Καλές προσφορές φορητοί υπολογιστές: online και προωθήσεις αποθήκευσης »Dealabs, καλές προσφορές PC Laptop: News

Καλές προσφορές φορητός υπολογιστής PC

Contents

872.59 € 779.10 € -11%

Καλές προσφορές φορητοί υπολογιστές PC

Από τον μεταφερόμενο υπολογιστή των 18,4 -ιντσών που μεταφέρεται στο υπερκειμένιο λιγότερο από 2 kg, οι φορητοί υπολογιστές είναι διαθέσιμοι σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών προσαρμοσμένες σε διαφορετικές χρήσεις, επαγγελματικές ή οικογένεια. Οι τιμές ποικίλλουν επίσης από αρκετές εκατοντάδες ευρώ. Επωφεληθείτε από ένα καλό σχέδιο για να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με τον καταλληλότερο τρόπο για τις ανάγκες σας !

Οι σύνδεσμοι στον ιστότοπό μας μπορούν να κερδιστούν κέρδη, αυτό μας επιτρέπει να χρηματοδοτήσουμε την πλατφόρμα μας.

Όλες οι συμφωνίες και οι κωδικοί μείωσης έγκυρους φορητούς υπολογιστές τον Σεπτέμβριο του 2023

.Subnavmenu-layer “,” Τροποποίηση “:” subnavmenu “,” noarrow “: true,” content-conty “:” subnavmenu brad-a subnavmenu-morph “,” toggleclass “:” subnavmenu–seleled “, parenttoggle” “Διάταξη”: [, “xforce”: true, “width”: 270, “left”:>], “cache”: false> ‘>

.Subnavmenu-layer “,” Τροποποίηση “:” subnavmenu “,” noarrow “: true,” content-contytoggle “: true, “Διάταξη”: [<"preset":"menu","top":,"xForce":true,"x":"100%","width":310,"right":>], “Cache”: False> ‘> φίλτρο 1 φίλτρο 1

Φορητός υπολογιστής 16

7 π.μ. και 37 λεπτά χώρα αποστολής: Γαλλία

Λειτουργικό σύστημα: Χωρίς επεξεργαστή: AMD RYZEN ™ 7 7745HX (3.60 GHz έως 5.10 GHz) Κάρτα γραφικών: Επεξεργαστής γραφικών για το NVIDIA® GeForce RT Laptop ..

17 Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία

Φορητό υπολογιστή 16.1

9 π.μ. και 55 λεπτά χώρα αποστολής: Γαλλία

Πλεονεκτήματα: Χρήση: Gaming Ram: 16 GB (2 x 8 GB), DDR5 5600 MHz Ανάλυση: 1920 x 1080 (Full HD) Λειτουργίες: IPS, Micro-Bord, Γραφικός επεξεργαστής αντι-raflet: Nvidia Geforce ..

3 Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία

Φορητό υπολογιστή 16.1

Full HD 16,1 ίντσες οθόνη (1920 x 1080), IPS, anti -reflet, 144 Hz AMD Ryzen ™ 7,7840hs (έως 5,1 GHz) -NVIDIA® GeForce RTX ™ 4070 16 GB Graph DDR5-56 ..

5 Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία

Φορητό υπολογιστή 15.6

Office PC i3 ​​12ο Gen
4 Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία
Μην χάσετε καμία συμφωνία «φορητών υπολογιστών» !
Λάβετε μια ειδοποίηση για όλες τις συμφωνίες με αυτήν τη λέξη -κλειδί.

[Uniday] PC Portable Asus Zenbook 14 OLED, Blue - 16 GB μνήμης RAM, 512 SSD, I5-1240P, Windows 11

3 μ.μ. και 42 λεπτά χώρα αποστολής: Γαλλία
Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία

Καλή αξία για τα χρήματα για αυτό το Asus Zenbook OLED με πρόσθετη μείωση μέσω ανώνυμων, για να λάβετε -10%. Αυτός ο κωδικός λήγει στις 09/25/23. Καλέστε σε όλους τους μαθητές ! Εκμεταλλεύομαι ..

Αίθουσα φλόγας

[CDAV] Laptop HP 15 -FC0071NF - 15.6

Δείτε τη συμφωνία για να δείτε τη συμφωνία

PC Laptop HP 15 -FC0071NF – 15.6 “FHD – Ryzen 5-7520U – RAM 16GB – Αποθήκευση 512GB SSD – Win 11 + Mouse Z3700

Ο κόσμος των φορητών υπολογιστών

Είτε για επαγγελματική χρήση είτε για προσωπική χρήση, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα φορητών υπολογιστών. Ανάλογα με τη χρήση του, θα προτιμάτε να σπάσετε έναν υπολογιστή πρώτης τιμής, με περιορισμένη μνήμη, αλλά πολύ μεταφερόμενη, ή μάλλον για φορητό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών με πολύ μεγάλη μνήμη και αυτονομία. Μέσα από αυτό το άρθρο, θα αναθεωρήσουμε τους διάφορους τύπους φορητών υπολογιστών και πώς να κάνετε την επιλογή σας.

Ποιοι υπολογιστές συνιστούν οι ειδικοί το 2020 ?

Για χρήστες που αναζητούν κινητικότητα, ο ιστότοπος καραμέλα.Fr Advies HP Spectrum X360, Dell XPS 13 ή Asus ZenBook Duo. Εάν εργάζεστε με τον υπολογιστή σας, ειδικά στον τομέα των γραφικών, οι εμπειρογνώμονες κατευθύνουν πιο ισχυρές μηχανές όπως το MacBook Pro 15 όπου το Στο Facebook, πιο ευέλικτος. Όσο για τον ιστότοπο Σύλλογος.com, Ο δοκιμαστής του συνιστά έναν ευέλικτο υπολογιστή, όπως το Acer Swift 3 PC.

Για τους οπαδούς των τυχερών παιχνιδιών, υλικό.καθαρά Συνιστάται να στραφεί σε υπολογιστή παιχνιδιών 17 ή 18 ιντσών για την καλύτερη δυνατή εμβάπτιση, για παράδειγμα ένα MSI GF, ASUS TUF ή ACER Predator Helios PC.

