SFR σταθερές τιμές τηλεφώνου, σταθερή τηλεφωνία: ποια σταθερή συνδρομή τηλεφώνου μόνο ή με πλαίσιο για να επιλέξετε?

Σταθερή τηλεφωνία: Η σταθερή συνδρομή τηλεφώνου μόνο ή με το Διαδίκτυο

Contents

Παράδειγμα παρακάτω, ένας 10ψήφιος αριθμός που ξεκινά με 082.

Όλα σχετικά με τις τιμές τηλεφώνου από μια σταθερή γραμμή SFR

Το σύνολο των τιμών τηλεφώνου SFR μπορούν να συμβουλεύονται στο φυλλάδιο τιμών SFR, από τη σελίδα 38 (σελίδα 20 του εγγράφου PDF που μπορεί να κατεβάσει παρακάτω).

 • Όλες οι τιμές ισχύουν από σταθερή θέση που βρίσκεται στην ηπειρωτική Γαλλία.
 • Όλες οι κλήσεις αφαιρούνται στο δεύτερο από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Για να ξέρεις
Για να ξέρεις
 • Οι περιορισμοί κλήσεων σε αριθμούς κινητής τηλεφωνίας ή/και σε διεθνείς προορισμούς δεν είναι δυνατοί με το τηλέφωνό σας συνδεδεμένο σε ένα πλαίσιο.
 • Για να καλέσετε απεριόριστα σε κινητά τηλέφωνα, μεταβείτε στην περιοχή πελατών SFR, τμήματα ΜουΠροσφορά και τον εξοπλισμό μου> Προσθήκη επιλογών> κλήσεις Για να εγγραφείτε σε μια επιλογή. Και για να καλέσετε άλλους απεριόριστους προορισμούς, μπορείτε επίσης να αλλάξετε την προσφορά σας !

Συμβουλεύομαι την τιμολόγηση των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (SVA)

Από τις 01/10/2015, η τιμολόγηση έχει αλλάξει για υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας (SVA) που ονομάζεται επίσης ειδικούς αριθμούς.

Αυτοί είναι οι αριθμοί που επιτρέπουν την πρόσβαση, για παράδειγμα, των παιχνιδιών, των προβλέψεων καιρού, να ψηφίσουν σε τηλεοπτική εκπομπή, υπηρεσίες πωλήσεων εξ αποστάσεως ή ακόμα και σε δημόσιες υπηρεσίες.

Η εφαρμοσμένη τιμολόγηση είναι απλούστερη με διάκριση στην τιμή της κλήσης και την τιμή της υπηρεσίας και περισσότερη διαφάνεια:

 • Η τιμή επικοινωνίας καθορίζεται από τον τηλεφωνικό σας χειριστή.
 • Η τιμή της υπηρεσίας καθορίζεται από τον εκδότη υπηρεσίας.
 • Οι κανόνες για την τιμολόγηση μιας κλήσης σε έναν αριθμό SVA θα είναι πανομοιότυποι από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

Εάν έχετε συνδρομή κινητού ή απεριόριστου πακέτου, Μόνο η τιμή της Υπηρεσίας θα σας χρεωθεί.

Εάν έχετε συνδρομή κινητού ή περιορισμένου πακέτου, Η τιμή της Υπηρεσίας θα χρεωθεί σε εσάς και η τιμή της κλήσης θα αφαιρεθεί από το πακέτο σας.

Αυτή η νέα τιμολόγηση συνοδεύεται από μια απλή και σαφή σήμανση, η οποία μας επιτρέπει να γνωρίζουμε πόσο θα κοστίσει μια κλήση σε έναν αριθμό SVA.

100% δωρεάν αριθμοί

Όλοι οι 4 αριθμοί που ξεκινούν με 30 ή 31 και 10 αριθμούς που ξεκινούν με 0800, 0801, 0802, 0803, 0804 και 0805 είναι δωρεάν.

Παράδειγμα παρακάτω, ένας 10ψήφιος αριθμός που ξεκινά με 0801.

