Τράπεζες για τους εφήβους: Είναι καλή ιδέα και ποιο είναι το καλύτερο?, Τραπεζική κάρτα για ανήλικα: Ποιος λογαριασμός για το παιδί ή τους εφήβους σας?

Τραπεζική κάρτα για ανήλικα: Ποιος λογαριασμός για το παιδί ή τους εφήβους σας

Contents

❌ Βοήθεια στο εξωτερικό

Τράπεζες για τους εφήβους: Είναι καλή ιδέα και ποιο είναι το καλύτερο ?

Οι έφηβοι ηλικίας 13 έως 17 ετών αντιπροσωπεύουν ένα ορυχείο χρυσού για τις τράπεζες και πολλοί από αυτούς είναι jostling για να προσφέρουν προσαρμοσμένες προσφορές, ή ακόμα και αφοσιωμένες εφαρμογές. Αλλά είναι καλή ιδέα ?

Είναι κατά μέσο όρο στην ηλικία των 11 ετών ότι οι έφηβοι αρχίζουν να λαμβάνουν χρήματα τσέπης και το 42 % των γονέων ισχυρίζονται ότι δίνουν την τσέπη τους σε τακτική βάση. Με βάση αυτή την παρατήρηση και για να καταγράψει αυτό το στοιχείο στις προσφορές τους, οι τράπεζες έχουν διαπράξει σε μεγάλο βαθμό το θέμα των εφήβων χρημάτων για μερικά χρόνια δημιουργώντας ειδικές προσφορές. Είναι πράγματι δυνατό για έναν ανήλικο να επωφεληθεί από μια τραπεζική κάρτα ειδικά αφιερωμένη με το πρώτο επιχείρημα, την οικονομική ανεξαρτησία και την ευθύνη που πιθανότατα θα είναι ευτυχής να υποστηρίξει.

Προφανώς, η απόφαση για λήψη ή όχι για τραπεζικό λογαριασμό θα προέλθει από την προέλευση των γονέων και οι τράπεζες έχουν καταλάβει ότι επιθυμούν να διατηρήσουν τον έλεγχο των δαπανών των παιδιών τους. Το Néobanques για παράδειγμα το κατάλαβε αυτό και υπογραμμίζει τη χρήση μιας εφαρμογής και όχι μιας τραπεζικής κάρτας, οι έφηβοι είναι ήδη ευρέως εξοπλισμένοι σύμφωνα με το Insee.

Ένας “νέος” λογαριασμός, η καλή ιδέα ?

Στην παρτίδα των ερωτήσεων που προκύπτει κάθε γονέας στο θέμα του παιδιού και των χρημάτων, βρίσκουμε: ” Πώς να το ενδυναμώσετε με χρήματα ? “,” Πρέπει να του δώσω απευθείας χρήματα τσέπης ? ” Ή ” Και αν είχε τη δική του τραπεζική κάρτα ? »». Στην πραγματικότητα, δεν μπορούμε να σας δώσουμε απαντήσεις. Όλα εξαρτώνται συγκεκριμένα από την προσωπικότητα του παιδιού του και την ευθύνη του έναντι χρημάτων. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή επιλογή για αναμεμειγμένες οικογένειες, έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να έχουν καλύτερη ματιά στα χρήματα του ξεχωριστού παιδιού τους μεταξύ δύο σπιτιών.

Εάν δεν είμαστε εδώ για να δώσουμε το καλύτερο βήμα για να ακολουθήσουμε, έχουμε μελετήσει ωστόσο τη διαδικασία των τραπεζών για το θέμα και τον τρόπο που πωλούν το διάσημο τους ” Νέοι λογαριασμοί »».

Στη Γαλλία, η απόκτηση τραπεζικού λογαριασμού είναι αποκλειστική για τους ενήλικες άνω των 18 ετών. Στην πραγματικότητα, αυτό που προσφέρουν οι online και άλλες τράπεζες Neobanc με αυτούς τους λογαριασμούς αφιερωμένους στους εφήβους είναι να ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό στο όνομά του και του οποίου οι έφηβοι θα έχουν τη χρήση. Αυτές οι προσφορές είναι πάνω απ ‘όλα σκέψεις για να καθησυχάσουν και να υποστηρίξουν τους γονείς, περισσότερο από το να δώσουν το δικαίωμα σε έναν έφηβο για να διαχειριστεί τα δικά του χρήματα. Στα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των λογαριασμών, υπάρχουν κύρια κριτήρια όπως:

 • Συν -διαχείριση του λογαριασμού γονέα/παιδιού
 • Εύκολο φαγητό για λογαριασμό από τους γονείς (τραπεζική μεταφορά)
 • Ορισμός καθημερινής, εβδομαδιαίας ή μηνιαίας οροφής
 • Έλεγχος του Lessed σε πραγματικό χρόνο (συστηματική κάρτα εξουσιοδότησης)
 • Μέθοδοι πληρωμής (τραπεζική κάρτα ή πληρωμή για κινητά)

Άλλα κριτήρια μπορούν επίσης να εισαγάγουν το υπόλοιπο, όπως τα συστήματα αποταμίευσης, αλλά και τα εργαλεία χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης που προσφέρουν ορισμένες εφαρμογές εκτός από το λογαριασμό, πάντα σε αυτή την ιδέα της μάθησης για τη διαχείριση χρημάτων.

