Πορτοκαλί σταθερή τηλεφωνική γραμμή ανοίγματος με ή χωρίς το Διαδίκτυο: Τι κόστος και ποια περίοδο?, Τα πάντα για το πορτοκαλί σταθερό: άνοιγμα γραμμής, επιλογές και υπηρεσίες

Η πορτοκαλί σταθερή μπουτίκ

Contents

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τη σταθερή γραμμή RTC εκτός από την προσφορά σας στο Διαδίκτυο (και το τηλέφωνο VoIP).

Πορτοκαλί σταθερή τηλεφωνική γραμμή ανοίγματος με ή χωρίς το Διαδίκτυο: Τι κόστος και ποια περίοδο ?

Δύο επιλογές, αν θέλετε να απολαύσετε και το Διαδίκτυο:

 1. Livebox προσφορά + RTC σταθερή συνδρομή
 2. Η προσφορά LiveBox με απεριόριστες κλήσεις

Πορτοκαλί σταθερό

☎* Χρειάζεστε μια σταθερή γραμμή ?

Δύο επιλογές, αν θέλετε να απολαύσετε και το Διαδίκτυο:

 1. Livebox προσφορά + RTC σταθερή συνδρομή
 2. Η προσφορά LiveBox με απεριόριστες κλήσεις

Opening Orange Fixed Line

Μπορείτε να ανοίξετε μια σταθερή γραμμή τηλεφωνίας (RTC) σε μια διαμονή επικοινωνώντας με το Orange. Αυτό σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε μια σταθερή τηλεφωνική συνδρομή μόνο, ή εκτός από μια προσφορά internet livebox. Πόσο κοστίζει ? Τι είναι τα holdups ? Πώς να επωφεληθείτε από τη σταθερή τηλεφωνία με ή χωρίς Διαδίκτυο ? Σας λέμε όλα παρακάτω.

 • Το ουσιώδες :
 • Το Orange προσφέρει συνδρομές από Σταθερή τηλεφωνία χωρίς Διαδίκτυο ή εκτός από μια προσφορά livebox (με πρόσθετη συνδρομή).
 • Για να ζητήσετε το άνοιγμα μιας σταθερής γραμμής σε ένα νέο σπίτι με εξαίρεση την υποδιαίρεση, συνθέστε το 09 69 39 00 20.
 • Το άνοιγμα ενός κόστους γραμμής 119 € TTC + 55 € αμοιβών.

☎️ Πώς να ζητήσετε το άνοιγμα της τηλεφωνικής γραμμής Orange RTC ή χωρίς το Διαδίκτυο ?

Το τέλος της RTC, αλλά όχι για πορτοκαλί σταθερές γραμμές χωρίς Διαδίκτυο

Δημιουργήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα, το Τηλεφωνικό δίκτυο (RTC) σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την πορτοκαλί σταθερή τηλεφωνία χάρη στο δίκτυο χαλκού, Συνδέοντας απευθείας τη συσκευή σας με την υποδοχή τηλεφώνου τοίχου της διαμονής σας, που ονομάζεται επίσης “T λήψη”.

Αυτό το δίκτυο είναι όλο και πιο δύσκολο να διατηρηθεί και όλο και λιγότερο χρησιμοποιείται. Με τη συμφωνία της ρυθμιστικής αρχής για ηλεκτρονικές επικοινωνίες και θέσεις (ARCEP), η Orange αποφάσισε ως εκ τούτου πριν από αρκετά χρόνια να εγκαταλείψει το δίκτυο χαλκού (RCT, ADSL, VDSL κ.λπ.) και σταδιακά μετατρέψτε όλες τις επικοινωνίες RTC στο δίκτυο IP (που λειτουργεί μέσω κιβωτίων στο διαδίκτυο), πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό.

Από το 2020, η Orange έχει βιώσει το τέλος του RTC (Copper Network) σε 7 γαλλικούς δήμους και από το 2023 έως το 2030, ο χειριστής θα κλείσει σταδιακά το δίκτυο χαλκού σε όλη τη Γαλλία. Παράλληλα, χειριστές Σταδιακά σταματήστε το μάρκετινγκ Η τηλεφωνία προσφέρει στο δίκτυο χαλκού, ο στόχος δεν τους προσφέρει πλέον καθόλου από το 2026. Εν τω μεταξύ, εάν είστε ένας από τους ανθρώπους που ζουν σε μια πόλη όπου το δίκτυο RTC έχει κλείσει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε πλέον να επωφεληθείτε από μια σταθερή τηλεφωνική συνδρομή.