Αριθμοί_GRATUITS

Οι αριθμοί των οποίων η υπηρεσία είναι δωρεάν και η επικοινωνία είναι με κόστος τοπικής κλήσης

Όλοι οι 10 αριθμοί που ξεκινούν με 0806, 0807, 0808 και 0809 χρεώνονται στην τιμή μιας τοπικής κλήσης.

Παράδειγμα παρακάτω, ένας 10ψήφιος αριθμός που ξεκινά με 0801.

Αριθμός_Service_Gratuit_Communication_payante

Οι αριθμοί των οποίων η υπηρεσία καταβάλλεται και η επικοινωνία είναι με κόστος τοπικής κλήσης

Όλοι οι 10 αριθμοί που ξεκινούν με τους αριθμούς των 081, 082 και 089 και 4 -παρασυρόμενων που ξεκινούν με 32, 33, 34, 35, 36, 38 και 39.

Παράδειγμα παρακάτω, ένας 10ψήφιος αριθμός που ξεκινά με 082.

Σταθερή τηλεφωνία: Η σταθερή συνδρομή τηλεφώνου μόνο ή με το Διαδίκτυο

το τηλέφωνο του σπιτιού

Αυτό το αρχείο καταγράφει μια πλήρη απογραφή σταθερής τηλεφωνίας στη Γαλλία. Της προγραμματισμένης εγκατάλειψης του δικτύου μετατράπηκε στην έλευση της VoIP Telephony, η Selectra αναθεωρεί τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα και τις ειδήσεις του και παρουσιάζει το κύριο Σταθερές συνδρομές τηλεφώνου Διατίθεται στην αγορά.

 • Το ουσιώδες
 • Ο Ιστορικό τηλεφωνικό δίκτυο RTC αντικαθίσταται σταδιακά από το Σύστημα VoIP.
 • Οι χειριστές προσαρμόζονται και προσφέρουν Διαφορετικές προσφορές κουτιού συμπεριλαμβανομένου, τουλάχιστον, α Υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας και ένα Υπηρεσία Διαδικτύου.
 • Έχετε την επιλογή μεταξύ προσφορών που σας επιτρέπουν Εγγραφείτε σταθερά ή κινητά τηλέφωνα, στη Γαλλία αλλά και σε διεθνές επίπεδο.
 • Εάν θέλετε να μάθετε Οι καλύτερες προσφορές σταθερής τηλεφωνίας προσφέρεται στην αγορά, επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν.

Ποιες είναι οι συνδρομές σταθερής τηλεφωνίας που προσφέρονται από τους φορείς εκμετάλλευσης ?

Το τέλος των συνδρομών σταθερό τηλέφωνο RTC

Η υποχρέωση που επιβάλλεται στο Orange για να μοιραστεί το δίκτυό της στον ανταγωνισμό έχει επιτρέψει στους νέους φορείς εκμετάλλευσης να εμφανιστούν και με τη σειρά τους να προσφέρουν συνδρομές σταθερής τηλεφωνίας.

Παρ ‘όλα αυτά, από τον Νοέμβριο του 2018, δεν είναι πλέον δυνατή η λήψη συνδρομής στο RTC. Επιπλέον, η Orange θα ολοκληρώσει τις υπηρεσίες RTC από τα τέλη του 2023.

Πλαίσιο διπλής αναπαραγωγής: Σταθερή συνδρομή τηλεφώνου + Διαδίκτυο

Όλοι οι χειριστές του Διαδικτύου προσφέρουν επί του παρόντος σταθερές τηλεφωνικές υπηρεσίες από το Ενωμένος Στο κουτί τους προσφέρει. Λεπτομέρειες σχετικά με τις προσφορές διπλής αναπαραγωγής των χειριστών είναι διαθέσιμες στον παρακάτω πίνακα (στην έκδοση ινών).