Δεδομένου ότι μιλάμε για αυτά, οι διάσημες τραπεζικές εφαρμογές όπως το Pixpay, το Kard, το Vybe ή το Xaalys, δεν είναι ούτε οι τράπεζες ούτε οι Neobancs, αλλά απλές λύσεις του φινίρισμα κάνοντας μια οικονομική σχέση μεταξύ γονέων και παιδιών μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών τους και έχουν τα ίδια βασικά κριτήρια που παρατηρήθηκαν παραπάνω.

Θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό για τον έφηβο μου, ποιες είναι οι προσφορές για να ευνοήσω ?

Οι παραδοσιακές τράπεζες δεν εμπλέκονται πολύ σε αυτήν την αγορά εκτός από το άνοιγμα λογαριασμών ταμιευτηρίου που είναι προσβάσιμοι στην πλειοψηφία. Μπορούμε να αναφέρουμε την ταχυδρομική τραπεζική, η οποία αντιγράφει με τη Neobanques My French Bank, με τη δυνατότητα να χορηγήσει τραπεζική κάρτα για παιδιά ηλικίας 12-17 ετών εκτός από ένα κλασικό τρεχούμενο λογαριασμό.

Είναι πάνω απ ‘όλα online τράπεζες και neobancs που έσπευσαν σε αυτήν την αγορά, το καθένα με τα χαρακτηριστικά τους.

Pixpay: Η αναφορά

Ξεκίνησε το 2019, αυτή η εκκίνηση του φινίρισμα Τα γαλλικά είναι αποκλειστικά αφιερωμένα σε παιδιά και εφήβους. Είναι πράγματι δυνατό να ανοίξετε έναν λογαριασμό για ένα παιδί. Δεν είναι μια πραγματική τράπεζα, αλλά περισσότερο από έναν τραπεζικό πάροχο όπως Helios, Lydia ή Vivid. Ο λογαριασμός είναι μοναδικός, με τιμή € 2,99 το μήνα και προσβάσιμο σε ανηλίκους ηλικίας 10 έως 18 ετών. Το σύνολο περιλαμβάνει μια προπληρωμένη τραπεζική κάρτα που διαχειρίζεται οι γονείς και η επαναφόρτιση … Φυσικά, δεν επιτρέπεται η υπερανάληψη.

Η εγγραφή και η παραγγελία γίνονται από τους γονείς στον ιστότοπο ή την εφαρμογή PixPay Mobile με την προσφορά προσωπικών δεδομένων για την απόκτηση της τραπεζικής κάρτας και της πλήρους χρήσης των υπηρεσιών. Στη συνέχεια, η εφαρμογή χωρίστηκε σε δύο πρόσβαση: μία για τους γονείς και το άλλο για το παιδί, με συγκεκριμένες συνδέσεις και κωδικούς για το ένα ή το άλλο.

Για να προμηθεύσετε τον έφηβό σας στον τραπεζικό λογαριασμό, μπορείτε να προγραμματίσετε την πληρωμή των χρημάτων τσέπης σας ή να κάνετε περιστασιακή επαναφόρτιση. Η υπηρεσία δεν επιτρέπει στους ανηλίκους να καταθέτουν ελέγχους, αλλά η νευρώθηκε καθιστά δυνατή τη λήψη μεταφορών και έτσι να καταβληθεί για περίεργες εργασίες για παράδειγμα.

Εκτός από τον λογαριασμό, το PixPay δίνει το δικαίωμα σε άλλα προϊόντα, πάντα σε αυτή τη λογική μάθησης, με ιδιαίτερα ένα είδος λογαριασμού αποταμίευσης που να προσφέρει πρόσβαση σε ένα γατάκι για χρηματοδότηση έργων, καθώς και δαπάνες συστήματος σχολιασμού από τη μία πλευρά όπως στο άλλα.

Το Pixpay προσφέρει επίσης ένα σύστημα επιστροφής χρημάτων με μερικές επιστροφές επιστροφών των αγορών τους εάν γίνονται μέσω εμπόρων συνεργατών στο κατάστημα και στο διαδίκτυο.