Πορτοκαλί αγορές, στην πραγματικότητα, πάντα Προσφορές σταθερής τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο. Αυτές οι προσφορές απλά σας κάνουν να περάσετε με τεχνολογία IP Χάρη σε ένα κουτί για εγκατάσταση μεταξύ της υποδοχής τηλεφώνου και του τηλεφώνου σας. Αυτός ο εξοπλισμός είναι διαθέσιμος σε εσάς χωρίς επιπλέον κόστος.

Διορθωμένο πορτοκαλί χωρίς προσφορές στο Διαδίκτυο Ανακαλύψτε όλα Προσφορές σταθερής τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο που διατίθεται στην Orange στο τέλος αυτού του άρθρου.

Η διαδικασία για το άνοιγμα μιας τηλεφωνικής γραμμής σε ένα νέο πορτοκαλί καταλύματα

Άνοιγμα γραμμής πορτοκαλιού

Σύντομα θα μετακινηθείτε σε ένα νέο κατάλυμα και θέλετε να απολαύσετε μια σταθερή συνδρομή πορτοκαλί τηλεφωνίας ? Δεν είναι απαραιτήτως απαραίτητο να δημιουργηθεί μια σύνδεση τηλεπικοινωνιών της Γαλλίας. Όλα εξαρτώνται από την κατάστασή σας:

 1. Το μελλοντικό σας κατάλυμα κατοικεί πρόσφατα : Η τηλεφωνική γραμμή των καταλυμάτων σας είναι ήδη ενεργή. Δεν έχετε τίποτα να κάνετε για να το ανοίξετε και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε από την κίνηση σας απλά εγγραφείτε σε μια προσφορά σταθερής τηλεφωνίας.
 2. Το μελλοντικό σας κατάλυμα έχει καταργηθεί για μήνες : Η τηλεφωνική γραμμή των καταλυμάτων σας μπορεί να έχει απενεργοποιηθεί. Για να το μάθετε και να το ενεργοποιήσετε εάν είναι απαραίτητο, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον χειριστή πορτοκαλιού στο 3900.
 3. Μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι εξαιρουμένων της υποδιαίρεσης : Το κατάλυμα σας δεν είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο. Για να ζητήσετε το άνοιγμα της γραμμής σας, πρέπει να επικοινωνήσετε με την μεμονωμένη υπηρεσία Oranger House από:
  • Τηλέφωνο κάνοντας το 09 69 39 00 20 ;
  • Email μέσω της διεύθυνσης [Προστατευμένο email] .
 4. Μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι σε μια υποδιαίρεση : Η σύνδεση και το άνοιγμα της τηλεφωνικής σας γραμμής διαχειρίζονται την υποδιαίρεση σας.

Αν έπρεπε να συνοψίσουμε, υπάρχει μόνο τελικά αν μετακομίσετε Ένα νέο σπίτι εξαιρουμένων της υποδιαίρεσης ότι πρέπει να ζητήσετε από την Orange να ανοίξει την τηλεφωνική σας γραμμή.

Την προθεσμία και το κόστος για την έναρξη μιας πορτοκαλί τηλεφωνικής γραμμής χωρίς Διαδίκτυο

Μόλις ολοκληρωθεί η εργασία προσαγωγής, ο τεχνικός πορτοκαλιού με τον οποίο κάνατε ραντεβού μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνδέει τη γραμμή τηλεφωνικής σας. Η σταθερή γραμμή τηλεφωνίας σας τίθεται σε λειτουργία 8 ημέρες.

Το Orange προσφέρει “ταξίδια για σύνδεση με το τηλεφωνικό δίκτυο” στο 119 € TTC (ή € 99,17 Excl.

