Πρόβλημα ή κατανομή στο δίκτυο Orange: Τι να κάνετε? | Σεπτέμβριος 2023, Πορτοκαλί Βλάβη: Οι συνδρομητές δεν έχουν πλέον δίκτυο, τι συμβαίνει?

Πορτοκαλί Βλάβη: Οι συνδρομητές δεν έχουν πλέον δίκτυο, τι συμβαίνει

Είστε πελάτης πορτοκαλιού και έχετε πέσει θύμα πολλών Αποτυχίες δικτύου Internet/Mobile συνεχής ? Η υπηρεσία που προσέφερε η Orange δεν σας ικανοποίησε ?
Μπορείτε να φτιάξετε ένα Αίτημα καταγγελίας στο διαδίκτυο ::

Πρόβλημα ή κατανομή στο δίκτυο Orange: Τι να κάνετε ? | Σεπτέμβριος 2023

Καραμέλα

Καταιγίδα πορτοκαλί

Θέλετε να βγάλετε ένα διαδίκτυο ή μια προσφορά για κινητά στο Orange ?

Εξοικονομήστε χρήματα, εγγραφείτε σε μια πορτοκαλί προσφορά με τους συμβούλους SELECTRA:

Είστε πελάτης πορτοκαλιού και είστε θύματα αναλύσεων στο Διαδίκτυο ή/και το κινητό δίκτυο αυτού του χειριστή ? Δεν ξέρετε ποιες είναι οι αιτίες του προβλήματος και πώς να το λύσετε γρήγορα ? Μην πανικοβάλλεστε ! Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε στα διάφορα βήματα που θα ακολουθήσετε σε περίπτωση παρατεταμένης αποτυχίας του δικτύου για επίλυση του προβλήματός σας. Εάν επιμένει, τα αιτήματα αποζημίωσης για προκατάληψη είναι δυνατά σε περίπτωση συγκεκριμένων ειδικών καταστάσεων.

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στο διαδίκτυο

  • Το ουσιώδες
  • Το πρώτο ουσιαστικό βήμα είναι να διασφαλιστεί ότι δεν είναι Panne σε εξέλιξη στο πορτοκαλί δίκτυο.
  • Ο Υπηρεσία Πληροφορίες Δικτύου για κινητά/Διαδίκτυο Orange Σας επιτρέπει να ανιχνεύσετε τρέχοντα περιστατικά στο διαδίκτυο στο σπίτι σας.
  • Ο Εγγυημένη υπηρεσία 24H που διατίθεται από τον χειριστή σας επιτρέπει να βρείτε σύνδεση στο Διαδίκτυο σε λιγότερο από 24 ώρες.
  • Μερικοί αιτήματα αποζημίωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί με τον χειριστή, σε μερικούς συγκεκριμένη περίπτωση.

Διαταραχές του Orange Network: Είναι ένα εθνικό περιστατικό ?

Η Orange σας προσφέρει τη δυνατότητα να συμβουλευτείτε την εθνική υπηρεσία πληροφοριών περιστατικών, επιτρέποντας Γνωρίστε τις καταστροφές σε πραγματικό χρόνο που επηρεάζουν τη λειτουργία του Διαδικτύου και των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη διεύθυνση: https: // παρακολούθηση.πορτοκάλι.Fr/info-incident-national-messagery-tv-internet-mobile

Εάν το πορτοκαλί επηρεάζεται πραγματικά από μια κατανομή, μια ημερομηνία ανάκτησης θα σας κοινοποιηθεί συχνότερα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την υπηρεσία, είναι απαραίτητο να συνδεθείτε με το δικό σας Περιοχή πελατών πορτοκαλιού. Συναντώ Βοήθεια, Τότε στην καρτέλα Πληροφορίες περιστατικού Και ελέγξτε ότι δεν δηλώνεται κανένα περιστατικό στις υπηρεσίες Orange Mobile και Internet.

Δύο επιλογές είναι διαθέσιμες σε εσάς:

Αναφέρεται ένα εθνικό περιστατικό στον χειριστή. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να περιμένετε την τελική ανάκαμψή της. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το Orange.

