Πώς να ανοίξετε λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα?, Πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό στην ηλεκτρονική ταχυδρομική τράπεζα?

Άνοιγμα ταχυδρομικού τραπεζικού λογαριασμού – Πώς να το κάνετε

Contents

Έτσι, δεν υπάρχει Μόνο μία τραπεζική προσφορά για ενήλικες στην ταχυδρομική τράπεζα : Ο τύπος λογαριασμού. Για άτομα που έχουν τακτικά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ δυσκολιες, Είναι δυνατόν να εγγραφείτε στην απλοποιημένη προσφορά τύπου λογαριασμού: ωστόσο είναι απαραίτητο Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο είτε σε πρακτορείο είτε τηλεφωνικά για να μάθετε εάν δικαιούστε την προσφορά.

Πώς να ανοίξετε λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα ?

Είναι δυνατόν να ανοίξετε λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα πηγαίνοντας σε έναν οργανισμό ή χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό έντυπο συνδρομής. Και στις δύο περιπτώσεις, ισχύουν οι όροι ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού και πρέπει να παρέχονται υποστηρικτικά έγγραφα. Αναλύουμε λεπτομερώς τη διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού στην ταχυδρομική τράπεζα.

Που μπορεί να ανοίξει λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα ?

Για να ανοίξετε έναν λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα, είναι ιδιαίτερα απαραίτητο να είστε φυσικό άτομο. Οι ανήλικοι μπορούν να εγγραφούν από την ηλικία των 16 ετών, υπό την προϋπόθεση ότι συνοδεύονται από νόμιμο αντιπρόσωπο ή για να χειραφετούν.

Επιπλέον, για κάθε συνδρομή, ο καταναλωτής πρέπει να παρουσιάσει έναν ορισμένο αριθμό πρόσθετων εγγράφων.

Τα υποστηρικτικά έγγραφα για την παροχή λογαριασμού στην Ταχυδρομική Τράπεζα ::

 • Απόδειξη ταυτότητας (Ταυτότητα, διαβατήριο)
 • Της κατοικίας (ηλεκτρική ενέργεια, τηλεφωνικοί λογαριασμοί, απόδειξη ενοικίου)
 • Εισόδημα (τελευταίο δελτίο μισθών, φορολογική ειδοποίηση, πιστοποιητικό εργοδότη, CAF κ.λπ.)

Ανοίξτε έναν λογαριασμό πρακτορείου

Ανοίξτε έναν λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα

Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο να ανοίξει ένας λογαριασμός στην ταχυδρομική τράπεζα παρά στο Μεταβείτε στην πλησιέστερη υπηρεσία από το σπίτι και τις ώρες λειτουργίας. Τις περισσότερες φορές, δεν είναι υποχρεωτικό να κλείσουμε ραντεβού, εκτός εάν ο καταναλωτής επιθυμεί μια συγκεκριμένη προσφορά ή έναν κοινό λογαριασμό. Το καλύτερο είναι να καλέσετε την υπηρεσία σας για να αποκτήσετε μια καθαρή καρδιά και να μην κινηθεί άσκοπα.

Μόλις βρεθεί στον οργανισμό, ο πελάτης πρέπει απλά Παρουσιάστε τα έγγραφά σας υποστήριξης, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ προσωπικές πληροφορίες (Όνομα, διεύθυνση …) και επιλέξτε την προσφορά που επιθυμεί να αποκτήσει (τραπεζική κάρτα, Bank Pack …). Το μόνο που παραμένει είναι να περιμένει η τράπεζα να δώσει τη συμφωνία της, τότε ο πελάτης θα λάβει τα μέσα πληρωμής του Και όλα τα απαραίτητα έγγραφα απευθείας στο σπίτι.

Σε σύνδεση

Το κύριο πλεονέκτημα του ανοίγματος λογαριασμού στην ηλεκτρονική ταχυδρομική τράπεζα είναι να αποφύγετε τη μετακίνηση. Ο πελάτης μπορεί να ανοίξει τον λογαριασμό του από το σαλόνι του αν το επιθυμεί. Επιπλέον, μπορεί να το κάνει ανά πάσα στιγμή της ημέρας, επειδή η διαδικασία είναι πλήρως μηχανογραφημένη. Το σύστημα δεν είναι τόσο αποτελεσματικό ώστε να ανοίξει έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό σε μια ηλεκτρονική τράπεζα, αλλά έχει την αξία των υφιστάμενων.

Προσοχή : Για να ανοίξετε έναν λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα online, είναι απαραίτητο:

 • Γίνετε φυσικό και σημαντικό άτομο
 • Έχετε τραπεζικό λογαριασμό και βιβλίο επιταγών σε τράπεζα σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης
 • Να είναι φόρος και φυσικά κατοικία στη Γαλλία
 • Δεν έχουν αμερικανική εθνικότητα

Εάν δεν εκπληρωθεί μία από αυτές τις προϋποθέσεις, τότε θα χρειαστεί να ανοίξετε απευθείας λογαριασμός στην ταχυδρομική τράπεζα απευθείας στην υπηρεσία.

1- ενημερώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Το πρώτο βήμα για να ανοίξετε έναν λογαριασμό στην ηλεκτρονική ταχυδρομική τράπεζα είναι Μεταβείτε στη σελίδα φόρμας συνδρομής. Εκεί, ο πελάτης θα είναι σε θέση να γεμίσει όλα του προσωπικές πληροφορίες.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα

2- Επιλέξτε την τραπεζική σας προσφορά

Ο καταναλωτής έχει πολλές επιλογές. Μπορεί να ανοίξει έναν μεμονωμένο λογαριασμό ή έναν κοινό λογαριασμό, να επιλέξει διαφορετικούς τύπους τραπεζικών καρτών (θεώρηση, πρώτη βίζα κ.λπ.) ή να μην πάρει μέσα ασφάλισης πληρωμής … μπορεί επίσης να αποφασίσει εάν θα ενεργοποιήσει ή όχι την επαφή χωρίς επαφή ή ακόμα και για να λάβετε τη δήλωση του λογαριασμού σας σε χαρτί ή ηλεκτρονική μορφή.