Ελευθερία: Η νεαρή προσφορά Boursorama Bank

Πρώην διορίστηκε Kador, η Boursorma Banque ξεκίνησε την προσφορά της για την ελευθερία στα τέλη του 2021. Αποτελεί μια λογική εξέλιξη ενώ ανταγωνίζεται τα πιο ενεργά νεοναμπανικά σε αυτόν τον τομέα. Ελευθερία, αυτός είναι ένας τραπεζικός λογαριασμός για τους εφήβους ηλικίας 12 έως 17 ετών, χωρίς κόστος κατοχής λογαριασμού και συμπεριλαμβανομένης κάρτας Visa Freedom Bank με συστηματική εξουσιοδότηση. Επομένως, δεν έχει εγκριθεί η υπερανάληψη και το υπόλοιπο του λογαριασμού επαληθεύεται πριν από την επικύρωση πληρωμής ή απόσυρσης.

Ακόμη και αν τα χαρακτηριστικά του είναι κοντά στις κλασικές κάρτες Balance Banking, έχει τα δικά της πλεονεκτήματα:

 • Δυνατότητα μεταφοράς από SMS
 • Ενεργοποίηση πληρωμών κινητής τηλεφωνίας πριν από τη λήψη της κάρτας (Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay, Fitbit Pay και Garmin Pay)
 • Κάρτα χωρίς δυνατότητα υπερανάληψης και συστηματικής εξουσιοδότησης
 • Πληρωμή και απόσυρση οροφής από τους γονείς
 • Δωρεάν και απεριόριστες πληρωμές και αποσύρσεις στη ζώνη SEPA
 • Ασφάλιση οργάνωσης θεώρησης
 • Προωθήσεις ειδοποιήσεων πραγματικών λειτουργιών

Φυσικά, ο λογαριασμός ελευθερίας ελέγχεται πλήρως από γονείς που μπορούν να ρίξουν μια ματιά στη διαχείριση των χρημάτων τους απευθείας από τις δικές τους εφαρμογές. Επιπλέον, οι έφηβοι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να χορηγήσουν τους φίλους τους, έτσι φυσικά οι γονείς είναι οι ίδιοι πελάτες της τράπεζας. Ο στόχος είναι προφανώς να διατηρήσει μια οικογενειακή πελατεία με την πάροδο του χρόνου και να ωθήσει τους εφήβους να μεταβούν σε προσφορές που προορίζονται για ενήλικες μετά την πλειοψηφία τους.

Η γαλλική μου τράπεζα: ο αουτσάιντερ

Δημιούργησε τη γαλλική μου τράπεζα (MFB) για να αποπλανήσει ένα νεότερο κοινό. Με βάση ένα online οικοσύστημα 100 % παρόμοιο με το Neobanques, υπόσχεται ένα καινοτόμο τραπεζικό συμπλήρωμα εκτός από τις παραδοσιακές εγκαταστάσεις. Παρά τη νεολαία της, η ιδέα έχει ήδη προσελκύσει εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες στη Γαλλία, είτε σε ανηλίκους είτε σε νέους ενήλικες.

Το Westart είναι ένας τραπεζικός λογαριασμός για παιδιά ηλικίας 12-17 ετών που επιτρέπει σε ένα online άνοιγμα λογαριασμού ή σε ταχυδρομείο. Για € 2/μήνα, ο έφηβος διαθέτει λογαριασμό, κάρτα και τα 3000 πρακτορεία Poste για ειδικές λειτουργίες. Οι γονείς ελέγχουν τη χρήση της κάρτας και τα χρήματα τσέπης από την εφαρμογή τους για κινητά.

Η τράπεζα δίνει επίσης πρόσβαση σε ένα σύστημα αποταμίευσης που ονομάζεται ” Κουμπαράς “Όπου ο ανήλικος μπορεί να πληρώσει τις αποταμιεύσεις του για να χρηματοδοτήσει ένα έργο όπως η αγορά μιας κονσόλας παιχνιδιών ή ενός ταξιδιού με φίλους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι έφηβοι μπορούν να μεταδώσουν σε μερικά κλικ σε ένα αίτημα στους γονείς τους.

Οι καλύτερες ηλεκτρονικές τράπεζες

Προκειμένου να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ηλεκτρονικές τράπεζες, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε τη συγκριτή μας για τις καλύτερες online τράπεζες.

Ορισμένοι σύνδεσμοι αυτού του άρθρου είναι συνδεδεμένοι. Θα εξηγήσουμε τα πάντα εδώ.

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, οι συνάδελφοί μας χρειάζονται. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά τους

Τραπεζική κάρτα για ανήλικα: Ποιος λογαριασμός για το παιδί ή τους εφήβους σας ?

