OQEE: Δωρεάν εμπλουτίζει την προσφορά της Revolution FreeBox, OQEE με δωρεάν: Η πλατφόρμα συνεχούς ροής για τους συνδρομητές FreeBox |

Oqee by Free: Μια πλήρης τηλεοπτική προσφορά για τους συνδρομητές FreeBox

Για Επωφεληθείτε από την εφαρμογή στην τηλεόραση της Apple σας, θα χρειαστείς :

OQEE: Δωρεάν εμπλουτίζει την προσφορά της Revolution Freebox

Διατίθεται από τον Μάρτιο του 2022 σχετικά με την κινητικότητα και για συμβατές υποστηρίξεις για τους συνδρομητές της FreeBox Revolution, η Oqee ανακοινώνει αυτή την 7 Ιουλίου έναν εμπλουτισμό. Εάν έχουν συμπεριληφθεί μέχρι στιγμής 10 ώρες εγγραφής στο σύννεφο για πακέτα επανάστασης/επανάστασης FreeBox με τηλεόραση με κανάλι, ο χειριστής επιτρέπει τώρα 40 ώρες εγγραφής.

Τι εξοικονομούν περισσότερα προγράμματα στο σπίτι σε πολλαπλές τηλεοπτικές εκπομπές (Player ή Apple TV), αλλά και σε άλλα υποστηρίγματα όπως η Samsung, η Fire TV ή ακόμα και το Android και το iPhone Smartphones και τα smartphones. Για όσους έχουν ξεπεράσει την ποσόστωση, θα χρεώνονται πάντοτε μηνιαίως 0,02 €/ώρα. Πρέπει λοιπόν να σκεφτείτε τη διαλογή.

Με σύγκριση, οι συνδρομητές Freebox Pop και Delta Pop έχουν 100 ώρες εγγραφής μέσω OQEE. Η δωρεάν διεπαφή τηλεόρασης παρέχει πρόσβαση σε 220 κανάλια που περιλαμβάνονται (280 για τους συνδρομητές επανάστασης και δέλτα μέσω τηλεόρασης με κανάλι), αλλά και στον έλεγχο της άμεσης, στην αρχή, στις επαναλήψεις και στο Oqee Ciné.

Oqee by Free: Μια πλήρης τηλεοπτική προσφορά για τους συνδρομητές FreeBox

Στην ψηφιακή εποχή, οι προσφορές Triple Play (Internet + Fixed Television + Television) είναι όλο και περισσότερο, παρακαλώ καταναλωτές. Η Free ήταν σε θέση να προσαρμοστεί για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό με την ανάπτυξη μιας υπηρεσίας ροής τηλεόρασης διαθέσιμη μόνο για τους συνδρομητές της: OQEE από το Free. Για να ολοκληρώσει την τηλεοπτική προσφορά της, ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου κυκλοφόρησε τη δική της πλατφόρμα streaming τον Μάρτιο του 2023: Oqee Ciné. Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες ? Τι κατάλογος περιεχομένου προσφέρει αυτήν την πλατφόρμα ? Πόσο κοστίζει ? Επιλέγω.com σας περιγράφει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το oqee σε αυτό το άρθρο.

Ροή oqee δωρεάν

Δημοσιεύτηκε στις 03/30/2023 | Ενημερώθηκε στις 06/16/2023 | από την Vanessa Rollot

Oqee από δωρεάν: Τι είναι αυτό ?

Η δωρεάν υπηρεσία ροής χειριστή έχει βαφτιστεί: Μοσχοκάρισμα, Αλλά αυτό το όνομα δεν επιλέχθηκε τυχαία. Πράγματι, αυτό το ακρωνύμιο αναφέρεται στις τιμές του διαχειριστή του Διαδικτύου: O Για το “Όπου και αν θέλετε”, q για “όταν θέλετε” και το 2 “e” του “δωρεάν”.

Oqee από δωρεάν είναι μια πλήρης τηλεοπτική προσφορά που διατίθεται στους δωρεάν συνδρομητές. Οι πελάτες του χειριστή με συνδρομή Delta FreeBox, Mini 4K, Revolution ή Freebox Pop μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προγράμματά τους από τη διεπαφή κουτιού τους ή απευθείας από μια κινητή συσκευή. Το OQEE σας επιτρέπει λοιπόν να έχετε πρόσβαση σε όλα τα προγράμματά σας όπου κι αν βρίσκεστε. Ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο σας προσφέρει τη δυνατότητα προβολής των προγραμμάτων σας σε διάφορα υποστηρίγματα όπως:

 • Apple TV ;
 • Τηλεόραση Android (εκτός από το Mini Player 4K)
 • Smartphone και tablet (Διαθέσιμη εφαρμογή στο Android και iOS)
 • Samsung TV ;
 • υπολογιστή (μέσω Browser).