Οι τιμές των ταχυδρομικών τραπεζών είναι από τις χαμηλότερες μεταξύ των παραδοσιακών τραπεζών.

Άνοιγμα λογαριασμού Banque Postale

3- Επιβεβαιώστε τη φόρμα

Τελευταίο βήμα για να ανοίξετε έναν λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα, το έντυπο εμφανίζει μια περίληψη των πληροφοριών που παρέχεται από τον καταναλωτή. Εάν αλλάξει γνώμη ή συνειδητοποιεί ότι έκανε λάθος κάπου, ήρθε η ώρα να κάνουμε τις τελευταίες τροποποιήσεις. Εάν όλα πάνε καλά, μπορεί να επικυρώσει.

4- Επιστρέψτε το αρχείο με τα έγγραφα υποστήριξης

Η Ταχυδρομική Τράπεζα δεν έχει ακόμη δοθεί η δυνατότητα να κατεβάσει τα έγγραφα υποστήριξής της. Ο πελάτης πρέπει επομένως Εκτυπώστε το οριστικοποιημένο αρχείο καθώς και τα υποστηρικτικά του έγγραφα και επιστρέφει το αρχείο μέσω δημοσίευσης. Χωρίς αυτό, το άνοιγμα του λογαριασμού δεν θα είναι αποτελεσματικό. Η αποστολή είναι ωστόσο εντελώς δωρεάν, ο καταναλωτής θα πρέπει απλώς να παράσχει το φάκελο.

5- Περιμένετε την επιβεβαίωση της τράπεζας και λάβετε τα μέσα πληρωμών της

Το τελευταίο βήμα είναι στα χέρια της ταχυδρομικής τράπεζας. Μετά έλαβε το αρχείο και το μελέτησε, Που μπορεί να διαρκέσει λίγες μέρες, θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να επιβεβαιώσει ή όχι το καλό άνοιγμα του λογαριασμού του. Στη συνέχεια, θα λάβει όλους τους μυστικούς κωδικούς του καθώς και τα μέσα πληρωμής του μαζί του.

Ανοίξτε έναν κοινό λογαριασμό

Είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε έναν λογαριασμό στην Ταχυδρομική Τράπεζα Joint. Η αρχή είναι ακριβώς η ίδια όπως στην περίπτωση ενός μεμονωμένου λογαριασμού. Ο πελάτης έχει την επιλογή μεταξύ της υπηρεσίας ή το άνοιγμα λογαριασμού στην ηλεκτρονική ταχυδρομική τράπεζα. Όλοι οι κάτοχοι πρέπει ωστόσο να παρέχουν τη δική τους απόδειξη (ή κοινή απόδειξη εάν τα δύο ονόματα εμφανίζονται στο έγγραφο).

Οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να είναι παντρεμένοι ή ακόμη και PACs για να ανοίξουν έναν online κοινό λογαριασμό. Μπορούν απλά να είναι τα ίδια στην ίδια οικογένεια ή φίλους.

Γράφτηκε από την Claire Krust – Ενημερώθηκε στις 03/14/2023

46 Απαντήσεις στο “Πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα ?»
από τον El Heit – 25 Ιουλίου 2022 Απάντηση

Καλημέρα,
Το ESQUE με πιστοποιητικό εγγραφής CAF είναι αρκετή για να ανοίξετε έναν τρεχούμενο λογαριασμό,
Φυσικά με απόδειξη διεύθυνσης και το έγγραφο ταυτότητας
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

από τον καπετάνιο Banque – 25 Ιουλίου 2022 Απάντηση

Καλημέρα,
Για να ανοίξετε έναν τρεχούμενο λογαριασμό στην Ταχυδρομική Τράπεζα, θα λάβει ένα έγγραφο ταυτότητας, απόδειξη της πρόσφατης κατοικίας καθώς και τα τελευταία έγγραφα υποστήριξης εισοδήματος.
Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque.

από την Alya – 13 Μαρτίου 2022 Απάντηση

Καλημέρα,
Είχα την άδεια διαμονής μου, ήθελα να ανοίξω το πρώτο μου CCP στο La Banque Postale. Μπορώ να δώσω απόδειξη διεύθυνσης. Αλλά χωρίς εισόδημα. Επέστρεψα, αλλά ο σύζυγός μου αν . Ήθελα να μάθω αν μπορώ να ανοίξω ένα CCP ούτως ή άλλως χωρίς εισόδημα για μένα

Από την Joellyne de Captain Banque – 14 Μαρτίου 2022 Απάντηση

Όσον αφορά τις παραδοσιακές τράπεζες, μπορεί να σας αρνηθεί τον αρχικό λογαριασμό σύμφωνα με το προφίλ σας. Ωστόσο, μπορείτε να ανακατευθύνετε σε μια ηλεκτρονική τράπεζα. Μερικοί από αυτούς προσφέρουν κατάλληλες προσφορές σύμφωνα με το προφίλ σας, όπως το Hello Bank ή το Fortuneo. Μπορείτε να συνεχίσετε το έργο σας με την Hello Bank κάνοντας κλικ εδώ ή με το Fortuneo κάνοντας κλικ εδώ.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque.

Από τον Khanem – 23 Ιανουαρίου 2022 Απάντηση

Είμαι φοιτητής στο πανεπιστήμιο και υποβάλω αίτηση για ένα online λογαριασμό που ανοίγει στις 12 Ιανουαρίου. Μέχρι σήμερα δεν έχω ακόμα απάντηση, δεν ξέρω αν πρέπει ακόμα να περιμένω ένα email επιβεβαίωσης ή να πάω απευθείας σε έναν οργανισμό και να κάνω ένα δεύτερο άνοιγμα λογαριασμού με έναν σύμβουλο. Έχω προβλήματα με την τρέχουσα τράπεζά μου που εκτρέφονται και χρειάζομαι μια νέα πλευρά το συντομότερο δυνατόν, αφού πρέπει να ανανεώσω το πορτοφόλι μου.

