Κατεβάστε το τέλειο πιάνο – Εκπαίδευση, Μουσική – Ψηφιακή, Μάθετε το online πιάνο | ροή

Παίξτε τη μουσική που αγαπάτε

Θα βρείτε μερικές ασκήσεις διασκέδασης εκεί με διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού για να πετύχετε σταδιακά στην αποκρυπτογράφηση των σημειώσεων σαν να ήταν αλφάβητο. Μια νηφάλια εφαρμογή, ανεπιτήδευτη και πολύ απλή στη χειρισμό.

Τέλειο πιάνο

Τέλειο πιάνο Η εφαρμογή για να μάθετε να παίζετε το πιάνο.

Περιγραφή

Τέλειο πιάνο Η εφαρμογή για να μάθετε να παίζετε το πιάνο.

Το Perfect Piano είναι μια εφαρμογή που στοχεύει να μάθει να παίζει το πιάνο στους χρήστες του. Εκτός από το πιάνο, προσφέρονται διάφορα όργανα κρουστών.

Η εφαρμογή καθιστά δυνατή τη δημιουργία μιας πρώτης επαφής με τα διαθέσιμα μέσα, καθώς επιτρέπει στους έμπειρους ερασιτέχνες και τους μουσικούς να βελτιώσουν την τεχνική τους, μόνοι ή με διάφορα.

Υπάρχουν 3 πληκτρολόγια, το μοναδικό στυλ σειράς προσαρμοσμένο στους αρχάριους, το στυλ διπλής σειράς για πιο έμπειρους χρήστες, καθώς και το στυλ των δύο παιχνιδιών, γιατί κάθε χρήστης έχει μια σειρά στην πλευρά του από την οθόνη.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το πλάτος των πλήκτρων και είναι ευαίσθητο στην πίεση που ασκείται στην οθόνη.

Ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει τα κομμάτια που παίζονται και στη συνέχεια να τα μοιραστεί με τους φίλους του.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με ορισμένα φυσικά πληκτρολόγια, πρακτικά για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή τους μόνο για να ακολουθήσουν το διαμέρισμα και το μετρονόμο.

Εκτός από το μέρος της παιδαγωγικής, το τέλειο πιάνο προσφέρει ορισμένα παιχνίδια για να μάθετε ενώ διασκεδάζετε.

Το τέλειο πιάνο είναι μια δωρεάν εφαρμογή για iOS και Android.

Παίξτε τη μουσική που αγαπάτε

Μάθετε τα αγαπημένα σας τραγούδια πιάνου, ανεξάρτητα από το επίπεδό σας.

Στιγμιότυπο οθόνης εφαρμογής FlowKey

Σε συνεργασία με

Ανακαλύψτε το πιάνο εκμάθηση

Με το Flowky, η εκμάθηση του πιάνο δεν ήταν ποτέ τόσο απλό και αστείο. Εκπαιδεύστε για να παίξετε τις σημειώσεις και τις συμφωνίες διαδραστικά και να λάβετε σχόλια σε πραγματικό χρόνο. Όλα όσα χρειάζεστε είναι η εφαρμογή FlowKey καθώς και το πιάνο ή το πληκτρολόγιό σας.

Οθόνη στιγμιότυπου ροής στο κινητό

Ανακαλύψτε τραγούδια

Ανακαλύψτε τραγούδια

Πάνω από 1.500 τραγούδια όλων των ειδών και για όλα τα επίπεδα

Μόδα αναμονής

Μόδα αναμονής

Η εφαρμογή σας ακούει και ανιχνεύετε εάν παίζετε τις σωστές σημειώσεις

Βίντεο και διαμερίσματα

Βίντεο και διαμερίσματα

Παρακολουθήστε να παίξτε έναν πιανίστα υψηλής ποιότητας και ακολουθήστε το διαμέρισμα στην ίδια οθόνη

Επιβράδυνση

Επιβράδυνση

Παίξτε με μειωμένη ταχύτητα για να εξοικειωθείτε με το τραγούδι

Λειτουργία βρόχου

Λειτουργία βρόχου

Επαναλάβετε ένα απόσπασμα μέχρι να το μάθετε

Επιλογή χεριών

Επιλογή χεριών

Λειτουργήστε ξεχωριστά το δεξί σας χέρι και το αριστερό χέρι

Παίξτε τα αγαπημένα σας τραγούδια

Μάθετε το πιάνο με τα τραγούδια που αγαπάτε. Ανακαλύψτε υπέροχες μουσικές ρυθμίσεις προσαρμοσμένες σε όλα τα επίπεδα και κατασκευάζονται από επαγγελματίες πιανίστες.

