Ora Funky Cat: Καλύτερη τιμή, τεχνική και ενημερωτικά δελτία – Αυτοκίνητα – Frandroid, La Mignonne Electric Car Ora Cat φτάνει στην Ευρώπη: The Real Id Challenger.3? Νουμεράμα

Το χαριτωμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Cat Ora φτάνει στην Ευρώπη: το πραγματικό αμφισβητία ID.3 

Μεγαλύτερη από μια Renault Zoé ή ένα Peugeot E-208, αλλά μικρότερο από ένα φύλλο Nissan ή Volkswagen ID.3, είναι ένα μικρό συμπαγές 4,23 μ. Αρκετά ευπροσάρμοστο που στέκεται. Με αυτό το πρότυπο, η γάτα Ora δεν αντιμετωπίζει μεγάλο ανταγωνισμό. Ακόμα κι αν δεν φορέσει ένα γνωστό λογότυπο, θα μπορούσε να βρει μια θέση στο φάσμα των ηλεκτρικών οχημάτων που είναι διαθέσιμα στη Γαλλία. Σε κάθε περίπτωση, προκάλεσε μια αίσθηση κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της στο Motor Show του Μονάχου του Μονάχου το 2021.

Ora funky γάτα

Το Ora Funky Cat είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που τοποθετείται ως ανταγωνιστής του Fiat 500 ή του Volkswagen ID.3. Έχει κινητήρα 171 ίππων, ροπή 250 nm και σκοτώθηκε 0 έως 100 km/h σε 8.3 δευτερόλεπτα. Η μπαταρία των 48 kWh είναι συμβατή με μέγιστη ισχύ φορτίου 80 kW σε DC θα την παράσχει μέχρι 310 χλμ. Ανάλογα με τον κύκλο WLTP.

Πού να αγοράσετε το
Ora funky γάτα στην καλύτερη τιμή ?

Δεν υπάρχουν προσφορές αυτή τη στιγμή

Μάθετε περισσότερα για τη γάτα Ora Funky

Προγραμματισμένη για την πτώση του 2022 στο Ηνωμένο Βασίλειο, η γάτα Ora και η άτυπη εμφάνισή της θα προσγειωθούν με μεγάλη fanfare με μια αποκλειστική έκδοση εκτόξευσης: Funky Cat First Edition. Ας κάνουμε απολογισμό των χαρακτηριστικών και της τιμής του.

310 χιλιόμετρα αυτονομίας για 36.000 ευρώ

Το αυτοκίνητο της πόλης 4.23 -μέτρων από τον όμιλο Ora GMW θα αναλάβει ένα 48 kWh μπαταρία Για να προσφέρετε ένα αυτονομία σε κύκλο WLTP 310 χιλιομέτρων Σύμφωνα με τα στοιχεία του κατασκευαστή. 0 έως 100 km/h ανακοινώνεται σε 8,3 δευτερόλεπτα, χάρη σε έναν κινητήρα 126 kW (171 ίππους) που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Από την πλευρά της γρήγορης επαναφόρτισης, το Το 15-80% θα πρέπει να διαρκεί 42 λεπτά σε ιδανικές συνθήκες, με ένα ισχύς κορυφής φόρτισης που φτάνει τα 80 kW. Ο φορτιστής 11 kW στο φορτιστή θα παρέχει πλήρες φορτίο σε περίπου πέντε ώρες σε ένα κατάλληλο wallbox.

Η τιμή που ανακοινώθηκε μετά το ισοδύναμο του αγγλικού οικολογικού μπόνους είναι 30.495 λίβρες για την πρώτη έκδοση Cat Ora Funky, περίπου 36.000 ευρώ. Εάν ξεκινήσουμε από την αρχή ότι αυτό περιλαμβάνει το τρέχον οικολογικό πλεονέκτημα των 6.000 ευρώ, αυτό θα έδινε ένα Ποσοστό εκτόξευσης στη Γαλλία περίπου 42.000 ευρώ.