Τι πρέπει να κάνω ?

από την Joellyne de Captain Banque – 24 Ιανουαρίου 2022 Απάντηση

Προσπαθήσατε να επικοινωνήσετε με τον σύμβουλό σας? Εάν όχι, σας συμβουλεύουμε να ξεκινήσετε με αυτό το βήμα. Πράγματι, κάνοντας ένα δεύτερο αίτημα για ένα άνοιγμα λογαριασμού, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque.

από την Lilia Taib – 9 Ιανουαρίου 2022 Απάντηση

Καλημέρα
Μόλις κατοικούσα στη Γαλλία Είμαι σύζυγος γαλλικών και έχω μια απόδειξη και δεν έχω εισόδημα είναι αυτά που τα έγγραφα που πρέπει να παράσχω στην περίπτωσή μου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

από την Joellyne de Captain Banque – 10 Ιανουαρίου 2022 Απάντηση

Καλημέρα,
Για να ανοίξετε έναν λογαριασμό στην περίπτωσή σας, θα πρέπει να παρέχετε απόδειξη ταυτότητας, επομένως μια γαλλική ταυτότητα εάν έχετε ένα ή ένα διαβατήριο. Θα σας ζητηθεί επίσης απόδειξη διεύθυνσης. Εάν δεν έχετε ένα, ο σύζυγός σας θα κατοικήσει ήδη στη Γαλλία πρέπει να σας δώσει ένα πιστοποιητικό προς τιμήν της διαμονής για να συνδεθείτε με ένα τιμολόγιο στο όνομά του με τη διεύθυνση που υποδεικνύεται.
Όσον αφορά το εισόδημα, θα χρειαστεί να δείτε απευθείας με την ταχυδρομική τράπεζα εάν αυτό δεν είναι σημείο αποκλεισμού κατά το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού
Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque

Από τον Perez – 27 Νοεμβρίου 2021 Απάντηση

Γεια σας, είναι απαραίτητο να βάλετε ένα ντάμπινγκ για τη συγκέντρωση του λογαριασμού και αν ναι, είναι απαραίτητο να βάλετε πόσο ?

Από την Joellyne de Captain Banque – 29 Νοεμβρίου 2021 Απάντηση

Καλημέρα,
Το a priori πρέπει να γίνει μια πρώτη πληρωμή για την επικύρωση του λογαριασμού ανοίγματος ανεξάρτητα από την τράπεζα. Όσον αφορά την ταχυδρομική τράπεζα, δυστυχώς δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με αυτό το ποσό. Σας συμβουλεύουμε να πλησιάσετε την ταχυδρομική τράπεζα για περισσότερες πληροφορίες
Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque

από την Jennifer – 24 Νοεμβρίου 2021 Απάντηση

Άνοιξα έναν τρέχοντα λογαριασμό στο LA Poste Online, θα ήθελα να μάθω αν η πρώτη μεταφορά πρέπει να γίνει με λογαριασμό στο όνομά μας ή αυτό δεν είναι υποχρεωμένο να σας ευχαριστήσω για την απάντησή σας

από τον καπετάνιο Banque – 26 Νοεμβρίου 2021 Απάντηση

Καλημέρα,
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πρέπει να κάνουμε την πρώτη μεταφορά με λογαριασμό στο όνομά σας. Ωστόσο, συνιστούμε την εξυπηρέτηση πελατών να ζητήσει επιβεβαίωση.
Με εκτίμηση, η ομάδα Banking Captain.

Από τον Pierre – 31 Οκτωβρίου 2021 Απάντηση

Είμαι άνεργος τώρα, αλλά πρέπει να περάσω μια εκπαίδευση ζαχαροπλαστικής. Ξαφνικά θα ήθελα να μάθω να ανοίξω έναν λογαριασμό στο Labanquepostale, το κάνουν να έχει ό, τι υποστηρίζουν έγγραφα γνωρίζοντας ότι είμαι μεγάλος και ζω με τους γονείς μου.

από την Joellyne de Captain Banque – 3 Νοεμβρίου 2021 Απάντηση

Γεια σας, για να ανοίξετε έναν λογαριασμό στην Ταχυδρομική Τράπεζα, θα χρειαστείτε την ταυτότητα σας, την απόδειξη της διεύθυνσης (+ πιστοποιητικό διαμονής που υπογράφηκε από τους γονείς σας εάν δεν υπάρχει τιμολόγιο στο όνομά σας) και τα δύο τελευταία σας αρχεία μισθού. Επομένως, δεν είναι δυνατόν για εσάς, προς το παρόν, να ανοίξετε λογαριασμό στην Ταχυδρομική Τράπεζα. Σας συμβουλεύουμε να απευθυνθείτε σε διαδικτυακές τράπεζες, όπως η Monabank, η οποία θα μπορούσε να προσαρμοστεί στην κατάστασή σας. Μπορείτε πράγματι, σε αυτήν την τράπεζα, να χρησιμοποιήσετε το πιστοποιητικό Pôle Emploi για να δικαιολογήσετε το εισόδημά σας
Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque

Μέχρι το δεξιά – 13 Οκτωβρίου 2021 Απάντηση

Γεια σας, είμαι ο Strangere Student, έχει μια λωρίδα Creteil και θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό στο σπίτι, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχω απόδειξη στο σπίτι μου φιλοξενείται στο Roubaix όταν πρέπει να κάνω τώρα ?

από την Joellyne de Captain Banque – 15 Οκτωβρίου 2021 Απάντηση

Είμαστε καπετάνιος Banque, online συγκριτής και όχι η ταχυδρομική τράπεζα. Κατ ‘αρχήν, όταν φιλοξενούνται, πρέπει να παρέχετε ένα υπογεγραμμένο πιστοποιητικό διαμονής από τον οικοδεσπότη σας καθώς και ένα φωτοαντίγραφο του εγγράφου ταυτότητάς τους.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque.

