
 • Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών SFR : Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ανωμαλίες σε αυτές τις 2 διαδικτυακές λύσεις, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την SFR Service Service για να αποκτήσετε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του δικτύου.

�� Χαίρομαι που η συσκευή σας υποδεικνύει “Χωρίς δίκτυο SFR“Αυτό μπορεί να οφείλεται Προβλήματα ειδικά για τη συσκευή σας ή την τοποθεσία σας. Για παράδειγμα, το τηλέφωνό σας μπορεί να χρειαστεί ενημέρωση λογισμικού ή ενδέχεται να βρίσκεστε σε μια περιοχή με χαμηλή κάλυψη δικτύου.

��️ Επιλύστε μια κατανομή στο κουτί SFR

Λύστε μια κατανομή στο κουτί SFR σας Ίσως απλούστερο από ό, τι νομίζετε. Ακολουθούν μερικά βήματα για να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε μια πιθανή κατανομή.

Όπως και με μια δωρεάν κατανομή, ένα από τα Πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν υποψιάζεστε μια κατανομή SFR σήμερα είναι να ελέγξετε την κατάσταση του δικτύου SFR. Ο χειριστής παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση του δικτύου του, η οποία μπορεί να προβληθεί στην επίσημη ιστοσελίδα τους ή μέσω της εφαρμογής τους για κινητά. Εάν η περιοχή σας αναφέρεται ως υπόκεινται σε ανάλυση, αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει τα προβλήματα σύνδεσης που αντιμετωπίζετε.

Εάν η κατάσταση του δικτύου φαίνεται φυσιολογική, το πρόβλημα μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε Επανεκκινήστε το κουτί SFR σας Για να δούμε αν λύνει το πρόβλημα. Μερικές φορές μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα σύνδεσης.

Εάν όλα αυτά τα βήματα αποτύχουν, είναι καιρός να επικοινωνήσετε με την SFR SERVICE SERVICE. Μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε την αιτία του προβλήματος και να βρείτε μια λύση.

�� Συμβουλή: 4G Flashbox

Το πλαίσιο τσέπης SFR 4G είναι μια ιδανική λύση για όσους αντιμετωπίζουν αναλύσεις SFR, μετακινήστε ή αλλάζετε τον χειριστή. Χάρη στην εγγυημένη επιλογή Διαδικτύου, που περιλαμβάνεται στις προσφορές SFR Premium, Επωφεληθείτε από μια απεριόριστη σύνδεση μέσω διαδικτύου μέσω συνδρομής και 30 GB το μήνα μετά την ενεργοποίηση της σταθερής γραμμής. Σε περίπτωση περικοπής ή μετακίνησης, η εξυπηρέτηση πελατών SFR παρέχει απεριόριστη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας. Η προσφορά είναι χωρίς δέσμευση, δωρεάν τον πρώτο μήνα και στη συνέχεια σε € 5/μήνα.

�� Λύστε μια κατανομή στο δίκτυο SFR Mobile

Εάν αντιμετωπίσετε μια κατάσταση όπου δεν υπάρχει πρόβλημα δικτύου ή 4G, εδώ είναι πώς μπορείτε να ταυτοποιήσετε και, ενδεχομένως, να λύσετε αυτά τα προβλήματα.

1. Χωρίς δίκτυο SFR

 • Ελέγξτε το κάλυμμα σας : Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε μια περιοχή που καλύπτεται από το δίκτυο SFR. Συμβουλευτείτε την κάρτα κάλυψης στον ιστότοπο SFR.
 • Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας : Μερικές φορές μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να επαναφέρει τη σύνδεση.
 • Ελέγξτε τις ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας : Βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις δικτύου σας έχουν ρυθμιστεί για SFR και ότι η λειτουργία Plane είναι απενεργοποιημένη.

2. Πρόβλημα 4G SFR

 • Ελέγξτε τις ρυθμίσεις 4G: Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να χρησιμοποιεί 4G και ότι βρίσκεστε σε μια περιοχή όπου είναι διαθέσιμο το 4G.
 • Δοκιμάστε 3G: Εάν το 4G δεν λειτουργεί, προσπαθήστε να μεταβείτε στο 3G για να δείτε αν αποκαθιστά τη σύνδεση.

