Οι καλύτερες online τράπεζες χωρίς όρους εισοδήματος, οι οποίες οι online τράπεζες χωρίς κατάσταση εισοδήματος?

Τι ηλεκτρονικές τράπεζες χωρίς κατάσταση εισοδήματος

Contents

Γεια σας! : Επωφεληθείτε από 180 € που προσφέρονται με το Hello Prime και Hello One !

Οι καλύτερες online τράπεζες χωρίς συνθήκες εισοδήματος

Δωρεάν και δωρεάν κάρτες εισοδήματος, υπάρχει ! Προσέξτε, ωστόσο, για τις μεγάλες ανακοινώσεις που θα μπορούσαν να σας απογοητεύσουν: Κρυμμένο κόστος, ανεπαρκής εξυπηρέτηση πελατών, υποχρεωτική κατάθεση με ένα εκπληκτικό ποσό … διαλογίζουμε για σας καλύτερα σε απευθείας σύνδεση και neo-ban τράπεζες που δεν περιλαμβάνουν εισόδημα στις προσφορές τους.

 • Ηλεκτρονικές τράπεζες είναι παραδοσιακές τραπεζικές εγκαταστάσεις που πραγματοποιούν τη δραστηριότητά τους κυρίως στο Διαδίκτυο.
 • Neo Banks είναι χρηματοπιστωτικά ιδρύματα χωρίς φυσικούς οργανισμούς, πολύ ευέλικτα, και πάνω απ ‘όλα έφεραν καινοτομία.

�� Πού να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό χωρίς εισόδημα ?

Προσφορές τραπεζικής κάρτας είναι διαφορετικά και πολλαπλασιάστε. Κάποιοι απαιτούν τακτική οικονομική συμβολή από τον πελάτη, ενώ άλλοι επεκτείνουν τους πελάτες τους προσφέροντας Τραπεζικές κάρτες χωρίς συνθήκες εισοδήματος, και μερικές φορές δωρεάν. Σε όλες τις περιπτώσεις, να έχετε κατά νου ότι υπάρχουν αντίστοιχα σε ελκυστικές προσφορές υποσχόμενες δωρεάν και έλλειψη οικονομικής συμβολής: υποχρεωτικές τακτικές πληρωμές, περιορισμένες υπηρεσίες πελατών, κρυφό κόστος κ.λπ. Πρέπει επομένως Μάθετε για τις προσφορές των τραπεζών online/neo banks Πριν από την αποχώρηση σε αμφισβητήσιμη σύμβαση.

�� Ανακαλύψτε την Advanzia Bank

��‍�� online τράπεζες ή neo τράπεζες: σύγκριση τραπεζικών καρτών χωρίς εισόδημα

Τις τελευταίες δεκαετίες, νέες μορφές Υπηρεσίες τραπεζών στο Διαδίκτυο, προτείνεται από αυτό που ονομάζεται Ηλεκτρονικές τράπεζες, Επειτα Οι νεο-τράπεζες. Αποσκευασμένο, αυτός ο τύπος τράπεζας επωφελείται από την εξοικονόμηση χρημάτων λόγω της απουσίας φυσικών οργανισμών, για να προσφέρει συχνά πιο προσιτές προσφορές και προορίζεται για ένα ευρύτερο κοινό (νέοι, τραπεζικές απαγορεύσεις κ.λπ.). Βλέποντας την ευκαιρία άνοιξη μπροστά στα μάτια τους, Οι παραδοσιακές τράπεζες έχουν διάτρησε αυτήν την αγορά αναπτύσσοντας αποκλειστικά ηλεκτρονικές θυγατρικές : Για παράδειγμα, Κοίλωμα! είναι θυγατρική του The BNP Paribas, Και Eko ανήκει στο Γεωργική πίστη.

Online Banks και Neo Banks: Ποια διαφορά ? Η σύγχυση μεταξύ των δύο δεν είναι σοβαρό λάθος, αλλά είναι καλύτερο να γνωρίζουμε πώς να κάνετε τη διάκριση. Οι τράπεζες NEO και οι ηλεκτρονικές τράπεζες προσφέρουν τραπεζικές υπηρεσίες στο Διαδίκτυο, Αλλά δεν έχουν την ίδια κατάσταση. Οι ηλεκτρονικές τράπεζες είναι παραδοσιακά τραπεζικά ιδρύματα όπως η Société Générale, αλλά τα οποία βρίσκονται κυρίως στο Διαδίκτυο, ενώ οι τράπεζες NEO είναι χρηματοπιστωτικά ιδρύματα χωρίς φυσικούς οργανισμούς, πολύ ευέλικτες και πάνω απ ‘όλα φοριούνται προς την καινοτομία. Για να απεικονίσει, Πορτοφόλι Και Τζάκειο είναι ηλεκτρονικές τράπεζες και Περιστρέψτε Και N26 θεωρούνται μάλλον οι νέες τράπεζες.

�� Οι κορυφαίες δωρεάν τραπεζικές κάρτες μας χωρίς εισόδημα

Λίγες τράπεζες προσφέρουν τραπεζικές κάρτες χωρίς απόδειξη εισοδήματος. Για παράδειγμα, Bforbank απαιτεί την κατοχή του 1600 € καθαρά έσοδα ανά μήνα για την έναρξη λογαριασμού με ένα δωρεάν κάρτα. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη δυνατή προσφορά, προσφέρουμε μια λίστα με λίγες τράπεζες που προσφέρουν Δωρεάν τραπεζικές κάρτες… Και Χωρίς εισοδηματικές συνθήκες !

