Δωρεάν κινητό: Ο φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας χωρίς δέσμευση, δωρεάν χειριστής: Ιστορικό, Διαδίκτυο και κινητά προσφορές, επικοινωνία

Δωρεάν χειριστής: Ιστορικό, Διαδίκτυο και κινητές προσφορές, επικοινωνία

Contents

Αντιμέτωποι με μια τόσο πλούσια ιστορία, χρειάστηκε μια περίληψη Διακρίνετε τα βασικά βήματα από την ελεύθερη ανάπτυξη κινητής τηλεφωνίας, εδώ είναι :

Δωρεάν κινητό: Ο φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας χωρίς δέσμευση

Το Free Mobile κατάφερε να εγκατασταθεί ως ένας από τους τέσσερις κύριους τηλεφωνικούς φορείς στη Γαλλία. Από τότε που έφτασε στην αγορά τηλεφωνίας, το κινητό τμήμα του ομίλου της Ιλιάδας έχει αλλάξει την ισορροπία εξουσίας μεταξύ ανταγωνιστών. Καλά αγκυροβολημένο στην αγορά, Το Free Mobile παρέχει τακτικά φθηνά και χωρίς δέσμευση πακέτων κινητής τηλεφωνίας.

Το δωρεάν κινητό έχει μια ειδική θέση στους χειριστές, ειδικά λόγω:

 • Οι πολλές προσφορές του έχουν αλλάξει την αγορά, όπως το πακέτο Unlimited 4G/5G.
 • Η τοποθέτησή του με στόχο την προσφορά πιο προσβάσιμων κινητών σχεδίων.
 • Της καθυστερημένης άφιξής του και του μέτρου του δικτύου του στην αρχή, αλλά που βελτιώνεται σημαντικά.

Τι να γνωρίζετε για τον δωρεάν χειριστή κινητής τηλεφωνίας

Δωρεάν πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Δωρεάν πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Δωρεάν γνώμη πελατών

Δωρεάν κριτικές πελατών για κινητά

Δωρεάν κωδικοί προώθησης

Δωρεάν κινητές προσφορές

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 08/29/2023

Δωρεάν κινητό, τηλεφωνητής που συνεχίζει να αναπτύσσεται

Το Free Mobile είναι ένας χειριστής ομάδας Iliad. Στην πραγματικότητα, η επιχειρηματική έννοια που καταδεικνύεται από την εταιρεία τηλεπικοινωνιών αντηχεί στην παγκόσμια στρατηγική της μητρικής της εταιρείας. Ο Xavier Niel, ο ηγέτης της Iliad, έκανε για πρώτη φορά το δωρεάν εμπορικό σήμα γνωστό από τις λύσεις μάρκετινγκ για να σερφάρετε στο Διαδίκτυο. Το 2012, Δωρεάν επιθέσεις κινητής τηλεφωνίας στο σύμπαν της νομαδικής τηλεφωνίας, Πριν από τη ρύθμιση μεταξύ των πιο σημαντικών χειριστών στη Γαλλία.

Δωρεάν ιστορικό κινητής τηλεφωνίας

Το Free Mobile επανάσταση στην αγορά κινητής τηλεφωνίας το 2012 με τις μη δεσμευτικές της προσφορές.

Οι βασικές ημερομηνίες στην ιστορία του δωρεάν κινητού

Το δωρεάν κινητό, μέσω της Ιλιάδας και των δωρεάν οντοτήτων, έχει ήδη μια σημαντική εμπειρία. Με τον ίδιο τρόπο όπως το Orange ή το Bouygues Telecom, ο τηλεφωνητής διακρίθηκε στον τομέα της σταθερής τηλεφωνίας και του Διαδικτύου στην αρχή.

Αντιμέτωποι με μια τόσο πλούσια ιστορία, χρειάστηκε μια περίληψη Διακρίνετε τα βασικά βήματα από την ελεύθερη ανάπτυξη κινητής τηλεφωνίας, εδώ είναι :

 • 1991: Δημιουργία του ομίλου της Ιλιάδας
 • 1999: Εμφάνιση του δικτύου και της δωρεάν μάρκας ·
 • 2009: Η εξουσιοδότηση του ARCEP είναι ο τέταρτος γαλλικός τηλεφωνητής
 • 2012: Εθνική εκτόξευση του δωρεάν κινητού
 • 2018: Εξαγωγή με την έναρξη του δωρεάν κινητού τηλεφώνου στην Ιταλία.

Η Iliad, η εταιρεία του Xavier Niel, παρουσιάζει δωρεάν Διαδίκτυο

Μέχρι το 1999, η ομάδα της Ιλιάδας ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό. Η εταιρεία εργάστηκε κυρίως με τη δημιουργία υπηρεσιών που προορίζονται για το minitel. Από αυτόν τον προνομιούχο προπύργιο της γαλλικής πολιτιστικής εξαίρεσης, ο Xavier Niel αρχίζει να εγκατασταθεί στον κόσμο των τηλεπικοινωνιών. Το minitel δεν έχει πλέον την ακτή και Ο άνεμος γυρίζει υπέρ του Διαδικτύου.

Από το 1999, η Ιλιάδα έλαβε άδειες τηλεπικοινωνιών. Αυτά θα επιτρέψουν στην ομάδα να δημιουργήσει το δικό του δίκτυο και να εμπορεύεται τις υπηρεσίες του στο κοινό. Εκ τούτου, Εμφανίζεται δωρεάν με πλεονεκτικές προσφορές για πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ο φορέας εκμετάλλευσης έχει την υποστήριξη της Goldman Sachs Bank, που προσελκύεται από τη φιλοδοξία του πολύ νεαρού φορέα εκμετάλλευσης. Από τον Δεκέμβριο του 2001, οι δωρεάν άδειες λειτουργίας αγόρασαν για να αναπτύξουν το δικό του τερματικό πλοήγησης. Το Freebox γεννιέται τότε.

