Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για δωρεάν κινητά?, Δωρεάν εγγραφή πακέτων κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση

Ανοίξτε μια δωρεάν γραμμή κινητής τηλεφωνίας

Τιμές συνδρομητών FreeBox (εξαιρουμένων των συνδρομητών Freebox POP): 15,99 €/μήνα, μείωση 4 €/μήνα εντός των ορίων τεσσάρων δωρεάν πακέτων, που ισχύουν για οποιαδήποτε νέα συνδρομή και προορίζονται για συνδρομητές με συνδρομή πακέτου δωρεάν box, ως μέρος της προσφοράς πολλαπλών γραμμών (ακόμη και η RIB και η ίδια διεύθυνση).

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για δωρεάν κινητά ?

Πολλοί από εσάς θέλετε να παραγγείλετε για ένα πακέτο για κινητά Ελεύθερος, Αλλά αναρωτιέστε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ή ακόμα και στο κόστος τερματισμού σας εάν εξακολουθείτε να προκύπτετε με τον τρέχοντα χειριστή σας, εδώ είναι περισσότερες πληροφορίες:

Με ένα δωρεάν πακέτο για κινητά, μπορείτε να διατηρήσετε το κινητό σας τηλέφωνο τρέχον, αλλά μην ξεχάσετε να το ξεκλειδώσετε από την εξυπηρέτηση πελατών σας (Desimlockage). Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να το αλλάξετε, πρέπει να περιμένετε λίγες μέρες. Πράγματι, μπορείτε να επιλέξετε ένα τηλέφωνο την επόμενη εβδομάδα στην περιοχή δωρεάν συνδρομητή σας.

Εάν είστε ήδη πελάτης σε άλλο φορέα κινητής τηλεφωνίας, προσέξτε ! Μπορείτε να τερματίσετε ανά πάσα στιγμή, αλλά εάν εξακολουθείτε να προκύπτετε, είστε υπεύθυνοι για το κόστος τερματισμού. Πώς να υπολογίσετε το κόστος τερματισμού σας φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας ρεύμα ? Εάν συμμετέχετε σε περίοδο 12 μηνών, πληρώνετε όλους τους μήνες μέχρι το τέλος της ημερομηνίας δέσμευσης. Εάν συμμετέχετε σε περίοδο 24 μηνών και αν ακούτε πριν από το τέλος του 12ου μήνα, πληρώνετε όλους τους μήνες μέχρι το τέλος του 12ου μήνα, καθώς και το 25% του υπόλοιπου ποσού μέχρι το τέλος της σύμβασής σας. Από την άλλη πλευρά, αν ακουμπήσετε μετά το τέλος του 12ου μήνα, πληρώνετε το 25% του ποσού που παραμένει λόγω του τέλους της συμβατικής δέσμευσης (νόμος Châtel). Και φυσικά, εάν δεν υπόκεινται πλέον σε τέλος δέσμευσης, ο τερματισμός σας θα είναι ελεύθερος !

Εάν επιθυμείτε να διατηρήσετε τον τρέχοντα αριθμό κινητού τηλεφώνου, πρέπει να πραγματοποιήσετε φορητότητα του αριθμού, μην τερματίσετε το πακέτο σας για να μην χάσετε τον τρέχοντα αριθμό σας. Ρωτώ το δικό σας Ρίο (Δήλωση ταυτότητας χειριστή) στον χειριστή σας για να επιτρέψετε Ελεύθερος Για να φορέσετε τον αριθμό σας. Για να το αποκτήσετε, συνθέστε το 3179 από το κινητό σας.

Εάν είστε ήδη συνδρομητής FreeBox, τα αναγνωριστικά σας θα ζητηθούν να επωφεληθούν από το προτιμησιακό επιτόκιο που προορίζεται για τους συνδρομητές Πλαίσιο freebox. Προσοχή ! Επωφεληθείτε μόνο από ένα ενιαίο πακέτο κινητής τηλεφωνίας με προτιμησιακή τιμή από τη συνδρομή FreeBox.

Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας, η ταυτότητά σας, η ταχυδρομική σας διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, θα σας ζητηθεί ένας αριθμός για να φτάσετε, καθώς και τα τραπεζικά σας στοιχεία (RIB), καθώς και τον τρέχοντα αριθμό κινητού σας και το Ρίο σας, αν θέλετε να διατηρήσετε αριθμός.