Επομένως, δεν είναι ένα πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο τιμής ότι αυτή η γάτα Ora θα ήταν σε funky έκδοση Cat First Edition, αφού με μια μπαταρία 48 kWh και ένα αυτοκίνητο της πόλης, θα ήταν πιο ακριβό από τη Renault Zoe ή ένα Peugeot E -208, ενώ προσφέρει λιγότερο αυτονομία.

Ωστόσο, ο εξοπλισμός που περιλαμβάνεται σε αυτή την πρώτη έκδοση θα είναι σημαντικός, καθώς θα υπάρξει προσαρμοστικό cruise control, ένα Apple CarPlay και Android Auto Compatibility, μια προβολή 360 -degree χάρη στις κάμερες γύρω από το όχημα ή ακόμα και δύο εσωτερικές οθόνες 10,25 ίντσες.

Τέσσερα χρώματα θα είναι διαθέσιμα κατά την εκτόξευση (ανοιχτό πράσινο, μαύρο, σκούρο πράσινο και κόκκινο) για το σώμα, και οι συνδυασμοί που χρησιμοποιούν το εξωτερικό χρώμα θα προσφέρονται για το εσωτερικό ντύσιμο. Τέλος, ο Ora επιθυμεί να καθησυχάσει με την εμφάνιση Εγγύηση 5 ετών (απεριόριστη απόσταση σε μίλια) Για ολόκληρο το αυτοκίνητο και 8 χρόνια ή 160.000 χιλιόμετρα για την μπαταρία.

Το χαριτωμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Cat Ora φτάνει στην Ευρώπη: το πραγματικό αμφισβητία ID.3 ?

Ora Funky Cat // Πηγή: Ora

Το Ηνωμένο Βασίλειο αρχίζει να ανακοινώνει την άφιξη αυτού του κινεζικού ηλεκτρικού μοντέλου για πτώση. Περιμένουμε ακόμα την επιβεβαίωση της ημερομηνίας για την υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτή είναι η τιμή του που πιθανώς θα καθορίσει την επιτυχία της μαζί μας, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητές της.

Με τον άτυπο σχεδιασμό της και ελαφρώς δανειστεί από άλλους κατασκευαστές, η γάτα Ora μπορεί να μιλήσει για το πότε θα προσγειωθεί επίσημα στην Ευρώπη. Ο Κινέζος κατασκευαστής Great Wall Motors βρίσκεται πίσω από αυτό το εμπορικό σήμα. Ήδη καθιερωμένη στην Κίνα και σε άλλες ασιατικές χώρες, αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα πρέπει θεωρητικά να φτάσει μέχρι το τέλος του έτους στις χώρες μας. Υπάρχει ακόμα ένα μυστήριο γύρω από το όνομά της, καλείται μερικές φορές η Ora Cat, η Ora Good Cat και εδώ Ora Funky Cat ..

Ένα πράγμα είναι βέβαιο, σε όλες τις περιπτώσεις, διατηρεί τη “γάτα” στο όνομά της, το οποίο προσθέτει λίγο πιο χαριτωμένο στο μοντέλο.

Εάν γνωρίζουμε ήδη τα κύρια χαρακτηριστικά του, θα παραμείνει ιδιαίτερα για να ανακαλύψει τα τελειώματα και τις τιμές αυτού του μοντέλου. Οι ανακοινώσεις Carscoop για το Ηνωμένο Βασίλειο δίνουν ήδη μια ιδέα για το τι προετοιμάζεται.

Κύριες πληροφορίες που πρέπει να θυμάστε στη γάτα Ora

Μεγαλύτερη από μια Renault Zoé ή ένα Peugeot E-208, αλλά μικρότερο από ένα φύλλο Nissan ή Volkswagen ID.3, είναι ένα μικρό συμπαγές 4,23 μ. Αρκετά ευπροσάρμοστο που στέκεται. Με αυτό το πρότυπο, η γάτα Ora δεν αντιμετωπίζει μεγάλο ανταγωνισμό. Ακόμα κι αν δεν φορέσει ένα γνωστό λογότυπο, θα μπορούσε να βρει μια θέση στο φάσμα των ηλεκτρικών οχημάτων που είναι διαθέσιμα στη Γαλλία. Σε κάθε περίπτωση, προκάλεσε μια αίσθηση κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της στο Motor Show του Μονάχου του Μονάχου το 2021.