από τον Salah – 24 Σεπτεμβρίου 2021 Απάντηση

Διατηρώ λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα. Ένα φυλλάδιο; Είμαι αυτή τη στιγμή έξω από τη Γαλλία και το 2020 χρησιμοποιώ την ταχυδρομική μου τραπεζική αίτηση για να κάνω μεταφορές και τώρα δεν μπορούσα να το κάνω πια. Μπορώ να ανοίξω ένα online λογαριασμό CCP, τροφοδοτώντας το από το φυλλάδιό μου (Premeir Payment) στην πραγματικότητα δεν έχω τραπεζικό λογαριασμό ή βιβλίο επιταγών και πρέπει να κάνω μεταφορές από το φυλλάδιό μου a.

Από την Joellyne de Captain Banque – 27 Σεπτεμβρίου 2021 Απάντηση

Γενικά, πρέπει να παρουσιάσετε τον εαυτό σας σε έναν οργανισμό για να μπορείτε να ανοίξετε έναν τρεχούμενο λογαριασμό. Ωστόσο, δεδομένου ότι είστε ήδη πελάτης στο La Banque Postale, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τον σύμβουλό σας για να μάθετε περισσότερα.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque.

Από τον Hernandez – 23 Σεπτεμβρίου 2021 Απάντηση

Ο γιος μου, ένας ανήλικος, 16, πρέπει να ανοίξει λογαριασμό για να λάβει την εγγύηση για τη νεολαία.
Περιμένοντας το CNI, ίσως θα το κάνει με την παραλαβή του αιτήματος του CNI ?
Σε ευχαριστώ.

Από την Joellyne de Captain Banque – 23 Σεπτεμβρίου 2021 Απάντηση

Κανονικά, οι τράπεζες θα αποδεχθούν μόνο το έγγραφο ταυτότητας, ένα διαβατήριο ή άδεια διαμονής.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque.

από τον Majo – 3 Ιουνίου 2021 Απάντηση

Καλημέρα
Μόλις πήρα 18 χρονών, ξοδεύω το BAC μου, οπότε δεν δουλεύω, οπότε δεν υπάρχει απόδειξη εισοδήματος . Είναι δυνατόν να ανοίξω τον λογαριασμό μου, διότι στη λίστα των εξαρτημάτων για να το ζητήσω.

από την Joellyne de Captain Banque – 3 Ιουνίου 2021 Απάντηση

A priori ως φοιτητής μπορείτε να εγγραφείτε στην ειδική νέα προσφορά από την Ταχυδρομική Τράπεζα. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε απευθείας στο διαδίκτυο πηγαίνοντας στον ιστότοπό τους.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque

από Gisèle – 16 Μαΐου 2021 Απάντηση

Γεια σας, έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τη δημιουργία του λογαριασμού της για το La Banque Postale . Είμαι ενήλικας 20 χρόνια από το 2019 (απόκτηση των κάλτσων μου) μέχρι σήμερα είμαι άνεργος, θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να δημιουργήσω λογαριασμό με την ταχυδρομική τράπεζα γνωρίζοντας ότι πάντα ζουν με τους γονείς μου . Εάν ναι, ποια είναι τα έγγραφα που πρέπει να φέρω κατά τη δημιουργία του λογαριασμού μου ?
Θα ήθελα επίσης να μάθω πόσο είναι να δημιουργήσω τον κλασικό λογαριασμό σας στην ταχυδρομική τράπεζα ? Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ερωτήσεις σας

Από την Joellyne de Captain Banque – 17 Μαΐου 2021 Απάντηση

Για να μάθετε εάν είναι δυνατόν να ανοίξετε έναν λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών τους. Όσον αφορά τις τιμές, εξαρτάται από την προσφορά και τις επιλογές που επιλέγονται.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque.

από τον Bruot – 6 Μαΐου 2021 Απάντηση

Λυπάμαι, ξέχασα να καθορίσω ότι η τρέχουσα τράπεζα μου είναι η ταχυδρομική τράπεζα, θέλω να αλλάξω γιατί καθώς ο λογαριασμός μου εξαρτάται από το οικονομικό κέντρο της Λυών και ότι υπάρχουν ανίκανοι που θέλω να αλλάξω και να εξαρτηθώ από το οικονομικό κέντρο Clermont επειδή είναι ικανό να είσαι ενεργός .

από την Joellyne de Captain Banque – 6 Μαΐου 2021 Απάντηση

Κατ ‘αρχήν, είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό σε ένα τμήμα διαφορετικό από αυτό του Τμήματος Διαμονής σας. Για περισσότερες πληροφορίες, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τον οργανισμό που σας ενδιαφέρει.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque.

από τον Bruot – 6 Μαΐου 2021 Απάντηση

Γεια σας, είμαι από 42 έως μέρα, είμαι σε τράπεζα στο 42000 επειδή είμαι από την πόλη που αντιστοιχεί στον ταχυδρομικό κώδικα, ανοίγω έναν λογαριασμό CCP σε μια ταχυδρομική τράπεζα (la poste τι) στο 63 παρακαλώ ευχαριστώ προκαταβολή

από τη Φλωρεντία – 26 Απριλίου 2021 Απάντηση

Καλημέρα
Θα ήθελα να ανοίξω έναν τρέχοντα λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα … Έχω πάει Banque de France για δάνειο 780 ευρώ.
Στη συνέχεια, ανοίγω έναν τρέχοντα λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Από την Joellyne de Captain Banque – 26 Απριλίου 2021 Απάντηση

Για να μάθετε εάν είναι δυνατόν να ανοίξετε έναν λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα, απαγορεύεται, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών που θα μπορούν να σας απαντήσουν τέλεια.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque.