Η αποτυχία του διαδικτύου ή του κινητού δικτύου σας δεν συνδέεται με ένα εθνικό περιστατικό ? Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα Βήματα στο υπόλοιπο αυτού του άρθρου.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα σύνδεσης στο Διαδίκτυο/κινητής τηλεφωνίας ? Arcep έχει εφαρμόσει την υπηρεσία που δαντέλουμε το ARCEP για να αναφέρετε τις δυσλειτουργίες που συναντήθηκαν με το κινητό σας ή το σταθερό χειριστή και λαμβάνουν βοήθεια και συμβουλές.

Πορτοκαλί αποτυχία δικτύου κινητής τηλεφωνίας

Εάν συναντήσετε μια ανάλυση της σύνδεσης στο Διαδίκτυο της διαμονής σας, συμβουλευτείτε απευθείας το παιχνίδι Πορτοκαλί Διαδίκτυο Δίκτυο Δικτύου.

Καταστροφή κινητής τηλεφωνίας

Εάν το πρόβλημα του κινητού σας δεν συνδέεται με ένα εθνικό περιστατικό, η Orange σας προσκαλεί να ελέγξετε το κάλυψη δικτύου στη διεύθυνση της επιλογής σας Χρήση της υπηρεσίας Πληροφορίες δικτύου για κινητά. Για να το κάνετε αυτό, απλά συνδεθείτε στον ιστότοπο πορτοκαλιού> Κινητής βοήθειας > Πληροφορίες εθνικού περιστατικού > Πληροφορίες δικτύου για κινητά. Στη συνέχεια, αναφέρετε τον τύπο του τηλεφώνου που χρησιμοποιείται και τη διεύθυνσή σας, στη συνέχεια επικυρώστε. Οι πληροφορίες του δικτύου για κινητά σας επιτρέπουν να γνωρίζετε, εισάγοντας την τοποθεσία σας, το επίπεδο κάλυψης του δικτύου και την ποιότητα της λειτουργίας του.

Εάν είστε σε περίπτωση που το Orange έχει ένα καλό επίπεδο κάλυψης δικτύου κινητής τηλεφωνίας, μπορεί τότε να είναι είτε ένα εθνικό περιστατικό (Προηγούμενο μέρος), ή ένα πρόβλημα διαμόρφωσης του κινητού σας.

Σε περίπτωση που η κάλυψη του κινητού δικτύου της Orange δεν είναι καλή, μετακινηθείτε σε μια καλύτερη περιοχή που καλύπτεται ή αλλάξτε τον χειριστή για να αποκτήσετε καλύτερη κάλυψη δικτύου. Arcep έχει δημιουργήσει μια κάρτα για να μάθει ποιοι χειριστές η κάλυψη του δικτύου είναι η καλύτερη: https: // www.Monreseaumobile.FR/

Orange 200 GB Κοινή χρήση σύνδεσης κατά την εγγραφή σε μια προσφορά Orange Internet, οι πελάτες της Orange μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία “Κοινή χρήση σύνδεσης”, αυτή η επιλογή είναι χρήσιμη σε περίπτωση κατανομής, επειδή επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν τις συνδέσεις τους στο Διαδίκτυο χάρη στο Orange wifi.

Πορτοκαλί Διαδίκτυο Δίκτυο Δικτύου

Σε περίπτωση που συναντήσετε μια κατανομή στο δίκτυο Internet/Fixed Line, το Orange σας επιτρέπει να συμβουλευτείτε τον πραγματικό χρόνο του Υπηρεσία Διαδικτύου και σταθερών δικτύων Για να ανιχνεύσετε τρέχοντα περιστατικά στο διαδίκτυο στο σπίτι σας (τηλεφωνικά καλώδια, ευρυζωνικός εξοπλισμός. Ουσία. Τα προβλήματα εγχώριας εγκατάστασης δεν λαμβάνονται υπόψη.

Για να το κάνετε αυτό, απλά συνδεθείτε με τον ιστότοπο Orange στο παιχνίδι Διαδίκτυο και σταθερά δίκτυα. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον σταθερό αριθμό τηλεφώνου πορτοκαλιού και, στη συνέχεια, επικύρωση. Εάν η Orange ανιχνεύσει ένα περιστατικό στο Διαδίκτυο κοντά σας, συμβουλευτείτε τακτικά τη σελίδα πληροφοριών για να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες και να μάθετε το χρόνο για την αποκατάσταση της γραμμής σας στο Διαδίκτυο.

