Ανοίξτε τα πακέτα: Η δοκιμή και η γνώμη μας για τις προσφορές, με πορτοκαλί, συνθέστε το διαδίκτυο και την προσφορά κινητής τηλεφωνίας σας στο μενού και κάντε όμορφες αποταμιεύσεις!

Με το πορτοκαλί, συνθέστε το διαδίκτυο και την προσφορά κινητής τηλεφωνίας στο μενού και κάντε αρκετά εξοικονόμηση

Contents

Στο Orange, το ονομάζουμε ανοιχτά πακέτα και το καθιστούν δυνατό έως 15 €/μήνα αποταμιεύσεων Στο πρόγραμμα του κινητού σας. Για να επωφεληθείτε από αυτό, είναι πολύ απλό, επιλέγετε τη συνδρομή Orange Internet μεταξύ LiveBox, LiveBox Up και LiveBox Max. Στη συνέχεια, επιλέγετε τη συνδρομή κινητής τηλεφωνίας σας από οκτώ πορτοκαλί πακέτα.

Open Orange Packs: Η δοκιμή και η γνώμη μας

Μεταξύ των προσφορών Orange Internet, βρίσκουμε τα ανοιχτά πακέτα, τα οποία επιτρέπουν τη συλλογή της συνδρομής του κουτιού και ένα ή περισσότερα κινητά σχέδια. Αξίζει πραγματικά ? Ανάλυση.

Τα αποτελέσματα της δοκιμής Open Packs

Καλά σημεία

 • Μόνο ένας λογαριασμός
 • Έως και 15 € σε μηνιαίες αποταμιεύσεις
 • Ένα κινητό σε μειωμένη τιμή

Αρνητικό σημείο

 • Η τιμή το δεύτερο έτος

Livebox + 100 gb 5g

 • Ίνα 500 MB/s
 • 140 τηλεοπτικά κανάλια
 • Κλήσεις σε σταθερό
 • Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 100GB
 • Wi-Fi 5

για 12 μήνες, τότε € 69,98.

Livebox + 100 gb 5g

 • Ίνα 500 MB/s
 • 140 τηλεοπτικά κανάλια
 • Κλήσεις σε σταθερό
 • Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 100GB
 • Wi-Fi 5

για 12 μήνες, τότε € 69,98.

Όταν φτάνουμε στον ιστότοπο της Orange, διακρίνουμε τρεις κύριους τύπους προσφορών: κουτιά στο διαδίκτυο, κινητά σχέδια και ανοιχτά πακέτα. Μεγαλύτερα επισημανθεί από τον χειριστή, αυτές οι συνδρομές Orange + Mobile Box συνεχίζουν να αποπλανούν πολλούς καταναλωτές. Αλλά ποιο είναι το περιεχόμενο αυτών των προσφορών, με τα οποία το πορτοκαλί κιβώτιο Internet μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά και πάνω απ ‘όλα, αυτές οι συνδρομές αξίζουν πραγματικά ? Καταβάλλουμε απολογισμό αυτής της ανοικτής αναθεώρησης πορτοκαλιού.

❓ Πριν ξεκινήσετε … τι είναι μια προσφορά μέσω διαδικτύου + κινητής τηλεφωνίας ?

Καλύτερα γνωστή ως “Quadupleplay”, η προσφορά Internet + Mobile Orange είναι να συγκεντρώσει, μέσα στην ίδια συνδρομή, ένα πορτοκαλί κιβώτιο Internet και ένα (ή περισσότερο) πακέτο για κινητά. Όταν εγγραφείτε σε αυτόν τον τύπο συνδρομής, έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο, την τηλεφωνία, την τηλεόραση καθώς και ένα πακέτο για κινητά. Για πολλούς καταναλωτές, αυτό είναι ένα Απλός τρόπος για να συγκεντρωθείτε, μέσα στο ίδιο τιμολόγιο, αρκετές υπηρεσίες.

Orange Open προσφορές επίσης, και πάνω απ ‘όλα, κάνουν μηνιαίες αποταμιεύσεις. Για να ανταμείψει τη συνδρομή μιας προσφοράς quadrupleplay, η Orange προσφέρει εξαιρετικές εκπτώσεις στην τιμή των πακέτων κινητής τηλεφωνίας και των κιβωτίων Internet (μέχρι € 15/μήνα για ορισμένες προσφορές). Αυτό είναι ένα από τα πιο κατάφωρα πλεονεκτήματα αυτών των προσφορών στο Διαδίκτυο + για κινητά πακέτα.