Εκκαθαρισμένος από Δωρεάν ως χειριστής στο Διαδίκτυο είναι να προσφέρει επιθετικές τιμές, κάτω από τις συνήθεις τιμές της αγοράς. Είναι επίσης μια στρατηγική που θα αναπαραχθεί το κινητό τμήμα το 2012. Το ελεύθερο συχνά τοποθετείται στο outsider, προτιμώντας την ιδέα του χαμηλού κόστους, προσβάσιμη σε όλους, αντί να αφήνει μόνο τα πλούσια σπίτια τον ελεύθερο χρόνο του Διαδικτύου.

Μετά την επιτυχία του στον τομέα του Ιστού, η Free Fore είναι η αρχικά η στρατηγική ανταγωνισμού στο πεδίο για κινητά. Για πολύ καιρό, η ομάδα του Xavier Niel δεν αποκαλύπτει τις κάρτες του. Θα λάβει την εξουσιοδότηση που χορηγείται από την Arcep στον χειριστή, έτσι ώστε να αποκαλύπτεται η νέα φιλοδοξία του Free. Τελικά το 2009 επιλέχθηκε η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Γίνετε ο τέταρτος γαλλικός φορέας κινητής τηλεφωνίας.

Δωρεάν κιβώτιο Internet

Διαβάστε επίσης δωρεάν κινητά κουτιά μέσω διαδικτύου

Η άφιξη του Free Mobile, ο τέταρτος γαλλικός τηλεφωνητής

Υπήρξαν ένα πριν και μετά το δωρεάν κινητό σε τηλεφωνία. Προηγουμένως, μόνο τρεις φορείς εκμετάλλευσης μοιράστηκαν επίσης τον τομέα του κινητού στη Γαλλία. Η Arcep, η ρυθμιστική αρχή για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και τις θέσεις, φοβάται ότι οι φορείς εκμετάλλευσης θα συμφωνήσουν στις τιμές. Επίσης, η άφιξη ενός τέταρτου ανταγωνιστή θα μπορούσε να αναστατώσει αυτόν τον πολύ εγκατεστημένο κόσμο.

Έτσι είναι δωρεάν που θα επιλεγεί και η είσοδος της σκηνής του Το δωρεάν κινητό, το 2012, σηματοδοτεί τα πνεύματα. Πολύ κοντά, στο μυαλό, τι θα μπορούσε να προσφέρει η Apple κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων του iPod και του iPhone της πρώτης εποχής, ο Xavier Niel ανακοινώνει ότι θέλει να προωθήσει όλες τις απεριόριστες τιμές.

Στην πραγματικότητα, το Δύο πακέτα κινητής τηλεφωνίας που ανακοινώθηκαν από το Free Mobile είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα, λαμβάνοντας υπόψη τους όρους πρόσβασης στις τηλεφωνικές συνδρομές της εποχής. Ένας τύπος € 2 (ή 0 € με δωρεάν πλαίσιο Internet) σας επιτρέπει να καλέσετε για δύο ώρες και να εκδώσετε SMS και MMS Unlimited. Η δεύτερη πρόταση αποτελείται από ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας με κλήσεις, SMS, MMS και Internet κατά βούληση. Αυτό κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ ανά μήνα ή 16,99 ευρώ για τους συνδρομητές Freebox.

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση

Για να διαβάσετε επίσης τα μη δεσμευτικά πακέτα των χειριστών

Δωρεάν ανάπτυξη κινητής τηλεφωνίας και διεθνείς φιλοδοξίες του τηλεφωνικού χειριστή

Μετά την άφιξή του στη γαλλική αγορά, το δωρεάν κινητό προκάλεσε μια άνευ προηγουμένου τρέλα. Η παρουσίαση της προσφοράς του ομίλου Xavier Niel απαιτούσε απάντηση από τον διαγωνισμό. Οι Γάλλοι, σήμερα, πολύ φθηνότερα τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας από ό, τι πριν. Η ευθυγράμμιση με τις δωρεάν τιμές κινητής τηλεφωνίας έχει γίνει επιτακτική ανάγκη για το Bouygues Telecom, Orange, SFR, καθώς και για τους εικονικούς χειριστές.

Ωστόσο, όλα δεν ήταν ροζ για δωρεάν κινητά. Για πολύ καιρό, έπρεπε Χρησιμοποιήστε το Orange Mobile Network σε 3G και 4G για να παρέχετε το Διαδίκτυο Οι συνδρομητές του. Σταδιακά, ωστόσο, ο φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας αγόρασε κεραίες προκειμένου να διαθέσει το δικό του δίκτυο στους πελάτες του σε αυτές τις συχνότητες.

Τώρα σίγουρα για τις δυνάμεις του στη γαλλική επικράτεια, ο χειριστής της Ιλιάδας αρχίζει να ονειρεύεται διεθνώς. Από αυτή την άποψη, δημιουργήθηκε ένα ιταλικό τμήμα το 2018. Ως αέρας της Deja Vu: Η παρουσίαση των κινητών σχεδίων δωρεάν, πέρα ​​από τις Άλπεις, προκάλεσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι τιμές που χρεώνονται είναι επίσης εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και Το δωρεάν κινητό, έχοντας μάθει από τα λάθη του, έχει αμέσως ένα καλό κινητό δίκτυο στη Γαλλία όπως στην Ιταλία.