Φορητό υπολογισμό

Φορητό υπολογισμό

Φορητό υπολογισμό

Ο φορητός υπολογιστής του, πώς να το επιλέξετε

Δεδομένης της ευρείας επιλογής του φορητού υπολογιστή, η επιλογή σας μπορεί να είναι περίπλοκη και μπορεί γρήγορα να γίνει πονοκέφαλος. Αλλά μην πανικοβληθείτε ! Για να βγείτε από αυτό, πρέπει να ελέγξετε μερικά σημεία:

 • Το φορητό υπολογιστή εγγυάται ότι η εγγύηση είναι ένα σημαντικό σημείο για την επιλογή του υπολογιστή σας. Αυτό θα σας καλύψει σε περίπτωση θραύσης ή τεχνικού προβλήματος. Επομένως, είναι σημαντικό να διαβάσετε τους όρους για εγγυήσεις και την περίοδο εγγύησης. Ευνοούν τις πιο πλήρεις και μεγαλύτερες εγγυήσεις.
 • Ο θόρυβος και η θερμότητα μπορούν να περάσουν για λεπτομέρειες, αλλά θα επηρεάσουν πολλά στην άνεση του χρήστη σας. Ο εξαερισμός του υπολογιστή μπορεί επίσης να είναι θορυβώδης. Δυστυχώς, ο έλεγχος αυτών των παραμέτρων πριν από την αγορά είναι συχνά δύσκολος.
 • Ο επεξεργαστής είναι η ουσία του υπολογιστή σας και θα επηρεάσει την ταχύτητα και τη λειτουργικότητα του. Όσο πιο ισχυρός θα είναι ο επεξεργαστής, τόσο πιο γρήγορα ο υπολογιστής σας και μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα με αυτό. Τα γράμματα στο τέλος του ονόματος του υπολογιστή υποδεικνύουν τη σειρά. Αυτό δίνει μια ένδειξη ισχύος και κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ώστε να υποδεικνύουν τι είδους χρήση μπορούμε να περιμένουμε από το μηχάνημα.
 • Μνήμη Η μνήμη μπορεί να υποδεικνύεται με διαφορετικούς δείκτες. Από τη μνήμη RAM, που είναι ο RAM του υπολογιστή και ο χώρος αποθήκευσης, με εσωτερικό ή εξωτερικό σκληρό δίσκο, θα έχετε τη δυνατότητα αποθήκευσης μεγαλύτερου αριθμού φακέλων και αρχείων. Όσο υψηλότεροι αυτοί οι αριθμοί, τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο χώρος αποθήκευσης σας.
 • Η μπαταρία Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι πολύ σημαντική, ειδικά αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια νομαδική χρήση. Πρέπει να σημειωθεί ότι όσο πιο αποτελεσματική είναι η μπαταρία, τόσο πιο βαρύ θα είναι.

MacBook ή Portable PC, ο αγώνας

Λειτουργικό σύστημα

PC φορητούς υπολογιστές-comparison_table-m-1

Πακέτο γραφείου και συμβατό λογισμικό κάτω από Windows
Εξαρτάται από τα μοντέλα (Intel ή AMD)
Πολύ μεταβλητό, χαμηλό έως μεγάλο εύρος
Εξαρτάται από το μοντέλο (Linus, Microsoft Bone)
Όλα εξαρτώνται από τον κατασκευαστή, η ποιότητα εξελίσσεται ανάλογα με τις σειρές και τα μοντέλα.
Περισσότερο κακό, η χρήση των υπολογιστών προσφέρει περισσότερες δυνατότητες.

φορητοί υπολογιστές-comparison_table-m-2

Iwork και λογισμικό συμβατό στο AppStore

Το MacBook, όπως και άλλα προϊόντα της Apple, είναι γνωστό για τη μεγάλη σταθερότητα τους και είναι κατάλληλα για νομαδική χρήση.

Το σύστημα MacBooks προσφέρει μεγαλύτερη αξιοπιστία από εκείνη των υπολογιστών: λίγες φύτευσης, λιγότερο υπόκεινται σε ιούς.

φορητούς υπολογιστές-comparison_table-2

PC φορητούς υπολογιστές-comparison_table-3

Το μεγαλύτερο και το λιγότερο από τους φορητούς υπολογιστές

Γενικά, όλες οι διαφορές, οι φορητοί υπολογιστές αντιπροσωπεύουν διάφορα πλεονεκτήματα, αλλά και μερικά μειονεκτήματα.

Ωφελείται

Κινητικότητα και μεταφορά

Η τιμή: Σε σύγκριση με τους υπολογιστές γραφείου για τους οποίους πρέπει να επενδύσουμε σε άλλο εξοπλισμό, ένας φορητός υπολογιστής αντιπροσωπεύει μόνο μία εκδρομή χρημάτων

Μειονεκτήματα

Σε σύγκριση με τους υπολογιστές γραφείου, η ισχύς τους είναι πιο περιορισμένη
Εύροχη: Η μεγαλύτερη κινητικότητά τους αυξάνει τον κίνδυνο θραύσης

Πώς να συνδέσετε ένα φορητό υπολογιστή σε εξωτερική οθόνη ή τηλεόραση ?

Όταν η οθόνη του φορητού υπολογιστή σας είναι πολύ μικρή, μπορεί να είναι χρήσιμη η προβολή της οθόνης σε μια μεγαλύτερη περιοχή. Εδώ είναι πώς να κάνετε έναν υπολογιστή στα Windows:

PC laptops-show_to-night

 1. Συνδέστε τον εξοπλισμό σας με καλώδιο HDMI
 2. Πρόσβαση στις ρυθμίσεις οθόνης των Windows 10 ενός δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας
 3. Επιλέξτε να αντιγράψετε ή να επεκτείνετε τις οθόνες
 4. Ισχύουν.

Τι αξεσουάρ για τον φορητό υπολογιστή μου ?

Με το ευρύ φάσμα υπολογιστών, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ για τον υπολογιστή σας σύμφωνα με τη χρήση σας. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τον υπολογιστή σας με:

Αυτά τα Προστατευτικές τσέπες για υπολογιστή ενισχύονται \ u00e9es με αφρό, προκειμένου να μπορέσετε να μεταφέρετε το φορητό υπολογιστή σας περιορίζοντας τις ζημιές. Καλύπτει για φορητούς υπολογιστές το Prot \ u00e8gent επίσης των νεοσσών \ u00e8re, ή ακόμα και σταγόνες του U2019eau. Υπάρχουν τσάντες M \ u00eame \ u00e0 back con \ u00e7us για φορητούς υπολογιστές. Όσο για τα κύτη για PC, προστατεύουν ιδιαίτερα σοκ.

