Βοήθεια – πώς λειτουργεί και που μπορεί να το ανοίξει λειτουργεί? Livret A (LVA) – εξοικονόμηση – Boursorama, Βοήθεια – Πώς λειτουργεί ο όρος λογαριασμός και που μπορεί να το ανοίξει? Λογαριασμός όρου – εξοικονόμηση – Boursorama

Πώς λειτουργεί ο λογαριασμός μακροπρόθεσμα και που μπορεί να τον ανοίξει

– ένα ποσοστό 3% σε διάστημα 12 μηνών (360 ημέρες);

Πώς λειτουργεί το φυλλάδιο και το οποίο μπορεί να το ανοίξει ?

Το Livret A είναι ένα ρυθμιζόμενο και φορολογικό προϊόν αποταμίευσης, διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή.
Αυτό μπορεί να ανοίξει από οποιοδήποτε ανήλικο ή μεγάλο φυσικό άτομο. Το άνοιγμα ενός φυλλαδίου Α είναι επίσης δυνατό για τους μη κατοίκους.

Οι κανονισμοί επιτρέπουν μόνο την κράτηση ενός μόνο φυλλαδίου ανά άτομο, οπότε δεν μπορεί να μεταφερθεί από ένα εγκατάσταση σε άλλο.

Δεν είναι δυνατόν να ανοίξετε ένα φυλλάδιο.

Δεν είναι δυνατό να δημιουργήσετε άμεση χρέωση, να κάνετε πληρωμές ή να έχετε μια κάρτα απόσυρσης με ένα φυλλάδιο α.

Το τρέχον επιτόκιο είναι 3% καθαρό (Αξιολόγηση από τις 02/01/2023). Τα συμφέροντα υπολογίζονται από το δεκαπενθήμερο και καταβάλλονται ετησίως στο τέλος του έτους ή τη στιγμή του φράχτη.

Η πληρωμή στο άνοιγμα είναι 10 ευρώ και το Το ανώτατο όριο είναι 22.950 ευρώ.

Για να ανοίξετε αυτόν τον λογαριασμό αποταμίευσης, μεταβείτε στην ενότητα “Προϊόντα”, στη συνέχεια στο “Booklet A”. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη σελίδα απευθείας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο: https: // bour.SO/LVA

Παρόμοιες ερωτήσεις

  • Πώς να κλείσετε έναν λογαριασμό αποταμίευσης ?
  • Πώς λειτουργεί δεκαπέντε αμοιβές για λογαριασμούς ταμιευτηρίου ?
  • Είναι δυνατόν να ανοίξετε ένα δημοφιλές βιβλίο αποταμίευσης στο Boursorama Banque ?
  • Μπορώ να μεταφέρω έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου ?
  • Τι γίνεται αν έχετε λάβει ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Boursorama Banque που σας λέει ότι δεν μπορούμε να ανοίξουμε το φυλλάδιό σας ?
  • Ποια είναι η περίοδος έναρξης του φυλλαδίου α ?

Πώς λειτουργεί ο λογαριασμός και που μπορεί να το ανοίξει ?

Ο όρος λογαριασμός είναι ένας λογαριασμός ταμιευτηρίου που σας επιτρέπει να πληρώσετε τα κεφάλαια που τοποθετούνται Πάνω από μια καθορισμένη περίοδο εκ των προτέρων. Αυτή η πλήρως ασφαλής επένδυση σας εγγυάται να ανακτήσετε το επενδυμένο κεφάλαιο σας.

Όταν ανοίξει ο λογαριασμός boursorama banque, μπορείτε να επιλέξετε ωριμότητα καθώς και το ακαθάριστο ετήσιο, εγγυημένο και σταθερό αναλογιστικό επιτόκιο, που σας ταιριάζει καλύτερα:

– ένα ποσοστό 3% σε διάστημα 12 μηνών (360 ημέρες);

– ένα ποσοστό 3,50% σε διάστημα 18 μηνών (540 ημέρες).

Δεν θα εφαρμοστεί κανένα κόστος ανοίγματος, διαχείρισης ή φράχτη.

Είναι αποκλειστικά προσβάσιμο σε φυσικά και μεγάλα πρόσωπα και πρέπει να κρατηθεί ένας μεμονωμένος τραπεζικός λογαριασμός για να ανοίξει αυτός ο λογαριασμός ταμιευτηρίου.

Το ελάχιστο ποσό της ενιαίας πληρωμής είναι 5.000 €, άσχετος.

Δεν μπορεί να γίνει πρόσθετη πληρωμή κατά τη διάρκεια της ζωής του προϊόντος, Ωστόσο, μπορείτε να ανοίξετε και να έχετε αρκετούς λογαριασμούς όρου.

Κατά την ημερομηνία λήξης, το κεφάλαιο και οι τόκοι σας καταβάλλονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Εάν επιθυμείτε να ανακτήσετε το κεφάλαιο που έχει τοποθετηθεί πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία λήξης, δεν θα σας καταβληθούν τόκοι.

Αυτό το προϊόν φορολογείται, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό Τα συμφέροντα φορολογούνται και υπόκεινται σε εισφορές κοινωνικής ασφάλισης.

Για να ανοίξετε τον λογαριασμό σας τελικά, μεταβείτε στην ενότητα “Προϊόντα” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Λογαριασμός όρου”.

Παρόμοιες ερωτήσεις