O’Clock: Tech School Developer Web in Spote Training, οι 10 λόγοι που κάνουν το σχολείο της καλύτερης κατάρτισης για μελλοντικούς προγραμματιστές

Προπόνηση

Contents

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραδίδονται στον εαυτό τους. Από τη διεπαφή μάθησης, τα μαθήματα ζουν ζωντανά από τους εκπαιδευτές. Εμφανίζεται μια παρουσίαση διαφανειών και ένα παράθυρο κώδικα για να ακολουθήσετε πιο αποτελεσματικά τις εξηγήσεις. Επιπλέον, ένα νήμα συζήτησης είναι προσβάσιμο σε ολόκληρη την τάξη για να υποβάλετε ερωτήσεις και ανταλλαγή.

Τεχνολογική σχολή χωρίς πόρτες Για να τα ανοίξετε όλα.

Η ώρα, αυτό είναι ένα όραμα της παιδαγωγικής που επικεντρώνεται στην συνοδεία, τα μαθήματα κατάρτισης που έγιναν πολύ φροντίδα από μια ομάδα παθιασμένων και έμπειρων εκπαιδευτών. Όλα προσβάσιμα εξ αποστάσεως μέσω των εικονικών μας τάξεων.

Ένας στόχος: να εκπαιδεύσουμε σε τεχνολογικά επαγγέλματα και τις πιο απαιτούμενες δεξιότητες στην αγορά εργασίας.

Ανακαλύψτε όλη την εκπαίδευσή μας

Εκπαίδευση προγραμματιστή ιστού PHP Web

6 μήνες Pro Developer Title Web and Mobile Web, Επίπεδο 5 (BAC +2)

JavaScript & Nodejs Web Developer Κατάρτιση

6 μήνες Pro Developer Title Web and Mobile Web, Επίπεδο 5 (BAC +2)

Εκπαίδευση και προσβασιμότητα προγραμματιστών ιστού

11 μήνες Pro Developer Professional και Web Mobile, Επίπεδο 5 (BAC +2)

Εναλλακτική εκπαίδευση

16 μήνες Prote Designer-Devoter of Application, Επίπεδο 6 (BAC +3)

Πλεονεκτήματα

3/5 ημέρες ανακαλύψτε τον κατάλογο της σύντομης εκπαίδευσης

Ειδικότητες

1/3 μήνα Pro Title Pro Developer και Web Mobile, Επίπεδο 5 (BAC +2)

Κάναμε έναν τρόπο χωρίς να κινηθούμε Σπίτι.

+ 5000 Αριθμός εκπαιδευόμενων εκπαιδευμένων

Από την πρώτη μας προώθηση του Big Bang, το 2017, η O’Clock έχει εκπαιδευτεί περισσότερους από 5.000 μαθητές στο επάγγελμα του προγραμματιστή ιστού. Ή ακριβώς 177.185 ώρες κατάρτισης που δίνεται στις εικονικές μας τάξεις. Έχουμε ανταμείψει δύο φορές για να είμαστε σίγουροι.

4.5 / 5 Ποσοστό ικανοποίησης των μαθητών μας

Την ώρα, δεν είμαστε πολύ περίπλοκες: είμαστε ευτυχείς αν οι μαθητές μας είναι. Και προφανώς, είναι πραγματικά πολλά από τότε που μας έβαλαν το καλύτερο βαθμολογημένο τεχνολογικό σχολείο στο TrustPilot.

70% θετικό ποσοστό εκδρομών

Σχετικά με αυτό το θέμα, είμαστε τετράγωνοι: αναγνωρίζεται μόνο η πρόσβαση στην απασχόληση ή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σαφώς, αν γίνετε ξυλουργός μετά την προπόνηση, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι για εσάς, αλλά δεν θα το μετρήσουμε, γιατί θα είμαστε εκεί για τίποτα.

Διάφορα εκπαίδευση μιας παιδαγωγικής μοναδικός.

Ανακαλύψτε μια ευρεία επιλογή ευκαιριών, είτε στην ανάπτυξη ιστού, την προσβασιμότητα, τα δεδομένα ή την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Και ενσωματώνει σε σκέψεις, διαμορφωμένο, αναπτύχθηκε, ενημερώνεται και διδάσκεται από επαγγελματίες τεχνολογίας και παιδαγωγικής.