Μπορείτε στη συνέχεια να εγγραφείτε Μια σταθερή συνδρομή τηλεφώνου πορτοκαλιού χωρίς Διαδίκτυο Για να επωφεληθείτε πλήρως από τη γραμμή σας. Σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από ένα πακέτο επικοινωνίας και να λάβετε τα απαραίτητα κουτιά για να λειτουργήσετε το σταθερό σας τηλέφωνο από την υποδοχή τηλεφώνου σας. Αυτές οι προσφορές είναι προσβάσιμες από ��26,99 €/μήνα + 55 € των τελών ανάθεσης. Συγκρίνουμε για εσάς τις προσφορές που προσφέρονται από την Orange στο τέλος αυτού του άρθρου.

Ένα τηλέφωνο χωρίς συνδρομή, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι Δεν είναι δυνατόν να συνδέσετε το σταθερό σας τηλέφωνο Στην υποδοχή τηλεφώνου του και επομένως επωφεληθείτε από τη σταθερή τηλεφωνία, αυτό χωρίς να εγγραφείτε συνδρομή.

Πώς να ανοίξετε μια δεύτερη τηλεφωνική γραμμή πορτοκαλιού για τη δεύτερη κατοικία στο σπίτι ?

Η διαδικασία για να επωφεληθείτε από μια δεύτερη σταθερή γραμμή πορτοκαλιού σε ένα δεύτερο κατάλυμα

Έχετε ένα δεύτερο σπίτι ? Μπορείτε απολύτως Ανοίξτε μια επιπλέον τηλεφωνική γραμμή πορτοκαλιού Για να επωφεληθείτε από μια σταθερή γραμμή τηλεφωνίας. Για να γίνει αυτό, τα βήματα είναι τα ίδια με αυτά για την κύρια κατοικία σας.

Εάν το δεύτερο σπίτι σας είναι ένα νέο σπίτι εξαιρουμένων της υποδιαίρεσης, πρέπει να καλέσετε το 09 69 39 00 20 ή γράψτε στη διεύθυνση [Προστατευμένο email] Προκειμένου να ζητήσετε από την Orange να ανοίξει μια τηλεφωνική γραμμή στη δεύτερη διαμονή σας.

Μόλις ενεργοποιηθεί η γραμμή, μπορείτε να εγγραφείτε σε μια συμβατική προσφορά σταθερής τηλεφωνίας, με ή χωρίς το Διαδίκτυο, αλλά και να εγγραφείτε Προσφορά δευτερεύουσας διαμονής στο Orange. Για να το κάνετε αυτό, επικοινωνήστε με το Orange στο 3900.

Ποια είναι η τιμή ενός δεύτερου ανοίγματος τηλεφωνικής γραμμής πορτοκαλιού ?

Πορτοκαλί προσφορές 3 δευτερόλεπτα προσφορές στο σπίτι. Αυτές οι προσφορές μπορεί να είναι Ανασταλεί και επανενεργοποιημένο Όταν θέλετε να προσαρμόσετε τις συνήθειες σας στο δεύτερο σπίτι σας. Βρείτε τα λεπτομερώς στον παρακάτω πίνακα.

Προσφορές σταθερής τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο για το δεύτερο σπίτι με πορτοκαλί

Προσφορά Περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες Τιμές
Χωρίς επικοινωνία Κατανάλωση κατανάλωσης χωρίς επικοινωνίες που περιλαμβάνονται 19,96 €/μήνα
+ κόστος επικοινωνίας
2 ώρες κλήσεων 2H κλήσεις + αναφορά αχρησιμοποίητων λεπτών + 3 χρήσιμες υπηρεσίες + δωρεάν μυστική στάση κατόπιν αιτήματος 26,99 €/μήνα
Απεριόριστες κλήσεις Απεριόριστες κλήσεις + 3 Χρήσιμες υπηρεσίες + Δωρεάν μυστική στάση κατόπιν αιτήματος € 41,99/μήνα

Αυτός ο πίνακας ενημερώθηκε στις 24 Απριλίου 2023. Όλες οι προσφορές είναι χωρίς δέσμευση.

3 Χρήσιμες Υπηρεσίες που οι Υπηρεσίες περιλαμβάνονται σε αυτές τις προσφορές είναι: η παρουσίαση του αριθμού, η μεταφορά κλήσεων και το σήμα κλήσης.