 • Χωρίς κατάσταση εισοδήματος
 • Καινοτόμος εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας
 • Παρακολούθηση του προϋπολογισμού και ανάλυση δαπανών
 • Βοήθεια LiveChat
 • Χωρίς κατάσταση εισοδήματος
 • Καινοτόμος εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας
 • Καινοτόμα εργαλεία διαχείρισης
 • Μειωμένο κόστος στο εξωτερικό
 • Χωρίς κατάσταση εισοδήματος
 • Περιλαμβάνεται ασφάλιση MasterCard
 • Πιθανές αναλήψεις και καταθέσεις στα σημεία νικελίου συνεργάτη
 • Χωρίς κατάσταση εισοδήματος
 • Πληρωμές και αποσύρσεις χωρίς κόστος στο εξωτερικό
 • Απεριόριστες και δωρεάν εφήμερες εικονικές κάρτες
 • Περιλαμβάνεται ασφάλιση MasterCard
 • Χωρίς κατάσταση εισοδήματος
 • Πίστωση
 • Επαναλαμβανόμενες διαφημιστικές προσφορές
 • Μειωμένο κόστος στο εξωτερικό
 • Συμπεριλαμβάνεται η ασφάλιση Visa Classic
 • Χωρίς κατάσταση εισοδήματος
 • Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών
 • Απόσυρση χωρίς κόστος σε όλο τον κόσμο με το δίκτυο BNP
 • Ελέγξτε την υπηρεσία παράδοσης διαθέσιμη

�� Ανακαλύψτε την Advanzia Bank

 • Χωρίς έξοδα ανοίγματος και επεξεργασίας
 • Καμία προμήθεια για πληρωμές και απόσυρση στο € ή εκτός της περιοχής ζώνης €

Αυτός ο πίνακας σας παρουσιάζει Οι σπάνιες προσφορές τραπεζικών καρτών που είναι και οι δύο δωρεάν, και που δεν απαιτούν εισόδημα κατά τη δημιουργία του λογαριασμού. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν αρκετοί Οι τράπεζες NEO και οι διαδικτυακές τράπεζες των οποίων ο λογαριασμός ανοίγει χωρίς συνθήκες εισοδήματος και της οποίας η κάρτα δεν είναι δωρεάν, αλλά η τιμή του παραμένει πολύ χαμηλή (γύρω 4 € κάθε μήνα). Επομένως, μην μάθετε μόνο για τις απαλλαγμένες από τις τράπεζες, αλλά και για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους από το καθένα, εξετάζοντάς τα ένα με ένα.

Είναι δωρεάν μπλε κάρτες πραγματικά χωρίς κόστος ? Εάν ορισμένες εγκαταστάσεις προσφέρουν δωρεάν μπλε κάρτες, Υπάρχουν συχνά δαπάνες τραπεζών σε online τράπεζες όπως το Neobancs. Για παράδειγμα, Νικέλιο Προσφέρει δωρεάν προσφορά τραπεζικής κάρτας με την κάρτα MasterCard “Nickel Card”, αλλά περιλαμβάνει τραπεζικές χρεώσεις μέχρι 20 € /έτος.

�� Premier Visa ή Gold Mastercard χωρίς κατάσταση εισοδήματος: όνειρο ή πραγματικότητα ?

Οι συνθήκες τουΠρόσβαση σε κάρτες Visa Και MasterCard Πάνω απ ‘όλα εξαρτάται από πολιτικές που αφορούν κάθε τράπεζα. Είναι πράγματι πάνω απ ‘όλα τα ιδρύματα που εμπορεύονται τις τραπεζικές κάρτες που αποφασίζουν τη φόρμα που λαμβάνουν οι συμβάσεις, Η Visa και η MasterCard είναι μόνο πομποί. Για κάρτες της Visa Premier και Gold Mastercard, οι οποίες είναι υψηλές μπλε κάρτες, φαίνεται πολύ δύσκολο να έχετε πρόσβαση σε αυτό κάτω από ένα συγκεκριμένο εισόδημα που πρέπει να δικαιολογηθεί με την τράπεζά της. Αυτός ο τύπος προσφοράς υπόκειται σε συνθήκες εισοδήματος δικαιολογούν τις υψηλές τιμές τους (περίπου 130 € ανά έτος) κατά πλεονεκτικές τραπεζικές υπηρεσίες : Τα ανώτατα όρια δαπανών και απόσυρσης μερικές φορές 4 φορές υψηλότερες από τις συμβατικές προσφορές, πιο προστατευτική ταξιδιωτική ασφάλιση, εξυπηρέτηση πελατών διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, κλπ.

Ο Ηλεκτρονικές τράπεζες Και νεο-μπαν σπάνια προσφέρουν Χρυσό mastercard Ή Πρωθυπουργός Χωρίς κατάσταση εισοδήματος, προσφέρουν τύπους Premium Card που ανταγωνίζονται σε μεγάλο βαθμό από την άποψη των πλεονεκτημάτων και την τιμή.

Για παράδειγμα, η προσφορά premium χωρίς εισόδημα από το εισόδημα N26 είναι εδώ Μέταλλο N26 : Μια high -end mastercard της οποίας τα πλεονεκτήματα είναι έντονα παρόμοια με εκείνα της Gold Mastercard: αποσύρσεις απεριόριστων νομισμάτων, πληρωμής στο εξωτερικό χωρίς έξοδα, πλήρες πακέτο ασφάλισης, ασφάλιση ταξιδιού στο εξωτερικό και βουνό, ασφάλιση κινητής και ενοικίαση αυτοκινήτων κ.λπ. Με τον ίδιο τρόπο, Περιστρέψτε Και Νικέλιο προσφέρω το Revolut Ultra και το Μεταλλικό νικέλιο : Προσφορές premium χωρίς συνθήκες εισοδήματος.