Για να περιορίσετε την υπερθέρμανση του φορητού υπολογιστή σας, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν ανεμιστήρα του \ u00e9di \ u00e9 παρακάτω. Στη συνέχεια, θα είναι ευκολότερο για εσάς να συνεργαστείτε με το \ u2019 -computer στα γόνατά σας και τα εξαρτήματα θα θερμαίνονται λιγότερο όταν το Thermom \ u00e8tre ανεβαίνει στο \ u00e9t \ u00e9.

Έχετε κουραστεί να βλέπετε τον γείτονά σας όταν βλέπετε το \ u00e9cran σας ? Υπάρχουν φίλτρα για \ u00e9cran d \ u2019 -Communator. Magn \ u00e9tiques του εμπιστευτικού \ u00e9 Βάλτε το \ u00e9cran \ u00e0 l \ u2019abri της εμφάνισης, στο r \ u00e9duisant το οπτικό πεδίο.

Συχνές ερωτήσεις για φορητούς υπολογιστές

Ποιο φορητό υπολογιστή για χρήση γραφείου ?

Το γραφείο είναι μία από τις βασικές λειτουργίες του υπολογιστή. Η επεξεργασία κειμένου, το υπολογιστικό φύλλο, η χρήση του διαδικτύου και τα πλαίσια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν απαιτούν συγκεκριμένη ισχύ. Ένας μικρός επεξεργαστής και 4 GB μνήμης RAM είναι επαρκής. Κατά συνέπεια, εάν η χρήση σας υποσχέθηκε να είναι κυρίως αυτοματοποίηση γραφείου, θα προσαρμοστεί ένας φορητός υπολογιστής καταχώρησης. Ωστόσο, συνιστάται μια ελάχιστη διαγώνια οθόνη τουλάχιστον 15 -ιντσών. Αυτό το μέγεθος συνεπάγεται φορητό υπολογιστή 2 έως 3 kg, με την κινητικότητα να θεωρείται περιστασιακή. Για μεγαλύτερη άνεση εργασίας και εάν μετακινείτε μόνο τον υπολογιστή σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο οθόνης 17 ή 18 ιντσών. Αυτές οι συσκευές είναι γενικά εξοπλισμένες με πλουσιότερους συνδετήρες και πλήρες πληκτρολόγιο με ψηφιακό πεζοδρόμιο. Σε ένα συγκρίσιμο εύρος τιμών, έχουν λιγότερη αυτονομία από τους μικρότερους υπολογιστές οθόνης: περίπου 5 ώρες έναντι 6 έως 8 ωρών. Για ένα αποκλειστικά φορητό υπολογιστή, παρέχει προϋπολογισμό 300 έως 800 ευρώ.

Τι φορητό υπολογιστή για ευέλικτη οικογενειακή χρήση ?

Θα περιμένουμε περισσότερα από έναν οικογενειακό υπολογιστή στον οποίο, εκτός από τον αυτοματισμό γραφείων, σχεδιάζετε για παράδειγμα να παρακολουθήσετε βίντεο, να παίξετε περιστασιακά, να δείτε ή ακόμα και φωτογραφίες ρετουσίου. Για τη χρήση ευέλικτων, πολυμέσων, διασκέδασης και αυτοματισμού γραφείου, συνιστάται ένας υπολογιστής οθόνης 14 έως 17 -ιντσών. Θα πρέπει γενικά να γίνει συμβιβασμός μεταξύ της κινητικότητας του υπολογιστή, της αυτονομίας και της οπτικής άνεσης της οθόνης: σε ισοδύναμη τιμή, οι συσκευές εξοπλισμένες με τις μεγαλύτερες οθόνες είναι πράγματι βαρύτερες και προσφέρουν λιγότερη αυτονομία από τα μοντέλα πιο συμπαγή. Σε ένα φορητό υπολογιστή πολυμέσων αναμένεται, κατά προτίμηση, ένας επεξεργαστής Intel Core i5 ή i7, ένα SSD (σκληρός δίσκος υψηλής απόδοσης), 8 GB μνήμης RAM, οθόνη Full HD και ένα κύκλωμα γραφικών Intel, Nvidia geforce ή AMD Radeon. Ο υπολογιστής θα είναι επίσης εξοπλισμένος, ιδανικά, με μια συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray/DVD και χαράκτη, καθώς και καλών ηχείων. Για να επιτύχετε τέτοια ευελιξία, θα πρέπει να στραφείτε σε μοντέλα που πωλούνται κατά μέσο όρο περίπου 800 ευρώ.

Τι φορητό υπολογιστή για μεγάλη κινητικότητα ?

Εάν έχετε νομαδική χρήση του υπολογιστή σας, θα χρειαστείτε εύκολα μεταφερόμενη, έτσι ώστε το μοντέλο Light and Space -Saving. Το πιο συμπαγές κινητές συσκευές είναι τα netbooks, εξοπλισμένα με οθόνες μεγέθους μικρότερη από 10 ίντσες. Ωστόσο, προσφέρουν περιορισμένες επιδόσεις σε σύγκριση με τα Ultrabooks και UltraPortable, τους καλύτερους υπολογιστές στην αγορά. Οι τελευταίοι προσφέρουν γενικά οθόνες από 11 έως 14 ίντσες και ζυγίζουν λιγότερο από 2 κιλά. Εάν η άνεση ανάγνωσης δεν είναι η καλύτερη, ο λόγος βάρους/ισχύος αυτών των μοντέλων είναι βέλτιστη. Ορισμένες υβριδικές συσκευές μπορούν να αποσπαστούν από το πληκτρολόγιό τους για να χτίσουν ένα μαξιλάρι αφής. Είναι επίσης επιτακτική ανάγκη ένας υπολογιστής που προορίζεται για νομαδική χρήση να έχει μεγάλη αντοχή. Εάν είστε συνηθισμένοι και συνδεδεμένοι με τα συστήματα MacOS που αναπτύχθηκε από την Apple, η μάρκα προσφέρει επίσης το MacBook, Ultra Fine, με βάρος μικρότερο από 1 κιλά, με οθόνη 12 ιντσών και αυτονομία σχεδόν 10 ωρών, που πωλείται περίπου 1.500 ευρώ.

Τι φορητό υπολογιστή για τυχερά παιχνίδια ?