Χωρίς ανιχνευμένο περιστατικό: Αντιμετώπιση προβλημάτων πορτοκαλιού

Δεν έχει εντοπιστεί κανένα περιστατικό δικτύου ? Εξακολουθείτε να μην έχετε ικανοποιητική σύνδεση στο διαδίκτυο, το livebox σας αποσυνδέεται συχνά ? Για να επιλύσετε αυτές τις διαφορετικές καταστροφές, το Orange σας προσφέρει το υπηρεσία αυτοαπασχόλησης 24h Εγγυημένη, Για να κάνετε μια γρήγορη διάγνωση της δυσλειτουργίας σας και να βρείτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο εντός 24 ωρών. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από προεπιλογή για τους πελάτες της Orange με μια ανοικτή προσφορά livebox, ένα κινητό σχέδιο ή ας πάμε.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική υπηρεσία κατανομής στο διαδίκτυο ή από την εφαρμογή Orange και πρέπει να πάω στην ενότητα Δοκιμάστε και βοηθήστε τις υπηρεσίες σας, Στη συνέχεια, ταυτιστείτε με τα αναγνωριστικά λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πορτοκαλιού της γραμμής για δοκιμή. Για να ξεκινήσετε τη δοκιμή, θα πρέπει να υποδείξετε τις διαφορετικές βλάβες μεταξύ αυτών που σας προσφέρονται. Ανάλογα με το πρόβλημα που παρατηρήθηκε μετά από μια πρώτη διάγνωση της βλάβης σας, το πορτοκαλί σας προσφέρει ένα Λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Μπορείτε να συνεχίσετε να περιηγείστε στο Διαδίκτυο μέσω του δικτύου 4G, για παράδειγμα, ενώ περιμένετε την κατανομή του livebox σας.

Πρόβλημα με το Livebox Orange

Εάν η αποτυχία του δικτύου Διαδικτύου σας συνδέεται με δυσλειτουργία του livebox σας, η Orange προσφέρει άμεση ανταλλαγή. Για να ανταλλάξετε τον εξοπλισμό σας, απλώς επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών Orange.

Πρόβλημα σύνδεσης στο διαδίκτυο

Ο εξοπλισμός σας λειτουργεί τέλεια, αλλά η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο παραμένει ελαττωματική ? Το πορτοκαλί σας προσφέρει 2 λύσεις εντός 24 ωρών. Μην διστάσετε να τα δοκιμάσετε πριν πάτε στα παρακάτω βήματα.

Κοινή χρήση σύνδεσης στο Διαδίκτυο

Σε περίπτωση αποτυχίας στο Διαδίκτυο, μπορείτε επωφεληθείτε από 200 GB/μήνα του Διαδικτύου Αμέσως πιστώνεται σε κινητά σχέδια (πορτοκαλί, sosh ή ας πάμε) της επιλογής σας κατά τη διάρκεια 2 μηνών. Μπορούν να επωφεληθούν έως και 5 πακέτα οικιακής χρήσης. Διατηρείτε τις χρήσεις του Διαδικτύου σας από το smartphone σας. Αυτή η υπηρεσία ισχύει στην ηπειρωτική Γαλλία για τους πελάτες της Open και LiveBox με ένα livebox για ενοικίαση.

Θέλετε να πάρετε ένα πορτοκαλί πακέτο ?

Δάνειο Airbox 4G

Σε περίπτωση κατανομής μεγαλύτερη από 24 ώρες, το πορτοκαλί σας δανείζει Για 2 μήνες το 4G Airbox Με 200GB/μήνα δεδομένων, για 2 μήνες το πολύ. Αυτή η περίπτωση σας επιτρέπει να συνδεθείτε έως και 10 εξοπλισμό στο κατάλυμα σας, Προκειμένου να βρείτε προσωρινά τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

Πορτοκαλί hotspot wifi

Αυτή η λύση δεν προσφέρεται πλέον από την Orange, τα δίκτυα hotspot είναι όλο και λιγότερο χρησιμοποιημένα.

Ασύρματο σημείο σύνδεσης

Για να επωφεληθείτε ξανά από το πορτοκαλί κινητό διαδίκτυο, συνδέστε το τηλέφωνό σας με το Χειριστής WiFi. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να είστε Πορτοκαλί πελάτης.

Για να επωφεληθείτε από ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες, απλώς επικοινωνήστε με την Orange Service Service ή πηγαίνετε απευθείας στο Store.