Άμεση επιτυχία στην Ιταλία

Μετά την έναρξη ενός δωρεάν πακέτου στις 29 Μαΐου 2018, ο χειριστής κέρδισε αμέσως την αγορά. Όπως όταν ξεκίνησε στη Γαλλία, Το Free Mobile ξεκίνησε μια πολύ επιθετική προσφορά στα € 5,99/μήνα Με 30 GB δεδομένων σε 4G και χωρίς δέσμευση. Σε λίγες εβδομάδες, ο χειριστής έφτασε σε ένα εκατομμύριο συνδρομητές και στη συνέχεια αύξησε την προσφορά του σε 7,99 €/μήνα.

Όλα τα δωρεάν νέα για κινητά

iPhone 15: Το τελευταίο smartphone της Apple είναι διαθέσιμο με δωρεάν κινητό

Δωρεάν καταστροφή κινητών και διαδικτύου

Δωρεάν Pancement Tround: Προβλήματα πρόσβασης στο Διαδίκτυο στο FreeBox

200 GB μη δεσμευτικά πακέτα

Surf με πλήρη ταχύτητα και χωρίς μετριοπάθεια με πακέτο 5G και υψηλό φάκελο δεδομένων !

Δωρεάν κινητό: Προσφορές χειριστή

Οι τύποι προσφορών που προσφέρονται από τον δωρεάν φορέα κινητής τηλεφωνίας

Το δωρεάν κινητό είναι ένας πολύ σημαντικός τηλεφωνητής στη Γαλλία. Οι προτάσεις της δεν έχουν αλλάξει τόσο πολύ από τότε που η ομάδα φτάνει στην αγορά τηλεφωνίας. Ωστόσο, είναι πάντα ενδιαφέροντα και Τα πακέτα για κινητά μπορούν επίσης να συνδυαστούν με δωρεάν πλαίσια Διαδικτύου. Αυτές οι προσφορές καθιστούν πραγματικά δυνατή την πρόσβαση σε προτιμησιακά ποσοστά στα πακέτα.

Σήμερα, Το δωρεάν κινητό προσφέρει κινητά πακέτα μη δεσμευτικού, Εκτός από τα μη υποβληθέντα κινητά τηλέφωνα. Για να βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες του μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή, ο χειριστής υπογραμμίζει επίσης καλές δυνατότητες σε πλαίσια Διαδικτύου.

Δωρεάν πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Το δωρεάν κινητό, από την εμφάνισή του το 2012, πάντα έβαλε Δύο πακέτα για κινητά διαθέσιμα στους πελάτες της. Όλοι είναι συνδρομές χωρίς υποχρέωση, επωφελείς από εκπτώσεις για τις οποίες είναι συνδρομητής Διαδικτύου στον χειριστή. Σήμερα, μια τρίτη προσφορά έχει προσχωρήσει στο εύρος του χειριστή. Αυτή είναι η δωρεάν συνδρομή σειράς που είναι διαθέσιμη για ένα χρόνο, μετά την οποία ο πελάτης μεταφέρεται στο κλασικό δωρεάν πακέτο. Τα τρία κινητά δωρεάν πακέτα κινητής τηλεφωνίας έχουν ως εξής.

Δωρεάν πακέτα μη δεσμευτικών κινητών
Κλήσεις 2 ώρες απεριόριστος απεριόριστος
SMS / MMS απεριόριστος απεριόριστος απεριόριστος
Δεδομένα 50 MB 100 έως 120 GB (ανάλογα με τις προσφορές) 250 GB (4G/5G Unlimited για πελάτες FreeBox)
Στο εξωτερικο Ευρώπη και dom

Δωρεάν πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Διαβάστε επίσης το φάσμα των δωρεάν πακέτων κινητής τηλεφωνίας

Το Free Mobile προσφέρει επίσης την αγορά ή την ενοικίαση κινητών τηλεφώνων

Ο Xavier Niel ήταν σαφής σχετικά με αυτό: Το Free δεν θα προσφέρει επιδοτούμενο φορητή αγορά. Αυτή η πρακτική, πολύ συνηθισμένη στο SFR, Bouygues Telecom ή Orange, επέτρεψε να αποκτήσει ένα φορητό υπολογιστή καταβάλλοντας μέρος της τιμής του από την αρχή, στη συνέχεια ένα πιο ακριβό πακέτο κινητής τηλεφωνίας μετά.

Ελλειψη, Το Free Mobile προσφέρει ενοικίαση κινητού τηλεφώνου, με το όνομα Free Flex. Αυτή η λύση δεν είναι τόσο διαφορετική όπως μια επιδοτημένη αγορά. Εδώ, ο πελάτης εγγραφεί στη μίσθωση ενός φορητού υπολογιστή για 24 μήνες, από κοινού με τη συνδρομή σε ένα πακέτο για κινητά. Στη συνέχεια, πρέπει να πληρώσει, σύμφωνα με τις εγκαταστάσεις πληρωμής, ένα μηνιαίο τιμολόγιο πιο ακριβό από το συνηθισμένο. Στη συνέχεια προσφέρεται μια επιλογή αγοράς. Το τηλέφωνο επιστρέφει συνολικά στην ίδια τιμή όπως πληρώνει ταυτόχρονα.

Ωστόσο, οι πελάτες μπορούν επίσης Αγοράστε ένα smartphone σε δωρεάν ράφια για κινητά. Για να το κάνετε αυτό, απλώς επιλέξτε το επιθυμητό smartphone. Υπάρχουν αρκετές μέθοδοι πληρωμής από αυτή την άποψη, χωρίς να φουσκώνει σημαντικά το κόστος του πακέτου κινητής τηλεφωνίας. Είναι επομένως δυνατό να πληρώσετε ταυτόχρονα, σε τέσσερις πληρωμές χωρίς κόστος ή σε 24 τιμολόγια χωρίς πρόσθετες χρεώσεις.

Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, Nokia και όλα Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές smartphones είναι παρόντες σε δωρεάν ακτίνες. Κάθε συνδρομητής μπορεί έτσι να βρει ένα φορητό τερματικό προσαρμοσμένο στην κατανάλωσή του και στις επιθυμίες του τεχνολογίας.

