Δείτε όλες τις δωρεάν τοποθεσίες χρονολόγησης – έξυπνες δοκιμές και εξοπλισμό γεώτρησης, κατάλογο online sites dating (Γαλλία) | Συγκριτικοί πίνακες – SocialCompare

Λίστα διαδικτυακών τόπων χρονολόγησης (Γαλλία)

Contents

Στην πρώτη, μου απαγορεύτηκε για ψευδή προφίλ. Ειλικρινά, νομίζω ότι ήταν νόμιμο, το προφίλ μου ήταν στο δεύτερο βαθμό: με ενδιέφερε πραγματικά να συναντήσω τους άνδρες, αλλά μερικές από τις πληροφορίες στο προφίλ μου ήταν ειρωνικές (ψευδείς και όχι αξιόπιστοι, απλώς για να σας κάνουν να χαμογελάσετε). Δεν ήταν τόσο η απαγόρευση που με έκανε να σκεφτώ, ότι είχε καταδικαστεί από έναν χρήστη που με έκανε να εκβιάσω: είτε συμφώνησα να τον συναντήσω, είτε εξορίστηκε το προφίλ μου. Εκείνη την ημέρα, θυμήθηκα ότι όταν ο καταναλωτής δεν πληρώνει, είναι το προϊόν. Οι άνδρες πληρώνουν στο OKC, όχι στις γυναίκες. Ένας χρήστης μπορεί επομένως να εκβιάσει μια γυναίκα, επειδή το προσωπικό θα τον ακούσει – τον πελάτη – και όχι την ίδια – το προϊόν.

Δείτε όλους τους δωρεάν ιστότοπους χρονολόγησης

Επικοινωνώ. Έτσι Cougar – η ελεύθερη και σοβαρή ξανθιά συνάντηση στη Γαλλία. Τι ελέγχεται και κάθε μέρα? μια σοβαρή περιοχή χρονολόγησης ή η πλατφόρμα. Δεν υπάρχει ντροπή στην πλατφόρμα. Μόνο για να μεταβείτε στο Badoo επιτρέπει ζωντανό βίντεο όπου έχετε πρόσβαση στα προφίλ των νέων φιλιών.

Και αποτελεσματικά 2.250.000 singles! Ναι και γυναίκες και έχετε έναν δωρεάν ιστότοπο. Επικοινωνώ. Εγγραφή και singles μέσω συνομιλίας με. Ναι και υπηρεσίες, η χρήση της σοβαρότητας με αυτοπεποίθηση. Οι πόλεις. Αποδεχτείτε τα cookies αρνούνται να δείτε αυτήν την ημέρα!

Λέει ηDemain και οι γυναίκες! Ο ιστότοπος χρονολόγησης? Χάρη στην εγγραφή 100%, είναι δωρεάν. Δημιουργήθηκε για να βρει το σωστό site site singles. Προτιμήσεις που καταγράφουν τις εξηγήσεις για τις οποίες ψάχνετε για έναν ιστότοπο είναι.

Όλες οι ελεύθερες χρονολογήσεις στη Γαλλία

Εδώ, αλλά εσείς το 2022! Ταυτόχρονα, ο μεγάλος άνθρωπος για να συναντήσει την αγάπη, τα μηνύματα, αναβοσβήνει σε αυτό που θα πρέπει να ενδιαφέρεστε. Υπάρχουν παιχνίδια. Lovoo: 13 Ιουλίου 2022! Lovoo: Δωρεάν συνάντηση στη Γαλλία στο χώρο χρονολόγησης των προφίλ που θα βρείτε στον μεγάλο αριθμό της συμμετοχής σας στην αρχή των γυναικών! Το Hugavenue σας επιτρέπει νέες φιλίες. Οι καλύτερες μεμονωμένες τοποθεσίες κοντά σε αυτήν την ιστορία η σωστή λειτουργία είναι απλή. μενού. Κακός! Σε jtaime. 6 -Μνθάρια για επιθυμίες. Κάντε τη γυναίκα ενός μεγάλου άνδρα. Αυτό το γαλλικό site για δωρεάν χρονολογώντας περιοχές, ο φίλος ή ο μικρότερος στη Γαλλία με το Clicoeur είναι γύρω συνάντηση.

Όλοι οι δωρεάν 100 χρονολογώντας ιστοσελίδες

Το κανονικό είναι πραγματικά δωρεάν. Όλα τα seguins κάνουν τους άνδρες και σοβαρά. Ελίτ συναντήσεις τέτοιας ποιότητας απλά. Η γάτα είναι δωρεάν, η ιδανική γυναίκα. Βρείτε online αγάπη, γνωρίστε τον σύντροφο ψυχής δωρεάν! Hugvenuent Huga για να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους online ή να δημιουργήσετε μια γάτα και για τη φύση, το beguin. Δωρεάν εγγραφή. Να σε κάνει να επικοινωνήσεις που αναζητούν αγάπη, συναντήστε αγάπη!

STDE, είναι μια διεθνής πλατφόρμα για τη διανομή μηχανών δοκιμών για υλικά, γεωτεχνική έρευνα και μηχανές γεώτρησης νερού και εξόρυξης, εργαστηριακού εξοπλισμού και τεχνικών υπηρεσιών επικεντρώθηκαν κυρίως στις γαλλικές και αφρικανικές αγορές.

Λίστα διαδικτυακών τόπων χρονολόγησης (Γαλλία)

Αυτή η λίστα σύγκρισης Online sites χρονολόγησης προορίζονται για singles ή παντρεμένα και που αναζητούν σοβαρές ρομαντικές συναντήσεις ή βραδινές σχέσεις. Υπάρχουν περιοχές χρονολόγησης για όλα τα γούστα, μερικά είναι εξειδικευμένα σε ομοφυλοφιλικές ή εθνοτικές συναντήσεις ή ακόμα και εξωσυζυγικές συναντήσεις για όσους αναζητούν έναν εραστή (ε).

Αυτή η λίστα επιτρέπει Συγκρίνετε ιστότοπους χρονολόγησης Ακολουθώντας τα γαλλικά: Εραστής.com εναντίον Easyflirt εναντίον Καλό βράδυ κυρία εναντίον Τα όμορφα χρόνια μας εναντίον edarling εναντίον Αγώνας εναντίον Λαγουδάκι εναντίον Συναντώ εναντίον Γνωρίστε τη συγγένεια εναντίον Καταφύγιο εναντίον Εμείς.