�� Πώς να ζητήσετε το άνοιγμα μιας πορτοκαλί τηλεφωνικής γραμμής με μια προσφορά livebox ?

Θέλετε να ανοίξετε τη γραμμή σταθερής τηλεφωνίας για το μελλοντικό σας κατάλυμα για να εγγραφείτε σε μια προσφορά πορτοκαλιού livebox ? Για να το κάνετε αυτό, τα ακολουθείτε τα ίδια βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε Αυτό για το άνοιγμα μιας σταθερής γραμμής τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο:

 • Αν Το κατάλυμα σας κατοικεί πρόσφατα, Απλά πρέπει να πάρετε μια προσφορά πορτοκαλιού livebox. Η τηλεφωνική γραμμή είναι ήδη ανοιχτή και ενεργοποιημένη.
 • Αν Το κατάλυμα σας δεν έχει κατοικηθεί για αρκετούς μήνες, Πρέπει να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών Orange για να μάθετε εάν η γραμμή έχει απενεργοποιηθεί ή όχι και τα βήματα που θα ακολουθήσουν σύμφωνα με κάθε κατάσταση.
 • Αν Το κατάλυμα σας είναι ένα μεμονωμένο νέο σπίτι σε μια υποδιαίρεση, Πρέπει να πλησιάσετε το άτομο που είναι υπεύθυνος για την υποδιαίρεση. Είναι αυτή που διαχειρίζεται επίσης το άνοιγμα των τηλεφωνικών γραμμών.
 • Αν Το κατάλυμα σας είναι ένα μεμονωμένο νέο σπίτι εξαιρουμένων της υποδιαίρεσης, Πρέπει να υποβάλετε αίτηση για σύνδεση από το Orange με τη σύνθεση του 09 69 39 00 20 ή γράφοντας στο ” [Προστατευμένο email]“”.

Στην τελευταία περίπτωση, εάν το κατάλυμα σας είναι επιλέξιμο για ίνες, ο χειριστής θα το συνδέσει με το οπτικό καλώδιο πιο κοντά σε εσάς. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, ο χειριστής θα σας συνδέσει με το δίκτυο ADSL. Οι τιμές είναι 119 € TTC Για την κατασκευή γραμμών και 55 € των τελών ανάθεσης Για τη σταθερή συνδρομή εκτός από το livebox.

Πορτοκάλι

Επωφεληθείτε από την καλύτερη ταχύτητα στο Διαδίκτυο με πορτοκαλί

Ίνες από 24.99 μόνο €/μήνα (περιορισμένη προσφορά):

Πορτοκάλι

Επωφεληθείτε από την καλύτερη ταχύτητα στο Διαδίκτυο με πορτοκαλί

Ίνες από 24.99 μόνο €/μήνα (περιορισμένη προσφορά):

Μόλις συνδεθεί το κατάλυμα σας, μπορείτε Εγγραφείτε σε μια προσφορά livebox. Αναλύουμε λεπτομερώς τις προσφορές που προσφέρονται στην επόμενη ενότητα.

�� Πορτοκαλί Σταθερή τηλεφωνία με ή χωρίς Διαδίκτυο

Πορτοκαλί σταθερές συνδρομές τηλεφώνου χωρίς Διαδίκτυο

Ανακαλύψτε το Πορτοκαλί σταθερές προσφορές τηλεφωνίας χωρίς Διαδίκτυο Διατίθεται μετά το άνοιγμα μιας τηλεφωνικής γραμμής στον παρακάτω πίνακα.

Οι επικοινωνίες που περιλαμβάνονται σε αυτές τις προσφορές περιλαμβάνουν κλήσεις για σταθερό Μητροπολιτική Γαλλία και μερικά Υπερπόντιο και περισσότερα από 100 διεθνείς προορισμοί, καθώς και προς τα κινητά της ηπειρωτικής Γαλλίας και της περιοχής στο εξωτερικό.