Επομένως, είναι δυνατόν, στο Orange, να εγγραφείτε σε ένα ανοιχτό πακέτο με όλα τα κουτιά Internet, σε ADSL ή Fiber, και με τα περισσότερα από τα πορτοκαλί πακέτα πορτοκαλιού. Αλλά παραμένουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Επομένως, θα αναλύσουμε τα ανοιχτά πακέτα για να κατανοήσουμε τις ιδιότητες και τα ελαττώματα του καθενός.

Ένα από τα ανοιχτά πακέτα σας αποπληρώνει, αλλά δεν ξέρετε αν είστε επιλέξιμοι για πορτοκαλί ίνες ? Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίζετε είναι να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας.

�� Open LiveBox Pack, η φθηνότερη συνδρομή

Ας ξεκινήσουμε με το φθηνότερο διαδίκτυο ONDENT + Mobile Orange Pack: The Open Pack. Διατίθεται στο ADSL όπως στην οπτική ίνα, αυτό το πλαίσιο + η συνδρομή κινητής τηλεφωνίας αποτελείται από livebox και μπορεί να συσχετιστεί με όλα τα πακέτα πορτοκαλιού.

Μια πορτοκαλί προσφορά με μόνο τα απαραίτητα

Θα καταλάβετε, με αυτό το πακέτο Διαδικτύου, δικαιούστε το The Essentials: ένα πλαίσιο καταχώρησης (το livebox) καθώς και την επιλογή μεταξύ όλων των πακέτων από το Orange και επομένως με έναν αρκετά περιορισμένο φάκελο δεδομένων.

Εδώ είναι τα τέσσερα κύρια χαρακτηριστικά του Open Pack:

 • Ρυθμός ροής μέχρι 500 mb/s σε οπτικές ίνες
 • Orange TV με 140 τηλεοπτικά κανάλια και τον αποκωδικοποιητή Ultra HD 4K
 • Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό
 • Η επιλογή μεταξύ όλων των πορτοκαλί πακέτων

Η άποψή μας για το Open, Fiber ή Adsl Pack ? Δεν είναι το πιο ελκυστικό πακέτο Internet + Mobile στο Orange, αλλά έχει την αξία του να είναι το φθηνότερο. Επομένως, θα είναι ιδανικό Για άτομα που δεν χρειάζονται ένα εξαιρετικά δυναμικό κιβώτιο Internet ή ένα πακέτο με ένα κινητό φάκελο Διαδικτύου μεγαλύτερο από 10 GB. Η τιμή εκκίνησης του κιβωτίου Internet είναι ήδη η πιο οικονομική από την Orange, η μείωση των κινητών σχεδίων δεν θα είναι η πιο σημαντική από όλα τα πορτοκαλί πακέτα πορτοκαλιού.

Το Open Pack θα σας εξοικονομήσει: 3 €/μήνα με το πακέτο κλήσεων 100 MB και 2H και 7 €/μήνα με το πακέτο 10 GB ή 15 €/μήνα Με το πακέτο 240 GB.

�� Ανοίξτε το πακέτο: Ο σωστός συμβιβασμός

Για να ολοκληρώσετε την προσφορά Orange Internet + Mobile Internet, βρίσκουμε το Open Up Pack, το οποίο τοποθετείται ως προσφορά Mid -Range του χειριστή. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αποτελείται από το livebox, καθώς και ένα πακέτο για κινητά. Και σε αντίθεση με την ανοικτή συνδρομή, σας επιτρέπει να επιλέξετε από ένα Μεγάλο φάσμα πακέτων κινητής τηλεφωνίας, μερικά από τα οποία διατίθενται σε 5G.