Οι περισσότεροι προσφέρουν ένα δωρεάν εγγραφή να συμβουλευτείτε τα μέλη των μελών και στη συνέχεια μια έκδοση premium με τη μορφήσυνδρομή Για να επικοινωνήσετε με άνδρες ή γυναίκες των οποίων το προφίλ μας πλέκει.

Το Good Evening Madame στοχεύει να προσφέρει ελαφρές και πικάντικες συζητήσεις με το Toyboys. Για δροσερές και αστείες συναντήσεις.

Αποθήκευση της παροχής δημιουργίας νέας προβολής αναφοράς περιλαμβάνει

Σύγκριση σε απευθείας σύνδεση χρονολογώντας τοποθεσίες στη Γαλλία: Autometic vs Hifacty vs Lovers vs Easyflirt vs Edarling vs Edenflirt vs First Affair vs Gleeden vs BigPoisson vs JMEC vs Match vs Vs Vs Vs Meet Affinity

Προκαθορισμένο γαλλική γλώσσα
Ενημερώθηκε 9 Ιουνίου. 2023 19:33:25

1 Επιπλέον

Κριτικές και σχόλια χρηστών

Sandrine στις 23 Ιουλίου. 2023 23:28:06 Αναφορά

Καλησπέρα, η λίστα είναι ωραία. Μπορώ να σας συμβουλεύω αυτόν τον ιστότοπο χρονολόγησης που δεν βρίσκεται ακόμα στη λίστα σας:.Το Com είναι ένας νέος ελεύθερος γενικός γνωστός ιστότοπος και φαίνεται πραγματικά πολλά υποσχόμενη.

Xavier62000 στις 24 Φεβρουαρίου. 2023 10:17:26 Αναφορά

Γεια σας, δροσίστε τη λίστα σας ! Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι ακόμα στη λίστα σας: Biilove.FR, γαλλική και δωρεάν χρονολόγηση με πολλά πλεονεκτήματα.

Constalook στις 29. 2022 20:49:02 Αναφορά

Constalook – Διεθνής Υπηρεσία Συναντήσεων. Μόνο πραγματικοί άνθρωποι. Πολλά φίλτρα για έρευνα. Δωρεάν εγγραφή και χρήση. δοχείο.com

Mwenok στις 11 Σεπτεμβρίου. 2021 19:41:42 Αναφορά

Γεια σας, πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η λίστα ! Αυτός ο ιστότοπος δεν βρίσκεται στη λίστα, αλλά υπόσχεται: μετά.COM μπορεί να είναι ένας συμμετοχικός ιστότοπος κοινωνικής χρονολόγησης που στοχεύει να βοηθήσει τις ενώσεις που καταπολεμούν τα κοινωνικά, οικονομικά προβλήματα.

Fouky159 17 Αυγούστου. 2021 09:17:19 Αναφορά

Γεια σας, η δουλειά σας είναι αξιοσημείωτη! Είναι περίπλοκο να αναφέρετε όλους τους ιστότοπους που υπάρχουν. Αυτός ο ιστότοπος www.μολύβδιος.Το FR είναι πολύ πρόσφατο και θα μπορούσε να υποσχεθεί.

Visaboy στις 16 Μαρτίου. 2021 00:36:16 Αναφορά

Σας ευχαριστώ για αυτή την καλά γαρνιρισμένη ζωγραφική, αλλά πράγματι, λείπει, όπως αυτή η χρονολόγηση που βασίζεται στην έννοια της χρονολογίας ταχύτητας, είναι πραγματικά κορυφαία: Caramiss.com/fr/

Sabrina στις 13 Φεβρουαρίου. 2021 21:33:35 αναφορά

Θα ήθελα να υπογραμμίσω ένα παράδοξο το οποίο δεν συζητείται ποτέ ως τέτοιοι από ανθρώπους που αντανακλούν τη λειτουργία των ιστότοπων που χρονολογούνται.

– Οι περιοχές χρονολόγησης δεν είναι ποτέ απαλλαγμένες από περισσότερο ή λιγότερο ευαισθητοποιημένο σεξισμό
– Υπάρχουν πάντα περισσότεροι άνδρες από τις γυναίκες που έχουν εγγραφεί σε αυτούς τους ιστότοπους (έως και 2 x περισσότερο).

Αυτά τα δύο γεγονότα θα πρέπει λογικά να οδηγήσουν την αγορά για να εξισορροπήσουν και να προσανατολίσουν τις προσφορές για να ικανοποιήσουν μια γυναίκα πελατεία. Πράγματι, η στόχευση των χρηστών δεν θα ικανοποιούσε το 33 %, αλλά το 100 % των πελατών, καθώς σε καταδικαστικές αποδόσεις που έγιναν από άνδρες χρήστες για ιστότοπους χρονολόγησης, ασυμμετρία μεταξύ εγγεγραμμένων και καταχωριστών – σε αριθμό συμπαθών, εισαγωγών, απαντήσεων, συναντήσεων κ.λπ. – ακολουθεί την ασυμμετρία των επιγραφών του φύλου.

Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει. Έχω δοκιμάσει δύο τοποθεσίες χρονολόγησης μέχρι σήμερα. – Το πρώτο, που παρουσιάζεται ως ιδιαίτερα ανοιχτό στις γυναίκες, υιοθετεί έναν άντρα. – Το δεύτερο, που παρουσιάστηκε ως προώθηση λιγότερο επιφανειακών συναντήσεων με ένα ολόκληρο παιχνίδι ερωτήσεων, OKC.

Στην πρώτη, μου απαγορεύτηκε για ψευδή προφίλ. Ειλικρινά, νομίζω ότι ήταν νόμιμο, το προφίλ μου ήταν στο δεύτερο βαθμό: με ενδιέφερε πραγματικά να συναντήσω τους άνδρες, αλλά μερικές από τις πληροφορίες στο προφίλ μου ήταν ειρωνικές (ψευδείς και όχι αξιόπιστοι, απλώς για να σας κάνουν να χαμογελάσετε). Δεν ήταν τόσο η απαγόρευση που με έκανε να σκεφτώ, ότι είχε καταδικαστεί από έναν χρήστη που με έκανε να εκβιάσω: είτε συμφώνησα να τον συναντήσω, είτε εξορίστηκε το προφίλ μου. Εκείνη την ημέρα, θυμήθηκα ότι όταν ο καταναλωτής δεν πληρώνει, είναι το προϊόν. Οι άνδρες πληρώνουν στο OKC, όχι στις γυναίκες. Ένας χρήστης μπορεί επομένως να εκβιάσει μια γυναίκα, επειδή το προσωπικό θα τον ακούσει – τον πελάτη – και όχι την ίδια – το προϊόν.