Εάν η καταστροφή σας επιμένει, η Orange σας προσφέρει τη δυνατότητα να είστε Βάλτε σε επαφή με έναν σύμβουλο για πλήρη διάγνωση της βλάβης σας ή ζητήστε την παρέμβαση ενός τεχνικού στο σπίτι σας. Ανάλογα με το ελάττωμα που προσδιορίζεται από αυτό, είναι πιθανό ότι τα πορτοκαλί τιμολόγια σας η παρέμβαση.

Εκτεταμένη αποτυχία στο διαδίκτυο: Αποζημίωση για τον πελάτη

Αποζημίωση αποτυχίας δικτύου: Πώς να επωφεληθείτε από αυτό ?

Μια αποτυχία στο διαδίκτυο/κινητής τηλεφωνίας μπορεί να είναι περιοριστική για ορισμένους πελάτες, ειδικά όταν μεταφέρονται. Σύμφωνα με Άρθρο L121-20-3 του κώδικα καταναλωτών, Οι πάροχοι πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ISP) έχουν απαίτηση αποτελεσμάτων και πρέπει στη συνέχεια να βλάψει, αντισταθμίζουν τους συνδρομητές τους για τη ζημιά που τους προκάλεσε η αποτυχία.

Η υποχρέωση αυτή ισχύει τόσο όταν οι υπηρεσίες ασκούνται άμεσα από τον πάροχο πρόσβασης, εδώ Orange, αλλά και όταν ο χειριστής χρησιμοποιεί έναν πάροχο υπηρεσιών για να το κάνει αυτό. Ένας χειριστής που εκτελεί τις υπηρεσίες του μέσω ενός παρόχου υπηρεσιών είναι επομένως εξίσου υπεύθυνος εάν εμφανιστεί ένα συμβάν δικτύου στη γραμμή του και υποχρεούται να πληρώσει αποζημίωση.

Όσον αφορά το πορτοκαλί, σύμφωνα με τις γενικές του συνθήκες, ο χειριστής έχει 15 εργάσιμες ημέρες για την αποκατάσταση των προβλημάτων κατάρρευσης που θα είχαν παρέμβει. Πέρα από αυτό, θα πρέπει να αντισταθμίσει τον συνδρομητή στην τιμή της τιμής της συνδρομής του Διαδικτύου/.

ΔΙΑΚΟΠΗ Δικτύου: Πώς να το ζητήσετε ?

Είστε πελάτης πορτοκαλιού και έχετε πέσει θύμα πολλών Αποτυχίες δικτύου Internet/Mobile συνεχής ? Η υπηρεσία που προσέφερε η Orange δεν σας ικανοποίησε ?
Μπορείτε να φτιάξετε ένα Αίτημα καταγγελίας στο διαδίκτυο ::

Επικοινωνήστε με το Orange

Στέλνοντας ένα email στο πορτοκαλί υπηρεσία

Επικοινωνώντας με έναν σύμβουλο μέσω του πορτοκαλί γάτα

Για να αποκτήσετε πρόσβαση, πρέπει να συνδεθείτε με τα αναγνωριστικά σας στην περιοχή πελατών Orange και να μεταβείτε στην ενότητα καταγγελία.

Εάν η απάντηση που παρέχεται από την Orange δεν είναι ικανοποιητική, μπορείτε στη συνέχεια να καλέσετε έναν διαμεσολαβητή, για να διευθετήσετε τη διαφορά σας φιλικά. Σε περίπτωση σύγκρουσης με τον τηλεφωνικό σας φορέα ή τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο, μπορείτε να εισαγάγετε το Διαμεσολαβητής ηλεκτρονικών επικοινωνιών Στον ειδικό ιστότοπο.

Συνδρομή στο Διαδίκτυο και το κινητό

Θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή ?

Πορτοκαλί Βλάβη: Οι συνδρομητές δεν έχουν πλέον δίκτυο, τι συμβαίνει ?

Από αυτό το πρωί της Τετάρτης, οι συνδρομητές της Orange υποφέρουν. Ο αριθμός των υπηρεσιών είναι απρόσιτο όπως οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η Orange TV και οι κλήσεις. Μερικοί στερούνται ακόμη και σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με τον χειριστή, ένα πρόβλημα τροφοδοσίας είναι υπεύθυνο.

Καταιγίδα πορτοκαλί

Ενημέρωση 17 Μαρτίου 3:44 μ.μ.: Το Orange ασχολείται και πάλι με μια κατανομή, ταυτόχρονα με το SFR και το Bouygues Telecom. Περιμένουμε πληροφορίες.