Επομένως, οι Neo Banks έχουν το πλεονέκτημα να προσφέρουν τραπεζικές κάρτες υψηλής ποιότητας εμπνευσμένες από το Gold Mastercard ή το Visa Premier, και αυτό Χωρίς εισοδηματικές συνθήκες ! Από την πλευρά τους, οι κλασικές τράπεζες όπως το BNP ή το SG (Société Générale) έθεσαν στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των συμβατικών καρτών Visa ή Mastercard, των οποίων Η συνδρομή υπόκειται σε συνθήκες εισοδήματος

Υπάρχουν εξαιρέσεις ! Ο χάρτης Advanzia Gold Mastercard Zero και το Premier Card Monabanq Visa δεν έχουν όρους εισοδήματος !
✔*Μονοεξέχρος Πράγματι προσφέρει μια πρώτη προσφορά κάρτας Visa μεταξύ 5 και 12 € ανά μήνα, χωρίς συνθήκες εισοδήματος ! Μάθε περισσότερα.
✔*Advanzia Bank, Από την πλευρά της, προσφέρει μια κάρτα μηδενικού χρυσού mastercard: δωρεάν και χωρίς κατάσταση εισοδήματος

�� Συχνές ερωτήσεις

��‍♂️ Μπορώ να ανοίξω έναν λογαριασμό αν δεν δουλεύω ?

Αυτός είναι Πολύ πιθανό να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ακόμη και αν δεν εργάζεστε. Ποιες τράπεζες είναι πιθανό να απαιτούν για ορισμένες προσφορές είναι οι συνθήκες εισοδήματος, χωρίς εργασία. Για να το δείξουμε, ένας ενοικιαστής μπορεί να ανοίξει εντελώς έναν τραπεζικό λογαριασμό που απαιτεί εισόδημα εάν οι πόροι του είναι επαρκείς, όταν δεν λειτουργεί. Επιπλέον, υπάρχουν επίσης πολλές τυποποιημένες προσφορές που δεν απαιτούν ούτε επαγγελματική κατοχή εκ μέρους του πελάτη ούτε εισοδήματος, Στη συνέχεια μιλάμε για την προσφορά του Τραπεζική κάρτα χωρίς απόδειξη εισοδήματος.

Για το άνοιγμα ενός λογαριασμού αποταμίευσης όπως το Livret A ή το LEP για παράδειγμα, οι οποίες επομένως δεν συνδέονται με μια τραπεζική κάρτα, Οι τράπεζες δεν απαιτούν εισόδημα ή εργασία από τους πελάτες τους.

�� Πώς να έχετε μια τραπεζική κάρτα χωρίς χρήματα ?

Επισφαλής ή εύκολη, όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε τραπεζική κάρτα. Ορισμένες τράπεζες δέχονται χαμηλές αρχικές καταθέσεις κατά τη χορήγηση τραπεζικής κάρτας σε έναν πελάτη ή προσφορά Κάρτες συστηματικής εξουσιοδότησης για να εμποδίσει τον καταναλωτή να καταστρέψει τον εαυτό του, ξοδεύοντας περισσότερο από ό, τι μπορεί.

Υπάρχει ένας τύπος κάρτας που δεν εξαρτάται από έναν τραπεζικό λογαριασμό: η προπληρωμένη κάρτα ! Αυτή η κάρτα παραδίδεται σε εσάς και χορηγείται χωρίς χρήματα ! Ο κάτοχος του πρέπει να μετατρέψει χρήματα από λογαριασμό σε αυτήν την κάρτα για να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει τότε.

❓ Μπορεί όλοι να έχουν τραπεζική κάρτα ?

Κατ ‘αρχήν, αρκεί να είναι ηλικίας να έχει μια πλήρη τραπεζική κάρτα, αυτό καλείται στη Γαλλία σωστά. Από την άλλη πλευρά, οι τράπεζες προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις για να επιτρέψουν στους ανηλίκους να διαχειρίζονται τα χρήματά τους με υπεύθυνο τρόπο υπό την επίβλεψη των γονέων τους. Μπορούν τότε Έχουν προπληρωμένες τραπεζικές κάρτες, Κάρτες πληρωμών που σχετίζονται με τον λογαριασμό των γονιών τους ή τις χρεωστικές κάρτες που συνδέονται με λογαριασμό που ανήκει στον ανήλικο, αλλά με παρακολούθηση των γονέων δαπανών.

Πέρα από 18 ετών, Ο καταναλωτής μπορεί θεωρητικά να επιλέξει την τραπεζική κάρτα που θέλει. Όσο πιο άνετα είναι η οικονομική του κατάσταση, τόσο περισσότερο θα είναι σε θέση να έχει πρόσβαση σε υψηλές σειρές τραπεζικών καρτών (Visa Infinite, Mastercard World Elite, Black Card, κλπ.).

Σε μερικές σπάνιες περιπτώσεις, θα είναι δύσκολο για εσάς να αποκτήσετε μια τραπεζική κάρτα στη Γαλλία : Εάν συμμετέχετε σε παράνομες δραστηριότητες όπως η κυκλοφορία, εάν είστε αλλοδαπός που κατοικεί προσωρινά στη Γαλλία ή εάν είστε υπό επίβλεψη ή επιμέλεια. Για όσους θα είχαν ένα γεμάτο παρελθόν από την άποψη της διαχείρισης χρηματοδότησης (ακανόνιστο εισόδημα, κακό ιστορικό πίστωσης, τραπεζικές απαγορεύσεις που έγιναν στο Banque de France κ.λπ.), η πρόσβαση σε κάρτες είναι επίσης περίπλοκη είναι επίσης περίπλοκη.