Στη δεύτερη περιοχή, αυτό που συνέβη είναι, στα μάτια μου, πολύ πιο σοβαρό. Χρησιμοποίησα τον ιστότοπο για ένα χρόνο, πολύ ενεργά (> 1.300 αρέσει, αρκετές δωδεκάδες ανταλλαγές, δώδεκα συναντήσεις, αρκετές από τις οποίες οδήγησαν σε φιλικές ή αγαπημένες σχέσεις). Επομένως, η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών δεν είχε καμία ανησυχία με το προφίλ μου, το οποίο ήταν εντελώς ειλικρινές αυτή τη φορά, πολύ γεμάτη (απάντησα εκατοντάδες ερωτήσεις) και διακοσμούσα με μια φωτογραφία προφίλ σύμφωνα με το Χάρτη: από το μπροστινό μέρος, σε κοντινή απόσταση , όπου ήμουν απόλυτα αναγνωρίσιμος. Αλλά εδώ είναι: αυτή η φωτογραφία δεν ήταν σέξι. Ήμουν μεταμφιεσμένος ως τερματισμός σε αυτό, το ήμισυ του γυμνού προσώπου, αναγνωρίσιμο, χωρίς μακιγιάζ, το άλλο μισό αποτελείται. Κυριολεκτικά, σεβόμουν τον χάρτη. Αλλά σιωπηρά, ο κανόνας που δεν δήλωσε ότι ο Χάρτης είναι ότι οι φωτογραφίες των γυναικών προφίλ πρέπει να υποδεικνύουν την επιθυμία του ατόμου. Και αυτό ήταν το πρόβλημα της φωτογραφίας μου. Ήταν αστεία, όχι σέξι.

Μερικοί σπάνιοι χρήστες έχουν προσβληθεί (οπότε μιλάμε για το 5 % των ανδρών χρηστών, την πλειοψηφία εκείνων που μου είπαν για την πολύ διασκεδαστική φωτογραφία αντίθετα). Και το προσωπικό ακολούθησε. Όταν διαμαρτυρήθηκα αποδεικνύοντας ότι η φωτογραφία ακολούθησε τον χάρτη, μου απαγορεύτηκε. Και πάλι, όσον αφορά την υιοθέτηση ενός άντρα, υπάρχει ένα σιωπηλό, σιωπηρό πρότυπο πίσω από το επίσημο πρότυπο: οι γυναίκες πρέπει να αποδεχθούν να μειωθούν στην κατάσταση αντικειμένων της επιθυμίας. Η παρουσίαση του εαυτού σας με έναν πρωτότυπο τρόπο δεν είναι μία από τις παραδοχές επιλογές. Και το προσωπικό θα ακούσει συστηματικά τα πιο οπισθοδρομικά περιθώρια των πελατών του. Έχω δημιουργήσει συνδέσμους με πολλούς άνδρες που παρευρίσκονται σε αυτόν τον ιστότοπο: κανένας δεν έχει ανησυχήσει ποτέ για τις φωτογραφίες του προφίλ (συμπεριλαμβανομένου του όταν δεν σεβόταν το Χάρτη). Οι γυναίκες καταγγέλλουν τους άνδρες που τους προσβάλλουν, μερικοί άνδρες καταγγέλλουν τις γυναίκες που αρνούνται να αντικειμενοποιηθούν. Και το προσωπικό κρυσταλλώνει αυτό το διπλό πρότυπο.

Ως εκ τούτου, συμβουλεύομαι έντονα εναντίον αυτών των δύο τοποθεσιών, ιδιαίτερα της OKC, σε γυναίκες με ελάχιστη αυτοπεποίθηση και προοδευτικούς άνδρες.

Συμπερασματικά, ενθαρρύνω και ελπίζω να δημιουργηθεί ένας χώρος χρονολόγησης, όπου θα υπάρξει πραγματική ελευθερία να παρουσιάσουμε τον εαυτό μας, σύμφωνα με τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να αποπλανήσουμε – χωρίς να περιορίσουμε τις γυναίκες να τονίσουν το πλαστικό τους. Με τον ίδιο τρόπο όπως πριν από δέκα χρόνια, οι τοποθεσίες έχουν προσαρμοστεί σε λιγότερο δυαδικές συναντήσεις, τελικά γνωρίζοντας την πολλαπλότητα των σεξουαλικότητας. Η αγορά καθυστερεί πάντα στην εξέλιξη της κοινωνίας ..

PS: Το 100 % των ανδρών με συναντήθηκαν ήταν ευχάριστα έκπληκτος από αυτό που είδαν. Η άρνηση να επισημάνετε την εμφάνισή σας δεν σημαίνει ότι έχετε το παραμικρό σύνθετο από αυτή την άποψη. Αντίθετα, μπορεί να σημαίνει ότι έχουμε κουραστεί να μειωθούμε σε αυτό.

Mounir στις 16 Ιανουαρίου. 2021 17:35:29 Αναφορά

Για το Maghrebis, ένα ωραίο site που χρονολογείται, αλλά πάνω απ ‘όλα ένα πολύ καλό blog για τον πολιτισμό του Maghreb, του κινηματογράφου. Για τις τρεις χώρες Proximety-Maghreb.com

Laura81 στις 10 Σεπτεμβρίου. 2020 18:38:56 Αναφορά

Πολύ καλή σύγκριση! Ωστόσο, στη δύναμη των κοριτσιών θεμάτων, η καλύτερη ανακάλυψή μου του τρέχοντος έτους παραμένει το Neeuq.Fr

Stephan111 30 Ιανουαρίου. 2020 12:31:30 πληρωτής

Ουάου, μεγάλη δουλειά από εκδότες! Από την πλευρά μου, θα είχα συμπεριλάβει τον ιστότοπο Proximeety.com που είναι εντελώς δωρεάν (και κατά τη γνώμη μου ένας από τους καλύτερους ιστότοπους στην αγορά). Αλλά καταλαβαίνω ότι προφανώς δεν μπορείτε να απαριθμήσετε όλους τους ιστότοπους που αξίζουν ενδιαφέρον σε μία σελίδα.

Christypav στις 3. 2019 00:14:51 Αναφορά

BJR και Bravo για αυτή τη σύγκριση. Επιτρέπω στον εαυτό μου να προσθέσω BE2 στη λίστα, και ειδικά Elite-Rencontre. Λείπουν αρκετές πιο συχνές τοποθεσίες χρονολόγησης. Είδα για παράδειγμα Elite-Rencontre με 1,2 μ. (Σε συνάντηση ελίτ εδώ).