Οι προτάσεις μας μπορεί να έχουν ποικίλη, όλοι καθοδηγούνται από την ίδια επιθυμία να σας εκπαιδεύσουν με τις πιο απαιτούμενες δεξιότητες και συναλλαγές στην αγορά εργασίας.

Εκπαίδευση προγραμματιστή ιστού PHP Web

6 μήνες – συνεχώς

Τίτλος RNCP 5 (BAC+2)

Εκπαίδευση και προσβασιμότητα προγραμματιστών ιστού

11 μήνες – συνεχώς

Τίτλος RNCP 5 (BAC+2)

1/3 μήνες – συνεχώς

Τίτλος RNCP 5 (BAC+2)

Cockpit.png

Μια απόσταση που αυξάνει το παρουσία.

Από το 2017, το σχολείο O’Clock έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς στην τεχνολογική εκπαίδευση χάρη στη μορφή της παιδαγωγικής που δημιουργήσαμε: οι τηλεπικράκοντες.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ? Από το σπίτι, βυθίζουμε τους εαυτούς μας σε μια εικονική τάξη για να πάρουμε ζωντανά μαθήματα Live-Video από τους εκπαιδευτές μας. Μια αίθουσα διαβίωσης όπου οι μαθητές εργάζονται, ανταλλάσσουν και μαθαίνουν μαζί, σε ένα περιβάλλον σχεδιασμένο και αναπτυγμένο για την προώθηση της μάθησης.

Επειδή ναι, αν δημιουργήσαμε το teleprepremory, δεν είναι για την ομορφιά της χειρονομίας, αλλά καλά επειδή είναι ο μοναδικός τρόπος για να εφεύρουμε το σχολείο που θα ονειρευόσασταν να έχουμε.

Ένα σχολείο όπου όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση, όπου κι αν είναι. Ένα σχολείο όπου η ανθρώπινη υποστήριξη καταλαμβάνει τη θέση του στη μετάδοση της γνώσης, ένα σχολείο όπου όλοι οι περιορισμοί του ταξιδιού, η απώλεια χρόνου και η προσβασιμότητα ανυψώνονται προκειμένου να θέσουμε τους μαθητές μας στις καλύτερες συνθήκες μάθησης.

Επειδή είμαστε πεπεισμένοι για ένα πράγμα: μαθαίνουμε πολύ καλύτερα όταν είμαστε χαρούμενοι.

Επωφελήθηκαν από τη χρηματοδότηση, Μιλούν.

“Ήμουν στρατολογημένος επειδή η εταιρεία απευθείας από τότε που μου άρεσε πολύ αυτό που έκανα, ότι πάντα ήθελα να μάθω περισσότερα, να κάνω περισσότερα. Εν ολίγοις, ήμουν πραγματικά παρακινημένος και έτοιμος να με προσαρμόσω. Και αυτό, το χρωστάω στην ώρα. Επειδή εκτός από την παροχή σταθερών θεμελίων, με δίδαξαν να μάθω.»

“Στην προώθηση μας, όλοι προέρχουμε από εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό υπόβαθρο, είναι σούπερ εμπλουτισμό. Όλοι προχωρούμε μαζί, υπάρχει πολλή αμοιβαία βοήθεια καθώς και τεχνική και ηθική. Και έπειτα, δουλεύουμε όσο και εμείς, θεωρώ ότι μας προετοιμάζει για την πραγματικότητα στο έδαφος.»

«Ήθελα μια κατάρτιση εποπτευόμενη σε καθημερινή βάση, με επιβαλλόμενο επιτόκιο, δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου να κάνει 2 ώρες εδώ και εκεί σε αυτοδίδακτο. Και έπειτα, εποπτεύονται από παθιασμένους επαγγελματίες που μας μεταδίδουν τις γνώσεις τους, αυτό κάνει όλη τη διαφορά.»

Οι 10 λόγοι που κάνουν το σχολείο το καλύτερο κατάρτιση για τους μελλοντικούς προγραμματιστές

Ο προγραμματιστής Web είναι ένα πολύ δημοφιλές επάγγελμα Recruiters και το οποίο προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες όσον αφορά τις δυνατότητες μετά την κατάρτιση και αμοιβής. Η Γαλλία εξακολουθεί να βιώνει έλλειψη προγραμματιστών και δεν είναι απολύτως αργά για να μάθετε να κωδικοποιείτε σήμερα. Η ώρα ξεχωρίζει σήμερα ως η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να φτάσετε εκεί.