Ποια εφηβική τράπεζα θα επιλέξει

Ο έφηβος σας μεγαλώνει και διψά για ανεξαρτησία ? Γιατί να μην ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό για ανήλικα ? Αρκετές τράπεζες στη Γαλλία προσφέρουν προσφορές τραπεζικής κάρτας για παιδιά ηλικίας 10-17 ετών σε ελκυστικές τιμές και κλιμακούμενες και διασκεδαστικές υπηρεσίες. Αλλά ποια προσφορά λογαριασμού παιδιών θα επιλέξει ? Ποια είναι η καλύτερη τραπεζική κάρτα για τους εφήβους ? Ακολουθήστε τον Οδηγό για να επιλέξετε μια προσφορά εφηβικού λογαριασμού προσαρμοσμένη στο παιδί σας.

�� Προσφορές τραπεζικής κάρτας για παιδιά

Τις προσφορές του δευτερεύων τραπεζικός λογαριασμός Που προτείνονται από online τράπεζες, neobancs και παραδοσιακές γαλλικές τράπεζες ανταγωνίζονται σε περιουσιακά στοιχεία για να αποπλανήσουν τους γονείς, τα παιδιά και τους εφήβους. Αλλά τι προσφορά λογαριασμού και Τραπεζική κάρτα για ανήλικα επιλέγω ? Ανακαλύψτε την επιλογή μας Καλύτερες προσφορές τραπεζικού λογαριασμού για παιδιά και έφηβος το 2023 !

Online τραπεζικές προσφορές αφιερωμένες στον ανήλικο

Οι καλύτερες ηλεκτρονικές τράπεζες είναι γνωστό ότι έχουν ελκυστικές τιμές τραπεζών. Ποιες είναι οι προσφορές Online τράπεζες για φθηνότερους εφήβους ?

Μόνο το Boursorama Banque κάνει καλά σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του. Αυτήν Προσφορά τραπεζικής για το μικρό Kador, Αφιερωμένο σε παιδιά ηλικίας 12-17 ετών, συνδυάζει διάφορα περιουσιακά στοιχεία:

 1. Ένας δωρεάν μικρός τραπεζικός λογαριασμός;
 2. Μια δωρεάν τραπεζική κάρτα σε συστηματική εξουσιοδότηση. Χωρίς εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη: Δεν υπάρχει κίνδυνος συμβάντος πληρωμής
 3. ΕΝΑ κατάλληλη εφαρμογή για κινητά Με πολλά χαρακτηριστικά για να πιείτε τα καθημερινά σας χρήματα τσέπης.

Η προσφορά του Τραπεζικός λογαριασμός για παιδιά έχει χαρακτηριστικά αφιερωμένα στους γονείς:

 1. Γονικός έλεγχος μόνιμη μέσω της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας ·
 2. Άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού με υποχρεωτική συμφωνία γονέων ·
 3. Μεταφέρει αποκλειστικά εξουσιοδοτημένη στους γονείς ·
 4. Οι άμεσες μεταφορές για να βοηθήσουν γρήγορα το ανήλικο σας παιδί.

Μόνο πρόβλημα : Για να ανοίξετε έναν λογαριασμό Kador, είναι σημαντικό να είστε Ήδη πελάτης του Boursorama.

Η άφιξη των neobancs για τους εφήβους

Οι κινητές τράπεζες είναι συνολικές νέα γενιά τραπεζών. Επικεντρώθηκε 100 % υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, Οι προσφορές του λογαριασμού τους και η οθόνη τραπεζικής κάρτας φοβερός, ικανό να ανταγωνιστεί τις καλύτερες παραδοσιακές τράπεζες ή online τράπεζες.

Μερικά neobancs έχουν Εξειδικευμένη στους εφήβους, Μέχρι τώρα δευτερεύον στόχο για τις παραδοσιακές τράπεζες: neobancs για minor διακρίνονται από υπηρεσίες αποκλειστικά αφιερωμένες σε ανηλίκους.

Η πίστη τους ?

 • Μια καινοτόμο προσφορά : Μια τραπεζική κάρτα + μια εφαρμογή για κινητά + αιχμηρά χαρακτηριστικά για Προώθηση της οικονομικής αυτονομίας μάθησης;
 • Μια λογική τιμή : Λίγα ευρώ το μήνα είναι αρκετά για Ανοίξτε έναν λογαριασμό στο παιδί σας;
 • Ένα αρθρωτό γονικό έλεγχο : Οι γονείς μπορούν να διαχειριστούν και να συμβουλευτούν το ο λογαριασμός του παιδιού τους : Αποκλεισμός/ξεκλείδωμα της κάρτας, ειδοποιήσεις SMS σε περίπτωση τραπεζικών συναλλαγών, μπλοκάρισμα ορισμένων εμπόρων (καπνός, σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια κ.λπ.Ουσία.