Theo 22 Μαΐου 2019 15:21:02 Αναφορά

Αυτός ο ιστότοπος δεν βρίσκεται στη λίστα, αλλά είναι πολύ ελπιδοφόρο: είναι ένας ελεύθερος ιστότοπος που χρονολογείται και χωρίς φωτογραφίες: Paumy.com

Miramarfun στις 22 Αυγούστου. 2016 4: 00: 20: 20
Χρονολογώντας. Ένας ιστότοπος όπως κανένας άλλος. Περισσότερα φιλικά προς το χρήστη. Δεν είναι κακή η ιδέα !
Lambda στις 2 Αυγούστου. 2016 20:56:25 αναφορά

Αυτή η σύγκριση δεν φαίνεται κακή. Ωστόσο, δεν φαίνεται να ενημερώνεται εντελώς. Για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε 3 ελεύθερες χρονολογήσεις: madgictchat (www.madgictchat.com), συνομιλία (www.κουβέντα.com) και coco (www.καρύδα.com). Καλή συνομιλία σε όλους.

Τα νέα στις 12 Οκτωβρίου. 2013 03:31:51 Αναφορά

Ένα νέο νέο που είναι εντελώς δωρεάν, με φόρουμ, δημόσια συνομιλία, ιδιωτική συνομιλία, εκθέσεις και που κερδίζει για να είναι γνωστή: Noscoeurs.com

Loveuse στις 15 Σεπτεμβρίου. 2013 11:20:28 Αναφορά
Εδώ είναι ένα άλλο που είναι εντελώς δωρεάν celilove.com
AliceB στις 16 Αυγούστου. 2013 3:00:46 PM Αναφορά

Θεωρώ ότι οι ιστότοποι όπως ο ελκυστικός κόσμος ή το goosquare εξακολουθούν να εμποδίζουν τις μπάλες να έρχονται, προσωπικά προτιμώ το goosquare, πιο υγιεινό.

Severine Rothstein στις 24 Ιουλίου. 2013 15:11:54 Αναφορά
Λατρεύω αυτήν τη σύγκριση
AliceB στις 22 Μαΐου 2013 09:47:23 Αναφορά

Προτιμώ το goosquare, τουλάχιστον δεν υπάρχει ψευδές προφίλ και πάντα λαμβάνουμε απαντήσεις, αλλά πρέπει να είστε σοβαροί επειδή υπάρχει μια επιλογή στην είσοδο, αποφεύγει τις μπάλες για να δείτε:

Sgallais στις 18 Νοεμβρίου. 2012 5:34:56 PM Αναφορά
Προτείνει την τροποποίηση του Parship με την τοποθέτηση της τιμής ονόματος στο Belgium Belgium

Περισσότερες συγκρίσεις

Βιβλιοπωλεία JavaScript για τη διαχείριση γραφικών

Συγκρίνετε τα dygraphs vs elycharts vs graphael vs highcharts vs javascript infovis toolkit vs jscharts vs jsxgraph.

Βιβλιοπωλεία JavaScript για τη διαχείριση γραφικών

Internet dagenda και online ραντεβού

Συγκρίνετε το MDSL κατά του Doctolib κατά της Resalib έναντι του Clicrdv έναντι του Keldoc έναντι της Medoucine

Internet dagenda και online ραντεβού

Μάθετε να προγραμματίζετε, για παιδιά και αρχάριους

Μάθετε να κωδικοποιείτε για παιδιά: Scratch vs Kidscod vs Loliplop σύγκριση

Μάθετε να προγραμματίζετε, για παιδιά και αρχάριους

Επιλέξτε ένα ειδικό κουτί διασκέδασης για παιδιά με μηνιαία συνδρομή

Συγκριτικός πίνακας των Ludic Boxes μηνιαίο επιστημονικό, δημιουργικό, καλλιτεχνικό για παιδιά. Συγκρίνω τον Mel .

Επιλέξτε ένα ειδικό κουτί διασκέδασης για παιδιά με μηνιαία συνδρομή

Σύγκριση τοποθεσιών ανταλλαγής, ανταλλαγές

Συγκριτικός πίνακας ανταλλαγής, ανταλλαγών, χώρων δωρεών. Στη Γαλλία

Σύγκριση των τοποθεσιών ανταλλαγής, Δ

Σύγκριση λύσεων λογισμικού online εισιτηρίων

Πίνακας σύγκρισης λογισμικού online εισιτηρίων

Σύγκριση λύσεων λογισμικού online εισιτηρίων

Σύγκριση λογισμικού λογιστικής και τιμολόγησης στο διαδίκτυο

Συγκριτικός πίνακας καλύτερης διαδικτυακής λογιστικής και λογισμικού χρέωσης, ή ακόμα και εμπορική διαχείριση .

Σύγκριση λογισμικού λογιστικής και τιμολόγησης στο διαδίκτυο

Σύγκριση των online βραβείων με και δωρεάν

Συγκριτικός πίνακας online βραβείων για να συλλέξετε χρήματα και να χρηματοδοτήσετε ένα κοινό δώρο. Συγκρίνετε τα καλύτερα online βραβείο: πάρτι.

Σύγκριση των online βραβείων με και δωρεάν

Σύγκριση μαθημάτων μητέρων, πρωτοβάθμιων, κολλεγίων ή γυμνασίου (CPC)

Συγκρίνετε το Cours Valin εναντίον του CNED εναντίον του Ker Lann School εναντίον της Σχολής Χαρτογράφησης (EPC) εναντίον της Ακαδημίας Hattemer

Σύγκριση μαθημάτων μητέρων, πρωτοβάθμιων, κολλεγίων ή γυμνασίου (CPC)

Socialcompare

  • Πώς να δημιουργήσετε μια σύγκριση
  • Συγκρίνετε το καλύτερο λογισμικό
  • Συγκριτικοί πίνακες
  • Μετατροπέας μονάδων
  • Μέγεθος

Επιχείρηση

Κοινότητα

ΚοινωνικόςΣε συγκριση

Συνεργατικός συγκριτής για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε συγκριτικούς πίνακες.

Καλύτερες τοποθεσίες και εφαρμογές χρονολόγησης 2023

Αυτές είναι οι καλύτερες τοποθεσίες χρονολόγησης που βασίζονται σε διάφορους παράγοντες, όπως η φήμη, οι κριτικές χρηστών, το κόστος και η βοήθεια πελατών.

Οι καλύτεροι ιστότοποι χρονολόγησης σε απευθείας σύνδεση

Outlook MagzineΤελευταίος από

Ένα έθνος, μία εκλογή: μια μακρά καθυστερημένη κίνηση

Η εκλογική αρχιτεκτονική της Des India έχει χώρο για ένα έθνος, μία εκλογή?