Μόλις εγγραφείτε, θα λάβετε ένα e-mail αναγνώρισης της παραλαβής της παραγγελίας σας. Θα λάβετε επίσης ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα αναγνωριστικά συνδρομητών που σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο χώρο των συνδρομητών και να ακολουθήσετε την επεξεργασία της παραγγελίας σας.

Μετά την παραλαβή της νέας σας κάρτας SIM, πρέπει να την ενεργοποιήσετε από το χώρο των συνδρομητών σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να εισαγάγετε την δωρεάν κάρτα SIM στο κινητό σας τηλέφωνο. Η συνδρομή σας είναι τώρα ενεργή ! Από την άλλη πλευρά, εάν ζητήσατε να διατηρήσετε τον αριθμό του κινητού σας, η φορητότητα θα παρέμβει τις επόμενες ημέρες. Ο πρώην χειριστής σας πρέπει να επιβεβαιώσει τη φορητότητα του αριθμού σας και τον αποτελεσματικό τερματισμό της παλιάς συνδρομής σας.

Ανοίξτε μια δωρεάν γραμμή κινητής τηλεφωνίας

Για να σας ενημερώσουμε για τα τελευταία νέα, τις ενημερώσεις, τις αποκλειστικές, προωθήσεις, όλες τις δωρεάν.

 • Όλα τα πακέτα
 • Δωρεάν πακέτο 5G
 • Δωρεάν σειρά
 • Πακέτο 2H
 • Δωρεάν flex
 • 5G δωρεάν
 • Κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας
 • Κουτί 4G+
 • Βρείτε ένα δωρεάν τερματικό
 • Πρακτικός οδηγός για ηλεκτρονικές επικοινωνίες
 • Παλιά προσφορά ενοικίασης χωρίς επιλογή αγοράς
 • Ο λογαριασμός μου
 • Οι υπηρεσίες μου για κινητά
 • Βοήθεια
 • Παιδική προστασία
 • Επικοινωνήστε μαζί μας

Τιμές και προϋποθέσεις

 • Γενικές συνδρομές
 • Γενικές συνθήκες ενοικίασης
 • Προσφορά ενοικίασης με την επιλογή αγοράς
 • Όροι πωλήσεων
 • Φυλλάδιο τιμών
 • Πριν από το φύλλο πληροφοριών
 • Συμβατική περίληψη
 • Δωρεάν φύλλο και τιμές πληροφοριών
 • Συμβατική συνοπτική δωρεάν σειρά
 • Ειδικές συνθήκες 4G κουτιού+
 • Όροι χρήσης
 • Δωρεάν πολιτική απορρήτου για κινητά
 • νομικές πληροφορίες
 • Μπισκότα

Απεριόριστες κλήσεις, SMS/MMS εξαιρουμένων των σύντομων αριθμών, ειδικών, προσαγωγών και SMS/MMS.
Κινητό Διαδίκτυο στη Μητροπολιτική Γαλλία: Για τους συνδρομητές μη -αποθήκευσης: 250GB με κινητό 5G ή 4G, 3 GB με 3G Mobile. Για τους συνδρομητές FreeBox: 5G και 4G Unlimited και 250GB σε 3G με κινητό 5G, απεριόριστο 4G και 250GB σε 3G με 4G, 3G 3G Mobile με κινητό 3G με 3G. Μειωμένη ροή πέραν των 250GB / 3 GB. 5G: Ενεργοποίηση που απαιτείται στον χώρο των συνδρομητών.

Δωρεάν πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Προσφορές που υπόκεινται σε συνθήκες, έγκυρες στην ηπειρωτική Γαλλία σύμφωνα με την κάλυψη του δικτύου και με ένα συμβατό κινητό.
Προσφορές που διατηρούνται για συνδρομητές που διαμένουν στην ηπειρωτική Γαλλία ή δικαιολογώντας μια σταθερή σύνδεση με τη Μητροπολιτική Γαλλία, με την επιφύλαξη της εύλογης χρήσης των υπηρεσιών (βλ. Φυλλάδιο τιμών στο κινητό κινητό.Ελεύθερος.F).
Sim/esim: 10 €.