Χωρίς θάνατο ! Ορισμένες τράπεζες όπως οι online και οι τράπεζες Neo-Ban δεν θέλουν να χάσουν μια τέτοια πελατεία και να στείλετε ειδικές προσφορές σε όσους έχουν πολύπλοκο παρελθόν με τις τράπεζές τους, Προσφέροντας κυρίως συμβάσεις που περιέχουν προπληρωμένες κάρτες.

�� Οι προσφορές της στιγμής ��

Τι ηλεκτρονικές τράπεζες χωρίς κατάσταση εισοδήματος ?

Online Bank χωρίς κατάσταση εισοδήματος

Πολλές ηλεκτρονικές τράπεζες απαιτούν ελάχιστες μηνιαίες συνθήκες εισοδήματος για να επιτρέψουν την έναρξη ενός λογαριασμού. Ωστόσο, ορισμένες online τράπεζες καθώς και αρκετές νεο-τράπεζες έχουν επιλέξει να ανοίξουν περισσότερη πρόσβαση στις υπηρεσίες τους. Ποιες είναι οι τράπεζες στις οποίες είναι δυνατόν να ανοίξετε λογαριασμό χωρίς να δικαιολογήσετε το εισόδημά σας κατά την εγγραφή ?

προσφέρονται έως και 120 €

Το Monabanq σας προσφέρει έως και 120 € Για ένα πρώτο άνοιγμα του τρεχούμενου λογαριασμού.

Το Boursorama Banque σας προσφέρει Μέχρι τα 100 € Για το πρώτο άνοιγμα του λογαριασμού.

Προσφέρονται μέχρι € 230

Το Fortuneo σας προσφέρει έως 230 € Για ένα πρώτο άνοιγμα λογαριασμού.

�� Οι καλύτερες online τράπεζες χωρίς κατάσταση εισοδήματος

Εάν οι προσφορές ποικίλλουν στον ηλεκτρονικό τραπεζικό τομέα, το Όροι πρόσβασης Είναι επίσης, ιδίως όσον αφορά τους ελάχιστους πόρους που απαιτούνται για το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού. Οι τράπεζες μπορούν επίσης να προβάλλουν πρόσβαση σε ορισμένες προσφορές από άλλες παραμέτρους από το εισόδημα. Για να παραμείνει δωρεάν η κάρτα, η τράπεζα μπορεί να ζητήσει να γίνει πλήθος πληρωμών ή απόσυρσης. Επιπρόσθετα με κατάσταση εισοδήματος μπορεί επίσης να αντικαταστήσει το κατάσταση εξοικονόμησης.

Εδώ είναι ένας συγκριτικός πίνακας των καλύτερων ηλεκτρονικών τραπεζών που επιτρέπουν το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού Χωρίς απόδειξη εισοδήματος.

Επιλογή ηλεκτρονικών τραπεζών με προσφορά χωρίς κατάσταση εισοδήματος

ηλεκτρονική τράπεζα Προσφορά καλωσορίσματος Πρώτη κατάθεση

Λογότυπο fortuneo

✔् προσφέρεται μέχρι € 230

✔️ Δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό με το FOSFO ως μέρος ενός ανοίγματος από τότε Η εφαρμογή Fortuneo
✔ill 300 € Άλλες κάρτες

Λογότυπο Boursorama-Banque

από 300 €

Λογότυπο monabanq

Από 150 €

Γεια σου λογότυπο

✔् απλά αυτό τα πλεονεκτήματα 180 €

Μάθε περισσότερα

Μάθε περισσότερα

Προσφορά καλωσορίσματος: ❌

Ελεύθερος
Η πρώτη κατάθεση είναι δωρεάν και καλύπτεται στις 250 €

Λογότυπο πορτοκαλιού

Μάθε περισσότερα

Έως 100 € προσφέρονται με την κάρτα premium

Λογότυπο eko-by-car

Προσφορά καλωσορίσματος: ❌

Ενημερωμένα δεδομένα τον Σεπτέμβριο του 2023

Οι άλλες κύριες γαλλικές ηλεκτρονικές τράπεζες, δηλαδή γεια σας! (Hello Prime προσφορά), Boursorama Banque (εκτός από την προσφορά και την Ultim), Bforbank και Fortuneo Banque, όλα τα ελάχιστα μηνιαία καθαρά εισόδημα για το άνοιγμα ενός λογαριασμού. Από την άλλη πλευρά, οι παραδοσιακές τράπεζες γενικά δεν επιβάλλουν ελάχιστο εισόδημα.

Μηδενική κάρτα

Η κάρτα Zero: Μια δωρεάν κάρτα Gold Mastercard χωρίς κατάσταση εισοδήματος μηδενική κάρτα είναι μια πιστωτική κάρτα που διατίθεται στο εμπόριο από την Advanzia Bank Bank. Αυτό δεν έχει κατάσταση εισοδήματος. Η αποδοχή του αρχείου συνδρομής αφήνεται στην αξιολόγηση του πιστωτικού οργανισμού και γίνεται με βάση την υπόθεση. Δεν υπάρχουν καθορισμένες συνθήκες. Η πιστωτική κάρτα είναι μια δωρεάν κάρτα Gold MasterCard, χωρίς κόστος ανοίγματος ή επεξεργασίας του αρχείου ή προμήθεια πληρωμών και αναλήψεων στη ζώνη του ευρώ και εξαιρουμένων της ζώνης ευρώ.
Η τράπεζα προσφέρει μια προαιρετική ανανεώσιμη πίστωση. Κατά τη διάρκεια της πληρωμής, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ της πληρωμής “μετρητών” ή της επιλογής να πληρώσει για πίστωση. Το αποθεματικό ανανεώνεται καθώς και όταν επιστρέφει*.

*Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε.

�� online τράπεζες χωρίς κατάσταση εισοδήματος: Οι ιδιαιτερότητές τους

Εάν μερικά Ηλεκτρονικές τράπεζες αποδέχομαι το Ανοίγματα λογαριασμών χωρίς απόδειξη μισθού, Ο καθένας έχει πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις για πρόσβαση στις απαλλαγμένες από τις υπηρεσίες τους. Ανασκόπηση των κύριων προσφορών προσφοράς Λογαριασμοί και τραπεζικές κάρτες προσβάσιμες χωρίς ελάχιστους πόρους.

Monabanq: Η πληρωμένη προσφορά

Λογότυπο monabanq

✔् προσφέρεται €
Από 3 €/μήνα

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

Γρήγορη ηλεκτρονική συνδρομή

�� Τραπεζικές κάρτες ::

 • Κλασική κάρτα Visa: Μεταξύ € 2 και 11 €/μήνα
 • Premier Visa Card: Μεταξύ 5 € και 12 €/μήνα
 • Κάρτα Visa Platinum: Μεταξύ 11 € και 18 €/μήνα

Τιμές σύμφωνα με το προφίλ του πελάτη σας

�� 1η κατάθεση ::

Από 150 €

�� Ωφελείται ::

 • Τράπεζες προσφορές χωρίς συνθήκες εισοδήματος
 • Ευρύ φάσμα τραπεζικών προϊόντων
 • Διαθέσιμη υποθήκη

Ενημερωμένα δεδομένα τον Σεπτέμβριο του 2023

Χωρίς υποχρεωτικό ελάχιστο εισόδημα, χωρίς υποχρέωση κατοικίας εισοδήματος και χωρίς ελάχιστη μηνιαία υποχρέωση πληρωμής, Το Monabanq είναι μία από τις πιο προσιτές ηλεκτρονικές τράπεζες στην αγορά. Οι άνθρωποι που αναζητούν δουλειά, συνταξιούχοι, προσωρινά εργαζόμενοι, διαλείποντα, άτομα χωρίς εισόδημα, καθώς οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν έναν τρεχούμενο λογαριασμό. Πρέπει ακόμα να κάνετε μια ελάχιστη πληρωμή κατά το άνοιγμα του λογαριασμού (το ποσό που μπορεί να ληφθεί μετά το άνοιγμα του λογαριασμού).

Το Monabanq παραμένει ανταγωνιστική σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τράπεζες. Επιπλέον, η Monabanq εξελέγη επίσης “Εξυπηρέτηση Πελατών της Χρονιάς” στην κατηγορία “Online Banking” το 2018 και το 2019.

Boursorama προσφέρει: Καλώς ήλθατε και Ultim

Η προσφορά καλωσορίσματος από το Boursorama Banque

Boursorama Welcome Card

καλως ΗΡΘΑΤΕ
0 €/μήνα

Διεθνής κάρτα Visa με συστηματική εξουσιοδότηση

✔् άμεση χρέωση | ❌ καθυστέρηση

✔️ Visa Classic Insurance

✔️ μια δωρεάν κάρτα χωρίς συνθήκες εισοδήματος
✔️ Visa Classic Insurance στο εξωτερικό
✔् δωρεάν πληρωμές στο εξωτερικό

Ενημερωμένα δεδομένα τον Σεπτέμβριο του 2023

Το Bungeorama Banque, ως μέρος της προσφοράς της, δεν απαιτείται Απόδειξη ελάχιστου μηνιαίου εισοδήματος στους πελάτες της. Οι κύριες υπηρεσίες που προσφέρονται με αυτήν την προσφορά είναι εντελώς δωρεάν Αλλά υπόκεινται σε ελάχιστη χρήση της τραπεζικής κάρτας. Εάν ο πελάτης δεν πληροί αυτή την κατάσταση και δεν χρησιμοποιεί την κάρτα του, το κόστος θα επιβληθεί από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ωστόσο, με αυτήν την ευπρόσδεκτη προσφορά της Boursorama Bank, ο πελάτης δεν έχει άλλη επιλογή από την τραπεζική του κάρτα και θα απονεμηθεί αναγκαστικά μια κάρτα Visa Classic σε συστηματική και άμεση εξουσιοδότηση χρέωσης.

Boursorama Banque Ultim προσφορά

Boursorama Ultim κάρτα

Άχρηστος
0 €/μήνα

Διεθνής κάρτα Visa με συστηματική εξουσιοδότηση

✔् άμεση χρέωση | ❌ καθυστέρηση

✔️ Visa Insurance Premier

✔️ μια δωρεάν κάρτα premium χωρίς συνθήκες εισοδήματος
✔️ Ασφάλιση Visa Πρώτα στο εξωτερικό
✔् δωρεάν πληρωμές στο εξωτερικό

Ενημερωμένα δεδομένα τον Σεπτέμβριο του 2023

Κάρτα Visa Ultim

Η προσφορά Ultim, που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2019, είναι Προσφορά χωρίς κατάσταση εισοδήματος. Ο δωρεάν λογαριασμός, όπως στην προσφορά Welcome, εξαρτάται από τη χρήση της κάρτας. Η κάρτα Visa Ultim στοχεύει να είναι κάρτα υψηλής ποιότητας: Περιλαμβάνει τα πλεονεκτήματα μιας κάρτας πρώτης βίζας όσον αφορά την ασφάλιση και τη βοήθεια και πάνω απ ‘όλα, Όλες οι πληρωμές και οι αποσύρσεις εκτός της ζώνης του ευρώ είναι δωρεάν, Μια πρώτη στην προσφορά ηλεκτρονικών τραπεζών.