Χάρη στο OQEE από το Free, οι πελάτες του κουτιού του Διαδικτύου μπορούν να επωφεληθούν από πολλά οπτικοακουστικά περιεχόμενα και πολλαπλά χαρακτηριστικά. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης ένα Απεριόριστη πρόσβαση στον κατάλογο περιεχομένου VOD.

Αλλά αυτό δεν είναι όλο, το Free έχει δημιουργήσει ένα σύστημαεξατομικευμένη βοήθεια Εάν αντιμετωπίσετε δυσκολίες ή δυσλειτουργία (βλ. Παράγραφος: Πώς λειτουργεί η τηλεόραση από δωρεάν υπηρεσίες ?Ουσία.

Πώς λειτουργεί η τηλεόραση με δωρεάν υπηρεσία ?

Ικανό να διαχειρίζεται διάφορα προφίλ κάθε φορά, την εφαρμογή Oqee από δωρεάν είναι πολύ εύχρηστος. Ωστε να μπορείτε να Δημιουργήστε εξατομικευμένη πρόσβαση για κάθε μέλος του σπιτιού σας. Για να διαμορφώσετε ένα προφίλ χρήστη, πρέπει:

 1. Κάντε το μενού “Ρυθμίσεις” για την οθόνη εφαρμογής για εσάς
 2. Επιλέξτε “Προφίλ”
 3. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη”.

Μόλις γίνει αυτά τα βήματα, θα πρέπει μόνο Προσαρμόστε το προφίλ σας. Αυτή η λειτουργία όχι μόνο επιτρέπει στο OQEE να κάνει εξατομικευμένες συστάσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, αλλά και να εκμεταλλευτεί όλους τους πόρους που προσφέρονται από το Free χωρίς να παρεμβαίνουν στη διαμόρφωση άλλων μελών της οικογενειακής σας οικογένειας.

Επιλέξτε δωρεάν υπηρεσία.com

Είστε βέβαιοι ότι δεν πληρώνετε το διαδίκτυο σας πολύ ακριβό ?

προσποιούμαι

Τι προσφέρει η πλατφόρμα OQEE ?

Το oqee από την δωρεάν υπηρεσία είναι Διαθέσιμο για λήψη ::

Αυτή η πλατφόρμα ροής επιτρέπει στους συνδρομητές της να επωφεληθούν από ένα Πολύ ευρεία επιλογή περιεχομένου. Χάρη στο OQEE με δωρεάν εφαρμογή, μπορείτε να επωφεληθείτε από προγράμματα όπως:

 • εκεί Τσίμπημα Ζήστε
 • μέχρι 98 Υπηρεσίες επανάληψης ;
 • μέχρι 579 τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων 220 συμπεριλαμβανομένων ;
 • 25 πλατφόρμες βίντεο κατόπιν ζήτησης, συμπεριλαμβανομένου του Oqee Ciné
 • μέχρι 52 πακέτα τηλεόρασης FreeBox.

Θα καταλάβετε ότι η Free δεν έχει αποδυναμώσει τα μέσα για να διαθέσει στους πελάτες της μια πλήρη προσφορά οπτικοακουστικού περιεχομένου.

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε πληρωμένα κανάλια στο oqee με δωρεάν. Αυτά είναι εύκολα αναγνωρίσιμα χάρη στο λουκέτο. Ας δούμε τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να εγγραφείτε σε ένα από αυτά:

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο OQEE
 2. Επιλέξτε το κανάλι για το οποίο θέλετε να εγγραφείτε μέσω της καρτέλας “Κανάλια”.

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε το νέο σας κανάλι !

Oqee Cinema: Τι είναι και πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό ?

Όπως το Netflix, η Free επέλεξε να προσφέρει μια υπηρεσία Άξονα (Διαφημιστικό βίντεο στο AS) για τους συνδρομητές του. Αυτό σημαίνει ότι η πλατφόρμα Oqee Ciné χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τη διαφήμιση κατά τη διάρκεια του προγράμματος σας.

Το Oqee Ciné σας προσφέρει ένα Πλούσιος και ποικίλος κατάλογος από ταινίες και σειρές διαθέσιμες όταν και πού θέλετε. Η πλατφόρμα σας προσφέρει τόσο πρόσφατες αμερικανικές σειρές καθώς και ταινίες νεολαίας ή ακόμα και γαλλικές κωμωδίες.