Από την Christine – 6 Μαρτίου 2021 Απάντηση

Ωστόσο, για το άνοιγμα ενός τρεχούμενου λογαριασμού, χρειάζομαι άδεια διαμονής που δεν έχω. Επομένως, για αυτή την αιτία θα ήθελα να ανοίξω ένα φυλλάδιο στο οποίο δεν ζητά την άδεια διαμονής, αλλά είναι πραγματικά απαραίτητο να ανοίξει ένας τρεχούμενος λογαριασμός πριν ανοίξει ένα φυλλάδιο α ?

από την Joellyne de Captain Banque – 6 Μαρτίου 2021 Απάντηση

Η Ταχυδρομική Τράπεζα υποχρεώνει το άνοιγμα ενός τρεχούμενου λογαριασμού να είναι σε θέση να ανοίξει ένα φυλλάδιο α.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque

Από την Christine – 3 Μαρτίου 2021 Απάντηση

Γεια σας, θα ήθελα να ανοίξω ένα βιβλίο Α στο La Banque Postale, είμαι φοιτητής, γι ‘αυτό δεν έχω υποστήριξη εγγράφων, ζω με τους γονείς μου και έχω ξένο διαβατήριο. Ποια είναι τα μέρη που πρέπει να παρέχουν ? Και το άνοιγμα του φυλλαδίου έχει ζυγιστεί πόσο καιρό ?

από την Joellyne de Captain Banque – 3 Μαρτίου 2021 Απάντηση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υποδεικνύεται από την Ταχυδρομική Τράπεζα, εάν δεν έχετε τρεχούμενο λογαριασμό στο La Banque Postale, θα σας ζητηθεί να το ανοίξετε πριν εγγραφείτε στο φυλλάδιο σας. Μπορείτε να κάνετε ένα απομακρυσμένο άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού κάνοντας κλικ εδώ.
Όσον αφορά τα έγγραφα εισοδήματος, εάν δεν έχετε κανένα εισόδημα, τότε δεν θα ζητηθεί καμία απόδειξη.
Μπορείτε να ανοίξετε εντελώς έναν τραπεζικό λογαριασμό με το διαβατήριό σας.
Πρέπει επίσης να παρέχετε απόδειξη διεύθυνσης, εδώ, αφού φιλοξενούνται από τη μητέρα σας, θα χρειαστεί ένα πιστοποιητικό διαμονής καθώς και απόδειξη στο όνομά της.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque.

Από τον El Maroufy – 21 Φεβρουαρίου 2021 Απάντηση

Για να αποτελέσω το αρχείο ανοίγματος κοινωνικής ασφάλισης και να αποκτήσω τη ζωτική μου κάρτα. Μου ζητήθηκε να δώσω ένα νεύρο στο όνομά μου . Γνωρίζοντας ότι ήμουν κάτοικος στη Γαλλία με τον σύζυγό μου από το 2017, αλλά ποτέ δεν έχω δουλέψει και δεν έχω καμία απόδειξη διεύθυνσης στο όνομά μου όλα είναι στο όνομα του συζύγου μου ποια είναι τα υποστηρικτικά έγγραφα για το άνοιγμα ενός ταχυδρομικού λογαριασμού.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

από την Joellyne de Captain Banque – 22 Φεβρουαρίου 2021 Απάντηση

Για να λάβετε την απάντηση στην ερώτησή σας, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών ταχυδρομικής τράπεζας για να τους ζητήσετε.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque.

Από τον Mirror – 11 Φεβρουαρίου 2021 Απάντηση

Καλημέρα
Κατά τη διάρκεια μιας αίτησης ανοίγματος του ισοζυγίου στην ταχυδρομική τράπεζα, μου ζητήθηκε να πληρώσω 50 €
Το άνοιγμα δεν έλαβε χώρα και πρέπει να περιμένω να ανακτήσω το νόμιμο αγαθό μου
Δεν υπάρχουν πληροφορίες υπό τους γενικούς όρους
ευχαριστώ για την απάντηση
με εκτιμιση

από την Joellyne de Captain Banque – 11 Φεβρουαρίου 2021 Απάντηση

Χρειάζεστε μια συγκεκριμένη προθεσμία για την τράπεζα να σας αποζημιώσει με την έννοια ότι πρέπει να ακυρώσει το αίτημα για ένα άνοιγμα λογαριασμού και να αναδιαμορφώσει τον λογαριασμό με τον οποίο κάνατε την πρώτη σας πληρωμή.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque.

από τον εν λόγω – 11 Φεβρουαρίου 2021 Απάντηση

Γεια σας, γιατί το άνοιγμα ενός λογαριασμού είναι πραγματικά δύσκολο για εμάς τους μελλοντικούς ανήλικους μαθητές στο Mayotte. Έχει περάσει ένας μήνας που προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ ακόμα να κάνω ραντεβού όταν μας λένε ότι δεν θα μας πάρουμε αν δεν έχουμε ραντεβού

από την Joellyne de Captain Banque – 11 Φεβρουαρίου 2021 Απάντηση

Είμαστε καπετάνιος Banque, σε απευθείας σύνδεση σύγκριση. Δυστυχώς δεν έχουμε καμία απάντηση να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με αυτή τη δυσκολία στην απόκτηση του ραντεβού σας. Ωστόσο, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα άνοιγμα λογαριασμού από άλλες τράπεζες, επωφελής για τους μαθητές, όπως το Société Générale ή το BNP Paribas.
Για να κλείσετε ραντεβού με το Société Générale, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.
Για να κλείσετε ραντεβού με το BNP Paribas, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque.