Άτομα με μειωμένο προϋπολογισμό και επιθυμούν να επωφεληθούν από ένα Απεριόριστη σταθερή τηλεφωνία (προς το σταθερό στη Γαλλία) και ένα Πρόσβαση στο Διαδίκτυο με πολύ υψηλή ταχύτητα μπορεί να στραφεί στην προσφορά κόκκινων ινών που εγγυάται όλες αυτές τις υπηρεσίες από 18,99 €/μήνα, είτε η χαμηλότερη τιμή σε αυτό το τμήμα της αγοράς.

Συνδρομές Triple Play Box

Οι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν επίσης πληρέστερες προσφορές, συμπεριλαμβανομένης της τηλεοπτικής υπηρεσίας εκτός από το Διαδίκτυο και τη σταθερή τηλεφωνία.

Όπως μπορούμε να δούμε για τις προσφορές διπλών και τριπλών παιχνιδιών, υπάρχουν τρεις κύριες κατηγορίες προσφορών:

 • Συνδρομές που περιλαμβάνουν απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά στη Γαλλία και στο εξωτερικό, συχνά σε εκατό προορισμούς.
 • Συνδρομές προσθέτοντας απεριόριστες κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία.
 • Οι συνδρομές που προσφέρουν όλες αυτές τις υπηρεσίες, αλλά και απεριόριστες κλήσεις προς τα κινητά κινητά χώρας στο εξωτερικό (π.χ. ευρωπαϊκές χώρες).

Εάν επιθυμείτε να μάθετε για τις διάφορες υπάρχουσες υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στα στοιχεία μας αφιερωμένα στη σταθερή τηλεφωνία του Orange, SFR, Free και Bouygues.

Πώς να εγκαταστήσετε μια τηλεφωνική γραμμή ?

Υπάρχει ήδη η τηλεφωνική γραμμή

Οι διαδικασίες ανοίγματος και το κόστος μιας τηλεφωνικής γραμμής, με ή χωρίς το Διαδίκτυο, εξαρτώνται ουσιαστικά από τον χρόνο αδράνειας της παλιάς γραμμής.

Εάν η γραμμή ήταν ανενεργή για λιγότερο από 6 μήνες, Απλά ανακτήστε τον σταθερό αριθμό τηλεφώνου του νέου σας οικοτόπου και βγάλτε ένα πακέτο στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης μιας σταθερής τηλεφωνικής υπηρεσίας στον χειριστή της επιλογής του. Συνεπώς, η γραμμή επανενεργοποιείται. Ο αριθμός τηλεφώνου του προηγούμενου επιβάτη μπορεί να ανακτηθεί από τον κατάλογο White Pages. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, ο νέος κάτοχος θα πρέπει να συνδέσει ένα τηλέφωνο στην έξοδο τοίχου. Εάν αποκτήσει τόνο, θα πρέπει να συνθέσει μόνο έναν γεωγραφικό αριθμό (αρχάριος με 01, 02, 03, 04, 05). Έτσι θα έρθει σε επαφή με το Υπηρεσία express σύνδεσης, ένας φωνητικός διακομιστής που θα κοινοποιήσει τον αριθμό γραμμής.

Εάν η γραμμή ήταν ανενεργή για περισσότερο από 6 μήνες, Αυτό δεν μπορεί να επανενεργοποιηθεί. Επομένως, ο νέος επιβάτης πρέπει να ανοίξει μια νέα γραμμή. Θα λάβει έναν νέο αριθμό τηλεφώνου. Στη συνέχεια υπάρχουν δύο δυνατότητες: ζητήστε μια γραμμή ανοίγματος από το Orange ή ξεκινήστε μια διαδικασία διαχωρισμού σε έναν ανενεργό αριθμό από έναν τρίτο χειριστή.

Σημειώστε ότι σε περίπτωση επιλεξιμότητας για οπτικές ίνες ή ADSL, ο χρήστης θα είναι σε θέση να επωφεληθεί από την τηλεφωνία Ενωμένος με προσφορά υψηλής ταχύτητας ή υψηλής ταχύτητας. Χάρη στη φορητότητα, θα είναι επίσης σε θέση να ζητήσει τη διατήρηση του μη γεωγραφικού αριθμού του (ο αριθμός που ξεκινά με το 09 που σχετίζεται με το κουτί του).