Ο

Το O’Clock προσφέρει εντατική κατάρτιση με τηλεμεταγραφικά μαθήματα που σκοπεύουν να διδάξουν το επάγγελμα του προγραμματιστή και να παρέχουν δεξιότητες που επιτρέπουν να είναι άμεσα προσβάσιμες στο τέλος του προγράμματος σπουδών. Είτε είστε φοιτητής γυμνασίου που περνάει το Baccalaureate, ένας φοιτητής που επιθυμεί να επαναπροσδιορίζει ή να είναι ενεργός σε αναζήτηση επαγγελματικής επανεκπαίδευσης, οι λόγοι για την επιλογή του O’Clock δεν λείπουν.

Επειδή το ποσοστό ικανοποίησης είναι εκεί για να αποδειχθεί η ποιότητα του σχολείου

Ιδρύθηκε το 2016, το σχολείο έχει ήδη εκπαιδεύσει περισσότερους από 3.500 φοιτητές από το ντεμπούτο του. Η επιτυχία είναι γρήγορη και οι μαθητές βγαίνουν ευχαριστημένοι: Η ώρα λαμβάνει ένα μέσο σημείωμα 4,8/5 στον ιστότοπο TrustPilot με 90% εξαιρετικές κριτικές.

Επιτυγχάνει χάρη στις αρμόδιες ομάδες της που αποτελούνται από πραγματικούς επαγγελματίες προγραμματιστές ιστού, τόσο από την πλευρά των εκπαιδευτικών όσο και για το διοικητικό μέρος. Η φιλοσοφία του σχολείου είναι να θέσει τους ανθρώπους προς τα εμπρός, με εξατομικευμένη παρακολούθηση και συνεχείς ανταλλαγές μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών.

“Για να φτάσετε εκεί, μπορείτε να υπολογίζετε σε ολόκληρη την ομάδα της σχολής που είναι ακόμα εκεί για να σας βοηθήσει”, μαρτυρεί έναν φοιτητή στο TrustPilot. Ένας άλλος φοιτητής προκαλεί «Παθιασμένοι και συναρπαστικοί δάσκαλοι», Ενώ μπορούμε επίσης να διαβάσουμε ότι το σχολείο απολαμβάνει ένα “Εξαιρετική επίβλεψη σε μια εγκάρδια και καλοπροαίρετη ατμόσφαιρα”.

Ο

Επειδή το teleprepresentative είναι καθημερινά ακολουθήστε -up χωρίς τους περιορισμούς

Το O’Clock ξεχωρίζει από άλλα μαθήματα εκπαίδευσης MOOC ή Self -Taught με μια μέθοδο που έχει αποδειχθεί κατά τη διάρκεια των ετών. Στο επίκεντρο αυτής της μεθόδου, βρίσκουμε την αρχή των τηλεπαθητικών μαθημάτων. Αυτή η μορφή είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τον κόσμο του σήμερα: οι μαθητές δεν χρειάζεται να κινηθούν, χρειάζονται μόνο έναν υπολογιστή, μια σύνδεση στο διαδίκτυο και χρόνο για να μάθουν.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραδίδονται στον εαυτό τους. Από τη διεπαφή μάθησης, τα μαθήματα ζουν ζωντανά από τους εκπαιδευτές. Εμφανίζεται μια παρουσίαση διαφανειών και ένα παράθυρο κώδικα για να ακολουθήσετε πιο αποτελεσματικά τις εξηγήσεις. Επιπλέον, ένα νήμα συζήτησης είναι προσβάσιμο σε ολόκληρη την τάξη για να υποβάλετε ερωτήσεις και ανταλλαγή.

Οι εκπαιδευτικοί έχουν επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης στην οθόνη εργασίας των σπουδαστών για να τους βοηθήσουν στα έργα τους. Η επικοινωνία είναι πάντα ρευστή, με τη δυνατότητα να μιλάμε με έναν δάσκαλο γραπτώς ή φωνητικά, σε δημόσια ή ιδιωτική συζήτηση. Είναι σαν μια τάξη, με την άνεση του σπιτιού σας και χωρίς να χάσετε χρόνο στη μεταφορά για να πάτε στην τάξη.