Για Πρόσβαση στον κατάλογο περιεχομένου Oqee Ciné, πρέπει να :

 1. Μεταβείτε στην εφαρμογή “oqee by free”
 2. Πρόσβαση στην καρτέλα “VOD”
 3. Κάντε κλικ στην ενότητα “Οι υπηρεσίες μας”
 4. Πρόσβαση στο “Oqee Cinema”.

Προσέξτε, για να μπορέσετε να το εκμεταλλευτείτε, Πρέπει να εγγραφείτε στην επιλογή της τηλεόρασης της οποίας η τιμή είναι 1,99 ευρώ το μήνα. Επιπλέον, όλος ο εξοπλισμός δεν είναι ακόμη συμβατός, αλλά προγραμματίζεται μια ανάπτυξη στο Freebox Mini 4K και στο Samsung Smart TV.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του OQEE με δωρεάν πλατφόρμα streaming ?

Το OQEE με δωρεάν εφαρμογή ενσωματώνει πολλά χαρακτηριστικά για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας:

 • Ζωντανή μετάδοση και υπηρεσίες στο επανάληψη. Έχετε πρόσβαση στα πολλά τηλεοπτικά κανάλια και τις σχετικές υπηρεσίες επανάληψης
 • Αμεσος έλεγχος. Με αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να σταματήσετε ή να επιστρέψετε στο πρόγραμμα που βλέπετε (εάν η αλυσίδα είναι επιλέξιμη για αυτή τη λειτουργικότητα)
 • Επανάληψη της άμεσης. Συνεχίζετε όπου σταματήσατε ακόμη και σε άλλο μέσο
 • ψηφιακή καταγραφή. Προγραμματίστε την εγγραφή σας ή εκκινήστε το ζωντανά ακόμη και από απόσταση. (Επωφεληθείτε από 10 ώρες εγγραφής που περιλαμβάνεται στην προσφορά Revolution FreeBox. Η τιμή είναι 0,02 €/ώρα/μήνα πέρα)
 • ξανά από την αρχή. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να συνεχίσετε ένα πρόγραμμα από την αρχή χωρίς να το καταγράψετε
 • χρωμονοσκάλων. Ξεκινήστε και ελέγξτε τα προγράμματά σας από την εφαρμογή σας στο Android Mobile OQEE απευθείας στην τηλεόρασή σας
 • Οδηγός τηλεόρασης. Βρείτε το πλέγμα προγράμματος για να δείτε ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα τις επόμενες 2 εβδομάδες
 • εξατομικευμένη διεπαφή. Σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από προγράμματα που σας ταιριάζουν με τις συστάσεις
 • 5 ταυτόχρονες συσκευές. Κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να επωφεληθεί από τα αγαπημένα του προγράμματα.

Μειώστε τον λογαριασμό σας στο Διαδίκτυο

Οι ειδικοί μας σας βοηθούν να βρείτε την καλύτερη προσφορά στο Διαδίκτυο και να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητα ADSL ή FIBER σας.

Υπολογίστε τις αποταμιεύσεις σας

Για Γνωρίστε τον αριθμό ωρών εγγραφής που παραμένει, Μεταβείτε στο μενού “Ρυθμίσεις”, “Συνδρομή και Κωδικοί”, στη συνέχεια, “Η κατανάλωση εγγραφής”. Θα δείτε ένα μετρητή που θα εμφανιστεί που θα σας επιτρέψει να αξιολογήσετε την υπόλοιπη ποσότητα.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή OQEE ?

Για δωρεάν συνδρομητές, το OQEE με δωρεάν εφαρμογή έχει ήδη εγκατασταθεί στο pop player (δωρεάν αποκωδικοποιητής).

Εάν θέλετε επίσης Επωφεληθείτε από την εφαρμογή στο smartphone ή το tablet σας, Απλά:

 1. Κατεβάστε το OQEE με δωρεάν εφαρμογή στο Android ή iOS
 2. Συνδεθείτε με το αναγνωριστικό FreeBox
 3. Δημιουργήστε το προφίλ σας OQEE και απολαύστε τα προγράμματά σας !

Για Επωφεληθείτε από την εφαρμογή στην τηλεόρασή σας Samsung, πρέπει να :

 1. Συνδέστε την τηλεόρασή σας στο FreeBox
 2. Κατεβάστε την εφαρμογή “OQEE by Free” από την καρτέλα “App” της τηλεόρασης Samsung
 3. Εκκίνηση της εφαρμογής (η σύνδεση γίνεται αυτόματα).