δωρεάν κλήση

Δοκιμή επιλεξιμότητας – ADSL και ίνες

Ένας σύμβουλος σας βοηθά να βρείτε τον συνεργάτη που προσφέρει πιο κατάλληλη στο σπίτι σας

Η τηλεφωνική γραμμή δεν έχει ακόμη κατασκευαστεί

Σε περίπτωση κατασκευής γραμμής Διαδικτύου (ADSL ή ίνες), η παρέμβαση του τεχνικού διαρκεί περίπου μισή ημέρα. Πρέπει να επικοινωνήσετε εκ των προτέρων στον χειριστή για να συμφωνήσετε σε μια ημερομηνία ραντεβού. Το άνοιγμα μιας τηλεφωνικής γραμμής έχει ένα κόστος που αντιστοιχεί στο ταξίδι του τεχνικού ::

 • Από € 69 στο Orange.
 • 49 € στο SFR.
 • 39,99 ευρώ στο Free και Bouygues Telecom.

Η δημιουργία γραμμής απαιτεί περισσότερο χρόνο από μια απλή επανενεργοποίηση ή μια σύνδεση ADSL. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ARCEP, αυτές οι προθεσμίες κυμαίνονται μεταξύ 9 και 14 ημερών ανάλογα με τους φορείς εκμετάλλευσης. Εάν πρόκειται για μια κίνηση στο νέο βιότοπο, η σύνδεση με το τηλεφωνικό δίκτυο περιλαμβάνεται στις τυποποιημένες υπηρεσίες, όπως μπορεί να είναι η ηλεκτρική ή η σύνδεση νερού.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που πρέπει να καλέσετε ?

 1. Το VoIP Telephony καθιστά δυνατή την πραγματοποίηση κλήσεων χάρη στο τηλέφωνο, αλλά και χάρη σε πολλούς Λογισμικό VoIP Όπως το Skype, το Live Messenger, το ICQ κ.λπ. Για να τα χρησιμοποιήσετε, απλώς έχετε ένα τερματικό συνδεδεμένο στο πλαίσιο Internet και ένα μικρόφωνο.
 2. Μια άλλη εναλλακτική λύση για κλήση, τοΙδιωτικό τηλεφωνικό παλτό, ονομάζεται επίσης pabx. Το PABX χρησιμοποιείται κυρίως για τη σύνδεση των εσωτερικών θέσεων μιας εταιρείας μεταξύ τους, αλλά σας επιτρέπουν επίσης να συνδεθείτε στο δίκτυο RTC. Το PABX μπορεί έτσι να συνδέσει τις εσωτερικές τηλεφωνικές γραμμές μιας εγκατάστασης με εξωτερικές τηλεφωνικές γραμμές του δημόσιου δικτύου.
 3. Τέλος, με την πτώση των τιμών των κινητών, ο πολλαπλασιασμός των εφαρμογών που επιτρέπουν την επικοινωνία και τον εκδημοκρατισμό των “απεριόριστων κλήσεων” που περιλαμβάνονται στα σχέδια, μπορεί κανείς να αναρωτηθεί νόμιμα εάν η ύπαρξη σταθερού τηλεφώνου εξακολουθεί να είναι απαραίτητη. Έτσι, τα άτομα που πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν χωρίς μια σταθερή γραμμή θα βρουν αναμφισβήτητα την ευτυχία τους, εγγραφής σε ένα από τα πολλά πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς δέσμευση. Ενσωματώνουν κυρίως υπηρεσίες επικοινωνίας ισοδύναμες με τις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, ενώ παρουσιάζουν χαμηλότερες τιμές.

Πού να αγοράσετε ένα φτηνό σταθερό τηλέφωνο ?