Επικοινωνίες (εξαιρουμένων των σύντομων αριθμών, ειδικών, προσαυξήσεων και SMS/MMS επικάλυψη) για ιδιωτική χρήση μεταξύ δύο ατόμων. Επικοινωνίες από το εξωτερικό, εντός των ορίων των περιοχών που καλύπτονται από το δίκτυο εκμετάλλευσης συνεργατών περιαγωγής και με συμβατό κινητό. 5G/4G/4G+: Ισχύει στην ηπειρωτική Γαλλία, υπόκειται σε συμβατή κάλυψη κινητής τηλεφωνίας και δικτύου 5G/4G/4G/4G+. Δίκτυο 5G/4G/4G+ κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. 4G διαθέσιμο στο εξωτερικό στους τομείς κάλυψης των χειριστών συνεργατών περιαγωγής. Δωρεάν WiFi: Internet στο WiFi μέσω freewifi hotspots στην ηπειρωτική Γαλλία και με συμβατό με EAP-SIM Mobile.

Δωρεάν υπηρεσία Ligue 1: Η προσφορά ισχύει στην ηπειρωτική Γαλλία σε συμβατό smartphone (λήψη της εφαρμογής από το App Store ή το Google Play και τη δημιουργία ενός απαραίτητου λογαριασμού). Ελεύθερη πρόσβαση στις πράξεις, τους στόχους, τις περιλήψεις, τα τμήματα σειράς και στην έκδοση Premium στις καλύτερες στιγμές (με τη μορφή εκχυλισμάτων) των αγώνων της εποχής 2021/2022 του Ligue 1 Uber Eats. Premium Access περιλαμβάνεται για δωρεάν πακέτο σειράς και δωρεάν πακέτο σειράς 5G (σε smartphone), διαφορετικά € 3,99/μήνα. Περιορίζεται σε δύο συνδέσεις από ένα smartphone. Οι συνδέσεις με το κινητό Διαδίκτυο που συνδέονται με τη χρήση αυτής της υπηρεσίας χρεώνονται ή αφαιρούνται από το πακέτο για κινητά. Υπηρεσία που δημοσιεύθηκε από το Free SAS.

Τιμές συνδρομητών Freebox POP: 9,99 €/μήνα, μείωση 10 €/μήνα ισχύει σε ένα μόνο δωρεάν πακέτο και 15,99 €/μήνα, μείωση 4 €/Μήνας εντός των ορίων τριών δωρεάν πακέτων, που προορίζονται για συνδρομητές με συνδρομή FreeBox Pop Package, ως μέρος της προσφοράς πολλαπλών γραμμών (ακόμη και η RIB και ακόμη και η διεύθυνση).

Τιμές συνδρομητών FreeBox (εξαιρουμένων των συνδρομητών Freebox POP): 15,99 €/μήνα, μείωση 4 €/μήνα εντός των ορίων τεσσάρων δωρεάν πακέτων, που ισχύουν για οποιαδήποτε νέα συνδρομή και προορίζονται για συνδρομητές με συνδρομή πακέτου δωρεάν box, ως μέρος της προσφοράς πολλαπλών γραμμών (ακόμη και η RIB και η ίδια διεύθυνση).

Απώλεια εκπτώσεων σε περίπτωση τερματισμού της συνδρομής πακέτου Freebox POP/Freebox. Η μείωση δεν είναι σωρευτική με την προσφορά στο 0 €/μήνα (πακέτο € 2). Σε περίπτωση που ισχύει η προσφορά στο 0 €/μήνα, εφαρμόζεται μόνο η πιο πλεονεκτική μείωση: μείωση (ες) € 10/μήνα και εάν είναι απαραίτητο 4 €/μήνα που απευθύνεται παραπάνω παραπάνω.