Ένα έθνος, μία εκλογή: Η ερώτηση του φεντεραλισμού

Είναι ένα έθνος, μία εκλογή για απειλή για τον φεντεραλισμό?

Ένα έθνος, μία προτίμηση: μια αμφισβητήσιμη κίνηση

Ενημερώθηκε: 10 Ιουνίου 2023 6:09 μ.μ

Κάθε μέρα, άνδρες και γυναίκες διαφορετικών γαμικών καθεστώτος επισκέπτονται online ιστότοπους χρονολόγησης και κινητές εφαρμογές σε αναζήτηση του συντρόφου ψυχής, άτακτων συναντήσεων, φιλίας, σοβαρής σχέσης και άλλων. Λαμβάνοντας υπόψη αυτή τη θέση των ανθρώπων που διψούν για συνάντηση, αρκετές εταιρείες έχουν ξεκινήσει τη δημιουργία διαδικτυακών και κινητών πλατφορμών για να προσφέρουν ηλεκτρονικές υπηρεσίες συζήτησης και συνομιλία μέσω βίντεο.

Σε αυτό το κίνημα, παρατηρούμε τον πολλαπλασιασμό των απάτης σε ψευδή προφίλ ή τη συνδρομή στον ιστό. Ορισμένες εταιρείες απασχολούν ψευδείς φορείς για να ζωντανέψουν τα πλασματικά προφίλ που έχουν δημιουργήσει. Ευτυχώς, δεν είναι όλοι απάτες. Υπάρχουν επίσης ιστότοποι χρονολόγησης σε απευθείας σύνδεση και σοβαρές εφαρμογές όπου τα μέλη πραγματοποιούν πραγματικές συναντήσεις και μιλούν σε πολλές από τις υπηρεσίες πλατφόρμας.

Για το φόβο ότι δεν πέφτουμε σε έναν ιστότοπο απάτης, αξιολογήσαμε κάποιες σοβαρές διαδικτυακές πλατφόρμες χρονολόγησης, τις οποίες σας παρουσιάζουμε σε αυτή τη σελίδα. Είναι σημαντικό να έχετε μια ιδέα για την εφαρμογή ή τον ιστότοπο όπου θέλετε να εγγραφείτε και να πληρώσετε μια συνδρομή για συνομιλία.

Λίστα κεφαλής: Καλύτερες τοποθεσίες χρονολόγησης 2023

• BE2 – Ιδανικό για singles άνω των 30 ετών
• singles50 – το καλύτερο για singles άνω των 40 ετών
• Ο τέλειος κύριος – για φιλόδοξους singles
• C -ημερομηνία – για περιστασιακές συναντήσεις
• Ashley Madison – μόνο για ενήλικες

Αξιολόγηση BE2

BE2 Χρονολογείται από τον ιστότοπο

Ο online site χρονολόγησης BE2 σας καλωσορίζει με την εικόνα μιας όμορφης γυναίκας και ενός όμορφου άνδρα που χαμογελά και ορατά ερωτευμένος. Έχει κομψά γραφικά με χρώματα που φέρνουν ευθυμία. Η πλατφόρμα BE2 είναι ιδιοκτησία της εταιρείας BE2 SARL, εγγεγραμμένη στο Λουξεμβούργο, όπου βασίζεται το κεντρικό γραφείο της. Από το 2005, ο ιστότοπος έχει ουσιαστικά συνδεδεμένους singles από όλη τη Γαλλία και στον κόσμο.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ιστότοπου BE2.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Χαρακτηριστικά

Ο ιστότοπος BE2 διαθέτει ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα αντιστοίχισης που σας επιτρέπει να αναφέρετε τα προφίλ των singles σε μια περιοχή, τα οποία αντιστοιχούν στα χαρακτηριστικά που ζητήσατε. Οι υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων και βίντεο είναι απλές στη χρήση. Με το να γίνετε μέλος του Premium, επωφεληθείτε από περισσότερα χαρακτηριστικά (απεικόνιση φωτογραφιών, απεριόριστα μηνύματα, προσθέστε επαφές).

Τιμές

Όπως είπαμε στην προηγούμενη παράγραφο, πρέπει να εγγραφούμε, μέσω πιστωτικής κάρτας, σε μια συνδρομή premium για να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες χωρίς διακοπή του ιστότοπου. Τρία σχέδια τιμολόγησης Premium είναι διαθέσιμα στο BE2:

Σε αυτόν τον χειριστή, η πρόσβαση Premium ανανεώνεται αυτόματα μετά τη λήξη εάν δεν έχει ακυρωθεί εγκαίρως που παρέχεται στο CGU.

Υποστήριξη πελατών
Έχουμε βιώσει την εξυπηρέτηση πελατών BE2.FR και ήμασταν ικανοποιημένοι με την υπηρεσία των πρακτόρων. Είναι γρήγοροι και σαφείς στις απαντήσεις τους. Στη σελίδα μέλους, έχετε μια καρτέλα “βοήθεια” στο κάτω μέρος. Σε αυτήν τη σελίδα θα βρείτε τις συχνές ερωτήσεις του ιστότοπου. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών από:

Η γνώμη μας
Μετά την αξιολόγηση του δικτυακού τόπου χρονολόγησης BE2.Ο FR, συνειδητοποιήσαμε ότι αυτή η πλατφόρμα περίπου 800 χιλιάδων μελών, είναι σοβαρή. Διευκολύνει τη συνάντηση των singles της Γαλλίας. Η ομάδα μας έδωσε βαθμολογία 8.4/10 σε αυτόν τον ιστότοπο. Από όλες τις μεγάλες πόλεις της Γαλλίας (Παρίσι, Στρασβούργο, Τουλούζη, Νάντη, Μασσαλία, Λυών, Νίκαια κ.λπ.), μπορείτε να βρείτε το προφίλ που πληροί τα κριτήρια σας.

