Oculus Application, Oculus – Meta Quest – Λήψη

Oculus – Meta Quest για Windows

Οδότα. Pyyntöäsi Käsitellän. Jos Tämä sivu ei lataudu uudelleen automaattisestis, yritä ladata se uudelleen.

Εφαρμογή Oculus

Οδότα. Pyyntöäsi Käsitellän. Jos Tämä sivu ei lataudu uudelleen automaattisestis, yritä ladata se uudelleen.

Kaikki meta-faitteet maksuttomilla toimituksilla ja palautuksilla!
Pidä kokemuksi ajan tasalla

Rekisteröitymällällällälli ottamaan metalta vastaan ​​päivityksiä ja markkinointiviestejä (esimerkiksi sähköpostia tai yhteisöllisiä viestejä), jotka koskevat metan nykyisä ja tulevia ja ja ja ja palveluita.

Βλέπει την Koska tahansa perua suostumuksesi ja lopettaa tilauksen klikkamalla visteissä olevaa lopeta tilaus -linkiä.

Tilaukseesi sovelletaan käyttöehtoja ja tietosujakäytäntöä.
Sivuston Käyttöehdot ja käytännöt
Virtuaalitodellisuus
Kaupan tuki ja oikeudelliset tiedot
Sivuston Käyttöehdot ja käytännöt
Virtuaalitodellisuus
Kaupan tuki ja oikeudelliset tiedot
Sivuston Käyttöehdot ja käytännöt
Virtuaalitodellisuus
Kaupan tuki ja oikeudelliset tiedot
Sivuston Käyttöehdot ja käytännöt
Virtuaalitodellisuus
Kaupan tuki ja oikeudelliset tiedot

Meta Quest: * Vanhemmille: * Katso täältä tärkeitä ohjeita ja turvallisuusvaroituksia, kun käyttäjänä on lappsi: https: // www.μετάτα.com/quest/parent-info/. Vähintään 10-Vuotiaat Voivat Käyttä Meta-Tilejä Meta Quest 2: LLA JA 3: LLA. Kaikki Muut Meta Quest -virtuaalilasit στο Tarkoitettu 13 Vuotta Täyttäneille. Tiety Sovellukset, Pelit Ja Kokemukset Voivat Olla Vanhemmalle Yleisölle Tarkoitettuja. Meta Questin Ominaisuus-, Toiminto-Ja Sisältöilmoire: Militteen Ominaisuudet, Toiminnot Ja Sisältö Voivat Muttua Tai NoveNaan Poistaa Milloin Tahansa. Ne eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla alueilla tai kielillä, tai niiden saatavuutta voidaan rajoittaa. Ne saattavat edellyttä tiettyä käytössä olevaa ohjelmistoa tai palvelun aktivointia. Huomio Myös Mahdolliset Lisäehdot Ja Veloitukset.

Tärkeä meta quartin turvallisuusilmoi https: // www.όγκος.com/quest-2/αφαιρούμενο-facial-interface-alert/

Rahoitusvaihtoehdot. Sinulle Saatetaan Tarjota Rahoitusvaihtoehtoja Μετα-Οστοϊλλία. Διαβάστε το lisätietoja tällä: https: // www.μετάτα.com/help/quest/articles/accounts/stettings/finance-your-meta-purchase/

† Souraanvan Sukupolven Snapdragon -Sirun Grafiikkasuorituskyky Verrattuna Meta Quest 2 -Siruun

Meta Portal: Portalin äänikommentojen saatavuus vaihtelee. Lue Lisätietoja: https: // www.μετάτα.Com/νομική/πύλη/χρήση. Ruutukaappakset ovat peräisin simuloidusta ympäristöstä. Käyttäjän kokemus wi olla erilainen. Edelllyttää langattoman internet-yhteyden ja facebook-tai whatsapp-käyttäjätilin. Whatsapp ei ole saatavilla tabletilla. Ominaisuudet, Toiminta ja sisältö saattavat vaihdella, eivätkä ne ole välttämättättä saatavilla kaikille portal-malleille tai kaikilla alueilla tai kielillää. Joihinkin ominaisuuksiisiin saatetaan tarvita facebook-käyttäjätili ja portal-mobiilisovelluksen lataaminen. Voe Edellyttää Tilin Rekisteröintiä. Käyttöehtoja ja maksuja voidaan soveltaa. Amazon, Alexa Ja Muut Aiheseen Littyvät Logot Ovat Amazon.com, inc: n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Muut Nimet Ja Brändit Saattavat Olla Muiden Ohaisutta.