Συμβουλές από το δικό μουΛίγοΠακέτο

Σε αντίθεση με πολλούς από τους ανταγωνιστές του, το Free Mobile δεν επιτρέπει την αγορά επιδοτούμενου κινητού. Αφ ‘ετέρου, Το δωρεάν κινητό επιτρέπει την ενοικίαση smartphone. Το τερματικό θα πρέπει να επιστραφεί στον χειριστή του Xavier Niel μόλις λήξει το πακέτο κινητής τηλεφωνίας, αν δεν αγοράσει. Σε περίπτωση αγοράς, το τηλέφωνο επιστρέφει στην ίδια τιμή με την πληρωμή ταυτόχρονα.

Δωρεάν κινητό, εμπειρογνώμονα σε πλαίσια Internet χάρη στο freebox του

Το Free Mobile είναι σίγουρα τηλεφωνικό χειριστή, αλλά επωφελείται από την τεχνογνωσία του Free for Internet. Τα δύο τμήματα του ομίλου της Ιλιάδας μπορούν επίσης να συμφιλιωθούν, μέσω Προτιμησιακές τιμές σε κινητά σχέδια για τους συνδρομητές FreeBox.

Έχοντας εγγραφεί σε ένα πλαίσιο Διαδικτύου σε δωρεάν, οι χρήστες του Διαδικτύου επωφελούνται από εκπτώσεις σε δωρεάν κινητά σχέδια. Η τηλεφωνική συνδρομή στα € 2 το μήνα δεν κοστίζει πλέον μια δεκάρα. Όσο για το αρχικά χρεώθηκε € 19,99 το μήνα, μόνο 15,99 ευρώ θα δαπανηθούν μηνιαία για να επωφεληθούν από αυτό, ή ακόμα και € 9,99 με το Freebox Pop. Εκεί Η πλοήγηση 4G+/5G θα είναι απεριόριστη, Ενώ περιοριζόταν σε 250 GB για το Freebox μη Bodies.

Εδώ είναι τα μοντέλα κουτιού Internet που ενδιαφέρονται για αυτές τις προσφορές δωρεάν.

Δωρεάν πλαίσια Διαδικτύου
Πλαίσιο freebox Επανάσταση Κρότος Δέλτα
Απεριόριστες κλήσεις �� Προς τα κινητά της Γαλλίας

Ποια είναι η ποιότητα του δωρεάν κινητού τηλεφώνου 5G, 4G και 3G ?

Δωρεάν φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας

Το δωρεάν κινητό, κατά την άφιξή του μεταξύ των συνομηλίκων του Bouygues Telecom, SFR και Orange, δεν είχε σωστό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Χάρη στις συνεργασίες που προηγούνται της ανάντη, αυτό δανείστηκε το κινητό δίκτυο για συχνότητες 2G, 3G και 4G σε πορτοκαλί. Για τους χρήστες, αυτό ήταν επομένως παρόμοιο με μια εγγύηση ποιότητας, πορτοκαλί με την καλύτερη υποδομή κινητής τηλεφωνίας σε αυτές τις συχνότητες, σύμφωνα με το ARCEP.

Σταδιακά, η εταιρεία του Xavier Niel ήταν σε θέση να καλύψει τη διαφορά. Σήμερα, διαχειρίζεται επίσης Για να καλύψει το 90% του γαλλικού πληθυσμού σε 4G. Οι περισσότεροι πελάτες μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στη συχνότητα 3G, πολύ πιο εκδημοκρατισμένα στο Free Mobile. Σε μητροπολιτική κλίμακα, εάν το δωρεάν κινητό δεν μπορεί να διεκδικήσει την ίδια απόδοση με τους ανταγωνιστές του, είναι αναμφισβήτητο ότι ο χειριστής κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί να γεμίσει την καθυστέρηση του. Οι τακτικές παρατηρήσεις του ARCEP σε αυτό το επίπεδο επιβεβαιώνουν αυτήν την κατάσταση των πραγμάτων.

Το Free Mobile χρειάζεται μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα για να γίνει μια αναμφισβήτητη αναφορά στην κινητή τηλεφωνία. Επιπλέον, στοιχηματίζουμε ότι με την άφιξη του 5G, αυτή η αγορά θα πρέπει να δει τις αναδιανεμημένες κάρτες της. Η ευκαιρία δωρεάν από τελικά Είναι σε θέση να παίξει ίσο παιχνίδι από την αρχή με τους τενόρες του φορητού τομέα.

Πού είναι το δωρεάν δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ?

Αστεροσκοπείο. Η δωρεάν κάλυψη του δικτύου κινητής τηλεφωνίας έχει προχωρήσει καλά από την άφιξη του χειριστή το 2012. Για να είναι πεπεισμένος, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στο παρατηρητήριο που διατίθεται από το ARCEP στον ιστότοπό του. Η ρυθμιστική αρχή όσον αφορά τις κινητές συχνότητες, επιπλέον, δημοσιεύει τακτικά μια έκθεση σχετικά με την αύξηση των χειριστών σε 4G και 3G.

Τα πλεονεκτήματα και τα περιουσιακά στοιχεία του φορέα κινητής τηλεφωνίας του χειριστή

Το δωρεάν κινητό, οπότε νέο μπορεί να είναι στο τοπίο κινητής τηλεφωνίας, έχει εγγραφεί για χρήστες σε πολλά σημεία. Ο χειριστής ξέσπασε σε απαιτητικές πιο προσιτές τιμές σχετικά με τα κινητά σχέδια. Επίσης, υπάρχουν περισσότερα από ένα πλεονέκτημα που πρέπει να εγγραφείτε σε δωρεάν προσφορές για κινητά.

