Κορυφαία 5 αναλογικές εφαρμογές φωτογραφιών για να μετατρέψετε τη ροή σας, τις καλύτερες εφαρμογές iPhone για φωτογραφίες Polaroid Effect

Καλύτερες εφαρμογές iPhone για φωτογραφίες Polaroid Effice

Η πρωτοτυπία αυτής της εφαρμογής έγκειται στη δυνατότητα ενσωμάτωσης ενός βίντεο ή μιας δεύτερης εικόνας στην εικόνα σας Polaroid, προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία AR.

Κορυφαία 5 αναλογικές εφαρμογές φωτογραφιών για να μεταμορφώσετε τη ροή σας

Οι αναλογικές φωτογραφίες επιστρέφουν στη μόδα και θα θέλατε να σερφάρετε στην τάση, αλλά δεν έχετε τον απαραίτητο προϋπολογισμό για μια τέτοια κάμερα ? Μην ανησυχείς ! Δεν χρειάζεται να επενδύσετε όλες τις αποταμιεύσεις σας στον επαγγελματικό εξοπλισμό. Ορισμένες εφαρμογές λειτουργούν πολύ καλά και σας επιτρέπουν να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας με χαμηλότερο κόστος. Ανακαλύψτε 5 αναλογικές εφαρμογές φωτογραφιών για να μεταμορφώσετε το τηλέφωνό σας και ταυτόχρονα η ροή Instagram σας.

1# Adobe Photoshop Camera

Δεν παρουσιάζουμε πλέον τη σουίτα Adobe. Αλλά ίσως η εφαρμογή Adobe Photoshop Camera Είσαι ακόμα άγνωστος. Διατίθεται στο Android και το iOS, είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Η εφαρμογή προσφέρει ένα σημαντική βιβλιοθήκη στόχων. Στην ενότητα “Εφέ ταινιών”, μπορείτε να κατεβάσετε το φακό “Analog”. Μόλις μεταφορτωθεί το τελευταίο, έχετε την επιλογή μεταξύ 10 φίλτρων με διαφορετικές διαρροές φωτός και ασημένιου κόκκου. Αναλαμβάνουν επίσης ατέλειες τόσο πολύ εκτιμημένες από τις ασημένιες φωτογραφίες. Ακόμη και μετά τη φωτογράφηση, είναι πάντα δυνατό να αλλάξετε το φίλτρο.

Το αγαπημένο μας φίλτρο ? Ο δεύτερος από τον αναλογικό στόχο. Εκτός από τις διαρροές του, αποκαλύπτει γραφές όπως ταινίες ταινιών.

Πλίθα

2# vsco

Η VSCO έχει αποδειχθεί για πολλά χρόνια. Λήψη για το Android και για το iOS, η εφαρμογή είναι κατάλληλη για ερασιτέχνες φωτογράφους ως επαγγελματίες.

Για σκοποβολή, είναι δυνατή μόνο μία επιλογή: το Κάμερα “ρετρό”. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να προσαρμόσετε τοΈνταση διαρροών φωτός. Μετά τη λήψη ενός κλισέ, προτείνεται μια προεπιλογή φίλτρων από την εφαρμογή. Το αγαπημένο μας φίλτρο: το “M3”, το οποίο φέρνει μια ζεστή θερμοκρασία στη φωτογραφία.

Το αρνητικό σημείο της εφαρμογής ? Τα χαρακτηριστικά είναι πολύ περιορισμένα στο Freemium. Για να καταγράψετε τη φωτογραφία ή να την επαναφέρετε, η συνδρομή θα είναι λοιπόν απαραίτητη.

Αναλογικές εφαρμογές φωτογραφιών VSCO

3# huji cam

Για το νοσταλγικό της υπόθεσης, ονομάσαμε: Huji Cam. Η εφαρμογή, διαθέσιμη για iOS και Android, προσφέρει να δημιουργήσει μια εντύπωση που χρονολογείται από το τέλη της δεκαετίας του ’90, Αλλά όχι μόνο. Η πλήρης εμπειρία της συσκευής μίας χρήσης Αναδημιουργείται: σκόπευε, σκανδάλη και ανάπτυξη της φωτογραφίας της ταινίας.

Για να δείτε το αποτέλεσμα, κατευθυνθείτε στο Labo Photo. Όσον αφορά τη φωτογραφική απόδοση, τυχαίες διαρροές φωτός σε ηλικιωμένα χρώματα, η ψευδαίσθηση είναι τέλεια ! Η ημερομηνία προστίθεται ακόμη και στην έκδοση φωτογραφίας έτος 1998.

Huiji Cam

4# Dazz Cam

Έκκεντρο είναι σίγουρα η πιο εκτιμημένη εφαρμογή για τους λάτρεις των vintage κάμερες. Διατίθεται μόνο στο iOS, σας αφήνει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Επιθυμητό: NT16, Insta SQC, CT2F, S Classic … Ο πίνακας είναι ευρύ, τόσο για τη φωτογραφία όσο και για το βίντεο.