Ora Funky Cat // Πηγή: Ora

Θα είναι εξοπλισμένο με κινητήρα 169 hp (126 kW) για ροπή 250 nm. Σε αυτή την έκδοση, θα παραδοθεί με μπαταρία 48 kWh, ακόμη και αν υπάρχει επίσης μεγαλύτερη μπαταρία 63 kWh που παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια του σαλόνι του Μονάχου. Το 0 έως 100 km/h ανακοινώνεται στις 8.3 δευτερόλεπτα και μπορεί να οδηγήσει έως και 160 χλμ./.

Θα πρέπει να επιτρέψει έως και 310 χλμ. Αυτονομία. Η γρήγορη επαναφόρτιση (DC) είναι μέγιστο 80 kW, η οποία σας επιτρέπει να γεμίσετε με μπαταρία 15 έως 80 % σε 42 λεπτά ανάλογα με το εμπορικό σήμα. Το φορτίο AC υποδεικνύεται για 11 kW σε τρία φάση (και 6.6 kW single -φάση).

Ora Funky Cat // Πηγή: Ora

Μια πολύ καλά εξοπλισμένη έκδοση στα € 36.000

Το εμπορικό σήμα επικοινωνεί με τιμή 30.425 £ μετά την αφαίρεση της βοήθειας από τη βρετανική κυβέρνηση. Αυτό αντιστοιχεί σε μόλις 36.000 €, αλλά γνωρίζοντας ότι το σύστημα μπόνους μας είναι πιο γενναιόδωρο από τα αγγλικά, αυτό θα μπορούσε θεωρητικά να εμφανίσει το μοντέλο για λιγότερο από 35.000 €. Για να το κρατήσετε, θα αρκεί να πληρώσετε 120 ευρώ σε κατάθεση όταν ανοίξουν οι παραγγελίες.

Για αυτήν την τιμή, έχετε ένα καλά εξοπλισμένο μοντέλο με δύο οθόνες 10,25 ιντσών μέσα, ένα σύστημα κάμερας 360 ° για να σας βοηθήσει με ελιγμούς, ζάντες 18 -ιντσών, μπροστινά καθίσματα, φορτιστές επαγωγής για τα smartphones σας και το σύστημα είναι το Apple Car Play και το Android Auto Compatible.

Εσωτερικό της funky cat // πηγή ora: ora

Πολλά βοηθήματα οδήγησης είναι διαθέσιμα ως στάνταρ: Προσαρμοστικός έλεγχος κρουαζιέρας, βοήθεια κυκλοφορίας, βοήθεια για τη διατήρηση της διαδρομής και την επικέντρωση στην πίστα, τους οπίσθιους αισθητήρες στάθμευσης, τους οπίσθιους αισθητήρες στάθμευσης και την οπίσθια εγκάρσια κυκλοφοριακή ειδοποίηση με φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης.

Η δωρεά είναι μάλλον ενδιαφέρουσα σε σύγκριση με το αναγνωριστικό Volkswagen.3, ο κύριος αντίπαλός του. Αυτό το μοντέλο θα μπορούσε να είναι μια σχετική εναλλακτική λύση, ειδικά όταν το εύρος του θα επεκταθεί σε πιο προσιτές και ελαφρώς λιγότερο εξοπλισμένες εκδόσεις. Τέλος, πρέπει να θυμόμαστε ότι το αυτοκίνητο είναι εγγυημένο για 5 χρόνια και η μπαταρία 8 χρόνια, η οποία αποτελεί πρόσθετο επιχείρημα για ένα εμπορικό σήμα λίγο γνωστό στην Ευρώπη.

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, σας χρειαζόμαστε. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά μας