3. SFR Δεν Υπηρεσία

 • Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας : Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μια επανεκκίνηση μπορεί συχνά να λύσει αυτό το πρόβλημα.
 • κάρτα SIM : Εάν η επανεκκίνηση της συσκευής σας δεν είχε συνέπειες, προσπαθήστε να αφαιρέσετε και να επανεντακρατήσετε την κάρτα SIM και στη συνέχεια ενεργοποιήθηκε, επιλέξτε το δίκτυο με μη αυτόματο τρόπο.
 • Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών : Εάν το πρόβλημα επιμένει, μπορεί να είναι συνετό να επικοινωνήσετε με την SFR Service Service για πρόσθετη βοήθεια.

Λογότυπο SFR

�� SFR Mobile προσφορές
από 4 €/μήνα χωρίς δέσμευση !

Κωδικοί σφάλματος SFR: Κατανοήστε και αντιδράστε

Ο Κωδικοί σφάλματος SFR Μπορεί να φαίνεται συγκεχυμένη, αλλά η κατανόηση του τι σημαίνουν μπορεί να σας βοηθήσει να διαγνώσετε τα προβλήματα γρήγορα και να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα. Παρακάτω, θα βρείτε μια λεπτομερή εξήγηση μερικών από τους πιο κοινούς κωδικούς σφάλματος στο SFR.

Κωδικός λάθους Περιγραφή Δυνητική λύση
Σφάλμα C11 SFR Πρόβλημα με την κάρτα πρόσβασης Επανεκκινήστε το κουτί ή επανεντακρατήστε την κάρτα
Σφάλμα C00 SFR Πρόβλημα σύνδεσης δικτύου Επανεκκινήστε το κουτί και ελέγξτε τα καλώδια
Σφάλμα C51 SFR Πρόβλημα ενημέρωσης Επαναφορά του πλαισίου
Σφάλμα 803 επανάληψη TF1 SFR Πρόβλημα συμβατότητας Ενημερώστε το πλαίσιο και επανεκκινήστε την εφαρμογή
Σφάλμα SFR SL12 SFR Πρόβλημα σύνδεσης στην ηλεκτρονική υπηρεσία Ελέγξτε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο και επανεκκινήστε τον δρομολογητή
Σφάλμα 500 SFR Εσωτερικό Σφάλμα Διακομιστή Επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών SFR
Κωδικός σφάλματος 36 Disney Plus Πρόβλημα σύνδεσης δικτύου Ελέγξτε τη σύνδεση και επανεκκινήστε την εφαρμογή

Με την κατανόηση αυτών των κωδικών σφάλματος, θα είστε καλύτερα εξοπλισμένοι.να διαγνώσουν και να λύσουν προβλήματα που σχετίζονται με τις υπηρεσίες SFR σας. Εάν ένα πρόβλημα επιμένει, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την SFR Service Service για να λάβετε πρόσθετη βοήθεια.

δωρεάν κλήση

Αλλαγή χειριστή και πακέτο σε λίγα λεπτά !

Ψάχνετε για ένα νέο διαδίκτυο ή πακέτο κινητής τηλεφωνίας που αντιστοιχεί τέλεια στον προϋπολογισμό σας ? Μην κοιτάτε πια, ο Jechange είναι εκεί για να σας βοηθήσει ! Οι σύμβουλοι μας είναι στη διαχείρισή σας για να βρείτε την καλύτερη προσφορά δωρεάν και εύκολα αντιστοιχούν στις ανάγκες σας. Συγκρίνετε τη συνδρομή σε έναν εμπειρογνώμονα μέσω του παρακάτω αριθμού:

Πώς να αντιδράσω σε περίπτωση διαταραχών SFR σήμερα ?

Όταν αντιμετωπίζετε ένα επίμονο πρόβλημα SFR που αντιστέκεται σε όλες τις προσπάθειες αντιμετώπισης προβλημάτων, ο καλύτερος τρόπος για να το επιλύσετε είναι Επικοινωνήστε με τη βοήθεια SFR. Αλλά πριν από αυτό, μπορείτε να πάτε στην ενότητα “Βοήθεια“Στην ιστοσελίδα SFR. Θα βρείτε εκεί Αντιμετώπιση προβλημάτων λεπτομερώς για μια ποικιλία κοινών προβλημάτων, και αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει Λύστε το πρόβλημά σας χωρίς να χρειάζεται να καλέσετε.