Μόλις ληφθεί η φωτογραφία, το ρετρό εμφάνιση ισχύει και η απόδοση είναι απίστευτη. Το φαινόμενο έκπληξης είναι το ίδιο όπως όταν έπρεπε να περιμένετε να ανακαλύψετε εκτυπώσεις φωτογραφιών.

Πέρα από την τελική απόδοση, η εμπειρία είναι εντυπωσιακή. Η επιλογή του τύπου της συσκευής είναι πολύ ευχάριστη και οι φωτογραφίες που παράγονται σύμφωνα με την πραγματικότητα.

Αναλογικές εφαρμογές φωτογραφιών Dazz Cam

5# Daze Cam

Απλοποιημένη εφαρμογή, αλλά όχι λιγότερο αποτελεσματική, η Daze Cam προσφέρει φωτογραφίες με μια vintage εμφάνιση. Σημειώστε ότι η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στο iOS .

Ξεκινήστε φωτογράφηση βοηθώντας σας με το οπτικό σκόπευτρο και απεικονίζει την απόδοση στη γκαλερί. Μπορείτε να εφαρμόσετε ένα φίλτρο και να τροποποιήσετε διαφορετικές ρυθμίσεις μετά την επεξεργασία, όπως διαρροές φωτός, θόλωση ή σιτηρά.

Μικρό αρνητικό σημείο, δεν είναι δυνατόν να πάρετε ένα selfie.

Καλύτερες εφαρμογές iPhone για φωτογραφίες Polaroid Effice

Κινητές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να μετατρέψετε και να λαμβάνετε φωτογραφίες Polaroid Effect σε λίγα δευτερόλεπτα, ανακαλύψτε το Top 5!

  • 1998 Cam – Vintage Camera
  • VNTG vintage φωτογραφικές μηχανές
  • Rénocam: Φίλτρο φωτογραφιών και εφέ
  • Polaroid Originals
  • Xnretro

Όντας εξαιρετικοί διαδόχοι σε συμπαγείς κάμερες, τα κινητά τηλέφωνα είναι πολύ χρήσιμα για τη λήψη και την κοινή χρήση φωτογραφιών στα κοινωνικά δίκτυα.

Άνετο, ελαφρύ και πολύ ευπροσάρμοστο, είναι σε θέση να μας προσφέρουν φωτογραφίες με φίλτρα σύμφωνα με διάφορες ανάγκες. Το φαινόμενο Polaroid ήταν επιτυχία ταυτόχρονα, σήμερα συνεχίζει να εξατομικεύει τις φωτογραφίες χάρη στις εφαρμογές.

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες 5 από τις καλύτερες εφαρμογές iPhone για να τραβήξετε φωτογραφίες Polaroid Effect, τις οποίες μπορείτε να εκτυπώσετε με ένα Φορητός εκτυπωτής για iPhone Για παράδειγμα !

1998 Cam – Vintage Camera

Διατίθεται στο iOS και στο Android, η εφαρμογή Cam 1998 εκτιμάται πολύ από τους εραστές της φωτογραφίας. Αυτή είναι η πιο δημοφιλής ελεύθερη εφαρμογή φωτογραφίας selfie το 2020. Είναι σε θέση να δημιουργήσει και να εξατομικεύσει εικόνες με ρετρό στυλ ! Εμπνευσμένο από την πιο χρησιμοποιούμενη vintage κάμερα το 1998, αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει ένα άπειρο χαρακτηριστικών που σας επιτρέπουν να τροποποιήσετε τις φωτογραφίες ως πραγματικό ειδικό.

1998 Cam - Vintage Camera

Θα βρείτε περισσότερα από 100 φίλτρα χρωμάτων, διάφορες διαρροές τυχαίων φωτός, καθυστέρηση και καμία υδατογράφημα δεν θα σας ενοχλεί. Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης μιας σφραγίδας ημερομηνίας, αν θέλετε, να εισαγάγετε φωτογραφίες από τη γκαλερί ή να αλλάξετε τα φίλτρα και την ένταση των αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο κατά τη λήψη φωτογραφιών.

Το να είσαι ελεύθερος και να απαιτεί οποιαδήποτε συνδρομή να επωφεληθεί πλήρως από την εφαρμογή, το 1998 Cam αξίζει τη θέση της σε αυτήν την κατάταξη.

VNTG vintage φωτογραφικές μηχανές

VNTG Vintage φωτογραφικές μηχανές είναι κατά τη γνώμη μου η ιδανική εφαρμογή για τη δημιουργία και την οργάνωση άλμπουμ φωτογραφιών. Αυτό σας επιτρέπει να εφαρμόσετε ρεαλιστικές γραμματοσειρές, αποκλειστικά και ηλικιωμένα φίλτρα, διαφορετικά άκρα των συνόρων, διάφορα εργαλεία ρύθμισης φωτογραφιών, στη συνέχεια περιέχει vintage και πολύχρωμες υφές.