Εάν η χρήση του φορητού υπολογιστή σας είναι προσανατολισμένη στο παιχνίδι, θα περιμένετε έναν ισχυρό επεξεργαστή, μια οθόνη ελάχιστης 15 ιντσών, μια αποτελεσματική μπαταρία, αλλά πάνω απ ‘όλα μια κατάλληλη κάρτα γραφικών. Ωστόσο, σε αντίθεση με τη μνήμη αποθήκευσης, τη μνήμη RAM (RAM) ή τον σκληρό δίσκο, δεν μπορεί να τροποποιηθεί ή να αντικατασταθεί σε φορητή συσκευή. Επομένως, θα πρέπει να εξασφαλίσετε τη δύναμή της κατά την αγορά του εξοπλισμού σας, επιλέγοντας τα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με τις τελευταίες κάρτες γραφικών. Στη μνήμη RAM, στοιχηματίζετε σε ελάχιστα 8 GB RAM για τα περισσότερα παιχνίδια και 16 GB για βιντεοπαιχνίδια υψηλής ανάλυσης. Επειδή απαιτούν ισχυρά εξαρτήματα, οι φορητοί υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών είναι επίσης από τους πιο ακριβούς.

Δισκίο ή φορητό υπολογιστή ?

Εάν το δισκίο ευνοείται για την κινητικότητα και την τεχνολογία αφής, δεν αντικαθιστά το φορητό υπολογιστή για την απόδοση και την αποθήκευση. Όσο για τον υβριδικό υπολογιστή, προσφέρει έναν καλό συμβιβασμό μεταξύ εξουσίας και κινητικότητας.

Ποια μάρκα φορητού υπολογιστή θα επιλέξει ?

Είναι πολύ υποκειμενικό, επειδή όλες οι σειρές και τα μοντέλα είναι διαφορετικά. Εάν προτιμάτε ένα αξιόπιστο μηχάνημα με ένα άψογο σύστημα και έχετε έναν πιο σημαντικό προϋπολογισμό, είναι καλύτερο να προσανατολίζετε τον εαυτό σας προς ένα MacBook. Εάν θέλετε περισσότερη ευελιξία και την ίδια απόδοση για χαμηλότερη τιμή, οι υπολογιστές των ακόλουθων εμπορικών σημάτων θα σας φέρουν ικανοποίηση: Asus, HP, Acer, Lenovo. Τέλος, η νομαδική χρήση περιλαμβάνει την επιλογή ενός Ultraportable υπολογιστή.

Πώς να διατηρήσετε το φορητό σας υπολογιστή για να το κάνετε πολύ καιρό ?

Για να κάνετε το φορητό υπολογιστή σας τελευταίο, είναι σημαντικό να προστατεύσετε τους αεραγωγούς, να αποθέσετε την μπαταρία, να το σκοντάψετε και ειδικά για να το μεταφέρετε με ασφαλή τρόπο (σε προστατευτική τσέπη, τσάντα ή σακίδιο για PC.

Αποκτήστε ένα φορητό υπολογιστή: Ή αγοράστε φορητό υπολογιστή ?

Λόγω της ευρείας επιλογής φορητών υπολογιστών, έχετε επίσης μια ευρεία επιλογή μεταπωλητών. Μπορείτε να αγοράσετε το φορητό υπολογιστή σας:

 • Σούπερ μάρκετ με ένα τμήμα υπολογιστών όπως Αουχάν Ή Μοσχάρι
 • Εξειδικευμένα καταστήματα υπολογιστών όπως Αρτοποιός
 • Τοποθεσίες μεταπώλησης εξοπλισμού πληροφορικής όπως Cdiscount Ή Ubaldi
 • Γενικές τοποθεσίες με φορητή κατηγορία υπολογιστή όπως Αμαζόνα Ή Είδος
 • Τοποθεσίες μεταπώλησης μεταξύ ατόμων όπως Leboncoin ή eBay
 • Ιστοσελίδες επανασύνδεσης
 • Επίσημοι ιστότοποι κατασκευαστών

Για να βρείτε το φορητό υπολογιστή των ονείρων σας, ανοίξτε το μάτι σας και δώστε προσοχή στις πωλήσεις, τις ιδιωτικές πωλήσεις ή οποιεσδήποτε άλλες περιόδους όπως η Black Friday ή η Le Cyber ​​Mondays.

Επιλέγοντας ένα φορητό υπολογιστή: ετυμηγορία

Συμπερασματικά, στην ευρεία επιλογή του φορητού υπολογιστή, θα βρείτε απαραίτητα αυτό που γίνεται για εσάς. Ανάλογα με τη χρήση σας, θα ευνοείτε τη φορητότητα, τη μνήμη ή τη μπαταρία. Το ευρύ φάσμα τιμών του φορητού υπολογιστή σας και των αξεσουάρ του θα είναι επίσης καθοριστικό.

Καλές προσφορές φορητός υπολογιστής PC

Ο φορητός υπολογιστής Gamer HP Victus 16-S0010NF που παρουσιάζεται εδώ είναι αυτή τη στιγμή στην προώθηση στο Rueducommerce: Πρόκειται για ένα ισχυρό μηχάνημα που είναι εξοπλισμένο με μια κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 4070 που του επιτρέπει να εκτελέσει την πλειοψηφία των μεγάλων ρεύματος παιχνιδιών χωρίς ένα συνοφρύωμα.

Ψάχνετε για ένα καλό φορητό υπολογιστή για την έναρξη του σχολικού έτους ? Αυτό είναι καλό, υπάρχει μια καλή προσφορά σήμερα στο Rueducommerce όπου μπορείτε να πάρετε το Acer Nitro 5 εξοπλισμένο με μια κάρτα γραφικών GeForce RTX 3060 στην κορυφή για να τρέξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

Ψάχνετε για ένα νέο MacBook για την έναρξη της σχολικής χρονιάς ? Υπάρχουν πολλά να κάνουμε στο CDISCount όπου το MacBook Air M1 του 13,3 “με 256 GB μνήμης είναι διαθέσιμο σε λιγότερο από € 1.000 και τα μέλη του CDAV μπορούν επίσης να cagnotter 100 € στο λογαριασμό τους !