✔️ Δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη

✔् εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας

✔️SAV προσβάσιμο μέσω τηλεφώνου

✔️ Γονικός έλεγχος

✔️ Δεν υπάρχουν αμοιβές στη ζώνη ευρώ / εξαιρουμένων της ευρώ ζώνης: 2% φόρος επί των πληρωμών + € 2 ανά απόσυρση

❌ Βοήθεια στο εξωτερικό

✔* ανοιχτό σε όλους

✔️ Δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη

✔् εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας

✔् άνοιγμα online ή σε ταχυδρομείο

✔️ Γονικός έλεγχος

✔️ Δεν υπάρχουν αμοιβές σε όλο τον κόσμο

✔ill ασφάλιση (Visa)

✔* ανοιχτό σε όλους

✔️ Δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη

✔् εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας

✔️ Εξυπηρέτηση πελατών: τηλεφωνική γραμμή

✔️ Γονικός έλεγχος

✔️ Δεν υπάρχουν αμοιβές σε όλο τον κόσμο

✔️ Ασφάλιση (Visa Plus) + Ασφάλιση smartphone

✔* ανοιχτό σε όλους

✔️ Δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη

✔् εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας

❌ Ειδικός τραπεζικός σύμβουλος

✔️ Γονικός έλεγχος

✔️ Δεν υπάρχουν αμοιβές στη διεθνή επιλογή Euro Zone + (€ 15/μήνα)

❌ Βοήθεια στο εξωτερικό

✔* ανοιχτό σε όλους

✔️ Δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη

✔् εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας

❌ Ειδικός τραπεζικός σύμβουλος

✔️ Γονικός έλεγχος

✔️ Δεν υπάρχουν αμοιβές σε όλο τον κόσμο

✔️ Βοήθεια στο εξωτερικό

❌ Προορίζεται για τους γονείς της Orange Bank πελάτες

Το Comparabanques έχει επιλέξει 4 Neobanques για τους εφήβους Μεταξύ των καλύτερων στην αγορά:

☑* Xaalys από € 2,99/μήνα ::

Η νέα κινητή τράπεζα για την Ado Xaalys έχει θέσει την αποστολή να επιτρέψει στους εφήβους να διαχειριστούν καλύτερα τον προϋπολογισμό τους μέσω ενός Διασκεδαστική εφαρμογή για κινητά. Προσβάσιμο από 12 ετών, η προσφορά του Xaalys βασίζεται στην παιδαγωγική με μια σειρά υπηρεσιών για ενδυναμώστε το παιδί (βραβείες, μονάδα αποταμίευσης, κουίζ και παιχνίδια)

☑* Kard από € 2,99/μήνα ::

Ο Kard, το neobank των ανηλίκων, προσφέρει μια προσφορά Ο λογαριασμός παιδιού σκέφτηκε ολόκληρη την οικογένεια. Η συνδρομή ξεκινά από € 2,99 για ένα παιδί και μόνο € 4,99/μήνα για 2 ή περισσότερα παιδιά: μια ιδανική φόρμουλα για μεγάλες φυλές ! Ένα άλλο ισχυρό σημείο τουΠροσφορά τραπεζικής για το μικρό Kard : Τα τραπεζικά έξοδα είναι δωρεάν στο εξωτερικό (πληρωμές και αναλήψεις). Μας αρέσουν επίσης οι προσαρμόσιμες κάρτες, που παραδίδονται δωρεάν, καθώς και η ασφάλιση smartphone που περιλαμβάνεται, για τον εξαιρετικά συνδεδεμένο έφηβο σας.

☑* Orange Bank από € 12,99/μήνα ::

Η Neobank Orange Bank ξεκινά το εφηβικός λογαριασμός. Η προσφορά Premium Pack, αν και είναι ακριβότερη από τους ανταγωνιστές της, είναι Ιδανικό για ταξίδια : Ασφάλιση και πακέτο βοήθειας στη διεθνή τραπεζική κάρτα, δωρεάν αποσύρσεις και πληρωμές στο εξωτερικό. Ειδοποίηση για το εκκολαπτόμενο GlobetTroter ! Να σημειωθεί : μόνο Οι γονείς Orange Bank πελάτες μπορεί να ανοίξει έναν λογαριασμό για το παιδί τους.