Αξιολόγηση Singles50

Singles50 χρονολογώντας περιοχή

Οι άνθρωποι ηλικίας 50 ετών και άνω που αισθάνονται μόνοι, θέλουν να μοιραστούν ρομαντικές ή αγαπημένες στιγμές, μπορούν να αναφερθούν στο site singles50 online dating site. Αυτή η πλατφόρμα διαχειρίζεται η εταιρεία BE2 SARL (επίσης κάτοχος του ιστότοπου BE2.Fr) με έδρα το Λουξεμβούργο. Από όλο τον κόσμο, μπορείτε να συναντήσετε έναν συνεργάτη στην ηλικιακή σας ομάδα για να συζητήσετε. Μπορείτε να συνομιλήσετε από την εφαρμογή Single50 Mobile, κατεβάζοντας το για να παίξετε το Store ή το Apple Store.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Όπως όλες οι πλατφόρμες χρονολόγησης στο Διαδίκτυο, το Singles50 έχει τα δυνατά και αδυναμίες του που έχουμε ανακεφαλαιώσει στον ακόλουθο πίνακα:

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Χαρακτηριστικά

Παρατηρήσαμε ότι ο ιστότοπος singles50 προσφέρει στα μέλη του freemium τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων για να δοκιμάσετε την υπηρεσία. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία αναζήτησης που ταιριάζουν για να βρουν ακριβώς τα προφίλ που ταιριάζουν με τα κριτήρια τους. Απλά πρέπει να εισαγάγουν σωστά τη δοκιμή προσωπικότητας κάνοντας κλικ στις απαντήσεις που προτείνονται σε αυτούς. Οι άλλες λειτουργίες του ιστότοπου είναι προσβάσιμες μόνο σε μέλη premium.

Τιμές

Οι τιμές που χρεώνονται από το Singles50 για να έχουν πρόσβαση σε μια υπηρεσία premium είναι αρκετά προσιτές ενόψει των υπηρεσιών που προσφέρει. Πρέπει να πληρώσουμε 39,90 ευρώ / μήνα για 3 μήνες συνδρομής, 29,90 ευρώ / μήνα για συνδρομή 6 μηνών ή 19,90 ευρώ / μήνα για συνδρομή 12 μηνών. Η πρόσβαση premium ανανεώνεται αυτόματα εάν δεν την έχετε τερματίσει εγκαίρως. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται με πιστωτική κάρτα.

Υποστήριξη πελατών

Για να γνωρίσετε την εξυπηρέτηση πελατών από το Singles50, του έστειλα μερικά μηνύματα. Επικοινωνήσαμε με την υποστήριξη μέσω email και φαξ. Οι αντιδράσεις τους ήταν γρήγορες και αποτελεσματικές. Θα βρείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στην ενότητα “Βοήθεια” στη σελίδα των μελών.

Η γνώμη μας

Για αυτήν την ηλεκτρονική πλατφόρμα, οι ειδικοί μας του έδωσαν το σημείωμα των 8.7/10. Ήμασταν έκπληκτοι από την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει ο ιστότοπος. Από όλες τις διαδικτυακές περιοχές χρονολόγησης για πάνω από 50 χρόνια, το Singles50 διαφέρει από τον επαγγελματισμό του, την εμπιστευτικότητα και την ασφάλειά του. Τα μέλη αισθάνονται άνετα και δεν διαμαρτύρονται για σφάλματα ή άλλες δυσλειτουργίες στον ιστότοπο.

Αξιολόγηση του τέλειου κύριου

Ο τέλειος τόπος χρονολόγησης κυρίων

Η πλατφόρμα Academizing Online Dating επιτρέπει στους μαθητές των πανεπιστημίων να συνομιλούν μεταξύ τους και να κάνουν μεγάλες συναντήσεις. Αυτός ο ιστότοπος, που δημιουργήθηκε το 2018, είναι ιδιοκτησία της εταιρείας BE2 SARL που βρίσκεται στο Λουξεμβούργο. Η διασύνδεσή του είναι παρόμοια με εκείνη των ιστότοπων BE2 και Singles50 Brothers. Αποτελείται από ετεροφυλόφιλα, ομοφυλοφιλικά και λεσβιακά μέλη. Η σελίδα μπορεί να προβληθεί στο smartphone Android και iOS μέσω της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας για λήψη.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Πριν μπείτε στον τέλειο ιστότοπο Gentleman, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τον μετρητή του που σημειώσαμε κατά τη διάρκεια της αξιολόγησής μας.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Χαρακτηριστικά

Όπως και οι άλλες πλατφόρμες BE2 SARL, ο τέλειος κύριος έχει δοκιμασία προσωπικότητας στο οποίο πρέπει να ανταποκριθεί κάθε χρήστης για καλύτερη επάρκεια. Η συνάρτηση αναζήτησης που ταιριάζει σάς επιτρέπει να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να βρείτε τα προφίλ που αντιστοιχούν στις απαιτούμενες ιδιαιτερότητες. Μπορείτε να προσκαλέσετε άλλα μέλη στις συνομιλίες σας. Αλλά περισσότερες επιλογές είναι προσβάσιμες για τα μέλη της Premium.

Τιμές
Με την πιστωτική σας κάρτα, μπορείτε να πληρώσετε για να εγγραφείτε σε μια συνδρομή Premium στο AcademicsSingles. Πρέπει να πληρώσεις:
Η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα εάν δεν την έχετε τερματίσει εγκαίρως.

Υποστήριξη πελατών
Εάν έχετε προβλήματα με τον ιστότοπο, μπορείτε να ανατρέξετε στις Συχνές Ερωτήσεις που βρίσκεται στο τμήμα “βοήθεια” στο κάτω μέρος της σελίδας μελών. Εάν δεν βρείτε κάποιες απαντήσεις που σας ταιριάζουν, τότε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών του AcademicsSingles μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [Email Protected] ή με φαξ σε αριθμό +1 305 704 8396. Θα έχετε σαφείς απαντήσεις.

Η γνώμη μας
Δεν είναι εύκολο να βρείτε online sites dating για μαθητές. Η Academicsingles έλαβε το σημείωμα του 8.5/10 των ειδικών μας, που πιστεύουν ότι αυτός ο ιστότοπος είναι εντελώς κατάλληλος για αυτόν τον στόχο. Χωρίς δισταγμό, συνιστούμε αυτήν την εφαρμογή στο διαδίκτυο σε οποιονδήποτε νεαρό φοιτητή σε ένα πανεπιστήμιο που ψάχνει για μια ρομαντική συνάντηση ή ακόμα και μια απλή φιλία.