Με το ψηφιακό μπλοκ αφής, το Asus Zenbook 14 που προσφέρεται εδώ στην προώθηση στο -16% στο Rueducommerce είναι ένα λεπτό ευπροσάρμοστο φορητό υπολογιστή, το οποίο εμφανίζει όμορφα χρώματα, ιδανικά για γραφίστες, ιδανικό για τηλεργασία και ως ελαφρύ σαν φτερό.

Οι μίνι υπολογιστές είναι υβριδικές συσκευές που σας επιτρέπουν να πάρετε έναν σταθερό υπολογιστή σχεδόν στην τσέπη: Η όλη διαμόρφωση είναι σφηνωμένη σε περίβλημα μειωμένου μεγέθους και αρκεί να το συνδέσετε με μία οθόνη, ό, τι κι αν είναι, για τη χρήση, Έτσι, αν σας ενδιαφέρει, ανακαλύψτε τη μειωμένη τιμή του Acemagic CK11 στο Amazon.

Για λιγότερο από 900 € αυτή τη στιγμή, μπορείτε να παραγγείλετε το Medion Erazer Αναπληρωτή P40 Laptop PC, μια μηχανή τυχερών παιχνιδιών εξοπλισμένη με μια κάρτα γραφικών Geforce RTX 4060 με 6 GB ειδικών Rams, ιδανικό για το Starfield σε εξαιρετικές συνθήκες.

Για μια εβδομάδα, επιστρέφει στο σχολείο και ίσως χρειαστείτε ένα νέο φορητό υπολογιστή για σημείωση, νομαδική εργασία ή απλά λίγα πολυμέσα: Το Amazon έχει αυτό που χρειάζεστε με αυτό το Acer Aspire 3 που προσφέρεται με μείωση των € 200.

Για την έναρξη του σχολικού έτους, περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο CDISCONT, χάρη σε μια ωραία προώθηση σε ένα φορητό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών που δεν τραυματίστηκε από τους Hannetons: αυτός είναι ο Defender P30 του Medion Erazer που είναι εξοπλισμένος με Nvidia Geforce RTX 4060 που μπορείτε να παραγγείλετε μέσα σε 1 000 €.

Αν ψάχνετε για έναν μικρό υπολογιστή για να εργαστείτε από οπουδήποτε, χωρίς να θέλετε να σας γεμίσει με φορητό υπολογιστή, ο μίνι PC είναι η τέλεια εναλλακτική λύση: αυτό είναι καλό, στο Amazon αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα κουπόνι για να μειώσετε 70 € στο Nipogi AK2Plus Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Alder Lake-N100.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με το Acer Nitro 5 Portable PC και το αφιερωμένο Nvidia Geforce RTX 3070 Dedicated Graphics Card, η οποία είναι διαθέσιμη σήμερα με μείωση € 300 στο CDISCONT, αρκετά για να απολαύσετε εξοπλισμό τυχερών παιχνιδιών σε μειωμένη τιμή.

Σήμερα, η FNAC προσφέρει μια εξαιρετική προσφορά πίσω -στο -σχολείο: Τα μέλη μπορούν να ανακτήσουν 30 € ως κουπόνι για λογαριασμό τους και είναι σωρευτικά με τις εκπτώσεις της στιγμής όπως αυτή στο Acer Aspire Vero AV14 Laptop που χάνει το 22 % του αξία.

Για να παίξετε το Starfield ή το Baldur’s Gate 3 απολύτως παντού, τίποτα καλύτερο από ένα φορητό υπολογιστή, κάθε στοιχείο του οποίου είναι αφιερωμένο στο παιχνίδι: αυτή είναι η περίπτωση του Nitro 5 Acer που προτείνεται εδώ με μεγάλη μείωση που τον κάνει να περάσει κάτω από το 900 €.

Καλές προσφορές PC

Προσφορές

Portable Acer Acer Extensa 15 Pro EX215-22-R6J3 Ryzen 3 3500U 8 Goddr4 256GBSSD (. Ουσία

€ 879,98 € 844,78 -4%

Περισσότερες προσφορές από 605,90 €

Hewlett Packard - Laptop HP Laptop 14S -FQ1049NF RYZEN3 5300U 4GB 256GB Hewlett Packard - Καλές προσφορές PC

Hewlett Packard Computer HP Laptop 14S-FQ1049NF RYZEN3 5300U 4GB 256GB

€ 595.89 € 578.01 -3%

Περισσότερες προσφορές από € 545,90

ASUS-Laptop ASUS TUF506HF-HN012 I5-11400H NVIDIA GEFORCE RTX 2050 512 GB SSD 15.6

ASUS Laptop ASUS TUF506HF-HHUT012 I5-11400H NVIDIA GEFORCE RTX 2050 512 (. Ουσία

872.59 € 779.10 € -11%

Περισσότερες προσφορές από € 708,32

ASUS-ASUS X415EANS-EB1458W I5-1135G7 LAPTOP 35.6 cm (14

ASUS ASUS X415EANS-EB1458W I5-1135G7 LAPTOP 35,6 cm (14 “) Full HD (. Ουσία

€ 643.00 € 610.85 -5%

Yonis - Ultraportable Windows 15,6 ιντσών PC Yonis - Καλή προσφορά PC

Yonis PC Ultraportable Windows 15,6 ίντσες

€ 1,075,99 € 591,99 -45%

ASUS-Παρουσιάστηκε ISUS TUF507ZC4-HN040 I7-12700H NVIDIA GEFORCE RTX 3050 512 GB SSD 15.6

ASUS Laptop ASUS TUF507ZC4-HN040 I7-12700H NVIDIA GEFORCE RTX 3050 512 (. Ουσία

€ 1,099,25 € 969,34 -12%

HP -Laptop 15 -EG0046NF - HP Blue Aluminium - Good προσφορές PC

HP Laptop 15 -EG0046NF – Μπλε αλουμίνιο

€ 935,95 € 889,15 -5%

ASUS-Πορτίσιμο ISUS ASUS M1603QA-MB013W R5-5600H 512 GB SSD 16

ASUS Laptop ASUS M1603QA-MB013W R5-5600H 512 GB SSD 16 “16 GB RAM

€ 719.48 € 612.19 -15%

Yonis - Windows Yonis Portable Computer - Καλή προσφορά PC

Yonis Windows Laptop

602.99 € 354.99 € -4%

LENOVO -ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ LENOVO IDEAPAD 3 15AU7 Ισπανικό Qwerty Intel Core I5-1235U 512 GB SSD 15.6