Μια πλήρης προσφορά

Ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας τι είναι στην προσφορά livebox. Το παλιό πορτοκαλί κουτί (πριν από την άφιξη του livebox max) έχει ένα Μάλλον αποτελεσματική ροή, δεδομένου ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και 2 κοινόχρηστα GB/s και μπορεί να συνοδεύεται από έναν επαναλήπτη Wi-Fi 6 (κατα παραγγελια). Προστέθηκε σε αυτές τις απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα, καθώς και πορτοκαλί τηλεόραση και αποκωδικοποιητή 4K Ultra HD με 140 τηλεοπτικά κανάλια. Ως μπόνους, οι συνδρομητές LiveBox UP μπορούν να ζητήσουν την ενεργοποίηση της συνδεδεμένης υπηρεσίας στο σπίτι που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τα συμβατά συνδεδεμένα αντικείμενα της.

Αυτή η ήδη ultra -complete open προσφορά μπορεί επομένως να συνοδεύεται από ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας. Πακέτο 10 GB, 20 GB, 100 GB… Εν ολίγοις, οι συνδρομητές έχουν την επιλογή ! Το συντακτικό προσωπικό Ariase α Μια μάλλον θετική γνώμη για το Open Up Orange Pack Δεδομένου ότι σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε μέσα στην ίδια προσφορά ένα κουτί υψηλής απόδοσης και Ultra -Complemlete με ένα πακέτο ή περισσότερα ναυαρχικά πακέτα του χειριστή.

Εδώ είναι τα τέσσερα κύρια χαρακτηριστικά του Open Up Pack:

 • Ρυθμός ροής έως και 2 GB/s που μοιράζονται στην οπτική ίνες
 • Orange TV με 140 τηλεοπτικά κανάλια και τον αποκωδικοποιητή Ultra HD 4K
 • Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα
 • Η επιλογή μεταξύ πολλών πακέτων, συμπεριλαμβανομένων αρκετών σε 5G.

Το Open Up Pack θα σας κάνει Εξοικονομήστε έως και 15 €/μήνα, Το πρώτο ως το δεύτερο έτος.

Τα ανοιχτά πακέτα επιτρέπουν

�� Η κορυφή της κορυφής με το Open Max Pack

Κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2022, η προσφορά LiveBox Max είναι τώρα η προσφορά πορτοκαλιού High -End, αλλά είναι επίσης η πιο ακριβή. Αναπόφευκτα, αυτό μπορούμε να περιμένουμε από μια συνδρομή που μπορεί να φτάσει τα 2 GB/s της οπτικής ροής ινών. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ? Η Open Max προσφορά είναι γεμάτη από υπέροχα χαρακτηριστικά όπως το 6ο Wi-Fi και έως και 3 Wi-Fi 6 Repeaters περιλαμβάνονται.

Γεμάτο τεχνολογίες

Ενσωματωμένο στο ολοκαίνουργιο livebox του Orange, The LiveBox 6, αυτά τα χαρακτηριστικά συνοδεύονται από πορτοκαλί τηλεόραση καθώς και απεριόριστες κλήσεις προς σταθερές και κινητά. Όπως και στο Open Up Pack, η συνδεδεμένη οικιακή υπηρεσία ενεργοποιείται κατόπιν αιτήματος των συνδρομητών της Orange.

Εδώ είναι τα τέσσερα κύρια χαρακτηριστικά του Open Max Pack:

 • Ρυθμός ροής μέχρι 2 GB/s σε οπτικές ίνες
 • Orange TV με 140 τηλεοπτικά κανάλια και τον αποκωδικοποιητή Ultra HD 4K
 • Wi-Fi 6th, το οποίο είναι το τελευταίο πρότυπο Wi-Fi και επίσης το πιο αποτελεσματικό
 • Η επιλογή μεταξύ πολλών πακέτων, συμπεριλαμβανομένων αρκετών σε 5G.

Λοιπόν, ποια σημαντική διαφορά μεταξύ του Open Pack και του Max Pack ? Παίζουν κυρίως στην προσφορά κουτιού, αφού τα κινητά σχέδια που προσφέρονται στο Open Max και Open Up προσφορά είναι τα ίδια. Θα πρέπει απλώς να επιλέξετε ανάμεσα στα δύο κιβώτια του Διαδικτύου, ανάλογα με το αν χρειάζεστε μια εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση και μια τελευταία γενιά Wi-Fi ή ένα πολύ αποτελεσματικό κουτί, με τα βασικά και λίγο λιγότερο αγαπητή ότι η μεγάλη του αδελφή.

