Oculus Quest 2: Το ακουστικό VR που θα σας μπλοκάρει!, Oculus Quest 2 256 GB Controller – Darty Martinique

Oculus Quest 2 256 GB

Για τους οπαδούς των τυχερών παιχνιδιών που θα ήθελαν, επιπλέον, να επωφεληθούν από τα αγαπημένα τους παιχνίδια στην έκδοση VR, το Oculus Quest 2 μπορεί να συνδεθεί μέσω του καλωδίου Oculus στην κάρτα γραφικών ενός υπολογιστή. Αυτό σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μια ποιότητα γραφικής ανθρωπολογίας 360 ° για τους προσομοιωτές πτήσης ή το αγαπημένο σας FPS.

Oculus Quest 2: Το ακουστικό VR που θα σας μπλοκάρει !

Μερίδιο

Με τις γραφικές του ιδιότητες, την πρακτικότητα και τα πολλά αξεσουάρ της, το κράνος VR ​​Oculus Quest 2 σας επιτρέπει να εισέλθετε στον υπέροχο κόσμο της εικονικής πραγματικότητας σε πλήρη ελευθερία. Λειτουργώντας ανεξάρτητα (χωρίς υπολογιστή ή κονσόλα), αυτό το μηχάνημα νέας γενιάς σας βυθίζει στα αγαπημένα σας παιχνίδια και σύμπαντα με απλοποιημένο τρόπο.

Μια εντυπωσιακή εμπειρία με το Oculus Quest 2

Παίζοντας ping-pong με έναν απομακρυσμένο φίλο σαν να ήσασταν μπροστά του, παρακολουθήστε ένα βίντεο Netflix ή YouTube προσομοιώνοντας την εμπειρία του κινηματογράφου, περπατώντας στον κόσμο του Jurassic Park ή του Star Wars Time μιας 3D περιπέτειας … αυτά είναι Όλες οι δυνατότητες που προσφέρονται από ένα ακουστικό εικονικής πραγματικότητας σήμερα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό, ένα κράνος όπως το Oculus Quest 2 απλοποιεί τη ζωή σας: αυτό το ασύρματο μοντέλο πρέπει να είναι μόνο επαναφορτίστηκαν στον τομέα για να δουλέψω. Μία φορά στο κεφάλι σας και χρησιμοποιώντας Παρέχονται δύο ελεγκτές, Απλά πρέπει να βυθιστείτε στον εαυτό σας Διαφορετικές εφαρμογές και παιχνίδια, επιλέξιμο σε μερικά κλικ απευθείας από το μηχάνημα. Χάρη σε πάντα βελτιωμένες γραφικές ικανότητες, αυτή η νέα γενιά προσφέρει, χωρίς την ανάγκη για κονσόλα ή υπολογιστή, Εξαιρετική συνολική απόδοση. Εναπόκειται σε εσάς να καθίσετε στο σπίτι: Απλώς σχεδιάστε λίγο χώρο για τα πιο αγχωτικά παιχνίδια και ξεκινήστε ! Η ευκολία χρήσης του επιτρέπει επίσης στο Oculus Quest 2 τουπαρασχεί, μέσω της ειδικής ανθεκτικής θήκης.

Παίξτε με το Occulus Quest 2!

Εικονική πραγματικότητα για όλα τα κεφάλια

Η απλότητα της χρήσης του Oculus Quest 2 το καθιστά ιδανικό κράνος για Μάθετε εικονική πραγματικότητα. Πολλά αξεσουάρ καθιστούν δυνατή την ενίσχυση της εμπειρίας. Έτσι, το πακέτο Oculus Quest 2 Fit στοχεύει σε άτομα με εκπληκτική μύτη, ευρύτατα ζυγωματικά (ή αντίθετα στενό): οι διαφορετικές ενότητες βοηθούν Προσαρμόστε το κράνος στη μορφολογία σας, και έτσι εξασφαλίστε καλύτερη υποστήριξη. Ο ιμάντας Oculus Elite παρέχει επίσης συμπλήρωμα άνεσης σε όλους τους χρήστες και τους χρήστες.

Σχέδιο l

Πολλές πιθανές επεκτάσεις

Για τους οπαδούς των τυχερών παιχνιδιών που θα ήθελαν, επιπλέον, να επωφεληθούν από τα αγαπημένα τους παιχνίδια στην έκδοση VR, το Oculus Quest 2 μπορεί να συνδεθεί μέσω του καλωδίου Oculus στην κάρτα γραφικών ενός υπολογιστή. Αυτό σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μια ποιότητα γραφικής ανθρωπολογίας 360 ° για τους προσομοιωτές πτήσης ή το αγαπημένο σας FPS.

Για να διαβάσετε επίσης στο Darty & You

Oculus Quest 2 256 GB

Oculus Quest 2 256 GB N ° 1

Κανένας Απαιτείται υπολογιστής ή κονσόλα, Ζήστε έντονα κάθε στιγμή χάρη στην εξαιρετικά γρήγορη απόδοση και τα γραφικά της νέας γενιάς.

Η οθόνη εμφανίζει 50 % περισσότερα εικονοστοιχεία από την αρχική αναζήτηση. Επιπλέον, επωφεληθείτε από την προνομιακή πρόσβαση σε ζωντανές συναυλίες και αποκλειστικές εκδηλώσεις.

Οι νέοι ελεγκτές αφής έχουν βελτιώσει την εργονομία και τις διαισθητικές παραγγελίες που μεταφέρουν τις χειρονομίες, τις κινήσεις και τις ενέργειές σας στο VR. Συνδέστε το ακουστικό VR σε έναν συμβατό υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Σύνδεσμος Oculus και πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια και εμπειρίες στο VR στον υπολογιστή. Με την Αναζήτηση 2, Μπορείτε επίσης να παίξετε με φίλους.

Μοιραστείτε την εμπειρία σας στο VR με ανθρώπους γύρω σας χάρη στον καθρέφτη, βρείτε τους φίλους σας ουσιαστικά για να αντιμετωπίσετε σε διαγωνισμούς για πολλούς παίκτες ή απλά περάστε χρόνο μαζί. Oculus Quest 2: Παίξτε, δημιουργήστε και εξερευνήστε απεριόριστες εικονικούς κόσμους.