Βήμα -βήμα για να επιτύχετε τους στόχους σας

Ποικίλα και εύκολο -To -κατανοητά μαθήματα, από τη μουσική θεωρία έως τον έλεγχο των συμφωνιών μέσω της ανάγνωσης των βαθμολογιών.

Γιατί οι χρήστες μας αγαπούν το Flowkey

Περισσότεροι από 5 εκατομμύρια χρήστες, αρχάριοι και επιβεβαιωμένοι, άρεσαν να μάθουν μαζί μας το πιάνο.

“Ανακαλύπτω ξανά το πιάνο που έπαιξα κατά τη διάρκεια του παιδιού μου που δυστυχώς έχασα στην πορεία, αλλά χαίρομαι ευχαριστώ το Flowkey, βρίσκω τις αισθήσεις της μουσικής που μπορώ να παίξω όπως θεωρώ κατάλληλο χωρίς να περιμένω να έχω δάσκαλο τις πλευρές μου. Επειδή με 3 παιδιά που ζυγίζουν μεταξύ των 2 δεν είναι εύκολο. Εκεί τουλάχιστον καταφέρνω να παίξω όταν θέλω. Και αυτό που είναι υπέροχο σε όλα αυτά είναι ότι βελτιώνω τον εαυτό μου αρκετά γρήγορα χάρη στις παλιές μου βάσεις! Ευχαριστώ “

Αποθήκη παιχνιδιού

“Μια πραγματική ευχαρίστηση !

Πολύ διαισθητικό, αυτή η εφαρμογή μου επιτρέπει να ευχαριστήσω τον εαυτό μου μαθαίνοντας τραγούδια που θα είχα σκεφτεί μακριά και θα προσπαθήσω να εξερευνήσω σε επαγγελματικό επίπεδο χωρίς πολύπλοκο και πληρώνει ! Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί προχωράω γρήγορα. »»

App Store

“Πολύ καλό για μάθηση. Το γεγονός ότι η μουσική σταματάει όταν παίζετε ψευδή σας επιτρέπει να κάνετε πρόοδο. Μεγάλη επιλογή μουσικής όλων των στυλ και όλων των επιπέδων. »»

Αποθήκη παιχνιδιού

“Genial App . Έμαθα 2 τραγούδια σε 2 εβδομάδες. Ο Yann Tiersen και ο ποταμός ρέει μέσα σας (Yiruma). Δύο τραγούδια που σκέφτηκα δύσκολα ακούγοντας τους, αλλά είναι αρχάριοι. Τα βίντεο είναι πολύ χρήσιμα επειδή βλέπουμε τις σημειώσεις που παίζει κάθε δάχτυλο. Υπέροχη εφαρμογή για όσους θέλουν να παίξουν γρήγορα χωρίς να ξοδεύουν ώρες αποκρυπτογράφησης ενός σκορ ! »»

Αποθήκη παιχνιδιού

“Εξαιρετική εφαρμογή. Η μάθηση γίνεται εύκολη και διασκεδαστική χάρη σε αυτήν την εφαρμογή. Είχα δοκιμασία 3 μηνών χάρη στο πιάνο μου Yamaha που με έκανε να ανακαλύψω αυτήν την υπέροχη εφαρμογή ! Προφανώς, ανανέωσα τη συνδρομή !! »»

Αποθήκη παιχνιδιού

Μαθαίνοντας πιάνο με Flowkey

Ξεκινήστε σήμερα

Δοκιμάστε το FlowKey τώρα, δωρεάν και χωρίς δέσμευση. Η διαμόρφωση διαρκεί μόνο δύο λεπτά και μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε αμέσως.

Οι καλύτερες εφαρμογές για μάθηση πιάνου

Εδώ είναι ο κατάλογος των καλύτερων εφαρμογών για να μάθετε το πιάνο. Αυτά επιτρέπουν να εξοικειωθείτε με το ευγενές όργανο, να κατανοήσετε κάποιες θεωρητικές έννοιες ή να βελτιώσετε το ταλέντο σας.