Τα μέλη θα είναι σε θέση Επωφεληθείτε από τα ακόλουθα πλεονεκτήματα, εγγραφείτε σε δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας ::

 • Κινητά πακέτα μη -δεσμευτικών, με ιδιαίτερα προσιτό επιτόκιο
 • εκπτώσεις και πλεονεκτήματα για τους πελάτες του FreeBox
 • Δωρεάν υπηρεσίες και επιλογές.

Δωρεάν πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Όταν το δωρεάν κινητό φτάνει στη Γαλλία, ο Xavier Niel είχε δείξει ενάντια στην υπερβολικά αλμυρή τιμή των κινητών σχεδίων, συχνά με δέσμευση, του ανταγωνισμού. Η πρόταση του χειριστή της Ιλιάδας είναι ένα τέλειο αντίθετο. Το δωρεάν κινητό, από αυτό το θέμα, πρότεινε μόνο Δύο τύποι από τη δημιουργία του. Απόδειξη της συνάφειας τους, αυτά δεν έχουν τροποποιηθεί ποτέ. Μια τρίτη προσφορά απλώς ήρθε να επεκτείνει το εύρος.

είναι Τρία δωρεάν κινητά πακέτα μη δεσμευτικά, που εμφανίζονται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Κανένα από αυτά δεν υπερβαίνει τα είκοσι ευρώ. Επιπλέον, το γεγονός ότι ο πελάτης μπορεί να τερματίσει το σχέδιο κινητής τηλεφωνίας ανά πάσα στιγμή, χωρίς επιπλέον κόστος, είναι μια άλλη εγγύηση ασφάλειας.

Δωρεάν πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Το Free Mobile έχει ακόμη προσφέρει μόνο δύο πακέτα κινητής τηλεφωνίας, πρόσφατα με ένα τρίτο ειδικό σειριακό πακέτο.

Προτιμησιακές τιμές για το FreeBox και τους δωρεάν συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας

Οι πελάτες που έχουν ήδη εγγραφεί σε μια προσφορά FreeBox, όνομα δωρεάν πλαισίων διαδικτύου, επωφελούνται από Αποκλειστικές εκπτώσεις και πλεονεκτήματα σε δωρεάν πακέτα κινητών τηλεφώνων. Ως εκ τούτου, η συνδρομή κανονικά διαθέσιμη στα € 2 το μήνα γίνεται δωρεάν. Επιπλέον, το πακέτο για κινητά σε € 19.99 είναι € 4 φθηνότερη για τους συνδρομητές Freebox. Οι πελάτες θα πρέπει να πληρώσουν μόνο 15,99 € με μηνιαίο ρυθμό. Με το freebox pop, αυτή η προσφορά πέφτει ακόμη και σε € 9.99/μήνα.

Στο ίδιο μητρώο, το Freebox Non Bodies έχει μηνιαίως 250 GB σε 4G+/5G. Η ροή της πλοήγησης μειώνεται πέρα. Μια πλήξη που δεν θα παρατηρήσει τον εαυτό του με τους συνδρομητές του FreeBox. Κρατώντας ένα κουτί του Διαδικτύου, το Το δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας επιτρέπει να περιηγηθείτε απεριόριστα σε 4G+/5G, Εάν το κινητό δίκτυο του χειριστή είναι προσβάσιμο.

Επιπλέον, για περισσότερες εγκαταστάσεις, Οι δωρεάν συνδρομητές μπορούν να συνδεθούν στο WiFi στο δίκτυο Freewifi. Αυτό είναι προσβάσιμο, εκτός εάν βρίσκονται διαφορετικά, σε μέρη όπου βρίσκονται δωρεάν κουτιά στο Διαδίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πάντα εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο με δωρεάν κινητό.

[Πληροφορίες τίτλου = “FreeWifi Points Points” ICON = “FAS FA-WIFI” COLOR = “#00BD1B”]
Όπως προαναφέρθηκε, είναι απολύτως δυνατό Συνδεθείτε στο δίκτυο Freewifi, Πολύ παρόν στη Γαλλία. Και για καλό λόγο: Πρόκειται για ένα κανάλι που διατίθεται σε άτομα γύρω από ένα freebox. Οι δωρεάν και δωρεάν συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας μπορούν ωστόσο να αναφέρουν στις ρυθμίσεις λογαριασμού τους που δεν θέλουν να έχουν αυτή τη σύνδεση WiFi.
[/πληροφορίες]

Δωρεάν υπηρεσίες και επιλογές για κινητά

Για περισσότερη άνεση για να χρησιμοποιήσετε το τηλεφωνικό της πακέτο, το δωρεάν κινητό αφήνει πολλές υπηρεσίες διαθέσιμες στους πελάτες της. Οι συνδρομητές μπορούν επομένως Επωφεληθείτε από μια υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων, η οποία μπορεί να είναι οπτική, Για συμβατά τηλέφωνα. Η παρουσίαση του εισερχόμενου αριθμού παραμένει αυτόματα διαθέσιμη, όπως η διαχείριση διπλών κλήσεων ή η παρακολούθηση της προσωπικής του κατανάλωσης.

Προκειμένου να μειωθούν οι ανησυχίες που σχετίζονται με την απόκτηση ενός νέου smartphone, Μια εφαρμογή για κινητά, Διατίθεται σε iOS ή Android, εξασφαλίζει σταθερότητα του δικτύου 3G ή 4G. Το λογισμικό, που ονομάζεται Mobile Config, κατέγραψε απευθείας τα δωρεάν αναγνωριστικά κινητής τηλεφωνίας στις σχετικές ρυθμίσεις του τηλεφώνου.