☑* Pixpay από € 2,99/μήνα ::

Προσβάσιμο από 10 ετών, την προσφορά του Τραπεζικός λογαριασμός για teen pixpay είναι χωρίς δέσμευση για διάρκεια και χωρίς κρυφά έξοδα. Χάρη στις ελκυστικές τιμές των τραπεζών και στην αποτελεσματική εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας, η κινητή τράπεζα για το μικρό Pixpay έχει παρασυρθεί πολλούς γονείς που αναζητούν ένα τραπεζικός λογαριασμός για πρακτικό και κατάλληλο ανήλικο : Απεριόριστες και δωρεάν αναλήψεις στη ζώνη ευρώ, γαλλική πλευρά για μεταφορές, εικονική τραπεζική κάρτα, κλπ. Βρείτε τη γνώμη μας για το pixpay

Οι καλύτερες προσφορές από τις παραδοσιακές τράπεζες

Ο κλασικές τράπεζες προσφέρω επίσης Μικρές προσφορές λογαριασμού, που δεν έχουν τίποτα να ζηλεύουν τις προσφορές των neobancs ή online τράπεζες. Έχουν πραγματοποιηθεί πραγματικές προσπάθειες για καλύτερα Προσαρμόστε τις ανάγκες των νεότερων πελατών τους.

✔️ Δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη

❌ Ειδικός τραπεζικός σύμβουλος

✔️ Τα δάση στο εξωτερικό μειώνονται

✔️ Βοήθεια στο εξωτερικό

❌ Ανοίξτε μόνο στους γονείς των πελατών

✔️ Δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη

✔् εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας

✔️ Ειδικό τραπεζικό σύμβουλο

✔️ Γονικός έλεγχος

❌ Δωρεάν τέλη στο εξωτερικό

✔️ Βοήθεια στο εξωτερικό

❌ Ανοίξτε μόνο στους γονείς των πελατών

✔️ Δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη

✔् εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας

✔️ Ειδικό τραπεζικό σύμβουλο

✔️ Γονικός έλεγχος

✔️ Δωρεάν τέλη στο εξωτερικό

✔️ Βοήθεια στο εξωτερικό

❌ Ανοίξτε μόνο στους γονείς των πελατών

Έχουμε επιλέξει το 2 καλύτερες προσφορές μικρού λογαριασμού στην αγορά :

 • Το Société Générale σκόνη Προσφορά εφήβων με bankup : μια προσφορά Λογαριασμός, κάρτα και δωρεάν εφαρμογή εφήβων. Η προσφορά περιλαμβάνει μια ειδική εφαρμογή, που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη διαχείριση των χρημάτων τσέπης σας. Γονείς όταν μπορούν να διαχειριστούν τα έξοδα της νεαρής ίντσας τους.
 • Το BNP δείχνει επίσης από MYB, μια δωρεάν προσφορά μικρού λογαριασμού : Αυτή η προσφορά περιλαμβάνει τραπεζικό λογαριασμό, α Διεθνής κάρτα με συστηματική εξουσιοδότηση και μια εφαρμογή με γονικό έλεγχο.

☑* Να σημειωθεί :

 • Ο τραπεζικές χρεώσεις Στους δευτερεύοντες λογαριασμούς θα είναι γενικά υψηλότεροι με μια παραδοσιακή τράπεζα παρά με μια ηλεκτρονική τράπεζα
 • Αυτές οι προσφορές είναι Προορίζεται για γονείς και ήδη πελάτες σχηματίζω την τράπεζα.

�� Μπορούμε να ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό σε ανήλικα ?

Από ποια ηλικία, θα πρέπει ένα παιδί να γίνει τραπεζικός λογαριασμός ? Το ερώτημα είναι νόμιμο για πολλούς γονείς, ανυπομονούν να βρουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ ανεξαρτησίας και ευθύνης. Σε αυτό το σημείο, η νομοθεσία είναι πολύ προστατευτική παιδιά : Εάν η πρόσβαση σε τραπεζικό λογαριασμό ή ένα φυλλάδιο είναι αρκετά ευέλικτη, η ελευθερία χρήσης, ωστόσο, θα είναι Οριοθετείται σύμφωνα με την ηλικία του ανηλίκου.

Γονική ευθύνη από 0 έως 18 ετών:

Ανοιχτό δευτερεύον τραπεζικό λογαριασμό

 • Η γονική εξουσιοδότηση είναι υποχρεωτική για το άνοιγμα του α Μικρό τραπεζικό λογαριασμό ή νεαρό φυλλάδιο;
 • Εκεί νομική ευθύνη Οι γονείς δεσμεύονται σε τραπεζικά κινήματα και Τραπεζικά περιστατικά (χρέη, υπερανάληψη, κλπ.)
 • Οι γονείς μπορούν να έχουν ελεύθερα ποσά Παρουσιάστε το λογαριασμό ή το φυλλάδιο του ανήλικου παιδιού τους.