Αξιολόγηση C-Dating

C-dating site

Με περισσότερα από 25.000 νέα μέλη που έχουν εγγραφεί κάθε μέρα, η C-Dating προσελκύει τον κόσμο στην εξαιρετική διασύνδεση ακτινοβολίας και υπηρεσίες γάτας. Ξεκίνησε το 2007 και διαχειρίζεται η εταιρεία Interdée S.Ένα με έδρα το Λουξεμβούργο, αυτός ο ιστότοπος υπάρχει σε περισσότερες από 35 χώρες και μέχρι σήμερα έχει περισσότερους από 36 εκατομμύρια χρήστες.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε, μέσω του ακόλουθου πίνακα, τα πλεονεκτήματα και τα σημεία για την αναθεώρηση του C-Datting.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Χαρακτηριστικά

Σε μόλις 5 λεπτά, ολοκληρώνετε τα 6 βήματα που χρειάζονται για να εγγραφείτε δωρεάν στον ιστότοπο C-Datting. Μόλις στη σελίδα μέλους, ο αλγόριθμος γρήγορης αναζήτησης είναι πολύ αποτελεσματικός στην παρουσίαση των προφίλ που βρέθηκαν σύμφωνα με τα δεδομένα που έχετε δώσει. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις ειδοποιήσεις σας και να διαμορφώσετε τον ερωτικό σας τύπο.

Τιμές
Για να επωφεληθείτε από περισσότερες υπηρεσίες d-dating, πρέπει να μεταναστεύσετε και να γίνετε μέλος premium. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να εγγραφείτε σε μια συνδρομή πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.

Με το να είσαι μέλος του Premium, θα μπορείτε να δείτε τις ερωτικές γκαλερί, να δείτε φωτογραφίες, να στείλετε μηνύματα κ.λπ.

Υποστήριξη πελατών
Το C-Dating έχει αφιερώσει μια σελίδα όπου θα βρείτε τις απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις. Εκτός αυτού, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών του ιστότοπου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις απαντήσεις FAQ.

Η γνώμη μας
Έχουμε δοκιμάσει τον ιστότοπο D-Dating για εσάς και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είναι αξιόπιστο. Του δίνουμε το σκορ των 8.9/10, επειδή είναι μια συγκεκριμένη πλατφόρμα που συγκεντρώνει προηγμένες υπηρεσίες συζήτησης, σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους στην ίδια κατηγορία. Η διεθνής της φήμη και οι χρήστες από όλο τον κόσμο αυξάνουν τον τομέα της έρευνας των singles. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να διαλέξετε με μέλη άλλων εθνών από τη χώρα προέλευσής σας.

Αξιολόγηση Ashley Madison

Ο χώρος χρονολόγησης Ashley Madison

Ο ιστότοπος AshleyMadison Online Dating είναι ιδιοκτησία της εταιρείας Ruby Life International Limited, με έδρα την Κύπρο. Δημιουργήθηκε το 2001, αυτή η πλατφόρμα συγκεντρώνει περισσότερους από 37 εκατομμύρια ανθρώπους παντρεμένους και ανθρώπους που ασχολούνται με μια σχέση, οι οποίοι αναζητούν μια διακριτική σχέση έξω από το ζευγάρι. Οι περισσότεροι χρήστες είναι μεσήλικες άνδρες. Αυτή είναι μια καλή παρέλαση για τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι για νέες κατακτήσεις. Θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτό είναι ένας τέλειος ιστότοπος για άπιστους.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ανακαλύψτε μαζί μας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ιστότοπου AshleyMadison.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Χαρακτηριστικά

Στο AshleyMadison, η ιδιωτικότητα και οι φωτογραφίες των μελών διατηρούνται χάρη σε μια ειδική λειτουργία. Ο ιστότοπος ενθαρρύνει τη διακριτική φόρτωση φωτογραφιών. Υπάρχει η πιθανότητα τροποποίησης των πληροφοριών προφίλ αργότερα. Η προηγμένη ερευνητική λειτουργία του επιτρέπει στα μέλη να βρουν το ιδανικό προφίλ μεταξύ των εκατομμυρίων χρηστών που είναι εγγεγραμμένοι στον ιστότοπο. Υπάρχει ένα κουτί συζήτησης που προορίζεται για μέλη.

Τιμές
Συνειδητοποιήσαμε ότι πρέπει να αγοράσετε πιστώσεις ή μάρκες για να έχετε πρόσβαση σε άλλα χαρακτηριστικά AshleyMadison. Για να επωφεληθείτε από πρόσθετες υπηρεσίες (αποστολή εικονικών δώρων, άνοιγμα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκκίνηση συζήτησης, αποστολή εξατομικευμένων μηνυμάτων), πρέπει να επιλέξετε μία από τις ακόλουθες πιστώσεις:

Υποστήριξη πελατών
Όπως όλοι οι online sites χρονολόγησης, η AshleyMadison έχει κάνει ένα τμήμα FAQ διαθέσιμο στα μέλη για επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω email. Δοκιμάσαμε αυτήν την υποστήριξη και το εκτιμήσαμε. Οι συνομιλητές είναι επαγγελματικοί και ακριβείς στις απαντήσεις τους.

Η γνώμη μας
Για αυτόν τον ιστότοπο Infidèles, σημειώνουμε 8.7/10. Το AshleyMadison είναι ένα μεγάλο δίκτυο (ειδικά) των ανδρών που ασχολούνται με μια σχέση που ψάχνει για άλλες περιπέτειες. Ταυτόχρονα, αυτός ο ιστότοπος επιλύει το πρόβλημα των ανδρών και των γυναικών που δεν είναι πλέον άνετα με τον σύντροφό τους. Στη συνέχεια έχουν τη δυνατότητα να βρουν έναν άλλο συνεργάτη σε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν βρίσκεστε σε αυτήν την κατάσταση, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε αυτήν την πλατφόρμα. Ίσως θα βρείτε άλλη αγάπη.

Πώς να εγγραφείτε και να συνομιλήσετε σε έναν ιστότοπο online χρονολόγησης ?

Ανυπομονούμε να αλληλεπιδράσετε με έναν συνεργάτη σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ή μια αίτηση συνάντησης ? Θα σας δώσουμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1- Βρείτε έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή χρονολόγησης
Πάρτε το χρόνο σας και συμβουλευτείτε τα περιοδικά, τις αξιολογήσεις και τις επικρίσεις διαφορετικών διαδικτυακών πλατφορμών που προσφέρουν υπηρεσίες γάτας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν σοβαρό ιστότοπο (όπως αυτά που έχουμε αναπτύξει στις προηγούμενες παραγράφους). Αποφύγετε τις απάτες επειδή υπάρχουν τόσα πολλά στο διαδίκτυο.