από Beatrice – 10 Φεβρουαρίου 2021 Απάντηση

BJR μόλις άνοιξα λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα και μου ζητήθηκε 20 ευρώ σε μετρητά για το άνοιγμα και βλέπω ότι αυτό το ποσό δεν εμφανίζεται στη δήλωσή μου είναι φυσιολογικό. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. CDLT

από την Joellyne de Captain Banque – 10 Φεβρουαρίου 2021 Απάντηση

Εάν πραγματοποιήσατε την πρώτη πληρωμή στον λογαριασμό σας, θα πρέπει να εμφανίζεται στο υπόλοιπο από την περιοχή του πελάτη σας ή στην τραπεζική δήλωση του μήνα που ακολουθεί το άνοιγμα του λογαριασμού σας.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque.

Από τον Bernard Fahima – 30 Ιανουαρίου 2021 Απάντηση

Γεια σας, έχω μια απόδειξη, περιμένω την άδεια διαμονής, είμαι ο αλγερινός Marrier με Γάλλο, ήθελα να μάθω τι έχω το δικαίωμα να ανοίξω έναν ταχυδρομικό τραπεζικό λογαριασμό. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

από την Joellyne de Captain Banque – 30 Ιανουαρίου 2021 Απάντηση

Θα είναι δυνατόν να υποβάλετε αίτηση για ένα τραπεζικό λογαριασμό που θα ανοίξει στην Ταχυδρομική Τράπεζα, θα πρέπει απλώς να έχετε απόδειξη εισοδήματος, κατοικίας και ταυτότητας και να πάτε στον οργανισμό που σας πλησιάζει.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque.

από την Angela – 29 Ιανουαρίου 2021 Απάντηση

Είμαι 18 ετών, αλλά δεν έχω γαλλική εθνικότητα ή άδεια διαμονής, μόνο ένα ξένο διαβατήριο και ζω με τους γονείς μου, θα ήθελα να μάθω τι να κάνω για να ανοίξω έναν τραπεζικό λογαριασμό για τις πρώτες φορές.

από την Joellyne de Captain Banque – 30 Ιανουαρίου 2021 Απάντηση

Θα χρειαστείτε αναγκαστικά ένα έγγραφο ταυτότητας, απόδειξη διεύθυνσης (εδώ θα χρειαστείτε ένα πιστοποιητικό διαμονής καθώς και το έγγραφο ταυτότητας των γονέων σας) και το εισόδημα για να ζητήσετε ένα άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών στο Banque Postale. Σας προσκαλούμε να πλησιάσετε στην τράπεζα που σας πλησιάζουν για να κάνετε το αίτημα ανοίγματος του λογαριασμού σας.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque.

Από την Joellyne de Captain Banque – 27 Ιανουαρίου 2021 Απάντηση

Δεν θα υπάρξει συγκεκριμένη προϋπόθεση για το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Post Bank. Απλά πρέπει να μεταβείτε σε έναν οργανισμό με το έγγραφο ταυτότητάς σας, την απόδειξη του εισοδήματος και της απόδειξης διεύθυνσης.

Με εκτίμηση, η ομάδα του καπετάνιου Banque.

Άνοιγμα ταχυδρομικού τραπεζικού λογαριασμού – Πώς να το κάνετε ?

Ανοίξτε έναν ταχυδρομικό λογαριασμό banque

Η ταχυδρομική τράπεζα σάς επιτρέπει να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό γρήγορα online ή απευθείας στην υπηρεσία. Θα χρειαστείτε ορισμένα έγγραφα υποστήριξης για. Ανακαλύψτε τον οδηγό μας, βήμα προς βήμα, για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο La Banque Postale.

 • Οι διάφοροι τρόποι για να ανοίξετε έναν ταχυδρομικό τραπεζικό λογαριασμό
  • Ανοίξτε έναν ηλεκτρονικό ταχυδρομικό τραπεζικό λογαριασμό
  • Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό στον οργανισμό

  �� Οι διάφοροι τρόποι για να ανοίξετε έναν λογαριασμό La Banque Postale

  Με την ταχυδρομική τράπεζα, μπορείτε Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό με διάφορους τρόπους : Πηγαίνετε απευθείας στην υπηρεσία για να κάνετε το αίτημά σας από έναν σύμβουλο τράπεζας, να κάνετε το ηλεκτρονικό σας αίτημα στον ιστότοπο Banque Postale μόνο ή μπορείτε να ανοίξετε τον λογαριασμό σας μέσω της εφαρμογής για κινητά.

  Έχετε λοιπόν την επιλογή ! Ο τρόπος ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού στην ταχυδρομική τράπεζα μπορεί επομένως εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Για παράδειγμα, εάν είστε άνετοι με διαδικτυακές διαδικασίες ή αν μπορείτε/θέλετε να μετακομίσετε σε ένα υποκατάστημα τράπεζας.

  Επιπλέον, μερικοί άνθρωποι δεν έχουν τη διαθεσιμότητα για να κλείσουν ραντεβού σε έναν οργανισμό, επειδή τα προγράμματα εργασίας τους δεν συμπίπτουν με τις ώρες λειτουργίας του πλησιέστερου στο σπίτι τους. Άλλοι πελάτες ενδέχεται επίσης να μην είναι σε θέση να μετακινηθούν. Έτσι, το άνοιγμα ενός ηλεκτρονικού λογαριασμού στην ταχυδρομική τράπεζα ή η διέλευση από την αίτηση της τράπεζας μπορεί να είναι ευκολότερο.

  �� Ανακαλύψτε επίσης την αγκάθια ταχυδρομική μας γνώμη

  �� Πώς να ανοίξετε έναν ταχυδρομικό τραπεζικό λογαριασμό στο διαδίκτυο ?

  Εάν δεν θέλετε να μετακινηθείτε, είναι δυνατό να ανοίξετε έναν μεμονωμένο τραπεζικό λογαριασμό ή έναν κοινό λογαριασμό Σε σύνδεση. Δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο:

  1″ Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Banque Postale

  Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη μορφή έναρξης ενός τραπεζικού λογαριασμού στο La Banque Postale, απλά πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο της τράπεζας μέσω αυτού του συνδέσμου και προς Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί στο επάνω δεξιά με τον σχολιασμό “Ανοίγω έναν λογαριασμό”. Επιλέξτε την επιλογή “Ανοίξτε έναν ηλεκτρονικό τύπο λογαριασμού”.