Για Επωφεληθείτε από την εφαρμογή στην τηλεόραση της Apple σας, θα χρειαστείς :

 1. Κατεβάστε την εφαρμογή “OQEE by Free” από το App Store
 2. Εκκίνηση της εφαρμογής στην Apple TV, θα εμφανιστεί μια οθόνη ελέγχου ταυτότητας
 3. Επιλέξτε το κουμπί “Connect” (στη συνέχεια θα αναγνωριστεί αυτόματα από την εφαρμογή “Oqee by Free”), θα εμφανιστεί μια νέα οθόνη
 4. Επιλέγοντας το OQEE με δωρεάν προφίλ με το οποίο θέλετε να πλοηγηθείτε στο Oqee από το Free, είστε τώρα συνδεδεμένοι !

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από το oqee και σε ποια τιμή ?

Η μόνη προϋπόθεση για να επωφεληθείτε από το πλήρες OQEE με δωρεάν τηλεοπτική προσφορά είναι να έχετε μια συνδρομή στο Διαδίκτυο με τον πάροχο ελεύθερης πρόσβασης. Είτε έχετε εγγραφεί στην προσφορά Freebox Pop, Delta, Revolution ή Mini 4K, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την υπηρεσία συνεχούς ροής. Από την άλλη πλευρά, η προσφορά δεν είναι Δεν είναι διαθέσιμο για συνδρομητές στο Δέλτα Freebox Δεδομένου ότι το τελευταίο είναι μία από τις προσφορές διπλού παιχνιδιού (Internet + τηλέφωνο) και επομένως δεν περιλαμβάνει τηλεοπτικές υπηρεσίες.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τις ακόλουθες συνδρομές στο Διαδίκτυο ::

 • Επανάσταση του FreeBox Σε € 19,99/μήνα για 1 έτος, τότε € 44,99/μήνα με δέσμευση 1 έτους
 • Freebox pop σε € 29,99/μήνα για 1 έτος, στη συνέχεια € 39,99/μήνα χωρίς υποχρέωση
 • Δέλτα Freebox σε € 39,99/μήνα για 1 έτος, στη συνέχεια € 49,99/μήνα χωρίς υποχρέωση.

Τι να κάνετε σε περίπτωση προβλήματος με την υπηρεσία OQEE TV ?

Όπως συμβαίνει με όλες τις εφαρμογές, μπορεί να συμβεί ότι οι υπηρεσίες που σχετίζονται με την τηλεόραση αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή δυσλειτουργίες. Αλλά ελεύθερη σκέψη τα πάντα ! Ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου έχει δημιουργήσει ένα βοήθεια Προκειμένου να προσαρμόσετε τις κατανομές όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Εδώ είναι τα μέσα που τέθηκαν σε εφαρμογή από τον χειριστή:

 • Online βοήθεια προσβάσιμη από τον ιστότοπο του χειριστή
 • ένα κοινοτικό φόρουμ βοήθειας
 • Τηλεφωνική βοήθεια σε 3244, 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 7 π.μ. έως 0 ώρες (δωρεάν κλήση από δωρεάν γραμμή).

Χρειάζεστε βοήθεια για να αλλάξετε τον χειριστή του Διαδικτύου ? Ανακαλύψτε τον Διαδικτυακό Συγκριτή Διαδικτύου, θα σας επιτρέψει να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Επιλέξτε δωρεάν υπηρεσία.com

Είστε βέβαιοι ότι δεν πληρώνετε το διαδίκτυο σας πολύ ακριβό ?

προσποιούμαι

 • Σχετικά με την επιλογή.com
 • Νομική ειδοποίηση
 • Χάρτης για προστασία προσωπικών δεδομένων
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Ειδοποίηση Επιλέξτε.com
 • Συντάκτης

Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές

Ένας σύμβουλος σας υπενθυμίζει δωρεάν για να σας συνοδεύσει

Το αίτημά σας καταγράφεται.
Οι σύμβουλοι μας είναι διαθέσιμοι από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ.
Μόλις απελευθερωθεί ένας από αυτούς, σας θυμίζει.

Κάνοντας κλικ, αποδέχεστε ότι ο αριθμός σας θα μεταδοθεί στο Marketshot, εκδότη αυτού του ιστότοπου, προκειμένου να ανακληθεί ως μέρος του αιτήματός σας. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, αντιπολίτευσης, διαγραφής και φορητότητας πληροφοριών σχετικά με εσάς. Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα με απλό γραπτό αίτημα στη διεύθυνση email: DPO@Επιλέξτε.com. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον χάρτη μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.