Πεδία στο δωρεάν δίκτυο

Διαβάστε επίσης τα πάντα για δωρεάν αποτυχίες δικτύου

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Δωρεάν χειριστής: Ιστορικό, Διαδίκτυο και κινητές προσφορές, επικοινωνία

Τελευταία από τους κύριους φορείς εκμετάλλευσης στην αγορά τηλεπικοινωνιών, η Free έχει καλύψει γρήγορα την καθυστέρηση στον ανταγωνισμό. Με το σπάσιμο των τιμών και κάνοντας τολμηρές στρατηγικές επιλογές, η θυγατρική της Iliad κατάφερε να ανέβει μεταξύ των βασικών παικτών του τομέα. Σήμερα, ο χειριστής εμφανίζεται παράλληλα με το SFR, το Orange και το Bouygues στο γαλλικό τηλεπικοινωνιακό τοπίο.

δωρεάν κλήση

Εγγραφείτε σε μια προσφορά FreeBox

Οι σύμβουλοι μας θα σας καθοδηγήσουν μεταξύ των πιο ανταγωνιστικών προσφορών Freebox, ανάλογα με την επιλεξιμότητά σας.

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

 • Το ουσιώδες
 • Ο χειριστής Δωρεάν κινητό προτείνω 2 πακέτα κινητής τηλεφωνίας, έχω 2 € Και 19,99 €, δέσμευση.
 • ΕΝΑ Ειδική δωρεάν σειρά, προσφέρεται μεταξύ 8,99 και € 14,99/μήνα, διατίθεται επίσης στο εμπόριο.
 • Όσο για αυτό Προσφορές FreeBox, Δωρεάν προσφορές 5 συνδρομές στο Διαδίκτυο σε ADSL ή οπτικές ίνες.
 • Ο αριθμός των Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών είναι το 1044. Για δωρεάν πελάτες, μπορεί να προσεγγιστεί τεχνική βοήθεια στο 3244.

Η ιστορία του δωρεάν

Οι αρχές του χειριστή

FreeBox HD

Το FreeBox HD στην πρώτη του έκδοση (2006)

Θυγατρική της ομάδας τηλεπικοινωνιών Ιλιάδα, Το Free ήταν παρόν στην αγορά του Διαδικτύου έχει καθοριστεί από το 2002. Σήμερα προσφέρει προσφορές υψηλής ταχύτητας στο ADSL και πολύ υψηλή ταχύτητα σε οπτικές ίνες στο δικό της δίκτυο FTTH.

Αφού επενδύσει την αγορά προσφέροντας προσφορά χαμηλής ταχύτητας με το όνομα “δωρεάν τηλεπικοινωνιών”, η δωρεάν ξεκινάει με υψηλή ταχύτητα στο 2002 με την αρχική έκδοση του Πλαίσιο freebox. Είναι τότε ο πρώτος εξοπλισμός τριπλό παιχνίδι, δηλαδή ικανό να ομαδοποιήσει τόσο το διαδίκτυο, τη σταθερή τηλεφωνία και την τηλεόραση.

Σε 2003, Παρουσιάζεται το μπουκέτο FreeBox TV, Αρχικά αποτελείται από εκατό κανάλια. Τα επόμενα χρόνια χαρακτηρίζονται από μερικές αποτυχίες ή εμπορική ημι-κλίμακα: το Freebox HD ή την προσωπική τηλεοπτική υπηρεσία, τόσο για τεχνικούς όσο και για κυκλικούς λόγους, δεν πληρούν την αναμενόμενη επιτυχία.

Πρέπει να περιμένω 2010 Δωρεάν για να πάρει πραγματικά χρώματα, με την απελευθέρωση του Επανάσταση του FreeBox, το οποίο περιλαμβάνει Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά. Αυτή είναι η πιο σημαντική ενημέρωση από το πρώτο freebox με αλλαγή στη διεπαφή, το σχεδιασμό, τις νέες λειτουργίες πολυμέσων ή την εμφάνιση ενός blu-ray και βιντεοπαιχνιδιών που διατίθεται στον κατάλογο.

Ο ισχυρισμός της Free στην αγορά τηλεπικοινωνιών

Δωρεάν κοινωνία δωρεάν, δωρεάν κινητό, ξεκινά 2007 στην αγορά κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, πρέπει να περιμένουμε 2012 έτσι ώστε οι προσφορές 3G να διατίθενται στο εμπόριο και 2013 έτσι ώστε οι πρώτες προσφορές 4G να είναι διαθέσιμες. Στα τέλη του 2020 εμφανίζεται το πρώτο 5G συμβατό δωρεάν πακέτο.

Ας επιστρέψουμε σε αυτήν την ημέρα 10 Ιανουαρίου 2012, το οποίο σηματοδοτεί μια πραγματική καμπή στην ιστορία της εταιρείας: κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης ζωντανά στο Διαδίκτυο, ο ιδρυτής του δωρεάν Xavier Niel ανακοινώνει το Εκκίνηση δύο δωρεάν προσφορών για κινητά ::

 1. Μια απεριόριστη φόρμουλα που περιλαμβάνει 3 GB του Διαδικτύου σε € 19.99/μήνα.
 2. Ένα πακέτο σε 2 €/μήνα συμπεριλαμβανομένων 1 ώρας κλήσεων και 60 sms το μήνα.

Αυτοί οι δύο τύποι, τότε πολύ Κάτω από τις τιμές που χρεώνονται από τον ανταγωνισμό, θα αλλάξει την κατάσταση και θα αναστατώσει βιώσιμα την αγορά των κινητών.

Στις αρχές του 2022, το Free ήταν ένα από τα 4 κύριοι χειριστές Στην αγορά τηλεπικοινωνιών με:

 • 13.5 Εκατομμύρια δωρεάν συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας.
 • 3.5 Εκατομμύρια συνδρομητές ftth fivebox fiber (για 6,9 εκατομμύρια σταθερούς συνδρομητές)
 • Ένας κύκλος εργασιών 5.87 δισεκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων 487 εκατομμυρίων ευρώ Δωρεάν κινητό Το 2020.