  Ανοίξτε έναν λογαριασμό στην Ταχυδρομική Τράπεζα - Βήμα 1

  2″ Συμπληρώστε τη φόρμα με τα προσωπικά σας στοιχεία

  Τότε θα μεταφερθείτε αυτόματα στη σελίδα φόρμας ανοίγματος λογαριασμού. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι Συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα με τα προσωπικά σας στοιχεία. Θα είναι ζήτημα να εισάγετε το όνομά σας, το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησης κ.λπ.

  Εάν δεν θέλετε να συμπληρώσετε τη φόρμα στο βήμα 2, μπορείτε πολύ καλά να χρησιμοποιήσετε την ψηφιακή ταυτότητα που εφαρμόζεται από το Banque Postale. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει Συνδεθείτε σε πολλές πλατφόρμες (όπως η ασφάλιση υγείας ή η εθνική φορολογική υπηρεσία) ευχαριστώ ένα και το αυτό αναγνωριστικό. Πράγματι, η ταχυδρομική τράπεζα έχει Που σχετίζεται με το FranceConnect Για να ρυθμίσετε αυτήν τη συσκευή.

  Απλά έχετε ένα smartphone, έναν γαλλικό αριθμό τηλεφώνου, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το έγκυρο έγγραφο ταυτότητας σας. Έτσι, εάν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό με το LA Poste, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σύστημα για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό LA Banque Postale, αντί να συμπληρώσετε μια νέα φόρμα.

  Ανοίξτε έναν ταχυδρομικό τραπεζικό λογαριασμό - Βήμα 2

  3″ Επιλέξτε την τραπεζική σας κάρτα

  Τότε έρχεται το Επιλογή τραπεζικής κάρτας που θα συνοδεύσει το νέο σας τραπεζικό λογαριασμό la banque postale. Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, θα έχετε την επιλογή μεταξύ 3 τραπεζικών καρτών: Το Réalys, το Visa Classic και η πρώτη βίζα. Αυτή η επιλογή θα σας επιτρέψει να επιλέξετε την τραπεζική κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

  Βήμα 3

  4 Κάψετε μεταδίδει τα απαραίτητα έγγραφα υποστήριξης

  Μόλις επικυρωθούν τα πρώτα 3 βήματα, θα έχετε τη δυνατότητα Τοποθετήστε τα έγγραφα υποστήριξής σας Δηλαδή ένα έγκυρο έγγραφο ταυτότητας (εθνική ταυτότητα, άδεια διαβατηρίου ή διαμονή) και απόδειξη διεύθυνσης (ηλεκτρική ενέργεια, νερό ή προμηθευτής διαδικτύου).

  5″ Υπογράψτε τη σύμβαση και περιμένετε την επικύρωση της ταχυδρομικής τράπεζας

  Αφού κάνετε αυτά τα 4 βήματα, απλά πρέπει Υπογράψτε ηλεκτρονικά το συμβόλαιό σας και περιμένετε την επικύρωση του αιτήματος ανοίγματος του λογαριασμού σας από την ταχυδρομική τράπεζα. Μόλις επικυρωθεί το αίτημά σας, μπορείτε να κάνετε την πρώτη υποχρεωτική πληρωμή στο νέο σας λογαριασμό Banque Postale.

  Φτάνοντας σε τραπεζικό λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα, θα το παρατηρήσετε Σας προσφέρονται αρκετές προσφορές. Έχετε την επιλογή μεταξύ ενός Λογαριασμός Formula La Banque Postale ή επιλέξτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό με Online Bank My French Bank. Αυτό είναι το ηλεκτρονικός τομέας της ταχυδρομικής τράπεζας, γι ‘αυτό οι προσφορές σας συμβουλεύονται.

  �� Ανακαλύψτε επίσης τη γνώμη μας η γαλλική μου τράπεζα

  Έτσι, δεν υπάρχει Μόνο μία τραπεζική προσφορά για ενήλικες στην ταχυδρομική τράπεζα : Ο τύπος λογαριασμού. Για άτομα που έχουν τακτικά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ δυσκολιες, Είναι δυνατόν να εγγραφείτε στην απλοποιημένη προσφορά τύπου λογαριασμού: ωστόσο είναι απαραίτητο Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο είτε σε πρακτορείο είτε τηλεφωνικά για να μάθετε εάν δικαιούστε την προσφορά.

  Το ποσό της πρώτης πληρωμής δεν υποδεικνύεται από την ταχυδρομική τράπεζα. Το ποσό που θα καταβληθεί στον νέο τραπεζικό σας λογαριασμό θα σας καθοριστεί κατά το άνοιγμα. Αυτά δεν είναι έξοδα από τότε Τα χρήματα θα είναι στον τραπεζικό σας λογαριασμό : Έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπως θεωρείτε κατάλληλο. Μια πρώτη πληρωμή δεν είναι απαραίτητη εάν ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στην υπηρεσία La Banque Postale.

  �� Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό στον οργανισμό

  Ανοίξτε έναν λογαριασμό πρακτορείου

  Με μια παραδοσιακή τράπεζα, έχουμε την τάση να πηγαίνουμε απευθείας σε έναν οργανισμό για να ανοίξουμε έναν νέο τραπεζικό λογαριασμό. Αυτό σας επιτρέπει να καθοδηγείτε από έναν σύμβουλο, ο οποίος θα μας επιτρέψει να επιλέξουμε την τραπεζική προσφορά που είναι πιο κατάλληλη για τις προσωπικές μας ανάγκες.

  Η ταχυδρομική τράπεζα δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Για να ανοίξετε λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα, Μπορείτε να πάτε στο ταχυδρομείο κοντά σας. Πολύ συχνά, δεν είναι απαραίτητο να κλείσετε ραντεβού.