Ιστορίες Ray-Ban: Ιστορίες Ray-Ban Edellyttää Matkapuhelinta, Jossa στο Android- (Sijaintipalvel käytöss) Tai ios-Käyttöjärjestelmä, Langatonta internet-yhteyttä ja tilin rekisteröintiä. Ei yhteensopiva kaikkien älypuhelinten kanssa. Ιστορίες Ray-Ban στο Saatavilla Vain Tietys Maissa. Βοηθός φωνής στο Saatavilla Vain Englanniksi, Italiaksi Ja Ranskaki. Ominaisuuksia, Toimintoja Ja Sisältöä Voidaan Muuttaa Tai Poistaa Milloin Tahansa. Katso ajantasaisimmat tiedot osoitteesta ray-ban.Com/faq-ray-ban-stores. Μάταιος yli 13-vuotiaille. Totea saattaa aiheuttaa häiriöitä henkilökohtaisissa lääketietellisissä milkteissa. Edellyttää tiettyjen päivitysten asentamista aika ajoin, myös enen ensimmäistä käyttöketaa. Käyttäjä vastaa aina ray-ban storiesin käytössä paikallisten lakien ja määräysten nedattamissta, erityisest niéri, jotka littyvät yksisyteen ja talletavien milk käytön.

Yhteystiedot: Meta Platforms Technologies Ireland Limited, Merrion Road, Δουβλίνο 4, D04 X2K5, Ιρλανδία

Oculus – Meta Quest για Windows

Oculus - Meta Quest

Διαχειριστείτε τη συσκευή σας VR με την δωρεάν εφαρμογή Oculus

Η εφαρμογή Oculus σάς επιτρέπει να αγοράζετε παιχνίδια για το Oculus Rift ή το Rift S και να ζήσετε εμπειρίες στην εικονική πραγματικότητα, μόνοι ή να μοιραστείτε. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις συσκευές, τους λογαριασμούς και τις ειδοποιήσεις Oculus.

Πού να βρείτε τα παιχνίδια Oculus Rift, Rift S, Quest και Quest ?

Για να διευκολυνθεί η πρόσβαση σε παιχνίδια από ακουστικά Facebook Oculus, Μπορείτε να κατεβάσετε τοΕφαρμογή Oculus Από το Google Store ή το App Store ή πηγαίνετε απευθείας στοOculus Store. Χάρη σε αυτό, θα έχετε πρόσβαση στις τελευταίες εκδόσεις του λογισμικού VR και περισσότερο από 1000 αναφορές παιχνιδιών.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της εφαρμογής ?

Εκτός από τον πλήρη κατάλογο στον οποίο δίνει πρόσβαση, η εφαρμογή Oculus προσφέρει νέα χαρακτηριστικά όπως το καθρέφτης, που σας επιτρέπει να διανείμετε αυτό που βλέπετε από το κράνος VR ​​σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση εικονικές θέσεις σε εκδηλώσεις Και μοιραστείτε την εμπειρία σας στην εικονική πραγματικότητα με άλλους παίκτες.

Εναλλακτική λύση

Επί του παρόντος, Πλευρικό προσφέρει έναν ευρύτερο και λιγότερο επιλεκτικό κατάλογο παιχνιδιών που είναι προσβάσιμος από αυτόνομα ακουστικά VR, αλλά το Facebook θα προσφέρει σύντομα ένα δεύτερο κατάστημα εφαρμογών VR για τοOculus quest.

Μια εφαρμογή για να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες Oculus.

ΜΕΓΑΛΟ’Εφαρμογή Oculus Σας επιτρέπει να απολαύσετε μια πλήρη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας χάρη στον υπολογιστή ή τα αυτόνομα κράνη. Προσφέροντας τακτικές ενημερώσεις, έναν συχνά ανανεωμένο κατάλογο και καινοτόμες ειδικές εφαρμογές, το Oculus παραμένει στα καλύτερα διαθέσιμα ακουστικά VR.

  • Πολλά χαρακτηριστικά
  • Τακτικές ενημερώσεις
  • Δυνατότητα καθρέφτη
  • Συμβατό σε όλες τις τελευταίες συσκευές