Ο προμηθευτής ανακοίνωσε επίσης ότι έχει σκοπό να φτάσει 4 εκατομμύρια συνδρομητές το 2022 και 5 εκατομμύρια το 2023, χρησιμοποιώντας την εξέλιξη του Ανάπτυξη των ινών του σε όλη τη μητροπολιτική επικράτεια.

Ψάχνετε για μια προσφορά FreeBox ? Ανακαλύψτε τις διαθέσιμες προσφορές και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί για να επωφεληθείτε από τον συνεργάτη προσφέρονται πιο κατάλληλα για τις ανάγκες σας.

Ελεύθεροι ηγέτες

Μεταξύ των πιο σημαντικών ηγετών του Free, βρίσκουμε:

 1. Xavier Niel (1967-): Σχήμα και μέτοχος πλειοψηφίας του Free, είναι ο ιδρυτής της Telecommunications Company Ιλιάδα, Δημιουργήθηκε το 1991. Είναι στην προέλευση της έναρξης του πρώτου Διαδικτύου προσφέρει δωρεάν, προτού γίνει πραγματικά γνωστός στο ευρύ κοινό το 2012, όταν ανακοίνωσε τοΆφιξη του ομίλου στην αγορά κινητής τηλεφωνίας.
 2. Maxime Lombardini (1965-): Είναι ο ρεύμα Διευθύνων Σύμβουλος της Ιλιάδας (Διαδέχθηκε τον Michaël Boukobza το 2007) και ήταν επίσης διευθύνων σύμβουλος της TF1 Production.
 3. Rani Assaf (1974-): Περισσότερα διακριτικά μέσα από το Xavier Niel, ο 2ος μέτοχος της εταιρείας δεν είναι λιγότερο σημαντικός στην εξέλιξη της δωρεάν. Συν-δημιουργός του Freebox με τον Sébastien Boudruche, είναι ο τεχνικός διευθυντής και ο διευθυντής δικτύου της εταιρείας.

Η Ιλιάδα, μια διαφοροποιημένη ομάδα

Η Iliad, ιδιοκτήτης του Free and Free Mobile, υπάρχει μέσω πολλών εταιρειών, τόσο στη Γαλλία όσο και στο Μαρόκο. Αυτές οι θυγατρικές είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένες σε:

 • πρόσβαση στο διαδίκτυο : Αυτή είναι η περίπτωση της δωρεάν, αλλά και της Alice, που αγοράστηκε το 2008, που προσέφερε προσφορά ADSL.
 • Τηλεφωνία : μέσω δωρεάν κινητού για το κύριο πράγμα, αλλά και ένα.Τέτοιος.
 • Λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων : Ειδικά με το online, 2ος Γαλλικός οικοδεσπότης σε αριθμό σπιτιών που φιλοξενούνται.
 • Η οπτική ίνα : με IRE, ILIAD Immobilière ή δωρεάν υποδομές, υπεύθυνη για την οικοδόμηση του δικτύου FTTH Free.
 • Τηλεφωνικά κέντρα : Οι περισσότερες θυγατρικές βρίσκονται στη Μασσαλία, το Μπορντό ή το Μαρόκο.
 • Διάφορες δραστηριότητες όπως η ασφαλιστική μεσιτεία (ασφάλιση), η Διοίκηση Επιχειρήσεων (IH) ή Παραγωγή δωρεάν πλαισίου (Εταιρεία Freebox SAS).

Τον Σεπτέμβριο του 2016, η Iliad/Free ανακοίνωσε το δικό του Άφιξη στην ιταλική αγορά κινητό. Δωρεάν οφέλη από τη συγχώνευση μεταξύ ανέμου και H3G, απελευθερώνοντας ένα μέρος για έναν 4ο χειριστή. Η ομάδα ανακτά έτσι τις συχνότητες και τις υπολειπόμενες κεραίες από τη συγχώνευση μεταξύ Vimpelcom και CK Hutchison.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, η ιταλική αγορά συνέβαλε έτσι στον κύκλο εργασιών του ομίλου 81 εκατομμύρια ευρώ. Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2021, η ιταλική θυγατρική έχει 8,2 εκατομμύρια συνδρομητές.

Δωρεάν τοποθέτηση

Από το 2012 και το πραξικόπημα στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, η στρατηγική του Free και του Xavier Niel θέλει να είναι σπάσιμο αυτό των ανταγωνιστών του. Η στρατηγική του Free βασίζεται σε διάφορα στοιχεία:

 1. Πλεονεκτικές τιμές : Τα κινητά σχέδια για 2 € Και 19,99 €/μήνα, πολύ κάτω από τις τιμές της αγοράς κατά την έναρξη, επιτρέπονταιΠροσελκύστε πολλούς συνδρομητές και του Σχεδιάστε όλες τις τιμές της αγοράς προς τα κάτω.
 2. Συνδρομές Διαδικτύου και Κινητών χωρίς δέσμευση: Η ομάδα ήθελε να αντισταθμίσει τοΈλλειψη συμβατικής δέσμευσης με μια “συναισθηματική” δέσμευση για τις αξίες και την εικόνα της ομάδας. Στη συνέχεια στοιχηματίζετε στο απλότητα προσφορές (πολύ λίγα διαφορετικά πακέτα) και τους διαφάνεια Για να διατηρήσετε τους πελάτες.
 3. Προσφορές συχνά διαθέσιμες στο ιδιωτική πώληση: Πολύ χαμηλές τιμές για 12 μήνες για να προσελκύσουν νέους πελάτες, ή μερικές φορές 3 μήνες προσφοράς συνδρομής.
 4. Μια διαφοροποίηση των υπηρεσιών: Για παράδειγμα, το 2013, ο χειριστής δημιούργησε ένα εναλλακτικό μοντέλο για το επιδοτούμενο κινητό, προσφέροντας το κινητής ενοικίασης. Σήμερα, η δωρεάν υπηρεσία Flex σας επιτρέπει να αγοράσετε ένα κινητό ενοικιαζόμενο από δωρεάν ανά πάσα στιγμή.