Εάν δεν μπορείτε να λύσετε τον εαυτό σας το πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών SFR. Εδώ είναι τα στοιχεία επικοινωνίας επικοινωνίας:

 • Από το τηλέφωνο : Συνθέστε το 1023. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ.
 • Σε σύνδεση : Στην ιστοσελίδα SFR, ιδίως μέσω συνομιλίας, κοινωνικών δικτύων, της εφαρμογής για κινητά, εγγυώντας μια πλήρη υποστήριξη για ερωτήσεις που σχετίζονται με το Διαδίκτυο, το SFR Box και την Mobile Telephony.

Τι να κάνω εάν το κουτί SFR μου δεν λειτουργεί πλέον ?

Εάν το πλαίσιο SFR σταματήσει να λειτουργεί λόγω αποτυχίας SFR, συνιστάται να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών προκειμένου να αναφέρετε το περιστατικό σε αυτά. Έχουν τη δυνατότητα οργάνωσης της αντικατάστασης του εξοπλισμού σας εάν είναι απαραίτητο. Κατά τη διάρκεια της κλήσης σας, κρατήστε τον αριθμό του πελάτη σας στο χέρι, επειδή θα πρέπει να πιστοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

Box Starter Fiber + 200GB 5G πακέτο

αντί για € 69,98/μήνα στο
01 82 88 21 67 εκμεταλλεύομαι

Οροι και Προϋποθέσεις

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

SFR

Όλα για το SFR

 • Πώς να επικοινωνήσετε με το SFR
 • SFR χωρίς πακέτα υποχρέωσης
 • Τιμές SFR Box
 • Πακέτα SFR στο εξωτερικό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
 • SFR Box+Mobile, Η ομαδοποιημένη προσφορά

Καλέστε τους συμβούλους μας για τις διαδικασίες σας (επιλεξιμότητα, αλλαγή του χειριστή. Ουσία

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ

SFR Internet Breakdown: Πώς να λύσετε τα τρέχοντα προβλήματα στο σταθερό δίκτυο ?

Ταιριάζει με το bbox

Μια κατανομή SFR έχει ξεκινήσει για λίγες ώρες στο δίκτυο SFR. Προφανώς, είναι το σταθερό δίκτυο, δηλαδή το Διαδίκτυο, το οποίο είναι το πιο επηρεασμένο. Στην πραγματικότητα, περισσότερες από 1.000 αναφορές επιβεβαιώνουν σοβαρά προβλήματα σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Είναι δυνατόν να επιλυθεί αυτή η κατανομή από το σπίτι ? Εδώ είναι τι να κάνετε για να βρείτε γρήγορα μια λύση.

Μια κατανομή SFR που επηρεάζει το δίκτυο του Διαδικτύου του χειριστή

Από περίπου 1 ώρα, το Οι αναφορές κατάρρευσης στο δίκτυο SFR Internet αυξάνονται μόνο. Αλλά ποιες είναι οι λύσεις για την επίλυση των προβλημάτων του χειριστή ?

Βλάβη SFR

Έχουν εντοπιστεί περισσότερες από 1.000 αναφορές στο δίκτυο SFR Internet Network.

Αυτή η κατανομή SFR επηρεάζει πολλούς πελάτες. Φαίνεται ότι το πρόβλημα προέρχεται από το σφάλμα που βλέπει το S. Για να το πούμε απλά, α βλέποντας τον εαυτό της να αναβοσβήνει Στο πλαίσιο συνδρομητών του Διαδικτύου. Εάν αναβοσβήνει, είναι ότι η σύνδεση στο Διαδίκτυο υπόκειται σε προβλήματα.

Προκειμένου να επιλύσετε τη δυσλειτουργία του Διαδικτύου, πρέπει να ξεκινήσετε Απενεργοποιήστε το πλαίσιο Internet SFR, Στη συνέχεια, επανεκκινήστε το. Εάν το φως πηγαίνει στο μαύρο ή ανάβει κανονικά, τότε το πρόβλημα επιλύεται. Διαφορετικά, είναι απαραίτητο να γίνει διάγνωση από την εφαρμογή SFR & ME.

Εάν η αποτυχία SFR επιμένει, θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Πράγματι, αυτό σημαίνει αυτό Προβλήματα προέρχονται απευθείας από τον χειριστή. Σε αυτή την περίπτωση, μην διστάσετε να μας αφήσετε ένα σχόλιο, ώστε να μπορούμε να ενημερώσουμε τακτικά το άρθρο.

Πρόσβαση στο

Διαβάστε επίσης διαχειριστή σε ένα πλαίσιο Internet SFR: Πώς να συνδεθείτε στη διεπαφή ?

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.