Lenovo Laptop Lenovo Ideapad 3 15IAU7 Ισπανικό Qwerty Intel Core I5-1235U (. Ουσία

€ 975.10 € 789.17 -19%

Thomson -Neo Notebook N17V3C4WH128 Thomson - Καλή προσφορά PC

Thomson Neo Notebook N17V3C4WH128

315,89 € 306,41 -3%

ASUS -14 x415eans -BV1013W ASUS -

ASUS 14 x415eans-BV1013W

€ 599.00 € 399.00 -33%

Laptop Microsoft - Surface - 256 GB - Gray Platinum Microsoft - Good προσφορές PC

Laptop Microsoft Surface – 256 GB – Gray Platinum

€ 1,423,77 € 1,381,06 -3%

HP -Υπεύθυνη HP HP Victus 16 -E1007NS 16.1

HP Laptop HP Victus 16-E1007NS 16.1 “Ryzen 7-6800h Ισπανικό Qwerty 512 (. Ουσία

€ 1.391.50 € 1.125.47 -19%

Microsoft -Surface Laptop GO - THH -00007 - Microsoft Platinum - Good Pac PC

Microsoft Surface Laptop GO – THH -00007 – Platinum

€ 1.070.80 € 1.038.68 -3%

Acer -swift 3 sf314-58-300l -gray acer -good deals pc

ACER SWIFT 3 SF314-58-300L-GRAY

€ 786.60 707.94 € -10%

HP -250 G7 - 1L3S8EA HP - Καλή προσφορά PC

HP 250 G7 – 1L3S8EA

€ 769.00 € 730.55 -5%

Asus -Asus -Asus zenbook flip 13 OLED UX363EA -HP931W ASUS -

ASUS ASUS ZENBOOK FLIP 13 OLED UX363EA-HP931W

€ 1.528,89 € 1,53,00 -12%

LENOVO -ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ LENOVO ThinkPad E14 G4 G4 Ισπανικό Qwerty Intel Core I5-1235U 256 GB SSD 14

Lenovo Laptop Lenovo ThinkPad E14 G4 G4 Ισπανικό Qwerty Intel Core I5-1235U (. Ουσία

€ 1.069,20 € 864,98 -19%

MSI-Πορταφές MSI MSI GF63-446XES I7-11800H 16GB 512GB SSD 15

MSI Laptop MSI GF63-446XS I7-11800H 16GB 512GB SSD 15 ”

€ 1,122,15 € 942,98 -16%

LENOVO -PC LAPTOP LENOVO YOGA BOOK 9 13IRU8 13.3

Lenovo PC Φορητό Lenovo Yoga Book 9 13IRU8 13.3 “Intel Core i7 16 Go Touch Screen (. Ουσία

3,647,99 € 3,465,59 € -5%

Lenovo -V15 -Il

Lenovo V15 -ill – Γκρι

€ 741.00 703.95 € -5%

Thomson -Neo Notebook N17CSL512 Thomson - Καλές προσφορές PC Portable

Thomson Neo Notebook N17CSL512

€ 461.00 437.95 € -5%

MSI-Φορτό MSI Modern 15-025XES Intel Core i5-1235U 512 GB SSD 15.6

MSI Laptop MSI Modern 15-025Xes Intel Core I5-1235U 512 GB SSD 15,6 “(. Ουσία

€ 760,25 € 644,28 -15%

ASUS -PC LAPTOP ASUS VIVOBOOK 16 R1600 | 16 Wuxga - Intel Core I5-11300H - RAM 8GB - 512GB SSD - WIN 11 ASUS - Καλή προσφορά PC

ASUS PC LAPTOP ASUS VIVOBOOK 16 R1600 | 16 Wuxga – Intel Core i5-11300H – RAM 8GB – (. Ουσία

€ 799.00 € 604.12 -24%

Dell -Plotable Dell Vostro 3520 Ισπανική Qwerty I5-1135G7 8 GB RAM 15.6

Dell Laptop Dell Vostro 3520 Ισπανικό Qwerty I5-1135G7 8 GB RAM 15.6 “(. Ουσία

€ 646.62 € 527.08 -18%

Περισσότερες προσφορές από € 494,38

Samsung -Galaxy Book3 Ultra - NP960XFH -XA3FR - Samsung Graphite - Good προσφορές PC

Samsung Galaxy Book3 Ultra – NP960XFH -XA3FR – Graphite

3,413,94 € 3,311,52 € -3%

Lenovo -Φορτηγό Lenovo V15 AMD Ryzen 5 5625U Ισπανικό Qwerty 15.6

LENOVO LAPTOP LENOVO V15 AMD RYZEN 5 5625U Ισπανικό QWERTY 15.6 “16 GB RAM (. Ουσία

€ 610.92 € 502.20 -18%

MSI-Παρουσιάστηκε MSI MSI Raider GE78HX 13VG-041XES 32 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4070 Intel Core i7-13700Hx 17

MSI Laptop MSI Raider GE78HX 13VG-041XES 32 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX (. Ουσία

€ 2,866,34 € 2,536,58 -12%

Περισσότερες προσφορές από € 2.348,88

LENOVO -PC LINK LENOVO IP 5 15ITL05 - 15.6 FHD 300 NITS - CORE I7-1165G7 - RAM 16 GB - 512GB SSD - Χωρίς Windows Lenovo -

Lenovo PC Φορητό Lenovo IP 5 15ITL05 – 15.6 FHD 300 NITS – CORE I7-1165G7 – RAM 16 (. Ουσία

689,00 € 654,55 -5%

HP -LAPTOP 14S -FQ0102 HP -GOOD PC

HP Laptop 14S-FQ0102

€ 449,99 € 299,99 -33%

Msi -modern 15 b11m -020fr msi -good deals pc

MSI Modern 15 B11M-020FR

473,89 € 459,67 € -3%

Acer -Acer Laptop 15.6 '' FHD I3 8GB 512GB SSD Win11 A315 Blue Acer - Καλές προσφορές PC

Acer Acer Laptop 15.6 ” FHD i3 8GB 512GB SSD Win11 A315 Μπλε

€ 649.00 500.88 € -23%

Thomson -ικτή παραγγελία Thomson neo14c4wh64s Thomson - Καλή προσφορά PC

Laptop Thomson Thomson NEO14C4WH64S

166.01 € 159.37 € -4%

ASUS -Πορτίσιμο ISUS ASUS FX506LHB -HUN359 15.6

ASUS Laptop ASUS FX506LHB-HIN359 15.6 “I5-10300H 512 GB Full HD

€ 1,249,63 € 1,096,17 -12%

ASUS-Παρουσιάστηκε ISUS UM3402YA-KP286 RYZEN 5-5625U Ισπανικό QWERTY 512 GB SSD 14