Πακέτο € 2 : Πέρα από 2 ώρες κλήσεων/μήνα: 0,05 €/λεπτό Για κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα και σταθερά από την ηπειρωτική Γαλλία, από την Ευρώπη και το DOM (προς τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Μητροπολιτικής Γαλλίας, της Ευρώπης και του DOM) και την τιμολόγηση με το ποσοστό που ισχύει για κλήσεις σε άλλους προορισμούς που περιλαμβάνονται. Πέρα από τα 50MB/μήνα: 0,05 €/mo Στην ηπειρωτική Γαλλία, από την Ευρώπη και το DOM. Τα λεπτά και το MO δεν χρησιμοποιούνται δεν μπορούν να αναφερθούν τον επόμενο μήνα. Επικοινωνίες από την ηπειρωτική Γαλλία σε προορισμούς που δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο και από το εξωτερικό (εξαιρουμένων της Ευρώπης και του DOM) που διατίθενται μόνο με διεθνείς και ταξιδιωτικές επιλογές. Προκαταρκτική ενεργοποίηση επιλογών στο χώρο των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας.Ελεύθερος.FR (πληρωμή προόδου κατανάλωσης € 10 ανά τραπεζική κάρτα κατά την ενεργοποίηση μιας από τις δύο επιλογές).

Booster 5 GB επιλογή : Ισχύει μόνο με το πακέτο € 2. € 2,99/Μήνα εάν η ταυτόχρονη συνδρομή για συσκευασία € 10.00 τιμολόγησε εάν μεταγενέστερη συνδρομή. 5 GB (πέραν 0,05 €/MB) το μήνα στην ηπειρωτική Γαλλία, 6 GB (πέρα από 0,00 €/MB) ανά μήνα στην Ευρώπη και DOM και απεριόριστες κλήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία και DOM (εκτός Mayotte).

Δωρεάν σειρά : προσφορά που δεν συνδυάζεται με οποιαδήποτε προσφορά προώθησης. Χωρίς πιθανή μετανάστευση 2 € ή δωρεάν πακέτο στη δωρεάν σειρά.
Κλήσεις, SMS, MMS απεριόριστα από την Ευρώπη και το DOM έως τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Ευρώπης, από το DOM και τη Μητροπολιτική Γαλλία. Internet 10 GB/μήνα από την Ευρώπη και το DOM Πέρα από: 0.0024 €/MB Από την Ευρώπη και το DOM. Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές των επικοινωνιών εκτός του πακέτου που ισχύει κατά τη διάρκεια των 12 μηνών στην “τυποποιημένη σειρά φύλλων πληροφοριών” στο κινητό.Ελεύθερος.Fr

Δωρεάν πακέτο : Απεριόριστο Διαδίκτυο σε 5G/4G/4G+ για τους συνδρομητές Freebox: Ο όγκος δεδομένων μειώνεται σε 250GB, σε περίπτωση τερματισμού της συνδρομής Freebox.
Οι κλήσεις, τα SMS, τα MMS από την Ευρώπη και το DOM στην σταθερή και την κινητή Ευρώπη, το DOM και τη Μητροπολιτική Γαλλία και από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Νότια Αφρική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Ισραήλ στις σταθερές και κινήσεις των ίδιων μητροπολιτικών χωρών και της Γαλλίας. Internet 25 Go/Month σε 3G από την Ευρώπη, το Dom, την Ελβετία, το Guernsey, το Jersey, το Ile de Man, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Μεξικό, την Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Αλγερία, την Τυνησία, το Ισραήλ, την Τουρκία, τη Νότια Αφρική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ινδία , Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Σρι Λάνκα, Μπαγκλαντές, Ρωσία, Ουκρανία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Λευκορωσία, Μακεδονία, Αρμενία, Γεωργία, Καζακστάν, Πακιστάν, Οζζμπεκιστάν, Κίνα. Πέρα από 25GB/μήνα: 0.0024 €/mo Από την Ευρώπη, το DOM και το τιμολόγιο με το ποσοστό που ισχύει από άλλους προορισμούς.