Ένα άτομο που παίζει το πιάνο

Το πιάνο είναι ένα από τα πιο εμβληματικά όργανα στην ιστορία της μουσικής. Εάν κάποιοι εξακολουθούν να το συνδέουν με μια κρατημένη και κλειστή ελίτ, το πιάνο πηγαίνει σε όλα τα είδη που θα βρείτε σε μια μουσική υπηρεσία ροής και μπορεί να είναι προσβάσιμο σε όλα τα ακροατήρια.

Επίσης, εκτός από τη μάθηση για να παίξετε την κιθάρα, μπορείτε επίσης να μάθετε να παίζετε το πιάνο χάρη στην επιλογή των εφαρμογών μας.

Εφαρμογές για να μάθετε πώς να παίζετε πιάνο

Το πιάνο είναι μια τέχνη με το σύμπαν του, τους κωδικούς του, τις τεχνικές του. Ορισμένες εφαρμογές σας βοηθούν να ανακαλύψετε όλα αυτά.

Πιάνο – Μάθετε το πιάνο

Πιάνο - Μάθετε το πιάνο

Πιάνο – Μάθετε το πιάνο

Εκτός από το αρκετά κλασικό εικονικό πληκτρολόγιο, η εφαρμογή πιάνου – μάθετε τα προσφέρει διδακτικά βίντεο για πιάνο όπου ένας εκπαιδευτής σας δίνει τη συμβουλή του για να εκτελέσετε ορισμένες συμφωνίες και εξηγεί κάποιες έννοιες της μουσικής θεωρίας.

Εάν παίζετε στην εφαρμογή, το τελευταίο μπορεί επίσης να σας κάνει κάποια σχόλια για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε. Ορισμένες βαθμολογίες θα σας βοηθήσουν επίσης να κυριαρχήσετε την τέχνη του πιάνο.

Τέλειο πιάνο

Τέλειο πιάνο

Η επιθυμία να παίξετε πιάνο σε κνησκει ίσως οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ακόμα και όταν είστε μακριά από το όργανο σας. Η τέλεια εφαρμογή πιάνου μπορεί να επιτύχει την ανακούφιση του Ardor σας. Είναι πράγματι ένα εικονικό πληκτρολόγιο που μπορείτε να προσαρμόσετε με διάφορους τρόπους για να εμφανίσετε τα κλειδιά που θέλετε και να διαμορφώσετε τα ηχητικά εφέ της επιλογής σας.

Μπορείτε να ανατρέψετε το smartphone σας να αναθεωρήσει γρήγορα ορισμένες συμφωνίες, μια αλυσίδα σημειώσεων ή να κάνει μερικές δοκιμές. Ένα τμήμα τέλειου πιάνο προσφέρει επίσης να δοκιμάσετε μερικά τραγούδια με τις σημειώσεις και το ρυθμό που μετακινούνται στην οθόνη “Cascade” (πρέπει να πιέσετε την κατάλληλη στιγμή και για τη σωστή διάρκεια).

Μουσικά σημειώματα – Μάθετε να διαβάζετε τις σημειώσεις

ΝΟΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΝΟΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Μερικοί από εσάς μπορεί να ξεκινήσετε τη μάθηση για το πιάνο … αλλά χωρίς να κυριαρχήσετε κάποια στοιχειώδη μουσική θεωρία, όπως σημειώσεις ανάγνωσης σε βαθμολογία. Η εφαρμογή Music Notes – Μάθετε να διαβάζετε τις σημειώσεις μπορεί να το διορθώσει (το όνομά του δεν άφησε πραγματικά περιθώρια για αμφιβολία).

Θα βρείτε μερικές ασκήσεις διασκέδασης εκεί με διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού για να πετύχετε σταδιακά στην αποκρυπτογράφηση των σημειώσεων σαν να ήταν αλφάβητο. Μια νηφάλια εφαρμογή, ανεπιτήδευτη και πολύ απλή στη χειρισμό.

Εφαρμογές για να παίξετε τις σωστές σημειώσεις πιάνου

Λοιπόν, οι παραπάνω εφαρμογές βοηθούν πάνω απ ‘όλα να κατανοήσουν ένα πληκτρολόγιο πιάνου, για να αναγνωρίσουν ποια σημείωση αντιστοιχεί σε κάθε κλειδί. Για να κυριαρχήσετε πραγματικά το όργανο, μπορείτε ωστόσο να προχωρήσετε περαιτέρω με τις παρακάτω εφαρμογές.