Ακόμη και αν η στρατηγική του Free χτίστηκε γύρω από την έλλειψη δέσμευσης, τον Ιούνιο του 2018, προσέφερε δωρεάν προσφορές στο Διαδίκτυο Δέσμευση για ένα χρόνο. Αυτό επέτρεψε στον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου να μειώσει περαιτέρω την τιμή των συνδρομών του πάνω από ένα χρόνο. Από τώρα και στο εξής, ο χειριστής έχει την πλειοψηφία των προσφορών του που δεν δεσμεύουν (αλλά χωρίς promo) cohabit με ορισμένες προσφορές δέσμευση 12 μήνες και promo το 1ο έτος.

Θέλετε να συγκρίνετε τις διαθέσιμες προσφορές FreeBox ?

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

Θέλετε να συγκρίνετε τις διαθέσιμες προσφορές FreeBox ?

Δωρεάν δίκτυο

Στο σταθερό, το Free έχει ξεπεράσει πάνω από 15.000 NRA, καλύπτοντας περίπου υψηλή ταχύτητα 95% Πληθυσμός. Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυο οπτικών ινών της στο FTTH, με περισσότερα από 22 εκατομμύρια επιλέξιμα καταστήματα στις αρχές του 2022, για περισσότερα 3,5 εκατομμύρια συνδρομητές.

Από την πλευρά του κινητού, το Free Mobile είχε συμφωνία περιαγωγής με την Orange σε 3G, η οποία έληξε το 2020. Δωρεάν ανακοίνωσε ότι η έλλειψη στέγης θα συγκρατηθεί σταδιακά στο Orange Network από τις αρχές του 2017. Μετά από σημαντική καθυστέρηση στο δίκτυο 3G, Με μόλις 7000 υποκαταστήματα που αναπτύχθηκαν το 2016 (2 έως 3 φορές λιγότερο από άλλους φορείς εκμετάλλευσης), δωρεάν καλύμματα κινητής τηλεφωνίας σήμερα 99% του πληθυσμού 3G, ή κάλυψη παρόμοια με τους ανταγωνιστές της.

Σχετικά με Πληθυσμός που καλύπτεται σε 4g, Ο χειριστής καλύπτει περίπου 99% του πληθυσμού που καλύπτεται ως άμεσοι ανταγωνιστές του. Ο φορέας εκμετάλλευσης έχει παγιδευτεί σε μεγάλο βαθμό από την άποψη της κάλυψης του κινητού δικτύου τα τελευταία χρόνια.

Ο 5G ανάπτυξη Από την άλλη πλευρά είναι πολύ προχωρημένο στο ελεύθερο, αφού ο προμηθευτής κατέχει τον μεγαλύτερο αριθμό 5G συμβατών κεραιών σε υπηρεσία στην επικράτεια: Περισσότεροι από 12.000, που ήδη καλύπτουν περισσότερο από 79% του μητροπολιτικού πληθυσμού.

Δωρεάν προσφορές Διαδικτύου

Δωρεάν αγορές προσφορές πρόσβασης στο Διαδίκτυο ADSL (στην αδεσμένη και όχι μη διαχωρισμένη περιοχή) καθώς και σε οπτική ίνα στο δικό του δίκτυο FTTH. Δωρεάν προσφέρει τις προσφορές του Internet των πελατών της διπλό παιχνίδι και προσφορές τριπλό παιχνίδι. Βρείτε το περιεχόμενό τους λεπτομερώς παρακάτω.

Δωρεάν προσφορές παιχνιδιού από δωρεάν

Δωρεάν προσφορές 1 Προσφορά διπλής αναπαραγωγής (ή Dual Play), δηλαδή την πρόσβαση σε τηλεφωνική υπηρεσία και στο Διαδίκτυο. Είναι δυνατόν, για Μόνο οι συνδρομητές Crystal Freebox, για να βγάλετε ένα Προαιρετική τηλεοπτική υπηρεσία για 4,99 ευρώ το μήνα Εκτός από τη βασική προσφορά.

Δωρεάν προσφορές τριπλού παιχνιδιού

Δωρεάν προσφορές επίσης Προσφορές τριπλού παιχνιδιού συμπεριλαμβανομένης της τηλεοπτικής υπηρεσίας εκτός από τη σταθερή τηλεφωνία και το διαδίκτυο. Βρείτε την περιγραφή των προσφορών και των υπηρεσιών Triple Play που περιλαμβάνονται σε κάθε FreeBox στον παρακάτω πίνακα:

Οι επιλογές που περιλαμβάνονται στην προσφορά FreeBox

Εκτός από τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο πακέτο FreeBox, οι προσφορές Triple Play σας δίνουν πρόσβαση σε περισσότερες ή λιγότερες επιλογές, που περιλαμβάνονται στην τιμή συνδρομής. Όλες οι προσφορές παιχνιδιού περιλαμβάνουν έτσι ένα Υπηρεσία επανάληψης, VOD και είναι συμβατή με το HDR 4K. Ανακαλύψτε τις πρόσθετες επιλογές παρακάτω σύμφωνα με τον τύπο του FreeBox που θέλετε να εγγραφείτε.

Ψάχνετε για μια προσφορά FreeBox ?

Δωρεάν υπηρεσία Jechange

Ψάχνετε για μια προσφορά FreeBox ?

09 71 07 88 24
Δωρεάν υπηρεσία Jechange

09 71 07 88 24
Δωρεάν υπηρεσία Jechange