Τα ανώτατα όρια της κάρτας μέσω Ultimate είναι υψηλότερα από ό, τι με την προσφορά καλωσορίσματος.ΕΝΑ Ανακαλύφθηκε εξουσιοδοτημένο και αρθρωτόπεριλαμβάνεται στην προσφορά.

Γεια σας! : Η γεια σας προσφορά χωρίς προϋπόθεση χρήσης

Γεια σας! : Επωφεληθείτε από 180 € που προσφέρονται με το Hello Prime και Hello One !

Εδώ είναι η λεπτομέρεια ανά προσφορά:

Καλώς ήρθατε προσφορά Hello Prime

 • Ένα: € 80 που προσφέρεται για οποιοδήποτε 1ο άνοιγμα λογαριασμού + € 100 σε κουπόνια (για οποιαδήποτε τραπεζική κινητικότητα με το Hello Start +)
 • Premium: 80 € που προσφέρεται για όλα τα 1ο άνοιγμα λογαριασμού + € 100 σε κουπόνια (για οποιαδήποτε τραπεζική κινητικότητα με Hello Start +) + € 1 το μήνα για 6 μήνες

Επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά από τις 17 Αυγούστου έως τις 9 Οκτωβρίου 2023

Γεια σας γεια σας τραπεζική κάρτα

Γεια σας
0 €/μήνα

Διεθνής κάρτα Visa με συστηματική εξουσιοδότηση

✔् άμεση χρέωση | ❌ καθυστέρηση

✔️ Visa Classic Insurance

✔️ Δωρεάν τραπεζική κάρτα χωρίς εισοδηματικές αγωγές
✔️ Φρέσκια αφαίρεση σε όλο τον κόσμο στο δίκτυο BNP
✔️ Ελέγξτε την υπηρεσία παράδοσης

Ενημερωμένα δεδομένα τον Σεπτέμβριο του 2023

�� Neo-Banks: Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος για αυτούς τους νεοφερμένους

Ο νεο-μπαν, Οι νέοι παίκτες από το “Fintech” – αυτές οι νέες οικονομικές επιχειρήσεις που επιτίθενται στην τραπεζική αγορά – βασίζονται επίσης στη μέγιστη απλότητα και την ευκολία πρόσβασης για να πείσουν τα άτομα και να κουνήσουν το παραδοσιακές τράπεζες. Έτσι, για πολλούς Neobancs, δεν χρειάζεται μηνιαίο ελάχιστο εισόδημα για εγγραφή και άνοιγμα λογαριασμού.

Τι είναι ένα νεο-ban ?

νεοσσός

Οι νεο-τράπεζες είναι πλήρως προσβάσιμες τράπεζες εφαρμογές για κινητά. Επιπρόσθετα Απλοποιημένη συνδρομή στο μέγιστο, και Εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, Το προφανές πλεονέκτημα είναι η πιθανότητα να έχει ο πελάτης Λογαριασμοί μόνιμα.
Σε αντάλλαγμα, ο πελάτης διαθέτει μόνο ελάχιστες υπηρεσίες με νεο-banque, σε τραπεζικό λογαριασμό και τραπεζική κάρτα. Οι Neobanques δεν προσφέρουν για το μεγαλύτερο μέρος των λογαριασμών ταμιευτηρίου, των πιστωτικών λύσεων ή ακόμη και των ελέγχων, ακόμη και αν η προσφορά τους τείνει να επεκταθεί.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σε ένα neo-banque: απλό και αποτελεσματικό

Οι νεο-τράπεζες προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε άτομα που επιθυμούν Απλώς ανοίξτε έναν τρεχούμενο λογαριασμό : Γρήγορα, λίγα έγγραφα για την παροχή και πάνω απ ‘όλα χωρίς απόδειξη Και χωρίς φύλλα αμοιβών (αυτό μας ενδιαφέρει εδώ).

Όπως και με τις online τράπεζες, μια αρχική πληρωμή είναι γενικά υποχρεωτική για την ενεργοποίηση του τρεχούμενου λογαριασμού της. Για παράδειγμα, στο Neo-Banque N26 ή στο EKO από CA, ζητείται μια αρχική κατάθεση (η οποία παραμένει πολύ χαμηλότερη από αυτή του Boursorama Banque για παράδειγμα).

Τι νεο-τράπεζες για να ανοίξετε έναν λογαριασμό χωρίς κατάσταση εισοδήματος ?

N26: Η γερμανική νεογέννητη κατ ‘εξοχήν

Προσφορά καλωσορίσματος: ❌
Από 0 €/μήνα
Ανακαλύπτω

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

Γρήγορη ηλεκτρονική συνδρομή

�� Τραπεζικές κάρτες ::

✔् Standard N26 Κάρτα: € 0.00/μήνα
✔ill N26 Smart Card: € 4.90/μήνα
✔️ N26 You: € 9.90/μήνα
✔ill N26 Metal Card: € 16.90/μήνα

�� 1η κατάθεση ::

�� Ωφελείται ::

✔् προσφορές τραπεζικού λογαριασμού χωρίς κατάσταση εισοδήματος
✔️ μια δωρεάν προσφορά τραπεζικής κάρτας (Standard N26)
✔️ Μια διαισθητική και λειτουργική εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας
✔् διαθέσιμη μια εικονική κάρτα

Ενημερωμένα δεδομένα τον Σεπτέμβριο του 2023

Η άφιξη στη Γαλλία το 2016, το N26 είναι απαραίτητη όταν αναφέρουμε το θέμα των νεο-τραπεζών. Αυτή η γερμανική ψηφιακή τράπεζα είχε μεγάλη επιτυχία από τη δημιουργία της το 2013. Προσφέροντας Πολύ ανταγωνιστικές τιμές και πάνω απ ‘όλα Άνοιγμα γρήγορου λογαριασμού Και εξαιρετικά απλουστευμένο (μόνο 8 λεπτά, ως N26 ισχυρίζεται στον ιστότοπό του), αυτό το νεο-banque επιβάλλεται γρήγορα ως σημαντικός αμφισβητίας στον τραπεζικό κόσμο.