Το VNTG προσφέρει επίσης υπηρεσία εκτύπωσης εκτύπωσης υψηλής ποιότητας ρετρό. Χάρη σε αυτήν την υπηρεσία, είναι δυνατόν να λάβετε τις εντυπώσεις σας απευθείας στο σπίτι.

VNTG vintage φωτογραφικές μηχανές

Αυτή η εφαρμογή προσφέρει διάφορες κάμερες VNTG, το καθένα με στυλ προσαρμοσμένο στην περίοδο κατά την οποία ανήκει. Αυτά προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες όσον αφορά την εξατομίκευση των φωτογραφιών. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε την ιδιότητα του VNTG Pro, η οποία θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες κάμερες και εκείνες που βρίσκονται σε ειδικές εκδόσεις για τις διακοπές.

Rénocam: Φίλτρο φωτογραφιών και εφέ

Σας συμβουλεύω να εγκαταστήσετε το rétocam εάν θέλετε να αναδημιουργήσετε την αίσθηση ρετρό με τον πιο ρεαλιστικό και ταχύτερο τρόπο. Το Rélocam μιμείται τέλεια το φωτογραφικό στυλ της δεκαετίας του ’80. Τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ κοντά στην εφαρμογή CAM του 1998, ωστόσο περιέχει λιγότερο περιεχόμενο εξατομίκευσης.

Rénocam: Φίλτρο φωτογραφιών και εφέ

Έχετε την επιλογή μεταξύ της τροποποίησης των χρωμάτων, της δήλωσης, του κορεσμού, του αυτοκόλλητου, των προβληματισμών και των σκιών όσο θέλετε. Ένα πλήρες σετ ικανό να φέρει μια καλλιτεχνική πινελιά στις φωτογραφίες σας !

Polaroid Originals

Οι αναλογικές σας φωτογραφίες θα είναι εξαιρετικές με αυτήν την εφαρμογή. Η κατανόηση διαφόρων δημιουργικών εργαλείων, Polaroid Originals είναι μια δωρεάν εφαρμογή με διάφορες επιλογές. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να αλλάξετε όλες τις φωτογραφίες σας, να δημιουργήσετε εικόνες με ένα φαινόμενο Polaroid χρησιμοποιώντας το εργαστήριο Polaroid. Είναι επίσης δυνατό να προσθέσετε στις εικόνες σας των κολάζ δύο, τριών, τεσσάρων, έξι ή εννέα καρέ.

Η πρωτοτυπία αυτής της εφαρμογής έγκειται στη δυνατότητα ενσωμάτωσης ενός βίντεο ή μιας δεύτερης εικόνας στην εικόνα σας Polaroid, προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία AR.

Polaroid Originals Application iPhone

Επωφεληθείτε από αυτήν την προσαρμογή της κάμερας Onestep +, η οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει μια λειτουργία πορτρέτου, μια διπλή έκθεση, μια καθυστέρηση, μια σκανδάλη θορύβου ή μια χειροκίνητη λειτουργία. Όταν οι εικόνες σας είναι εξατομικευμένες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ενσωματωμένο σαρωτή για να καταγράψετε ψηφιακά αντίγραφα υψηλής ποιότητας ή να τα μοιραστείτε απευθείας στα κοινωνικά σας δίκτυα.

Xnretro

Συμβατό με το OS X 10.5.0 και επόμενες εκδόσεις, το Xnretro είναι μια δωρεάν εφαρμογή που απαιτεί εγκατεστημένη λιγότερο από 30 MB στο κινητό σας τηλέφωνο ή στον υπολογιστή σας. Σας επιτρέπει να εφαρμόζετε πλαίσια, διάφορα φαινόμενα φωτός, διάφορα εφέ χρώματος και εξατομικεύστε την αντίθεση, τη φωτεινότητα και τον κορεσμό των εικόνων, το σύνολο για ένα υπέροχο φαινόμενο Polaroid. Η πληρωμένη έκδοση διαθέτει επίσης εξαγωγή εικόνων υψηλής ανάλυσης.

Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι μια πολύ πλήρης εφαρμογή, αλλά είναι στην ευκολία δημιουργίας και την ταχύτητα εξατομίκευσης των εικόνων που είναι η μαγεία αυτής της εφαρμογής. Εάν θέλετε να κάνετε εικόνες με ένα vintage ή άμεσο αποτέλεσμα με έναν απλό και γρήγορο τρόπο. Αυτή η εφαρμογή θα είναι αναμφισβήτητα πολύ χρήσιμη για εσάς !