τηλέφωνο

Χρειάζεσαι ένα τηλέφωνο ? Παρά την έλευση του smartphone, πολλές μάρκες εξακολουθούν να προσφέρουν σταθερά τηλέφωνα. Βρίσκονται βέβαια στο Orange, ο οποίος ως κληρονόμος της Γαλλίας Telecom είναι πάνω απ ‘όλα σταθερή τηλεφωνική χειριστή. Θα τα βρείτε επίσης σε οικιακές συσκευές, από το πιο εμπιστευτικό έως το πιο διάσημο: αρτοποιό, fnac-darty, κλπ.

Ωστόσο, για να αποφύγετε να ξοδέψετε πάρα πολύ, πολλοί άνθρωποι προτιμούν να στραφούν στο Διαδίκτυο για να βρουν ένα Φτηνό σταθερό τηλέφωνο, Και ποιος θα κάνει την επιχείρηση. Στο διαδίκτυο, είμαστε χαλασμένοι για επιλογή μεταξύ των καθαρών e-marchands και των εξειδικευμένων e-shops. Rue du Commerce, Υπουργός Τιμών, CDISCONT και άλλοι Amazon είναι όλες οι πλατφόρμες που θα σας επιτρέψουν να βρείτε ένα φτηνό, νέο ή μεταχειρισμένο σταθερό τηλέφωνο, ασύρματος Ή ασύρματος.

Μερικά παραδείγματα φθηνών σταθερών τηλεφώνων

 • ALCATEL D285 Ασύρματο τηλέφωνο
 • Gigaset CL390A ασύρματο τηλέφωνο
 • Logicom Vega 150 Ασύρματο τηλέφωνο

Σταθερό ιστορικό τηλεφωνίας

Σταθερή τηλεφωνία, τι είναι ?

Εκεί το τηλέφωνο του σπιτιού Περιλαμβάνει όλα τα τηλεφωνικά συστήματα των οποίων η γραμμή τερματικού συνδρομητή σχετίζεται με μια σταθερή τοποθεσία. Η σταθερή γραμμή μπορεί να εφαρμοστεί από ένα ενσύρματη τεχνολογία (δηλαδή χαλκό, οπτική ίνα ή ομοαξονικό καλώδιο) ή μέσω α ασύρματη τεχνολογία : Στη συνέχεια μιλάμε για έναν τοπικό ραδιοφωνικό βρόχο.

Στην κλασική τηλεφωνία, η γραμμή τερματικού του συνδρομητή είναι το μέρος του τηλεπικοινωνιακού δικτύου μεταξύ της τηλεφωνικής υποδοχής του πελάτη και του τηλεφώνου Central ή του διανομέα ή του διανομέα.

Εμφάνιση και εξέλιξη σταθερής τηλεφωνίας

Chappe telegraph

Ένα chappe telegraph

Η ιστορία της τηλεφωνίας αντλεί την προέλευσή της στα τέλη του 18ου αιώνα με την εμφάνιση του Chappe telegraph. Λειτουργώντας με εκδρομές και οπτικά σήματα, είναι το πρώτο σύστημα επικοινωνίας ικανό να μεταδίδει μηνύματα σε δεκάδες χιλιόμετρα. Έναν αιώνα αργότερα, δίνει τη θέση του ηλεκτρικό τηλεγράφημα τότε σε Morse Telegraph.

Για να βρείτε ίχνος του πρώτο τηλέφωνο, Έπρεπε να επιστρέψουμε το 1876, όταν ο Alexander Bell σκορπίζει τη διάσημη εφεύρεση, τον καρπό του έργου των διαφορετικών εφευρέτων. Από το 1880, το τηλέφωνο ενσωματώθηκε στη θέση, σχηματίζοντας το PTT (Telegraph και τηλέφωνα). Οι γραμμές συνδρομητών συνδέονται με Ένα ζευγάρι νήματα χαλκού Στο πλησιέστερο γραφείο PTT. Λίγα χρόνια αργότερα, το ραδιοελεφική εμφανίζεται, χάρη σε ποιες επικοινωνίες περνούν Hertzian κύματα.