Αυτό το Neo-Banque είναι πολύ ελκυστικό στις τιμές του: ο τρέχων λογαριασμός χωρίς κόστος, μια δωρεάν προσφορά, δωρεάν αναλήψεις. Επιπλέον, η διεπαφή κινητής τηλεφωνίας του N26 επιτρέπει έτσι μια διαισθητική και ταχεία πλοήγηση, όπου ο πελάτης μπορεί εύκολα να κάνει τραπεζική μεταφορά, να συμβουλευτεί τους λογαριασμούς του ή ακόμα και να εμποδίσει την πιστωτική του κάρτα σε περίπτωση πτήσης.

Η μόνη τιμή μειονέκτημα αφορά τις αποσύρσεις που έγιναν στο εξωτερικό, οι οποίες τιμολογούνται στον πελάτη στην δωρεάν έκδοση. Για να επωφεληθούν από περισσότερα χαρακτηριστικά καθώς και απόσυρση χωρίς κόστος στο εξωτερικό, ο πελάτης πρέπει να μεταβεί σε πληρωμένες εκδόσεις.

Νικέλιο: Ατυπικό νεο-μπάνιο στον καπνό του

Προσφορά καλωσορίσματος: ❌
Από 20 €/έτος
Ανακαλύπτω

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

Γρήγορη ηλεκτρονική συνδρομή

�� Τραπεζικές κάρτες ::

✔️ Κάρτα νικελίου: € 1,95/μήνα
✔️ Κάρτα νικελίου μου: € 1,95/μήνα
✔️ Κάρτα Chrome νικελίου: € 4,20/μήνα
✔️ Κάρτα Nickel Metal: € 8.30/μήνα

�� 1η κατάθεση ::

Ελεύθερος
Η πρώτη κατάθεση είναι δωρεάν και καλύπτεται στις 250 €

�� Ωφελείται ::

 • Προσφορά για έφηβους ή για ξοδεύοντας άτομα που χρειάζονται όρια
 • Δίκτυο καπνιστών και σημείων νικελίου
 • Τηλεφωνική γραμμή

Ενημερωμένα δεδομένα τον Σεπτέμβριο του 2023

Δημιουργήθηκε το 2012, ο λογαριασμός νικελίου είναι επίσης Χωρίς εισοδηματική κατάσταση και έχει την ιδιαιτερότητα να είναι σε θέση να είναι Ανοίξτε με έναν καπνό.

Το σύνθημά του “Ο λογαριασμός χωρίς τράπεζα”, το άνοιγμα ενός λογαριασμού νικελίου είναι πολύ απλό και δυνατό με έναν από τους συνεργάτες Bebunists που διανέμεται σε όλη τη Γαλλία. Ο πελάτης θα πρέπει να παρέχει μόνο ένα έγκυρο έγγραφο ταυτότητας, έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου και να αγοράσει το κουτί νικελίου που αντιστοιχεί σε μια συνδρομή ενός έτους.

Αυτό το κουτί νικελίου περιέχει μια κάρτα MasterCard που ενεργοποιείται μόλις ανοίξει ο λογαριασμός. Στη συνέχεια ο πελάτης ενεργοποιεί τον λογαριασμό του σε ένα τερματικό νικέλιο που διατίθεται από τον συνεργάτη Lumberist. Είναι τότε ένας πράκτορας που επικυρώνει το λογαριασμό και δίνει μια πλευρά στον μελλοντικό πελάτη. Η ίδια η διαδικασία διαρκεί μόνο 5 λεπτά.

Έτσι, το Απλότητα ανοίγματος λογαριασμού Και οι συνθήκες ανοίγματος κάνουν ένα νικέλιο ένα πολύ ελκυστικό γαλλικό neo-ban. Ωστόσο, όπως το C-ZAM, ο λογαριασμός νικελίου δεν σας επιτρέπει να ανακαλυφθείτε και δεν προσφέρει πίστωση στους πελάτες του. Επιπλέον, πληρώνονται οι αποσύρσεις ειδών σε έναν διανομέα και τον καπνό.

Orange Bank, η τελευταία άφιξη δωρεάν κινητών τραπεζών

Λογότυπο πορτοκαλιού

Προσφορά καλωσορίσματος: Έως 100 € προσφέρονται με την κάρτα premium
Από 0 €/μήνα
Ανακαλύπτω

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

Γρήγορη ηλεκτρονική συνδρομή

�� Τραπεζικές κάρτες ::

✔् Standard Card: 0 €/μήνα
✔् κάρτα premium: € 7.99/μήνα
✔️ Premium Pack: € 7.99/μήνα Για 3 μήνες τότε € 12.99/μήνα

�� 1η κατάθεση ::

�� Ωφελείται ::

✔️ Τράπεζες Κόστος μεταξύ των πιο επωφελών στην αγορά
✔️ Cashback on Orange Equipment
✔️ Ανακαλύφθηκε εξουσιοδοτημένη

Ενημερωμένα δεδομένα τον Σεπτέμβριο του 2023

Η ολοκαίνουργια Online Bank of the Orange Bank Telecoms Giant δεν απαιτεί ελάχιστο εισόδημα στους μελλοντικούς πελάτες της. Επιπροσθέτως Έλλειψη εισοδήματος, Αυτή η ηλεκτρονική τράπεζα προσφέρει Απαλλαγμένη από τις υπηρεσίες του Εάν ο πελάτης εκτελεί μια σειρά λειτουργιών τραπεζών κάθε μήνα.