Περιλαμβάνονται σταθεροί προορισμοί (δωρεάν σειρές): Azores, Νότια Αφρική, Åland (νησί), Αλάσκα, Γερμανία, Ανδόρα, Αγγλία, Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Μπαχάμα, Μπαχρέιν, Μπαλέαρ, Βέλγιο, Βερμούδες, Βραζιλία, Μπρουνέι, Βουλγαρία, Καγιάν. ), Τη Χιλή, την Κίνα, την Κύπρο, την Κολομβία, τη Νότια Κορέα, την Κέρκυρο, την Κόστα Ρίκα, την Κροατία, την Κυκλάδες, τη Δανία, τη Σκωτία, την Ισπανία, την Εσθονία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Φερόο (νησιά) Γκέρνσεϊ, Γαλλική Γουιάνα, Χαβάη, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Αμερικανικά Παρθένια Νήσοι, Ινδία, Ιρλανδία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Ιορδανία, επανένωση, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μακά, Μακάρι, Μαλαισία, Μάλτα. Ο άνθρωπος (νησί), η Mariannes du Nord (νησιά), η Μαρτινίκα, η Mayotte, το Μονακό, η Νορβηγία, η Νέα Ζηλανδία, ο Παναμά, το Πάσχα (νησί), η Παραγουάη, η Pays de Galle, η Ολλανδία, το Περού, η Πολωνία, η Πορταγκαλία, το Πουέρτο Ρίκο, η Σλοβακική Δημοκρατία,Η Τσεχική Δημοκρατία, η Ρουμανία, η Ρωσία, ο Άγιος Βαρθόλιος, ο Άγιος Μάρτιν, ο Σαν Μαρίν, η Σαρδηνία, η Σικελία, η Σιγκαπούρη, η Σλοβενία, η Σουηδία, η Ελβετία,.
Χνουδωτά : Γουαδελούπη, Γαλλική Γουιάνα, Μαρτινίκα, Μάιο και Συνάντηση.
Ευρώπη : Η Γερμανία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βουλγαρία, η Κύπρο, η Κροατία, η Δανία, η Ισπανία, η Εσθονία, η Φινλανδία, το Γιβραλτάρ, η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Ιταλία, η Λετονία, η Λιέχτενσταϊν, η Λιθουανία, η Λουξεμβούργο, η Μάλτα, η Νορβηγία, η Κάτω, η Πόλη, Πορτογαλία, Τσεχική Δημοκρατία, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβακία, Σλοβενία ​​και Σουηδία + Saint-Pierre και Miquelon (St Pierre and Miquelon: Το Διαδίκτυο δεν είναι διαθέσιμο).

4g+ δωρεάν πακέτο κουτιού

Προσφορά χωρίς δέσμευση που υπόκειται σε όρους, που ισχύει στην ηπειρωτική Γαλλία, αποκλειστικά στη διεύθυνση συνδρομής του συνδρομητή, με την επιφύλαξη της τεχνικής και γεωγραφικής επιλεξιμότητας και της κάλυψης 4G/4G+ (κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης) 250GB/μήνα του Internet 4G/4G+ Mobile. μειωμένη ροή πέρα. Κόστος ανάθεσης: 19 €. Τέλη τερματισμού: 29 €. 4G+ υποχρεωτικά κουτιά και παροχή.
Μέγιστες θεωρητικές ροές, με συμβατό εξοπλισμό.
(2) Μεταβλητή ροή ανάλογα με το μήκος της γραμμής. Θεωρητική μέγιστη φθίνουσα ταχύτητα.
(3) σε περιοχές που καλύπτονται αντίστοιχα με τη συσσωμάτωση δύο ή τριών ζωνών συχνοτήτων 4G.
(4) Ικανοποιημένοι ή επιστροφές: Σε περίπτωση τερματισμού εντός 30 ημερών από την ενεργοποίηση, επιστροφή του 1ου μηνός συνδρομής καθώς και το κόστος θέσης σε λειτουργία. Απαλλαγή από τα τέλη τερματισμού. Τα έξοδα επιστροφής δεν επιστρέφονται.

Δείτε το συμβατικό φυλλάδιο και το φυλλάδιο τιμών για κινητές προσφορές.Ελεύθερος.Fr.
Συνιστώμενα χέρια -ελεύθερο κιτ

Η ροή απορρόφησης ειδικής απορρόφησης (DAS) ποσοτικοποιεί την έκθεση του χρήστη στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του ενδιαφερόμενου εξοπλισμού. Το μέγιστο εξουσιοδοτημένο DAS είναι 2 w/kg για το κεφάλι και τον κορμό και 4 w/kg για τα μέλη.

Το Free Mobile χρησιμοποιεί το Iliad 78, το ίδρυμα πληρωμών που εγκρίθηκε από την ACPR, ενεργώντας ως πάροχος τεχνικών υπηρεσιών.