Ο

Επειδή η παιδαγωγική είναι εκεί

Η θεωρία δίνει τη θέση της να ασκεί πολύ γρήγορα. Τα κουίζ σας επιτρέπουν να θυμάστε γρήγορα τις έννοιες που έχουν μόλις μελετηθεί, τότε πηγαίνουμε σε όλο και πιο επίπονες ασκήσεις και προκλήσεις. Αυτές οι δραστηριότητες αναλαμβάνουν επίσης την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου να εδραιώσουν τα επιτεύγματά της και να εγγραφούν σε λογική της εξέλιξης.

Οι σπουδαστές διαθέτουν διαθέσιμα εκπαιδευτικά φύλλα καθώς και μια λειτουργία επανάληψης που σας επιτρέπει να δείτε τα μαθήματα που δίνονται ζωντανά, τα οποία καταγράφονται, προκειμένου να επιστρέψετε σε ένα σημείο που μπορεί να είναι προβληματικό. Επιπλέον, οι εκπαιδευτές είναι πάντα διαθέσιμοι για να απαντήσουν σε ερωτήσεις ή να βοηθήσουν τους μαθητές να ξεπεράσουν μια δυσκολία.

Ο

Επειδή οι εκπαιδευτές είναι ειδικοί στους τομείς τους

Η ώρα βασίζεται σε εκπαιδευτές-κατασκευαστές που έχουν χρόνια πρακτικής πίσω τους. Όχι μόνο είναι εμπειρογνώμονες στον τομέα τους, αλλά επίσης κυριαρχούν τις απαιτήσεις του επαγγελματικού κόσμου που περιμένουν τους μαθητές. Όλοι έχουν εμπειρία ως προγραμματιστής, μολύβδου Dev, CTO στο Office ή Independent και γνωρίζουν τέλεια την πραγματικότητα της αγοράς εργασίας. Γι ‘αυτό εμπλέκονται σε προγράμματα έτσι ώστε η παιδαγωγική να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική.

Επειδή υπάρχει εκπαίδευση για όλα τα γούστα

Η κατάρτιση 6 -month -old web developer είναι η ναυαρχίδα του σχολείου, αλλά η πλατφόρμα προσφέρει και άλλες δυνατότητες. Η κατάρτιση βάσης ανάπτυξης ιστού επιτρέπει για παράδειγμα να μαθαίνουν τα βασικά σε μόλις 3 μήνες. Ακόμα στην ανάπτυξη ιστού, αλλά με έμφαση στο ζήτημα της προσβασιμότητας, το σχολείο παρέχει 11 μήνες εκπαίδευση. Ένα άλλο μάθημα που ειδικεύεται στην πλήρη στοίβα JavaScript Development είναι επίσης διαθέσιμο.

Το σχολείο έθεσε επίσης σε μικρότερη εκπαίδευση που επικεντρώνεται σε πιο συγκεκριμένα σημεία ανάπτυξης ιστού. Υπάρχουν ReactJs, WordPress, Symfony, Data και API εκπαίδευση … ο καθένας μπορεί να βρει την εκπαίδευση που τους ταιριάζει.

  • Δείτε τον κατάλογο εκπαίδευσης
  • Εκπαίδευση: 6 μήνες για να γίνετε προγραμματιστής ιστού
  • Εκπαίδευση: 6 μήνες για να γίνετε προγραμματιστής FullStack JavaScript
  • Εκπαίδευση: 11 μήνες για να γίνετε προγραμματιστής ιστού που ειδικεύεται στην ψηφιακή προσβασιμότητα

Κατάλογος εκπαίδευσης Oclock

Επειδή υπάρχουν πολλές δυνατότητες χρηματοδότησης

Υπάρχουν πολλές επιλογές ανάλογα με την κατάστασή σας. Ο διάσημος λογαριασμός προσωπικής κατάρτισης (CPF) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση των μαθημάτων του. Τα αιτήματα μπορούν επίσης να σταλούν σε ατομική εκπαιδευτική βοήθεια (AIF) για τους αιτούντες εργασίας και την ηλικία των ατόμων με αναπηρίες. Το 75% των φοιτητών από το σχολείο λαμβάνουν μερική ή συνολική οικονομική βοήθεια για να πληρώσουν για τα έξοδα κατάρτισης τους. Και για όσους χάνονται στο εύρος των δυνατοτήτων που προσφέρονται, το O’Clock σας υποστηρίζει να βρείτε τη χρηματοδότηση στην οποία δικαιούστε.