Revolut: Ο Αγγλικός ανταγωνιστής του N26

✔️ 3 μήνες συνδρομής Premium που προσφέρεται
από € 0,00/μήνα

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

Γρήγορη ηλεκτρονική συνδρομή

�� Τραπεζικές κάρτες ::

✔् Standard Revolut Card: 0 €/μήνα
✔् Card Revolut Plus: € 2,99/μήνα
✔️ Κάρτα Premium Revolut: € 7.99/μήνα
✔् REVOLUT METAL CARD: € 13.99/μήνα

�� 1η κατάθεση ::

�� Ωφελείται ::

✔् απεριόριστες εφήμερες εικονικές κάρτες
BONUS: Τσέκες + Cashback
✔️ Δωρεάν λογαριασμός με γαλλική πλευρά ανοιχτή σε λίγα λεπτά
✔् αποτελεσματικά εργαλεία για την ανάλυση του προϋπολογισμού και των δαπανών
✔️ Εκπτώσεις και επιστροφή χρημάτων σε μεγάλες μάρκες (Nike, Amazon, Adidas, κλπ.Ουσία.
✔् αναλήψεις και πληρωμές στο εξωτερικό και με την πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία, εντός των ορίων της συνδρομής σας

Ενημερωμένα δεδομένα τον Σεπτέμβριο του 2023

Άμεσος ανταγωνιστής του N26, Το Revolut είναι ένα βρετανικό Neobank που δημιουργήθηκε το 2015 και η φιλοδοξία του είναι να είναι “μια απλή και διαισθητική πλατφόρμα για να χρησιμοποιήσει και να διαχειριστεί τα χρήματά σας σε όλο τον κόσμο” για τους δημιουργούς του. Οι προσφορές του neobank είναι προσβάσιμες χωρίς κατάσταση εισοδήματος και το Ο δωρεάν τρελός λογαριασμός δεν εξαρτάται από τη χρήση της κάρτας.

Eko by CA: The Neo-Banner της Crédit Agricole

Προσφορά καλωσορίσματος: ❌
Από 2 €/μήνα
Ανακαλύπτω

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

Γρήγορη ηλεκτρονική συνδρομή

�� Τραπεζικές κάρτες ::

✔️ eko: € 2/μήνα
✔् Eko Globetrotter: 2 €/μήνα

�� 1η κατάθεση ::

�� Ωφελείται ::

✔् προσφορά χαμηλής τιμής
✔् Standard MasterCard Insurance στο εξωτερικό
✔️ Φυσική υπηρεσία και σύμβουλος

Ενημερωμένα δεδομένα τον Σεπτέμβριο του 2023

Ξεκίνησε από το Giant Crédit Agricole το 2017, το Neo-Banque Eko από την CA είναι μία από τις τελευταίες ψηφιακές τράπεζες που έφτασαν στην αγορά. Προσφέρει επίσης Πολύ ανταγωνιστικές τιμές τραπεζών. Το Crédit Agricole προσφέρει μια προσφορά για τους ταξιδιώτες Μεταξύ 18 και 30 ετών. Οι πελάτες του επωφελούνται από ένα Διεθνής MasterCard με άμεση χρέωση Με την ασφάλιση και τη βοήθεια MasterCard, η πρόσβαση στον μετρητή Crédit Agricole καθώς και ένας σύμβουλος τραπεζών, εάν είναι απαραίτητο. Τέλος, οι πελάτες εκμεταλλεύονται τις αποσύρσεις και τις πληρωμές χωρίς κόστος στο εξωτερικό.

Το EKO δεν επιβάλλει Χωρίς ελάχιστη κατάσταση εισοδήματος, και προσφέρει έναν τρέχοντα λογαριασμό προσβάσιμο και ανοιχτό σε όλους. Όλες οι αναλήψεις που κατασκευάζονται σε διανομέα Crédit Agricole είναι δωρεάν. Οι κάτοχοι λογαριασμών EKO έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στις υπηρεσίες του Γεωργικά πιστωτικά πρακτορεία : Έλεγχοι για επιταγές και είδη, μεταβείτε σε έναν σύμβουλο, αυτόματα δείγματα, μεταφορές και ένα μικρό βιβλίο επιταγών . Το Eko από το CA είναι το Τέλειος συνδυασμός ενός neobank και μιας παραδοσιακής τράπεζας.

�� Online και Neo Banks: Οι ηθοποιοί του ανοίγματος σε όλους στον τραπεζικό κόσμο

Σήμερα, πολλές λύσεις είναι διαθέσιμες σε άτομα για να αποφευχθούν οι συνθήκες εισοδήματος που επιβάλλονται από ορισμένες ηλεκτρονικές τράπεζες. Είτε για έλλειψη επαρκούς εισοδήματος είτε απλώς από την επιλογή να μην κατοικήσετε το εισόδημά σας από αυτό ή την ηλεκτρονική τράπεζα, να ανοίξετε λογαριασμό σε μια ψηφιακή τράπεζα δεν ήταν ποτέ ευκολότερη και γρήγορη. Σε γενικές γραμμές, η άφιξη της νέας γενιάς σε απευθείας σύνδεση και κινητές τράπεζες ή νεο-τράπεζες συμβάλλει στον εκδημοκρατισμό του τραπεζικού κόσμου που ανοίγει σε όλους, για εκτεταμένη πρόσβαση σε βασικές χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.