Πορτοκαλί σταθερές συνδρομές τηλεφώνου χωρίς Διαδίκτυο

Προσφορές Περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες Τιμές
Κύρια συνδρομή Προσφορά χωρίς πακέτο κλήσεων με τιμολόγηση σύμφωνα με την κατανάλωσή σας 19,96 €/μήνας
+ κόστος επικοινωνίας
Το βέλτιστο 2h μου 2 ώρες κλήσεων + 3 χρήσιμες υπηρεσίες + STOP SECRET (κατόπιν αιτήματος) 26,99 €/μήνας
Το βέλτιστο μου 4h 4H κλήσεις + 3 χρήσιμες υπηρεσίες + μυστική στάση (κατόπιν αιτήματος) 31,99 €/μήνας
Το βέλτιστο απεριόριστο μου Απεριόριστες κλήσεις + 3 Χρήσιμες υπηρεσίες + μυστική στάση (κατόπιν αιτήματος) 41,99 €/μήνας

Αυτός ο πίνακας ενημερώθηκε στις 24 Απριλίου 2023. Οι προσφορές είναι χωρίς υποχρέωση.

Οι βέλτιστες υπηρεσίες και οι προσφορές Orange Internet προσφέρουν επίσης ένα Βέλτιστη προσφορά υπηρεσίας και ένα Βέλτιστη προσφορά Διαδικτύου με διαφορετικά πακέτα επικοινωνιών. Ωστόσο, αυτές οι προσφορές βασίζονται στην τεχνολογία RTC και είναι διαθέσιμα μόνο για ήδη υπάρχουσες τηλεφωνικές γραμμές ως μέρος μιας αλλαγής προσφοράς. Αυτοί είναι καταδικασμένη να εξαφανιστεί μέχρι το 2026.

Διορθωμένη συνδρομή + προσφορά πορτοκαλιού livebox

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τη σταθερή γραμμή RTC εκτός από την προσφορά σας στο Διαδίκτυο (και το τηλέφωνο VoIP).

 • Διαδίκτυο έως 50 Mbit/s
 • Orange TV 140 κανάλια
 • Απεριόριστες κλήσεις προς τη Μητροπολιτική και τη Διεύθυνση DOM FANCE
 • + 110 διεθνείς προορισμοί
 • Internet έως 50 mbit/s + 1 wifi 6 repeater
 • Orange TV 140 κανάλια + 2ος αποκωδικοποιητής ή κλειδί τηλεόρασης
 • Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερές και κινητές
 • + 110 διεθνείς προορισμοί
 • Internet έως 50 Mbit/S + 3 WiFi 6 Repeaters
 • Orange TV 140 κανάλια + 2ος αποκωδικοποιητής ή κλειδί τηλεόρασης
 • Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερές και κινητές
 • + 110 διεθνείς προορισμοί

Τιμές TTC, εξαιρουμένων των προσφορών, που ισχύουν για έναν νέο πελάτη, ενοικίαση του LiveBox περιλαμβάνονται.

Πορτοκάλι

Επωφεληθείτε από την καλύτερη ταχύτητα στο Διαδίκτυο με πορτοκαλί

Ίνες από 24.99 μόνο €/μήνα (περιορισμένη προσφορά):

Πορτοκάλι

Επωφεληθείτε από την καλύτερη ταχύτητα στο Διαδίκτυο με πορτοκαλί

Ίνες από 24.99 μόνο €/μήνα (περιορισμένη προσφορά):

Ενημερώθηκε στις 09/19/2023

Πορτοκαλί λογότυπο

Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση από έναν σύμβουλο πορτοκαλιού:

Υπηρεσία που προορίζεται για νέες συνδρομές. Ήδη πελάτης ? Επικοινωνήστε με το 3900.

Κάνοντας κλικ στο “Επικύρωση”, συμφωνείτε να ανακληθείτε από έναν σύμβουλο Orange. Ο αριθμός σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό το αίτημα ανάκλησης και δεν θα σταλεί σε τρίτους.

Πορτοκαλί λογότυπο

Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση από έναν σύμβουλο πορτοκαλιού:

Υπηρεσία που προορίζεται για νέες συνδρομές. Ήδη πελάτης ? Επικοινωνήστε με το 3900.

Ένας σύμβουλος πορτοκαλιού θα σας υπενθυμίσει μέσα σε 48 ώρες

Κάνοντας κλικ στο “Επικύρωση”, συμφωνείτε να ανακληθείτε από έναν σύμβουλο Orange. Ο αριθμός σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό το αίτημα ανάκλησης και δεν θα σταλεί σε τρίτους.