Πριν από 12 χρονών, τα φυλλάδια και το λογαριασμό ταμιευτηρίου

Πριν από 12 χρονών, το ανήλικο παιδί έχει ακόμα περιορισμένη χρήση τραπεζικών υπηρεσιών ::

 • Οι γονείς μπορούν να ανοίξουν έναν τραπεζικό λογαριασμό και ένα βιβλίο αποταμίευσης στο παιδί τους χωρίς την εξουσιοδότησή τους
 • Το παιδί δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό μόνο (μεταφορά, πληρωμή κ.λπ.Ουσία.

Από 12 χρονών, το νεαρό φυλλάδιο και η κάρτα απόσυρσης

Από την ηλικία των 12 ετών, το ανήλικο παιδί απελευθερώνεται σχετικά με τραπεζικές λύσεις:

 • Με τη συμφωνία των γονέων του, μπορεί Ανοίξτε έναν νεαρό λογαριασμό με κάρτα απόσυρσης;
 • Το παιδί μπορεί να κάνει Καταθέσεις μετρητών και αποσύρσεις από τους λογαριασμούς του και φυλλάδια όπως ευχαριστεί. Γενικά, η κάρτα απόσυρσης υπόκειται σε πολύ περιορισμένες οροφές απόσυρσης.

Στην εφηβεία, η πρώτη πραγματική τραπεζική κάρτα

Στα 16 ετών, Ο έφηβος έχει πιο εκτεταμένη ελευθερία:

 • Το 16 -έτος -OLD μπορεί να ανοίξει έναν τραπεζικό λογαριασμό που σχετίζεται με ένα Κλασική τραπεζική κάρτα και ακόμη και ένα βιβλίο επιταγών (υπό γονική εξουσιοδότηση)
 • Μπορεί να εκτελέσει αναλήψεις και πληρωμές μόνος;
 • Μπορεί επίσης να κάνει αποσύρσεις από τα φυλλάδια του χωρίς γονική συμφωνία.

�� Γιατί να ανοίξετε έναν δευτερεύοντα λογαριασμό ?

Ανοιχτό δευτερεύον τραπεζικό λογαριασμό

Εάν το άνοιγμα ενός λογαριασμού στον έφηβο σας μπορεί μερικές φορές να φανεί κατακρημνισμένο, γνωρίζετε ότι αυτό μπορεί επίσης να είναι μια ευκαιρία για τον έφηβο σας Μάθετε για την οικονομική αυτονομία ::

 • Γίνετε πιο ανεξάρτητοι : ΕΝΑ Τραπεζικός λογαριασμός για ανήλικα Επιτρέπει στο παιδί να αναλάβει την ευθύνη μέχρι την πλειοψηφία του
 • Των πρώτων ασφαλών βημάτων : Οι περισσότερες προσφορές δωρεάν τραπεζικού λογαριασμού για νέους είναι Χωρίς άδεια υπερανάληψης και μια τραπεζική κάρτα με συστηματική εξουσιοδότηση
 • Ένας λογαριασμός που μεγαλώνει μαζί του : Τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την εφαρμογή επιτρέπουν την ευέλικτη διαχείριση και προσαρμόστηκαν στις ανάγκες τους (περιορισμένες και αρθρωτές οροφές από γονείς, κάρτα πληρωμής ή διεθνή απόσυρση κ.λπ.Ουσία.

Αιτήσεις για μικρούς λογαριασμούς α Τραπεζικός λογαριασμός για παιδιά ή εφήβους δεν είναι συμβατικός τρεχούμενος λογαριασμός: ο τραπεζικός λογαριασμός και η τραπεζική κάρτα είναι αδιαχώριστα από ένα εφαρμογή για κινητό, Πραγματικό πηδάλιο για τη διαχείριση του λογαριασμού και την εποπτεία του ! Αυτός είναι ένας από τους περιουσιακούς στοιχείων των προσφορών Τραπεζικός λογαριασμός για ανήλικα, Γονικός έλεγχος: Αποκλεισμός/ξεκλείδωμα της τραπεζικής κάρτας, αύξηση/μείωση των οροφών πληρωμής/απόσυρσης, ενεργοποίηση/απενεργοποίηση πληρωμής χωρίς επαφή κ.λπ.

⚙️ Πώς να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό εφήβων ?

Για Ανοίξτε έναν λογαριασμό παιδιού, Είναι πολύ απλό:

 • Σε μια παραδοσιακή τράπεζα, τοΤο άνοιγμα του μικρού λογαριασμού μπορεί να γίνει απευθείας στον οργανισμό με τραπεζικό σύμβουλο
 • Σε μια online ή neo -bank bank, τοΤο άνοιγμα θα είναι online ή στο κινητό.
 • Τα απαραίτητα διοικητικά έγγραφα:
 • Ένα έγγραφο ταυτότητας ενός από τους γονείς και αυτό του παιδιού
 • Το αντίγραφο του οικογενειακού φυλλαδίου.