ASUS Laptop ASUS UM3402YA-KP286 RYZEN 5-5625U Ισπανικό Qwerty 512 GB SSD (. Ουσία

973.38 € 793.43 € -18%

MSI-Φορτό MSI Pulse 17-293xes NVIDIA GEFORCE RTX 4070 Intel Core i7-13700H 17.3

MSI Laptop MSI Pulse 17-293xes Nvidia Geforce RTX 4070 Intel Core (. Ουσία

€ 2,375,20 € 2,065,39 -13%

MSI -Το φορτίο MSI MSI Pulse 17-072xes NVIDIA GEFORCE RTX 4060 Intel Core i7-13700H 17.3

MSI Laptop MSI Pulse 17-072xes Nvidia Geforce RTX 4060 Intel Core (. Ουσία

€ 1.865.19 € 1.567.39 -16%

HP -HP 17 -CP0299NF 5500U Laptop 43,9 cm (17,3

HP HP 17-CP0299NF 5500U Laptop 43,9 cm (17.3 “) Full HD AMD Ryzen ™ 5 (. Ουσία

€ 666,01 € 639,37 -4%

ACER-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ACER SWIFT 3 SF314-42-R0V0 Violet AMD RYZEN 3 4300U 4GO 128GB SSD Radeon Vega Graphic Win10 Modes 14.0

Acer Portable Acer Swift 3 SF314-42-R0V0 Violet AMD Ryzen 3 4300U 4GO 128GB SSD AMD (. Ουσία

353,00 € 335,35 -5%

Gigabyte -gigabyte aero 16 ye5 -a4de948hp gigabyte -good deals pc

Gigabyte Gigabyte Aero 16 YE5-A4DE948HP

3,627,14 € 3,518,33 € -3%

ASUS-Παρουσιάστηκε ISUS UM3402YA-KP272W RYZEN 5-5625U Ισπανικό Qwerty 512 GB SSD 14

ASUS Laptop ASUS UM3402YA-KP272W RYZEN 5-5625U Ισπανικό Qwerty 512 GB (. Ουσία

€ 970.42 € 848.02 -13%

LENOVO -PC LAPTOP ULTRABOOK - LENOVO IDEAPAD 3 15ALC6 - 15.6 FHD - AMD RYZEN 7 5700U - RAM 16 GB - 1TO SSD - OSE - AZERTY LENOVO -

Lenovo PC Portable Ultrabook – Lenovo Ideapad 3 15alc6 – 15.6 FHD – AMD Ryzen 7 5700U – (. Ουσία

€ 777.00 738.15 € -5%

Lenovo Ideapad 5 14Itl05 I5-1135G7 14P Ideapad 5 14Itl05 Intel Core i5-1135G7 14P FHD (. Ουσία

€ 637.00 € 605.15 -5%

LENOVO -LENOVO LAPTOP 15.6 '' FHD RYZEN7 8GB 512GB SSD WIN11 - IP5 LENOVO - Καλές προσφορές PC

Lenovo Lenovo στο Loave 15.6 ” FHD RYZEN7 8GB 512GB SSD Win11 – IP5

€ 799,90 € 635,78 -21%

Acer -Acer Laptop 15.6 '' FHD I3 8GB 256GB SSD Win11s A315 ACER - Καλές προσφορές PC

Acer Acer Laptop 15.6 ” FHD i3 8GB 256GB SSD Win11s A315

€ 549.00 445.85 € -19%

ASUS -ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ISUS Proart Studiobook Pro 16 Qwerty UK I7-12700H 32 GB RAM 16

Asus Laptop Asus Proart Studiobook Pro 16 Qwerty UK I7-12700H 32 GB RAM (. Ουσία

2,452,75 € 2,229,77 € -9%

Περισσότερες προσφορές από € 2.059,22

Microsoft -PC Hybrid Microsoft Surface Pro 9 13

Microsoft PC Hybrid Microsoft Surface Pro 9 13 “Intel Core i5 8 GB RAM 256 Οθόνη αφής (. Ουσία

€ 1.220,79 € 1,109,81 -9%

Gigabyte -Φορτηγος δημιουργός Gigabyte XE5-73ES938HP 16

Gigabyte Laptop Gigabyte XE5-73ES938HP 16 “I7-12700H 16 GB RAM 1 TB 3070 TI

€ 2,212,49 € 1,788,38 -19%

MSI-Φορτηγο MSI 9S7-14J112-030 512 GB SSD 16 GB RAM Intel Core I5-1235U 14

MSI Laptop MSI 9S7-14J112-030 512 GB SSD 16 GB RAM Intel Core I5-1235U (. Ουσία

894.08 € 798.29 € -11%

Περισσότερες προσφορές από € 784.43

Microsoft -Microsoft Surface Laptop GO I5-1035G1 Laptop 31,6 cm (12,4

Laptop Microsoft Microsoft Surface GO I5-1035G1 Laptop 31,6 cm (12.4 “) οθόνη (. Ουσία

999,99 € 599,99 € -40%

Samsung -Galaxy Book 2 - NP754XED -KB1FR - Μαύρη Samsung - Καλή προσφορά PC

Samsung Galaxy Book 2 – NP754XED -KB1FR – Black

€ 764.76 741.82 € -3%

Lenovo -Lenovo Ideapad 5 15ALC05 (82LN00HMPB) LENOVO - Καλές προσφορές PC

Lenovo Lenovo Ideapad 5 15alc05 (82LN00HMPB)

€ 546,97 € 530,56 -3%

ASUS -PC LAPTOP ASUS VIVOBOOK 17 x705MA -BX264W ASUS -GOD ADALS PC

Laptop Asus PC ASUS Vivobook 17 x705ma-BX264W

521,35 € 500,50 -4%

Samsung -Φορτηγό Samsung Galaxy Book 360 360 Ισπανικό Qwerty Intel Core I5-1340P 512 GB SSD 13.3