Ενημέρωση 17 Μαρτίου 3.30 μ.μ Η αποτυχία της πορτοκαλιού επιλύεται, αλλά μια νέα κατανομή είναι επί του παρόντος αγγίζοντας SFR, Bouygues, Prixtel και Red συνδρομητές.

Ενημέρωση 16 Μαρτίου 10:00 π.μ.: Αυτή την Πέμπτη το πρωί, ορισμένοι χρήστες εξακολουθούν να μην έχουν πρόσβαση στο γραμματοκιβώτιό τους, σύμφωνα με μαρτυρίες που δημοσιεύθηκαν σε κοινωνικά δίκτυα και αναφορές για τον ανιχνευτή Down. “Οι πελάτες θα μπορούσαν ακόμα να ανταποκριθούν σε κάποιες διαταραχές για να αποκτήσουν πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτή την Τετάρτη το βράδυ (κυρίως στο smartphone). Η κατάσταση ήταν ονομαστική από τις 11 μ.μ. και παραμένει σταθερή στην αρχή της ημέρας. Αυτές οι υπηρεσίες θα παραμείνουν υπό ενισχυμένη επαγρύπνηση καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας “, Υποδεικνύει έναν εκπρόσωπο της Orange, που έρχεται σε επαφή με τον οδηγό του Tom’s.

Ενημέρωση 15 Μαρτίου στις 2:30 μ.μ Το Orange εξασφαλίζει ότι οι υπηρεσίες τηλεόρασης λειτουργούν ξανά. Αφ ‘ετέρου, “Η πρόσβαση σε μηνύματα πορτοκαλιού διαταράσσεται πάντα. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται και λαμβάνονται κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού θα εκδοθούν σταδιακά μόλις συνεχιστούν οι υπηρεσίες “, υπόσχεται στον χειριστή.

Ενημέρωση 15 Μαρτίου 11:00 μ.μ : Στα κοινωνικά δίκτυα, οι χρήστες αποδοκιμάζουν το μπλοκάρισμα του γραμματοκιβωτίου τους που εκτείνεται την Τετάρτη το βράδυ. Η υπηρεσία αγωνίζεται να ανακάμψει σε ορισμένα σπίτια και να πληγεί τους πελάτες.

Το πορτοκαλί απέχει πολύ από το να είναι ο βασιλιάς των καταστροφών. Αλλά ο χειριστής δεν είναι άνοσος σε μια μεγάλη δυσλειτουργία. Την Τετάρτη 15 Μαρτίου, οι συνδρομητές της Orange έσπευσαν στα κοινωνικά δίκτυα για να αναφέρουν την αποτυχία των υπηρεσιών αλληλογραφίας (Webmail και Application), την τηλεόραση και τις κλήσεις προς την υπηρεσία υπηρεσίας. Οι χρήστες λένε ότι είχαν περικοπές σύνδεσης στο διαδίκτυο, μερικοί ακόμη αποτυγχάνουν να κάνουν κλήσεις και να στείλουν SMS. Έχουν επηρεαστεί οι περιοχές του Παρισιού, της Μασσαλίας, της Λυών, της Τουλούζης, του Μπορντό ή ακόμα και της Λιλ.

Breakdown TV Orange Mail

Το βράδυ της Τετάρτης, οι αναφορές για τον ανιχνευτή Down ανέφεραν ότι η κατανομή ήταν ακόμα ζωντανή μεταξύ ορισμένων χρηστών. Ήταν οι υπηρεσίες αλληλογραφίας που συνέχισαν να δυσλειτουργούν.“Από τις 7:19 π.μ. σήμερα το πρωί δεν έχω λάβει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έχουν περάσει 14 ώρες βλάβης και διακοπής της υπηρεσίας !! Επεξηγήσεις παρακαλώ ?» Μετακινεί τον Joëlle Bayard στο Twitter. Οι πελάτες εξακολουθούσαν να επικρίνουν την επικοινωνία του χειριστή που εξέλεξε την επιμονή της κατάρρευσης.

https: // twitter.com/mroffinella/status/1636097143235641346?S = 20

�� Χρησιμοποιείτε το Google News ? Προσθέστε τον οδηγό Tom στο Google News να μην χάσετε σημαντικά νέα από τον ιστότοπό μας.