Αξίζει πραγματικά να πάρετε ένα ανοιχτό πακέτο ?

Κατά τη γνώμη μας, οι Orange Open προσφορές είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες εάν και μόνο αν θέλετε Επωφεληθείτε από το Orange Mobile Network σε ένα livebox. Πράγματι, το Orange Mobile Network είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά στην αγορά σήμερα και πολλοί χρήστες το προσθέτουν. Μόνο το πρόβλημα, εξαιρουμένων των προωθήσεων, τα κινητά πορτοκαλί πακέτα είναι επίσης μία από τις πιο ακριβές συνδρομές στην αγορά.

Εγγραφείτε σε μια ανοικτή συνδρομή μπορεί επομένως να αποδειχθεί μια καλή λύση για να συσχετίσετε το κουτί σας στο διαδίκτυο με το πακέτο κινητής τηλεφωνίας, ενώ εξοικονομείτε μερικές αποταμιεύσεις. Όπως υπολογίζεται λίγο υψηλότερα, μπορείτε να κάνετε εξαιρετικές μηνιαίες αποταμιεύσεις: μέχρι € 15/μήνα για τις πιο ακριβές προσφορές.

Ένα άλλο καλό σημείο για ανοιχτά πακέτα, τη δυνατότητα συνεργασίας έως και 4 πακέτων με ένα και το αυτό πλαίσιο + Mobile Orange Subscription. Ιδανικό για σπίτια με πολλά παιδιά ! Τέλος, ένα άλλο πλεονέκτημα, και εξίσου σημαντικό: η πιθανότητα να έχετε μια προτιμησιακή τιμή για την αγορά ενός smartphone στο κατάστημα πορτοκαλί, για να υποστηρίξετε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας που έχετε επιλέξει.

Συνοπτικά, τα πλεονεκτήματα των ανοιχτών πακέτων:

 • Συγκεντρώστε σε ένα μόνο τιμολόγιο All Box και Mobile Subscriptions σε ένα μόνο σπίτι
 • Συνθέτουν έως και 15 € εξοικονομήσεις το μήνα
 • Επωφεληθείτε από μια προτιμησιακή τιμή για την αγορά ενός smartphone

�� Τι να γνωρίζετε πριν εγγραφείτε σε ένα ανοιχτό πακέτο

Όταν εγγραφούμε ή για να τερματίσουμε ένα πλαίσιο Διαδικτύου, ορισμένα έξοδα είναι δυστυχώς αναπόφευκτα. Τα έξοδα καταμέτρησης, τα έξοδα τερματισμού, η πληρωμή τηλεοπτικών αποκωδικοποιητών … αλλά, καλά νέα, όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν να επιστρέψουν τα έξοδα τερματισμού του παλιού σας χειριστή μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό, το πορτοκαλί είναι το πιο γενναιόδωρο σε αυτά τα κριτήρια. Απογραφή αυτών των υποχρεωτικών εξόδων στο Orange:

 • Κόστος ανάθεσης αποκωδικοποιητή τηλεόρασης: 40 €
 • Τιμή επαναλήπτη Wi-Fi: 10 €
 • Τέλος τερματισμού: 50 €
 • Επιστροφή χρημάτων των τελών τερματισμού του πρώην φορέα: έως 150 €

Ποια είναι η τιμή ενός ανοιχτού πακέτου ?

Livebox + 100 gb 5g

 • Ίνα 500 MB/s
 • 140 τηλεοπτικά κανάλια
 • Κλήσεις σε σταθερό
 • Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 100GB
 • Wi-Fi 5

Με το πορτοκαλί, συνθέστε το διαδίκτυο και την προσφορά κινητής τηλεφωνίας στο μενού και κάντε αρκετά εξοικονόμηση !

Είναι επομένως δυνατό να έχουμε ίνες και 5G σε λιγότερο από 35 €/μήνα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Διαδικτύου που προσφέρει + πορτοκαλί πακέτο κινητής τηλεφωνίας ?

Όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης επιτρέπουν σήμερα να βγάλουν ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας με το πλαίσιο του Διαδικτύου. Αυτές οι προσφορές στο Διαδίκτυο είναι πρώτα απ ‘όλα πολύ πρακτικές, επειδή συγκεντρώνουν σε ένα και το αυτό τιμολόγιο το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας και το κουτί σας Internet Subscription. Έτσι, έχετε ένα σαφές όραμα για τον προϋπολογισμό των τηλεπικοινωνιών σας. Αλλά πέρα ​​από την πρακτικότητα τους, αυτές οι προσφορές είναι επίσης πολύ επωφελείς επειδή αποτελούν πηγή αποταμιεύσεων.

Στο Orange, το ονομάζουμε ανοιχτά πακέτα και το καθιστούν δυνατό έως 15 €/μήνα αποταμιεύσεων Στο πρόγραμμα του κινητού σας. Για να επωφεληθείτε από αυτό, είναι πολύ απλό, επιλέγετε τη συνδρομή Orange Internet μεταξύ LiveBox, LiveBox Up και LiveBox Max. Στη συνέχεια, επιλέγετε τη συνδρομή κινητής τηλεφωνίας σας από οκτώ πορτοκαλί πακέτα.

Δεν είναι μόνο αυτό. τα άλλα καλά νέα είναι το Έκπτωση σε ανοιχτά πακέτα ισχύει για διάφορα πακέτα. Είναι πράγματι δυνατό να έχετε Έως τέσσερα πακέτα σε μειωμένες τιμές.

Τέλος, είστε ελεύθεροι να αλλάξετε το πλαίσιο Internet ή το πακέτο κινητής τηλεφωνίας όταν θέλετε. Το Orange σας προσκαλεί να τροποποιήσετε, να τερματίσετε ή να εξατομικεύσετε κάθε μία από τις προσφορές σας όταν επιθυμείτε.

Open Orange Packs: Ποια είναι η προσφορά χρόνου ?

Μόλις τον είδαμε, με το Orange Internet προσφορές και κινητά πακέτα a la carte, Έχετε πολλές δυνατότητες να συνθέσετε το πακέτο σας.

Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχει ένας συνδυασμός που βγαίνει ιδιαίτερα. Αυτό είναι το πακέτο LiveBox Fiber + 100 5G σε μόλις € 34,98/μήνα για ένα έτος (έπειτα € 69,98/μήνα).

Αυτή η προσφορά περιλαμβάνει Το μεγαλύτερο μέρος του Διαδικτύου και της Orange TV, Με ίνες μέχρι 500 MB/s με το LiveBox 5 συμβατό Wi-Fi 5, απεριόριστες κλήσεις προς τα σταθερά και μέχρι 140 τηλεοπτικά κανάλια που είναι προσβάσιμα από τον αποκωδικοποιητή 4K 4K 4K 4K. Μια προσφορά που προσφέρεται σε τιμή € 22,99/μήνα για ένα έτος (έπειτα € 42,99/μήνα.

Όσον αφορά τη συνδρομή κινητού τηλεφώνου που περιλαμβάνεται, είναι ο μπεστ σέλερ της μάρκας, η πρώτη τιμή που έχει 5G, με το Πακέτο 100 GB 5G. Συνήθως, προσφέρεται σε € 16,99/μήνα για ένα χρόνο (έπειτα € 31,99/μήνα). Όμως, χάρη σε έκπτωση € 5/μήνα ως μέρος του Open Pack, η τιμή του μειώνεται μόνο σε € 11,99/μήνα για ένα έτος (στη συνέχεια € 26,99/μήνα). Με αυτό το ρυθμό, επωφεληθείτε από απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS και 100 GB κινητής τηλεφωνίας σε 5G στην ηπειρωτική Γαλλία και από την Ευρώπη, το DOM, την Ελβετία και την Andorra.

Έτσι είναι δυνατόν Ίνες και 5g πορτοκαλιού σε λιγότερο από 35 €/μήνα. Με την καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης που είναι δυνατόν.

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Ακολουθήστε όλες τις ειδήσεις από το DeGrouptest στο Google News.

Ο Degrouptest γράφει το περιεχόμενό του ανεξάρτητα. Ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες μπορούν να αναφέρονται με δεσμούς συνεργασίας που συμβάλλουν στο οικονομικό μας μοντέλο (εύρεση+).