Samsung Laptop Samsung Galaxy Book 3 360 Ισπανικός Qwerty Intel Core (. Ουσία

€ 1.205.43 € 1.076.28 -11%

LENOVO -LENOVO LAPTOP 15.6 '' FULLHD I5 8GB 256GB SSD WIN11 IP3 LENOVO - Καλές προσφορές PC

Lenovo Lenovo στο Loave 15.6 ” fullhd i5 8GB 256GB SSD Win11 IP3

€ 649.00 € 557.57 -14%

Lenovo -Lenovo V V15 Lenovo - Καλή μετράει φορητούς υπολογιστές

Lenovo Lenovo V V15

€ 423.10 € 364.74 -14%

Περισσότερες προσφορές από € 339,72

MSI-Παρουσιάστηκε MSI 9S7-14J111-078 512 GB SSD 8 GB RAM Intel Core I5-1235U Intel Core I7-1255U 14

MSI Laptop MSI 9S7-14J111-078 512 GB SSD 8 GB RAM Intel Core I5-1235U (. Ουσία

€ 662.19 € 596.57 -10%

Huawei -PC Portable - Huawei Matebook 14 53011WPM - 14 Fullview 2K - Core I5-10210U - Ram 8 GB - Αποθήκευση 512 SSD - Windows 10 Home Azerty Huawei

Huawei PC Portable – Huawei Matebook 14 53011WPM – 14 FullView 2K – Core I5-10210U – (. Ουσία

939.89 € 911.69 € -3%

Είδες 60 προϊόν (ες) 1659

Ακόμα περισσότερες ιδέες

 • Καλές προσφορές PC UltraPortable
 • ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
 • Καλή προσφορά φορητό υπολογιστή
 • Καλά προσφορές smartphone
 • Φορητό υπολογιστή
 • Ultraportable υπολογιστή

Δείκτης προϊόντων καταστημάτων
Εκλεγμένος πρώτος ιστότοπος για να αγοράσει με αυτοπεποίθηση !

10 € που προσφέρεται με εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας !

Γίνετε μέλος του ενημερωτικού δελτίου μας και λάβετε όλα τα καλά μας σχέδια, καθώς και ένα κουπόνι € 10.

Αξιολογήστε τις αγορές σας !

Δρόμος για ψώνια

 • Ποιοι είμαστε ?
 • Οι δεσμεύσεις μας
 • Βιώσιμη ανάπτυξη
 • Ελα μαζί μας
 • Επιφάνεια τύπου
 • Πακέτο ενοικίασης
 • Μεταπώληση
 • Πακέτο τοποθέτησης
 • ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
 • Έλεγχος παρακολούθησης
 • Διανομή
 • Υπηρεσίες & Εγγυήσεις
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Βοήθεια Rue du Commerce
 • Συμβουλές και νέα
 • Προϋποθέσεις κωδικών προώθησης

Εγγραφή επικυρωμένου ενημερωτικού δελτίου

Θεραπεία σε εξέλιξη, περιμένετε.

Το υποδεικνυόμενο email δεν είναι σωστό

Αυτό το άρθρο έχει προστεθεί στα αγαπημένα σας αντικείμενα

Αυτό το άρθρο δεν έχει προστεθεί

Η λίστα επιθυμιών σας δεν μπορεί να υπερβεί τα 50 προϊόντα

Το άρθρο σας έχει μεταφερθεί στη λίστα επιθυμιών σας.

Περιμένετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Κάντε μια επιλογή για τα δεδομένα σας

Στον ιστότοπό μας, συλλέγουμε δεδομένα σε κάθε επισκέπτη σας σχετικά με εσάς. Αυτά τα δεδομένα μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε τις πιο σχετικές προσφορές και υπηρεσίες για εσάς, να επικοινωνήσετε, να ζήσετε ή μέσω συνεργατών, επικοινωνιών και εξατομικευμένων διαφημίσεων και να μετρήσετε την αποτελεσματικότητά τους. Μας επιτρέπουν επίσης να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο των ιστότοπών μας στις προτιμήσεις σας, να διευκολύνουμε την ανταλλαγή περιεχομένου στα κοινωνικά δίκτυα και να πραγματοποιήσουμε στατιστικά στοιχεία.

Μπορείτε να διαμορφώσετε τις επιλογές σας για να δεχτείτε cookies ή να το αντιταχθείτε εάν το επιθυμείτε.

Διατηρούμε την επιλογή σας κατά τη διάρκεια 6 μήνες. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο Ελέγξτε τα μπισκότα μου Στο κάτω μέρος κάθε σελίδας στον ιστότοπό μας.

Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική cookie μας.

Οι ρυθμίσεις αποδέχονται τα πάντα
Κάντε μια επιλογή για τα δεδομένα σας

Όταν περιηγείστε στον ιστότοπό μας, οι πληροφορίες μπορούν να αποθηκευτούν ή να διαβάσουν στο τερματικό σας.

Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική cookie μας.

Λειτουργικά cookies

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να περιηγηθείτε στον ιστότοπο και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν στα συστήματά μας. Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν ειδικότερα για να διασφαλίσουμε τη σωστή ολοκλήρωση των παραγγελιών.

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται από τον συνεργάτη μας στον κυβερνοχώρο. Είναι απαραίτητα για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των συναλλαγών (ειδικά στην καταπολέμηση της απάτης σε μια τραπεζική κάρτα)

Διαφημιστικά cookies

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκέψεων προκειμένου να προσφέρουν σχετικές διαφημίσεις. Τα cookies κοινωνικών μέσων μπορούν επίσης να καταγραφούν από τρίτους όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας για να προσφέρετε εξατομικευμένες διαφημίσεις.

Cookies παρακολούθησης της κυκλοφορίας

Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε τα χαρακτηριστικά, την εξατομίκευση του ιστότοπού μας και της εμπειρίας των χρηστών μας, συλλέγοντας δεδομένα σχετικά με τις επισκέψεις που έγιναν στον ιστότοπο. Μπορούν να κατατεθούν από τους συνεργάτες μας που προσφέρουν πρόσθετες υπηρεσίες στις σελίδες της ιστοσελίδας μας ή από εμάς.

Cookies εξατομίκευσης

Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να προβάλλουμε συστάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στους ιστότοπούς μας και σε αυτούς των τρίτων και να μετρήσουν τις επιδόσεις και την αποτελεσματικότητά τους. Κάνοντας κλικ στο “NO”, οι συστάσεις θα είναι λιγότερο σχετικές.