Αυτό ονομάζεται 1G, το οποίο στη συνέχεια θα εξελιχθεί σε 2G, 3G και 4G, που χρησιμοποιούνται στην κινητή τηλεφωνία. Κατά συνέπεια, αυτές οι ενσύρματες και μη -καλυμμένες τεχνολογίες θα συνυπάρχουν ενώ τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν νέες τεχνικές επικοινωνίας όπως το VoIP (Voice on IP, Αγγλικά Φωνή πάνω από IPΟυσία.

Ποιες είναι οι κύριες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για τη σταθερή τηλεφωνία ?

Οι δύο κύριοι τρόποι διάχυσης της σταθερής τηλεφωνίας είναι το RTC και το VoIP. Τους παρουσιάζουμε και τα δύο παρακάτω.

RTC, τι είναι αυτό ?

Το ιστορικό σταθερό τηλεφωνικό δίκτυο στη Γαλλία είναι το RTC (Δίκτυο τηλεφωνικού τηλεφώνου). Αυτό το δίκτυο αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1980 στην πρωτοβουλία της France Telecom (σήμερα Orange). Στο RTC, η γραμμή συνδρομητή συνδέεται χάρη σε ένα ζευγάρι νημάτων σε ένα τηλεφωνικός διακόπτης δημόσιο δίκτυο.

Αυτοί οι τηλεφωνικοί διακόπτες καθιστούν δυνατή τη συσχέτιση δύο ανταποκριτών. Η διάχυση της φωνής γίνεται από αμφίδρομη μετάδοση Από το φωνητικό σήμα στη βασική ζώνη, δηλαδή χωρίς διαμόρφωση, και σε χαμηλές συχνότητες, δηλαδή από 300 Hz έως 3400 Hz.

Η σταθερή τηλεφωνία στο RTC βασίζεται στο αναλογική λειτουργία, Αυτό σημαίνει ότι το σήμα καταγράφεται συνεχώς (σε αντίθεση με τη μετάδοση σε ψηφιακή λειτουργία, η οποία καταγράφει μόνο ορισμένες τιμές σήματος).

Ψηφιακό αντικείμενο αναλόγου στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και το νέο Λύσεις τηλεφωνίας IP έχουν πλέον προτεραιώσει το RTC. Το δίκτυο, η γήρανση και το λιγότερο και λιγότερο χρησιμοποιούμενο, υποφέρει επίσης από έλλειψη αρμόδιου προσωπικού για να το διατηρήσει. Γι ‘αυτό, στις αρχές του 2016, η Orange ανακοίνωσε τη σταδιακή εγκατάλειψή του. Το τέλος του RTC ακολουθεί ένα ημερολόγιο σε διάφορα στάδια:

 • 2018: Σταματήστε την παραγωγή νέων αναλογικών γραμμών RTC.
 • 2019: Σταμάτημα παραγωγής νέων ψηφιακών γραμμών (ψηφιακό τηλέφωνο πρόσβαση σε δύο κανάλια).
 • 2021: σταδιακή στάση της υπηρεσίας.
 • 2024: Πλήρης στάση του RTC και στο δίκτυο.

Αυτή η εγκατάλειψη βρίσκεται υπό την επίβλεψη τουArcep (Ρυθμιστική Αρχή ηλεκτρονικών επικοινωνιών και θέσεων), η οποία διασφαλίζει ότι οι χρήστες των σχετικών γραμμών RTC μπορούν να υποστηριχθούν επαρκώς και να επωφεληθούν από λύσεις αντικατάστασης.

Πώς να ορίσετε την τεχνολογία VoIP ?

Παράλληλα με το RTC ανέπτυξε το Ενωμένος που βασίζεται Μεταφορά φωνής μέσω Διαδικτύου. Είναι αυτή η τεχνολογία που χρησιμοποιείται, ειδικότερα, με τα πλαίσια του Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένης μιας υπηρεσίας σταθερής τηλεφωνίας. Έτσι, το VoIP καθιστά δυνατή τη μεταφορά δεδομένων μέσω του δικτύου TCP/IP αντί του κλασικού τηλεφωνικού δικτύου.