Επειδή μπορεί να επιλέξει την εναλλαγή

Η ώρα έχει ακόμη και την εκπαίδευση για τη δουλειά για 16 μήνες, η οποία σας επιτρέπει να γίνετε έμπειρος σχεδιαστής προγραμματιστών και να επωφεληθείτε από μια πρώτη επαγγελματική εμπειρία στην επιχείρηση. Αυτή η φόρμουλα έχει αποδειχθεί σε μεγάλο βαθμό και αποπλανούν τις εταιρείες όσο και οι μαθητές. Χάρη στο O’Clock φτάνετε στην επιχείρηση με ήδη σταθερές αντιλήψεις ανάπτυξης που θα ενοποιηθούν ανάλογα με τις προσδοκίες της εταιρείας. Ένα ιδανικό εφαλτήριο για πρόσβαση σε πρόταση εργασίας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την κατάρτιση για να γίνετε δουλειά -Σχεδιαστής μελετών στην εργασία

Ο

Επειδή στο τέλος έχουμε ένα αναγνωρισμένο δίπλωμα

Η παράδοση ενός διπλώματος που αναγνωρίζεται στο τέλος της εκπαίδευσης ήταν ένα σημαντικό ζήτημα για την ώρα, αν μόνο για να ανοίξει όλες τις πόρτες της χρηματοδότησης και να καθησυχάσει τους μελλοντικούς αποφοίτους εναντίον των μελλοντικών προσλήψεων. Έτσι, μετά από 6 μήνες κατάρτισης, το 92% των συμμετεχόντων αποκτούν επαγγελματικό δίπλωμα στον προγραμματιστή ιστού και το κινητό Web Level 5 που καταχωρήθηκε στον RNCP (Εθνικός Κατάλογος Επαγγελματικής Πιστοποίησης) που αντιστοιχεί σε ισοδύναμο BAC +2.

Επειδή δεν σταματά στο τέλος της εκπαίδευσης

Το σχολείο είναι επίσης υπεύθυνο για την υποστήριξη των μαθητών του κατά την αναζήτηση εργασίας τους. Τους βοηθά να πραγματοποιήσουν ένα ελκυστικό βιογραφικό σημείωμα, να τα προετοιμάζει για συνεντεύξεις και μπορούν ακόμη και να τα βάλουν άμεσα σε σχέση με τις εταιρείες χάρη στο δίκτυο που διαμορφώθηκε μέσω της εποπτείας των επαγγελματιών προγραμματιστών, αλλά και των πρώην φοιτητών του που βρίσκονται σήμερα το περιβάλλον.

Το 70% των μαθητών που εγκαταλείπουν την κατάρτιση καταφέρνουν να αποκτήσουν γρήγορα εργασία στην ψηφιακή ή πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, επιβεβαιώνοντας ότι το σχολείο ανοίγει ενδιαφέρουσες καταστήματα στο.

Επειδή ενσωματώνετε την πρώτη σας κοινότητα προγραμματιστών

Όλοι οι φοιτητές που συμμετέχουν στην εκπαίδευση του σχολείου O’Clock μαρτυρούν την αμοιβαία βοήθεια και την εξαιρετική ατμόσφαιρα που βασιλεύει στα μαθήματα. Η μέθοδος διδασκαλίας που βασίζεται στο χρηματιστήριο καθιστά δυνατή τη δημιουργία του πρώτου επαγγελματικού σας δικτύου. Φυσικά το σχολείο σας δεν αφήνει να πάει, αλλά όλοι οι εκπαιδευτικοί σας θα είναι τόσο υποστήριξη και επαγγελματικές ευκαιρίες για το μέλλον.

Αυτό το άρθρο γράφτηκε σε συνεργασία με την ώρα.

  • Μοιραστείτε μετοχή ->
  • Tweeter
  • Μερίδιο
  • Αποστολή σε έναν φίλο