Musse: Κοιτάξτε και παίξτε βαθμολογία

Μουσεία

Συχνά παίζουμε ένα όργανο για να μπορέσουμε να αναπαράγουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια ή μερικά κλασικά. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να είναι χρήσιμο να πάρετε ένα σκορ για να μάθετε πώς να το κάνετε καλά. Οι Musens θα είναι ένας καλός σύμμαχος σε αυτό το πλαίσιο, δεδομένου ότι αυτή η εφαρμογή υπερηφανεύεται για έναν κατάλογο πάνω από ένα εκατομμύριο διαμερίσματα.

Αναζητήστε λοιπόν το τραγούδι που σας ενδιαφέρει ή προσπαθήστε να ανακαλύψετε ένα νέο για να το παίξετε στο πιάνο. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τα διαμερίσματα στο smartphone σας για να τα έχετε στο χέρι ακόμη και χωρίς να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο.

Τέλεια αυτί – εκπαιδευτής αυτιών

Τέλειο αυτί

ΚΑΛΟΣ. Ξέρεις πώς να παίζεις πιάνο. Ήρθε η ώρα να πάτε στο επάνω βήμα και να αναπτύξετε την ακουστική σας οξύτητα με το τέλειο αυτί. Αυτή η εφαρμογή σας προσφέρει διάφορους τύπους ασκήσεων αφιερωμένες στην εξευγενισμό των esgourdes σας, τόσο για να αναγνωρίσετε σημειώσεις, προκειμένου να τις επαναλάβετε και να τους ενημερώσετε για τις έννοιες των ρυθμών και των διαστήματος.

Δεν σας υποσχόμαστε το απόλυτο αυτί φυσικά, αλλά μια απότομη ακρόαση είναι προφανώς ένα πλεονέκτημα βάρους όταν ξεκινάτε τη μουσική.

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.

Η σουίτα στο βίντεο

Συντάκτης

Το εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο σας

Καταγράφεται ! Παρακολουθήστε το γραμματοκιβώτιό σας, θα ακούσετε για εμάς !

Λάβετε τα καλύτερα νέα

Τα δεδομένα που μεταδίδονται μέσω αυτής της φόρμας προορίζονται για το Humanoid, εκδοτικό της εταιρείας του ιστότοπου Frandroid ως ελεγκτή θεραπείας. Δεν θα πωληθούν σε τρίτους σε τρίτους. Αυτά τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με την επιφύλαξη της συγκατάθεσης σας για να σας στείλουν με νέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πληροφορίες σχετικά με το συντακτικό περιεχόμενο που δημοσιεύθηκε στο Frandroid. Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ξεβιδώνουν σε κάθε ένα από αυτά. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε όλη την πολιτική μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού, φορητότητας και αντιπολίτευσης για νόμιμους λόγους για προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς. Για να ασκήσετε ένα από αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε να κάνετε το αίτημά σας μέσω της φόρμας άσκησης ειδικών δικαιωμάτων.

Ειδοποιήσεις Ιστού

Οι ειδοποιήσεις Push σας επιτρέπουν να λαμβάνετε οποιοδήποτε Fandroid News σε πραγματικό χρόνο στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στο τηλέφωνό σας Android.

Historia de Una εμπειρία μεταξύ του Admiración y El Pequeño Miedo – Notitulti

[…] Esfuerzo. Ο ΤΑΝΤΟ CON UNA MODTIA CASI CASI CELOSA ότι ο απλός λάτρης που αναισθητοποίησε η σόγια στο πιάνο Conectado Alpange ότι η SES Asienta Majestuosamente στο El Centro de la Sala de Estar A Hermoso […]

Καλύτερη εφαρμογή για μάθηση πιάνο – Rikyjoe.com
Πώς να τραγουδήσετε πιο δίκαιη ? σε 2 λεπτά ! – Λεξιλογικός

[…] Κατεβάστε μια εφαρμογή πιάνου στο τηλέφωνό σας. Εάν δεν ξέρετε τι να επιλέξετε εδώ είναι λίγη βοήθεια. […]

Μουσική Οι καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε πιάνο | Ο τομέας του ιστολογίου σας