❓ Συχνές ερωτήσεις: Μικρός λογαριασμός

�� Μπορεί ένα παιδί να ανοίξει μόνο έναν τραπεζικό λογαριασμό ?

Όχι, ένα ανήλικο παιδί δεν μπορεί να ανοίξει μόνο έναν τραπεζικό λογαριασμό. Πριν από τα 18α γενέθλιά του, τοΗ γραπτή εξουσιοδότηση του νόμιμου εκπροσώπου του είναι υποχρεωτική. Εκτός από ένα χειραφετημένο 16 -year -old minor που επωφελείται από όλα τα δικαιώματα που χορηγούνται σε έναν ενήλικα.

��‍�� χωρισμένοι ή διαζευγμένοι γονείς: Πώς να ανοίξετε έναν εφηβικό λογαριασμό ?

ΜΕΓΑΛΟ’Άνοιγμα λογαριασμού για νέους εφήβους υπόκειται στην εξουσιοδότηση ενός νόμιμου αντιπροσώπου. Όταν οι γονείς διαζευγμένοι ή χωρισμένοι, τοΗ συμφωνία ενός μόνο γονέα είναι αρκετή Για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο παιδί σας.

�� Ποια είναι η φθηνότερη τράπεζα για τους εφήβους ?

Αρκετές τράπεζες διακρίνονται από την προσφορά τους Τραπεζικός λογαριασμός για δωρεάν εφήβους : Παραδοσιακές τράπεζες Société Générale και BNP, αλλά και σε απευθείας σύνδεση τράπεζες όπως το Boursorama Banque. Αντίθετα, η προσφορά Neobancs Προσφορές λογαριασμού πληρωμένου για νέους ανηλίκους.

Για Επιλέξτε μια τράπεζα για το παιδί σας, Βεβαιωθείτε ότι δεν αγνοείτε άλλα επιχειρήματα όπως η ποιότητα της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας, οι τραπεζικές τιμές στις τρέχουσες λειτουργίες ή ο τύπος τραπεζικής κάρτας (κάρτα απόσυρσης, κάρτα πληρωμής, βίζα ή mastercard, προπληρωμένη κάρτα κ.λπ.Ουσία.

�� Count for Minor: Τι συνέβη με την πλειοψηφία ?

Η πλειοψηφία της πλειοψηφίας συνεπάγεται πολλές αλλαγές: Το παιδί σας γίνεται το μόνο υπεύθυνο για τον τραπεζικό του λογαριασμό. Κατά συνέπεια, δεν χρειάζεται πλέον να έχει την εξουσιοδότηση των γονέων του να πραγματοποιούν τραπεζικές εργασίες (ξεχωριστές μεταφορές, καταθέσεις, δείγματα κ.λπ.), έχετε την τραπεζική κάρτα της επιλογής σας και ανοίξτε ένα προϊόν εξοικονόμησης ή επενδύσεων.

Το πλειοψηφικό απόσπασμα περιλαμβάνει επίσης νέες ευθύνες. Ο νεαρός ενήλικας είναι υπεύθυνος σε περίπτωση τραπεζικής υπερανάληψης ή χρεών που έχουν συμβληθεί με τρίτους.

Είναι επίσης τοΕυκαιρία να αλλάξετε για μια νέα προσφορά τραπεζικού λογαριασμού, πιο κατάλληλο για τις τρέχουσες ανάγκες του.

Εάν το παιδί σας χαιρέτησε έναν μικρό λογαριασμό με μια γενική τράπεζα, μπορεί εύκολα να επιλέξει μια πιο κατάλληλη προσφορά. Εάν είχατε πάρει μια προσφορά σε μια ειδική Neobank, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να αλλάξει την τράπεζα. Οι προσφορές τραπεζικού λογαριασμού για τους νέους (περιουσιακά στοιχεία ή φοιτητές) online τράπεζες υποδεικνύονται ιδιαίτερα.

�� Καλές προσφορές ��
Τραπεζικές προωθήσεις

Έως 160 €
Δείτε την προσφορά

Μέχρι Προσφέρονται 100 € Δείτε την προσφορά

Προσφέρονται 160 € Δείτε την προσφορά

Οι πιο διαβάζοντες οδηγοί χρηματοδότησης

 1. Αλλαγή Τράπεζας: Διαδικασίες, Εγχειρίδιο Χρήσης και Προθεσμία
 2. Δωρεάν τραπεζική κάρτα: βρείτε τις καλύτερες προσφορές !
 3. Μαύρη κάρτα: Ποιες προϋποθέσεις για να αποκτήσετε μια μαύρη κάρτα ?