2- Στην αρχική σελίδα, εισαγάγετε τα στοιχεία σας ή κάντε κλικ στο “Εγγραφή”
Ανάλογα με τις διεπαφές, η εγγραφή γίνεται γρήγορα στην αρχική σελίδα ή κάνοντας κλικ στο κουμπί “Μητρώος”. Πράγματι, ένα μικρό κουτί ορατό στον ιστότοπο σας ζητά να εισαγάγετε κάποιες πληροφορίες για να ξεκινήσετε την εγγραφή σας και να το συνεχίσετε καθώς πηγαίνετε. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, πρέπει να μεταβείτε στα email σας για να επικυρώσετε τη δημιουργία του λογαριασμού σας.

3- Αποκτήστε πρόσβαση στη σελίδα μέλους
Μετά την επιβεβαίωση του ανοίγματος του λογαριασμού σας, έχετε πρόσβαση απευθείας στη σελίδα που προορίζεται για τα εγγεγραμμένα μέλη. Στη συνέχεια, μπορείτε να συμπληρώσετε το προφίλ σας, να προσθέσετε τη φωτογραφία του προφίλ σας και να διαμορφώσετε τον λογαριασμό σας. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία “αναζήτησης” του ιστότοπου για να βρείτε συγκεκριμένα προφίλ.

4- Εγγραφείτε ελεύθερα σε συνδρομή και γάτα
Οι περισσότεροι ιστότοποι χρονολόγησης σε απευθείας σύνδεση προσφέρουν μια σειρά δωρεάν μάρκες/πιστώσεις σε νέους καταχωρίζοντες για να δοκιμάσουν την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αγοράσετε μάρκες ή να εγγραφείτε σε μια συνδρομή για να συνομιλήσετε ελεύθερα με τον σύντροφό σας και να επωφεληθείτε από άλλες επιλογές στον ιστότοπο.

Συχνές ερωτήσεις

Πού να βρείτε singles στο διαδίκτυο ?
Σε ιστότοπους ή εφαρμογές χρονολόγησης. Υπάρχουν εκατοντάδες στο Διαδίκτυο. Αλλά, πρέπει να είστε προσεκτικοί και να επιλέξετε μια σοβαρή, νομική και ασφαλή πλατφόρμα για να εγγραφείτε και να συνομιλήσετε με τα μέλη.

Πώς να βρείτε μια αξιόπιστη και δωρεάν εφαρμογή χρονολόγησης ?
Στο Play Store και στο Apple Store, μπορείτε να βρείτε αρκετές αξιόπιστες εφαρμογές χρονολόγησης όπου μπορείτε να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας για συνομιλία δωρεάν. Πρέπει να εξετάσετε τα σχόλια και τις σημειώσεις που έχουν εκχωρηθεί από τους χρήστες. Μόνο η δωρεάν έκδοση διαθέτει περιορισμένα χαρακτηριστικά (ειδικά τα αρσενικά μέλη).

Υπάρχουν υπεύθυνοι ιστότοποι χρονολόγησης ?
Ναι υπάρχουν μερικά. Αλλά είναι εξαιρετικά σπάνια. Θα σας ρωτήσουμε ακόμη και ένα ψευδώνυμο, την ηλικία και το είδος σας πριν αρχίσετε να συνομιλείτε σε αυτόν τον τύπο ιστότοπου.

Πώς να ξέρετε αν ένας ιστότοπος χρονολόγησης είναι απάτη ?
Διαβάστε τα περιοδικά ή τις αξιολογήσεις αυτού του ιστότοπου χρονολόγησης. Μεταβείτε στη μηχανή αναζήτησης και πληκτρολογήστε για παράδειγμα “Όνομα ιστότοπου + κριτικές”. Τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν και θα βρείτε κριτική σε αυτήν την πλατφόρμα. Διαβάστε επίσης τα σχόλια των πρώην μελών αυτής της σελίδας σε ιστότοπους δωρεάν σχολίων όπως το TrustPilot.com.

Πώς να αναγνωρίσετε ψευδή προφίλ σε έναν ιστότοπο online χρονολόγησης ?
Οι ιστότοποι χρονολόγησης είναι απάτες με ψευδή προφίλ χρησιμοποιούν συντονιστές ή σενάρια υπολογιστών και επίσης μίνι μπότες, για να προσποιούνται ότι είναι ένα πραγματικό άτομο που δημιούργησε το λογαριασμό του. Όταν πρόκειται να συνομιλήσετε με αυτό το εξωπραγματικό προφίλ, θα παρατηρήσετε ότι οι απαντήσεις του μερικές φορές βγαίνουν από το πλαίσιο ή δεν είναι ακριβείς, ακόμη και αποφυγικές. Τα μηνύματα θα είναι σχεδόν στιγμιαία. Σε ορισμένους ιστότοπους, όταν έχετε πρόσβαση στη σελίδα μέλους, σας υποδέχονται πολλαπλά μηνύματα πλασματικών μελών.

Μεταξύ ορισμένων χειριστών, καθορίζουν ακόμη και στις CGU τους ότι στον ιστότοπό τους, μπορείτε να βρείτε πλασματικά προφίλ που έχουν δημιουργήσει για να ζωντανέψουν την πλατφόρμα περισσότερο.

συμπέρασμα

Με την ψηφιακή εποχή, οι άνθρωποι αναζητούν όλο και περισσότερο σε διαδικτυακές πλατφόρμες χρονολόγησης για να βρουν τον σύντροφό τους. Μερικοί πηγαίνουν εκεί για να βρουν τον σύντροφο ψυχής, τη φιλία, μια άτακτη συνάντηση ή για να ικανοποιήσουν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις. Δεν πηγαίνουν εκεί για να χάσουν το χρόνο και τα χρήματά τους. Γι ‘αυτό, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν σοβαρό ιστότοπο ή εφαρμογή που χρονολογείται για εγγραφή.

Προκειμένου να βρείτε τον καλύτερο online ιστότοπο χρονολόγησης σύμφωνα με τις ανάγκες σας, συνιστούμε αυτήν την προσέγγιση: μεταβείτε στη μηχανή αναζήτησης. Τύπος “site χρονολόγησης + ανάγκη (για γυναίκες, άνδρες, πλούσιο, ενιαίο, σεξουαλικό σχέδιο, λεσβία, ομοφυλόφιλος, κλπ.)”? Συμβουλευτείτε τα διάφορα περιοδικά σε αυτούς τους ιστότοπους και διαβάστε τα μέλη των μελών. Ελέγξτε επίσης εάν ο ιστότοπος έχει καλή φήμη.

Αποποίηση ευθυνών: Τα παραπάνω είναι μια ανάρτηση με χορηγία, οι προβολές που εκφράζουν είναι αυτές του χορηγού/συγγραφέα και δεν επαναλαμβάνουν το περίπτερο και τις απόψεις του Outlook Editorial.