[…] Μουσική αυτά τα συστατικά είναι ακριβώς εδώ είναι ένα αρχείο !! Εδώ είναι ο κατάλογος των καλύτερων εφαρμογών για να μάθετε το πιάνο. Αυτά επιτρέπουν να εξοικειωθείτε με το ευγενές όργανο, να κατανοήσετε κάποιες θεωρητικές αντιλήψεις ή να βελτιώσετε την εμπειρία σας.Το πιάνο είναι μια από τις πιο εμβληματικές συσκευές στην ιστορία της μουσικής. Αν κάποιοι εξακολουθούν να το συνδέουν με μια κρατημένη και κλειστή ελίτ … Γνωρίστε αυτό το κομμάτι αυτά τα πρόσθετα είναι κάπως εξαιρετικά! Το ακόλουθο… […]

Μουσική Οι καλύτερες δυνατότητες για να μάθετε πιάνο | Παγκόσμιο χωριό

[…] Μουσική εδώ είναι ένα πιο καλό ακριβώς εδώ είναι ένα χαριτωμένο η αδερφή μου αυτό το plugin είναι terriby απίστευτο!! Εδώ είναι ο κατάλογος των καλύτερων δυνατοτήτων για να μάθετε το πιάνο. Αυτά επιτρέπουν να εξοικειωθείτε με το ευγενές όργανο, να κατανοήσετε κάποιες θεωρητικές αντιλήψεις ή να βελτιώσετε την εμπειρία σας.Το πιάνο είναι μια από τις πιο εμβληματικές συσκευές στην ιστορία της μουσικής. Αν κάποιοι εξακολουθούν να το συνδέουν με μια στοιβλήθηκε και κλειστή ελίτ … ο λαμπερός παππούς μου λέει ότι αυτό το plugin είναι τεράστιο τεράστιο. Το ακόλουθο… […]

Οι καλύτερες εφαρμογές για την εκμάθηση πιάνο – υψηλής τεχνολογίας αναφοράς

Για να έχω ήδη δοκιμάσει τις εφαρμογές που αναφέρθηκαν (και πολλά άλλα), αντικατέστησα τη μουσική σημείωση (πάρα πολλές παμπ) από το Solfaread Zero AD, ακριβώς όπως η Σπαρτιάτη αλλά πολύ αποτελεσματική το πρωί στη μεταφορά. Οι άλλες εφαρμογές είναι καλές, το Musse είναι επίσης καλό με το πλεονέκτημα της ύπαρξης επίσης στην εφαρμογή και την εφαρμογή PC. Στις εφαρμογές για να μάθετε με μιμητισμό, γρήγορα εξάλειψα τις εφαρμογές του είδους απλά Ολοκλήρωση αγοράς. Υπάρχει ένα κοινό για αυτό το είδος εφαρμογής, αλλά προσωπικά δεν κρέμεται. Synthesia για 8 € Το έχουμε για τα χρήματά του, κάθε φορά που είπα στον εαυτό μου “λείπει” στην πραγματικότητα κοιτάζοντας λίγο ότι η εφαρμογή είχε τη λειτουργία. Μπορείτε να κάνετε μπούκλες σε μία ή περισσότερες μετρήσεις, να απομονώσετε το δεξί χέρι, το αριστερό χέρι, να εισαγάγετε αρχεία MIDI, να αναμίξετε την οθόνη σε λειτουργία διαμερίσματος και “Σημειώσεις που πέφτουν” ή να εμφανίσετε μόνο έναν από τους δύο τρόπους. Έχουμε επίσης το Flowkey το οποίο σε σύγκριση με τη συνθεσσία διαφοροποιείται με την εμφάνιση ενός βίντεο του πιανίστα που γυρίζει πάνω από το πληκτρολόγιο που βοηθά στην απομνημόνευση και την επιλογή του δακτύλου, επειδή όταν ξεκινάμε τη θέση των δακτύλων για να έχουμε μια αποτελεσματική διαδρομή είναι σημαντική και που σας επιτρέπει για να αναγκάσετε τον εαυτό σας να χρησιμοποιήσετε κάθε δάχτυλο αμέσως και όχι μόνο τα πρώτα 3 του κάθε χεριού 😉

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από Disqus.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να δεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το Disqus με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέποντας στον εαυτό σας να απεικονίσει και να μοιραστεί περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσει την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)