  παρ ‘όλα αυτά, Για να αποφύγετε πολύ χρόνο αναμονής ή/και να είστε βέβαιος να συναντήσετε έναν σύμβουλο, Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να καλέσετε το ταχυδρομείο της επιλογής σας. Αυτό μπορεί να αποφύγει κάποιες δυσκολίες, ειδικά για να κινηθούν για τίποτα.

  ��‍��‍�� που μπορεί να ανοίξει έναν τραπεζικό τραπεζικό λογαριασμό ?

  Για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα, είναι απαραίτητο Γίνετε φυσικό και σημαντικό άτομο. Πρέπει επίσης να είστε Φορολογικός κάτοικος στη Γαλλία. Τα άτομα με αμερικανική ιθαγένεια δεν μπορούν να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό στο La Banque Postale.

  Είναι επίσης απαραίτητο να Παρέχετε ορισμένα έγγραφα υποστήριξης ::

  • ΕΝΑ έγκυρο έγγραφο ταυτότητας (Ταυτότητα, διαβατήριο κ.λπ.)
  • ΕΝΑ απόδειξη της διεύθυνσης λιγότερο από 3 μήνες (για παράδειγμα, ηλεκτρικό ρεύμα, νερό ή διαδίκτυο, για παράδειγμα)
  • Το τελευταίο σου Έγγραφα υποστήριξης εσόδων

  Για Άτομα που δεν έχουν γαλλική εθνικότητα, Είναι δυνατόν να παρέχονται άλλα έγγραφα ταυτότητας, όπως διαβατήριο που εκδίδεται από επίσημη εξουσία της χώρας προέλευσης, μια κάρτα κατοίκου ή ακόμα και άδεια διαμονής. Μπορούν να γίνουν αποδεκτά άλλα έγγραφα: Σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία Banque Postale για να επιβεβαιώσετε μαζί τους.

  ��ill Ανοίξτε έναν ταχυδρομικό τραπεζικό λογαριασμό – Συχνές ερωτήσεις

  ➡️ Είναι δυνατόν να ανοίξετε έναν λογαριασμό La Banque Postale απευθείας στην εφαρμογή για κινητά ?

  Τώρα όταν πηγαίνετε στοΑίτηση κινητής τηλεφωνίας ταχυδρομικής τράπεζας, Δύο επιλογές σας παρουσιάζουν. Στην πρώτη περίπτωση, έχετε ήδη έναν τρέχοντα λογαριασμό στην ταχυδρομική τράπεζα και καταγράφετε εκεί χρησιμοποιώντας τα αναγνωριστικά σας και τον κωδικό πρόσβασής σας.

  Στη δεύτερη περίπτωση, δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο La Banque Postale και είναι επομένως μια ευκαιρία για εσάς να κάνετε το αίτημά σας να ανοίξετε ένα λογαριασμό 100% ψηφιακό, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας της ταχυδρομικής τράπεζας.

  ➡️ Είναι δυνατόν να ανοίξετε έναν λογαριασμό La Banque Postale Online ?

  Ναι, είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε έναν λογαριασμό Η ταχυδρομική τράπεζα στο διαδίκτυο. Για να το κάνετε αυτό, απλά μεταβείτε στον ταχυδρομικό τραπεζικό χώρο και Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί στο επάνω δεξιά Με τον σχολιασμό “Ανοίγω έναν τραπεζικό λογαριασμό”. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε τη φόρμα εγγραφής με τα προσωπικά σας στοιχεία. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να επιλέξετε την τραπεζική σας κάρτα.

  Τέλος, θα πρέπει Παρέχετε έγγραφα υποστήριξης και υπογράψτε το ηλεκτρονικό σας συμβόλαιο. Θα χρειαστεί να περιμένετε την επικύρωση του αιτήματός σας για ένα άνοιγμα λογαριασμού από την Ταχυδρομική Τράπεζα.

  Γράφτηκε από τον Noémie Verbaere – ενημερώθηκε στις 07/28/2023

  Αφήστε ένα σχόλιο Ακυρώστε την απάντηση

  Έως και 180 € προσφέρονται + € 1/μήνα για 6 μήνες στο Hello Prime ► Δείτε
  Η προσφορά
  Προσφέρονται έως και 120 € ► Δείτε
  Η προσφορά
  Προσφέρονται μέχρι € 230
  + € 100 σε κουπόνια
  ► Δείτε
  Η προσφορά
  ► Συγκρίνετε τις τράπεζες

  προσομοιωτής

  Τελευταία νέα

  • Υποχρεωτικός επαγγελματικός λογαριασμός για έναν αυτοαπασχολούμενο επιχειρηματία: Ναι ή όχι ? 23 Σεπτεμβρίου 2023
  • Αντίο Boursorama Banque, Bonjour Boursobank 21 Σεπτεμβρίου 2023
  • Τράπεζα με πληρωμή για κινητά: Ποια θα ευνοούν να πληρώσουν με ένα κινητό ? 20 Σεπτεμβρίου 2023
  • Η Bforbank θέλει να γίνει το νέο Revolut 19 Σεπτεμβρίου 2023
  • Έως 230 προσφέρονται για το άνοιγμα ενός λογαριασμού Fortuneo �� 18 Σεπτεμβρίου 2023
  • Crédit Agricole Bank Card: Bank προσφέρει 16 Σεπτεμβρίου 2023
  • Ποια είναι η καλύτερη τράπεζα για το φιλελεύθερο επάγγελμα ? 15 Σεπτεμβρίου 2023
  • Μπορούμε να πληρώσουμε αρκετές φορές με την κάρτα νικελίου σας ? 14 Σεπτεμβρίου 2023
  • Τι να σκεφτείτε την κάρτα Gold SG (ex société générale) ? 12 Σεπτεμβρίου 2023
  • 130 € που προσφέρεται στο Boursorama Banque: Περισσότερες από μερικές ώρες ⏰ 11 Σεπτεμβρίου 2023