Η διαδικασία έχει ως εξής: η φωνή που συλλαμβάνεται με το συνδυασμένο μικρόφωνο στέλνει ένα αναλογικό σήμα. Προκειμένου να μεταβείτε στο ψηφιακό δίκτυο TCP/IP, αυτό το αναλογικό σήμα σαρώνεται. Είναι τότε συμπιεσμένο χάρη σε έναν κωδικοποιητή Για να εισαχθεί σε ένα πακέτο IP.

Τα ψηφιακά δεδομένα, που ομαδοποιούνται σε πακέτα, δεν είναι τίποτα άλλο από μια διαδοχή 0 και 1 που παίρνει τη μορφή τουΗλεκτρικοί παλμοί. Τα πακέτα δεδομένων περνούν στη συνέχεια μέσω του δικτύου IP στον παραλήπτη της κλήσης, για να αποσυμπιεστούν και να μετατραπούν σε ένα ήχο σήμα.

Το VoIP έχει το πλεονέκτημα:

 1. Να μην απαιτείται συγκεκριμένη εργασία, δεδομένου ότι αρκεί να έχουμε μια ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο προς επωφερεία από αυτό.
 2. Για να καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση κλήσεων χωρίς να ανησυχείτε για το χρόνο επικοινωνίας, καθώς οι περισσότεροι πάροχοι πρόσβασης προσφέρουν προσφορές διπλής αναπαραγωγής στο Διαδίκτυο (Internet + Fixed Telephony) ή Triple Play (Internet + Fixed Telephy + TV), συμπεριλαμβανομένων κλήσεων απεριόριστη για τη Γαλλία, πολλές χώρες στο εξωτερικό και μερικές φορές Ακόμη και στα κινητά τηλέφωνα.
 3. Να επιτρέπεις Διατηρήστε τον σταθερό αριθμό τηλεφώνου σας χάρη στη φορητότητα. Πράγματι, τα τηλέφωνα δεν συνδέονται πλέον φυσικά με διακόπτες, γεγονός που καθιστά δυνατές τις διαδικασίες φορητότητας.
 4. Για να εγγυηθεί την ποιότητα του ήχου μεγαλύτερη από την RTC. Χρησιμοποιεί μια μεγαλύτερη ζώνη συχνοτήτων (50-7000 Hz), που ονομάζεται VLB (Φωνή σε ευρεία λωρίδα).

δωρεάν κλήση

Θέλετε να συγκρίνετε τις σταθερές προσφορές τηλεφώνου για τους χειριστές ?

Επικοινωνήστε με την Selectra, ώστε ένας σύμβουλος να σας κατευθύνει μεταξύ των πιο ανταγωνιστικών προσφορών συνεργατών, ανάλογα με την επιλεξιμότητά σας

Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση από έναν σύμβουλο πορτοκαλιού:

Υπηρεσία που προορίζεται για νέες συνδρομές. Ήδη πελάτης ? Επικοινωνήστε με το 3900.

Κάνοντας κλικ στο “Επικύρωση”, συμφωνείτε να ανακληθείτε από έναν σύμβουλο Orange. Ο αριθμός σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό το αίτημα ανάκλησης και δεν θα σταλεί σε τρίτους.

Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση από έναν σύμβουλο πορτοκαλιού:

Υπηρεσία που προορίζεται για νέες συνδρομές. Ήδη πελάτης ? Επικοινωνήστε με το 3900.

Ένας σύμβουλος πορτοκαλιού θα σας υπενθυμίσει μέσα σε 48 ώρες

Κάνοντας κλικ στο “Επικύρωση”, συμφωνείτε να ανακληθείτε από έναν σύμβουλο Orange. Ο αριθμός σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτό το αίτημα ανάκλησης και δεν θα σταλεί σε τρίτους.