Orange Box Promo

Fiber LiveBox από 24.99 €/μήνα

Promo Box Sosh

Κουτί ινών SOSH από 20.99 €/μήνα

Orange Package Promo

Πακέτο πορτοκαλιού 5G από 16.99 €/μήνα

Το άνοιγμα γραμμής, η δοκιμή επιλεξιμότητας, η αλλαγή του Διαδικτύου και του φορέα κινητής τηλεφωνίας

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ

Η πορτοκαλί σταθερή μπουτίκ

Επιλέγωπιο κατάλληλη προσφορά Για τη σταθερή σας πορτοκαλί γραμμή.

Προσθέστε μια υπηρεσία

Εξατομικεύστε την προσφορά σας ανάλογα με τις ανάγκες σας: Σταματώ το μυστικό ενάντια στο τηλέφωνο Canvassing, Παρουσίαση ονόματος Για να μάθετε ποιος σας καλεί, Μεταφορά κλήσεων Για τα ταξίδια σας.

Τερματικά και αξεσουάρ για τη σταθερή σας γραμμή

Σταθερά τηλέφωνα

Ασύρματα, ενσύρματα τηλέφωνα, με ή χωρίς απάντηση.

Δείτε όλα τα τηλέφωνα

Σταθερά αξεσουάρ

Επεκτάσεις, προσαρμογείς, ενισχυτές. Όλα τα αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για το σταθερό σας τηλέφωνο.

Δείτε όλα τα αξεσουάρ

Γιατί να επιλέξετε τη σταθερή γραμμή πορτοκαλιού ?

Ποιότητα δικτύου

Το τηλεφωνικό δίκτυο της Orange εγγυάται την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την άνεση σε οποιαδήποτε κατάσταση.
Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να καλέσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ανεξάρτητα από τον προορισμό.
Για να ελέγξετε τον προϋπολογισμό σας και να χρησιμοποιήσετε τη σταθερή σας γραμμή όσο το δυνατόν καλύτερα, προσφέρουμε πακέτα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Ποιοτικά προϊόντα

Όλα τα ασύρματα τηλέφωνα μας (DECT Standard) και Wired δοκιμάζονται και επικυρώνεται από τις τεχνικές μας ομάδες για να λειτουργούν με την πορτοκαλί σταθερή γραμμή σας και είναι συμβατά με τις τηλεφωνικές μας προσφορές με θήκη.

Απλή διαχείριση της γραμμής σας

Για να διαχειριστείτε τη γραμμή σας, η αυτοματοποιημένη και δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών έχει τη διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Χρειάζεστε βοήθεια ? Οι σύμβουλοι μας είναι διαθέσιμοι μέσω τηλεφώνου ή σε καταστήματα.

Δημιουργήστε έναν πορτοκαλί λογαριασμό

Για να διαχειριστείτε καλύτερα τη συνδρομή σας και τις υπηρεσίες της σταθερής γραμμής σας, δημιουργήστε έναν πορτοκαλί λογαριασμό.

Συνεχίζουμε επίσης να σας εξυπηρετούμε σε όλα τα καταστήματα μας που σέβονται αυστηρά τους κανόνες υγείας που εγγυώνται την υγεία σας. Μάθε περισσότερα.

Δικαίωμα αποσύνδεσης: Μπορείτε να αποσύρετε από το συνδρομητικό συμβόλαιο ή/και την αγορά σας χωρίς να δώσετε λόγο εντός 21 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας σας.
Για να ασκήσετε το δικαίωμά σας απόσυρσης, σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τη σελίδα εμπορικής βοήθειας. Σε περίπτωση παραγγελίας προσφοράς υπηρεσίας, θα σας χρεώσουμε ανάλογα με την ημερομηνία παραλαβής της απόσυρσης σας καθώς και τυχόν επικοινωνίες που έγιναν και δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία σας.

Γιατί να αγοράσετε online

 • Αποκλειστικές προσφορές
 • 100% ασφαλής πληρωμή
 • 3 Μέθοδοι παράδοσης
 • Απόσυρση εντός 2 ωρών από ένα κινητό στο κατάστημα
 • Δίπλα σας 24 ώρες την ημέρα
 • Δικαίωμα απόσυρσης 21 ημέρες